Πώς η τεχνολογία διαμορφώνει τη νέα εποχή στη βιομηχανία της φιλοξενίας

Πώς η τεχνολογία διαμορφώνει τη νέα εποχή στη βιομηχανία της φιλοξενίας

Πώς θα επηρεάσει - και θα αλλάξει - η τεχνολογία τον τρόπο με τον οποίο οι τουριστικές επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες στο μέλλον; Πώς μπορούν οι πάροχοι φιλοξενίας να κατανοήσουν καλύτερα τα κίνητρα των φιλοξενουμένων τους για κάθε ταξίδι ώστε να τους περιποιούνται ανάλογα; Πώς θα διαφέρουν οι επισκέπτες του αύριο από τους σημερινούς;

Για να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις και άλλες πολλές, η Amadeus συνεργάστηκε με την InterContinental Hotels Group (IHG) ώστε να παραγγελθεί στον παγκόσμιο οργανισμό έρευνας καταναλωτικών τάσεων Foresight Factory μια μελέτη που να εξετάζει το μέλλον του κλάδου.

Έτσι, η μελέτη η οποία πραγματοποίηθηκε πρόσφατα υπό τον τίτλο Drivers of Change in Hospitality, διερεύνησε τις αλλαγές για τις οποίες οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε, καθώς η διορατικότητα των επισκεπτών, η βελτιστοποίηση της τεχνολογίας και η δυνατότητα υπερπροσφοράς επισυμβαίνουν συνδυαστικά. Περιέλαβε επίσης ανάλυση των επιπτώσεων αυτών των αλλαγών στον κλάδο από το Κέντρο Έρευνας Φιλοξενίας του Πανεπιστημίου Cornell.

Βασισμένη σε περισσότερους από 7.500 καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο καθώς και σε εμπειρογνώμονες του κλάδου, η έρευνα υποδηλώνει ότι η βιομηχανία φιλοξενίας βρίσκεται σαφώς στο μεταίχμιο μιας νέας εποχής, καθώς οι εξελίξεις στις τεχνολογίες cloud και αναλύσεων αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες οι οποίοι δημιουργούν αλλά και μοιράζονται όλο και περισσότερα δεδομένα και εκφράζουν ολοένα υψηλότερες απαιτήσεις από την εμπειρία φιλοξενίας τους.

Οι καταναλωτές συνηθίζουν να αγοράζουν ακριβώς αυτό που θέλουν και χρειάζονται όταν πρόκειται για μουσική, ψυχαγωγία, μόδα αλλά και ταξίδια. Η διαμονή στο ξενοδοχείο, η οποία κατά παράδοση έχει κλειστεί με συνήθη και ομοιόμορφο τρόπο, θα πρέπει να προσαρμοστεί, καθώς το 61% των ταξιδιωτών παγκοσμίως δηλώνουν ότι προτιμούν τα ξενοδοχεία να τιμολογούνται με τρόπο που να τους επιτρέπει να προσθέτουν πρόσθετες, εξέχουσες επιλογές. Αυτό θα επιφέρει την ανάδυση των κρατήσεων βάσει χαρακτηριστικών, καθώς οι επισκέπτες θα επιλέγουν και θα διαλέγουν τα επιμέρους στοιχεία του δωματίου τους, δίνοντας έτσι ένα τέλος στους παραδοσιακούς τύπους δωματίων. Τα νέα μοντέλα πώλησης θα επικρατήσουν, και οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείνουν ένα δωμάτιο για όσο χρονικό διάστημα το χρειάζονται αντί για την παραδοσιακή διανυκτέρευση.

Οι 3 κυρίαρχες τάσεις στη φιλοξενία

Η μελέτη προσδιορίζει τρεις διαφορετικές μετασχηματιστικές τάσεις, με την κάθε μία να αφορά σε μια διαφορετική πτυχή της βιομηχανίας φιλοξενίας η οποία θα διαταραχθεί, όταν οι επιχειρησιακές εξελίξεις αρχίζουν να κεφαλαιοποιούν τις νέες προσδοκίες των επισκεπτών.

Αυτές οι τάσεις είναι:

1. Η ανάπτυξη της τεχνολογικώς προηγμένης φιλοξενίας: Οι πάροχοι φιλοξενίας θα κληθούν να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες με έναν πολύ πιο συνεκτικό τρόπο, επιτυγχάνοντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ αυτοματοποιημένων λύσεων και ανθρώπινης αλληλεπίδρασης.

Η μελέτη περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για την ενδυνάμωση του ξενοδοχειακού δυναμικού ώστε να προσφέρει άνευ προηγουμένου επίπεδα υπηρεσιών σε κλίμακα. 

Προτείνει να υποστηρίζει η τεχνολογία την ανθρώπινη αλληλεπίδραση - κι όχι να την αντικαθιστα - καθώς η πλειοψηφία των επισκεπτών (67%) δηλώνει ότι προτιμά την ανθρώπινη επαφή στα πλαίσια της συναισθηματικής αλληλεπίδρασης. 

Για παράδειγμα, η χρήση ακουστικών μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο καθώς και έξυπνων γυαλιών θα μπορούσε να διευκολύνει τους concierges ώστε να συνενοούνται με τους επισκέπτες στη μητρική τους γλώσσα.

2. Παροχή προηγμένου επιπέδου υπηρεσιών σε ευρεία κλίμακα: Το επίπεδο, το οποίο συνήθως προορίζεται για ξενοδοχεία πολυτελείας ή μπουτίκ ή συγκεκριμένα  brands καταναλωτών θα είναι διαθέσιμο σε όλους, αρκεί να μπορούν να δημιουργήσουν μια ακολουθία από πιστούς οπαδούς που θα βιώνουν συναισθηματική διασύνδεση.

Στον συνεχή διαγκωνισμό για εξασφάλιση της αφοσίωσης των φιλοξενουμένων, οι πάροχοι φιλοξενίας καλούνται να πείσουν ότι προσφέρουν αξία μέσω της επιδαψίλευσης αξιοσημείωτων και διαμοιράσιμων εμπειριών. 

Για να γίνει αυτό, τα ξενοδοχεία πρέπει να κατανοούν τις ξεχωριστές ανάγκες επισκεπτών σε κάθε ταξίδι και να προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές και απροσδόκητες εκπλήξεις. 

Στην πραγματικότητα, το 70% των παγκόσμιων ταξιδιωτών θα ήθελαν τα ξενοδοχεία να τους παρέχουν περισσότερες συμβουλές και υποδείξεις ώστε να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες ενώ μόνο το 20% αισθάνεται ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σήμερα.

Η διαρκής αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες πρέπει να υποστηρίζεται μέσω της τεχνολογίας, προκειμένου να λειτουργήσει σε ευρεία κλίμακα. 

Η προσωπική προσοχή και η προσωπικότητα δεν θα αποτελούν πλέον προνόμιο των μπουτίκ ξενοδοχείων μόνο. 

Αντίθετα, τα νέα δεδομένα επιτρέπουν στα ξενοδοχεία να προβλέπουν τον καλύτερο τρόπο για να κάνουν κάθε επισκέπτη να αισθάνεται μοναδικός εκπλήσσοντας τον ευχάριστα με πακέττα προνομίων, εμπειριών ή ανταμοιβών.

3. Η αρχή του τέλους για τους τύπους δωματίων: Ως γνωστόν, οι κλασσικοί τύποι δωματίων είναι το μονόκλινο, το δίκλινο, το δίδυμο, η σουίτα ή το οικογενειακό. 

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη κατηγοριοποίηση, προσφιλή στα ξενοδοχεία και κατανοητή από τους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο. 

Ωστόσο, συμφωνα με την έρευνα της Amadeus και της IHG πρόκειται να ανατραπεί εκ βάθρων καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τους τύπους δωματίων έχει πλέον εξελιχθεί σε μια σαφή και καθορισμένη τάση. 

Οι επισκέπτες θα μπορούν πλέον να ανταλλάξουν το σεκρετέρ με ένα χαλάκι γιόγκας, να προβάλλουν το προσωπικό τους πρόγραμμα μέσω της τηλεόρασης ή να ζητήσουν ένα συγκεκριμένο δωμάτιο με την αγαπημένη τους θέα.

Το μέλλον της φιλοξενίας

Ο Chris K Anderson, διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Φιλοξενίας του Πανεπιστημίου Cornell, δήλωσε: "Η βιομηχανία φιλοξενίας βρίσκεται στην κορυφή ενός νέου κεφαλαίου. Οι επισκέπτες αναζητούν πλουσιότερες ατομικές σχέσεις και απρόσκοπτη εμπειρία με τους παρόχους φιλοξενίας τους και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν περισσότερα δεδομένα και πληροφορίες από ποτέ ».

"Με τον αριθμό των διεθνών ταξιδιωτών που αναμένεται να διπλασιαστούν μέχρι το 2036, το ίδιο συμβαίνει και με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας φιλοξενίας. Αυτή η μελέτη, που ενημερώθηκε τόσο από την έρευνα των καταναλωτών όσο και από τη γνώση της βιομηχανίας εμπειρογνωμόνων, εντοπίζει μερικούς από τους βασικούς οδηγούς και τις αναδυόμενες τάσεις που επηρεάζουν την εμπειρία του επισκέπτη, την εμπιστοσύνη στο σήμα και τον ρόλο της τεχνολογίας ", δήλωσε ο Clodagh Brennan, Senior Trend Analyst, Foresight Factory.

Υποστηρίζοντας όλες τις τάσεις που αναφέρονται λεπτομερώς στη μελέτη είναι η εμφάνιση προηγμένων αναλύσεων δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης. Χωρίς τα ισχυρά και ισχυρά συστήματα back-end ικανά να τραγουδούν μέσω πολλαπλών συνόλων δεδομένων, να παρέχουν πληροφορίες για το πού χρειάζονται και να απλοποιούν την εφαρμογή νέων μοντέλων, είναι σαφές ότι οι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας θα αγωνιστούν για να ανταποκριθούν στις μελλοντικές απαιτήσεις των επισκεπτών.

Σχολιάζοντας τη φύση των αλλαγών στον τομέα της φιλοξενίας, ο Γιώργος Τέρνερ, επικεφαλής εμπορικού και τεχνολογικού υπεύθυνου, IHG, δήλωσε: «Οι σύγχρονες προσδοκίες γύρω από τα ταξίδια συνεχίζουν να γίνονται πιο σύνθετες και εξελιγμένες, με μεταβαλλόμενη καταναλωτική δυναμική και ολοένα και πιο έξυπνη τεχνολογία. είναι δυνατόν. Το IHG έχει αποδειχθεί πρωτοποριακό και φιλόδοξο για πολλές δεκαετίες και αυτό το έγγραφο προσφέρει μια προοπτική για το πώς η εμπειρία του ξενοδοχείου θα μπορούσε να εξελιχθεί περαιτέρω στο όχι πολύ μακρινό μέλλον ».

Ο κ. Francisco Pérez-Lozao Rüter, Πρόεδρος, Φιλοξενία, Amadeus, δήλωσε: "Η Amadeus δεσμεύεται να συνεργαστεί με κορυφαίους παίκτες όπως η IHG για να διαμορφώσει το μέλλον της φιλοξενίας. Ελπίζουμε ότι αυτή η έρευνα θα προωθήσει τη συζήτηση και τη συζήτηση στη βιομηχανία, καθώς αποδεικνύει τη σημαντική ευκαιρία που προσφέρει η τεχνολογία στους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας για την ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών καθώς και της επιχείρησής τους. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει τη σημασία των ανθρώπων. Ο εξοπλισμός του προσωπικού του ξενοδοχείου με τη διορατικότητα για την παροχή πιο πλούσιων, πιο ενημερωμένων αλληλεπιδράσεων με τους επισκέπτες είναι αυτό που κάνει για πραγματικά ξεχωριστές εμπειρίες του ξενοδοχείου. "

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 24/06 18:45

  FTI | Αίτηση πτώχευσης από τις δύο Meeting Point - Tι αναφέρεται για την εταιρεία στην Ελλάδα

 2. 24/06 15:30

  Τουρισμός | Γάλλοι ξενοδόχοι μήνυσαν την Airbnb για αθέμιτο ανταγωνισμό

 3. 24/06 14:51

  SZ: To ελληνικό Σάββατο είναι του εργοδότη

 4. 24/06 13:05

  Ισπανία: Μηδενικός ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την 1η Ιουλίου

 5. 24/06 12:42

  Επίσκεψη στο νέο, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises στον Πειραιά

 6. 24/06 07:57

  Πορτογαλία: Οι υπηρεσίες τουρισμού και ταξιδίων υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ 2014 και 2023

 7. 24/06 07:52

  Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

 8. 24/06 07:49

  Συνέδριο Euroclassica της Ομηρικής Ακαδημίας στη Χίο

 9. 23/06 13:47

  Ιταλία | Ανοίγει ξανά το Κάπρι για τους τουρίστες – Επιλύθηκε το πρόβλημα με την υδροδότηση

 10. 23/06 11:55

  Τουρισμός | Τέλος στα Airbnb στη Βαρκελώνη σε 5 χρόνια ανακοίνωσε ο δήμαρχος

 11. 23/06 11:38

  Η κατασκευή του αεροδρομίου Αυλώνα φτάνει το 40% της ολοκλήρωσης

 12. 23/06 11:36

  Γιορτή Σταριού στο Ευύδριο Λάρισας

 13. 23/06 11:30

  Γιορτή Χρυσόμηλου στη Ρόδο

 14. 22/06 12:28

  Ποιες επιπτώσεις έχει ο καύσωνας για την υγεία μας;

 15. 22/06 12:21

  Κοινωνικός τουρισμός | Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

 16. 22/06 07:53

  Ισπανία: Στα 570 ευρώ από 480 ευρώ το επίδομα ανεργίας

 17. 22/06 07:36

  Γυναικολιχουδιές στη Γλαύκη της Λάρισας

 18. 21/06 20:09

  Στα 1,8 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' 4μηνο | +36% από τις ΗΠΑ, +31% από Γερμανία

 19. 21/06 19:57

  2η Γιορτή Μπύρας στον Πύργο Ηλείας

 20. 21/06 17:42

  CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

 21. 21/06 16:28

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Roger Bernat The Rite of Spring / Η ιεροτελεστία της άνοιξης | Πειραιώς 260 / 28-30 Ιουνίου

 22. 21/06 13:25

  Εταιρεία του Δ.Μελισσανίδη μεταξύ των 3 ενδιαφερομένων για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονική

 23. 21/06 13:23

  Η Turespaña προωθεί τον LGBTQI+ τουρισμό στο Europride 2024 της Θεσσαλονίκης

 24. 21/06 12:50

  TUI: Άνευ προηγουμένου επέκταση της σεζόν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω

 25. 21/06 12:04

  Στην Ευρώπη οι μεγαλύτερες δυνατότητες στρατηγικών επενδύσεων στον τουρισμο στον κόσμο

 26. 21/06 11:43

  Expedia: Οι Αμερικανοί παίρνουν τις λιγότερες ημέρες διακοπών στον κόσμο

 27. 21/06 11:23

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι δεν αντέχουν 20 εκατ. τουρίστες- χρειάζονται όρια, με απόφαση και των κατοίκων

 28. 21/06 10:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο - 30 Ιουνίου 2024

 29. 21/06 10:44

  Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

 30. 21/06 10:36

  flydubai: Νέες συνδέσεις με τρία Ελληνικά νησιά

 31. 21/06 09:52

  «The Ilisian» | Η αναγέννηση του Hilton διαμορφώνει ένα νέο τοπόσημο για την Αθήνα του αύριο

 32. 21/06 08:43

  Δήμος Χανίων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 33. 21/06 08:39

  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

 34. 21/06 07:36

  1η φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη Παμβώτιδα

 35. 21/06 07:33

  Γιορτή της Καραγκούνικης Πίτας στο Μασχολούρι Καρδίτσας

 36. 21/06 07:29

  Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2024 Νόστος στο Λεωνίδιο

 37. 20/06 21:26

  Αρνητική γνωμοδότηση σε ΜΠΕ ξενοδοχείου στην περιοχή Ιεράπετρας

 38. 20/06 18:35

  Focus Bari | Δύο στους τρεις Έλληνες χαζεύουν άσκοπα μέσα στα social....

 39. 20/06 18:31

  Ημερίδα Κινηματογραφικός Τουρισμός

 40. 20/06 13:53

  Το Hilton της Αθήνας γίνεται «The Ilisian» - Επένδυση 340 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025

 41. 20/06 13:50

  Οι hackers μπορούν να “σπάσουν” το 45% των κωδικών σε μόλις ένα λεπτό (!)

 42. 20/06 13:10

  Τουρισμός | Mastercard: Μετατόπιση της ζήτησης στους εκτός αιχμής μήνες στη Μεσόγειο- και στην Ελλάδα

 43. 20/06 13:08

  Άνοιξαν οι Ιαματικές Πηγές της ΕΤΑΔ για το φετινό καλοκαίρι

 44. 20/06 12:09

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | + 22% τα έσοδα και +20% οι αφίξεις στο α' τετράμηνο

 45. 20/06 11:59

  FTI: Αίτηση πτώχευσης από θυγατρική με αντικείμενο τα αεροπορικά εισιτήρια

 46. 20/06 11:48

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Signal to noise - Forced Entertainment | 26-27 Ιουνίου Πειραιώς 260 Χώρος Δ

 47. 20/06 10:46

  Αμερικανικός τουρισμός | 71 εκατ. ταξίδια την εβδομάδα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - 5,7 εκατ. αεροπορικώς

 48. 20/06 10:07

  ΥΠΑ | +13% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' πεντάμηνο

 49. 20/06 10:01

  Β. Μακεδονία: Ακυρώσεις και χάος λόγω... διαβατηρίων

 50. 20/06 09:52

  Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ μόνιμα σε ταξί και στην παράδοση καφέ | Συνεισφορά Αλληλεγγύης 33% στις εταιρίες διύλισης

 51. 20/06 09:40

  Λαμπρά εγκαίνια στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 52. 20/06 09:34

  Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

 53. 20/06 07:13

  Νέα δωρεά του Σταύρου Ανδρεάδη στη Θεσσαλονίκη

 54. 20/06 07:10

  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 4 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 55. 20/06 07:06

  Εκδήλωση Συρράκο και Λέρος – Αιγαίο και Τζουμέρκα. Μια Ελλάδα Πολιτισμός

 56. 20/06 07:02

  Γεύσεις Αμβρακικού στην Αμφιλοχία

 57. 20/06 07:00

  Σε ποιο σημείο θα σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Αθήνα τους επόμενους μήνες

 58. 19/06 17:33

  Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία

 59. 19/06 17:20

  HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο

 60. 19/06 16:06

  FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 61. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 62. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 63. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 64. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 65. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 66. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 67. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 68. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 69. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 70. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 71. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 72. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 73. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 74. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 75. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 76. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 77. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 78. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 79. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 80. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 81. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

 82. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 83. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 84. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 85. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 86. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 87. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 88. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 89. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 90. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 91. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 92. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 93. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 94. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 95. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 96. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 97. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 98. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 99. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 100. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete