Maria Psarros: Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

26 Mar 2024, 14:43 | ΠΡΟΣΩΠΑ

TornosNews.gr

Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H πρώην membership manager της American Express, κ. Maria Psarros, αποτελεί το νέο στέλεχος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Domes Resorts.

Η κ. Psarros θα συνεργάζεται με τη διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ, κ. Penny Naoum και τον διευθυντή business development, κ. Nick Hindle, και θα αναλάβει να βοηθήσει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων του ομίλου μέσα από ταξιδιωτικά γραφεία και από την πρωτοπορία του στις τάσεις της βιομηχανίας.

Η κ. Naoum δήλωσε ότι η εκτενής εμπειρία και η νέα προσέγγιση της κ. Psarros στον κλάδο πολυτελείας, την καθιστά πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Μαρία θα διαδραματίσει οργανικό ρόλο στην περαιτέρω αναβάθμιση του brand Domes Resorts και στην προσφορά αξέχαστων εμπειριών στους επισκέπτες, ιδιαίτερα στις Κυκλάδες, μετά την ανακοίνωση των νέων προγραμμάτων μας island hopping, ανέφερε η κ. Naoum.

H κ. Psarros εργάσθηκε για πάνω από πέντε χρόνια στην Amex, όπου ξεκίνησε ως στέλεχος platinum και centurion TLS, και στη συνέχεια έγινε διευθύντρια centurion membership EMEA.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα