Πάνος Λουπάσης: Ο Έλληνας που αναλαμβάνει το φιλόδοξο σχέδιο της United Hospitality Management
22 Sep 2025, 20:55 | ΠΡΟΣΩΠΑ
TornosNews.gr
Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης για τη Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία της United Hospitality Management (UHM) ανέλαβε ο Πάνος Λουπάσης, με πολύχρονη θητεία σε υψηλόβαθμές θέσεις στο χώρο της φιλοξενίας.
Στο νέο του ρόλο, ο κ. Λουπάσης θα είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδιασμού της UHM στην περιοχή, με έμφαση στον εντοπισμό νέων αγορών και την ανάπτυξη συνεργασιών με επενδυτές και developers για εξαγορές, μετατροπές ή νέες κατασκευές. Θα συνεργάζεται στενά με τις εκτελεστικές ομάδες και τα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε τα έργα ανάπτυξης να ευθυγραμμίζονται με τους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας.
Η συμβολή του αναμένεται να είναι καθοριστική στην επίτευξη του φιλόδοξου πλάνου της UHM, που στοχεύει σε χαρτοφυλάκιο 100 ξενοδοχείων έως το 2030.
Έμπειρη πορεία στον κλάδο της φιλοξενίας
Με περισσότερα από 27 χρόνια διεθνούς εμπειρίας, ο Πάνος Λουπάσης θεωρείται καταξιωμένο στέλεχος στον τομέα της φιλοξενίας. Έρχεται στην UHM από την Wyndham Hotels & Resorts, όπου κατείχε τη θέση του Managing Director για την Τουρκία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, έχοντας υπό την ευθύνη του περισσότερες από 187 μονάδες σε λειτουργία.
Προηγουμένως, είχε αναλάβει ανώτερες θέσεις ανάπτυξης σε μεγάλους διεθνείς ομίλους, όπως η Rezidor Hotel Group και η Accor Hotels, ενώ έπαιξε κομβικό ρόλο στην εισαγωγή του brand Holiday Inn Express στις χώρες του Κόλπου (GCC). Ο κ. Λουπάσης είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Φιλοξενίας από το Cornell-Essec (IMHI) και πτυχίου Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Η στρατηγική της UHM
Η United Hospitality Management, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της πολυτελούς και μικτής χρήσης διαχείρισης φιλοξενίας, δραστηριοποιείται ήδη σε δύο ηπείρους, με χαρτοφυλάκιο που αριθμεί περισσότερα από 3.600 δωμάτια σε 15 ξενοδοχεία, resorts και branded residences, καθώς και πάνω από 60 χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.
Με τον διορισμό του Πάνου Λουπάση, η UHM επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αριστεία στον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας και να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της σε αγορές υψηλής δυναμικής.
διαβάστε ακόμα
-
Να σωθεί η ισορροπία της Αθήνας – Όχι τουριστικό mall γύρω από την Ακρόπολη 02/10 | 18:03
-
Ο «Φάρος» ρίχνει... φως στον πρώτο εθνικό super-computer 01/10 | 13:29
-
O νέος Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) 29/09 | 13:39
-
ACI Europe: Η αύξηση των επιβατών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια «δεν είναι πλέον δεδομένη» 06/08 | 12:32
-
Βαλεαρίδες Νήσοι | Κύριος στόχος η καταπολέμηση της παράνομης τουριστικής φιλοξενίας 22/06 | 14:54
-
TUI | Επέκταση της σεζόν μέχρι και το Νοέμβριο στην Ελλάδα - Στροφή σε πολυήμερες εκδρομές και city breaks 14/08 | 06:22
-
Έμπορος, η ζωντανή δύναμη της Ελλάδας | «Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου» 22/09 | 10:47
-
Ελληνικής καταγωγής ο νέος CEO της βρετανικής αλυσίδας ξενοδοχείων Yotel 08/09 | 11:43
-
Επιμελητήριο Ηρακλείου | Προβλήματα από τη μετάπτωση στοιχείων της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Attica Bank 10/09 | 14:44
-
WTTC | Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη: Σύνοδος- εφαλτήριο για τον τουρισμό της επόμενης 10ετίας 17/08 | 21:01
δημοφιλέστερα
- 1 Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία 03.10.2025 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 2 Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της 02.10.2025 | ΤΑΞΙΔΙ
- 3 Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024 03.10.2025 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- 4 Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Σούνιο και Λευκάδα 03.10.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 5 Γυρίσματα πολωνικής εκπομπής σε Κάλυμνο, Ψέριμο και Κω 03.10.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 6 Λέσβος: Σταυροδρόμι εθελοντισμού και τουρισμού μέσα από τη Συνάντηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού 03.10.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 7 Νέο μοντέλο αγοράς κατοικίας στην Κέρκυρα – Στέγη και επένδυση σε fast track διαδικασία | Η Ρούλα Ρουβά στο TN 01.10.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 8 Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας 03.10.2025 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 9 Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία 03.10.2025 | AIRBNB
- 10 Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027 03.10.2025 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