Ο αειφόρος ελαιώνας της Λέσβου στη σχολή Δημόσιας Υγείας του YALE - H κυκλική οικονομία στο Σίγρι κάνει το γύρο του κόσμου

Ο αειφόρος ελαιώνας της Λέσβου στη σχολή Δημόσιας Υγείας του YALE - H κυκλική οικονομία στο Σίγρι κάνει το γύρο του κόσμου

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον διήμερο παρουσιάσεων με θέμα “Ελαιόλαδο – Περιβάλλον – Μεσογειακή Διατροφή και Υγεία” διοργανώθηκε στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale (School of Public Health) και στον εμβληματικό χώρο του Woolsey Hall. Ο Αντώνης Τιρπιντήρης, CEO της εταιρείας Falcon S.A. με το brand OL’EVE, και η κα Αντωνία Τριχοπούλου, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Επίκουρη Καθηγήτρια της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale, συμμετείχαν ως τιμητικά προσκεκλημένοι από το Πανεπιστήμιο Yale και τον καθηγητή Βασίλη Βασιλείου, Διευθυντή του Τμήματος Περιβαλλοντικών Επιστημών Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale.

Στην εισήγησή του, ο κ. Αντώνης Τιρπιντήρης, παρουσίασε το μοντέλο βιώσιμης καλλιέργειας ελιάς με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η παρουσίασή του με τίτλο: «Στο σταυροδρόμι της κλιματικής κρίσης, της βιοποικιλότητας, της αειφόρου γεωργίας, της διατροφής και της δημόσιας υγείας», επικεντρώθηκε στο εγχείρημα αναβίωσης και δημιουργίας βιοποικιλότητας σε μια άλλοτε ερημοποιημένη γη, στο Σίγρι της Λέσβου.

Σε μια εμπεριστατωμένη και βιωματική ομιλία, ο επιχειρηματίας και μηχανολόγος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αντώνης Τιρπιντήρης, μίλησε για την ολιστικά βιώσιμη προσέγγιση στην καλλιέργεια ελιάς, επισημαίνοντας πολλά από τα κακώς κείμενα που αναδεικνύουν τη σημερινή δυσμενή κατάσταση που οδηγεί στην παγκόσμια περιβαλλοντική καταστροφή. «Στόχος μου είναι να αποδείξω πως αν υπάρχει θέληση, βρίσκεται πάντα ο τρόπος» τόνισε και συνέχισε υποστηρίζοντας πως «μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη φύση ακόμα κι αν έχει καταστραφεί και να δημιουργήσουμε οικοσυστήματα ακόμα και σε ερημοποιημένες περιοχές».

Στην παρουσίασή του έκανε μια συνολική επισκόπηση των αειφόρων γεωργικών πρακτικών που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια των ελαιόδεντρων και όλων των άλλων δέντρων στο κτήμα Faros στο Σίγρι. Αναφέρθηκε σε αρκετές μεθόδους, όπως το κομπόστ που παράγεται μέσα στο κτήμα για να τρέφονται τα δέντρα, τη χλωρή και ξηρή λίπανση και τη φύτευση των δέντρων σε αναβαθμούς (σέτια) στις πλαγιές του κτήματος.

Ο κ. Τιρπιντήρης έκανε λόγο για βέλτιστες πρακτικές παραγωγής που εφαρμόζονται στο πρότυπο ελαιοτριβείο που φιλοξενείται στο κτήμα και που συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση των πολύτιμων θρεπτικών στοιχείων, καθώς και των άριστων οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που παράγει η εταιρεία. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αναγνώριση του βαθμού ωρίμασης και της ποικιλίας των ελιών, τη διατήρηση συνεχούς διαδικασίας ψύξης και την ελαχιστοποίηση της χρήσης νερού καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. «Στόχος μας είναι να δώσουμε το παράδειγμα σε όλους τους ελαιοκαλλιεργητές και το ελαιόλαδό μας να αποτελεί πρότυπο οργανοληπτικής και διατροφικής ποιότητας» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Falcon S.A.

Το εγχείρημα συνιστά μια παραδειγματική μεταβολή στον κλάδο του ελαιολάδου, μία επανάσταση που επαναπροσδιορίζει τον αγροτικό τομέα και διαμορφώνει έναν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Απώτερος στόχος του εγχειρήματος είναι η προώθηση μιας βιώσιμης προσέγγισης στην καλλιέργεια της ελιάς, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Ο κ. Τιρπιντήρης, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Σίγρι της Λέσβου, ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος στα πολυάριθμα οφέλη του εγχειρήματος για την τοπική κοινωνία και τη σημαντική συμβολή στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του χωριού, ενώ εξήρε την αγαστή συνεργασία που έχει με την τοπική κοινότητα και τους ανθρώπους του τόπου.
 Από την πλευρά της η Επίκουρη Καθηγήτρια της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κα Αντωνία Τριχοπούλου, πραγματοποίησε επιστημονική παρουσίαση με τίτλο: «Από τη Μεσογειακή στην Πλανητική διατροφή: Διατροφικά Πρότυπα και Υγεία». Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή της μεσογειακής διατροφής στην προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. Μια διατροφή που συμβάλλει στη μακροβιότητα, στην ευζωία και στηρίζει οικολογικά τον πλανήτη.

Και στις δύο παρουσιάσεις συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, φοιτητές, καθηγητές, εκπρόσωποι Πανεπιστημίων και επιχειρηματίες, με βαθιά γνώση και ευαισθητοποίηση γύρω από την αξία της ανθρώπινης και της πλανητικής υγείας. Εξαιρετικά εμπεριστατωμένη και αναλυτική ήταν η γευσιγνωσία της αρωματικής και γευστικής παλέτας των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων, που πραγματοποίησε ο καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale και πιστοποιημένος σομελιέ ελαιολάδου κ. Τάσσος Κυριακίδης.

Στον ιστορικό χώρο του Woolsey Hall φιλοξενήθηκε επίσης και η παρουσίαση του θετικού περιβαλλοντικού στίγματος του Sigri Olive Mill στο πλαίσιο του πάνελ με θέμα «Το Ελαιόλαδο και οι Βιοκαλλιεργητικές του διαστάσεις στη Μεσογειακή Διατροφή».

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η εξαιρετική φιλοξενία των καθηγητών κκ. Βασίλη Βασιλείου και Rafi Taherian, Associate Vice President/ Yale Hospitality, οι οποίοι παρέθεσαν ένα εμπνευσμένο μεσογειακό γεύμα στον εμβληματικό χώρο εστίασης του UC Berkeley & Yale University. Έναν χώρο ιστορικό κι επιβλητικό, με ζεστή και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, δομημένο αρχιτεκτονικά και αισθητικά ώστε οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των γευμάτων τους να μπορούν να επικοινωνούν και να συνεργάζονται. Στο πλαίσιο του γεύματος εξηγήθηκαν οι λόγοι για τους οποίους έχει υιοθετηθεί αποκλειστικά η μεσογειακή διατροφή, ενώ παρουσιάστηκαν και οι τρόποι με τους οποίους το έχουν επιτύχει, φέρνοντας στο προσκήνιο τη χρήση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου τόσο στην κουζίνα όσο και στα τραπέζια όλων των Σχολών που εντάσσονται στο Yale.

Ήταν ένα αξέχαστο και μοναδικό διήμερο που προσέφερε πολύτιμες εμπειρίες, ανταλλαγή γνώσεων, αποτελεσματική επικοινωνία και βαθιά εκτίμηση για τη σημασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος, που αποτελούν θεμελιώδεις πτυχές του πλανήτη μας ως το κοινό μας σπίτι.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 25/04 22:42

    Τουρισμός | FTI: Συζητήσεις με το νέο επενδυτή για τα χρέη, με ενδεχόμενο κουρέματος

  2. 25/04 22:20

    Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί την εύκολη λύση για βάρη που δεν του αναλογούν

  3. 25/04 15:30

    "Υπερτουρισμός" | Πρέπει να συζητάμε για αναβάθμιση της προσφοράς και όχι για περιορισμό της ζήτησης

  4. 25/04 15:25

    Η Hilton ανοίγει 10 νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς – ανάμεσά τους και η Ελλάδα

  5. 25/04 14:36

    HOTREC | Οι πολιτικές προτεραιότητες του κλάδου της φιλοξενίας ενόψει των ευρωεκλογών

  6. 25/04 14:28

    Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια κατηγοριοποίησης σε αστέρια

  7. 25/04 14:10

    Τουρισμός | To 20% των Αμερικανών σκέφτονται τις επόμενες διακοπές, ενώ βρίσκονται σε διακοπές!

  8. 25/04 13:42

    Θεσσαλονίκη | Οι πτήσεις της Aegean στη Γεωργία ανοίγουν μια νέα αγορά

  9. 25/04 13:36

    Η νέα υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας

  10. 25/04 13:18

    Αυξημένο το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ελλάδα και το 2024

  11. 25/04 12:31

    Η Ολυμπιακή Φλόγα συναντά την Σαντορίνη στο ταξίδι της

  12. 25/04 12:11

    Ραντεβού το φθινόπωρο για το νέο πλαίσιο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

  13. 25/04 12:00

    Μακροζωία: Η Personal Wellness σκιαγραφεί την επόμενη μέρα του τουρισμού ευεξίας

  14. 25/04 10:55

    APT Travelmarvel: Διευρύνεται το πρόγραμμα κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά το 2025

  15. 25/04 10:44

    Ανέπαφη πληρωμή με τραπεζική κάρτα στα λεωφορεία των γραμμών Express του Αερολιμένα Αθηνών

  16. 25/04 09:17

    Τουρισμός | 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

  17. 25/04 07:59

    13ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου Υπεραπόστασης Δόλιχος Δελφοί –Ολυμπία

  18. 25/04 07:10

    Κατεδάφιση ετοιμόρροπου ξενοδοχείου στη Νάξο και μπαρ σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι - Απόφαση για το Ξενία Κοζάνης

  19. 25/04 07:08

    Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές στα Νότια Προάστια

  20. 25/04 07:06

    Ο ΕΟΤ ενισχύει οικονομικά την κινηματογραφική ταινία "Υπάρχω" για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

  21. 25/04 07:03

    Λογοτεχνική ‘Άνοιξη-Νίκος Μάρκου 2024 στη Σκόπελο

  22. 24/04 17:24

    Έρευνα Marriott Bonvoy: Πώς ταξιδεύουν οι σύγχρονοι Ασιάτες – Κυνηγοί του value και της μέγιστης εμπειρίας

  23. 24/04 17:06

    ΕΞΑΑΑ | Oι επιδόσεις των ξενοδοχείων της Αθήνας το α' τρίμηνο - 2,5 δισ. ευρώ τα ετήσια έσοδα στην Αττική

  24. 24/04 16:56

    Project VORIA | Πώς θα είναι το συγκρότημα πολλαπλών χρήσεων με το καζίνο στο Μαρούσι

  25. 24/04 15:00

    EasyJet: 22 νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  26. 24/04 14:43

    The Athenaeum | Ανοίγει στις αρχές Μαΐου νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο τη Αθήνας

  27. 24/04 14:10

    Ο FTI υπόσχεται στους ξενοδόχους έγκαιρες πληρωμές

  28. 24/04 13:30

    Norwegian Cruise Line: Το πρόγραμμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα για το 2024

  29. 24/04 13:04

    Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

  30. 24/04 12:49

    CNT Hot List: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα νέα στον κόσμο για το 2024

  31. 24/04 12:01

    Οδικός τουρισμός | +12% οι αφίξεις το α' τρίμηνο

  32. 24/04 11:53

    Βραβείο Routes Europe 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας

  33. 24/04 11:14

    Τουρισμός ευεξίας | Οι 5 νέες τάσεις, που καθορίζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη ευεξίας

  34. 24/04 10:41

    ΕΛΣΤΑΤ | Οριακή αύξηση στις αφίξεις και διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο σε ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα

  35. 24/04 07:31

    Επισκευές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - ανακαίνιση του Σαλάντι Beach Hotel στην Ερμιονίδα

  36. 24/04 07:27

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στη Χίο

  37. 24/04 07:24

    Παρατηρήσεις για τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  38. 24/04 07:22

    Φεστιβάλ Λαϊκής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη

  39. 24/04 07:19

    6ος Μαραθώνιος Κισσάβου

  40. 23/04 16:44

    ΕΕ: Χαλαρώνει (αλλά λίγο) η δημοσιονομική πειθαρχία

  41. 23/04 16:23

    +14,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' τρίμηνο

  42. 23/04 16:05

    FTI | Τουρισμός: Συζητείται στην Επιτροπή Τουρισμού της γερμανικής Βουλής το ενδεχόμενο για κούρεμα χρέους

  43. 23/04 15:56

    ΚΥΑ για την απλή χρήση αιγιαλού: Οι υποχρεώσεις και πώς διασφαλίζεται η κοινοχρησία και η προστασία του περιβάλλοντος

  44. 23/04 15:24

    Συνεργασία Deloitte - ΠΟΞ για εκπαιδευτικά εργαστήρια στα μέλη της

  45. 23/04 15:08

    Travel + Leisure: Το Katikies Santorini ανάμεσα στα 500 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2024

  46. 23/04 13:50

    Μαρίνα Πόρτο Χέλι | Υψηλή πληρότητα το 2023 - Ανάπτυξη 29% το 2024

  47. 23/04 13:43

    Eurowings: 7 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2024

  48. 23/04 13:43

    Η Celestyal παρουσιάζει τις ημερήσιες εκδρομές «National Geographic Day Tours»

  49. 23/04 12:36

    Το Γραφείο ΕΟΤ στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύτερος οργανισμός τουρισμού για το 2023

  50. 23/04 12:19

    RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

  51. 23/04 11:58

    Ελληνικά ξενοδοχεία: Αυτά είναι τα καλύτερα για το 2024 σύμφωνα με τους χρήστες της Tripadvisor

  52. 23/04 11:28

    Tripadvisor | 12 Ελληνικά ξενοδοχεία στα Best of the Best του παγκόσμιου τουρισμού - Πολλαπλές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις

  53. 23/04 11:28

    Το 90% των startups στη φιλοξενία τελικά δεν τα καταφέρνουν | Συνεργασία UN Tourism και Hotelschool The Hague

  54. 23/04 11:07

    EasyJet | 1,25 εκατ. θέσεις προσφέρονται με έκπτωση - 61,99 £ η έκπτωση προς Σκιάθο για απλή μετάβαση

  55. 23/04 10:33

    Ο τουρισμός περιπέτειας εξελίσσεται σε "μαζική αγορά"

  56. 23/04 07:05

    Δήμος Σκιάθου: Να καταργηθεί το εισιτήριο στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου, κάνει ζημιά στον τουρισμό

  57. 23/04 07:03

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστικούς πράκτορες από το Καζακστάν

  58. 23/04 07:02

    Θάσος | Ψήφισμα για την υποβάθμιση των πορθμειακών γραμμών - Κινδυνεύει ο τουρισμός

  59. 23/04 06:55

    4ος Αγώνας Βουνού στη Χίο

  60. 23/04 06:52

    Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Στήριξη των εργαζομένων στον τουρισμό για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους

  61. 22/04 18:46

    Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Έρευνα: Προβληματίζει η εικόνα της πόλης - μετατροπή του Ο.Τ.Θ. σε DMO

  62. 22/04 18:38

    Navarino Agora | Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη μόδα και τη γαστρονομία

  63. 22/04 16:09

    Booking.com | Σε σημείο «κόπωσης» το 28% των ταξιδιωτών για το ζήτημα της αειφορίας

  64. 22/04 15:18

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Γερμανοί και Αμερικανοί εκτόξευσαν τις αφίξεις και τις εισπράξεις το α' δίμηνο

  65. 22/04 14:58

    Κρουαζιέρα | Το πρόγραμμα της MSC Cruises από τον Πειραιά το 2024 - Νέα πλατφόρμα πωλήσεων για τα τουριστικά γραφεία

  66. 22/04 12:39

    FedHATTA: Αυξημένη από πέρυσι η ταξιδιωτική κίνηση του Πάσχα – Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Έλληνες

  67. 22/04 11:53

    Αυθαίρετα σε 14 κλαμπ/εστιατόρια και ξενοδοχεία της Μυκόνου εντόπισαν οι επιθεωρητές

  68. 22/04 11:45

    Κανάρια: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι διαδηλώνουν κατά του μαζικού τουρισμού

  69. 22/04 11:17

    Η Βαρκελώνη «κατέβασε» από τη Google διαδρομή λεωφορείου για να μην τη χρησιμοποιούν οι τουρίστες

  70. 22/04 11:11

    Υπερ-τουρισμός | Πλαφόν στον ετήσιο αριθμό διανυκτερεύσεων στο Άμστερνταμ - stop στην αύξηση των κλινών

  71. 22/04 10:51

    ΕΟΤ | Αυξημένες Κρατήσεις από Ολλανδία Βέλγιο

  72. 22/04 10:31

    MSC Cruises | Νέο πρόγραμμα με προσθήκη δύο διανυκτερεύσεων (και στην Αθήνα) πριν ή μετά την κρουαζιέρα

  73. 22/04 10:03

    TÜV AUSTRIA Hellas - Sani/Ikos: Πρωτοβουλία αναδοχής μελισσιών για την ανασυγκρότηση της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας

  74. 22/04 07:26

    Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Λήμνο

  75. 22/04 07:23

    Δήμος Θέρμης: Διαγωνισμός για μίσθωση 30 στρεμμάτων - προβλέπονται και υποδομές φιλοξενίας και εστίασης

  76. 22/04 07:20

    ΕΟΤ | Προώθηση ελληνικών περιοχών στις Κάτω Χώρες

  77. 22/04 07:19

    Επέκταση αεροδρομίου Τιράνων λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

  78. 22/04 07:17

    Ηνωμένο Βασίλειο: Μικρή υποχώρηση του πληθωρισμού

  79. 21/04 11:13

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση «Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024»

  80. 21/04 11:03

    Χάρης Δούκας | Η Αθήνα εισέπραξε μόλις 42 λεπτά ανά τουρίστα που επισκέφτηκε την πόλη το 2023!

  81. 21/04 10:52

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Έρχονται προδιαγραφές λειτουργίας και ασφαλείας στα Airbnb

  82. 21/04 07:57

    Γιορτή Λουλουδιών στην Ανάβρα Λάρισας

  83. 20/04 12:08

    traveloffpath.com | H Aθήνα δεν αντέχει τον υπερτουρισμό - Αυτός είναι ο εναλλακτικός προορισμός!

  84. 20/04 11:58

    ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του FTI Touristik σε 5 πόλεις της Γερμανίας

  85. 20/04 11:54

    Ταξίδι εξοικείωσης για προβολή των Χανίων και της γαστρονομίας της Κρήτης

  86. 20/04 11:52

    Ατομικό και Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού στη Λάρισα

  87. 19/04 17:25

    Expedia: Δύο νέα προγράμματα αειφόρου τουρισμού για τους προορισμούς

  88. 19/04 16:42

    «MyCoast»: Νέα ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες

  89. 19/04 16:09

    ΕΣΠΑ: 6.669 αιτήσεις για ίδρυση νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων

  90. 19/04 16:04

    Ryanair: Μεγάλη προσφορά για 500.000 θέσεις από 12,99 ευρώ

  91. 19/04 15:51

    Ελληνικός τουρισμός: +24,5% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α’ δίμηνο του 2024

  92. 19/04 15:28

    Πιο ρυπογόνες από ποτέ οι low cost αεροπορικές εταιρίες

  93. 19/04 14:45

    Η Σκιάθος αλλάζει πρόσωπο στον τουρισμό | βιωσιμότητα μέσω διεθνών συνεργασιών

  94. 19/04 13:03

    ΚΥΑ: Αυτές είναι οι 198 «Απάτητες παραλίες» - Δεν παραχωρούνται, δεν μπαίνουν ξαπλώστρες

  95. 19/04 12:58

    X. Design Week × Marketing Greece: Ένα τριήμερο event από και για τον τουρισμό

  96. 19/04 12:21

    Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Πρώτη στην ικανοποίηση επισκεπτών η Ήπειρος

  97. 19/04 11:43

    Στις 27 Απριλίου ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Nammos Hotel Mykonos

  98. 19/04 11:34

    Τουριστική συνεργασία Χαλκιδικής- Τοσκάνης: Τριήμερο συμπόσιο με ανταλλαγή απόψεων

  99. 19/04 11:30

    Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας–Κύπρου για τρίτη χρονιά

  100. 19/04 11:19

    Ν. Χαρδαλιάς: Ολιστικό σχέδιο από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς