Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

27 Mar 2024, 07:52 | ΕΟΤ

Σοφία Κοντογιάννη

Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα στις 27 Μαρτίου με τη συμμετοχή 13 φοιτητών και 3 καθηγητών από το Βέλγιο.

Η επίσκεψή τους στην Αθήνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο διοργάνωσης εκπαιδευτικού ταξιδιού του πανεπιστημίου Thomas More | University of Applied Sciences Business Unit. Το εν λόγω πανεπιστήμιο και ο Τ.Ο. Connections από το Βέλγιο, συνεργάζονται σε ένα project που ονομάζεται "Travel Design Days", το οποίο είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της εκπαίδευσης και της τουριστικής βιομηχανίας, παρέχοντας πραγματικές ευκαιρίες για τους μαθητές να σχεδιάσουν νέα ταξιδιωτικά προϊόντα.

Το έργο, το οποίο διαρκεί από τον Φεβρουάριο του 2024 έως τον Ιούνιο του 2024, περιλαμβάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και μια παρουσίαση του τελικού προϊόντος βάσει κριτικής επιτροπής. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Connections με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία, θα εμπορευματοποιήσει το τελικό προϊόν.

Οι φοιτητές και οι καθηγητές θα επισκεφτούν την Ελλάδα στο πλαίσιο του ανωτέρω εκπαιδευτικού ταξιδιού, με σκοπό την ανάδειξη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στη βελγική αγορά ως ιδανικών προορισμών για πολιτισμικές διακοπές και city trips. Ειδικότερος στόχος είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των φοιτητών και μελλοντικών στελεχών της Βελγικής τουριστικής αγοράς με τους προορισμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα