Έρχονται τα πρώτα Παγκόσμια Βραβεία Αειφόρου Τουρισμού και Φιλοξενίας

19 Mar 2024, 13:50 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Έρχονται τα πρώτα Παγκόσμια Βραβεία Αειφόρου Τουρισμού και Φιλοξενίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων στο νέο πρόγραμμα ανάδειξης οργανισμών και ατόμων από όλο τον κόσμο, που επιταχύνουν την αλλαγή και έχουν καθοριστική συμβολή στον αειφόρο τουρισμό και τα αειφόρα ταξίδια, ανακοίνωσαν τα World Sustainable Travel & Hospitality Awards (‘WSTHA’).

Οι αιτήσεις για τους υποψηφίους άνοιξαν στις 18 Μαρτίου και θα γίνονται δεκτές έως τις 24 Μαϊου, με σκοπό να απονεμηθούν βραβεία σε 21 κατηγορίες από όλο το φάσμα του αειφόρου τουρισμού. Οι κατηγορίες αυτές επιλέχθηκαν από Συμβουλευτική Επιτροπή ειδικών με σκοπό να αντιπροσωπεύουν τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Οι υποψηφιότητες για τα Παγκόσμια Βραβεία Αειφόρου Τουρισμού και Φιλοξενίας θα αναλυθούν από φοιτητές στο χώρο της αειφόρου επιχειρηματικότητας της Nova School of Business and Economics της Λισαβόνας, με έγκριση από την Συμβουλευτική Επιτροπή των WSTHA.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοικτή για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου των ταξιδιών και του τουρισμού, από τις 14 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στην πρώτη τελετή – γκαλά των WSTHA που θα πραγματοποιηθεί στο Μπελίζ, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα