Δήμος Χανίων: Διαγωνισμός για παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών

08 May 2024, 07:29 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Δήμος Χανίων: Διαγωνισμός για παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Χανίων προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για ξενοδοχειακές υπηρεσίες στο πλαίσιο εκδηλώσεων.

Το πρώτο τμήμα περιλαμβάνει τη φιλοξενία σε συγγραφείς και ομιλητές οι οποίοι θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις που συνδιοργανώνει ο Δήμος Χανίων με την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, με τη σύμπραξη πολιτιστικών οργανισμών, φορέων και βιβλιοπωλείων της πόλης από την Τετάρτη 26 έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 σε διάφορους χώρους της πόλης με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Μέσα από παρουσιάσεις, συζητήσεις και παράλληλες εκδηλώσεις, το Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων επιστρέφει για την 3η του διοργάνωση μέσα από καινοτόμες δράσεις, με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, ακαδημαϊκών και διανοουμένων, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας, όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, με στόχο να αναδειχθεί και αυτή τη χρονιά σε τόπο συνάντησης των ανθρώπων του βιβλίου από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, έχοντας ως κεντρικό θέμα: «Ευρώπη, παρελθόν και μέλλον. Ματιές στη λογοτεχνία, τον πολιτισμό, την πολιτική». Φέτος, το Φεστιβάλ Βιβλίου θα διεξαχθεί, με επίκεντρο το Ενετικό Λιμάνι της πόλης, μεταξύ του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, του «Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης» και σε άλλα εμβληματικά σημεία.

Ως εκ’ τούτου έχει σταλεί πρόσκληση σε συγγραφείς και ομιλητές οι οποίοι θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις και θα τους φιλοξενήσει ο Δήμος Χανίων πληρώνοντας μεταξύ άλλων την διαμονή τους για τις ημέρες των εκδηλώσεων και τις μέρες προετοιμασίας και τον συντονισμό αυτών.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό υποψήφιοι οικονομικοί φορείς, μπορούν να υποβάλλουν προσφορά, για ένα ή και για τα δύο τμήματα του διαγωνισμού.

H εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 31.000 ευρώ με ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 23:55. Η διαδικασία θα διενεργηθεί  μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα