Τουρισμός | Expedia: Η Πάρος είναι η νέα Σαντορίνη – Οι 8 τάσεις που θα καθορίσουν την επιλογή διακοπών το 2024

Τουρισμός | Expedia: Η Πάρος είναι η νέα Σαντορίνη – Οι 8 τάσεις που θα καθορίσουν την επιλογή διακοπών το 2024Πηγή φωτό: Pexels

H Πάρος αναδεικνύεται στη λίστα με τους τρεις Προορισμούς της Χρονιάς για το 2024, σύμφωνα με την  έκθεση Unpack '24 της Εxpedia, η οποία παρουσιάζει τα κίνητρα και τους δημοφιλέστερους προορισμούς για ταξίδια τη χρονιά που μας έρχεται.

Η έκθεση Unpack '24 βασίστηκε σε πρωτογενή ταξιδιωτικά δεδομένα του ομίλου Expedia (Expedia®, Hotels.com® και Vrbo®) και σε έρευνα ανάμεσα σε 20.000 ταξιδιώτες, και περιλαμβάνει οκτώ ταξιδιωτικές τάσεις για το 2024.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι η Πάρος, η Πατάγια και το Πέρθ είναι οι τρεις Προορισμοί της Χρονιάς, ότι οι μισοί ταξιδιώτες αναμένεται να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη στα ταξίδια τους και ότι οι περιοδείες καλλιτεχνών (Tour tourism), τα ταξίδια χωρίς κατανάλωση αλκοόλ (Dry Tripping) και οι αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα για τον εορτασμό επετείων (Go-ccasions) θα είναι οι κορυφαίοι τύποι ταξιδιών το 2024.

-Πρόβλεψη για ταξιδιωτική έμπνευση από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο για το 2024 | Για το 2023, η Expedia προέβλεψε ότι οι ταξιδιώτες θα αναζητήσουν ταξιδιωτική έμπνευση στις οθόνες των τηλεοράσεων και του κινηματογράφου. Η πρόβλεψη βγήκε αληθινή και η τάση αυτή δεν δείχνει σημάδια κάμψης για το 2024. Περισσότεροι από τους μισούς ταξιδιώτες αναφέρουν ότι έχουν κάνει έρευνα ή κράτηση για ένα ταξίδι σε προορισμό αφού τον είδαν σε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία και ένας στους 4 παραδέχεται ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες έχουν πλέον μεγαλύτερη επιρροή στα ταξιδιωτικά τους σχέδια σε σχέση με το παρελθόν. Ουσιαστικά, οι ταξιδιώτες αναφέρουν ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές επηρεάζουν τις ταξιδιωτικές τους αποφάσεις περισσότερο από το Instagram, το TikTok και τα podcast.

Το νέο κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης «Argylle» δίνει τουριστική ώθηση στην Ελλάδα για το 2024

Βάσει αυτής της τάσης, ο όμιλος προβλέπει ότι οι προορισμοί που θα είναι δημοφιλείς το 2024, βάσει ανερχόμενων τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών, θα είναι οι: Ταϊλάνδη («The White Lotus», 3η σεζόν), Ρουμανία («Wednesday», 2η σεζόν), Μάλτα («Gladiator 2»), Παρίσι («Emily in Paris», 4η σεζόν), Χάιλαν της Σκωτίας («Outlander»), Λονδίνο-Μπαθ-Γουίντσορ («Bridgerton», νέα σεζόν, και «The Crown», 6η σεζόν), Κορέα («Squid Game», 2η σεζόν), Florida Keys και Μπαχάμες («Bad Monkey»), Αυστραλία («Faraway Downs» και «Furiosa») και Ελλάδα («Argylle»).

Οι ταξιδιώτες υποκαθιστούν τη Σαντορίνη με την Πάρο

-Expedia – Αντικατάσταση προορισμών | Η τάση των «dupes» η οποία αφορά την εύρεση οικονομικών εναλλακτικών για ακριβά προϊόντα, η οποία επικρατεί ιδιαίτερα στο TikTok, έφτασε και στα ταξίδια. Οι προορισμοί της Χρονιάς της Expedia είναι προορισμοί dupes, δηλαδή σχετικά αναπάντεχοι προορισμοί, μερικές φορές πιο προσιτοί οικονομικά, αλλά το ίδιο εντυπωσιακοί με τους διάσημους προορισμούς που όλοι λατρεύουν. 

Οι προορισμοί αυτοί για το 2024 κατέγραψαν σημαντική αύξηση αναζητήσεων κατά την περασμένη χρονιά, και οι παγκόσμιες αναζητήσεις για τους 5 κορυφαίους προορισμούς της λίστας σε ετήσια βάση υπερδιπλασιάστηκαν. Δείτε τους: Ταϊπέι (dupe της Σεούλ), Πατάγια (dupe της Μανγκόγκ), Πάρος (dupe της Σαντορίνης), Κουρακάο (dupe του St. Martin), Περθ (dupe του Σίδνεϋ), Λίβερπουλ (dupe του Λονδίνου), Παλέρμο (dupe της Λισαβόνας), Κεμπέκ (dupe της Γενεύης), Σαππόρο (dupe του Τσερμάτ), Μέμφις (dupe του Νάσβιλ).

-Expedia – Περιοδείες Καλλιτεχνών (Tour Tourism) | Το 2023, ο πολιτιστικός αντίκτυπος των περιοδειών καλλιτεχνών όπως η Taylor Swift (Περιοδεία Eras) και η Beyonce (Περιοδεία Renaissance) ήταν αναμφισβήτητος, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις εισιτηρίων αλλά και ταξιδιών και τουρισμού. Η Expedia προβλέπει ότι το συγκεκριμένο είδος τουρισμού θα συνεχίσει να ευδοκιμεί το 2024. Σχεδόν το 70% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψουν για μια συναυλία έξω από την πόλη τους, με πάνω από το 40% να λέει ότι θα ταξίδευαν για μια συναυλία ως δικαιολογία για να επισκεφθούν ένα νέο μέρος. 

Πιθανόν λόγω των τιμών των εισιτηρίων, το 30% των ταξιδιωτών ανέφεραν ότι θα ταξίδευαν εκτός της πόλης τους για να παρακολουθήσουν μια συναυλία εάν τα εισιτήρια ήταν φθηνότερα στον άλλο προορισμό.

Κορυφαίοι προορισμοί στην κατηγορία Tour Tourism είναι η Κουάλα Λουμπούρ, το Έντομοντον, η Πόλη του Μεξικού, η Βαρσοβία, το Μπέρμιγχαμ, το Χιούστον, η Αμβέρσα, το Τόκιο, το Περθ και το Ντιτρόιτ.

- Hotels.com - Ταξίδια χωρίς κατανάλωση αλκοόλ (Dry Tripping) | Ο τρόπος ζωής μακριά από το αλκοόλ γίνεται όλο και πιο διαδεδομένος. Την ώρα που τα brand ποτών και διασημότητες παρουσιάζουν μη αλκοολούχα προϊόντα, η ταξιδιωτική βιομηχανία ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή τροφοδοτώντας τα μινι μπαρ με επιλογές ποτών άνευ αλκοόλ, ή προσφέροντας εμπειρίες παρασκευής mocktail.

Κορυφαία ξενοδοχεία στην κατηγορία αυτή είναι τα Somerton Lodge (Ην. Βασίλειο), The Rhadana Kuta Bali (Μπαλί), Revival Baltimore, The Merrion Hotel (Ιρλανδία), Ette Hotel (Ορλάντο), The Rosewood Phuket και Wynn Las Vegas.

Πάνω από το 40% των ταξιδιωτών ανέφεραν ότι είναι πιθανό να κλείσουν ένα ταξίδι αποτοξίνωσης τον επόμενο χρόνο και οι μισοί παραδέχθηκαν ότι θα τους ενδιέφερε να μείνουν σε ξενοδοχεία που προσφέρουν επιλογές ποτών χωρίς αλκοόλ. Ένας στους 4 δήλωσε ότι ο κύριος λόγος για να πίνει λιγότερο στις διακοπές είναι για να διατηρεί τον έλεγχο και να νιώθει καλύτερα συναισθηματικά και σωματικά, και παραδόξως, η παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων ήταν ο κύριος λόγος που οι ταξιδιώτες είπαν ότι είναι πιθανό να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ ενώ ταξιδεύουν.

- Hotels.com - Vibe Check-in | Πέρα από την αναζήτηση για συγκεκριμένες εγκαταστάσεις και κατηγορίες ξενοδοχείων, το συνολικό vibe, η ατμόσφαιρα, ενός ξενοδοχείου αρχίζει να γίνεται ισχυρός δείκτης των επιλογών των ταξιδιωτών. Οι κριτικές επισκεπτών που αναφέρουν τη λέξη «Vibe» έχουν αυξηθεί, κατά μέσο όρο, κατά 1.090% σε ετήσια βάση, με 2 στους 9 ταξιδιώτες να αναφέρουν ότι αποτελεί σημαντικό κριτήριο κράτησης ξενοδοχείου. 

Οι ταξιδιώτες αναζητούν διαφορετικά vibes, από Μοντέρνο Vibe και Industrial Vibe μέχρι Retro Vibe ή Margaritaville Vibe και θεωρούν ως κορυφαίο στοιχείο για τη δημιουργία του vibe την εξυπηρέτηση πελατών, η οποία ξεπερνά τη μουσική, τους εσωτερικούς χώρους και τον φωτισμό του ξενοδοχείου. 

- Vrbo – Εορταστικές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα (Go-ccasions) | Ευκαιρίες όπως η απόκτηση σκύλου, η επέτειος πρώτου ραντεβού και ένα ραντεβού σε εστιατόριο αποτελούν ταξιδιωτικά κίνητρα για το 2024. Ένας στους 4 ανέφερε ότι αναζητά οποιαδήποτε ευκαιρία προκειμένου να ταξιδέψει με αγαπημένα πρόσωπα και το ένα τρίτο σχεδιάζει να ταξιδέψει περισσότερο από πέρυσι με την οικογένεια και φίλους με ιδιαίτερη προτίμηση στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όπου θα μπορούν να γιορτάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εκτός από τις ετήσιες επετείους και τα γενέθλια, είναι αξιοπερίεργο ότι ένας από τους δημοφιλέστερους καταλύτες για ταξίδια είναι κάποιος εορτασμός που σχετίζεται με την εργασία, με πολλούς ταξιδιώτες να επιθυμούν να κάνουν κράτηση για ένα Σαββατοκύριακο προκειμένου να γιορτάσουν τη συνταξιοδότηση, τη νέα εργασία, μια προαγωγή ή την παραίτηση από την εργασία.

- Vrbo – Εξωτερικοί χώροι | Με την ταχεία ανάπτυξη του σπορ Pickleball, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εξωτερικές ανέσεις, όπως τα γήπεδα Pickleball, δείχνουν τι είδους ενοικιαζόμενες κατοικίες προτιμούν οι οικογένειες και οι φίλοι για ομαδικές διακοπές. Η έρευνα δείχνει ότι το 42% των ταξιδιωτών κάνουν κράτηση σπιτιών με ανέσεις που είτε αδυνατούν να έχουν στο σπίτι είτε επιθυμούν να δοκιμάσουν πριν τις αγοράσουν οι ίδιοι. Το 30% ανέφερε δε ότι θα επέλεγε εξοχική κατοικία με ανέσεις εξωτερικού χώρου, ώστε να μην χρειάζεται να βγει από αυτήν.

Οι κορυφαίες ανέσεις εξωτερικού χώρου που επιθυμούν οι ταξιδιώτες είναι: 

-Χαλάρωση και αναζωογόνηση | σπίτια με υδρομασάζ, με ψυχρή βύθιση ή με σάουνα εξωτερικού χώρου.

-Σπίτια με μπάρμπεκιου, εξωτερική κουζίνα ή εστία φωτιάς

-Αθλήματα | σπίτια με τραπέζια πινγκ πονγκ, γήπεδα πάντελ, pickleball κ.α.

-Παραγωγή προϊόντων | σπίτια με πρόσβαση σε δέντρα με φρούτα ή σε παραγωγή λαχανικών

- Gen Gen AI: Ενώ τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το 2023, μόλις το 6% των Αμερικανών ταξιδιωτών σκοπεύουν να τα αξιοποιήσουν για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Το 2024, ο όμιλος Expedia προβλέπει ότι η γενιά ταξιδιωτών του generative AI θα ενηλικιωθούν και θα αγκαλιάσουν πλήρως τη νέα τεχνολογία στα ταξίδια τους. Η έρευνα έδειξε ότι οι μισοί ταξιδιώτες ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την ΑΙ για το σχεδιασμό του επόμενου ταξιδιού τους, και ένας στους 3 ανέφεραν ότι είναι πολύ χρήσιμη στη δημιουργία ταξιδιωτικών σχεδίων. 

Ο παράγοντας που βρίσκεται πίσω από αυτή την τάση είναι η ικανότητα της ΑΙ να απλοποιεί τον σχεδιασμό και τις αγορές μέσα από μια συζήτηση. Περί το 40% των ταξιδιωτών αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιούσαν αυτή την τεχνολογία για να εντοπίσουν την ιδανική διαμονή, το 35% ότι θα σχεδίαζαν τις δραστηριότητές τους βάσει αυτής, το 33% ότι θα σύγκριναν τιμές πτήσεων και το 20% ότι θα άλλαζαν ή θα ακύρωναν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια μέσω αυτής.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 29/02 14:34

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Θετικές επιδόσεις τον Ιανουάριο- αισιοδοξία για το 2024

 2. 29/02 13:47

  Σε εκκαθάριση τελικά ο σπεσιαλίστας τουρ οπερέιτορ για Ελλάδα Attika Reisen

 3. 29/02 13:26

  Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον ένατο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου - Συμμετοχή από 52 χώρες

 4. 29/02 13:08

  Εθνική Τράπεζα | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να διεκδικήσει νέα ρεκόρ το 2024

 5. 29/02 12:37

  Υπ. Τουρισμού: Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την πρακτική άσκηση καταρτιζομένων στα ΙΕΚ και σπουδαστών ΑΣΤΕ

 6. 29/02 12:34

  Τεχνητή νοημοσύνη | Ο αντίκτυπος στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους

 7. 29/02 12:08

  Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024

 8. 29/02 11:34

  Air Serbia: Περισσότερες πτήσεις προς Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι

 9. 29/02 11:27

  Transavia: Νέα σύνδεση με Κω το καλοκαίρι του 2024

 10. 29/02 11:27

  Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ λόγω υψηλού κόστους του αεροδρομίου

 11. 29/02 11:07

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Κατάρ

 12. 29/02 10:27

  TUI Global Hotel Awards | 19 ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα στον κόσμο

 13. 29/02 10:19

  Wyndham Hotels & Resorts: Επιστρέφει ο Μήνας Μέλους του προγράμματος επιβράβευσης

 14. 29/02 07:34

  Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στη Μήλο | Νέες πισίνες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

 15. 29/02 07:33

  Δήμος Σιθωνίας: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 16. 29/02 07:26

  Υπουργείο Πολιτισμού: Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 17. 29/02 06:31

  Ψηφιακός Οδηγός της Ιστορίας και της Κληρονομιάς της Καλαμαριάς

 18. 29/02 06:18

  Ντουμπάι: Τα ρεκόρ του τουρισμού και οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

 19. 28/02 15:20

  FTI: 10% επάνω τα έσοδα πέρυσι, πολλά υποσχόμενο το 2024, περίπλοκη η αποτίμηση....

 20. 28/02 15:01

  Η Χαλκιδική είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Σέρβους

 21. 28/02 14:27

  Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

 22. 28/02 13:23

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα σε εκδήλωση του τουρ οπερείτορ Dertour στη Βιέννη

 23. 28/02 12:42

  Swan Hellenic: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση και στάση στον Πειραιά

 24. 28/02 12:23

  Ένας νέος αερομεταφορέας κοντινών αποστάσεων έρχεται τον Ιούλιο στην Ευρώπη

 25. 28/02 12:22

  Το 41% ​​των Σκωτσέζων σχεδιάζει διακοπές στην Ευρώπη φέτος

 26. 28/02 12:12

  Hard Rock Hotel Athens: Κόνσεπτ εστιατορίου με υπογραφή της Major Food Group

 27. 28/02 11:44

  Κανονικά οι πτήσεις των Aegean και Olympic Air σήμερα Τετάρτη

 28. 28/02 11:37

  ΕΕ | Η εξοικονόμηση φυσικού αερίου συνέβαλε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

 29. 28/02 11:11

  Η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί πια να κρατήσει τον κόσμο της

 30. 28/02 10:51

  Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

 31. 28/02 10:22

  ΠΟΤΑΠ | Από τις «Ανθισμένες Διαδρομές» του ΕΟΤ στις «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας»

 32. 28/02 10:15

  O νέος CEO της Wyndham Hotels για την αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

 33. 28/02 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κω και Κεφαλονιά

 34. 28/02 07:18

  Δήμος Φούρνων Κορσεών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 35. 28/02 07:16

  Κροατία: 108 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2023

 36. 28/02 06:07

  Συνέδριο με θέμα Crete: Top Destination in Europe

 37. 27/02 22:11

  Το Γούρι για το 2025 στα πωλητήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων από το καλοκαίρι

 38. 27/02 18:06

  Ο Τουρισμός είναι ευλογία για την Ελλάδα

 39. 27/02 18:02

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Θα κάνουμε την Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 40. 27/02 16:15

  Τουρισμός: 9 στους 10 Γερμανούς επιλέγουν διακοπές βάσει της τιμής

 41. 27/02 15:27

  Το ιστορικό ξενοδοχείο Titania Hotel στην Αθήνα αγόρασε ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group

 42. 27/02 15:06

  ΕΕ | Σκληρές ποινές στις εταιρείες για περιβαλλοντικά εγκλήματα, όπως η ρύπανση από τα πλοία

 43. 27/02 14:44

  Αεροπορική συμφωνία Ελλάδας-Μογγολίας

 44. 27/02 14:17

  Ξεκινάει η διαδικασία για την αξιοποίηση του π. βασιλικού κτήματος Τατοΐου

 45. 27/02 13:51

  HolidayCheck | 3% φθηνότερα από πέρυσι τα πακέτα οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα – Ποιοι προορισμοί διαφοροποιούνται

 46. 27/02 12:50

  Nέα συμφωνία της Ryanair με την On the Beach

 47. 27/02 12:34

  Πρότυπο κανονισμού λειτουργίας αποκτούν τα κρατικά μουσεία

 48. 27/02 12:29

  HolidayCheck Award 2024 στο ξενοδοχείο Paralos Irini Mare

 49. 27/02 12:25

  Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στο Μόναχο

 50. 27/02 11:49

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Γαλλικά για ξενοδοχοϋπάλληλους αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως

 51. 27/02 11:17

  Παγκόσμιος τουρισμός | IPK International: +33% τα εξερχόμενα ταξίδια το 2023- κυριαρχούν ήλιος / παραλία και citybreaks

 52. 27/02 10:34

  Ο αρχαιολογικός τουρισμός στις προτεραιότητες του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης

 53. 27/02 10:31

  Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

 54. 27/02 10:24

  ΕΠΟΤ | "Digital Marketing Workshop" για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

 55. 27/02 06:42

  Αειφορία: τσεκ! Βιωσιμότητα: τσεκ! Στατιστικά στοιχεία: τσουκ!

 56. 27/02 06:33

  "Ναι" υπό προϋποθέσεις στην καθημερινή προσέγγιση επιβατικών πλοίων στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου

 57. 27/02 06:30

  Δήμος Κομοτηνής: Τι θα γίνει με τις μισθώσεις των bungalows στην «Τουριστική Ακτή Φαναρίου»

 58. 27/02 06:27

  Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

 59. 27/02 06:25

  Δήμος Λαυρεωτικής: Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 60. 26/02 22:56

  Θεσσαλονίκη | Αντιδράσεις για τη μετατροπή του εμβληματικού Κυβερνείου στην Καλαμαριά σε ξενοδοχείο ή σε χώρο αναψυχής

 61. 26/02 18:28

  Έλεγχος στατικής επάρκειας για τη πεζογέφυρα τοπόσημο της Θεσσαλονίκης

 62. 26/02 17:14

  Τουρισμός| 60 ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα την επόμενη τετραετία

 63. 26/02 16:47

  Δράσεις της ΠΟΞ για ηπειρωτική Ελλάδα και ξενοδοχεία έως 3*- Αυξημένο τέλος ανθεκτικότητας στα Airbnb

 64. 26/02 16:17

  FTI: "Καλή πρόοδος" στην αναζήτηση επενδυτών

 65. 26/02 15:30

  Aegean/ Olympic Air: Πιθανή ακύρωση πτήσεων την Τετάρτη λόγω απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

 66. 26/02 15:06

  Στην Αθήνα η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders

 67. 26/02 15:04

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: «Συνωστισμός» στην προσφορά πακέτων διακοπών από αεροπορικές εταιρίες

 68. 26/02 15:01

  Δήμος Αθηναίων | Απόκριες στην Αθήνα με 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία

 69. 26/02 14:07

  Χιλιάδες κόσμου στην τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

 70. 26/02 13:19

  Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα 15 καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2024

 71. 26/02 12:48

  Μαγεύτηκαν από τη Ρόδο διάσημοι Νοτιοκορεάτες καλλιτέχνες!

 72. 26/02 12:42

  Workshop για τη διαμόρφωση θεματικών εμπειριών στη Σύρο

 73. 26/02 12:27

  Πέμπτο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν για έξυπνες ιδέες τεχνολογίας στον τουρισμό

 74. 26/02 11:56

  Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναζητά Γενικό Διευθυντή

 75. 26/02 11:51

  Άντζελα Γκερέκου | Το ελληνικό κόσμημα πρέπει να συμβαδίζει με τον τουρισμό

 76. 26/02 11:36

  Αύξηση 10% στους ναύλους της Ryanair λόγω λιγότερων αεροσκαφών

 77. 26/02 11:19

  Ισπανία: Πρόστιμο 530 εκατ. δολαρίων στη Booking.com για αθέμιτο ανταγωνισμό

 78. 26/02 11:19

  Με τουριστική εμπειρία ο νέος πρόεδρος του Υπερταμείου

 79. 26/02 11:07

  Τουρισμός | Ευρωμεσογειακός προορισμός ο Δήμος Ηρακλείου και όχι μια απλή πύλη εισόδου

 80. 26/02 10:55

  Air Canada: Περισσότερες συνδέσεις με Αθήνα από Μόντρεαλ και Τορόντο το 2024

 81. 26/02 07:30

  Η Αλόννησος στο πρόγραμμα Toural

 82. 26/02 07:28

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

 83. 26/02 07:19

  Δήμος Βόλβης: Αίτηση για το πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 84. 26/02 07:17

  Δύο εγκρίσεις για συγχωνεύσεις τουριστικών εταιρειών

 85. 25/02 11:15

  Ο Δήμος Αιγιαλείας στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης

 86. 24/02 17:23

  Γιώργος Πελεκανάκης | Ο FTI φέρνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη- "Είμαστε σε αναμονή"

 87. 24/02 13:37

  Η Πιερία στα προγράμματα του Alltours | Σημαντική συμφωνία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 88. 24/02 07:34

  Εκδήλωση Following Aristotle στα αρχαία Στάγειρα

 89. 24/02 07:32

  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτοκινήτων Drift 2024 στο Ηράκλειο

 90. 24/02 07:27

  Η Κίνα μπορεί να συνεισφέρει το 40% της παγκόσμιας κατανάλωσης πολυτελών προϊόντων έως το 2030

 91. 23/02 21:42

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με την Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων

 92. 23/02 18:49

  Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων | Οι αντοχές του τουρισμού θα δοκιμαστούν και το 2024

 93. 23/02 14:50

  Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μαζί στο Γερμανικό κοινό στην Βαυαρία

 94. 23/02 14:46

  Galataport | Κωνσταντινούπολη: το «Καλύτερο Νέο Αναπτυξιακό Έργο» στα Βραβεία MAPIC 2023

 95. 23/02 14:36

  7% περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο Ηράκλειο το 2024

 96. 23/02 14:01

  Έναρξη Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας

 97. 23/02 12:02

  Τι συμβαίνει με τον tour operator FTI; Ανησυχίες από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για μη καταβολή πληρωμών

 98. 23/02 11:53

  Κρουαζιέρα | Επίσκεψη στο Celebrity Infinity - Ο Πειραιάς λιμάνι βάσης από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024

 99. 23/02 11:07

  Ξενοδοχεία | Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για ανακαίνιση και προσθήκες στο Club Med Gregolimano

 100. 23/02 10:54

  ΥΠΑ | Κανονικά οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από το μεσημέρι του Σαββάτου