Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

Πριν προχωρήσουμε στην αγορά οποιουδήποτε ατμιστικού προϊόντος, είτε πρόκειται για ένα Starter Kit ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου είτε κάποιου παρεμφερή προϊόντος που είναι συμπληρωματικό του, θα πρέπει να επιλέξουμε και ένα eshop vape κατάστημα. Στην χώρα μας υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια μας, αλλά για να καταλήξουμε την ιδανική, θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα βήματα. Εάν είσαι στην διαδικασία να βρεις ένα κατάστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σου, τότε επισκέψου Το πρώτο online vape κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων ALTER EGO, όπου θα δεις μια μεγάλη ποικιλία vape προϊόντων που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα βήματα και τι να κάνεις όταν καταλήξεις σε αυτό που θεωρείς κατάλληλο για εσένα:

Τι να κάνεις πριν επισκεφτείς ένα eshop vape κατάστημα

#1 Κάνε μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο

Κατ’ αρχήν, ξεκινάς με το να κάνεις μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πάρα πολλά eshop vape καταστήματα και αυτό συχνά, κάνει την επιλογή να φαντάζει πιο πολύπλοκη. Μέσω των μηχανών αναζήτησης θα βρεις έναν αριθμό από eshop με ηλεκτρονικά τσιγάρα. Άρχισε να σημειώνεις ή να αποθηκεύεις στον σελιδοδείκτη σου ποια από αυτά σου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αλλά δεν θα σταματήσεις εκεί. Μετά, άρχισε την περιήγηση και δες περιληπτικά το τι υπάρχει σε κάθε vape shop. Διάλεξε τα 3-4 top καταστήματα και ακολούθησε το επόμενο βήμα.

#2 Τσέκαρε online κριτικές

Το επόμενο βήμα είναι να τσεκάρεις τις online κριτικές για κάθε vape store. Ακούγεται χρονοβόρο ή περίπλοκο, αλλά δεν είναι. Όταν μιλάμε για κριτικές, αυτό αφορά ένα ευρύ φάσμα. Θα πρέπει να διαβάσεις τι είπαν οι πελάτες που αγόρασαν ατμιστικά προϊόντα. Βέβαια, η κάθε άποψη είναι υποκειμενική, αλλά όπως και να έχει, ο μέσος όρος των κριτικών θα πρέπει να είναι υψηλός. Κάποιες φορές μπορεί τα ατμικά προϊόντα που διαθέτει ένα κατάστημα να είναι εξαιρετικά. Όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό. Ρόλο παίζει τόσο η εξυπηρέτηση πελατών, ο χρόνος διανομής, το κόστος και άλλοι παράμετροι.

#3 Ρώτησε γνωστούς και φίλους

Μια ακόμα λύση είναι να ρωτήσεις γνωστούς και φίλους. Εδώ, θα έχεις πιο αντικειμενική άποψη γιατί έχεις να κάνεις με άτομα δικά σου που εμπιστεύεσαι την κρίση τους. Δεν είναι περίεργο κάποιοι από αυτούς να έχουν ήδη αγοράσει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ή κάποιο άλλο προϊόν από ένα κατάστημα που βρίσκεται στην λίστα σου. Έτσι, θα γνωρίζεις από πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει, δηλαδή αν αξίζει να ψάξεις το συγκεκριμένο eshop λίγο παραπάνω ή να προχωρήσεις παρακάτω. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση που λάβεις άριστα σχόλια, μην σταματήσεις εκεί. Οι δικές σου ανάγκες μπορεί να διαφέρουν εν μέρη, για αυτό συνέχισε σε ένα ακόμη βήμα.

#4 Βρες ένα eshop vape store που εξειδικεύεται στις ανάγκες σου

Τεράστιο ρόλο παίζει να βρεις ένα eshop κατάστημα που θα εξειδικεύεται στις ανάγκες σου. Τι σημαίνει αυτό; Όπως αναφέρθηκε λίγο παραπάνω, η άποψη που θα αποκτήσεις μέσω κριτικών μπορεί μεν να ισχύει, όμως ο κάθε ατμιστής έχει διαφορετικές ανάγκες. Αυτές αφορούν είτε επιλογή προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, αξεσουάρ και τόσα άλλα. Το να βρεις ένα με μεγάλη ποικιλία αυτών των προϊόντων θα είναι η ιδανική επιλογή. Το θέμα δεν είναι απλά να κάνεις μια αγορά για πρώτη φορά. Το θέμα είναι να συνεχίζεις να προμηθεύεσαι ότι χρειάζεσαι σε τακτική βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίζεις χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

#5 Μην κάνεις μια βιαστική επιλογή

Το τελευταίο βήμα είναι να μην κάνει μια βιαστική επιλογή σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου. Ο χρόνος μερικές φορές είναι κρίσιμο στοιχείο που θα σε οδηγήσει στην πιο κατάλληλη επιλογή. Σαφώς, είναι καλύτερο το να δεις τις επιλογές σου με άλλο μάτι και να τις ζυγίσεις παρά να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Είναι έξυπνο να ρίξεις μια ματιά ακόμα στις 2-3 τελικές επιλογές σου. Αυτό πρέπει να γίνεται για τον εξής λόγο: Όταν είμαστε ενθουσιασμένοι γινόμαστε και βιαστικοί. Οπότε, δώσε λίγο χρόνο, ώστε να ωριμάσει μέσα σου η ιδέα σχετικά με ποιο vape κατάστημα θα επικοινωνήσεις σε πρώτη φάση.

Τι να κάνεις αφού βρεις ένα vape shop online

#1 Δες τι είδους προϊόντα προσφέρει

Μόλις βρεις ένα vape shop online που θέλεις να κάνεις τις πρώτες αγορές σου, κοίταξε τι είδους προϊόντα προσφέρει. Αυτή την φορά, κάνε το πιο αναλυτικά. Με απλά λόγια, μπες στις κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου. Και όχι μόνο! Καλό είναι να τσεκάρεις και άλλες κατηγορίες προϊόντων. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν άμεσα, αλλά στην πορεία αυτό να συμβεί. Ως παράδειγμα, μπορεί να σκέφτεσαι να αγοράσεις τα πρώτα υγρά αναπλήρωσης για το ecig σου. Μπορεί μελλοντικά να χρειαστείς καινούργια αντίσταση ή κάποια αξεσουάρ, αναλόγως του μοντέλου που χρησιμοποιείς. Έτσι, προνόησε και δες ευ’ όλης της ύλης το τι υπάρχει εκεί εκτεταμένα.

#2 Έλεγξε την ποιότητα των προϊόντων του

Εάν στο πρώτο στάδιο είσαι καλυμμένος, επόμενο είναι να δεις την ποιότητα των προϊόντων του. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να βρεις αυτό που χρειάζεσαι όταν η ποιότητα του δεν είναι καλή. Επίσης, τσέκαρε εάν τα προϊόντα είναι ελεγμένα και ασφαλή για χρήση. Μπορεί να ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι που πρέπει να ελέγξεις απόλυτα. Μόνο έτσι, θα αισθάνεσαι σίγουρος πως θα εξασφαλίσεις μια όμορφη, αλλά και πρακτική εμπειρία στο vaping.

#3 Δες την επαγγελματική εμπειρία του eshop στο vaping

Κάτι σημαντικό είναι να δεις τι είδους εμπειρία έχει το συγκεκριμένο κατάστημα στην πώληση ατμικών προϊόντων. Βέβαια, μπορεί να είναι ένα νέο eshop με πολύ καλές λειτουργίες και προϊόντα και αυτό είναι δεδομένο. Από μια άλλη σκοπιά, ένα vape store με χρόνια πείρα στην αγορά υποδηλώνει κάτι. Αυτό είναι πως συνεχίζει την λειτουργία του στο πέρας του χρόνου, διότι έχει κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν να υφίσταται ακόμα ως επιχείρηση στο εμπόριο. Ιδίως, εάν είσαι νέος ατμιστής, τότε αυτή είναι και η πιο κατάλληλη επιλογή και είναι αυτονόητο το γιατί.

#4 Δες την εξυπηρέτηση πελατών του

Άλλο καίριο σημείο είναι η εξυπηρέτηση πελατών του εκάστοτε online vape eshop. Είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεις προσωπικό το οποίο είναι εξυπηρετικό και πρόθυμο να σε βοηθήσει άμεσα. Όταν χρειαστείς την γνώμη του εξειδικευμένου πωλητή ή εάν σου παρουσιαστεί οποιοδήποτε θέμα, είναι κρίσιμο να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους, αλλά και με την κατάλληλη συμπεριφορά. Μια αγορά αποτελείται από το αρχικό, μέσο και τελευταίο στάδιο. Δηλαδή, δεν ισχύει μόνο ότι προμηθεύτηκες ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και όλα τελείωσαν εκεί. Μπορεί στο ενδιάμεσο να έχεις απορίες, όπως για το ποιο υγρό αναπλήρωσης σου ταιριάζει και πόση νικοτίνη να περιέχει. Μπορεί όμως, αφότου το παρέλαβες να υπάρξει κάτι και να χρειάζεται να επικοινωνήσεις και πάλι μαζί τους.

#5 Έλεγξε την τιμή των προϊόντων του

Η τιμή των προϊόντων του τις περισσότερες φορές είναι εκείνη που μας παρασύρει. Μπορεί να δούμε ένα πολύ οικονομικό προϊόν και να σκεφτούμε πως αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσω. Από την μια πλευρά ισχύει όντως. Από την άλλη όμως, το πολύ χαμηλό κόστος γενικά σε όλα τα προϊόντα δείχνει πως κάτι συμβαίνει. Το καλύτερο είναι να βρείς ένα ευρύ φάσμα τιμών που εσύ θα αποφασίζεις που θέλεις να κυμαίνεται αναλόγως του προϋπολογισμού σου. Ακόμα καλύτερα, εάν υπάρχουν προσφορές τακτικά, αυτό θα σου εξοικονομήσει επιπλέον χρήματα.

Όπως είδες παραπάνω, το να επιλέξεις ένα Online vape store χρειάζεται σκέψη, έρευνα και σωστή προσέγγιση. Όταν αναφερόμαστε σε ηλεκτρονικά τσιγάρα, δεν εννοούμε μόνο μια ηλεκτρονική συσκευή. Πίσω από αυτή κρύβεται ένας άλλος κόσμος, αυτός της εμπειρίας του ατμίσματος και περιλαμβάνει διαφορετικά υπο-προιόντα για το ecig σου. Για αυτό τον λόγο ακολούθησε τα παραπάνω βήματα για να εξασφαλίσεις πως θα κάνεις μια έξυπνη επιλογή και θα βρεις το πιο κατάλληλο eshop με προϊόντα ατμίσματος.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 18/07 11:29

  Ισχυρή άνοδος στις συναλλαγές πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα στο α' εξάμηνο του 2024

 2. 18/07 11:19

  Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με τον όμιλο Expedia

 3. 18/07 10:42

  Υπερ-τουρισμός | "Και όμως οι διαδηλώσεις θα πετύχουν τον στόχο για μείωση των αφίξεων σε αυτές τις περιοχές"

 4. 18/07 07:00

  Τήλος: Παγκόσμια πρωτιά ως πιστοποιημένο νησί μηδενικών αποβλήτων ενεργειακής αυτονομίας

 5. 18/07 07:00

  Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: 2 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 6. 18/07 07:00

  Αλγερία: Σχέδιο δράσης για τουριστική ανάπτυξη

 7. 18/07 07:00

  Τσεχία: Συνεχώς αυξανόμενα τα έσοδα από τον τουρισμό

 8. 18/07 07:00

  Το Σινεμά στον Κήπο του Φεστιβάλ στο Χόρτο Πηλίου

 9. 17/07 18:14

  "Όχι" και από την Περιφέρεια στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσούς

 10. 17/07 16:16

  Ξενοδοχεία | Το The Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα στα 50 καλύτερα του National Geographic «Lakes & Mountains 2024»

 11. 17/07 16:09

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση ‘‘Η χαρά της ζωής’’ στο Ρέθυμνο με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

 12. 17/07 15:00

  Κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Σαντορίνη και τουρνουά μπάσκετ στη Λήμνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 13. 17/07 14:40

  Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου - ADAC αγόρασε 70 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria

 14. 17/07 13:55

  Jet2.com: 11 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

 15. 17/07 13:09

  Άμστερνταμ εναντίον υπερτουρισμού: Τι κάνει ο δήμος για να επαναφέρει την ισορροπία

 16. 17/07 12:36

  ΥΠΑ | +11,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' εξάμηνο του 2024

 17. 17/07 12:16

  Condor: 6 νέες συνδέσεις με Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι του 2025

 18. 17/07 12:06

  ΔΥΠΑ: Σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις 7 Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Τουρισμού-Φιλοξενίας

 19. 17/07 12:00

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Ακρόπολης Αθηνών λόγω υψηλών θερμοκρασιών

 20. 17/07 11:51

  Νέος ισχυρός όμιλος στον κλάδο του ελληνικού ελαιολάδου

 21. 17/07 11:43

  ECTAA: Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ για τρίτη φορά πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού

 22. 17/07 11:30

  Airbnb | Συμβουλές στους ταξιδιώτες στην Ελλάδα για να κλείσουν τη διαμονή τους με ασφάλεια

 23. 17/07 11:23

  "Travel and Leisure" | Δημοφιλέστερο νησί η Μήλος - διακρίσεις και για άλλα ελληνικά νησιά

 24. 17/07 11:05

  Φεστιβάλ Αθηνών- Επιδαύρου | ΘΕΑΤΡΟ: Ανέστης Αζάς -Τα σκυλιά, Πειραιώς 260- Χώρος Η 19 – 21 Ιουλίου, 21.30

 25. 17/07 10:44

  ΥΠΑ: Δυνατότητα πρακτικής άσκησης και εκπόνησης πτυχιακής εργασίας σε φοιτητές

 26. 17/07 10:25

  Μοναδικές υπαίθριες δράσεις για όλους στο Navarino Challenge 2024

 27. 17/07 07:55

  Καταδυτικός τουρισμός | Σε ποιες περιοχές της χώρας βουλιάζουν αγάλματα, αεροπλάνα και βαπόρια για καταδύσεις

 28. 17/07 07:51

  Διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στη Νέα Καλλικράτεια με σκοπό την ανέγερση ξενοδοχείου

 29. 17/07 07:41

  Δήμος Δελφών: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 30. 17/07 07:36

  Βόρεια Μακεδονία: Aυξημένη η τουριστική κίνηση στο 5μηνο

 31. 17/07 07:32

  Stefaniada Festival στην Αργιθέα Καρδίτσας

 32. 16/07 19:13

  Θετική γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του 5άστερου Knossos Royal Village

 33. 16/07 19:07

  Ηράκλειο | Προβολή από τον ΕΟΤ ως city break προορισμού όλο το χρόνο - Συναντήσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

 34. 16/07 19:02

  Δήμος Αθήνας | Σε ισχύ η απόφαση για τα επιτρεπόμενα ύψη κτιρίων

 35. 16/07 15:54

  «loveHER | 5 Senses | 365 Days»: Παρουσιάζεται την Πέμπτη η νέα καμπάνια του Δήμου Ηρακλείου

 36. 16/07 15:26

  Αυξημένη τουριστική κίνηση διαπιστώνει η Uber στην Ελλάδα

 37. 16/07 14:02

  WWF: Για μια βιώσιμη διαχείριση αστικών αποβλήτων - στις χειρότερες θέσεις η Ελλάδα

 38. 16/07 13:58

  Γερμανικός τουρισμός: Ακριβότερα κατά 4,5% από πέρυσι τα πακέτα διακοπών στην Ελλάδα το α’ εξάμηνο

 39. 16/07 13:40

  Γερμανικός τουρισμός: “Πεθαίνουν” οι κλασικές διακοπές 2 εβδομάδων – Πώς η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα

 40. 16/07 12:25

  Aegean / Air Canada: Διευρύνεται η συνεργασία κοινού κωδικού με 9 επιπλέον δρομολόγια

 41. 16/07 11:55

  Τουρισμός | Booking.com: Οι πηγές έμπνευσης των ταξιδιωτών και πώς θα τους προσελκύσουν τα καταλύματα

 42. 16/07 11:31

  Handelsblatt | Το φθηνό ρωσικό φυσικό αέριο πλημμυρίζει τη νοτιοανατολική Ευρώπη

 43. 16/07 10:12

  Τουρισμός της Διασποράς: Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προσέλκυση των ομογενών

 44. 16/07 07:59

  Δημιουργία πολυλειτουργικού χώρου στην Κοινότητα Δρεπάνου

 45. 16/07 07:56

  Δήμος Αλμυρού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 46. 16/07 07:53

  Μελέτη για μετατροπή αλιευτικού καταφυγίου στο Παλούκι Αμαλιάδας σε καταφύγιο τουριστικών σκαφών

 47. 16/07 07:52

  4η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Κηρήθρας στο Πουρί Πηλίου

 48. 16/07 07:03

  Δήμος Μετεώρων: Διαγωνισμός για εκμίσθωση 2 εκτάσεων για τουριστικούς σκοπούς

 49. 15/07 19:42

  Δεκτή η παραίτηση Φραγκάκη στον ΕΟΤ - προσωρινός γ.γ. ο Κ.Ζήκος

 50. 15/07 19:33

  Ο "υπερτουρισμός" άλλοθι για ανεπαρκείς υποδομές και υπηρεσίες;

 51. 15/07 19:29

  Η ακρίβεια στο επίκεντρο σύσκεψης των Περιφερειαρχών με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εσωτερικών

 52. 15/07 19:23

  Comédie-Française - Tiago Rodrigues Hecuba, not Hecuba 26 & 27 Ιουλίου | Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

 53. 15/07 17:10

  Αποχώρηση Δημήτρη Φραγκάκη από Γ.Γ. του ΕΟΤ

 54. 15/07 14:38

  ACI Europe / Αερομεταφορές: Ρεκόρ αύξησης της διασυνδεσιμότητας Ελλάδας και Αθήνας

 55. 15/07 14:25

  ΕΟΤ Τουρκίας | Ταξίδι εξοικείωσης σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο

 56. 15/07 13:07

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | Παράσταση Ετυμολογίες στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

 57. 15/07 13:01

  Αυτή είναι η ώρα και ημέρα που όλοι κάνουν ξενοδοχειακές κρατήσεις

 58. 15/07 12:26

  Holidu: 2 Ελληνικές παραλίες στις 10 με τον περισσότερο κόσμο στην Ευρώπη

 59. 15/07 10:49

  Δήμος Αθηναίων | Διαχείριση απορριμμάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών για πολίτες και επιχειρήσεις

 60. 15/07 09:57

  Μόνο ο τουρισμός που υποστηρίζεται από τους ντόπιους είναι βιώσιμος - συνάντηση κορυφής στην Ισπανία

 61. 14/07 20:35

  Ειδικός Σύμβουλος τουρισμού για τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νήσων

 62. 14/07 20:30

  Δήμος Ελαφονήσου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 63. 14/07 20:20

  Γιορτή Ψαράδων στα Μεσάγγαλα Λάρισας

 64. 14/07 20:10

  Ποιον ωφελεί τελικά ο (υπερ)τουρισμός;

 65. 14/07 12:02

  Νυχτερινός φωτισμός κάστρου Χώρας Σαμοθράκης

 66. 14/07 07:43

  Δήμος Σύμης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 67. 14/07 06:44

  Κως: Μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. όπου υφίσταται όριο 60 και 70 χλμ.

 68. 13/07 16:42

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 69. 13/07 13:31

  Παρατεταμένο διάστημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών τον φετινό Ιούλιο

 70. 13/07 10:18

  Συνεργασία Netflix – ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

 71. 13/07 10:15

  2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Πίτας του Πηλίου τα Ζυμώματα…της Συκής τα Ανταμώματα

 72. 13/07 10:14

  Γιορτή Πλιγουριού στους Χαλκιάδες Λάρισας

 73. 12/07 18:14

  Πτώχευση FTI | Το DRSF ξεκινά τη διαδικασία αποζημίωσης

 74. 12/07 14:43

  Hellenic Seaplanes | Πτήσεις γνωριμίας με υδροπλάνα πάνω από τις Σποράδες και τη Σκύρο

 75. 12/07 14:40

  Με ψηφιακά μέσα ο εντοπισμός της αυθαίρετης δόμησης

 76. 12/07 14:33

  Υπερψηφίστηκε το σ/ν του Υπουργείου Τουρισμού - οι βασικές διατάξεις του νέου νόμου - η ρύθμιση για τους ξεναγούς

 77. 12/07 14:06

  Συνεργασία Aegeo Spas με την [comfort zone] ως αποκλειστικός spa operator στη Σαντορίνη στο Santo Collection Resorts & Villas

 78. 12/07 12:12

  Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του ακινήτου «Σάνη Κασσάνδρας»

 79. 12/07 11:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Δημήτρης Καλαντζής | Masters’ Voice - Μάνος Χατζιδάκις - Βασίλης Τσιτσάνης

 80. 12/07 11:37

  Η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρουσίασε στην Κίνα performance επάνω στον Ιππόλυτο

 81. 12/07 11:32

  ΕΟΤ: Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα προβάλλονται στη γαλλική αγορά

 82. 12/07 10:52

  Ευρωπαίοι πολίτες: «Δεν μισούμε τους τουρίστες, αλλά τον υπερτουρισμό»

 83. 12/07 10:34

  Ισπανικός τουρισμός | Εκρηκτική αύξηση αφίξεων παρά τις διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού

 84. 12/07 10:10

  Τουρισμός για όλους - Ο εσωτερικός τουρισμός ενισχύει τη βιωσιμότητα των προορισμών

 85. 12/07 10:07

  Αμερικανικός τουρισμός: Το 50% του χρόνου διακοπών ξοδεύεται σε κορυφαία αξιοθέατα

 86. 12/07 07:52

  Χαμηλές πτήσεις για τον τουρισμό στη Ρωσία

 87. 12/07 07:51

  Μειώθηκε η τουριστική κίνηση από το Ισραήλ

 88. 12/07 07:49

  Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων στην πόλη του Αγρινίου

 89. 12/07 07:48

  Τρεις αρνητικές γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες στην Πάρο

 90. 12/07 07:46

  Ιταλία: Ανάκαμψη με υποτονικούς ρυθμούς

 91. 11/07 21:01

  Τουρισμός | Marabu: Δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων στη Μεσόγειο το 2025 - Ελλάδα και Ισπανία οι βασικές αγορές της

 92. 11/07 20:37

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Το νομοσχέδιο ανοίγει έναν νέο κύκλο ποιοτικής ανάπτυξης του τουρισμού

 93. 11/07 16:39

  Ο ΕΟΤ στο UEFA Euro 2024 με ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια στη Γερμανία

 94. 11/07 16:36

  Η Air France εγκαινίασε την απευθείας πτήση προς την Καλαμάτα

 95. 11/07 16:01

  Τουρισμός: «Μπουμ» στις αναζητήσεις των Αράβων για καλοκαίρι στην Αθήνα – Στα αγαπημένα τους νησιά η Μύκονος

 96. 11/07 13:26

  Σε ένα πράγμα έπεσα έξω με την Ελλάδα, δηλώνει ο Νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών

 97. 11/07 12:24

  Τουρισμός 2024 | Ανακατεύεται η τράπουλα στην Ευρώπη – Σε επιτάχυνση οι αφίξεις και οι ταξιδιωτικές δαπάνες στην Ελλάδα

 98. 11/07 12:21

  Βαλεαρίδες Νήσοι | Σχέδιο της κυβέρνησης για 3.000 σπίτια με ενοίκιο κάτω του 30% της αγοράς

 99. 11/07 11:36

  AEGEAN: Πάνω από 7,3 εκατ. επιβάτες το α' εξάμηνο, αύξηση 9% της επιβατικής κίνησης

 100. 11/07 11:30

  Έτσι είναι το One&Only Kéa Island που άνοιξε στην Τζιά