Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κέα

14 May 2024, 10:58 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

TornosNews.gr

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κέα

Facebook Twitter Linkedin

Την εξαγορά δύο boutique resort ξενοδοχείων πέντε αστέρων στην Κέα, το Ydor Hotel & Spa και το Porto Kea Suites Hotel & Spa, ανακοίνωσε η Everty, που είναι διεθνής εταιρεία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και Real Estate.

Μέσω αυτής της στρατηγικής κίνησης, η Everty, όπως τονίζεται, διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και εδραιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες φιλοξενίας σε προνομιακές τοποθεσίες.

Το Ydor Hotel & Spa και το Porto Kea Suites Hotel & Spa είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas, που είναι ο ξενοδοχειακός βραχίονας της Everty. Τα εν λόγω ξενοδοχεία είναι τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο διαρκώς αναπτυσσόμενο νησί της Κέας. 

  • Το ολοκαίνουργιο Ydor Hotel & Spa (φωτό), σχεδιασμένο για ενήλικες και ζευγάρια, αναμιγνύει το σύγχρονο στυλ με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και βρίσκεται στην αρχή του οικισμού Βουρκάρι, δίπλα στη γραφική παραλία Γιαλισκάρι. Οι παροχές της μονάδας περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες, spa με θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ με αίθουσα για θεραπείες, μπαρ, εστιατόριο, αίθουσα συνεδριάσεων και χώρους στάθμευσης.
  • Το Porto Kea Hotel Suites & Spa είναι ένα παραθαλάσσιο resort για οικογένειες στην ανατολική πλευρά της αμμώδους παραλίας της Κορησσίας, και διαθέτει 38 ευρύχωρες σουίτες και δωμάτια, μέσα σε καταπράσινους κήπους. Προσφέρει ποικίλες παροχές, όπως εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα, beach bar, εστιατόριο, spa με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αίθουσα συνεδριάσεων, και χώρους στάθμευσης.

Ο τουρισμός στην Ελλάδα αποτελεί τον πλέον ισχυρό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, και οι δύο εξαγορές της Everty συμβαδίζουν με την ανοδική του πορεία. «Το νέο αυτό ορόσημο αντικατοπτρίζει τη συνεπή στρατηγική μας στην Ελλάδα. Στα τέσσερα πρώτα χρόνια της εταιρείας φτάσαμε τα 100 εκ. ευρώ σε επενδύσεις. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων αναπτυξιακών έργων που θα δημιουργήσουν αξία και θα ενισχύσουν τις τοπικές οικονομίες. Με τις νέες αυτές επενδύσεις, επικυρώνουμε τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία», δηλώνει ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty για την Ελλάδα.  

Το μοναδικό χαρτοφυλάκιο της Everty στην Ελλάδα, τοποθετεί την εταιρεία σε θέση σημαντικού «παίκτη» στους τομείς της φιλοξενίας και του Real Estate. Από το 2020 διαθέτει, αναπτύσσει και λειτουργεί τα Adytum Villas στο Πόρτο Χέλι, τέσσερα boutique θέρετρα (Iconic Santorini Hotel στη Σαντορίνη, Elounda Gulf Villas στην Ελούντα της Κρήτης, Ydor Hotel & Spa και Porto Kea Hotel Suites & Spa στην Κέα), τρία κτίρια γραφείων (ART1, AP10 στο Μαρούσι και το Metamorfosi Office Buildingστη Μεταμόρφωση) και δύο κέντρα logistics στον Ασπρόπυργο (Κέντρο Μέλισσα και Κέντρο Μαύρο Λιθάρι).

Τα μελλοντικά σχέδια της Everty περιλαμβάνουν περαιτέρω επέκταση μέσω εξαγορών και αναπτύξεων προνομιακών ακινήτων σε αυστηρά επιλεγμένες τοποθεσίες στην Ελλάδα.

  • Η Everty διαθέτει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται ακίνητα σε κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιό της απαρτίζεται από εμπορικά, βιομηχανικά και μοναδικά τουριστικά ακίνητα. 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

δημοφιλέστερα