White Mattress: Τέχνη & Φιλανθρωπία συναντήθηκαν στην Απόλυτη Εμπειρία Ύπνου στην Xenia

23-12-23 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Στην πρόσφατη έκθεση Xenia, που διεξήχθη στο Metropolitan Expo, η White Mattress είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με μια παρουσία που συνδύαζε μοναδικά την τέχνη, την καινοτομία και τη φιλανθρωπία. Το περίπτερό της μεταμορφώθηκε σε ένα πολύχρωμο τοπίο ονείρων, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Η White Mattress, ως ελληνική εταιρεία, ξεχωρίζει για τα χειροποίητα προϊόντα της, σχεδιασμένα για να παρέχουν μια premium εμπειρία στους πελάτες των τουριστικών καταλυμάτων. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα σειρά προϊόντων, το στρώμα "PSERIMOS", το ανανεωμένο "ANTIMILOS", και τη συλλογή από ξύλινα έπιπλα που συνδυάζουν υψηλή αισθητική με λειτουργικότητα.

Σε συνεργασία με τον διάσημο καλλιτέχνη Θανάση Λάλα, εντυπωσίασαν ευχάριστα τους επισκέπτες μέσα από την αποκλειστική εκδήλωση "White x Lalas: The Art of Elevated Sleeping Realities". Ο διάσημος καλλιτέχνης μεταμόρφωσε με τη ζωντανή του τέχνη τον εκθεσιακό χώρο, χαρίζοντας σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία.

Η εταιρεία έδειξε την κοινωνική της ευαισθησία μέσω της δημοπρασίας των έργων τέχνης του Θανάση Λάλα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τα έσοδα διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα", στηρίζοντας την αποστολή του συλλόγου για τη στήριξη των οικογενειών παιδιών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Μέσα από τον συνδυασμό της τέχνης, της καινοτομίας και της φιλανθρωπίας, η White Mattress υπενθυμίζει ότι ο ύπνος είναι μια τέχνη. Συνεχίζει να πρωτοπορεί στη δημιουργία στρωμάτων υψηλής ποιότητας, αλλάζοντας τα δεδομένα στον κόσμο του ύπνου.

Μάθετε περισσότερα για τη White Mattress στο www.whitemattress.gr

διαβάστε ακόμα

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260
Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025
Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί
Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.
4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο
Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι
Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής
Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest
Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας