KLM: Παγωμένη βαρελίσια μπύρα στα 35.000 πόδια!

14-07-16 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H Heineken γίνεται η πρώτη εταιρία παραγωγής μπύρας που θα προσφέρει το δημοφιλές αλκοολούχο ποτό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σε συνεργασία με την KLM, θα προσφέρει το αποκαλούμενο «mile high pub», το οποίο θα δοκιμαστεί στις υπερατλαντικές πτήσεις του αερομεταφορέα τον Αύγουστο.

Οι Heineken και KLM ισχυρίζονται ότι έχουν δαπανήσει χρόνια στην κατασκευή βαρελιού και κάνουλας για σερβίρισμα μπύρας σε μεγάλο υψόμετρο, όπου η χαμηλή πίεση του αέρα δυσκολεύει τη λειτουργία της κάνουλας, δημιουργώντας υπερβολικά πολύ αφρό.

Επιπλέον, το σύστημα ψύξης που θα διατηρούσε τη μπύρα κρύα στον αέρα δε μπορούσε να μεταφερθεί στο αεροσκάφος λόγω του μεγάλου όγκου του. Επομένως η μπύρα που θα σερβίρεται στους επιβάτες μπορεί να μην είναι πολύ κρύα.

Τα τελευταία χρόνια, ο σύγχρονος επιβάτης πτήσης μπορεί, εκτός από μπύρα, να έχει πρωτόγνωρες ανέσεις εν ώρα πτήσης, με το αντίστοιχο τίμημα.

Το 2008, η Emirates έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρία που προσέφερε στους επιβάτες τη δυνατότητα να κάνουν ντουζ στα μπάνια που εγκατέστησε στα αεροσκάφη Airbus A380s. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μονο στην πρώτη θέση και το ντουζ μπορεί να διαρκέσει έως 5 λεπτά.

Τα Lounge εν ώρα πτήσης προσφέρουν στους επιβάτες των πρώτων και business θέσεων τη δυνατότητα να περνούν την ώρα τους μιλώντας με συνεπιβάτες πίνοντας σαμπάνια και κοκτέιλ. 

Οι ιδιωτικές σουίτες εν ώρα πτήσης στα αεροσκάφη Airbus A380 και Boeing 777 είναι ο παράδεισος της απομόνωσης.

Ορισμένες αεροπορικές εταιρίες προσφέρουν μασάζ εν ώρα πτήσης. Μια εξ αυτών είναι η Virgin Atlantic, η οποία προσφέρει πλήθος θεραπειών όπως μανικιούρ, απολέπιση και μάσκες προσώπου.

Έχουν παρέλθει οι ημέρες που οι γονείς έπρεπε να απασχολούν τα παιδιά τους στη διάρκεια της πτήσης, χάρη στην Etihad, η οποία προσφέρει βοήθεια με την «ιπτάμενη νταντά».

διαβάστε ακόμα

Στρατηγικός σχεδιασμός με ορίζοντα 10ετίας - αυτό χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός
Μονόδρομος ένα βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προϊόν
Αμερικανικός τουρισμός: Δεύτερη υψηλότερη ταξιδιωτική δαπάνη στον κόσμο για το καλοκαίρι του 2024
Συνεχίζεται με ελεύθερη είσοδο έως 2 Ιουνίου το 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»
Άνοιξαν οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2024
Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Επιχειρηματιών
Eurowings: Νέα χειμερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη
Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Δελφών την Τετάρτη μετά τις 17.00
Η Τεχνολογία συναντά την παράδοση: Drones αναδιαμορφώνουν την ορεινή κτηνοτροφία
25 χρόνια AEGEAN | 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης