Κορωνοϊός: Ποιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ισχύουν σήμερα ανά χώρα

Α Decrease font Enlarge font
Κορωνοϊός: Ποιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ισχύουν σήμερα ανά χώρα

Το ταξιδιωτικό τοπίο μεταβάλλεται συνεχώς, απαιτώντας διαρκή επικαιροποίηση των ταξδιιωτικών περιορισμών που ισχύουν σε κάθε χώρα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήγαγε την Τρίτη προσωρινούς περιορισμούς για μη αναγκαία ταξίδια προς και από την ΕΕ, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η απόφαση αυτή ακολουθεί την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναστείλουν τα ταξίδια προς στις ΗΠΑ από 28 ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθούν οι περιορισμοί που ισχύουν αυτή τη στιγμή σε ορισμένους βασικούς προορισμούς.

Ευρωπαϊκή Ένωση

Μετά από την τηλεδιάσκεψη της Τρίτης, η ΕΕ αποφάσισε να κλείσει τα εξωτερικά σύνορα της περιορίζοντας τα μη ουσιαστικά ταξίδια για 30 ημέρες.

Θα υπάρξουν ορισμένες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων των μελών των οικογενειών των ευρωπαίων πολιτών, του απαραίτητου υγειονομικού προσωπικού και των ανθρώπων που μεταφέρουν εμπορεύματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξαιρούνται επίσης οι ευρωπαίοι πολίτες που πρέπει να φτάσουν στις χώρες καταγωγής.

Ηνωμένες Πολιτείες

Απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ από Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν , Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Η απαγόρευση δεν ισχύει για τους Αμερικανούς πολίτες ή τα μέλη των οικογενειών τους.

Οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ, αλλά θα κατευθύνονται μέσω ενός 11 αεροδρομίων όπου θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας. Τα αεροδρόμια περιλαμβάνουν Ατλάντα, Σικάγο, Ντάλας, Ντιτρόιτ, Χονολουλού, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη (JFK ή EWR), Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ και Ουάσινγκτον.

Αυστραλία 

Η Αυστραλία απαιτεί  από όλους τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες. Επίσης, η κυβέρνηση απαγόρευσε την είσοδο σε όλα τα κρουαζιερόπλοια.  Οι επιβάτες που ταξίδεψαν στην Κίνα, το Ιράν, τη Νότια Κορέα ή την Ιταλία κατά τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω της Αυστραλίας για 14 ημέρες από τη στιγμή της αναχώρησής τους από αυτές τις χώρες. Αυτό δεν ισχύει για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών, τους υπηκόους της Αυστραλίας και τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους ή τους υπηκόους της Νέας Ζηλανδίας που κατοικούν στην Αυστραλία, οι οποίοι υποχρεούνται σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες.

Αυστρία

Η Αυστρία συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις μη αναγκαίες μετακινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ισχύουν ταξιδιωτικές οδηγίες για τις ακόλουθες χώρες: Γαλλία, Ιράν, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Ρωσία, Ελβετία, Ισπανία , Νότια Κορέα, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν υφίσταται πλέον άδεια προσγείωσης για πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία, τις Κάτω Χώρες, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Συνιστάται μετ΄ επιτάσεως στους αυστριακούς ταξιδιώτες να ταξιδεύουν από τις χώρες αυτές μέσω άλλων ευρωπαϊκών αερολιμένων.

Καμπότζη

Η Καμπότζη απαγορεύει την είσοδο σε αλλοδαπούς που φθάνουν από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ για 30 ημέρες.

Καναδάς

Ο Καναδάς απαγορεύει την είσοδο σε άτομα που δεν είναι Καναδοί πολίτες, Αμερικανοί πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι της χώρας.

Πράσινο Ακρωτήριο

Αναστολή τριών εβδομάδων όλων των εισερχόμενων πτήσεων από την Πορτογαλία και όλες τις χώρες της ΕΕ που επλήγησαν από την πανδημία, καθώς και από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, τη Σενεγάλη και τη Νιγηρία. Η εξαίρεση αφορά τις πτήσεις επαναπατρισμού των πολιτών.

Κίνα

Όλοι οι επιβάτες που φθάνουν στο Πεκίνο από προορισμούς στο εξωτερικό πρέπει να υποβληθούν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε καθορισμένες εγκαταστάσεις. Εν τω μεταξύ, οι διεθνείς επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να παραμείνουν σε ένα επιλεγμένο αριθμό καθορισμένων ξενοδοχείων στο Πεκίνο όπου θα εξετάζονται για τον κορωνοϊό. Δεν θα επιτρέπεται να φύγουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Σε ολόκληρη τη χώρα, οι επιβάτες που φτάνουν από το Ιράν, την Ιταλία, την Ιαπωνία ή την Κορέα και ταξιδεύουν στο Πεκίνο, το Γκουανγκτζού ή τη Σαγκάη υπόκεινται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σαγκάη

Η Σαγκάη έχει περιλάβει 12 χώρες από τις οποίες οι ταξιδιώτες θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες και συγκεκριμένα από τη Νότιο Κορέα, την Ιταλία, το Ιράν, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Σουηδία και το Βέλγιο .

Κολομβία

Η Κολομβία απαγορεύει την είσοδο σε άτομα που δεν είναι πολίτες της Κολομβίας, μόνιμοι κάτοικοι ή διπλωμάτες.

Κροατία

Εκτός από τους υπηκόους της Κροατίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονταν στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, στην επαρχία Heinsberg της Γερμανίας, στο Ιράν, στην Ιταλία ή στην επαρχία Daegu City και Cheongdo της Νότιας Κορέας τις τελευταίες 14 ημέρες θα τεθούν σε καταντίνα για 14 ημέρες. Οι πολίτες θα πρέπει να τίθενται σε αυτοκαραντίνα.

Εκτός από τους υπηκόους της Κροατίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονται σε όλες τις άλλες περιοχές της Κίνας και της Νότιας Κορέας, το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία και η Σιγκαπούρη θα υποχρεούνται σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες.

Τσεχική Δημοκρατία

Την Πέμπτη, η Τσεχική Δημοκρατία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 30 ημερών και απαγόρευσε την είσοδο σε μη κατοίκους από χώρες που επλήγησαν από κορωνοϊού, καθώς και εν μέρει κλείνοντας τα σύνορά της. Απαγορεύεται επίσης η μετάβαση των πολιτών σε χώρες υψηλού κινδύνου. Η απαγόρευση ισχύει για τους επισκέπτες από την Κίνα, τη Νότια Κορέα, το Ιράν, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Σουηδία, τη Βρετανία, τη Νορβηγία, τη Δανία και τη Γαλλία και θα τεθεί σε ισχύ το Σάββατο.

Δανία

Το κλείσιμο των συνόρων ισχύει στη Δανία μέχρι τις 13 Απριλίου. Μόνο οι Δανοί πολίτες και οι μεταφορείς εμπορευμάτων θα εξακολουθήσουν να εισέρχονται στη χώρα.

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος θα αναστείλει όλες τις πτήσεις εντός και εκτός αιγυπτιακών αεροδρομίων για δύο εβδομάδες από τις 19 Μαρτίου.

Γερμανία

Η Γερμανία έχει κλείσει τα σύνορά της με την Αυστρία, την Ελβετία, τη Γαλλία, ενώ η διακίνηση αγαθών εξαιρείται από την απαγόρευση.

Ελλάδα

Μεταξύ άλλων, η χώρα δεν θα δεχθεί νέες αιτήσεις ασύλου για τουλάχιστον ένα μήνα εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού. Οι ταξιδιώτες που έρχονται από το εξωτερικό θα τίθενται σε καραντίνα κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Αΐτη

Η Αϊτή ανέστειλλε πτήσεις από την Ευρώπη, τον Καναδά, τη Δομινικανή Δημοκρατία και τη Λατινική Αμερική για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Πτήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα εξακολουθούν να επιτρέπονται, κατόπιν συμφωνίας με τις αμερικανικές αρχές.

Χονγκ Κονγκ

Από τις 19 Μαρτίου, το Χονγκ Κονγκ απαιτεί από όλους τους ταξιδιώτες που εισέρχονται από ξένες χώρες να τίθενται σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

Η πόλη θα εκδώσει επίσης την ανώτατη ειδοποίηση ταξιδιού, δηλαδή «μην ταξιδεύετε», για όλες τις χώρες, με εξαίρεση την ηπειρωτική Κίνα, την Ταϊβάν και το Μακάο, είπε. Τα νέα μέτρα θα ισχύουν τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους μη κατοίκους.

Επί του παρόντος, το Χονγκ Κονγκ απαιτεί ο καθένας που ταξιδεύει από την ηπειρωτική Κίνα στην πόλη να αυτοαπομονώνεται στην οικία του για 14 ημέρες.

Ουγγαρία

Η Ουγγαρία έκλεισε τα σύνορά της σε όλους τους μη μόνιμους κατοίκους.

Ινδία

Όλοι οι ταξιδιώτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία, την Ελβετία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύεται να εισέλθουν στην Ινδία.

Επί του παρόντος, όλες οι τουριστικές βίζες αναστέλλονται και επιβάλλεται σε όλους τους ταξιδιώτες καραντίνα 14 ημερών, συμπεριλαμβανομένων των επιστρεφόντων Ινδών υπηκόων που έρχονται από ή έχουν επισκεφθεί την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ιράν, την Ιταλία, τη Νότια Κορέα και την Ισπανία.

Ινδονησία

Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της Ινδονησίας, οι επιβάτες και το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονται στην Κίνα ή στις πληγείσες περιοχές της Ιταλίας, της Νότιας Κορέας και του Ιράν τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω της Ινδονησίας.

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία απαγορεύει την είσοδο σε επιβάτες που βρίσκονταν στις πληγείσες περιοχές της Κίνας, της Νότιας Κορέας ή της Ιταλίας κατά τις τελευταίες 14 ημέρες. Οι Ιάπωνες υπήκοοι εξαιρούνται, όπως και οι σύζυγοι και τα τέκνα τους, εφόσον επαληθευτούν οι σχέσεις.

Ιορδανία

Αναστολή όλων των αεροπορικών ταξιδιών, εισερχόμενων και εξερχομένων, με εξαίρεση τα εμπορεύματα. Κλείσιμο όλων των χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων συνόρων στους ταξιδιώτες εκτός από τα μέλη διπλωματικών αποστολών και διεθνών οργανισμών, εφόσον τηρούν τις διατάξεις του Υπουργείου Υγείας για τις 14 μέρες αυτοκαραντίνας.

Μακάο

Οι ταξιδιώτες που έχουν επισκεφθεί τη Νότια Κορέα, την Ιταλία ή το Ιράν εντός 14 ημερών πριν από την άφιξή τους πρέπει να τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών σε καθορισμένο χώρο.

Όσοι έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία εντός 14 ημερών από την άφιξή τους θα χρειαστεί να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση καθώς και ιατρική παρακολούθηση 14 ημερών σε καθορισμένο χώρο.

Οι κάτοικοι του Μακάο που βρίσκονται σήμερα σε οποιαδήποτε από τις πληγείσες περιοχές θα κληθούν να απομονωθούν για δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή τους.

Μαλαισία

Από τις 18 Μαρτίου, οι πολίτες θα απαγορεύονται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, με τους ξένους τουρίστες και επισκέπτες να μην εισέρχονται στη χώρα.

Μαρόκο

Το Μαρόκο αποφάσισε να αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις προς και από την επικράτειά του.

Νέα Ζηλανδία

Όλοι οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, θα πρέπει να αυτοαπομονώνονται για 14 ημέρες.

Νορβηγία

Όλοι οι ταξιδιώτες τίθενται σε καραντίνα 14 ημερών.

Περού

Το Περού ανέστειλε προσωρινά τις πτήσεις από και προς την Ευρώπη και την Ασία για περίοδο 30 ημερών.

Φιλιππίνες

Η αεροπορική εταιρεία Cebu Pacific ακυρώνει όλες τις πτήσεις - εγχώριες και διεθνείς - από τις 19 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου.

Στο Λουζόν, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους, όλες οι μαζικές δημόσιες συγκοινωνίες έχουν ανασταλεί.

Ρωσία

Οι ταξιδιώτες που έρχονται από την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νότια Κορέα ή την Ισπανία και σκοπεύουν να παραμείνουν στη Μόσχα θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρς. Επίσης, η Ρωσία θα κλείσει τα σύνορά της με τη Λευκορωσία λόγω της πανδημίας, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισουστίνος στις 16 Μαρτίου, μετά το προηγούμενο κλείσιμο των χερσαίων συνόρων της με την Κίνα.

Σαουδική Αραβία

Εκτός από τους υπηκόους της Σαουδικής Αραβίας, οι επιβάτες που έχουν διέλθει από το Μπαχρέιν, την Κίνα, την Ταϊβάν, το Τζιμπουτί, την Αίγυπτο, την Ερυθραία, την Αιθιοπία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, Λίβανος, Μακάο, Ομάν, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Σομαλία, Νότιο Σουδάν, Ισπανία, Σρι Λάνκα, Σουδάν, Συρία, Τουρκία ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τις τελευταίες 14 ημέρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.

Τα ταξίδια στη Μέκκα και στη Medina βρίσκονται επίσης υπό προσωρινή απαγόρευση, εκτός εάν οι προσκυνητές είναι υπήκοοι του Μπαχρέιν, του Κουβέιτ, του Ομάν, του Κατάρ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και έχουν λάβει άδειες.

Νότια Κορέα

Οι επισκέπτες που έχουν βρεθεί στην επαρχία Hubei της Κίνας τις τελευταίες 14 ημέρες και οι κάτοχοι διαβατηρίων από την περιοχή αυτή δεν επιτρέπεται να εισέλθουν.

Οι κορεάτικες θεωρήσεις που εκδίδονται από το προξενείο της Wuhan στην επαρχία του Hubei ακυρώνονται, όπως και οι θεωρήσεις που εκδόθηκαν σε υπηκόους της Ιαπωνίας  πριν από τις 9 Μαρτίου 2020. Αυτό δεν ισχύει για το πλήρωμα των αεροπορικών εταιρειών.

Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο θερμοκρασίας κατά την είσοδό τους στη χώρα. Εκείνοι που παρουσιάζουν συμπτώματα θα πρέπει να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο και σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ισπανία

Έχει ήδη κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία και αναμένονται αυστηρές πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών στις μετακινήσεις εντός και εκτός της χώρας.

Το Σάββατο, επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον πέντε αεροσκάφη που ανήκουν στον χαμηλού κόστους αερομεταφορέα Jet2. Η εταιρεία δήλωσε ότι ενεργούσε σύμφωνα με τα μέτρα που θέσπισε η ισπανική κυβέρνηση.

Σιγκαπούρη

Επιβολή καραντίνας σε ολόκληρες πόλεις, συνοριακοί έλεγχοι και καραντίνα 14 ημερών στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Σρι Λάνκα

Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα ανακοίνωσε την Πέμπτη την ακύρωση των θεωρήσεων κατά την άφιξη, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί πότε θα τεθεί σε ισχύ. Οι επιβάτες που φθάνουν από την Ιταλία, το Ιράν και τη Νότια Κορέα θα τίθενται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ταϊλάνδη

Η σύνδεση έχει παύσει  για 18 χώρες: Βουλγαρία, Μπουτάν, Κύπρος, Αιθιοπία, Φίτζι, Γεωργία, Ινδία, Καζακστάν, Παπουασία-Νέα Γουινέα, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ουζμπεκιστάν, Βανουάτου και Κίνα.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι ταξιδιώτες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση εκ των προτέρων και να παρουσιάσουν ιατρικό πιστοποιητικό που να αποδεικνύει ότι δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Τουρκία

Η Τουρκία έπαυσε τα ταξίδια από και προς εννέα ευρωπαϊκές χώρες: τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Σουηδία, το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες. Οι πολίτες των χωρών αυτών δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.

Απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα από επιβάτες που έχουν εισέλθει ή διέλθει από την Αυστρία, το Βέλγιο, την Κίνα, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ιράν, το Ιράκ, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, τη Νότια Κορέα ή τη Σουηδία κατά τις τελευταίες 14 ημέρες, εξαιρουμένων των μόνιμων κατοίκων και των Τούρκων υπηκόων.

Ουκρανία

Απαγορεύεται προσωρινά η είσοδος στη χώρα σε άτομα που δεν είναι πολίτες της Ουκρανίας ή κάτοικοι της Ουκρανίας.

Βιετνάμ

Οι ταξιδιώτες που βρίσκονταν τις τελευταίες 14 ημέρες στις 26 ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης  Σένγκεν, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν επιτρέπεται να εισέλθουν ή να διέλθουν μέσω του Βιετνάμ.

Οι θεωρήσεις κατά την άφιξη δεν θα εκδίδονται πλέον για όλους τους αλλοδαπούς, ενώ οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα διαρκέσουν 30 ημέρες.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 05/06 13:55

  Κύπρος: Στο 100% η χωρητικότητα των τουριστικών λεωφορείων

 2. 05/06 12:45

  ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη για την άρση των ελέγχων στα σύνορα

 3. 05/06 12:29

  Γερμανία: Πότε ξεκινούν τα προγράμματα των μεγάλων τουρ οπερέιτορ για την Ελλάδα

 4. 05/06 12:14

  Γερμανία: «Παγωμένη» η αγορά ταξιδιωτικών γραφείων και το Μάιο

 5. 05/06 12:06

  Ενδιαφέρον του ομίλου Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του Συγκροτήματος Καψή Α.Ε.

 6. 05/06 11:20

  Ανοίγει στις 17 Ιουνίου το Poseidonion Grand Hotel

 7. 05/06 11:14

  Λουτράκι: Πρώτος στόχος οι τουρίστες από την Αθήνα

 8. 05/06 11:08

  Στήριξη των αιτημάτων των Ξεναγών από το Τμήμα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

 9. 05/06 10:56

  Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης: Συνάντηση με την Ντόρα Μπακογιάννη για τα αιτήματα του κλάδου

 10. 05/06 10:54

  Καναδάς: 30 εκατ. δολ. για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού

 11. 05/06 10:51

  Οι επιπτώσεις στον τουρισμό της Σιγκαπούρης από την πανδημία του κορωνοϊού

 12. 05/06 10:45

  Οι εκδηλώσεις την εποχή του κορωνοϊού: Πρωτοποριακές διοργανώσεις Drive cinema και Disco car

 13. 05/06 10:44

  Θήβα: Mετατροπή κτιρίου παλαιού νοσοκομείου σε κέντρο τουριστικής προβολής

 14. 05/06 10:41

  Tα υπέρ και τα κατά της τηλεργασίας και απομακρυσμένης εργασίας - Το ισπανικό μοντέλο

 15. 05/06 10:39

  Η Emirates προσφέρει πτήσεις για επιβάτες σε 29 πόλεις

 16. 05/06 10:34

  Ε.Ξ. Μεσσηνίας: Ο τουρισμός να μείνει εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης

 17. 05/06 10:19

  City Contact Webinar: Πώς τα έντυπα των Info Stand βελτιώνουν την τουριστική εμπειρία ΚΑΙ κατά την περίοδο του κορωνοϊού

 18. 05/06 10:01

  Πέντε λόγοι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον Πόρο

 19. 05/06 09:59

  Η όμορφη ελληνική παραλία που έχει μόνιμα ζεστά νερά

 20. 05/06 00:03

  Η νέα καμπάνια του ελληνικού τουρισμού με τίτλο "The Greek Summer State Of Mind" (video)

 21. 04/06 20:02

  Όμιλος Lufthansa: Πολλές νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς από τις αρχές Ιουλίου

 22. 04/06 17:47

  Ανοίγουν σταδιακά από την 1η Ιουλίου τα ξενοδοχεία Sani/Ikos με κορυφαία πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας

 23. 04/06 16:24

  Η Ισπανία ανοίγει τα χερσαία σύνορα με τη Γαλλία και την Πορτογαλία

 24. 04/06 16:08

  FTI: Πλήρες πρόγραμμα στα ελληνικά νησιά από την 1η Ιουλίου

 25. 04/06 16:03

  Air France: Πτήσεις για Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Σαντορίνη

 26. 04/06 15:39

  Γερμανία: Ο τουρισμός στο πακέτο-γέφυρα για τις ΜμΕ – Ποιες ενισχύσεις προβλέπονται

 27. 04/06 15:33

  Η νέα πολιτική προσέγγισης των αγορών από τον Δήμο Πάργας

 28. 04/06 14:56

  Ξανά Ανοιχτα! Νέο βίντεο τουριστικής προβολής του δήμου Βόλου

 29. 04/06 14:55

  ΙΑΤΑ: Φθηνότερες οι πτήσεις στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες

 30. 04/06 14:41

  Παρουσιάζεται το βράδυ η καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού

 31. 04/06 14:33

  Κορωνοϊός: Το Ηνωμένο Βασίλειο αυτo-ακυρώνει τον τουρισμό

 32. 04/06 14:16

  Κίμωλος: Ένα μικρό νησί που μοιάζει σαν ζωγραφιά

 33. 04/06 14:12

  Η Ελλάδα έχει τη δική της Χαβάη και είναι πανέμορφη

 34. 04/06 13:34

  Το 57% των Γερμανών έτοιμοι να κάνουν κράτηση διακοπών μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα

 35. 04/06 13:06

  Η Ισπανία εκτός της λίστας χωρών στις οποίες μπορούν να ταξιδέψουν οι Γερμανοί τον Ιούνιο

 36. 04/06 13:04

  Τράπεζα Πειραιώς: Δάνεια κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις άνω του 1 δισ.ευρώ

 37. 04/06 12:47

  Πρόγραμμα FLATOD-19 - Ευέλικτοι Τουριστικοί Προορισμοί

 38. 04/06 12:38

  Τουρκία: Συμφωνία της κυβέρνησης με εταιρίες για τον έλεγχο της υγιεινής σε ξενοδοχεία & εστιατόρια

 39. 04/06 12:24

  Επιστολή: Σε απόγνωση τα μικρά τουριστικά γραφεία, που έφερναν υψηλού επιπέδου τουρισμό

 40. 04/06 12:15

  Ομοσπονδία Καταλυμάτων "Κύκλος": Πότε ανοίγουν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα; Διαφορετικές ημερομηνίες σε δυο ΦΕΚ

 41. 04/06 11:57

  EASA: Λίστα αεροδρομίων με αυξημένο κίνδυνο διασποράς κορωνοϊού

 42. 04/06 11:46

  DER Touristik: Ταξίδια ακόμη και τον Ιούνιο σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Αυστρία

 43. 04/06 11:37

  Ιταλία: Ελπίδες για επανεκκίνηση του τουρισμού

 44. 04/06 11:32

  Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα είναι έτοιμη για να υποδεχθεί τουρίστες

 45. 04/06 11:17

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση MATKA 2021 της Φινλανδίας

 46. 04/06 11:01

  Ανοίγουν την 1η Ιουλίου τα Sani Resort και Ikos Olivia με μοναδικά πρωτόκολλα ασφαλείας- Μοριακά τεστ στο Sani!

 47. 04/06 10:46

  Η Grecotel ανοίγει 10 ακόμη ξενοδοχεία

 48. 04/06 10:39

  Qatar Airways: Διευκρινίσεις για την πτήση με τα 12 κρούσματα κορωνοϊού

 49. 04/06 10:34

  Βουλγαρία: Ανοιχτά σύνορα με 29 χώρες χωρίς καραντίνα

 50. 04/06 10:29

  Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Διαγωνισμός για ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών

 51. 04/06 10:27

  Μάταλα: Πράσινο φως για την αναβάθμιση των υποδομών στο δημοτικό κάμπινγκ

 52. 04/06 10:22

  Δήμος Καλαμαριάς: Aρνητικός στη δημιουργία ξενοδοχείου και κατοικιών στη μαρίνα Αρετσούς

 53. 04/06 10:20

  16 περιπατητικές διαδρομές στον Δήμο Αριστοτέλη

 54. 04/06 10:15

  Νέα κλιματιστικά μηχανήματα στο αεροδρόμιο Καρπάθου

 55. 03/06 17:07

  Tornos News Live: Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ζωντανά 6:00 μ.μ. συζήτηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το παρόν και το μέλλον του αθηναϊκού τουρισμού

 56. 03/06 16:41

  H Aegean διαμορφώνει εκ νέου το θερινό πρόγραμμα πτήσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό

 57. 03/06 16:11

  Γερμανία: Άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης για 31 χώρες- εκτός παραμένει η Τουρκία

 58. 03/06 16:02

  Προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς Κατάρ

 59. 03/06 15:54

  Π.Αντωνίου: Χρηματοδοτικά μέσα για τα ξενοδοχεία του Β.Αιγαίου, συμβατά με τις ιδιαιτερότητες της περιφέρειας

 60. 03/06 15:01

  Κύπρος: Επανεκκίνηση της διεθνούς αεροπορικής κίνησης από 9 Ιουνίου - Ποιά είναι τα πρωτόκολλα

 61. 03/06 14:46

  Χάρης Θεοχάρης: Δεν κάνουμε πίσω στο άνοιγμα, αλλά δεν κάνουμε πίσω και στην ασφάλεια

 62. 03/06 14:33

  Πως η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων μπορεί να γίνει μια ευχάριστη έκπληξη για τον πελάτη σας

 63. 03/06 14:31

  Ανανεώνεται η ψηφιακή τουριστική πύλη της Σερίφου

 64. 03/06 14:23

  Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.: Διευκρίνιση Θεοχάρη για τις πισίνες στα καταλύματα

 65. 03/06 14:16

  Tήνος: Προσπάθειες για επέκταση της σεζόν

 66. 03/06 14:13

  Ποιες επιχειρηματικές δραστηριότητες επανεκκινούν τις επόμενες ημέρες

 67. 03/06 14:09

  "Για μια θέση στον ήλιο" - Εντείνεται φέτος λόγω κορωνοϊού ο "πόλεμος της πετσέτας"

 68. 03/06 12:51

  Πώς θα επανέλθει το All inclusive στα ξενοδοχεία μετά την πανδημία

 69. 03/06 12:44

  Το μέλλον των πόλεων μετά τον κορωνοϊό

 70. 03/06 12:40

  Βενετία: το τέλος του μαζικού τουρισμού;

 71. 03/06 12:26

  Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2020

 72. 03/06 12:17

  Στοπ σε μεγάλη επένδυση γαλλο-βελγικού fund για ανέγερση 10όροφου ξενοδοχείου στην οδό Πατησίων

 73. 03/06 12:03

  Γιώργος Βερνίκος: «Βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις»

 74. 03/06 11:56

  Κορωνοϊός: Οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους γιατρούς στα τουριστικά καταλύματα

 75. 03/06 11:21

  Ο υπουργός Τουρισμού στο SkyNews | Οι πτήσεις θα ανοίγουν με βάση τη λίστα των αεροδρομίων της EASA

 76. 03/06 11:08

  Δυναμικό restart της Forum AE

 77. 03/06 10:19

  Τουρισμός: Ανοίγουν τα σύνορα για τα ταξίδια των Γερμανών- στις 15 Ιουνίου για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

 78. 03/06 10:12

  12 κρούσματα κορωνοϊού στην πτήση από Ντόχα- Αναστέλλονται οι πτήσεις από Κατάρ

 79. 03/06 10:08

  Ξεκινά το online Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

 80. 03/06 10:01

  Αρχίζει την Τετάρτη 3 Ιουνίου η λειτουργία του Ταμείου Εγγυοδοσίας της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας

 81. 03/06 09:59

  Οι δύο γαλαζοπράσινες παραλίες στο Αγκίστρι που πρέπει να κολυμπήσεις

 82. 03/06 09:58

  Skyscanner: Η Κρήτη ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως για διακοπές τον Οκτώβριο

 83. 03/06 09:57

  Ιαπωνία: Ημερήσια επιδότηση για εσωτερικό τουρισμό

 84. 03/06 09:56

  Δήμος Δελφών: Μείωση των τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων έως 30 Νοεμβρίου

 85. 03/06 09:54

  Οι δραστηριότητες και ο νέος τιμοκατάλογος του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου

 86. 03/06 09:51

  Κατά των αιολικών πάρκων στην Τήνο ο Δήμος Αμοργού

 87. 03/06 09:41

  Το ελληνικό νησί με τις 72 παραλίες χωρίς ξαπλώστρες

 88. 03/06 09:36

  Σίφνος: Η "συνταγή" επανεκκίνησης

 89. 03/06 09:32

  Τουρισμός: Ποιοι φορείς παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα

 90. 03/06 09:25

  HO.RE.CA. Restart: Συσκευή αποστείρωσης για την υγειονομική ασφάλεια ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων και άλλων εγκαταστάσεων

 91. 02/06 17:10

  Η Ιταλία ανοίγει τα σύνορα αύριο 3 Ιουνίου για τους Ευρωπαίους- και για τους Βρετανούς!

 92. 02/06 16:47

  Tornos News Live: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ζωντανά 4:00 μ.μ. συζήτηση για τη θέση της ελληνικής μπύρας στην επανεκκίνηση της εστίασης και του τουρισμού

 93. 02/06 16:38

  Γερμανία: Προς άρση της ταξιδιωτικής προειδοποίησης αύριο 3 Ιουνίου

 94. 02/06 15:06

  ΕΤΟΑ/ Τουρισμός: Κύμα ζήτησης για ταξίδια στην Ευρώπη

 95. 02/06 14:38

  Κοινωνικός & Ιαματικός Τουρισμός 2020: Πρόσκληση συμμετοχής των καταλυμάτων

 96. 02/06 14:32

  Αυτοί είναι οι κανόνες στις οργανωμένες ιδιωτικές και μη παραλίες - Τι λέει η νέα ΚΥΑ

 97. 02/06 14:28

  Απαγόρευση κυκλοφορίας ατομικών σκαφών - θαλάσσιων μοτοποδηλάτων

 98. 02/06 14:17

  Επαναλειτουργεί στις 9 Ιουνίου το Holiday Inn Athens - κλειστά τον Ιούνιο τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της οικογένειας Μουσαμά

 99. 02/06 13:53

  Έρευνα: 2 στους 3 πολίτες μεγάλων αγορών για την Ελλάδα δηλώνουν πρόθυμοι για διεθνή ταξίδια

 100. 02/06 13:46

  Ανοιχτό το ξενοδοχείο Wellness Santa Resort