Προβολή της Ελλάδος στη Βαρσοβία μέσω της Choose Greece - τιμώμενοι δήμοι ο Βόλος και τα Χανιά

05-04-24 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Με "στάση" στη Βαρσοβία συνεχίζεται το roadshow της “Choose Greece” με δράσεις προβολής της Ελλάδας στις τουριστικές αγορές της Ευρώπης.

Στη Βαρσοβία τιμώμενοι προορισμοί ήταν ο Δήμος Βόλου και ο Δήμος Χανίων.

Η δράση, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρσοβίας αφορούσε στοχευμένη δικτύωση με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας, τα οποία είχαν προσκληθεί να συμμετέχουν σε ατομικές συναντήσεις με εκπροσώπους του προορισμού Volos-Pelion αλλά και των Χανίων, οι οποίοι ήταν οι δύο τιμώμενοι προορισμοί που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην εκδήλωση. Στη δράση συμμετείχαν πάνω από 50 Πολωνικά γραφεία τουρισμού, ο Πολωνός αερομεταφορέας LOT, αλλά και πλήθος δημοσιογράφων. 

Στη δράση συμμετείχε και το Επιμελητήριο Ν. Μαγνησίας με παράλληλη και αυτόνομη δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων, ενισχύοντας έτσι την παρουσία του προορισμού στην Πολωνική αγορά.

Ο Δήμος Βόλου, εκτός από τη συμμετοχή του στις B2B συναντήσεις με τα γραφεία τουρισμού, είχε την ευκαιρία ως τιμώμενη περιοχή να παρουσιάσει τον Βόλο και το Πήλιο στο σύνολο των παρευρισκομένων, για δυναμική επιστροφή και επανασύνδεση του προορισμού με τις αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα την Πολωνική, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους παρευρισκόμενους travel agents.

Τα δώρα ήταν προσφορά μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας που εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Πρόεδρο της κο Γιώργο Ζαφείρη. Μετά το κλείσιμο των παρουσιάσεων ακολούθησε γεύμα με ελληνική κουζίνα. 

Ο Δήμος Χανίων εκπροσωπήθηκε από τον εντεταλμένο του γραφείου Τουρισμού του Δήμου, κο Μανώλη Ντουκάκη, ο οποίος παρουσίασε τον προορισμό, τις νέες τάσεις, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την απαράμιλλη Κρητική φιλοξενία στους παρευρισκόμενους.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πολωνία κ. Νίκη Καμπά,  η οποία τόνισε την αξιοπιστία και ασφάλεια της Ελλάδας ως προορισμό για τους επισκέπτες από την Πολωνία, την αξία της φιλοξενίας στις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρονται και το πλήθος των επιλογών που έχει ένας επισκέπτης στην χώρα. Την εκδήλωση συνέδραμε η κ. Σοφία Μπαγατέλα, Υπεύθυνη Οικονομικού & Εμπορικού Γραφείου Βαρσοβίας,  η οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει σε μελλοντικά βήματα.

Η διοργανώτριας εταιρεία, με επικεφαλής τον Λεωνίδα Μπαμπάνη, δραστηριοποιείται εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα της προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.



διαβάστε ακόμα

Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά
ΕΟΤ και SKY express: Συνεργασία για την τουριστική προβολή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αγορές
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market
Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell
Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024
Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο
Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | ΟΙ δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο
Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel
Υπερ-τουρισμός | Sebastian Ebel: Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή
TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της