Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino

02 May 2024, 07:03 | ΕΟΤ

TornosNews.gr

Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα, κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 14 Μαΐου, με τη συμμετοχή τριών ταξιδιωτικών πρακτόρων εκπροσώπων της ΑΒΤΑ.

Οι εκπρόσωποι της ABTA είναι οι κ.κ. Ashley Danielle – Colven (Travel Convention Office), Rebekah Lucy – Richards (Travel Convention Office) και Stuart David – Parker (ABTA Head of Operations).

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΕΟΤ για ενδυνάμωση της εικόνας της Ελλάδας στον συνεδριακό τουρισμό, και κατόπιν της ανακοίνωσης της ΑΒΤΑ σχετικά με την απόφαση της για την επιλογή της Ελλάδας ως προορισμού ο οποίος θα φιλοξενήσει το προσεχές συνέδριο της Ένωσης στην Πελοπόννησο από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, όπως έχει αιτηθεί από την Ένωση Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, σχεδιάζει ταξίδι «επιθεώρησης» τριμελούς ομάδας της.

Η ΑBTA έχει ιστορία 60 ετών, αποτελεί την κορυφαία και πολυπληθέστερη επαγγελματική ένωση του Ην. Βασιλείου (4.600 μέλη), συνεργάτης της Βρετανικής Πολιτικής Αεροπορίας και όνομα καθιερωμένο στη συνείδηση του βρετανικού κοινού, ως συνώνυμο της αξιόπιστης επιλογής ταξιδιωτικών πρακτόρων, της καθιέρωσης επαγγελματικών προτύπων , καθώς και της παροχής βοήθειας προς τους ταξιδιώτες.

Η εν λόγω Ένωση πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ετήσιο συνέδριο της σε διαφορετική χώρα με σκοπό την προβολή του εν λόγω προορισμού, τόσο στο δίκτυο των μελών της, αλλά και σε πληθώρα βρετανικών μέσων που συμμετέχουν και καλύπτουν τη δράση.

Το συνέδριο περιλαμβάνει προσκεκλημένους ομιλητές, panel discussions, εκδηλώσεις, επιχειρηματικές συνεδρίες, καθώς και αρκετές προγραμματισμένες δραστηριότητες στην περιοχή, με στόχο την εξοικείωση των συνέδρων με τον προορισμό. Είναι ιστορικά διαπιστωμένη η θετική ανταπόδοση προς τον προορισμό και ειδικότερα προς την περιοχή του συνεδρίου, λόγω της δημιουργίας θετικών άρθρων, με τους συνέδρους να είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές των τουριστικών της δυνατοτήτων.

Το επικείμενο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Costa Navarino αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 400 σύνεδροι και ανωτέρα στελέχη του συνδέσμου, καθώς και εκπρόσωποι βρετανικών μέσων.

 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα