Τουρισμός | Expedia: Η Πάρος είναι η νέα Σαντορίνη – Οι 8 τάσεις που θα καθορίσουν την επιλογή διακοπών το 2024

Τουρισμός | Expedia: Η Πάρος είναι η νέα Σαντορίνη – Οι 8 τάσεις που θα καθορίσουν την επιλογή διακοπών το 2024Πηγή φωτό: Pexels

H Πάρος αναδεικνύεται στη λίστα με τους τρεις Προορισμούς της Χρονιάς για το 2024, σύμφωνα με την  έκθεση Unpack '24 της Εxpedia, η οποία παρουσιάζει τα κίνητρα και τους δημοφιλέστερους προορισμούς για ταξίδια τη χρονιά που μας έρχεται.

Η έκθεση Unpack '24 βασίστηκε σε πρωτογενή ταξιδιωτικά δεδομένα του ομίλου Expedia (Expedia®, Hotels.com® και Vrbo®) και σε έρευνα ανάμεσα σε 20.000 ταξιδιώτες, και περιλαμβάνει οκτώ ταξιδιωτικές τάσεις για το 2024.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι η Πάρος, η Πατάγια και το Πέρθ είναι οι τρεις Προορισμοί της Χρονιάς, ότι οι μισοί ταξιδιώτες αναμένεται να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη στα ταξίδια τους και ότι οι περιοδείες καλλιτεχνών (Tour tourism), τα ταξίδια χωρίς κατανάλωση αλκοόλ (Dry Tripping) και οι αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα για τον εορτασμό επετείων (Go-ccasions) θα είναι οι κορυφαίοι τύποι ταξιδιών το 2024.

-Πρόβλεψη για ταξιδιωτική έμπνευση από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο για το 2024 | Για το 2023, η Expedia προέβλεψε ότι οι ταξιδιώτες θα αναζητήσουν ταξιδιωτική έμπνευση στις οθόνες των τηλεοράσεων και του κινηματογράφου. Η πρόβλεψη βγήκε αληθινή και η τάση αυτή δεν δείχνει σημάδια κάμψης για το 2024. Περισσότεροι από τους μισούς ταξιδιώτες αναφέρουν ότι έχουν κάνει έρευνα ή κράτηση για ένα ταξίδι σε προορισμό αφού τον είδαν σε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία και ένας στους 4 παραδέχεται ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες έχουν πλέον μεγαλύτερη επιρροή στα ταξιδιωτικά τους σχέδια σε σχέση με το παρελθόν. Ουσιαστικά, οι ταξιδιώτες αναφέρουν ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές επηρεάζουν τις ταξιδιωτικές τους αποφάσεις περισσότερο από το Instagram, το TikTok και τα podcast.

Το νέο κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης «Argylle» δίνει τουριστική ώθηση στην Ελλάδα για το 2024

Βάσει αυτής της τάσης, ο όμιλος προβλέπει ότι οι προορισμοί που θα είναι δημοφιλείς το 2024, βάσει ανερχόμενων τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών, θα είναι οι: Ταϊλάνδη («The White Lotus», 3η σεζόν), Ρουμανία («Wednesday», 2η σεζόν), Μάλτα («Gladiator 2»), Παρίσι («Emily in Paris», 4η σεζόν), Χάιλαν της Σκωτίας («Outlander»), Λονδίνο-Μπαθ-Γουίντσορ («Bridgerton», νέα σεζόν, και «The Crown», 6η σεζόν), Κορέα («Squid Game», 2η σεζόν), Florida Keys και Μπαχάμες («Bad Monkey»), Αυστραλία («Faraway Downs» και «Furiosa») και Ελλάδα («Argylle»).

Οι ταξιδιώτες υποκαθιστούν τη Σαντορίνη με την Πάρο

-Expedia – Αντικατάσταση προορισμών | Η τάση των «dupes» η οποία αφορά την εύρεση οικονομικών εναλλακτικών για ακριβά προϊόντα, η οποία επικρατεί ιδιαίτερα στο TikTok, έφτασε και στα ταξίδια. Οι προορισμοί της Χρονιάς της Expedia είναι προορισμοί dupes, δηλαδή σχετικά αναπάντεχοι προορισμοί, μερικές φορές πιο προσιτοί οικονομικά, αλλά το ίδιο εντυπωσιακοί με τους διάσημους προορισμούς που όλοι λατρεύουν. 

Οι προορισμοί αυτοί για το 2024 κατέγραψαν σημαντική αύξηση αναζητήσεων κατά την περασμένη χρονιά, και οι παγκόσμιες αναζητήσεις για τους 5 κορυφαίους προορισμούς της λίστας σε ετήσια βάση υπερδιπλασιάστηκαν. Δείτε τους: Ταϊπέι (dupe της Σεούλ), Πατάγια (dupe της Μανγκόγκ), Πάρος (dupe της Σαντορίνης), Κουρακάο (dupe του St. Martin), Περθ (dupe του Σίδνεϋ), Λίβερπουλ (dupe του Λονδίνου), Παλέρμο (dupe της Λισαβόνας), Κεμπέκ (dupe της Γενεύης), Σαππόρο (dupe του Τσερμάτ), Μέμφις (dupe του Νάσβιλ).

-Expedia – Περιοδείες Καλλιτεχνών (Tour Tourism) | Το 2023, ο πολιτιστικός αντίκτυπος των περιοδειών καλλιτεχνών όπως η Taylor Swift (Περιοδεία Eras) και η Beyonce (Περιοδεία Renaissance) ήταν αναμφισβήτητος, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις εισιτηρίων αλλά και ταξιδιών και τουρισμού. Η Expedia προβλέπει ότι το συγκεκριμένο είδος τουρισμού θα συνεχίσει να ευδοκιμεί το 2024. Σχεδόν το 70% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψουν για μια συναυλία έξω από την πόλη τους, με πάνω από το 40% να λέει ότι θα ταξίδευαν για μια συναυλία ως δικαιολογία για να επισκεφθούν ένα νέο μέρος. 

Πιθανόν λόγω των τιμών των εισιτηρίων, το 30% των ταξιδιωτών ανέφεραν ότι θα ταξίδευαν εκτός της πόλης τους για να παρακολουθήσουν μια συναυλία εάν τα εισιτήρια ήταν φθηνότερα στον άλλο προορισμό.

Κορυφαίοι προορισμοί στην κατηγορία Tour Tourism είναι η Κουάλα Λουμπούρ, το Έντομοντον, η Πόλη του Μεξικού, η Βαρσοβία, το Μπέρμιγχαμ, το Χιούστον, η Αμβέρσα, το Τόκιο, το Περθ και το Ντιτρόιτ.

- Hotels.com - Ταξίδια χωρίς κατανάλωση αλκοόλ (Dry Tripping) | Ο τρόπος ζωής μακριά από το αλκοόλ γίνεται όλο και πιο διαδεδομένος. Την ώρα που τα brand ποτών και διασημότητες παρουσιάζουν μη αλκοολούχα προϊόντα, η ταξιδιωτική βιομηχανία ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή τροφοδοτώντας τα μινι μπαρ με επιλογές ποτών άνευ αλκοόλ, ή προσφέροντας εμπειρίες παρασκευής mocktail.

Κορυφαία ξενοδοχεία στην κατηγορία αυτή είναι τα Somerton Lodge (Ην. Βασίλειο), The Rhadana Kuta Bali (Μπαλί), Revival Baltimore, The Merrion Hotel (Ιρλανδία), Ette Hotel (Ορλάντο), The Rosewood Phuket και Wynn Las Vegas.

Πάνω από το 40% των ταξιδιωτών ανέφεραν ότι είναι πιθανό να κλείσουν ένα ταξίδι αποτοξίνωσης τον επόμενο χρόνο και οι μισοί παραδέχθηκαν ότι θα τους ενδιέφερε να μείνουν σε ξενοδοχεία που προσφέρουν επιλογές ποτών χωρίς αλκοόλ. Ένας στους 4 δήλωσε ότι ο κύριος λόγος για να πίνει λιγότερο στις διακοπές είναι για να διατηρεί τον έλεγχο και να νιώθει καλύτερα συναισθηματικά και σωματικά, και παραδόξως, η παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων ήταν ο κύριος λόγος που οι ταξιδιώτες είπαν ότι είναι πιθανό να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ ενώ ταξιδεύουν.

- Hotels.com - Vibe Check-in | Πέρα από την αναζήτηση για συγκεκριμένες εγκαταστάσεις και κατηγορίες ξενοδοχείων, το συνολικό vibe, η ατμόσφαιρα, ενός ξενοδοχείου αρχίζει να γίνεται ισχυρός δείκτης των επιλογών των ταξιδιωτών. Οι κριτικές επισκεπτών που αναφέρουν τη λέξη «Vibe» έχουν αυξηθεί, κατά μέσο όρο, κατά 1.090% σε ετήσια βάση, με 2 στους 9 ταξιδιώτες να αναφέρουν ότι αποτελεί σημαντικό κριτήριο κράτησης ξενοδοχείου. 

Οι ταξιδιώτες αναζητούν διαφορετικά vibes, από Μοντέρνο Vibe και Industrial Vibe μέχρι Retro Vibe ή Margaritaville Vibe και θεωρούν ως κορυφαίο στοιχείο για τη δημιουργία του vibe την εξυπηρέτηση πελατών, η οποία ξεπερνά τη μουσική, τους εσωτερικούς χώρους και τον φωτισμό του ξενοδοχείου. 

- Vrbo – Εορταστικές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα (Go-ccasions) | Ευκαιρίες όπως η απόκτηση σκύλου, η επέτειος πρώτου ραντεβού και ένα ραντεβού σε εστιατόριο αποτελούν ταξιδιωτικά κίνητρα για το 2024. Ένας στους 4 ανέφερε ότι αναζητά οποιαδήποτε ευκαιρία προκειμένου να ταξιδέψει με αγαπημένα πρόσωπα και το ένα τρίτο σχεδιάζει να ταξιδέψει περισσότερο από πέρυσι με την οικογένεια και φίλους με ιδιαίτερη προτίμηση στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όπου θα μπορούν να γιορτάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Εκτός από τις ετήσιες επετείους και τα γενέθλια, είναι αξιοπερίεργο ότι ένας από τους δημοφιλέστερους καταλύτες για ταξίδια είναι κάποιος εορτασμός που σχετίζεται με την εργασία, με πολλούς ταξιδιώτες να επιθυμούν να κάνουν κράτηση για ένα Σαββατοκύριακο προκειμένου να γιορτάσουν τη συνταξιοδότηση, τη νέα εργασία, μια προαγωγή ή την παραίτηση από την εργασία.

- Vrbo – Εξωτερικοί χώροι | Με την ταχεία ανάπτυξη του σπορ Pickleball, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εξωτερικές ανέσεις, όπως τα γήπεδα Pickleball, δείχνουν τι είδους ενοικιαζόμενες κατοικίες προτιμούν οι οικογένειες και οι φίλοι για ομαδικές διακοπές. Η έρευνα δείχνει ότι το 42% των ταξιδιωτών κάνουν κράτηση σπιτιών με ανέσεις που είτε αδυνατούν να έχουν στο σπίτι είτε επιθυμούν να δοκιμάσουν πριν τις αγοράσουν οι ίδιοι. Το 30% ανέφερε δε ότι θα επέλεγε εξοχική κατοικία με ανέσεις εξωτερικού χώρου, ώστε να μην χρειάζεται να βγει από αυτήν.

Οι κορυφαίες ανέσεις εξωτερικού χώρου που επιθυμούν οι ταξιδιώτες είναι: 

-Χαλάρωση και αναζωογόνηση | σπίτια με υδρομασάζ, με ψυχρή βύθιση ή με σάουνα εξωτερικού χώρου.

-Σπίτια με μπάρμπεκιου, εξωτερική κουζίνα ή εστία φωτιάς

-Αθλήματα | σπίτια με τραπέζια πινγκ πονγκ, γήπεδα πάντελ, pickleball κ.α.

-Παραγωγή προϊόντων | σπίτια με πρόσβαση σε δέντρα με φρούτα ή σε παραγωγή λαχανικών

- Gen Gen AI: Ενώ τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το 2023, μόλις το 6% των Αμερικανών ταξιδιωτών σκοπεύουν να τα αξιοποιήσουν για το σχεδιασμό του ταξιδιού τους. Το 2024, ο όμιλος Expedia προβλέπει ότι η γενιά ταξιδιωτών του generative AI θα ενηλικιωθούν και θα αγκαλιάσουν πλήρως τη νέα τεχνολογία στα ταξίδια τους. Η έρευνα έδειξε ότι οι μισοί ταξιδιώτες ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την ΑΙ για το σχεδιασμό του επόμενου ταξιδιού τους, και ένας στους 3 ανέφεραν ότι είναι πολύ χρήσιμη στη δημιουργία ταξιδιωτικών σχεδίων. 

Ο παράγοντας που βρίσκεται πίσω από αυτή την τάση είναι η ικανότητα της ΑΙ να απλοποιεί τον σχεδιασμό και τις αγορές μέσα από μια συζήτηση. Περί το 40% των ταξιδιωτών αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιούσαν αυτή την τεχνολογία για να εντοπίσουν την ιδανική διαμονή, το 35% ότι θα σχεδίαζαν τις δραστηριότητές τους βάσει αυτής, το 33% ότι θα σύγκριναν τιμές πτήσεων και το 20% ότι θα άλλαζαν ή θα ακύρωναν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια μέσω αυτής.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 26/07 18:04

    Επιθέσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

  2. 26/07 17:40

    Συμφωνία μεταξύ Υπ. Τουρισμού και ΞΕΕ για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού

  3. 26/07 15:00

    Γερμανικός Τύπος | Η Σπαρτιάτισσα Κυνίσκα: Η πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκης

  4. 26/07 13:52

    Ο πρώην CEO της TUI Γερμανίας γίνεται επικεφαλής του ξενοδοχειακού σκέλους του DERTOUR

  5. 26/07 11:40

    DERTOUR: Τρίτος πιο περιζήτητος προορισμός η Ελλάδα το καλοκαίρι, 15% επάνω οι ταξιδιώτες από πέρυσι

  6. 26/07 11:36

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διώχνουν Γάλλους για διακοπές στο εξωτερικό- Η Αθήνα μεταξύ των δημοφιλών προρισμών

  7. 26/07 10:57

    Βρετανικός τουρισμός | 2 εκατ. ταξιδιώτες αναχωρούν αυτό το Σαββατοκύριακο για διακοπές- Ελληνικά νησιά και Αθήνα στις επιλογές

  8. 26/07 10:43

    Τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό επιλέγει το 53% των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι - Στις 2.804 £ ο μέσος προϋπολογισμός

  9. 26/07 07:17

    Ανέγερση νέου Σταθμού Επιβατών στο λιμάνι της Σούδας

  10. 26/07 07:15

    Παρουσίαση του οινοτουριστικού προϊόντος της Μακεδονίας στο Βελιγράδι

  11. 26/07 07:14

    Δήμος Δωρίδος: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  12. 26/07 07:12

    Πρώτο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τουρισμού στον Βόλο

  13. 26/07 07:09

    5η ποδηλατική περιήγηση Φαλαισίας στη Μεγαλόπολη

  14. 25/07 16:20

    ΕΞΑΑΑ | Τα ξενοδοχεία 3 αστέρων είχαν την υψηλότερη πληρότητα στην Αθήνα το α΄εξάμηνο

  15. 25/07 15:30

    Αφαίρεση της “Γαλάζιας Σημαίας” από 22 ελληνικές ακτές

  16. 25/07 15:05

    Zagori Mountain Running 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 2.800 δρομείς από 35 χώρες

  17. 25/07 14:30

    Θεσσαλονίκη | Εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη επιλέξιμος επενδυτής στην «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας»

  18. 25/07 13:34

    6 documentary-style travel videos μας ταξιδεύουν στις παραδοσιακές τέχνες της Αθήνας

  19. 25/07 12:22

    Which? | «Πιθανόν παραπλανητικές» τακτικές στις κρατήσεις μέσω Expedia και Hotels.com

  20. 25/07 12:18

    Η Επιτροπή εκταμίευσε 2,3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του Μηχανισμού Ανάκαμψης

  21. 25/07 12:01

    Πάνω από 4.500 έλεγχοι καταγγελιών σε 150 παραλίες όλης της χώρας - 20 σφραγίσεις

  22. 25/07 12:01

    Πώς θα εξοικονομήσουμε νερό στην πόλη

  23. 25/07 11:36

    Περιφέρεια Αττικής: 48 εκατ. ευρώ για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο - Ώθηση στον θεματικό τουρισμό

  24. 25/07 11:18

    Τουρισμός | Η Μεσόγειος παραμένει ο in προορισμός των Βρετανών - Η easyjet δεν βλέπει στροφή σε δροσερούς προορισμούς

  25. 25/07 10:36

    Τουρισμός | ΙΝΣΕΤΕ: Η διαδικτυακή φήμη της Ελλάδας το β' τρίμηνο- ποια είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της χώρας

  26. 25/07 10:30

    Success Story: Selected Hideaways – Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων & Βιλών

  27. 25/07 07:31

    Πού μελετάται να τοποθετηθούν και γιατί 30 κάμερες στην Πάρο

  28. 25/07 07:27

    Δήμος Πύργου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  29. 25/07 07:26

    Συμπόσιο Γλυπτικής του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θ. Παπαγιάννης στα Τζουμέρκα

  30. 25/07 07:24

    Δήμος Παγγαίου: Διαγωνισμός για εκμίσθωση έκτασης με χρήση κάμπινγκ

  31. 25/07 07:18

    Παραθαλάσσιος αγώνας WAVE Running στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

  32. 24/07 23:45

    Έρευνα ΕΛΣΤΑΤ | 5 εκατ. ημεδαποί ταξιδιώτες το 2023, 3,5 δισ. ευρώ οι δαπάνες

  33. 24/07 23:21

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου| "Hecuba, not Hecuba" - Tiago Rodrigues | 26-27 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

  34. 24/07 17:14

    ΥΠΑ: Σε εξέλιξη σχέδια αναβάθμισης υποδομών στο αεροδρόμιο Καρπάθου

  35. 24/07 14:16

    Korean Air: Πτήσεις τσάρτερ Σεούλ – Αθήνα για Αύγουστο και Σεπτέμβριο

  36. 24/07 14:04

    Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση για Ελλάδα από πέρυσι – Πόλος έλξης τα πολυτελή ξενοδοχεία

  37. 24/07 13:21

    «Πάμε Ελλάδα», το μήνυμα της AEGEAN για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε

  38. 24/07 11:59

    Στάση εργασίας των αρχαιοφυλάκων την Πέμπτη στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία με ηλεκτρονικό εισιτήριο

  39. 24/07 11:41

    Handelsblatt | Οι μικροεπιχειρήσεις «φρενάρουν» την ελληνική οικονομία

  40. 24/07 11:40

    Πώς οι αρωματικές ξενοδοχειακές σειρές αναβαθμίζουν την εμπειρία φιλοξενίας

  41. 24/07 11:26

    Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με την σκανδιναβική Braganza και τις θυγατρικές Ticket και Escapeaway

  42. 24/07 10:52

    Κέρκυρα: Χωρίς νερό ο Άγιος Γόρδιος – Πρόβλημα με τις γεωτρήσεις

  43. 24/07 10:21

    Υπερτουρισμός | Μαγιόρκα: Τι μέτρα ζήτησαν οι διαδηλωτές - "Καμία επένδυση δημοσίου χρήματος για την επέκταση των υποδομών"

  44. 24/07 07:18

    Air Haifa: Νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στο Ισραήλ, με πτήσεις για Ελλάδα και Κύπρο

  45. 24/07 07:15

    210 κιλά χταπόδι στις Γιορτές Ψαρά, Χταποδιού και Θάλασσας στη Λέσβο

  46. 24/07 07:10

    Γιατί συγκεντρώθηκε υπερβολικός όγκος παλαιών στρωμάτων σε κοινόχρηστους χώρους της Σίφνου

  47. 24/07 07:05

    Διαγωνισμός για τη μίσθωση οικοπέδου στο Βόλο όπου βρίσκονται το ιστορικό καφενείο «Συνάντηση» και το π. ξενοδοχείο «Γαλλίας»

  48. 24/07 07:02

    Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  49. 23/07 20:39

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Ιταλοί και Αμερικανοί ηγούνται στις αυξητικές επιδόσεις του α΄πενταμήνου

  50. 23/07 17:08

    Ευρωκοινοβούλιο: H Ελισάβετ Βόζενμπεργκ-Βρυωνίδη εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

  51. 23/07 15:06

    Έρευνα: 9 στους 10 ταξιδιώτες επιλέγουν ξενοδοχείο με κριτήριο την αειφορία

  52. 23/07 14:36

    Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας «συμμαχούν» για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

  53. 23/07 13:38

    Heraklion Flavors: Το επιτυχημένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «βεγγέρισε» στους Κάτω Ασίτες 

  54. 23/07 13:36

    Resort for a Day: Δραστηριότητες για επιβάτες κρουαζιέρας σε resort της Κέρκυρας, Ρόδου, Σαντορίνης και Μυκόνου

  55. 23/07 12:40

    easyJet: Στις 18 Ιουλίου κορυφώθηκαν τα ταξίδια των Βρετανών – Αύξηση της ζήτησης για Σκιάθο

  56. 23/07 12:22

    Ethiopian Airlines: 3 οι εβδομαδιαίες συνδέσεις Αθήνα - Αντίς Αμπέμπα το α’ 3μηνο του 2025

  57. 23/07 12:04

    Χορηγία drones προς την Περιφέρεια Ανατολικής Mακεδονίας Θράκης για αντιπυρική προστασία 

  58. 23/07 11:07

    ΤΑΙΠΕΔ | 10 εκατ. ευρώ για να γίνουν πιο "πράσινα" τα λιμάνια Ραφήνας, Λαυρίου, Κέρκυρας και Καβάλας

  59. 23/07 10:35

    ΕΕ | Μεγαλύτερη σαφήνεια στα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών

  60. 23/07 09:46

    Υπερτουρισμός | 20.000 διαδηλωτές στη Μαγιόρκα την Κυριακή- "1.232.014 κάτοικοι, 18 εκατομμύρια τουρίστες" 

  61. 23/07 07:40

    Διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου στην Iσθμία για εστιατόριο

  62. 23/07 07:38

    Ηνωμένο Βασίλειο: Ρυθμός ανάπτυξης υψηλότερος του αναμενόμενου

  63. 23/07 07:30

    Θεατρική παράσταση Ερωτόκριτος στο Αρκαλοχώρι

  64. 23/07 07:29

    Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού με Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την τουριστική εκπαίδευση

  65. 23/07 07:27

    Δήμος Φαιστού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  66. 22/07 22:50

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Ενισχύσεις για αναβάθμιση ή δημιουργία νέων εγκαταστάσεων ιαματικού τουρισμού

  67. 22/07 19:45

    ΕΠΟΤ | Εκδήλωση στη Ρόδο: «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη | από την Παραγωγή στη Γαστρονομία – Φιλοξενία»

  68. 22/07 19:41

    Θρησκευτικός τουρισμός | Ενίσχυση της συνεργασίας ΕΟΤ - Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την προώθησή του

  69. 22/07 16:43

    Καλοκαίρι στον Λίβανο: Πάρτι και ρουκέτες

  70. 22/07 14:55

    Σε εξέλιξη μέτρα αναβάθμισης του αεροδρομίου Νάξου και η τεχνική μελέτη για τον νέο αεροσταθμό

  71. 22/07 13:55

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Timofei Kulyabin - Ιφιγένεια η εν Αυλίδι του Ευριπίδη | 9 & 10 Σεπτεμβρίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

  72. 22/07 13:05

    ΥΠΑ: Σε επίπεδο ρεκόρ ο αριθμός πτήσεων στο F.I.R Αθηνών

  73. 22/07 12:17

    Τουρισμός 2024: Ανερχόμενη τάση τα μοναχικά ταξίδια των γυναικών – Οι 5 κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι

  74. 22/07 11:52

    Επίσημη παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας «loveHER | 5 Senses | 365 Days» του Δήμου Ηρακλείου

  75. 22/07 11:42

    Ελληνικός τουρισμός 2024: 531 εκατ. περισσότες εισπράξεις από πέρυσι το α’ 5μηνο

  76. 22/07 11:10

    ΕΟΤ | Ύμνοι γερμανικού περιοδικού στην ελληνική κουζίνα

  77. 22/07 10:39

    Aegean: Νέες χειμερινές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Άμπου Ντάμπι, Γκραν Κανάρια και Άμστερνταμ

  78. 22/07 10:39

    Sani/Ikos | Άντληση 350 εκατ. ευρώ από έκδοση ομολόγου - Ξένοι θεσμικοί υπερκάλυψαν 3 φορές το ποσό

  79. 22/07 10:22

    Ryanair: Κέρδισε δίκη κατά της Booking.com για παραπλανητικές πρακτικές

  80. 22/07 10:06

    Τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό επιλέγει το 68% των βρετανικών οικογενειών - Οι τιμές σε Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Κρήτη

  81. 22/07 09:57

    Condor | Νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2025

  82. 22/07 07:57

    Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες

  83. 22/07 07:05

    Δήμος Μεγανησίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  84. 22/07 07:02

    5 σημεία υδάτινων πεδίων στη Φθιώτιδα

  85. 22/07 07:00

    Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

  86. 22/07 06:07

    Πράσινο φως για επενδύσεις στο Ξενία και την Ιαματική Πηγή στα Λουτρά Κύθνου

  87. 21/07 12:39

    Τουρισμός | Ποιες εθνικότητες "καίει" περισσότερο ο καύσωνας - τι δείχνουν οι δαπάνες με πιστωτικές κάρτες στην Ισπανία

  88. 21/07 12:16

    +14,8% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Μάιο - μεγαλύτερη αύξηση στο Ηράκλειο και μείωση στην Αχαΐα

  89. 21/07 11:56

    Δήμος Επιδαύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  90. 21/07 11:55

    ‘Εκθεση Τοπικών Προϊόντων στη Μακρυρράχη Πηλίου

  91. 20/07 22:18

    Ε. Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση- “Στρατηγικός Σχεδιασμός” και χωροταξικό- νέο λιμάνι στο Μονόλιθο

  92. 20/07 13:16

    Κυπριακός τουρισμός | «Έξυπνος» προορισμός η Πάφος με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων

  93. 20/07 13:03

    Ο πλανήτης αιχμάλωτος ενός μικρού ψηφιακού λάθους

  94. 20/07 12:58

    Μ. Κόνσολας | «Νέα δέσμη κινήτρων για τους γιατρούς που θα υπηρετούν στα νοσοκομεία των νησιών»

  95. 20/07 12:50

    O Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης καταδικάζει περιστατικό ξυλοδαρμού τουριστών - προσφορά δωρεάν διακοπών

  96. 20/07 12:39

    Ε.Ξ. Ρόδου | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων Φαληρακίου & Καλλιθέας

  97. 20/07 12:36

    Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης

  98. 20/07 12:34

    Ισπανία: Η αύξηση των τουριστικών μεγεθών αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης

  99. 19/07 17:55

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | grape - Greek Agora of Performance, 21 – 25 Ιουλίου

  100. 19/07 16:05

    LoveHER | Τουριστική προβολή του Ηρακλείου: Επίσημη προβολή του σποτ, εμπνευσμένο από τα γράμματα HER της λέξης HERAKLION