Τρία νέα ονόματα ιδιοκτητών πολυτελών βιλών στο Ελληνικό

01 Apr 2024, 07:04 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Τρία νέα ονόματα ιδιοκτητών πολυτελών βιλών στο Ελληνικό

Facebook Twitter Linkedin

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε τις προμελέτες για την ανέγερση ακόμη 3 βιλών στον χώρο του Ελληνικού.

Η πρώτη έγκριση αφορά στην προμελέτη για την ανέγερση νέας διώροφης αυτοτελούς κατοικίας με πατάρι, υπόγειο χώρο στάθμευσης, υπόγειο με κύριους και βοηθητικούς χώρους, εξωτερική πισίνα, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, φυλάκιο και κοπή δέντρων, ιδιοκτησίας της εταιρείας SUNSET COVE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. εντός του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου του Αγίου Κοσμά και εντός των ορίων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Η δεύτερη έγκριση αφορά στην προμελέτη για την ανέγερση νέας διώροφης αυτοτελούς κατοικίας με υπόγειο χώρο στάθμευσης, υπόγειο με κύριους και βοηθητικούς χώρους, πισίνα, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και φυλάκιο, ιδιοκτησίας της εταιρείας Seaside Estate Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. επί του παράκτιου μετώπου εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Η τρίτη έγκριση αφορά στην προμελέτη για την ανέγερση τριώροφης μονοκατοικίας με έναν υπόγειο όροφο στάθμευσης, βοηθητικών και κυρίων χώρων, πατάρι, φυτεμένο δώμα, ασκεπή πισίνα, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και άδεια κοπής δέντρων, ιδιοκτησίας των Τομάζου Φαίδωνα και Γύφτου Βασιλικής- Βαλίνας, επί του παράκτιου μετώπου εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Όλες οι εγκρίσεις έχουν δοθεί υπό συγκεκριμένους όρους.

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα