Telegraph: Αυτά είναι τα 14 top μπουτίκ ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Telegraph: Αυτά είναι τα 14 top μπουτίκ ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Έναν οδηγό με τα 13 καλύτερα μπουτίκ ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, που συγκεντρώνουν πολύ υψηλή βαθμολογία στην ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες, δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Ο οδηγός προσφέρει εξειδικευμένες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές, εκτός από τα ξενοδοχεία, και τα καλύτερα σημεία για να απολαύσει κανείς την εντυπωσιακή θέα από την καλντέρα, τις καλύτερες πισίνες υπερχείλισης, τα σπα, το εξαιρετικό φαγητό και τη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Δείτε τα...

1. Canaves Oia Hotel

Canaves Oia Hotel, Santorini

8/10

Το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel συνδυάζει την κατάλευκη φινέτσα του νησιού με την boutique αισθητική και απεριόριστη θέα. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων, οι Canaves Oia Suites αποπνέουν τη λαμπρότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε μια ζεστή, minimal ατμόσφαιρα πολυτέλειας με ευρύχωρους, κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους και ιδιωτικές πισίνες σε κάθε σουίτα. Κοντά στις Canaves Oia Suites αλλά σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον, η Canaves Oia Villa είναι ένα καλοκαιρινό καταφύγιο για φίλους και οικογένειες που αναζητούν την πολυτέλεια ένος ξενοδοχείου 5* σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον.

Aπό 232 λίερς τη βραδιά.

2. Grace Santorini

Grace Santorini, Greece

8/10

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για την εκπληκτική αρχιτεκτονική της, τα κάτασπρα κτίρια που ξεγλιστρούν κάτω από το απότομο τοπίο μέχρι να συναντήσουν την άκρη του νερού και προσφέρουν όμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Το Grace Santorini Hotel βρίσκεται σε τέλεια τοποθεσία, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ το γραφικό ηλιοβασίλεμα το καθιστά την ιδανική τοποθεσία για φαγητό και χαλάρωση με το σύντροφό σας.

Οι σουίτες διαθέτουν μωσαϊκό τοίχους, ευρύχωρο ντους και χειροποίητα έπιπλα.

Το boutique ξενοδοχείο επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, να απολαμβάνουν ενυπόγραφα πιάτα του σεφ, να χαλαρώνουν στο σπα ή ακόμα και να συμμετέχουν στα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμα μια σουίτα ειδικά για το μήνα του μέλιτος. Οι σουίτες έχουν θέα στη θάλασσα, πισίνα και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα άνετο υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα ντους για δύο.

Από 455 λίρες τη βραδιά.

3. Avaton Resort and Spa

Avaton Resort and Spa, Santorini

9/10

Oι εσωτερικοί χώροι είναι μοντέρνοι. Η Λώρα η οποία βρίσκεται στη διαχείριση μαζί με την ομάδα της είναι άσοι στις κρατήσεις, στις προτάσεις και στη γενική προσφορά βοήθειας στους επισκέπτες. 
Το εντυπωσιακό σπα αποτελεί σημείο αναφοράς, με αίθουσα μασάζ για ζευγάρια, σάουνα, αίθουσα ατμού, πισίνα με κρύο νερό για τη συνέχεια και μια θερμαινόμενη πισίνα υδρομασάζ.

Από 389 λίρες τη βραδιά.

4. Katikies

Katikies, Santorini

8/10

Mέλος των Leading Hotels of the World, το Katikies Hotel είναι η ίδια η υψηλής ευκρίνειας εικόνα της Οίας. Η εμμονική του σχέση με την κομψότητα της λεπτομέρειας και με την πολυτελή διακριτικότητα το έχουν αναδείξει σε ένα από τα λίγα ξενοδοχεία-προορισμούς που διαθέτει η Ελλάδα. Πολυφωτογραφημένο και με έναν σημαντικό αριθμό διακρίσεων στη συλλογή του, το Katikes με τα gourmet εστιατόρια, τις τρεις, ελεύθερου γεωμετρικού σχήματος, πισίνες που ενώνονται με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, τον αξεπέραστο συδυασμό της κυκλαδίτικης παράδοσης με το design και με  το service  που θέτει διαρκώς νέα όρια στην τελειότητα, είναι σταθερά ένας από τους πλέον αυθεντικούς πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας όπως πρέπει να είναι. 

