CNT: Αυτά είναι τα 14 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2016

CNT: Αυτά είναι τα 14 καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2016Η φωτογραφία είναι απο το Chromata Hotel της Σαντορίνης

Δεκατέσσερα από τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή Ελλάδας -Τουρκίας είναι ελληνικά, σύμφωνα με τα Readers' Choice Awards 2016 του περιοδικού Conde Nast Traveller.

Tα βραβεία προέκυψαν από ψηφοφορία ανάμεσα σε 300.000 αναγνώστες του περιοδικού από όλο τον κόσμο και αποτελούν μία μόνο κατηγορία από τα Readers' Choice Awards που απονέμει το περιοδικό για το 2016. 

Υπενθυμίζεται ότι 4 από τα εν λόγω ελληνικά ξενοδοχεία αναδείχθηκαν και στην παγκόσμια κατάταξη με τα κορυφαία ξενοδοχεία για το 2016.

Δείτε την κατάταξη για Ελλάδα & Τουρκία...

1. Canaves Oia Santorini | βαθμολογία 98.14 (με άριστα το 100)

Top Hotels in Greece and Turkey: Readers' Choice Awards 2016

Το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel συνδυάζει την κατάλευκη φινέτσα του νησιού με την boutique αισθητική και απεριόριστη θέα. Σε απόσταση μόλις 100 μέτρων, οι Canaves Oia Suites αποπνέουν τη λαμπρότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε μια ζεστή, minimal ατμόσφαιρα πολυτέλειας με ευρύχωρους, κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους και ιδιωτικές πισίνες σε κάθε σουίτα. Κοντά στις Canaves Oia Suites αλλά σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον, η Canaves Oia Villa είναι ένα καλοκαιρινό καταφύγιο για φίλους και οικογένειες που αναζητούν την πολυτέλεια ένος ξενοδοχείου 5* σε απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον.

 

2. Chromata Hotel, Σαντορίνη | 97.26

View-ChromataHotel-SantoriniGreece-CRHotel.jpg

Αυτό το μπουτικ ξενοδοχείο με τα 22 κατάλευκα δωμάτια είναι η επιτομή της ζωής στα ελληνικά νησιά: άνεμοι, φωτεινότητα, απλότητα.

Δοκιμάστε το εστιατόριο του ξενοδοχείου, CHROMA, και δείτε το θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Η θέα από την πισίνα υπερχείλισης και μόνο αξίζει το ταξίδι.

 

3. Kos Aktis Art Hotel, Κως | 97.22

Exterior-KosAktisArtHotel-Greece-CRHotel.jpg

Το πρώην Κως ΞΕΝΙΑ, αριβώς στο κέντρο της πόλης της Κω και μπροστά στους κήπους του νησιού, δεσπόζει θυμίζοντας ότι κάποιοι μύθοι ζουν για πάντα. Πάνω στο κύμα, με 36 δωμάτια και 6 junior σουίτες, με το εστιατόριο Η2Ο, γυμναστήριο και meeting room 10 ατόμων.

 

4. Kirini Suites & Spa, Σαντορίνη | 97.02

PoolView-KiriniSuitesSpa-Santorini-CRHotel.jpg

Το ξενοδοχείο Kirini Suites & Spa θέτει νέα όρια στον όρο πολυτέλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, συνδυασμένη με ένα περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Όλες οι σουίτες με την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, είναι πρόσφατα ανακαινισμένες και διακοσμημένες στους τόνους του λευκού.

To σύγχρονο design, τα πουπουλένια στρώματα και τα επώνυμα amenities, είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που μετατρέπουν τη διαμονή σε εμπειρία.

 

5. Raffles Istanbul | 96.27

raffles-istanbul-hotlist15.3.jpg

 

6. Katikies Hotel, Σαντορίνη | 95.58

Mέλος των Leading Hotels of the World, το Katikies Hotel είναι η ίδια η υψηλής ευκρίνειας εικόνα της Οίας. Η εμμονική του σχέση με την κομψότητα της λεπτομέρειας και με την πολυτελή διακριτικότητα το έχουν αναδείξει σε ένα από τα λίγα ξενοδοχεία-προορισμούς που διαθέτει η Ελλάδα. Πολυφωτογραφημένο και με έναν σημαντικό αριθμό διακρίσεων στη συλλογή του, το Katikes με τα gourmet εστιατόρια, τις τρεις, ελεύθερου γεωμετρικού σχήματος, πισίνες που ενώνονται με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, τον αξεπέραστο συδυασμό της κυκλαδίτικης παράδοσης με το design και με  το service  που θέτει διαρκώς νέα όρια στην τελειότητα, είναι σταθερά ένας από τους πλέον αυθεντικούς πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας όπως πρέπει να είναι. 

Τα Katikies Luxury Boutique Resorts σε Μύκονο και Σαντορίνη, υπό το management της HoteBrain, αποτελούν σημείο αναφοράς στην αγορά των Ελληνικών Boutique ξενοδοχείων. Πάνω από 300.000 αφοσιωμένοι αναγνώστες -σχεδόν οι διπλάσιοι από πέρσι- ψήφισαν ανάμεσα σε 7,394 ξενοδοχεία, 606 πόλεις, 500 κρουαζιερόπλοια και 236 νησιά μέσα σε περίπου 8,4 λεπτά. Το αποτέλεσμα; Οι 1,402 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλον τον κόσμο – 4 από αυτές στα Katikies Luxury Boutique Resorts! 

 

7. King George (Luxury Collection), Αθήνα | 95.41

king-george-luxury-collection-athens-greece-dining.jpg

Το 5 αστέρων King George , ένα ξενοδοχείο της αλυσίδας Luxury Collection, το οποίο χρονολογείται από το 1930 και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αντιπροσωπεύει την πεμπτουσία ενός συναρπαστικού boutique ξενοδοχείου.

Σε μια τέλεια τοποθεσία για μοναδικές εμπειρίες, ένας μεγαλοπρεπής χώρος που πραγματικά εμπνέει, το King George  βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα θαύματα της Αθήνας. Η Ακρόπολη, η Αγορά, η Πλάκα και το Θησείο είναι όλα κοντά, όπως και επώνυμες μπουτίκ, παγκοσμίως γνωστά μουσεία και η επιχειρηματική περιοχή της πόλης, που πάλλεται από ζωή.

Με 102 δωμάτια και σουίτες, μια Penthouse Σουίτα με ιδιωτική εξωτερική πισίνα με θέα στην ξακουστή Ακρόπολη, το βραβευμένο εστιατόριο Ελληνικής Κουζίνας Tudor Hall με την απαράμιλλη θέα στα ορόσημα της πόλης, το King George είναι συνώνυμο της άψογης εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.

 

8. Sun Rocks Santorini | 94.79

Room-SunRocks-SantoriniGreece-CRHotel.jpg

Απαλοί και διακριτικοί γήινοι τόνοι της χρωματικής παλέτας επικρατούν σε καθένα από τα σοφιστικέ 18 δωμάτια και σουίτες που προορίζονται μόνο για ζευγάρια και μετατρέπουν την εμπειρία της διαμονής σε παραμύθι. Το ξενοδοχείο Sun Rocks, μέλος και αυτό των Relais & Chateaux, συνδυάζει κομψότητα και μοναδική πολυτέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. 

 

9. Perivolas, Σαντορίνη | 94.76

OceanView-Perivolas-Greece-CRHotel.jpg

Το Perivolas, 5 αστέρων, είναι χτισμένο στους βράχους πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γραφική Οία. Προσφέρει πισίνα υπερχείλισης με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 ιδιωτικές, ανακαινισμένες υπόσκαφες κατοικίες, ηλικίας 300 ετών. Κάθε σουίτα περιλαμβάνει δωρεάν Wi-Fi και άνετο καθιστικό.

Το κέντρο ευεξίας θα βρείτε ατμόλουτρο, σάουνα, υπαίθριο υδρομασάζ και παροχές μασάζ. Το γυμναστήριο σας δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε όλο το 24ωρο θαυμάζοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Το Perivolas Restaurant στεγάζεται σ' ένα ανακαινισμένο κελάρι. Σερβίρει μεσογειακή και ελληνική κουζίνα που παρασκευάζεται με τοπικά προϊόντα, μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το γεύμα σας μπορείτε να το απολαύσετε υπό το φως των κεριών με θέα στη θάλασσα.

Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

 

10. Hotel Grande Bretagne (Luxury Collection), Αθήνα | 94.35

Με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, την Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, τον καταπράσινο Λόφο του Λυκαβηττού ή το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το πολυβραβευμένο – 5 αστέρων – Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει μια ασύγκριτη προοπτική της μυθικής ιστορίας της Αθήνας.

Αυτό το ξενοδοχείο-ορόσημο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πόλης από το 1874 και είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολυτελείς εμπορικές περιοχές, μουσεία και το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης.

Αποδράστε στο GB Spa και απολαύστε ένα χαρακτηριστικό μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς ή την απόλυτη χαλάρωση στο Ατμόλουτρο. Διατηρήστε τη φόρμα σας στο Fitness Studio, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

 

11. St. Regis Istanbul | 93.54

hot-list-41-st-regis-istanbul-cr-courtesy.jpg

 

12. Four Seasons Hotel Istanbul, Sultanahmet | 93.13

Four Seasons Istanbul at Sultanahmet

 

13. Diamond Deluxe Hotel, Κως | 91.76

Exterior-DiamondDeluxeHotel-Greece-CRHotel.jpg

Το 5άστερο Diamond Deluxe Hotel στην Κω διαθέτει 110 δωμάτια και σουίτες.

Ανήκει στην Diamond Collection Hotels και υπόσχεται ένα νέο επίπεδο αποκλειστικότητας στο σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητά το υψηλότερο επίπεδο πολυτέλειας.

Το λόμπι είναι εμπνευσμένο από την τέχνη, με μαγευτικούς πολυελαίους και τόνους του λευκού και του κόκκινου με φόντο τον Αμαζόνιο.

 

14. Mystique (Luxury Collection), Σαντορίνη | 91.61

Mystique, Santorini, Greece

 “Σκαρφαλωμένο στο ‘χείλος του γκρεμού,’ το Mystique ξεχωρίζει στην άκρη των ηφαιστεακών βράχων της Οίας, με απαράμιλλη πανοραμική θέα στη συγκλονιστική καλντέρα της Σαντορίνης και στα ατραφτερά νερά του Νοτίου Αιγαίου,” τονίζει η ταξιδιωτική αρθρογράφος Krisanne Fordham, ενώ η Roberta Correia συμπληρώνει πως “η θέα στο Αιγαίο από το Mystique μπορεί να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει.”

Οι 39 ευάερες σουίτες και βίλες με τις μοναδικές καμπύλες είναι σκαλισμένες στο βράχο και διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες, ενώ το Aura Pool Bar, δίπλα στην πισίνα, είναι το ιδανικό σημείο για να δείτε το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας εκπληκτικά cocktails,” 

Το ξενοδοχείο Mystique αποτελεί παγκοσμίου φήμης προορισμό μεταξύ των νεόνυμφων και αιώνια ρομαντικών και διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές καμπύλες του, έμπνευση προερχόμενη από την αυθεντική αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, ενώ αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο σε μία απότομη πλαγιά της Καλντέρας της Οίας. Το Mystique συνδυάζει αριστοτεχνικά την κομψότητα, την παράδοση, τις υπηρεσίες πολυτέλειας, την χαλάρωση και το θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Οι 39 σουίτες και βίλες σκαλισμένες μέσα στο βράχο, διαθέτουν πανοραμικά ιδιωτικά μπαλκόνια και αυλές. Τα δωμάτια συνδυάζουν την παράδοση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με έπιπλα φτιαγμένα από ακατέργαστο ξύλο, τοπική πέτρα, γυαλί και πολύτιμα υφάσματα. To ASEA Lounge Restaurant, αποτελεί το νέο ιαπωνικό εστιατόριο του Mystique. Το όνομά του, γεννήθηκε από την μοναδική θάλασσα του νησιού και την λέξη Ασία. Υπάρχει, επίσης, το Captain’s Lounge, το οποίο βρίσκεται σε ένα παραδοσιακό καπετανόσπιτο που χρονολογείται από τις αρχές του αιώνα. Προσφέρονται, τέλος, θεραπείες και περιποιήσεις σώματος στο Asian Spa ή ιδιωτικά στις σουίτες. 

 

15. Çırağan Palace Kempinski, Κωνταντινούπολη | 90.05

[Ciragan Palace Kempinski, Istanbul](http://www.cntraveler.com/hotels/asia/turkey/ciragan-palace-kempinski-istanbul-istanbul-turkey)

 

16. Swissôtel The Bosphorus, Κωνταντινούπολη | 88.98

[Swissôtel The Bosphorus, Istanbul](http://www.cntraveler.com/hotels/asia/turkey/swiss-tel-the-bosphorus-istanbul-istanbul-turkey)

 

17. Aqua Blu, Κως | 88.97

SuiteDetail1-AquaBlu-KosGreece-CRHotel.jpg

Το 5άστερο μπουτίκ ξενοδοχείο, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, είναι ο απόλυτος προορισμός πολυτέλειας και σύγχρονου ντιζάιν. 

Διαθέτει ένα πολυτελές σπα μπροστά στην παραλία. Ένας σύντομος γραφικός δρόμος συνδέει το γραφικό λιμάνι με το κέντρο της ιστορικής Χώρας της Κω, με τα μαγευτικά καταστήματα, μουσεία και τα παραθαλάσσια εστιατόρια. 

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου κοντά στη Χώρα και δίπλα σε παραλίες, σε συνδυασμό με το επίπεδο υπηρεσιών, το καθιστουν το απόλυτο μπουτίκ ξενοδοχείο.

 

18. Four Seasons Hotel Istanbul, Βόσπορος | 88.1

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus 

 

19. Archipelagos Hotel, Μύκονος | 83.95

Pool2-ArchipelagosHotel-MykonosGreece-CRHotel.jpg

Αντλώντας έμπνευση από τα χρώματα και το φως του Κυκλαδίτικου τοπίου, δημιουργήθηκε το ξενοδοχείο Αρχιπέλαγος στη Μύκονο, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται σε μια από τις ποιο όμορφες και γραφικές παραλίες του νησιού, στο Καλό Λιβάδι και απέχει μόλις 15΄ από τη Χώρα της Μυκόνου και το αεροδρόμιο. 

Διαθέτει 42 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια. Ανάλαφροι χώροι λουσμένοι στο φως της Μεσογείου, άνετες ιδιωτικές βεράντες με αναπαυτικά καθιστικά και απεριόριστη θέα στο πέλαγος για μια αξέχαστη και πολυτελή διαμονή στη Μύκονο.

 

20. Grace Santorini | 80.31

Grace Santorini

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για την εκπληκτική αρχιτεκτονική της, τα κάτασπρα κτίρια που ξεγλιστρούν κάτω από το απότομο τοπίο μέχρι να συναντήσουν την άκρη του νερού και προσφέρουν όμορφη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Το Grace Santorini Hotel βρίσκεται σε τέλεια τοποθεσία, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ το γραφικό ηλιοβασίλεμα το καθιστά την ιδανική τοποθεσία για φαγητό και χαλάρωση με το σύντροφό σας.

Οι σουίτες διαθέτουν μωσαϊκό τοίχους, ευρύχωρο ντους και χειροποίητα έπιπλα.

Το boutique ξενοδοχείο επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης, να απολαμβάνουν ενυπόγραφα πιάτα του σεφ, να χαλαρώνουν στο σπα ή ακόμα και να συμμετέχουν στα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμα μια σουίτα ειδικά για το μήνα του μέλιτος. Οι σουίτες έχουν θέα στη θάλασσα, πισίνα και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, καθώς και ένα άνετο υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα ντους για δύο.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 28/03 17:31

    United Airlines | +25% οι πτήσεις από την Ελλάδα το 2024 - Επεκτείνονται οι εποχικές πτήσεις

  2. 28/03 17:18

    Βέλγοι φοιτητές εκπαιδεύονται στον σχεδιασμό τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

  3. 28/03 16:51

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Ρόδος μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμου προορισμού

  4. 28/03 16:13

    Διάκριση για το ξενοδοχείο Athina Palace Resort & Spa

  5. 28/03 15:02

    Handelsblatt | Προς νέο ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός το 2024, αλλά ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια;

  6. 28/03 14:58

    Braathens Regional Airlines: Οι πτήσεις τσάρτερ των Apollo, Spies και VING προς Ελλάδα το καλοκαίρι

  7. 28/03 12:13

    Ελληνικός Τουρισμός | Απογειώθηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία πολυτελείας το β' εξάμηνο του 2023

  8. 28/03 11:43

    Η Lufthansa καταλήγει σε συμφωνία με το προσωπικό εδάφους

  9. 28/03 11:30

    Eurobank | Ενεργοποιείται και φέτος το Πρόγραμμα "Business Banking Τουρισμός"

  10. 28/03 11:23

    3.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της ΔΥΠΑ το Σάββατο στο ΣΕΦ

  11. 28/03 11:00

    Η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου στην Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στο Βόλο

  12. 28/03 10:56

    H HotelBrain επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

  13. 28/03 10:12

    Γαλλία: Ολυμπιακοί Αγώνες με …ύψιστο συναγερμό

  14. 28/03 10:01

    Ξενοδοχείο Akkadian | Το Νέο Gay Only Hotel στη Μύκονο

  15. 28/03 08:07

    Οι Αμερικανοί πάλι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη Γαλλία

  16. 28/03 07:59

    Έκθεση φωτογραφίας Αμερικανού φιλέλληνα φωτογράφου στην Κωνσταντινούπολη

  17. 28/03 07:56

    Eλεγχόμενη στάθμευση σε κεντρική περιοχή της Βουλιαγμένης - τα τιμολόγια στάθμευσης

  18. 28/03 07:54

    Υποχώρησε ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  19. 28/03 07:01

    Σημαντική πηγή εσόδων το εισερχόμενο οδικό τουριστικό ρεύμα από τη Βουλγαρία

  20. 27/03 16:58

    Βρετανικός τουρισμός: Έντονη τάση για διακοπές εκτός σεζόν – Διπλάσιο ενδιαφέρον για Κω αυτό το καλοκαίρι

  21. 27/03 16:56

    Αρχαία Ολυμπία | Εορτασμός των 2800 χρόνων από την τέλεση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων

  22. 27/03 14:42

    Lidl Voyages: Οι Γάλλοι δεν επιλέγουν πια διακοπές βάσει προορισμού αλλά βάσει τιμής – Γιατί η Ελλάδα είναι δημοφιλής

  23. 27/03 13:22

    Π. Αντωνίου | "Εξοικονομώ", ¨"Θωρακίζω" ή "Κατεδαφίζω κατ' οίκον";

  24. 27/03 12:39

    Ξενοδοχεία | Ανοίγει την 1η Απριλίου το La Divina στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

  25. 27/03 12:27

    Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ | Τα Ελληνικά τουριστικά γραφεία στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού

  26. 27/03 12:22

    Τουρισμός | Σήμα Πιστοποίησης Αειφορίας “The Rhodes Co–Lab” στα ξενοδοχεία της Ρόδου

  27. 27/03 11:57

    Η πτώση του πληθωρισμού και των επιτοκίων θα τονώσει τα ταξίδια - έντονη ζήτηση για Ρόδο και Σκιάθο

  28. 27/03 11:49

    C & W | +23% η αξία των ξενοδοχειακών επενδύσεων στην Ελλάδα το 2023

  29. 27/03 11:23

    MSC Group | Περισσότερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2024 - επέκταση και σε χειμερινά δρομολόγια

  30. 27/03 10:44

    Τουρισμός | Η Μαγιόρκα "συμμαχεί" με τους τουρίστες για τη βιωσιμότητα

  31. 27/03 10:18

    «Ιδού η Ρόδος ιδού και η ποιότητα» | Επιστρέφει η ημερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

  32. 27/03 10:07

    Υπ. Τουρισμού | Τι απάντησε στα αιτήματα των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης για τις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης

  33. 27/03 07:52

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Αθήνα για φοιτητές από το Βέλγιο

  34. 27/03 07:48

    Διαγωνισμός για τη διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Αγ. Νικολάου στον όρμο Αιγίου

  35. 27/03 07:44

    Taratsa Film Festival Larisas στη Λάρισα

  36. 27/03 07:42

    Oι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του προορισμού

  37. 26/03 16:28

    Η Κρήτη ταξίδεψε στο Βουκουρέστι και στην Κοπεγχάγη

  38. 26/03 16:14

    Ελληνικός τουρισμός | Υψηλές επιδόσεις σε αφίξεις και ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο του 2024

  39. 26/03 15:56

    Στην Κάρπαθο ανοίγει το πρώτο Tapestry Collection by Hilton Resort στην Ευρώπη - συνεργασία με την CHC Group

  40. 26/03 15:55

    Ιταλία: Έρευνες στην Booking.com για πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού στις ξενοδοχειακές κρατήσεις

  41. 26/03 14:43

    Νέο στέλεχος πωλησεων και μάρκετινγκ στη Domes Resorts

  42. 26/03 13:26

    Jet2: Νέες συνδέσεις το 2025 με Ηράκλειο, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

  43. 26/03 12:22

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού

  44. 26/03 12:19

    Αλιευτικός τουρισμός | Σεμινάρια για τους επαγγελματίες από την Περιφέρεια Κρήτης

  45. 26/03 12:17

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης στη Μήλο για προβολή της στην Ολλανδική αγορά

  46. 26/03 12:15

    «Crete Sense the Αuthentic» | H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

  47. 26/03 12:08

    Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης των επισκεπτών στην Αρχαία Μεσσήνη

  48. 26/03 12:08

    Περιβαλλοντικό έγκλημα | Νέα νομοθεσία της ΕΕ με αυστηρότερες κυρώσεις και διευρυμένο κατάλογο αδικημάτων

  49. 26/03 11:42

    TUI: Τα τρία ξενοδοχεία της Κρήτης με τις περισσότερες κρατήσεις από την Αυστρία για το καλοκαίρι του 2024

  50. 26/03 11:22

    Foreign Office | Ταξιδιωτική σύσταση στους Βρετανούς για τρομοκρατική απειλή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  51. 26/03 11:05

    Vogue: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

  52. 26/03 07:18

    Μερική διατήρηση αρχαιοτήτων σε 7όροφο ξενοδοχείο που κτίζεται στο Κουκάκι

  53. 26/03 07:16

    Μείωση των εισροών ξένων επενδύσεων στην Ισπανία

  54. 26/03 07:15

    Η Αλβανία είχε την υψηλότερη αύξηση διανυκτερεύσεων σε όλη την Ευρώπη το 2023

  55. 26/03 07:13

    Οι νέοι δύσκολα μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική κατοικία στην Ολλανδία

  56. 26/03 07:09

    Δήμος Αμφίπολης: Στο πρόγραμμα προσβασιμότητας οι παραλίες Κυανής Ακτής και Νέων Κερδυλλίων

  57. 25/03 11:12

    Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2024- στην 19η θέση η Κέρκυρα

  58. 25/03 07:06

    Ο ΕΟΤ σε B2B workshops στην Ολλανδία και το Βέλγιο

  59. 25/03 07:04

    Το ελληνικό ελαιόλαδο στην Ιταλία

  60. 24/03 11:57

    Τουρισμός | Παγκόσμιος ανταγωνισμός για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων - 66 χώρες παρέχουν Digital Nomad Visas

  61. 24/03 07:24

    Οι στενές σχέσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών κλάδων Ελλάδας-Ισπανία | Oι κορυφαίες εταιρείες

  62. 24/03 07:21

    Διεθνής Ποδηλατικός Αγώνας L’ Etape Greece by Tour de France στην Αρχαία Ολυμπία

  63. 23/03 19:49

    19.400 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Φόρουμ προώθησης των κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία

  64. 23/03 19:43

    Στ. Αρναουτάκης: Το Φόρουμ αποδεικνύει τη δυναμική της Κρήτης στον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα

  65. 23/03 19:30

    Κανείς Δήμαρχος της Κρήτης δεν έχει στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό

  66. 23/03 07:07

    Πολιτιστικά Μονοπάτια στη Σκιάθο

  67. 22/03 22:39

    Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

  68. 22/03 22:34

    Άδεια ίδρυσης για το υδατοδρόμιο Χίου

  69. 22/03 22:24

    Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής

  70. 22/03 22:14

    Πάσχα των Καθολικών: «Τα αεροπλάνα ταξιδεύουν γεμάτα» για Κρήτη

  71. 22/03 22:04

    H ιστορία των χίπις στην Κρήτη στον γερμανικό Τύπο

  72. 22/03 14:57

    4 στους 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν δυνατότητα ΑΙ το 2025

  73. 22/03 14:50

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +16% οι αφίξεις, +27,1% οι εισπράξεις τον Ιανουάριο

  74. 22/03 14:45

    H Accor εντάσσεται στην A-list του CDP με τις δράσεις της για την κλιματική αλλαγή

  75. 22/03 14:39

    Η «Ώρα της Γης» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  76. 22/03 12:20

    Αυτές είναι οι χώρες με τις ακριβότερες βίζες στον κόσμο – Στη λίστα και η Ελλάδα

  77. 22/03 11:57

    Σύλλογος Επιχειρηματιών Κάσου προς υπ. Ναυτιλίας: "Αυξήστε τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κάσο"

  78. 22/03 11:43

    Συνέλευση Καταλυμάτων Ν. Ηρακλείου: "Είμαστε σημαντικός κρίκος στην παραγωγική διαδικασία"

  79. 22/03 11:22

    Μνημόνιο Συνεργασίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  80. 22/03 11:19

    Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιστημονικός εταίρος του ΞΕΕ

  81. 22/03 11:07

    Βρετανικός τουρισμός | Όλο και περισσότεροι επιλέγουν σόλο ταξίδια

  82. 22/03 10:31

    Στην αλυσίδα Romantik Hotels & Restaurants το Romantik B&B Villa Selena στη Σύρο

  83. 22/03 10:19

    ΔΥΠΑ | «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ΣΕΦ με 3.000 θέσεις εργασίας

  84. 22/03 07:55

    Νέα Προποντίδα | Έργα προστασίας ακτής, μπροστά από την οποία θα κατασκευαστεί ξενοδοχείο

  85. 22/03 07:13

    Ειδικό σήμα λειτουργίας στη μονάδα ιαματικής θεραπείας των Θέρμων Εχίνου Ξάνθης

  86. 22/03 07:09

    Ποιο πρώην ξενοδοχείο στην Τρίπολη μετατρέπεται σε φοιτητικές εστίες

  87. 22/03 07:04

    Αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  88. 22/03 07:02

    Αναβάθμιση καταφυγίου τουριστικών σκαφών στην Πάτμο

  89. 21/03 17:05

    Νέο πλαίσιο για την Golden Visa - τα ακίνητα αυτά δεν θα γίνονται Airbnb | Οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις

  90. 21/03 16:51

    Το Σάββατο το Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Super Market

  91. 21/03 16:40

    ΔΑΑ | Υποδοχή του νέου αεροσκάφος της Royal Jordanian

  92. 21/03 16:32

    Απεβίωσε ο Αθανάσιος Ρέτσος, συνιδρυτής των Electra Hotels και πατέρας του Γ.Ρέτσου

  93. 21/03 16:18

    Η εμπόλεμη Ουκρανία προετοιμάζεται για τουρισμό "μόλις τελειώσει ο πόλεμος" - Η συγκινητική τουριστική καμπάνια της χώρας

  94. 21/03 14:51

    1,6 εκατ. διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Ιανουάριο

  95. 21/03 13:43

    Τουρισμός | Το 28% των Βρετανών αποφεύγει τις διακοπές στη Νότια Ευρώπη λόγω καύσωνα

  96. 21/03 12:59

    Τουρισμός | Αυστρία: Πρώτη δύναμη η Ελλάδα και το 2024 - Διψήφια αύξηση κρατήσεων - Νέες πτήσεις

  97. 21/03 12:50

    Costa Navarino | Συλλογή πολυτελών κατοικιών προς ενοικίαση

  98. 21/03 11:37

    FedHATTA: Η Λιθουανία ως ιδανικός προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες

  99. 21/03 11:35

    Sky Express: Νέες πτήσεις τσάρτερ Αθήνα – Παλέρμο

  100. 21/03 11:25

    Ενημέρωση των αθηναϊκών ξενοδοχείων για τις "νέες τεχνολογίες στη φιλοξενία"