Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία

18 May 2024, 11:08 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Υπηρεσία EOT Εξωτερικού Ρουμανίας, διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης από 25 έως 28 Μαΐου στη Λέσβο, με τη συμμετοχή των κ.κ. Andreea Dragos (δημοσιογράφος) και Andrei-Victor Jipa (οπερατέρ) από τον τηλεοπτικό σταθμό Antena 1.

Οι δημοσιογράφοι αποτελούν μέλη ενός μεγαλύτερου γκρουπ το οποίο θα συμμετάσχει σε πρόγραμμα επίσκεψης που έχει διοργανωθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τοπικούς επαγγελματικούς φορείς. Ο Antena 1 είναι ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας, ενώ την περίοδο αυτή κατέχει τη δεύτερη θέση στη γενική τηλεθέαση. Οι δημοσιογράφοι προέρχονται από την ενημερωτική εκπομπή «Observator», η οποία προβάλλεται στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης και θεωρείται μία από τις πλέον αξιόπιστες δημοσιογραφικές εκπομπές.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η αποτελεσματικότερη προβολή της Λέσβου στη ρουμανική αγορά μέσω της έναρξης προγράμματος charter πτήσεων από το Βουκουρέστι προς την Μυτιλήνη για τη φετινή τουριστική σεζόν. Το αφιέρωμα θα μεταδοθεί τέσσερις φορές την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Εξάλλου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 27 Μαΐου με τη συμμετοχή 6 εκπροσώπων τουριστικών γραφείων – μελών της Fiavet Sicily. Το εν λόγω ταξίδι διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα