Το τηλεοπτικό κανάλι TVR της Ρουμανίας σε Κω και Πάτμο για τουριστική προβολή

14 May 2024, 06:10 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Το τηλεοπτικό κανάλι TVR της Ρουμανίας σε Κω και Πάτμο για τουριστική προβολή

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Υπηρεσία EOT Εξωτερικού Ρουμανίας, διοργανώνει ταξιδίου εξοικείωσης από τις 19 έως τις 24 Μαΐου  στην Κω και την Πάτμο με τη συμμετοχή των δημοσιογράφων κ.κ. Elena-Simona Dinu και Florin-Katalin Dinu οι οποίοι παρουσιάζουν την ταξιδιωτική εκπομπή «Cap Compas» στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Ρουμανίας (TVR).

Mε την αυξανόμενη τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα για θρησκευτικό τουρισμό κατά το τελευταίο έτος, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ρουμανίας σε συνεργασία με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας, καθώς και άλλα ΜΜΕ, στοχεύει στην περαιτέρω προβολή και ανάδειξη προορισμών Προσκυνηματικού τουρισμού. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτμου, διοργανώνεται το εν λόγω ταξίδι στο ιερό νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο.

Η Κως έχει επανέλθει τα τελευταία δύο χρόνια ως εύκολα προσβάσιμος προορισμός με απευθείας πτήσεις για τους Ρουμάνους τουρίστες. Λόγω της εγγύτητας που προέρχεται από τις συχνές πτήσεις ανταπόκρισης, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ρουμανίας προβάλει την Κω, σε συνεργασία με τον Δήμο του νησιού. Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί τον Αύγουστο και θα ακολουθήσει σειρά προβολών και επαναλήψεων σε 4 κανάλια τουλάχιστον, του κρατικού δικτύου κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα