ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

17 May 2024, 11:44 | ΕΟΤ

TornosNews.gr

ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο πρώτος online ταξιδιωτικός οδηγός για τα Χανιά στην σερβική γλώσσα και πλούσιο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο: Εξερευνήστε την Κρήτη-Εκεί που γεννήθηκε η Ευρώπη (Discover Crete – where Europe was born), ήταν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του δημοσιογραφικού ταξιδίου, που διοργάνωσε η υπηρεσία Εξωτερικού Ε.Ο.Τ. Σερβίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης από 2 έως και 8 Μαΐου 2024.

Ο κ. Ivan Andrejic, ταξιδιωτικός δημοσιογράφος και συγγραφέας πολλών δωρεάν διαδικτυακών ταξιδιωτικών βιβλίων με περισσότερους από 150.000 αναγνώστες, ταξίδεψε στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Πάσχα με σκοπό την προβολή της πόλης των Χανίων ως τουριστικού προορισμού.

Στόχος του δημοσιογραφικού ταξιδιού ήταν να προβληθούν οι φυσικοί και πολιτιστικοί πόροι της περιοχής, καθώς και να αναδειχθούν τα έθιμα και οι παραδόσεις του νησιού κατά την περίοδο του Πάσχα στη Σερβία.

Ο κ. Andrejic εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την ομορφιά της πόλης των Χανίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Επισκέφθηκε τις μοναδικές παραλίες του νομού (Φαλάσαρνα, Μπάλος, κ.α.), τα φαράγγια και τα χωριά γύρω από την πόλη των Χανίων. Κατέγραψε τις εντυπώσεις του στον ταξιδιωτικό οδηγό και τα ρεπορτάζ (στην αγγλική και την σερβική γλώσσα) και πρόβαλε την περιοχή στο ταξιδιωτικό κοινό της Σερβίας αποτυπώνοντας το ανυπέρβλητο κάλλος των Χανίων σε αριστοτεχνικές φωτογραφίες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα