Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

Πριν προχωρήσουμε στην αγορά οποιουδήποτε ατμιστικού προϊόντος, είτε πρόκειται για ένα Starter Kit ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου είτε κάποιου παρεμφερή προϊόντος που είναι συμπληρωματικό του, θα πρέπει να επιλέξουμε και ένα eshop vape κατάστημα. Στην χώρα μας υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια μας, αλλά για να καταλήξουμε την ιδανική, θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα βήματα. Εάν είσαι στην διαδικασία να βρεις ένα κατάστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σου, τότε επισκέψου Το πρώτο online vape κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων ALTER EGO, όπου θα δεις μια μεγάλη ποικιλία vape προϊόντων που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα βήματα και τι να κάνεις όταν καταλήξεις σε αυτό που θεωρείς κατάλληλο για εσένα:

Τι να κάνεις πριν επισκεφτείς ένα eshop vape κατάστημα

#1 Κάνε μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο

Κατ’ αρχήν, ξεκινάς με το να κάνεις μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πάρα πολλά eshop vape καταστήματα και αυτό συχνά, κάνει την επιλογή να φαντάζει πιο πολύπλοκη. Μέσω των μηχανών αναζήτησης θα βρεις έναν αριθμό από eshop με ηλεκτρονικά τσιγάρα. Άρχισε να σημειώνεις ή να αποθηκεύεις στον σελιδοδείκτη σου ποια από αυτά σου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αλλά δεν θα σταματήσεις εκεί. Μετά, άρχισε την περιήγηση και δες περιληπτικά το τι υπάρχει σε κάθε vape shop. Διάλεξε τα 3-4 top καταστήματα και ακολούθησε το επόμενο βήμα.

#2 Τσέκαρε online κριτικές

Το επόμενο βήμα είναι να τσεκάρεις τις online κριτικές για κάθε vape store. Ακούγεται χρονοβόρο ή περίπλοκο, αλλά δεν είναι. Όταν μιλάμε για κριτικές, αυτό αφορά ένα ευρύ φάσμα. Θα πρέπει να διαβάσεις τι είπαν οι πελάτες που αγόρασαν ατμιστικά προϊόντα. Βέβαια, η κάθε άποψη είναι υποκειμενική, αλλά όπως και να έχει, ο μέσος όρος των κριτικών θα πρέπει να είναι υψηλός. Κάποιες φορές μπορεί τα ατμικά προϊόντα που διαθέτει ένα κατάστημα να είναι εξαιρετικά. Όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό. Ρόλο παίζει τόσο η εξυπηρέτηση πελατών, ο χρόνος διανομής, το κόστος και άλλοι παράμετροι.

#3 Ρώτησε γνωστούς και φίλους

Μια ακόμα λύση είναι να ρωτήσεις γνωστούς και φίλους. Εδώ, θα έχεις πιο αντικειμενική άποψη γιατί έχεις να κάνεις με άτομα δικά σου που εμπιστεύεσαι την κρίση τους. Δεν είναι περίεργο κάποιοι από αυτούς να έχουν ήδη αγοράσει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ή κάποιο άλλο προϊόν από ένα κατάστημα που βρίσκεται στην λίστα σου. Έτσι, θα γνωρίζεις από πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει, δηλαδή αν αξίζει να ψάξεις το συγκεκριμένο eshop λίγο παραπάνω ή να προχωρήσεις παρακάτω. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση που λάβεις άριστα σχόλια, μην σταματήσεις εκεί. Οι δικές σου ανάγκες μπορεί να διαφέρουν εν μέρη, για αυτό συνέχισε σε ένα ακόμη βήμα.

#4 Βρες ένα eshop vape store που εξειδικεύεται στις ανάγκες σου

Τεράστιο ρόλο παίζει να βρεις ένα eshop κατάστημα που θα εξειδικεύεται στις ανάγκες σου. Τι σημαίνει αυτό; Όπως αναφέρθηκε λίγο παραπάνω, η άποψη που θα αποκτήσεις μέσω κριτικών μπορεί μεν να ισχύει, όμως ο κάθε ατμιστής έχει διαφορετικές ανάγκες. Αυτές αφορούν είτε επιλογή προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, αξεσουάρ και τόσα άλλα. Το να βρεις ένα με μεγάλη ποικιλία αυτών των προϊόντων θα είναι η ιδανική επιλογή. Το θέμα δεν είναι απλά να κάνεις μια αγορά για πρώτη φορά. Το θέμα είναι να συνεχίζεις να προμηθεύεσαι ότι χρειάζεσαι σε τακτική βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίζεις χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

#5 Μην κάνεις μια βιαστική επιλογή

Το τελευταίο βήμα είναι να μην κάνει μια βιαστική επιλογή σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου. Ο χρόνος μερικές φορές είναι κρίσιμο στοιχείο που θα σε οδηγήσει στην πιο κατάλληλη επιλογή. Σαφώς, είναι καλύτερο το να δεις τις επιλογές σου με άλλο μάτι και να τις ζυγίσεις παρά να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Είναι έξυπνο να ρίξεις μια ματιά ακόμα στις 2-3 τελικές επιλογές σου. Αυτό πρέπει να γίνεται για τον εξής λόγο: Όταν είμαστε ενθουσιασμένοι γινόμαστε και βιαστικοί. Οπότε, δώσε λίγο χρόνο, ώστε να ωριμάσει μέσα σου η ιδέα σχετικά με ποιο vape κατάστημα θα επικοινωνήσεις σε πρώτη φάση.

Τι να κάνεις αφού βρεις ένα vape shop online

#1 Δες τι είδους προϊόντα προσφέρει

Μόλις βρεις ένα vape shop online που θέλεις να κάνεις τις πρώτες αγορές σου, κοίταξε τι είδους προϊόντα προσφέρει. Αυτή την φορά, κάνε το πιο αναλυτικά. Με απλά λόγια, μπες στις κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου. Και όχι μόνο! Καλό είναι να τσεκάρεις και άλλες κατηγορίες προϊόντων. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν άμεσα, αλλά στην πορεία αυτό να συμβεί. Ως παράδειγμα, μπορεί να σκέφτεσαι να αγοράσεις τα πρώτα υγρά αναπλήρωσης για το ecig σου. Μπορεί μελλοντικά να χρειαστείς καινούργια αντίσταση ή κάποια αξεσουάρ, αναλόγως του μοντέλου που χρησιμοποιείς. Έτσι, προνόησε και δες ευ’ όλης της ύλης το τι υπάρχει εκεί εκτεταμένα.

#2 Έλεγξε την ποιότητα των προϊόντων του

Εάν στο πρώτο στάδιο είσαι καλυμμένος, επόμενο είναι να δεις την ποιότητα των προϊόντων του. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να βρεις αυτό που χρειάζεσαι όταν η ποιότητα του δεν είναι καλή. Επίσης, τσέκαρε εάν τα προϊόντα είναι ελεγμένα και ασφαλή για χρήση. Μπορεί να ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι που πρέπει να ελέγξεις απόλυτα. Μόνο έτσι, θα αισθάνεσαι σίγουρος πως θα εξασφαλίσεις μια όμορφη, αλλά και πρακτική εμπειρία στο vaping.

#3 Δες την επαγγελματική εμπειρία του eshop στο vaping

Κάτι σημαντικό είναι να δεις τι είδους εμπειρία έχει το συγκεκριμένο κατάστημα στην πώληση ατμικών προϊόντων. Βέβαια, μπορεί να είναι ένα νέο eshop με πολύ καλές λειτουργίες και προϊόντα και αυτό είναι δεδομένο. Από μια άλλη σκοπιά, ένα vape store με χρόνια πείρα στην αγορά υποδηλώνει κάτι. Αυτό είναι πως συνεχίζει την λειτουργία του στο πέρας του χρόνου, διότι έχει κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν να υφίσταται ακόμα ως επιχείρηση στο εμπόριο. Ιδίως, εάν είσαι νέος ατμιστής, τότε αυτή είναι και η πιο κατάλληλη επιλογή και είναι αυτονόητο το γιατί.

#4 Δες την εξυπηρέτηση πελατών του

Άλλο καίριο σημείο είναι η εξυπηρέτηση πελατών του εκάστοτε online vape eshop. Είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεις προσωπικό το οποίο είναι εξυπηρετικό και πρόθυμο να σε βοηθήσει άμεσα. Όταν χρειαστείς την γνώμη του εξειδικευμένου πωλητή ή εάν σου παρουσιαστεί οποιοδήποτε θέμα, είναι κρίσιμο να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους, αλλά και με την κατάλληλη συμπεριφορά. Μια αγορά αποτελείται από το αρχικό, μέσο και τελευταίο στάδιο. Δηλαδή, δεν ισχύει μόνο ότι προμηθεύτηκες ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και όλα τελείωσαν εκεί. Μπορεί στο ενδιάμεσο να έχεις απορίες, όπως για το ποιο υγρό αναπλήρωσης σου ταιριάζει και πόση νικοτίνη να περιέχει. Μπορεί όμως, αφότου το παρέλαβες να υπάρξει κάτι και να χρειάζεται να επικοινωνήσεις και πάλι μαζί τους.

#5 Έλεγξε την τιμή των προϊόντων του

Η τιμή των προϊόντων του τις περισσότερες φορές είναι εκείνη που μας παρασύρει. Μπορεί να δούμε ένα πολύ οικονομικό προϊόν και να σκεφτούμε πως αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσω. Από την μια πλευρά ισχύει όντως. Από την άλλη όμως, το πολύ χαμηλό κόστος γενικά σε όλα τα προϊόντα δείχνει πως κάτι συμβαίνει. Το καλύτερο είναι να βρείς ένα ευρύ φάσμα τιμών που εσύ θα αποφασίζεις που θέλεις να κυμαίνεται αναλόγως του προϋπολογισμού σου. Ακόμα καλύτερα, εάν υπάρχουν προσφορές τακτικά, αυτό θα σου εξοικονομήσει επιπλέον χρήματα.

Όπως είδες παραπάνω, το να επιλέξεις ένα Online vape store χρειάζεται σκέψη, έρευνα και σωστή προσέγγιση. Όταν αναφερόμαστε σε ηλεκτρονικά τσιγάρα, δεν εννοούμε μόνο μια ηλεκτρονική συσκευή. Πίσω από αυτή κρύβεται ένας άλλος κόσμος, αυτός της εμπειρίας του ατμίσματος και περιλαμβάνει διαφορετικά υπο-προιόντα για το ecig σου. Για αυτό τον λόγο ακολούθησε τα παραπάνω βήματα για να εξασφαλίσεις πως θα κάνεις μια έξυπνη επιλογή και θα βρεις το πιο κατάλληλο eshop με προϊόντα ατμίσματος.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 03/10 16:28

  CNT: Αυτά είναι τα 4 Ελληνικά ξενοδοχεία που αναδείχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2023

 2. 03/10 15:56

  Χωρίς ETIAS τα ταξίδια των Αμερικανών στην Ευρώπη και το 2024

 3. 03/10 15:03

  Resonance: Η Αθήνα στην 48η θέση της παγκόσμιας κατάταξης καλύτερων πόλεων για το 2024

 4. 03/10 15:00

  Προς απαγόρευση των κινητών στα βρετανικά σχολεία

 5. 03/10 14:11

  FedHATTA: Συνάντηση με την Μελίνα Δασκαλάκη - "Μόνο οι συνέργειες μπορούν να εγγυηθούν το αύριο"

 6. 03/10 14:03

  Σε διαβούλευση το σ/ν Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης | Νέες προθεσμίες κατάταξης των ξενοδοχείων - Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

 7. 03/10 12:46

  CNT: 9 στα 20 καλύτερα Ευρωπαϊκά νησιά για το 2023 είναι Ελληνικά! Πώς τα αξιολόγησαν οι ταξιδιώτες

 8. 03/10 12:38

  Ζευγάρι συνταξιούχων Αυστραλών επέλεξε τις κρουαζιέρες από τον οίκο ευγηρίας

 9. 03/10 12:11

  Αεροδρόμιο Αθήνας | Η επιβατική κίνηση ξεπέρασε το 2019 τόσο τον Σεπτέμβριο, όσο και στο 9μηνο

 10. 03/10 11:32

  Emirates | Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

 11. 03/10 10:34

  Τουρισμός | Διεθνή ταξίδια επιλέγει 1 στους 2 καταναλωτές από 12 χώρες - oι 4 τύποι ταξιδιωτών

 12. 03/10 10:10

  AEGEAN | Το νέο χειμερινό πρόγραμμα 2023/ 2024

 13. 03/10 07:49

  Ενδιαφέρον για απευθείας αεροπορική σύνδεση Μπάνια Λούκα – Αθήνας

 14. 03/10 07:46

  Αυξημένο το ενδιαφέρον των Καναδών για διακοπές στην Ελλάδα

 15. 03/10 07:45

  ΕΑΤΑ: Διεκδίκηση του ετήσιου συνεδρίου του ΙAPCO και του ICCA για το 2027

 16. 03/10 07:42

  Μουσικός Λαβύρινθος στο Σπίτι των Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών

 17. 03/10 07:39

  Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας

 18. 02/10 17:34

  Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. της ΠΟΞ

 19. 02/10 15:05

  Aurinkomatkat: Καθαρισμός του βορειοδυτικού τμήματος της ακτής της Ρόδου με τη βοήθεια τουριστών

 20. 02/10 14:53

  ΕΛΚΕΘΕ | Έκτακτες δειγματοληψίες στην περιοχή του Παγασητικού και του Θερμαϊκού Κόλπου

 21. 02/10 14:48

  Στο Επιμελητήριο Χανίων ο Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

 22. 02/10 14:43

  Τουρισμός | Η Ελλάδα σάρωσε στα World Travel Awards - Διακρίσεις για Αθήνα, Μάνη, τουριστικές εταιρίες και ξενοδοχεία

 23. 02/10 12:59

  CHECK24 | Κρήτη, Ρόδος, Κως στο top-10 για διακοπές το φθινόπωρο – Ακριβότερα από πέρυσι τα πακέτα

 24. 02/10 12:00

  Ελληνίδα η νέα διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ του ξενοδοχείου The Ben West Palm

 25. 02/10 11:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για το Νίκο Σκουλά

 26. 02/10 10:58

  Έρευνα | Οι μισοί ξενοδοχοϋπάλληλοι στα ξενοδοχεία της Κρήτης έχουν σκεφτεί να αλλάξουν δουλειά

 27. 02/10 10:46

  Η συμβολή των 10.000 ξενοδοχείων στην επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού | Μανώλης Γιαννούλης

 28. 02/10 10:23

  Τουρισμός | Booking.com και Statista: Πώς βλέπει ο κλάδος των καταλυμάτων στην Ευρώπη το θέμα της βιωσιμότητας- ανέτοιμοι οι Έλληνες

 29. 02/10 10:00

  Στο Παρίσι για επαφές με τουριστικούς παράγοντες ο Δ. Φραγκάκης

 30. 02/10 07:48

  Πάρος: Διαγωνισμός για την 25ετή εκμίσθωση του ξενώνα Μάρπησσας

 31. 02/10 07:46

  Διαγωνισμός για marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό

 32. 02/10 07:45

  Βόρεια Μακεδονία: Αύξηση 44% στις αφίξεις ξένων τουριστών στο επτάμηνο

 33. 02/10 07:43

  Ισπανία: Στο 3,5 % ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Σεπτέμβριο

 34. 02/10 07:35

  Μνημόνιο συνεργασίας για το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

 35. 01/10 16:33

  H οδική γέφυρα Κήποι – Ύψαλα θα ανοίξει νέα εποχή για τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 36. 01/10 07:48

  Διαγωνισμός για ψηφιακό ξεναγό στην Παροικιά Πάρου

 37. 01/10 07:43

  Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation 2023 στη Ρόδο

 38. 30/09 18:58

  Tο βιολί του Μότσαρτ μάγεψε τους επισκέπτες στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο

 39. 30/09 07:43

  Summer School του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών στην Αθήνα

 40. 29/09 22:47

  Το Digital Nomad Couple στη Μεσσηνία

 41. 29/09 18:32

  Στο Δήμο Χανίων παραχωρεί η ΕΤΑΔ το Φρούριο Ιτζεδίν

 42. 29/09 16:32

  Ντρισμπιώτη & Μουρούτσος στη φετινή γιορτή του Navarino Challenge

 43. 29/09 15:13

  Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Αποχαιρετιστήριο στο Νίκο Σκουλά

 44. 29/09 13:56

  Βαλεαρίδες: Οι παράνομες μισθώσεις θα σφραγίζονται

 45. 29/09 13:40

  ΕΟΤ: Επιδιώκουμε ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο με έμφαση στην αειφορία - Ομιλίες Α. Γκερέκου και Δ. Φραγκάκη στο συνέδριο της ECTAA

 46. 29/09 13:30

  ΤΑΙΠΕΔ: Προσφορά για την «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

 47. 29/09 13:13

  Τουρισμός: Το 40% αγγίζουν οι αυξήσεις στις τιμές διακοπών στη Μεσόγειο το φθινόπωρο - Οι τιμές σε Κρήτη, Ρόδο και Κω

 48. 29/09 12:00

  Τουρισμός | Expedia: Αυτό το μονοπάτι ακολουθούν οι σύγχρονοι ταξιδιώτες πριν προβούν σε κράτηση

 49. 29/09 11:39

  BeachBound Vacations: Η Κέρκυρα νέος προορισμός στα πακέτα all inclusive

 50. 29/09 11:14

  FedHATTA/ HATTA/ ECTAA: Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά στην αιχμή των εξελίξεων στον Ευρωπαϊκό τουρισμό

 51. 29/09 10:44

  Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat | Νέο ξενοδοχείο στα Εμιράτα εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη

 52. 29/09 10:34

  ΕΟΤ | Προώθηση της Δυτικής Πελοποννήσου στην Αυστρία και Σλοβακία

 53. 29/09 07:40

  Αριστοτέλειο | Στο Ζορπίδης Τράβελ φοιτητικές μετακινήσεις

 54. 29/09 07:37

  Αλβανία: Ραγδαία αύξηση ξένων επενδύσεων σε ακίνητα

 55. 29/09 07:33

  Η μεγάλη επιστροφή των τουριστών στη Γαλλία

 56. 29/09 07:29

  Η καλή πορεία του τουρισμού στον Λίβανο

 57. 29/09 07:27

  Ελληνική συμμετοχή σε Φεστιβάλ κρασιού στη Βουδαπέστη

 58. 28/09 23:44

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κραυγή απόγνωσης: SOS

 59. 28/09 19:02

  ΕΞΑΑΑ | Χαμηλότερες επιδόσεις από το 2019 τόσο τον Αύγουστο όσο και το 8μηνο για τα ξενοδοχεία της Αθήνας

 60. 28/09 15:50

  ΤΑΙΠΕΔ: Ο ΟΛΘ προτιμητέος επενδυτής για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

 61. 28/09 14:33

  Η πόλη της Αθήνας υποδέχεται τον ευρωπαϊκό τουρισμό – Συνάντηση του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη με την ECTAA

 62. 28/09 14:31

  Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση από πέρυσι για ξενοδοχεία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

 63. 28/09 14:05

  Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου γιόρτασε η Ρόδος την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023

 64. 28/09 12:27

  Η Ελλάδα είχε τις ακριβότερες βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη το καλοκαίρι - Τιμές... Ελβετίας και Βρετανίας!

 65. 28/09 12:02

  Τουρισμός | Πώς διαμορφώνεται ο φόρος διαμονής στην Ιταλία- τα έσοδα των Δήμων

 66. 28/09 11:44

  Απαγόρευση κυκλοφορίας σε χωριά της Εύβοιας - Χιλιάδες τόνοι νερού έπεσαν από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία

 67. 28/09 11:41

  Εικόνες καταστροφής στο Βόλο: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

 68. 28/09 11:31

  Meteo | Βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα

 69. 28/09 11:17

  ΙNSETE Intelligence | Μείωση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων στις Κυκλάδες το 8μηνο

 70. 28/09 11:06

  Uber | Έρευνα: Ποια προβλήματα δημιουργούν άγχος στους ταξιδιώτες

 71. 28/09 10:39

  Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σκουλάς, πρώτος υπουργός Τουρισμού και επί σειρά ετών ΓΓ του ΕΟΤ

 72. 28/09 10:25

  Ρομπότ μπαρίστας στη Νέα Υόρκη

 73. 28/09 07:47

  Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

 74. 28/09 07:39

  Συμπεριληπτικά, ελκυστικά και βιώσιμα μουσεία

 75. 28/09 07:34

  Η οικονομία της Ισπανίας παραμένει σε θετική πορεία

 76. 28/09 07:31

  Ηνωμένο Βασίλειο: Ελαφρά κάμψη του πληθωρισμού

 77. 27/09 19:17

  Θεσμοθετείται το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού - Συνάντηση της ηγεσίας του τουρισμού με τον κ.Χαρδαλιά

 78. 27/09 16:54

  Τεχνητή νοημοσύνη: 2 στους 3 ταξιδιώτες θέλουν να τη δοκιμάσουν – Πιο ικανοποιημένοι από τις διακοπές όσοι τη χρησιμοποιούν

 79. 27/09 16:08

  Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

 80. 27/09 16:07

  Πολιτιστικός τουρισμός: "Να ανησυχούμε περισσότερο για την τεχνητή νοημοσύνη παρά για την κλιματική αλλαγή"

 81. 27/09 14:12

  Χιλιάδες Βρετανοί χάνουν τις πτήσεις τους μέχρι την Κυριακή - Ακυρώσεις 160 πτήσεων στο Γκάτουικ λόγω έξαρσης COVID

 82. 27/09 14:04

  Συνάντηση Ράπτη- Πατουλίδου | H στρατηγική τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο

 83. 27/09 13:33

  Γερμανικός τουρισμός 2024: Το 90% θα ταξιδέψει τουλάχιστον το ίδιο με φέτος – Ισχυροποιείται η τάση για διεθνή ταξίδια

 84. 27/09 13:04

  Independent: Τρία Ελληνικά ξενοδοχεία στα 20 καλύτερα της Ευρώπης για το 2023

 85. 27/09 12:57

  Γρ. Τάσιος | Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 86. 27/09 12:17

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Η βιωσιμότητα καθίσταται το πρόβλημα του παρόντος και του μέλλοντος

 87. 27/09 11:50

  Ομοσπονδία καταλυμάτων «ΚΝΩΣΣΟΣ» | "Πράσινα" κίνητρα εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων

 88. 27/09 11:33

  Ξενοδοχείο στην Πάρο αγόρασε η αραβική Vivium Holding - σχέδια και για άλλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 89. 27/09 11:24

  Balkan Holidays | Τα κατεχόμενα στην Κύπρο νέος προορισμός στην Αγγλία

 90. 27/09 11:10

  Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 91. 27/09 10:54

  Τουρισμός | Τι θέλουν οι Ολλανδοί κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα

 92. 27/09 10:43

  Ανάδειξη της πόλης του Πειραιά ως διεθνούς γαστρονομικού προορισμού | «Piraeus Taste Festival: Sea Food and More»

 93. 27/09 10:38

  Aegean: Νέα σύνδεση Μπρατισλάβα - Αθήνα

 94. 27/09 10:15

  Τουρισμός: Ρεκόρ ζήτησης των Δανών για διακοπές το φθινόπωρο – Κρήτη και Ρόδος στους top προορισμούς

 95. 27/09 09:45

  Κ.Μαρινάκος | Ο ρόλος του τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη

 96. 27/09 09:36

  Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2023 | Η Αθήνα στον παγκόσμιο χάρτη της υψηλής γαστρονομίας

 97. 27/09 07:20

  Διαγωνισμός για την ανέγερση πολυτελούς κάμπινγκ στο Λιτόχωρο

 98. 27/09 07:13

  Άγιοι Θεόδωροι: Διαγωνισμός για τη μίσθωση του αλσυλίου ΛΙΑΝΤΡΟ

 99. 27/09 07:11

  Υπ.Τουρισμού | Σύμβουλος για την «επανειδίκευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα του τουρισμού»

 100. 27/09 07:09

  Το τουριστικό θαύμα της Αλβανίας