Προβολή της Πάρου στη βρετανική αγορά

14 May 2024, 10:11 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Προβολή της Πάρου στη βρετανική αγορά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην Πάρο βρίσκεται από χθες συνεργείο από το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι ITV και την δημοφιλή πρωινή εκπομπή This Morning. Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική δράση προβολής στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου που μαζί με την τηλεοπτική σειρά “Malice” τα γυρίσματα της οποίας άρχισαν ήδη από τις 9 Μαΐου, αναμένεται να αναδείξουν τις ομορφιές του νησιού στις βασικές αγορές ενδιαφέροντος. 

Τα γυρίσματα, που θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου, θα γίνουν μέσα στον παραδοσιακό οικισμό και στο Κάστρο, στην περιοχή του Κέντρου Υγείας, στην παραλία και σε αρκετά ακόμη σημεία της Παροικίας, ενώ σκηνές θα γυριστούν και σε εσωτερικούς χώρους.

 Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Θοδωρής Μπιζάς, στη νέα αυτή σειρά θα πρωταγωνιστούν αξιόλογοι Έλληνες και διεθνείς ηθοποιοί, θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου, αποτελεί μοναδική ευκαιρία ποιοτικής προβολής της χώρας μας και ειδικά της Πάρου, σε ένα ευρύτατο κοινό με πολλαπλά ανταποδοτικά οφέλη. 

Στο μεταξύ, Η Πάρος επιλέχθηκε και από τη βρετανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα originaltravel.co.uk και συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα προτεινόμενα νησιά της Ελλάδας για επίσκεψη.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα