Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

22 Mar 2024, 10:31 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

TornosNews.gr

Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η διεθνής αλυσίδα Ρomantik Hotels & Restaurants θα εκπροσωπείται πλέον και στη Σύρο με το ξενοδοχείο Romantik B&B Villa Selena. 

Η αλυσίδα, που ξεκίνησε από τη Γερμανία το 197, διαθέτει σήμερα περισσότερα από 200 πολυτελή μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία και αρχοντικά στην Ευρώπη. Όπως υπογραμμίζει, οι  ξενοδόχοι της Romantik είναι παθιασμένοι οικοδεσπότες. Κάθε ένα από τα περισσότερα από 200 ξενοδοχεία χαρακτηρίζεται από την προσωπικότητα των ιδιοκτητών. Κυρίως οικογενειακά, αντιπροσωπεύουν την παράδοση, την τοπική κουλτούρα, την απόλαυση, την οικογενειακή ατμόσφαιρα, την ποιότητα και τη σύγχρονη φιλοξενία.

Το Romantik B&B Villa Selena είναι ένα νεοκλασικό αρχοντικό, που διαθέτει πέντε δωμάτια και μια σουίτα, όλα με άμεση πρόσβαση στους πολλούς κοινόχρηστους χώρους. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με θέα στη θάλασσα. 

Τα ανανεωμένα παλιά έπιπλα, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, τα ξύλινα δάπεδα, οι τοιχογραφίες και οι μεταξοτυπίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη Villa Selena, παντρεύουν την παλιά φινέτσα του νησιού με τις σύγχρονες ανέσεις. 

Το κτήριο είναι ένα από τα παλαιότερα της πόλης της Ερμούπολης, ταξινομημένο ως διατηρητέο ​​μνημείο και έργο τέχνης του νεοκλασικισμού των αρχών του 19ου αιώνα της Σύρου. Βρίσκεται στην παλιά αριστοκρατική συνοικία Βαπόρια (που μεταφράζεται ως «φεριμπότ» λόγω της τέλειας θέας των φέρι που φτάνουν και αναχωρούν από το νησί) και αισθάνεται σχεδόν αιωρούμενο πάνω από την παγκοσμίου φήμης γαλάζια θάλασσα των Κυκλάδων. Η Villa Selena ήταν ένα ελίτ ιδιωτικό αρχοντικό της εποχής της και η πρόσφατη ανακαίνιση του 2021 ήταν σχολαστική για τη διατήρηση της κομψότητας και του σθένους του αυθεντικού αρχιτεκτονικού της στυλ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα