Δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου Σπηλαίου Αλιστράτης

21 Mar 2024, 07:36 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου Σπηλαίου Αλιστράτης

Facebook Twitter Linkedin

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης - Διαχείρισης Σπηλαίου Αλιστράτης Α.Ε.-ΟΤΑ αποφάσισε τη διεξαγωγή δημοπρασίας για το την μίσθωση του αναψυκτήριου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σπηλαίου Αλιστράτης.

Χώρος λειτουργίας του αναψυκτήριου ορίζεται ολόκληρο το κτήριο συνολικού εμβαδού 170 τ.μ. και διαμορφωμένος περιβάλλοντος χώρος εμβαδού 471 τ.μ.  Το αναψυκτήριο θα διαθέτει είδη τα οποία προσδιορίζονται από τις υγειονομικές διατάξεις περί λειτουργίας αναψυκτήριου καθώς και τουριστικά είδη που θα φέρουν το λογότυπο της εταιρείας του Σπηλαίου Αλιστράτης και αυτά θα πωλούνται σε συγκεκριμένο χώρο 15 τ.μ. εντός του αναψυκτήριου. Το αναψυκτήριο δύναται να διαθέτει τοπικά παραδοσιακά προϊόντα των Σερρών.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου. Η μίσθωση αρχίζει την 10/04/2024 και λήγει την 10/01/2029. Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται στο ποσό των 1.146,78 ευρώ μηνιαίως για το πρώτο έτος. Για κάθε επόμενο έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης το μίσθωμα θα αυξάνεται σύμφωνα με τον ρυθμό αύξησης του επίσημου πληθωρισμού του έτους. Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί μόνο δημότες του δήμου Ν. Ζίχνης.

 

Για να λαμβάνετε συγκεντρωμένα τις επενδύσεις στο email σας γραφτείτε στο εβδομαδιαίο newsletter των επενδύσεων.
Εγγραφή στο Newsletter

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα