WTM: Oδηγίες για όσους ταξιδέψουν στην έκθεση του Λονδίνου με Brexit χωρίς συμφωνία

Α Decrease font Enlarge font
WTM: Oδηγίες για όσους ταξιδέψουν στην έκθεση του Λονδίνου με Brexit χωρίς συμφωνία

Με αφορμή την εκπνοή της προθεσμίας του Brexit στις 31 Οκτωβρίου και την επερχόμενη World Travel Market, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου, οι διοργανωτές απαντούν σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στους συμμετέχοντες από το εξωτερικό.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι υφίστανται ακόμη αρκετές ασάφειες, συνεπώς για λόγους ασφαλείας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις επίσημες ανανεώσεις των κυβερνητικών ιστοσελίδων.

Μετακινήσεις

Πτήσεις:

Η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου, χωρίς συμφωνία, δεν θα επηρεάσει τις πτήσεις προς και από την ΕΕ. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέληξαν σε συμφωνία που διασφαλίζει ότι οι πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΕΕ δεν θα διαταραχθούν σε περίπτωση που το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς συμφωνία. Ο παρών κανονισμός θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί από μια μακροπρόθεσμη ρύθμιση πριν τη λήξη του ανωτέρω διαστήματος.

Σιδηρόδρομος και Λεωφορεία

Δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα ταξίδια με τρένο, εάν το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς συμφωνία.

Οι υπηρεσίες Eurostar και Eurotunnel Le Shuttle μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ, δεν θα επηρεαστούν από το No Deal Brexit.

Για τα πούλμαν και τα λεωφορεία, οι τακτικές γραμμές προς τις χώρες της ΕΕ θα συνεχιστούν σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου της ΕΕ που θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 , ενώ οι μη τακτικές υπηρεσίες (π.χ. περιηγήσεις με πούλμαν) θα ρυθμίζονται από μία συμφωνία την οποία θα υπογράψουν η ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και ορισμένες άλλες χώρες, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο εξαχθεί εκ της ΕΕ.

Ωστόσο, τα εν λόγω  μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα μπορούν να εκτελούν τακτικά ή έκτακτα δρομολόγια μέσω της ΕΕ σε άλλες χώρες εκτός της ΕΕ, όπως η Ελβετία, το Μονακό και η Ανδόρα.

Διαβατήρια και visa

Δεν θα απαιτείται η έκδοση visa για τους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου που ταξιδεύουν στην Ευρώπη ή για τους υπηκόους της ΕΕ που φθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για διακοπές, υπό τον όρο ότι η παραμονή τους δεν θα υπερβαίνει τις 90 ημέρες εντός 180 ημερών και ότι το διαβατήριό τους θα ισχύει για τουλάχιστον έξι μήνες από την ημερομηνία εισόδου τους στη χώρα.

Οι υπήκοοι της ΕΕ που επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο, θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν τις πύλες ηλεκτρονικού διαβατηρίου και επίσης θα μπορούν να ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με την ταυτότητά τους και όχι με διαβατήριο, τουλάχιστον μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι στα μακροπρόθεσμα σχέδια της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι να απαιτήσει από όλους τους υπηκόους της ΕΕ να χρησιμοποιούν διαβατήριο για να εισέλθουν στη χώρα. Οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη δίοδο της ΕΕ στα λιμάνια εισόδου, αλλά ορισμένοι προορισμοί της ΕΕ προβλέπουν την ύπαρξη διόδου μόνο για εκείνους που εισέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να μην καθυστερούν οι διαδικασίες.

Δίπλωμα οδήγησης

Εάν το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς συμφωνία στις 31 Οκτωβρίου 2019, η αμοιβαία αναγνώριση των διπλωμάτων οδήγησης θα λήξει.

Ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο θα εξακολουθήσει να αναγνωρίζει τα διπλώματα οδήγησης για πολίτες της ΕΕ που οδηγούν ή ενοικιάζουν αυτοκίνητο στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου που ταξιδεύουν στην ΕΕ θα πρέπει να ελέγχουν τις ατομικές απαιτήσεις άδειας οδήγησης κάθε χώρας που επισκέπτονται. Για τις περισσότερες χώρες της ΕΕ,  οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το βρετανικό τους δίπλωμα και δεν θα χρειάζονται το διεθνές δίπλωμα οδήγησης (IDP), υπό την προϋπόθεση ότι η διάρκεια της παραμονής τους είναι μικρότερη των 90 ημερών. Ωστόσο, εάν το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρήσει χωρίς συμφωνία, από 1η Νοεμβρίου ορισμένες χώρες, όπως η Γαλλία, η Ιταλία και οι Κάτω Χώρες, θα απαιτήσουν από όλους τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου να εκδώσουν διεθνές δίπλωμα οδήγησης.  

Ασφάλιση

Σε περίπτωση που το Ηνωμένο Βασίλειο εξέλθει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, αμφότεροι οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου και της εκάστοτε χώρας μέλους της ΕΕ θα χρειαστούν Πράσινη Κάρτα ως απόδειξη ότι είναι ασφαλισμένοι.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Επί του παρόντος, οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ δικαιούνται Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας (EHIC), η οποία δίνει τη δυνατότητα παροχής κρατικής ιατρικής περίθαλψης εάν ο επισκέπτης ασθενήσει ή εμπλακεί σε ατύχημα ενώ βρίσκεται σε διακοπές, σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ.

Εάν το Ηνωμένο Βασίλειο εξέλθει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, οι κάρτες EHIC των υπηκόων του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα ισχύουν πλέον στις χώρες της ΕΕ. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιδιώκει συμφωνία με την ΕΕ για αμοιβαία υγειονομική περίθαλψη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ.

Συνεπώς, τα άτομα που ταξιδεύουν μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ μετά την 31η Οκτωβρίου 2019, θα πρέπει να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλιση που περιλαμβάνει την υγειονομική περίθαλψη με τον ίδιο τρόπο που θα είχαν εάν επισκέπτονταν και οποιαδήποτε άλλη χώρα. Η ασφάλεια μπορεί να ζητηθεί στο σημείο εισόδου ή όταν απαιτείται ιατρική περίθαλψη.

Χρεώσεις περιαγωγής

Επί του παρόντος, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρεώνουν τους υπηκόους της ΕΕ την ίδια τιμή για κλήσεις και sms, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται εντός της ΕΕ.

Όταν το Ηνωμένο Βασίλειο εξέλθει από την ΕΕ, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν δεσμεύονται πλέον από την απαίτηση αυτή και θα μπορούσαν να επαναφέρουν τις χρεώσεις περιαγωγής. Ενώ ορισμένες εταιρείες δήλωσαν ότι δεν σχεδιάζουν προς το παρόν να επαναφέρουν τα τέλη περιαγωγής, τίποτα δεν τις εμποδίζει την επιβολή των εν λόγω επιβαρύνσεων.

Αφορολόγητα είδη και τελωνειακά τέλη

Προς το παρόν δεν υπάρχουν τελωνειακές επιβαρύνσεις για προϊόντα που αγοράζονται από επισκέπτες της ΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντιστρόφως.  

Εάν το Ηνωμένο Βασίλειο εξέλθει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, τότε θα εισαχθούν εκ νέου αφορολόγητα δικαιώματα για είδη όπως το αλκοόλ και ο καπνός, ενώ τα τελωνειακά τέλη θα επανεισαχθούν για αγαθά που έχουν αγοραστεί πάνω από μια ορισμένη τιμή.

Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου που επιστρέφουν από την ΕΕ θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν ένα λίτρο οινοπνευματωδών ποτών ή δύο λίτρα αφρώδους οίνου ή λικέρ, τέσσερα λίτρα κρασί, 16 λίτρα μπύρας και μέχρι 200 τσιγάρα ή 250 γραμμάρια καπνό. Επιπλέον, οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να εισάγουν άλλα αγαθά αξίας μέχρι 390 λιρών Αγγλίας.

Το αφορολόγητο αλκοόλ για τους επισκέπτες της ΕΕ θα είναι το ίδιο, ωστόσο ορισμένες χώρες της ΕΕ επιτρέπουν 200 τσιγάρα, ενώ άλλες επιτρέπουν έως 40 τσιγάρα. Η αξία των εμπορευμάτων που μπορούν να πάρουν οι υπήκοοι της ΕΕ από το σπίτι τους θα ανέλθει σε 430 ευρώ.

Μεταφορά απαγορευμένων προϊόντων

Η ΕΕ θεωρείται ένας μεγάλος χώρος βιοασφάλειας, γεγονός που σημαίνει ότι τα περισσότερα ζωικά ή φυτικά προϊόντα μπορούν να μεταφερθούν ελεύθερα από τη μια χώρα στην άλλη.

Ωστόσο, εάν το Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς συμφωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ θα καταστούν χωριστές περιοχές βιοασφάλειας, που σημαίνει ότι θα απαγορευθεί η μεταφορά των περισσότερων ζωικών και φυτικών προϊόντων, όπως το ζαμπόν και το τυρί εκτός συνόρων. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις για παιδικές τροφές ή τρόφιμα που απαιτούνται για ιατρικούς λόγους.

Διαβατήρια για τα κατοικίδια

Τα διαβατήρια για τα κατοικίδια ανήκουν σε ένα σύστημα καταχώρησης μικρών ζώων συντροφιάς,  το οποίο τους επιτρέπει να ταξιδεύουν μεταξύ του ΗΒ και της ηπειρωτικής Ευρώπης. Εάν το Ηνωμένο Βασίλειο εξέλθει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία, αυτό το καθεστώς θα λήξει και η διαδικασία λήψης κατοικίδιου ζώου στην ΕΕ θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο η ΕΕ ταξινομεί ζώα που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχουν τρεις επιλογές:

1η επιλογή

Εάν η ΕΕ ταξινομήσει το Ηνωμένο Βασίλειο ως χώρα που είναι εισηγμένη στο Μέρος 1, οι κανόνες για τα ταξίδια με κατοικίδια ζώα θα είναι ουσιαστικά οι ίδιοι με αυτούς που ισχύουν σήμερα, με τα ισχύοντα χρονοδιαγράμματα και τα εμβόλια να παραμένουν ουσιαστικά αμετάβλητα.

2η επιλογή

Εάν η ΕΕ ταξινομήσει το Ηνωμένο Βασίλειο ως χώρα που έχει καταχωρηθεί στο Μέρος 2, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα πρέπει να πληρούν ορισμένες επιπλέον απαιτήσεις προκειμένου να μεταφέρουν κατοικίδια ζώα στην ΕΕ.

3η επιλογή

Εάν η ΕΕ ταξινομήσει το Ηνωμένο Βασίλειο ως μη καταχωρημένη χώρα, οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να πάρουν μαζί τους τα κατοικίδια ζώα τους στην ΕΕ θα πρέπει να ενημερωθούν από τον κτηνίατρό τους για το ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληρούν, τουλάχιστον τέσσερις μήνες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία ταξιδιού.

Δεδομένης της αβεβαιότητας για τη μελλοντική ταξινόμηση του Ηνωμένου Βασιλείου, οι κυβερνητικές συμβουλές προς το παρόν είναι ότι θα μπορούσε να υπάρξει τετράμηνη καθυστέρηση στην εισαγωγή κατοικίδιων ζώων στην ΕΕ, τη στιγμή που καθορίζεται η ταξινόμηση του Ηνωμένου Βασιλείου και οι ιδιοκτήτες πληρούν τις απαιτήσεις της νέας ταξινόμησης.

 

 

 

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 28/09 19:22

  Χ.Θεοχάρης: Άμεση ανάγκη η υιοθέτηση κοινών Ευρωπαϊκών μέτρων στον τουρισμό

 2. 28/09 19:15

  Τι λέει η TUI για το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 6», με τα κρούσματα κορωνοϊού

 3. 28/09 19:00

  Περιφέρεια Κρήτης: Μη επιστρεπτέα επιχορήγηση από 3.000 έως 40.000 ευρώ στις μικρές επιχειρήσεις

 4. 28/09 16:20

  Άρση των περιοριστικών μέτρων σε Ηράκλειο και Χανιά ζητεί ο κ.Αρναουτάκης από τον πρωθυπουργό

 5. 28/09 16:10

  ΣΕΤΕ: Αίτημα για συμπληρώσεις στα μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων

 6. 28/09 15:57

  Costa Cruises: Η Ελλάδα στα προγράμματα κρουαζιέρας του 2021

 7. 28/09 14:13

  Νέα δέσμη ενεργειών στην Αθήνα για την πανδημία

 8. 28/09 14:06

  Μεγαλύτερο από πέρυσι το μερίδιο των Ρώσων τουριστών στην Τουρκία τον Αύγουστο

 9. 28/09 13:25

  ECTAA: Ο ευρωπαϊκός κλάδος οργανωμένων ταξιδίων συζητά για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού

 10. 28/09 13:23

  Κομισιόν: Ενιαίοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στην ΕΕ βάσει εβδομαδιαίου χάρτη

 11. 28/09 13:14

  Ο θρύλος με την πριγκίπισσα σε ένα ελληνικό εκκλησάκι διαφορετικό από τα άλλα

 12. 28/09 13:12

  Ο άγνωστος Λόφος Οχυρού στη Ραφήνα και η ιστορία του

 13. 28/09 13:11

  WTTC: Πώς ο τουρισμός θα περάσει ομαλά στην ανάκαμψη – Οι νέες απαιτήσεις για τους προορισμούς

 14. 28/09 12:50

  Aegean: -88% ο κύκλος εργασιών το β' τρίμηνο

 15. 28/09 12:09

  Η Ελλάδα ο πιο περιζήτητος προορισμός ταξιδίων για τους Γάλλους το 2021

 16. 28/09 12:06

  Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο σε ελληνικά νησιά: 12 κρούσματα κορωνοϊού στο Mein Schiff!

 17. 28/09 11:43

  TUI: Νέα καμπάνια στις Σκανδιναβικές χώρες (video)

 18. 28/09 10:49

  Airbnb: Νέα πλατφόρμα ειδικά για τη συνεργασία με τις πόλεις

 19. 28/09 10:34

  Δ.Φραγκάκης: Η στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων η μεγάλη πρόκληση της επόμενης μέρας -video του ΕΟΤ “Greece. Always Epic”

 20. 28/09 10:25

  Χάρης Θεοχάρης: Εστίαση στην ποιότητα το 2021

 21. 28/09 10:24

  Δήμος Ικαρίας: Aίτημα για εφαρμογή μειωμένου ΦΠΑ

 22. 28/09 10:22

  Eνισχύσεις για νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Μήλο

 23. 28/09 10:21

  Αναγνωρίστηκε άλλη μία ιαματική πηγή στην Αιδηψό

 24. 28/09 10:18

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια

 25. 28/09 10:16

  Ισραήλ: Nέο πακέτο οικονομικής βοήθειας επιχειρήσεων και εργαζομένων έως τον Ιούνιο του 2021

 26. 28/09 10:13

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης: Πρωτοφανής μείωση στις διανυκτερεύσεις και στα έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο στο 8μηνο

 27. 27/09 13:01

  Αποφάσεις για νέο ξενοδοχείο στη Ρεντίνα Βόλβης και για συνένωση ξενοδοχείων στην Κω

 28. 27/09 13:00

  Αυξάνονται οι πτωχεύσεις και η ανεργία στη Γαλλία

 29. 27/09 12:59

  Κορωνοϊός: Τα κίνητρα των εξωτικών προορισμών για την προσέλκυση τηλε-εργαζόμενων

 30. 27/09 12:51

  Γρ.Τάσιος: Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων

 31. 26/09 16:36

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

 32. 26/09 16:29

  Ηνωμένο Βασίλειο: Παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε τουρισμό και εστίαση

 33. 26/09 16:22

  Κορωνοϊός: Με εικονική συμμετοχή του κοινού η Πρωτοχρονιά στην Times Square της Νέας Υόρκης

 34. 26/09 16:20

  Νέο "υπερεργοστάσιο" κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla στο Βερολίνο

 35. 26/09 16:11

  Μ.Κόνσολας: Η Αστυπάλαια μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για το πέρασμα στην πράσινη τουριστική οικονομία

 36. 25/09 15:50

  Γερμανός υπουργός Υγείας: "Μην ταξιδέψετε το χειμώνα και τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό"

 37. 25/09 15:28

  ΕasyJet holidays | Δραματικές αλλαγές στις προτιμήσεις των Βρετανών στις διακοπές το 2021

 38. 25/09 14:35

  Lufthansa: Παραδοσιακές βαυαρικές ενδυμασίες για το Oktoberfest σε πτήσεις της Αθήνας και της Σαντορίνης

 39. 25/09 14:29

  Ένωση Ξενοδόχων Κω: Συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα

 40. 25/09 14:22

  Ένωση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» Ν. Ηρακλείου | Μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζομένους και επιχειρηματίες του τουρισμού

 41. 25/09 14:02

  DER Touristik: Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου πακέτα διακοπών σε Κω, Κέρκυρα και Κρήτη

 42. 25/09 13:22

  Εγκρίσεις για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο «Ikos Odisia» στην Κέρκυρα, πολυτελές κάμπινγκ στη Βούλα και ανακατασκευή κτιρίου στη Συγγρού

 43. 25/09 12:29

  ΣΙΤΕΣΑΠ: Συνάντηση για να βρεθεί λύση στη μαρίνα Αλίμου

 44. 25/09 12:19

  Η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός της TUI το 2020

 45. 25/09 12:16

  Το The Lynx Mountain Resort άνοιξε στην πόλη της Φλώρινας- Μια νέα εμπειρία στις ορεινές αποδράσεις

 46. 25/09 12:12

  H Global Blue επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ant Group - ψηφιακές λύσεις επιστροφής φόρου για Κινέζους

 47. 25/09 12:03

  Αργεί επικίνδυνα το Ταμείο Ανάκαμψης

 48. 25/09 12:00

  FedHATTA | Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Επαναπροσδιορίζοντας τον Τουρισμό με δημιουργική αγωνία και όχι πανικό

 49. 25/09 11:56

  Royal Caribbean: Τα ελληνικά νησιά στις κρουαζιέρες του 2021 με το νέο, πολυτελές Odyssey of the Seas (video)

 50. 25/09 11:45

  voyagetips.com: Η Ελαφόνησος στις καλύτερες τοποθεσίες στην Πελοπόννησο

 51. 25/09 11:43

  Σκύλοι εντοπισμού κορωνοϊού στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι

 52. 25/09 11:27

  Sebastian Ebel, TUI: Είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν του 2021 στην Ελλάδα- τι συζητήθηκε με τον κ.Θεοχάρη

 53. 25/09 11:12

  Ύμνοι του Βρετανικού National Geographic για Νάξο & Μικρές Κυκλάδες

 54. 25/09 11:05

  Το απόκοσμο ερημικό τοπίο με τους γιγάντιους βράχους στην Ελλάδα

 55. 25/09 11:05

  Τι να κάνουμε: μπορούμε να γίνουμε Σουηδία;

 56. 25/09 11:04

  Ο προορισμός κοντά στην Αθήνα που μοιάζει με νησί ενώ δεν είναι

 57. 25/09 11:00

  Apollo: Δωρεάν τεστ για τις χειμερινές κρατήσεις στην Ευρώπη

 58. 25/09 10:54

  Οι Χάρτες της Google θα ενημερώνουν για τις κατά τόπους εστίες κορωνοϊού

 59. 25/09 10:52

  Ποια αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει πρώτη τεστ κορωνοϊού στους επιβάτες

 60. 25/09 10:51

  Δήμος Καμένων Βούρλων: Aντιδρά στην εγκατάσταση μεταναστών σε ανενεργή ξενοδοχειακή μονάδα

 61. 25/09 10:46

  Άλλαξε χέρια o ισραηλινός αερομεταφορέας Εl Al -Το παρασκήνιο της μεταβίβασης και η νέα πολιτική

 62. 25/09 10:38

  Κορωνοϊός: Το σχέδιο της Ταϊλάνδης για να προσελκύσει πολύ πλούσιους τουρίστες

 63. 25/09 10:29

  Celestyal Cruises: Το νέο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Experience» ξεκινά δρομολόγια τον Μάρτιο του 2021

 64. 25/09 09:51

  Θεαματικές αποδόσεις από την OVERRON στις καμπάνιες GOOGLE ADS για το τρίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου - Αυγούστου

 65. 24/09 19:38

  Βρετανία: Δανία, Σλοβακία και Ισλανδία σε καραντίνα

 66. 24/09 19:32

  FedHATTA: Διώχνουμε τους επισκέπτες των μνημείων μας;

 67. 24/09 19:26

  Μ.Κόνσολας: Θα στηρίξουμε τους ανθρώπους του τουρισμού για να μείνουν όρθιοι αυτό το δύσκολο χειμώνα

 68. 24/09 19:24

  ΥΠΑ: Με αρνητικό τεστ οι επιβάτες από την Τσεχία

 69. 24/09 16:26

  ΣΕΤΚΕ: Η αγροτική ανάπτυξη στο επίκεντρο της τουριστική πολιτικής

 70. 24/09 15:45

  ΙΑΤΑ: Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να καλύπτουν το κόστος των τεστ στα αεροδρόμια

 71. 24/09 14:33

  Ψήφος εμπιστοσύνης της TUI στην Ελλάδα – Πάνω από 1 εκατ. τουρίστες

 72. 24/09 14:27

  Μια μέρα στον Άγιο Νικόλαο

 73. 24/09 13:14

  Telegraph: Κίνδυνος να τεθεί στο "κόκκινο" όλη η Ελλάδα από τη Βρετανία

 74. 24/09 12:51

  Αντίκυρα: Ο κοντινός προορισμός για να συνδυάσεις βουνό και θάλασσα

 75. 24/09 12:50

  Το ελληνικό νησάκι που θεωρείται ότι έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο

 76. 24/09 12:29

  Βρετανία: 27% φτηνότερα τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το τελευταίο 15νθήμερο

 77. 24/09 12:07

  Μειωμένες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη φέτος- Έκπτωση 35% από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα

 78. 24/09 12:03

  Ryanair: Μία δωρεάν πτήση για κάθε κράτηση σε συγκεκριμένα δρομολόγια

 79. 24/09 12:00

  Συνάντηση Μητσοτάκη με ανώτατα στελέχη της Fraport και της Fraport Greece

 80. 24/09 11:50

  Studiosus: Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να καλύπτουν μέρος του κόστους του ακυρωμένου ταξιδιού

 81. 24/09 11:14

  Από σήμερα η υποβολή δικαιολογητικών των επιτυχόντων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού

 82. 24/09 11:07

  Απόφαση: Τι ισχύει για την οικονομική ενίσχυση των κατ' εξαίρεση λειτουργούντων καταλυμάτων

 83. 24/09 11:06

  DW: Πρωτοφανής η κρίση στον τουρισμό- το 2021 θα κριθεί η επιβίωση πολλών τουριστικών επιχειρήσεων

 84. 24/09 10:47

  ΕΟΤ: Fam trip σε Σαντορίνη, Νάξο, Πάρο και Μύκονο για το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό blog της Ρουμανίας

 85. 24/09 10:43

  Σε καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ οι Ρώσοι που επιστρέφουν από το εξωτερικό

 86. 24/09 10:42

  Eνισχύσεις για νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Ρόδο

 87. 24/09 10:39

  Κρίση πανδημίας στις Γερμανικές Τράπεζες - Η Deutsche Bank κλείνει καταστήματα

 88. 24/09 10:36

  Βόρεια Μακεδονία: Aπάτη από χιλιάδες επιχειρήσεις, που έλαβαν επιδότηση αλλά δεν έδωσαν τον ελάχιστο μισθό

 89. 24/09 10:34

  Eνισχύσεις για εκσυγχρονισμό ξενοδοχείων σε Σκόπελο και Σκιάθο

 90. 24/09 10:26

  Κορωνοϊός: Ομαδική αγωγή κατά της Αυστρίας από τουρίστες χιονοδρομικών κέντρων

 91. 23/09 18:38

  ΠΟΤ: Σε 2 ½ έως 4 χρόνια οι παγκόσμιες αφίξεις θα επανέλθουν στα επίπεδα του 2019

 92. 23/09 18:35

  O τουρισμός έσωσε τη χώρα την περίοδο της οικονομικής κρίσης

 93. 23/09 18:24

  Στην τελική φάση ο ανελκυστήρας πλαγιάς στην Ακρόπολη

 94. 23/09 16:16

  Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος – Μαρόκο και Ελλάδα: Μια εν δυνάμει συμμαχία για τον τουρισμό

 95. 23/09 15:36

  Αλλαγές στο 8ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου της Fabrica Athens

 96. 23/09 15:05

  Ευρωκοινοβούλιο: Δράσεις & εγγυήσεις για τις ΜμΕ στον τουρισμό - Σε κίνδυνο 22 εκατ. θέσεις εργασίας

 97. 23/09 15:04

  Τα γρήγορα τεστ αντιγόνων δίνουν ελπίδες για επιστροφή των ταξιδιωτών στις πτήσεις

 98. 23/09 13:53

  Αναβαθμίζεται η συνεργασία Global Blue - Ant Group για ψηφιακές λύσεις στις αγορές Tax Free

 99. 23/09 13:41

  Η λιμνοθάλασσα με τα μοναδικά χρώματα έξω από την Αττική

 100. 23/09 13:40

  Αγόριανη: Η εναλλακτική και αγαπημένη για σαββατοκύριακο