Τα Katikies Luxury Boutique Resorts σε Μύκονο και Σαντορίνη, υπό το management της HoteBrain, αποτελούν σημείο αναφοράς στην αγορά των Ελληνικών Boutique ξενοδοχείων. Πάνω από 300.000 αφοσιωμένοι αναγνώστες -σχεδόν οι διπλάσιοι από πέρσι- ψήφισαν ανάμεσα σε 7.394 ξενοδοχεία, 606 πόλεις, 500 κρουαζιερόπλοια και 236 νησιά μέσα σε περίπου 8,4 λεπτά. Αποτέλεσμα ήταν οι 1.402 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλον τον κόσμο – 4 από αυτές στα Katikies Luxury Boutique Resorts! 

Aπό 318 λίρες

5. Afroessa hotel

Afroessa hotel, Santorini, Greece

9/10

Πρόκειται για ένα εν μέρει ανακαινισμένο οινοποιείο του 18ου αιώνα, το οποίο τη δεκαετία του '90 διαμορφώθηκε σε ξενοδοχείο. Στις 2 μονάδες του μπορεί κανείς να δει ακόμα τις λεκάνες συλλογής κρασιών που δεν έχουν μετακινηθεί και προστατεύονται από τζαμαρία. 

Η εξυπηρέτηση ειναι πολύ καλή, τόσο από τους ιδιοκτήτες όσο και από το εποχιακό προσωπικό. Η απομονωμένη αλλά θερμαινόμενη πισίνα, δίπλα στο μπαρ, είναι πολύ μεγάλη.

Από 146 λίρες τη βραδιά.

6. Iconic Santorini

Iconic Santorini, Greece

8/10

Mε το απίστευτο τοπίο της μπλε θάλασσας και την ονειρική κατάλευκη αρχιτεκτονική, μπορεί να πιστέψετε οτι η Σαντορίνη δε θα μπορούσε να γίνει πιο ρομαντική, όμως κρατήστε αυτό το συμπέρασμα μέχρι να δείτε με τα μάτια σας την Iconic Σουίτα του ξενοδοχείου Iconic Santorini. Κτισμένη μέσα σε ένα αρχαίο σπήλαιο, η σουίτα διαθέτει ιδιωτική ταράτσα με πέργκολα που προσφέρει θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, μία εσωτερική πισίνα και ένα ντους ψιλής βροχής.

Από 683 λίρες τη βραδιά.

7. Atrina Traditional Houses

Atrina Traditional Houses, Santorini

9/10

Η εντυπωσιακή περιοχή της πισίνας με ηφαιστειακά τειχώματα, προκαλεί αντίθεση με το λευκό χρώμα των εξωτερικών και εσωτερικών επιφανειών, παρότι τμήματα βράχου παραμένουν ως έχουν από την αυθεντική κάναβα του 1894.
Η Μέλανι, η κόρη της Αθηνά και η ομάδα τους προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Κατά το τσεκ ιν, προσφέρεται κινητό σε κάθε επισκέπτη για άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Από 276 λίρες τη βραδιά.

8. Voreina Gallery Suites

Voreina Gallery Suites, Santorini, Greece

9/10

Το τμήμα της "γκαλερί" του ονόματος του ξενοδοχείου υποδηλώνει τα αυθεντικά έργα τέχνης που βρίσκονται στους τοίχους κάθε σουίτας. Τα έργα αυτά ανανεώνονται συνεχώς. 
Το ντιζάιν του ξενοδοχείου είναι σύγχρονο χωρίς να είναι υπερβολικό και η εξυπηρέτηση επαρκής και πολύ διακριτική.

Από 147 λίρες τη βραδιά.

9. Esperas Traditional Houses

9/10

Ψευτο-τρωγλοδυτική και ιδιωματική Κυκλαδική αρχιτεκτονική συνδυάζονται με μια ευχάριστη εντύπωση σε αυτό το ξενοδοχείο. Το προσωπικό είναι άριστο: οργάνωση εκδρομών και προτάσεις εστίασης. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη μη θερμαινόμενη πισίνα, ιδανική για κολύμπι.

Από 278 λίρες τη βραδιά.

10. Kapari Natural Resort

Kapari Natural Resort, Santorini

9/10

Kapari Natural Resort consists of five three-century-old troglodytic houses, plus nine 2009-built ones, cascading over three levels. There are no sharp edges anywhere here; even the restaurant loo has fountain-bowl sinks. Ochre and buff are the predominant hues, extending to polished-cement floors, with matching soft furnishings. From galleried Premium Room 201, you can gaze at Skáros castle-rock without leaving bed; downstairs there's a walk-in wardrobe, bathroom with rain shower, and proper living room with a decorative fireplace. Spa Premium category rooms have a guaranteed private balcony or terrace, plus indoor whirlpools.

Read expert review

Από 215 λίρες τη βραδιά.

11. Enigma Apartments and Suites

Enigma Apartments and Suites, Santorini

8/10

Το προσωπικό, ειδικά η διαχειρίστρια, Χρυσούλα, είναι πολύ εξυπηρετικοί και για τις αφίξεις νωρίς το πρωί σερβίρουν πρωινό και πρόσβαση στο δωμάτιο από νωρίς. 
Υπάρχουν πολλές σουίτες με μπανιέρα και οι ταράτσες προσφέρουν ιδιωτική εμπειρία.
Τα στρώματα των δωματίων είναι από την Cocomat και τα προϊόντα της ApiVita ή της Molton Brown.

Από 155 λίρες τη βραδιά.

12. Astra Suites

Astra Suites, Santorini

9/10

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Astra Suites βρίσκεται κοντά στα Φηρά και προσφέρει καταπληκτική θέα στην Καλντέρα. Περιλαμβάνει 16 διαμερίσματα και 6 πολυτελείς σουίτες, κάποιες από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και jacuzzi. Ξεχωρίζει η Deluxe Astra Pool Suite, μια σουίτα 753 τετραγωνικών ποδιών, διακοσμημένη με αντικείμενα τέχνης, μ’ ένα υπνοδωμάτιο, κουζινάκι, γωνιά για διάβασμα και βεράντα με ιδιωτική πισίνα με απέραντη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το Αιγαίο. Έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις στην κατηγορία των ξενοδοχείων πολυτελείας.

Από 207 λίρες τη βραδιά.

13. Aenaon Villas

Aenaon Villas, Santorini

8/10

Το στυλ του ειναι κυκλαδίτικο και τείνει προς μινιμαλιστικό. Μια μεσαίους μεγέθους πισίνα υπερχείλισης στην πλευρά της καλντέρας, αρκεί για τον αριθμό των βιλών. Ωστόσο, είναι η ζεστασιά του Γιώργου και της γυναίκας του Αλεξάνδρας που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα ενώ το προσωπικό προσφέρει διακριτικά τις υπηρεσίες του.

Το ειδυλλιακό αυτό καταφύγιο διαθέτει 7 πολυτελείς κατοικίες κτισμένες με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τις απαιτήσεις του φυσικού τοπίου. Εσωτερικά, οι κατοικίες είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες, διακοσμημένες σε λιτό και απέριττο ύφος και εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που εγγυώνται ξεκούραση, αυτονομία και πολυτέλεια.

Οι ιδιωτικές βεράντες έχουν όλες πρόσβαση στην κεντρική πισίνα, η οποία είναι κτισμένη στην άκρη της καλντέρας, προσφέροντας απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, την καλντέρα, το ηφαίστειο και τη μαγευτική δύση. Η αυθεντικότητα του χώρου σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει, σε αναζωογονεί και σε φορτίζει θετική ενέργεια.

Aπό 310 λίρες τη βραδιά.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 26/07 18:04

    Επιθέσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

  2. 26/07 17:40

    Συμφωνία μεταξύ Υπ. Τουρισμού και ΞΕΕ για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού

  3. 26/07 15:00

    Γερμανικός Τύπος | Η Σπαρτιάτισσα Κυνίσκα: Η πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκης

  4. 26/07 13:52

    Ο πρώην CEO της TUI Γερμανίας γίνεται επικεφαλής του ξενοδοχειακού σκέλους του DERTOUR

  5. 26/07 11:40

    DERTOUR: Τρίτος πιο περιζήτητος προορισμός η Ελλάδα το καλοκαίρι, 15% επάνω οι ταξιδιώτες από πέρυσι

  6. 26/07 11:36

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διώχνουν Γάλλους για διακοπές στο εξωτερικό- Η Αθήνα μεταξύ των δημοφιλών προρισμών

  7. 26/07 10:57

    Βρετανικός τουρισμός | 2 εκατ. ταξιδιώτες αναχωρούν αυτό το Σαββατοκύριακο για διακοπές- Ελληνικά νησιά και Αθήνα στις επιλογές

  8. 26/07 10:43

    Τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό επιλέγει το 53% των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι - Στις 2.804 £ ο μέσος προϋπολογισμός

  9. 26/07 07:17

    Ανέγερση νέου Σταθμού Επιβατών στο λιμάνι της Σούδας

  10. 26/07 07:15

    Παρουσίαση του οινοτουριστικού προϊόντος της Μακεδονίας στο Βελιγράδι

  11. 26/07 07:14

    Δήμος Δωρίδος: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  12. 26/07 07:12

    Πρώτο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τουρισμού στον Βόλο

  13. 26/07 07:09

    5η ποδηλατική περιήγηση Φαλαισίας στη Μεγαλόπολη

  14. 25/07 16:20

    ΕΞΑΑΑ | Τα ξενοδοχεία 3 αστέρων είχαν την υψηλότερη πληρότητα στην Αθήνα το α΄εξάμηνο

  15. 25/07 15:30

    Αφαίρεση της “Γαλάζιας Σημαίας” από 22 ελληνικές ακτές

  16. 25/07 15:05

    Zagori Mountain Running 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 2.800 δρομείς από 35 χώρες

  17. 25/07 14:30

    Θεσσαλονίκη | Εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη επιλέξιμος επενδυτής στην «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας»

  18. 25/07 13:34

    6 documentary-style travel videos μας ταξιδεύουν στις παραδοσιακές τέχνες της Αθήνας

  19. 25/07 12:22

    Which? | «Πιθανόν παραπλανητικές» τακτικές στις κρατήσεις μέσω Expedia και Hotels.com

  20. 25/07 12:18

    Η Επιτροπή εκταμίευσε 2,3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του Μηχανισμού Ανάκαμψης

  21. 25/07 12:01

    Πάνω από 4.500 έλεγχοι καταγγελιών σε 150 παραλίες όλης της χώρας - 20 σφραγίσεις

  22. 25/07 12:01

    Πώς θα εξοικονομήσουμε νερό στην πόλη

  23. 25/07 11:36

    Περιφέρεια Αττικής: 48 εκατ. ευρώ για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο - Ώθηση στον θεματικό τουρισμό

  24. 25/07 11:18

    Τουρισμός | Η Μεσόγειος παραμένει ο in προορισμός των Βρετανών - Η easyjet δεν βλέπει στροφή σε δροσερούς προορισμούς

  25. 25/07 10:36

    Τουρισμός | ΙΝΣΕΤΕ: Η διαδικτυακή φήμη της Ελλάδας το β' τρίμηνο- ποια είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της χώρας

  26. 25/07 10:30

    Success Story: Selected Hideaways – Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων & Βιλών

  27. 25/07 07:31

    Πού μελετάται να τοποθετηθούν και γιατί 30 κάμερες στην Πάρο

  28. 25/07 07:27

    Δήμος Πύργου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  29. 25/07 07:26

    Συμπόσιο Γλυπτικής του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θ. Παπαγιάννης στα Τζουμέρκα

  30. 25/07 07:24

    Δήμος Παγγαίου: Διαγωνισμός για εκμίσθωση έκτασης με χρήση κάμπινγκ

  31. 25/07 07:18

    Παραθαλάσσιος αγώνας WAVE Running στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

  32. 24/07 23:45

    Έρευνα ΕΛΣΤΑΤ | 5 εκατ. ημεδαποί ταξιδιώτες το 2023, 3,5 δισ. ευρώ οι δαπάνες

  33. 24/07 23:21

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου| "Hecuba, not Hecuba" - Tiago Rodrigues | 26-27 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

  34. 24/07 17:14

    ΥΠΑ: Σε εξέλιξη σχέδια αναβάθμισης υποδομών στο αεροδρόμιο Καρπάθου

  35. 24/07 14:16

    Korean Air: Πτήσεις τσάρτερ Σεούλ – Αθήνα για Αύγουστο και Σεπτέμβριο

  36. 24/07 14:04

    Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση για Ελλάδα από πέρυσι – Πόλος έλξης τα πολυτελή ξενοδοχεία

  37. 24/07 13:21

    «Πάμε Ελλάδα», το μήνυμα της AEGEAN για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε

  38. 24/07 11:59

    Στάση εργασίας των αρχαιοφυλάκων την Πέμπτη στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία με ηλεκτρονικό εισιτήριο

  39. 24/07 11:41

    Handelsblatt | Οι μικροεπιχειρήσεις «φρενάρουν» την ελληνική οικονομία

  40. 24/07 11:40

    Πώς οι αρωματικές ξενοδοχειακές σειρές αναβαθμίζουν την εμπειρία φιλοξενίας

  41. 24/07 11:26

    Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με την σκανδιναβική Braganza και τις θυγατρικές Ticket και Escapeaway

  42. 24/07 10:52

    Κέρκυρα: Χωρίς νερό ο Άγιος Γόρδιος – Πρόβλημα με τις γεωτρήσεις

  43. 24/07 10:21

    Υπερτουρισμός | Μαγιόρκα: Τι μέτρα ζήτησαν οι διαδηλωτές - "Καμία επένδυση δημοσίου χρήματος για την επέκταση των υποδομών"

  44. 24/07 07:18

    Air Haifa: Νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στο Ισραήλ, με πτήσεις για Ελλάδα και Κύπρο

  45. 24/07 07:15

    210 κιλά χταπόδι στις Γιορτές Ψαρά, Χταποδιού και Θάλασσας στη Λέσβο

  46. 24/07 07:10

    Γιατί συγκεντρώθηκε υπερβολικός όγκος παλαιών στρωμάτων σε κοινόχρηστους χώρους της Σίφνου

  47. 24/07 07:05

    Διαγωνισμός για τη μίσθωση οικοπέδου στο Βόλο όπου βρίσκονται το ιστορικό καφενείο «Συνάντηση» και το π. ξενοδοχείο «Γαλλίας»

  48. 24/07 07:02

    Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  49. 23/07 20:39

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Ιταλοί και Αμερικανοί ηγούνται στις αυξητικές επιδόσεις του α΄πενταμήνου

  50. 23/07 17:08

    Ευρωκοινοβούλιο: H Ελισάβετ Βόζενμπεργκ-Βρυωνίδη εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

  51. 23/07 15:06

    Έρευνα: 9 στους 10 ταξιδιώτες επιλέγουν ξενοδοχείο με κριτήριο την αειφορία

  52. 23/07 14:36

    Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας «συμμαχούν» για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

  53. 23/07 13:38

    Heraklion Flavors: Το επιτυχημένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «βεγγέρισε» στους Κάτω Ασίτες 

  54. 23/07 13:36

    Resort for a Day: Δραστηριότητες για επιβάτες κρουαζιέρας σε resort της Κέρκυρας, Ρόδου, Σαντορίνης και Μυκόνου

  55. 23/07 12:40

    easyJet: Στις 18 Ιουλίου κορυφώθηκαν τα ταξίδια των Βρετανών – Αύξηση της ζήτησης για Σκιάθο

  56. 23/07 12:22

    Ethiopian Airlines: 3 οι εβδομαδιαίες συνδέσεις Αθήνα - Αντίς Αμπέμπα το α’ 3μηνο του 2025

  57. 23/07 12:04

    Χορηγία drones προς την Περιφέρεια Ανατολικής Mακεδονίας Θράκης για αντιπυρική προστασία 

  58. 23/07 11:07

    ΤΑΙΠΕΔ | 10 εκατ. ευρώ για να γίνουν πιο "πράσινα" τα λιμάνια Ραφήνας, Λαυρίου, Κέρκυρας και Καβάλας

  59. 23/07 10:35

    ΕΕ | Μεγαλύτερη σαφήνεια στα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών

  60. 23/07 09:46

    Υπερτουρισμός | 20.000 διαδηλωτές στη Μαγιόρκα την Κυριακή- "1.232.014 κάτοικοι, 18 εκατομμύρια τουρίστες" 

  61. 23/07 07:40

    Διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου στην Iσθμία για εστιατόριο

  62. 23/07 07:38

    Ηνωμένο Βασίλειο: Ρυθμός ανάπτυξης υψηλότερος του αναμενόμενου

  63. 23/07 07:30

    Θεατρική παράσταση Ερωτόκριτος στο Αρκαλοχώρι

  64. 23/07 07:29

    Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού με Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την τουριστική εκπαίδευση

  65. 23/07 07:27

    Δήμος Φαιστού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  66. 22/07 22:50

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Ενισχύσεις για αναβάθμιση ή δημιουργία νέων εγκαταστάσεων ιαματικού τουρισμού

  67. 22/07 19:45

    ΕΠΟΤ | Εκδήλωση στη Ρόδο: «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη | από την Παραγωγή στη Γαστρονομία – Φιλοξενία»

  68. 22/07 19:41

    Θρησκευτικός τουρισμός | Ενίσχυση της συνεργασίας ΕΟΤ - Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την προώθησή του

  69. 22/07 16:43

    Καλοκαίρι στον Λίβανο: Πάρτι και ρουκέτες

  70. 22/07 14:55

    Σε εξέλιξη μέτρα αναβάθμισης του αεροδρομίου Νάξου και η τεχνική μελέτη για τον νέο αεροσταθμό

  71. 22/07 13:55

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Timofei Kulyabin - Ιφιγένεια η εν Αυλίδι του Ευριπίδη | 9 & 10 Σεπτεμβρίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

  72. 22/07 13:05

    ΥΠΑ: Σε επίπεδο ρεκόρ ο αριθμός πτήσεων στο F.I.R Αθηνών

  73. 22/07 12:17

    Τουρισμός 2024: Ανερχόμενη τάση τα μοναχικά ταξίδια των γυναικών – Οι 5 κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι

  74. 22/07 11:52

    Επίσημη παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας «loveHER | 5 Senses | 365 Days» του Δήμου Ηρακλείου

  75. 22/07 11:42

    Ελληνικός τουρισμός 2024: 531 εκατ. περισσότες εισπράξεις από πέρυσι το α’ 5μηνο

  76. 22/07 11:10

    ΕΟΤ | Ύμνοι γερμανικού περιοδικού στην ελληνική κουζίνα

  77. 22/07 10:39

    Aegean: Νέες χειμερινές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Άμπου Ντάμπι, Γκραν Κανάρια και Άμστερνταμ

  78. 22/07 10:39

    Sani/Ikos | Άντληση 350 εκατ. ευρώ από έκδοση ομολόγου - Ξένοι θεσμικοί υπερκάλυψαν 3 φορές το ποσό

  79. 22/07 10:22

    Ryanair: Κέρδισε δίκη κατά της Booking.com για παραπλανητικές πρακτικές

  80. 22/07 10:06

    Τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό επιλέγει το 68% των βρετανικών οικογενειών - Οι τιμές σε Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Κρήτη

  81. 22/07 09:57

    Condor | Νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2025

  82. 22/07 07:57

    Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες

  83. 22/07 07:05

    Δήμος Μεγανησίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  84. 22/07 07:02

    5 σημεία υδάτινων πεδίων στη Φθιώτιδα

  85. 22/07 07:00

    Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

  86. 22/07 06:07

    Πράσινο φως για επενδύσεις στο Ξενία και την Ιαματική Πηγή στα Λουτρά Κύθνου

  87. 21/07 12:39

    Τουρισμός | Ποιες εθνικότητες "καίει" περισσότερο ο καύσωνας - τι δείχνουν οι δαπάνες με πιστωτικές κάρτες στην Ισπανία

  88. 21/07 12:16

    +14,8% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Μάιο - μεγαλύτερη αύξηση στο Ηράκλειο και μείωση στην Αχαΐα

  89. 21/07 11:56

    Δήμος Επιδαύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  90. 21/07 11:55

    ‘Εκθεση Τοπικών Προϊόντων στη Μακρυρράχη Πηλίου

  91. 20/07 22:18

    Ε. Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση- “Στρατηγικός Σχεδιασμός” και χωροταξικό- νέο λιμάνι στο Μονόλιθο

  92. 20/07 13:16

    Κυπριακός τουρισμός | «Έξυπνος» προορισμός η Πάφος με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων

  93. 20/07 13:03

    Ο πλανήτης αιχμάλωτος ενός μικρού ψηφιακού λάθους

  94. 20/07 12:58

    Μ. Κόνσολας | «Νέα δέσμη κινήτρων για τους γιατρούς που θα υπηρετούν στα νοσοκομεία των νησιών»

  95. 20/07 12:50

    O Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης καταδικάζει περιστατικό ξυλοδαρμού τουριστών - προσφορά δωρεάν διακοπών

  96. 20/07 12:39

    Ε.Ξ. Ρόδου | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων Φαληρακίου & Καλλιθέας

  97. 20/07 12:36

    Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης

  98. 20/07 12:34

    Ισπανία: Η αύξηση των τουριστικών μεγεθών αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης

  99. 19/07 17:55

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | grape - Greek Agora of Performance, 21 – 25 Ιουλίου

  100. 19/07 16:05

    LoveHER | Τουριστική προβολή του Ηρακλείου: Επίσημη προβολή του σποτ, εμπνευσμένο από τα γράμματα HER της λέξης HERAKLION