ΕΟΤ: Προβολή των περιπατητικών διαδρομών της Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

20 May 2024, 07:13 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

ΕΟΤ: Προβολή των περιπατητικών διαδρομών της Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στη Χαλκιδική από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου με τη συμμετοχή των κ.κ. Joannes Maria Josef Farjon και Bert Herman Jan Stok, εκδοτών του περιοδικού του Hiking Magazine Wandelmagazine και της ιστοσελίδας https://wandelmagazine.nu/.

Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι να εντυπωθεί η Χαλκιδική στην ολλανδική αγορά στη συνείδηση των επισκεπτών ο προορισμός όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές (ήλιος και θάλασσα) αλλά και ως προορισμός για περιπατητικές διαδρομές και ξεχωριστές εμπειρίες. Κατά τη διάρκειά του, οι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν τις περιπατητικές διαδρομές που έχει σχεδιάσει ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής στην περιοχή.

Το Wandelmagazine είναι το πιο γνωστό περιοδικό για hiking στην Ολλανδία και το Βέλγιο και αναφέρεται σε διαδρομές και προτάσεις στην Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, καθώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη και κυκλοφορεί 5 φορές το χρόνο. Οι αναγνώστες του Wandelmaazine είναι ενεργοί πεζοπόροι, άνδρες και γυναίκες κατά μέσο όρο 35 έως 65 ετών, υψηλού οικονομικού επιπέδου που ενδιαφέρονται επίσης για την πολιτιστική κληρονομιά και τη φύση.

Οι δημοσιογράφοι μετά το ταξίδι θα δημιουργήσουν αρθρογραφία με τίτλο Hiking on Halkidiki networks, Thessaloniki and Mount Olympus πέντε σελίδων που θα δημοσιευτεί τον Δεκέμβριο του 2024.  Το εν λόγω ταξίδι διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα