Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

Πριν προχωρήσουμε στην αγορά οποιουδήποτε ατμιστικού προϊόντος, είτε πρόκειται για ένα Starter Kit ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου είτε κάποιου παρεμφερή προϊόντος που είναι συμπληρωματικό του, θα πρέπει να επιλέξουμε και ένα eshop vape κατάστημα. Στην χώρα μας υπάρχουν πολλές επιλογές στα χέρια μας, αλλά για να καταλήξουμε την ιδανική, θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα βήματα. Εάν είσαι στην διαδικασία να βρεις ένα κατάστημα που θα καλύψει τις ανάγκες σου, τότε επισκέψου Το πρώτο online vape κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων ALTER EGO, όπου θα δεις μια μεγάλη ποικιλία vape προϊόντων που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα βήματα και τι να κάνεις όταν καταλήξεις σε αυτό που θεωρείς κατάλληλο για εσένα:

Τι να κάνεις πριν επισκεφτείς ένα eshop vape κατάστημα

#1 Κάνε μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο

Κατ’ αρχήν, ξεκινάς με το να κάνεις μια έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πάρα πολλά eshop vape καταστήματα και αυτό συχνά, κάνει την επιλογή να φαντάζει πιο πολύπλοκη. Μέσω των μηχανών αναζήτησης θα βρεις έναν αριθμό από eshop με ηλεκτρονικά τσιγάρα. Άρχισε να σημειώνεις ή να αποθηκεύεις στον σελιδοδείκτη σου ποια από αυτά σου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αλλά δεν θα σταματήσεις εκεί. Μετά, άρχισε την περιήγηση και δες περιληπτικά το τι υπάρχει σε κάθε vape shop. Διάλεξε τα 3-4 top καταστήματα και ακολούθησε το επόμενο βήμα.

#2 Τσέκαρε online κριτικές

Το επόμενο βήμα είναι να τσεκάρεις τις online κριτικές για κάθε vape store. Ακούγεται χρονοβόρο ή περίπλοκο, αλλά δεν είναι. Όταν μιλάμε για κριτικές, αυτό αφορά ένα ευρύ φάσμα. Θα πρέπει να διαβάσεις τι είπαν οι πελάτες που αγόρασαν ατμιστικά προϊόντα. Βέβαια, η κάθε άποψη είναι υποκειμενική, αλλά όπως και να έχει, ο μέσος όρος των κριτικών θα πρέπει να είναι υψηλός. Κάποιες φορές μπορεί τα ατμικά προϊόντα που διαθέτει ένα κατάστημα να είναι εξαιρετικά. Όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό. Ρόλο παίζει τόσο η εξυπηρέτηση πελατών, ο χρόνος διανομής, το κόστος και άλλοι παράμετροι.

#3 Ρώτησε γνωστούς και φίλους

Μια ακόμα λύση είναι να ρωτήσεις γνωστούς και φίλους. Εδώ, θα έχεις πιο αντικειμενική άποψη γιατί έχεις να κάνεις με άτομα δικά σου που εμπιστεύεσαι την κρίση τους. Δεν είναι περίεργο κάποιοι από αυτούς να έχουν ήδη αγοράσει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ή κάποιο άλλο προϊόν από ένα κατάστημα που βρίσκεται στην λίστα σου. Έτσι, θα γνωρίζεις από πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει, δηλαδή αν αξίζει να ψάξεις το συγκεκριμένο eshop λίγο παραπάνω ή να προχωρήσεις παρακάτω. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση που λάβεις άριστα σχόλια, μην σταματήσεις εκεί. Οι δικές σου ανάγκες μπορεί να διαφέρουν εν μέρη, για αυτό συνέχισε σε ένα ακόμη βήμα.

#4 Βρες ένα eshop vape store που εξειδικεύεται στις ανάγκες σου

Τεράστιο ρόλο παίζει να βρεις ένα eshop κατάστημα που θα εξειδικεύεται στις ανάγκες σου. Τι σημαίνει αυτό; Όπως αναφέρθηκε λίγο παραπάνω, η άποψη που θα αποκτήσεις μέσω κριτικών μπορεί μεν να ισχύει, όμως ο κάθε ατμιστής έχει διαφορετικές ανάγκες. Αυτές αφορούν είτε επιλογή προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, αξεσουάρ και τόσα άλλα. Το να βρεις ένα με μεγάλη ποικιλία αυτών των προϊόντων θα είναι η ιδανική επιλογή. Το θέμα δεν είναι απλά να κάνεις μια αγορά για πρώτη φορά. Το θέμα είναι να συνεχίζεις να προμηθεύεσαι ότι χρειάζεσαι σε τακτική βάση. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίζεις χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

#5 Μην κάνεις μια βιαστική επιλογή

Το τελευταίο βήμα είναι να μην κάνει μια βιαστική επιλογή σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου. Ο χρόνος μερικές φορές είναι κρίσιμο στοιχείο που θα σε οδηγήσει στην πιο κατάλληλη επιλογή. Σαφώς, είναι καλύτερο το να δεις τις επιλογές σου με άλλο μάτι και να τις ζυγίσεις παρά να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Είναι έξυπνο να ρίξεις μια ματιά ακόμα στις 2-3 τελικές επιλογές σου. Αυτό πρέπει να γίνεται για τον εξής λόγο: Όταν είμαστε ενθουσιασμένοι γινόμαστε και βιαστικοί. Οπότε, δώσε λίγο χρόνο, ώστε να ωριμάσει μέσα σου η ιδέα σχετικά με ποιο vape κατάστημα θα επικοινωνήσεις σε πρώτη φάση.

Τι να κάνεις αφού βρεις ένα vape shop online

#1 Δες τι είδους προϊόντα προσφέρει

Μόλις βρεις ένα vape shop online που θέλεις να κάνεις τις πρώτες αγορές σου, κοίταξε τι είδους προϊόντα προσφέρει. Αυτή την φορά, κάνε το πιο αναλυτικά. Με απλά λόγια, μπες στις κατηγορίες προϊόντων που σε ενδιαφέρουν για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου. Και όχι μόνο! Καλό είναι να τσεκάρεις και άλλες κατηγορίες προϊόντων. Μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν άμεσα, αλλά στην πορεία αυτό να συμβεί. Ως παράδειγμα, μπορεί να σκέφτεσαι να αγοράσεις τα πρώτα υγρά αναπλήρωσης για το ecig σου. Μπορεί μελλοντικά να χρειαστείς καινούργια αντίσταση ή κάποια αξεσουάρ, αναλόγως του μοντέλου που χρησιμοποιείς. Έτσι, προνόησε και δες ευ’ όλης της ύλης το τι υπάρχει εκεί εκτεταμένα.

#2 Έλεγξε την ποιότητα των προϊόντων του

Εάν στο πρώτο στάδιο είσαι καλυμμένος, επόμενο είναι να δεις την ποιότητα των προϊόντων του. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να βρεις αυτό που χρειάζεσαι όταν η ποιότητα του δεν είναι καλή. Επίσης, τσέκαρε εάν τα προϊόντα είναι ελεγμένα και ασφαλή για χρήση. Μπορεί να ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι που πρέπει να ελέγξεις απόλυτα. Μόνο έτσι, θα αισθάνεσαι σίγουρος πως θα εξασφαλίσεις μια όμορφη, αλλά και πρακτική εμπειρία στο vaping.

#3 Δες την επαγγελματική εμπειρία του eshop στο vaping

Κάτι σημαντικό είναι να δεις τι είδους εμπειρία έχει το συγκεκριμένο κατάστημα στην πώληση ατμικών προϊόντων. Βέβαια, μπορεί να είναι ένα νέο eshop με πολύ καλές λειτουργίες και προϊόντα και αυτό είναι δεδομένο. Από μια άλλη σκοπιά, ένα vape store με χρόνια πείρα στην αγορά υποδηλώνει κάτι. Αυτό είναι πως συνεχίζει την λειτουργία του στο πέρας του χρόνου, διότι έχει κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν να υφίσταται ακόμα ως επιχείρηση στο εμπόριο. Ιδίως, εάν είσαι νέος ατμιστής, τότε αυτή είναι και η πιο κατάλληλη επιλογή και είναι αυτονόητο το γιατί.

#4 Δες την εξυπηρέτηση πελατών του

Άλλο καίριο σημείο είναι η εξυπηρέτηση πελατών του εκάστοτε online vape eshop. Είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεις προσωπικό το οποίο είναι εξυπηρετικό και πρόθυμο να σε βοηθήσει άμεσα. Όταν χρειαστείς την γνώμη του εξειδικευμένου πωλητή ή εάν σου παρουσιαστεί οποιοδήποτε θέμα, είναι κρίσιμο να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους, αλλά και με την κατάλληλη συμπεριφορά. Μια αγορά αποτελείται από το αρχικό, μέσο και τελευταίο στάδιο. Δηλαδή, δεν ισχύει μόνο ότι προμηθεύτηκες ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και όλα τελείωσαν εκεί. Μπορεί στο ενδιάμεσο να έχεις απορίες, όπως για το ποιο υγρό αναπλήρωσης σου ταιριάζει και πόση νικοτίνη να περιέχει. Μπορεί όμως, αφότου το παρέλαβες να υπάρξει κάτι και να χρειάζεται να επικοινωνήσεις και πάλι μαζί τους.

#5 Έλεγξε την τιμή των προϊόντων του

Η τιμή των προϊόντων του τις περισσότερες φορές είναι εκείνη που μας παρασύρει. Μπορεί να δούμε ένα πολύ οικονομικό προϊόν και να σκεφτούμε πως αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την χάσω. Από την μια πλευρά ισχύει όντως. Από την άλλη όμως, το πολύ χαμηλό κόστος γενικά σε όλα τα προϊόντα δείχνει πως κάτι συμβαίνει. Το καλύτερο είναι να βρείς ένα ευρύ φάσμα τιμών που εσύ θα αποφασίζεις που θέλεις να κυμαίνεται αναλόγως του προϋπολογισμού σου. Ακόμα καλύτερα, εάν υπάρχουν προσφορές τακτικά, αυτό θα σου εξοικονομήσει επιπλέον χρήματα.

Όπως είδες παραπάνω, το να επιλέξεις ένα Online vape store χρειάζεται σκέψη, έρευνα και σωστή προσέγγιση. Όταν αναφερόμαστε σε ηλεκτρονικά τσιγάρα, δεν εννοούμε μόνο μια ηλεκτρονική συσκευή. Πίσω από αυτή κρύβεται ένας άλλος κόσμος, αυτός της εμπειρίας του ατμίσματος και περιλαμβάνει διαφορετικά υπο-προιόντα για το ecig σου. Για αυτό τον λόγο ακολούθησε τα παραπάνω βήματα για να εξασφαλίσεις πως θα κάνεις μια έξυπνη επιλογή και θα βρεις το πιο κατάλληλο eshop με προϊόντα ατμίσματος.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 05/02 08:43

  Τυρναβίτικο Καρναβάλι - Μπουρανί

 2. 05/02 08:41

  Αίγυπτος: Επενδυτικές ευκαιρίες 30 δισ. δολ. στον τουριστικό τομέα

 3. 04/02 18:44

  Η Ελευσίνα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης | Τελετή έναρξης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 4. 04/02 18:38

  Βασίλης Κικίλιας: “Η Δυτική Μακεδονία το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Υπ. Τουρισμού”

 5. 04/02 12:53

  TripAdvisor | Παγκόσμιος τουρισμός: Τα ταξίδια η απόλυτη προτεραιότητα των πολιτών - το 95% μειώνει άλλες δαπάνες για τις διακοπές

 6. 04/02 08:41

  Οι τιμές των εισιτηρίων στα Σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης για το 2023

 7. 04/02 08:40

  Ισπανία: 105 δισ. ευρώ οι δαπάνες για τρόφιμα, ποτά και καταναλωτικά προϊόντα τo 2022

 8. 03/02 18:19

  8 επενδυτικά σχέδια ενδιαφέρονται για το λιμάνι του Βόλου

 9. 03/02 18:01

  Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας 2023 στην Πιερία

 10. 03/02 17:46

  Άγριο μαλλιοτράβηγμα σε πτήση – Γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση στο παράθυρο (βίντεο)

 11. 03/02 16:16

  FTI: Έμφαση σε μικρότερα ελληνικά νησιά το 2023 και προσθήκη νέων ελληνικών ξενοδοχείων

 12. 03/02 15:14

  Ιππικό υπερθέαμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Περήφανα άλογα κάλπασαν στους δρόμους (βίντεο – φωτογραφίες)

 13. 03/02 14:43

  Ελληνικός τουρισμός: Κατά 11,5% θα αναπτύσσεται κάθε χρόνο η αγορά πολυτελών ταξιδιών στην Ελλάδα μέχρι το 2030

 14. 03/02 14:06

  Mια Ελληνίδα που διαπρέπει στις ΗΠΑ, επίτιμη διδάκτωρ του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών

 15. 03/02 13:28

  Το Άμστερνταμ βάζει τέλος στα τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο της πόλης

 16. 03/02 12:29

  TUS Airways | Πτήσεις από Λάρνακα προς Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Κέρκυρα

 17. 03/02 11:58

  Emirates | Δοκιμαστική πτήση-ορόσημο με 100% Βιώσιμο Αεροπορικό Καύσιμο

 18. 03/02 11:52

  Κατώτατος μισθός: Οι προτάσεις των φορέων και η διαδικασία για την τελική εισήγηση

 19. 03/02 11:34

  Ε.Ξ. Ηρακλείου | Διαπραγματεύσεις για υπογραφή της νέας τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

 20. 03/02 10:25

  Τουρισμός 2023 | Η Ελλάδα στο top10 των ευρωπαϊκών χωρών για τους ταξιδιώτες από τις άλλες ηπείρους

 21. 03/02 08:52

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για δύο νέα ξενοδοχεία σε Μυτιλήνη και Σύβοτα

 22. 03/02 08:50

  Ολλανδία: Αύξηση ρεκόρ στους μισθούς αλλά το πραγματικό εισόδημα μειώθηκε

 23. 03/02 08:47

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Δράσεις για την προσέλκυση περισσότερων κινηματογραφικών παραγωγών

 24. 03/02 08:44

  Ισπανία: Στο 5,8% ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού τον Ιανουάριο

 25. 03/02 08:41

  Γιατί μειώθηκε η ανεργία στη Γαλλία

 26. 02/02 18:16

  Ξυπνάει το ηφαίστειο Κολούμπος της Σαντορίνης

 27. 02/02 17:02

  Αθηναϊκά ξενοδοχεία 2022 | -10,7% η μέση πληρότητα έναντι του 2019, αλλά ο Δεκέμβριος ξεπέρασε τα προπανδημικά επίπεδα

 28. 02/02 15:37

  FedHATTA/ HATTA | Νέες δυνατότητες τουριστικής συνεργασίας με την Αλβανία

 29. 02/02 15:26

  Το παράδοξο της Τουρκίας: Στόχος για 90 εκατ. τουρίστες το 2028 αλλά και 100% επίτευξη των στόχων αειφόρου τουρισμού

 30. 02/02 14:50

  Η Crystal Cruises ξαναγεννιέται με νέα ονομασία και όραμα - Από την Αθήνα οι πρώτες κρουαζιέρες

 31. 02/02 13:26

  Βασίλης Κικίλιας: H σεζόν θα έχει ξεκινήσει σε όποιο χρόνο και αν πραγματοποιηθούν οι εκλογές

 32. 02/02 13:21

  Ευρωπαϊκός τουρισμός 2023: Σταδιακή επιστροφή των Κινέζων και επαναφορά των Αμερικανών το α’ τετράμηνο

 33. 02/02 12:50

  Dusit Suites Athens: Ανοίγει στην Αθήνα το πρώτο ξενοδοχείο της Ταϊλανδικής αλυσίδας Dusit Hotels στην Ευρώπη

 34. 02/02 12:10

  «Στον αέρα» η νέα αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα του ΕΟΤ

 35. 02/02 10:39

  Το superyacht των 86 εκατομμυρίων δολαρίων που μπορεί να «πετάξει» πάνω από το νερό - Φωτογραφίες

 36. 02/02 09:28

  Τουρισμός | Ονειρεμένα ταξίδια με οργανωμένα πακέτα διακοπών θέλουν το 2023 οι Βρετανοί- στις top επιλογές η Ελλάδα

 37. 02/02 08:58

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Καστροσυκιά

 38. 02/02 08:51

  Airbnb | Πώς τα πολιτιστικά ταξίδια ξεκλειδώνουν τουριστικά οφέλη για τις κοινότητες της ΕΕ

 39. 02/02 08:40

  Vegan τάσεις στα εστιατόρια της Ευρώπης, ακόμη και στα ελληνικά

 40. 02/02 08:32

  Ισπανία: Στα 1.080 ευρώ ο κατώτατος μισθός

 41. 02/02 06:43

  Κως και Ρόδος στους ρυθμούς του Καρναβαλιού

 42. 01/02 18:41

  Γερμανικοί φόβοι για πόλεμο και εκτός Ουκρανίας - το 34% φοβάται εισβολή της Ρωσίας στη Γερμανία

 43. 01/02 18:11

  Πτώχευσε η νορβηγική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Flyr - είχε πτήσεις και προς Ελλάδα

 44. 01/02 17:35

  Νέα 3ετής συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας AEGEAN και TUI France για πτήσεις από το αεροδρόμιο της Λιλ

 45. 01/02 15:57

  Ελλάδα - Αλβανία: Κοινές δράσεις ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος τους 

 46. 01/02 14:14

  WWF: 15.000 νέα φυτά στο Σούνιο- Έργο πρότυπης αποκατάστασης

 47. 01/02 13:42

  Τουρκικός τουρισμός | Στα επίπεδα του 2019 οι αφίξεις το 2022- σχέδιο για ανάδειξη 9 προορισμών και 20 επιμέρους προϊόντων

 48. 01/02 13:29

  ΞΕΕ | Οι τελευταίες τάσεις στα ξενοδοχεία στο 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας

 49. 01/02 13:16

  Από τον ήλιο το 13% της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα το 2022 - Οι Top5 χώρες

 50. 01/02 13:05

  Ανακατασκευή του αναψυκτηρίου στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας

 51. 01/02 12:56

  Νέα Υπουργική Απόφαση για τα ύψη των κτιρίων

 52. 01/02 12:28

  4 ξενοδοχεία προβλέπει το Master Plan του Λιμένα Πειραιά

 53. 01/02 12:12

  «Τουρισμός για όλους» | 125.000 νέοι δικαιούχοι, 400.000 συνολικά

 54. 01/02 12:00

  Η κρουαζιέρα πολυτελείας αναδεικνύει νέους προορισμούς - Στη Θεσσαλονίκη το έβδομο Posidonia Sea Tourism Forum

 55. 01/02 11:04

  2013 – 2023: 10 χρόνια Marketing Greece

 56. 01/02 10:30

  Ευρωβαρόμετρο | Το μέσο ανάκαμψης NextGenerationEU ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πολιτών

 57. 01/02 10:04

  Παράταση NOTAM με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα των ταξιδιωτών από την Κίνα.

 58. 01/02 09:50

  Πώς οι επιχειρήσεις επωφελούνται από τα συστήματα της Planet!

 59. 01/02 08:20

  Κατεδάφιση κτιρίου με χρήση ξενοδοχείου στην Κομοτηνή - Νέο ξενοδοχείο στη Νάξο

 60. 01/02 08:18

  Πράσινο φως για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στους οικισμούς Πλαταριάς και Πογωνιάς

 61. 01/02 08:15

  Διαγωνισμός για λειτουργία καντίνα στον Συνοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής

 62. 01/02 08:13

  Διασύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας Ελλάδας-Αφρικής

 63. 01/02 08:07

  Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στη Λάρισα

 64. 31/01 19:19

  Γερμανία: Ζήτηση-σοκ τον Ιανουάριο για διακοπές – Πωλήσεις πάνω από το 2019, με αμείωτο ρυθμό από τον Δεκέμβριο!

 65. 31/01 18:47

  Γερμανικός τουρισμός: Ακόμα και οι παντρεμένοι θέλουν να ταξιδέψουν μόνοι το 2023! 7 στους 10 επιθυμούν μοναχικά ταξίδια

 66. 31/01 18:39

  Προσφορά, από τον Δ, Μελισσανίδη, για το Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο - Αθλητικές και ήπιες τουριστικές χρήσεις

 67. 31/01 18:22

  Κατατέθηκε ο φάκελος υποψηφιότητας του Ολύμπου στην UNESCO

 68. 31/01 18:15

  Στα Aria Hotels τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στη Σύρο

 69. 31/01 17:49

  Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων: Ημέρα καριέρας 2023 στα Χανιά

 70. 31/01 17:43

  Η νέα διευθύντρια της έκθεσης ΙΤΒ

 71. 31/01 14:40

  Sunweb: Επέστρεψαν οι προκρατήσεις τον Ιανουάριο του 2023 – Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Ολλανδών

 72. 31/01 14:29

  Apollo: Εάν οι πωλήσεις συνεχιστούν με αυτούς τους ρυθμούς, η Ελλάδα θα βγει sold out πριν το καλοκαίρι!

 73. 31/01 13:37

  Τουρισμός: Η κρίση ακρίβειας οδηγεί τους Βρετανούς σε διακοπές εκτός υψηλής σεζόν

 74. 31/01 13:25

  Βασίλης Κικίλιας: Αεροπορική σύνδεση 4 νέων ελληνικών προορισμών με Βελιγράδι

 75. 31/01 12:58

  Τουρισμός: Πού και με ποια κίνητρα θα ταξιδέψουν το 2023 οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι και οι Ασιάτες

 76. 31/01 12:28

  Τουρισμός | Γερμανοί συνταξιούχοι κατακλύζουν τα ξενοδοχεία της Αττάλειας το χειμώνα

 77. 31/01 11:48

  Στις 18 Μαρτίου το Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής

 78. 31/01 10:35

  “VILLA Π” Μια κατοικία στην καρδιά του Ελληνικού, σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners

 79. 31/01 10:20

  FedHATTA: Στον «αέρα» δεκάδες εργαζόμενοι Ελληνικών τουριστικών γραφείων που «δουλεύουν» με Ρωσία & Ουκρανία

 80. 31/01 10:16

  Βρετανία: Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία

 81. 31/01 09:43

  Φαράγγι της Σαμαριάς | Πηγή ζωής, περιβαλλοντικό στολίδι και μεγάλο κεφάλαιο για την Οικονομία της Κρήτης

 82. 31/01 08:21

  Άδειες για ανακαίνιση δωματίων σε ξενοδοχείο της Αθήνας και για ανέγερση κτισμάτων στο Club Med στο Γρεγολίμανο

 83. 31/01 08:18

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Μύκονο και Σάμο

 84. 31/01 08:16

  Αποκατάσταση και ανάδειξη του ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

 85. 31/01 08:13

  Οι διακοπές της κινεζικής Πρωτοχρονιάς αντικατοπτρίζουν την ανθεκτικότητα της οικονομίας της Κίνας

 86. 31/01 08:11

  Ισπανία: Ρυθμός ανάπτυξης 5,5% το 2022

 87. 30/01 23:06

  Στο παγκόσμιο δίκτυο πόλεων με αστικούς αμπελώνες η Θεσσαλονίκη

 88. 30/01 18:01

  Ο κόσμος της εργασίας στην αρχαία Αθήνα

 89. 30/01 17:48

  Τιμητική διάκριση στον Γρηγόρη Τάσιο από το Υπουργείο Τουρισμού - «Η τιμή για τη βράβευσή μου ανήκει σε όλους τους Έλληνες»

 90. 30/01 17:41

  Ζητούνται προτάσεις για τη δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας

 91. 30/01 17:16

  Η ΙΤΒ «στερεύει» από mega-εκθέτες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά – Γιατί αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν

 92. 30/01 16:56

  Β. Κικίλιας | Πώς θα λειτουργούν οι Οργανισμοί Διαχείρισης Προορισμών

 93. 30/01 16:45

  Costa Navarino | Έναρξη σεζόν στις 19 Φεβρουαρίου- ανοίγει το καλοκαίρι το Mandarin Oriental

 94. 30/01 15:34

  "Πράσινο φως" για υδατοδρόμιο στο λιμάνι Σκύρου

 95. 30/01 15:09

  Η Αθήνα στις 8 πιο ρομαντικές πρωτεύουσες της Ευρώπης για το 2023

 96. 30/01 14:53

  Ryanair: Προσλαμβάνει προσωπικό στην Ουκρανία, με το βλέμμα στο τέλος του πολέμου

 97. 30/01 14:31

  Οι ΗΠΑ πιέζουν την Τουρκία να βάλει STOP στις πτήσεις από τη Ρωσία

 98. 30/01 13:41

  Πρώτη σε ζήτηση η Ελλάδα στη Φιλανδία - «Τιμώμενη Χώρα» 2023 στην έκθεση MATKA NORDIC TRAVEL FAIR

 99. 30/01 13:09

  Νέο μπουτίκ πεντάστερο ξενοδοχείο της Grecotel στην Πλάκα

 100. 30/01 12:44

  ΥΠΕΞ Βρετανίας: Προειδοποίηση για μεγάλη πιθανότητα τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τουρκία