Άμεση ανάγκη για αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης, που θα καλύπτει τις ανάγκες της νέας εποχής

30-09-20 | Αφιέρωμα: Σπουδές στα τουριστικά

Η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και τις δεξιότητές του στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επόμενη 5ετία, με ποικίλες δράσεις ώστε όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι, να αποκτήσουν δεξιότητες, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να έχουν εργασία και να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία σε μια ολοένα και πιο πράσινη και ψηφιακή οικονομία.

Η βελτίωση των υφιστάμενων δεξιοτήτων και η επανειδίκευση (απόκτηση νέων δεξιοτήτων) κρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως βασική προτεραιότητα για την ανάκαμψη των οικονομιών των ευρωπαϊκών χωρών, μετά τις δραματικές επιπτώσεις της πανδημίας. Ουσιαστικά, αυτή η επανάσταση στην κατάρτιση των εργαζομένων αποτελεί έναν από τους θεμελιώδεις πυλώνες του σχεδίου για το Ταμείο Ανάκαμψης, ώστε η Ευρώπη να βγει γρήγορα από την κρίση και να πορευτεί στη νέα εποχή. Όλο το σχέδιο θα το διαβάσετε στο αφιέρωμα του Tornos News για την Τουριστική Εκπαίδευση.

Στο ίδιο αφιέρωμα θα διαβάσετε συνεντεύξεις με:

Πριν από δέκα χρόνια ήταν άγνωστες λέξεις, ειδικότητες του σήμερα με κομβικό ρόλο. Revenue Manager ή Content Manager και όλες οι ειδικότητες που υπάρχουν σήμερα είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του ξενοδοχείου λέει  ο κ. Βασιλικός, ενώ υπογραμμίζει ότι όσο πιο αναβαθμισμένες είναι οι δεξιότητες του προσωπικού του αντίστοιχα υψηλότερη είναι και η ποιότητα των υπηρεσιών του. 

Στο αφιέρωμα θα βρείτε επίσης:

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι