Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

24 Apr 2024, 13:30 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 19 Απριλίου ξεκίνησε η εφετινή σεζόν στην Ευρώπη για την εταιρία κρουαζιέρας Norwegian (NCL), με το πρώτο ταξίδι του Norwegian Epic από τη Ρώμη προς τα Ελληνικά νησιά και την Ιταλία, διάρκειας 10 ημερών.

Κατά τη σεζόν του 2024, η εταιρία προσφέρει 101 μοναδικά ευρωπαϊκά δρομολόγια, εκ των οποίων 38 round trip και 63 «ανοικτά» δρομολόγια, με προσεγγίσεις σε πάνω από 140 λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης, της Μεσογείου, των Ελληνικών νησιών και του Ατλαντικού.

Τα δρομολόγια που αφορούν την Ελλάδα είναι τα ακόλουθα...

-Το Norwegian Getaway θα προσφέρει 10ήμερες κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά από τις 25 Ιουνίου, με αναχώρηση από τον Πειραιά. Σε καθημερινή βάση, το πλοίο θα προσεγγίζει νέα λιμάνια (Κωνσταντινούπολη, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονος, Σμύρνη). Επιλεγμένες ημερομηνίες περιλαμβάνουν διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, με πάνω από 24 ώρες περιηγήσεων σε τοπικά αξιοθέατα.

-Το Norwegian Viva θα ταξιδεύει στη Μεσόγειο από το Μάιο έως το Νοέμβριο του 2024, με λιμάνια επιβίβασης και αποβίβασης στον Πειραιά, τη Λισαβόνα, τη Βενετία και τη Ρώμη.

-Το Norwegian Escape, το μεγαλύτερο πλοίο της Norwegian που θα ταξιδεύει αυτή τη σεζόν στην Ευρώπη, με βάση τη Βαρκελώνη, θα πραγματοποιεί προσεγγίσεις στη Ρώμη και τη Βενετία, στο πλαίσιο κρουαζιέρας οκτώ ή 10 ημερών με επιστροφή, καθώς και προγράμματα επτά έως 11 ημερών με στάσεις στην Ιταλία, την Ελλάδα και τη Γαλλία.

Συνολικά στην Ευρώπη θα ταξιδεύουν εννέα κρουαζιερόπλοια της NCL, στα οποία συγκαταλέγονται τα δύο νέα και πιο καινοτόμα πλοία Norwegian Prima και Norwegian Viva, καθώς και το Norwegian Escape το οποίο επιστρατεύεται και πάλι στην Ευρώπη μετά το καλοκαίρι του 2022.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα