Ισραήλ: Στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού – Σε ποιες περιπτώσεις θα επιβάλλεται καραντίνα

Α Decrease font Enlarge font
Ισραήλ: Στρατηγικό σχέδιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού – Σε ποιες περιπτώσεις θα επιβάλλεται καραντίναΠηγή φωτό: Pixabay

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu, συμφωνόντας με εισήγηση του Υπουργείου Υγείας, αποφάσισε οι Ισραηλινοί που επιστρέφουν από την Κίνα να τίθενται σε καραντίνα για περίοδο δύο εβδομάδων εάν υπάρχουν υπόνοιες για προσβολή τους από τον κορωνοϊό.

Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας έχει λάβει αρκετά μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση του ιού, στην περίπτωση που διαπισωθεί κρούσμα εντός της χώρας. Δεκάδες Ισραηλινοί έφθασαν την περασμένη Κυριακή στις δύο τελευταίες πτήσεις στη χώρα από την Κίνα πριν από την απαγόρευση πτήσεων μετά την επιδημία του κορωνοϊού. Όλες οι πτήσεις μεταξύ Ισραήλ και Κίνας έχουν ανασταλεί και η είσοδος των Κινέζων πολιτών στο Ισραήλ έχει προσωρινά απαγορευτεί. Οι Ισραηλινοί πολίτες που επιστρέφουν από την Κίνα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις εάν δεν συμμορφωθούν. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας προτίθεται να διορίσει επόπτες για να βεβαιωθεί ότι αυτοί σε καραντίνα ευρισκόμενοι δεν θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στο Ισραήλ το Υπουργείο Υγείας δημιούργησε σημείο ελέγχου στο αεροδρόμιο Ben-Gurion, για να ελέγχει τους αφικνούμενους επιβάτες που ταξίδεψαν στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες ή εκείνους που έχουν έρθει έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που ήταν μολυνθεί από τον ιό.

Το περίπτερο άνοιξε το Σαββατοκύριακο και στελεχώνεται από τους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και συναφείς ιατρικές ομάδες έκτακτης ανάγκης του Magen David Adom-MDA του κρατικού ισραηλινού οργανισμού παροχής άμεσης βοήθειας. Το ιατρικό προσωπικό πραγματοποιεί ιατρικούς ελέγχους και υποβάλει σε ερωτήσεις τους επιβάτες που αφίκνειται στο αεροδρόμιο, όπως ορίζεται από τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Ο γενικός διευθυντής του MDA Elie Bin συμμετείχε σε έκτακτη σύσκεψη που διοργάνωσε ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu σχετικά με την επιδημία κορωνοϊού. "Στο Magen David Adom, ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του υπουργείου Υγείας και από αυτό το Σαββατοκύριακο τα στελέχη του MDA και υπεύθυνοι για παροχή πρώτων βοηθειών σταθμεύουν σε ειδικό περίπτερο στο αεροδρόμιο Ben-Gurion 24 ώρες την ημέρα", δήλωσε ο κ. Bin. Η παρουσία του MDA στον αερολιμένα αποτελεί μέρος των προσπαθειών της κυβέρνησης να αποτρέψει τη διάδοση του κορωνοϊού στη χώρα. "Οι προετοιμασίες μας για τον ιό αφορούν όλα τα Υπουργεία και τις υπηρεσίες της ισραηλινής κυβέρνησης", δήλωσε ο πρωθυπουργός Netanyahu στην επείγουσα σύσκεψη που συγκλήθηκε την Κυριακή προσθέτοντας ότι πρωταρχικός στόχος είναι να καθυστερήσει η άφιξη του ιού στο Ισραήλ, επειδή, όπως τόνισε, είναι αναπόφευκτο ότι θα φτάσει και στη χώρα και ακολούθως να εντοπιστούν και ιαθούν όσοι προσβληθούν οι οποίοι βέβαια θα πρέπει σύμφωνα με τις κυβερνητικές αποφάσεις να απομονωθούν για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την αποθεραπεία τους.

Οι πτήσεις και μεταφορές από και προς την Κίνα έχουν σταματήσει από πολλές χώρες, λόγω φόβων για μετάδοση του ιού, γεγονός που οδηγεί σε σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικά εφόδια και προστατευτικά εργαλεία, ειδικά στην περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από τον ιό, την επαρχία Wuhan. Η ΜΚΟ IsraAID αποφάσισε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας να αποσταλεί βοήθεια στο κινεζικό Υπουργείο Υγείας. Η ΜΚΟ εξετάζει επίσης την παροχή πρόσθετης υποστήριξης με τη μορφή της ψυχικής υγείας για τους εργαζόμενους στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας και τους πρώτους ανταποκριτές αντιμετώπισης των κρουσμάτων.

Στην κυβερνητική σύσκεψη της Κυριακής συζητήθηκε και το ζήτημα αποζημίωσης για τους εργαζομένους που ένεκα προσβολής από τον κορωνοϊό θα τεθούν σε καραντίνα. Ένα από τα σενάρια αποζημίωσης που εξετάζονται, επί του παρόντος, είναι να καλύπτεται για τους μισθωτούς, κατά το ήμισυ, ο μέσος μηνιαίος μισθός, σύμφωνα με τα στοιχεία Κεντρικής Τραπέζης Ισραήλ, ο οποίος ανέρχεται περίπου σε 3.040 δολ. Εάν, για παράδειγμα, 5.000 Ισραηλινοί αναγκαστούν να τεθούν σε καραντίνα δύο εβδομάδων, αυτό σημαίνει δαπάνη περίπου 7,6 εκατ. δολ. Το Υπουργείο Υγείας εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να επιτρέψει σε βασικό κινεζικό προσωπικό που εμπλέκεται σε ισραηλινά έργα υποδομής ή σε άλλα έργα εθνικής σημασίας να εισέλθει στο Ισραήλ και να υποβληθεί σε καραντίνα 14 ημερών, όπως και οι Ισραηλινοί πολίτες που επιστρέφουν από την Κίνα.

Το IsraAid βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αναφορικά με ανταπόκριση σε περίπτωση επιδημιών και λοιπών καταστροφών που σχετίζονται με την υγεία σε όλο τον κόσμο, όπως η παροχή ψυχικής υγείας σε εργαζόμενους που διαχειρίζονταν τον ιό Ebola στη Σιέρα Λεόνε και βοηθώντας τους πληγέντες από την πυρηνική κατάρρευση της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία το 2011.

Ο Yotam Polizer, επικεφαλής CEO του IsraAID, σημείωσε ότι: "όλοι μας ανησυχούμε ιδιαίτερα για τη διάδοση του Coronavirus και είμαστε ευγνώμονες για το γενναίο έργο των κινεζικών ιατρικών ομάδων και προσβλέπουμε στην προσφορά της εμπειρίας μας στον τομέα της διαχείρισης της ψυχολογικής επιβάρυνσης και της μείωσης των συναφών τραυμάτων. Ο Amir Gal-Or, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ισραήλ στην Κίνα, σχολιάζοντας την αποστολή βοήθειας, ανέφερε ότι: "αυτή η ενέργεια εκ μέρους του Ισραήλ είναι μια μικρή συμβολική βοήθεια που προστίθεται στη μακρά ιστορία και το προβλεπόμενο μέλλον των δύο πολιτισμών".

Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές στη χώρα είναι ήδη προφανές ότι τα γεγονότα στην Κίνα, και σε μικρότερο βαθμό στο Χονγκ Κονγκ, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ισραηλινή οικονομία, κυρίως λόγω του αντίκτυπού τους στο εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών. Σύμφωνα με ανάλυση των δεδομένων του διεθνούς εμπορίου, που παρέσχε η Ισραηλινή Στατιστική Υπηρεσία (CBS), αποκαλύπτεται ότι οι εξαγωγές τεχνολογίας και ο τομέας διαμαντιών πρόκειται αμφότεροι να υποστούν άμεση ζημιά εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι Ισραηλινοί καταναλωτές αναμένεται να βιώσουν προσωρινή έλλειψη ηλεκτρικού εξοπλισμού, φωτογραφικών μηχανών, smartphones και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων που εισάγονται από τις δυο περιοχές, Κίνας και Χόνγκ Κόνγκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CBS, οι εξαγωγές αγαθών προς την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ αντιπροσωπεύουν το 11% όλων των εξαγωγών αγαθών από το Ισραήλ, 13% εάν συμπεριληφθεί ο τομέας διαμαντιών. Το 2019 έφτασε τα 7,7 δις. δολ., μια πτώση 15% από το 2018 που προκλήθηκε από τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, αλλά αντίστοιχη με το επίπεδο εξαγωγών που παρατηρήθηκε το 2016-2017. Οι εξαγωγές υπηρεσιών αθροίζουν ένα ακόμη δις. δολ., ενώ ο κινεζικός τουρισμός στο Ισραήλ έχει επίσης μη αμελητέο μερίδιο. Συνολικά, οι εξαγωγές προς την Κίνα το 2019 ανήλθαν σε περίπου 9 δις. δολ. Σε μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση ειδικών, διαπιστώνεται ότι ο τεχνολογικός τομέας του Ισραήλ θα καταγράψει τις περισσότερες ζημιές: το 98,6% των εξαγωγών αγαθών από το Ισραήλ στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ είναι βιομηχανικές, με εκείνες των ηλεκτρονικών και οπτικών συσκευών να αντιπροσωπεύουν το 70,3% ή περίπου 3,5 δισ. δολ.

Αλλά αυτές είναι ακριβώς οι άμεσες επιπτώσεις καθώς η Κίνα ως ο μεγαλύτερος εξαγωγέας παγκοσμίως, πουλώντας ετησίως προϊόντα αξίας περίπου 2,5 τρις. δολ., είναι προφανές ότι το σύνολο της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού αναμένεται να διαταραχθεί και η ισραηλινή οικονομία συναφώς είναι πιθανόν να βιώσει και αυτή τα αρνητικά αποτελέσματα. Οι εισαγωγές από την Κίνα προς το Ισραήλ έφθασαν τα 8,2 δις. δολ. το 2019, ήτοι το 11,3% όλων των εισαγωγών στη χώρα.

Ο Chen Lichtenstein, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ισραηλινής βιομηχανίας παρασιτοκτόνων Adama Agricultural Solutions, θυγατρικής της εταιρείας Chemical China Corporation, γνωστής επίσης ως ChemChina, δήλωσε ότι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες για μερικές εβδομάδες αδράνειας, αλλά αν αυτή η κατάσταση μακρύνει πέραν του μηνός είναι σαφές ότι θα αρχίσουν να επιμετρούνται σημαντικότατα προβλήματα στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού. Σημείωσε, με εμφατικότητα ότι ακόμη και αν ορισμένες εταιρείες ξαναρχίσουν να λειτουργούν κανονικά, το κυρίαρχο ζήτημα είναι οι μεταφορές των εμπορευμάτων, καθώς σημαντικές οδικές αρτηρίες και λιμένες είναι κλειστοί. Για τον λόγο αυτό συνέστησε να υπάρξουν κεντρικά από τους ιθύνοντες της ισραηλινής οικονομίας πολιτικές έγκαιρης αντιμετώπισης του συνόλου των μακροοικονομικών επιγενομένων που επίκεινται να πλήξουν την εγχώρια οικονομία.

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 31/03 15:27

  Η DRV πιέζει για καθιέρωση των πιστώσεων στα ταξιδιωτικά γραφεία

 2. 31/03 14:20

  Μελέτη: Η διασπορά του κορωνοϊού είναι μικρότερη σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες

 3. 31/03 14:16

  Συρράκο και Βλάστη προς εγγραφή στον κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

 4. 31/03 14:08

  Πώς η TUI θα προστατεύσει τη ρευστότητα των ταξιδιωτικών γραφείων

 5. 31/03 13:56

  ΥΠΕΞ Κύπρου: Διαθέσιμη από σήμερα η πλατφόρμα για τους Κύπριους στο εξωτερικό

 6. 31/03 13:47

  American Airlines: Αίτηση για κρατικό δάνειο 12 δισ. δολαρίων

 7. 31/03 13:15

  Κορωνοϊός: Δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της παραπληροφόρησης

 8. 31/03 13:08

  Η νέα ΠΝΠ με τα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων

 9. 31/03 13:03

  Κορωνοϊός: Η Europol προειδοποιεί για κρούσματα απάτης

 10. 31/03 12:45

  Η αισιόδοξη καμπάνια της Πορτογαλίας - "Είναι ώρα να σταματήσουμε"

 11. 31/03 12:35

  EasyJet: Αντιδρά στην επιστροφή μερίσματος ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

 12. 31/03 12:23

  Πώς η Airbnb θα μειώσει τα κόστη εξαιτίας της πανδημίας

 13. 31/03 12:09

  Αναβάλλεται για ένα χρόνο η έκθεση Dubai Expo 2020

 14. 31/03 11:50

  MSC, Cunard και P&O Cruises παρατείνουν την έναρξη των προγραμμάτων κρουαζιέρας

 15. 31/03 11:11

  Η Airbnb στηρίζει τους οικοδεσπότες- Δίνει το 25% του ποσού της ακύρωσης και επιχορήγηση έως 5.000 δολάρια

 16. 31/03 10:54

  Το άγνωστο μικρό νησί της Αττικής με την φυσική πισίνα

 17. 31/03 10:50

  Στύλοι Ολυμπίου Διός: Το μυστήριο που πήρε χρόνια να λυθεί

 18. 31/03 10:17

  Netflix spoilers στους δρόμους της Γερμανίας για αποτροπή της κυκλοφορίας

 19. 31/03 10:14

  To σχέδιο της Σερβίας για τη στήριξη της οικονομίας και της Air Serbia

 20. 31/03 10:12

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 5 ξενοδοχεία στην Κρήτη

 21. 31/03 10:08

  Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα: Οι δυνατότητες αεροπορικής μετάβασης από Αθήνα για τους Αμερικανούς

 22. 31/03 10:03

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Iκαρία, Μέτσοβο, Κεφαλονιά, Κρήτη, Δ. Μάνη και Πάρο

 23. 30/03 18:59

  Κορωνοϊός: "Λουκέτο" για τον γερμανό σπεσιαλίστα Comtour

 24. 30/03 17:21

  ΙΑΤΑ: Κατά περίπτωση παράταση των πληρωμών των τουριστικών γραφείων

 25. 30/03 17:00

  Corissa Hotels: Δωρεάν διαμονή στην Κρήτη στους πράκτορες των γερμανόφωνων χωρών το 2021

 26. 30/03 16:44

  Κορωνοϊός: Οι πιστώσεις από τους αερομεταφορείς θα βάλουν λουκέτο στους μικρομεσαίους t.o’s

 27. 30/03 15:53

  Κ.Νοτοπούλου: Περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι στον Τουρισμό μένουν εκτός επιδοτήσεων

 28. 30/03 15:47

  Ryanair: Περιορισμένος αριθμός πτήσεων

 29. 30/03 15:21

  Ρωσικός τουρισμός | Ο τουρισμός στους πρώτους κλάδους του κρατικού πακέτου στήριξης στις επιχειρήσεις

 30. 30/03 14:59

  Τα επόμενα στάδια μετά τα μέτρα προστασίας επιχειρήσεων και εργαζομένων

 31. 30/03 14:55

  MMGY | Οι ταξιδιωτικές κρατήσεις θα επανέλθουν πιο γρήγορα από τις προβλέψεις

 32. 30/03 14:26

  Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών ανακοινώνοντας τα μέτρα στήριξης

 33. 30/03 13:43

  Η ΕΕ αίρει τις απαιτήσεις για τα slot προκειμένου να βοηθήσει τους αερομεταφορείς

 34. 30/03 13:26

  ΑΒΤΑ: Οι πιστώσεις στα ταξίδια που ακυρώνονται έχουν προστασία ATOL

 35. 30/03 13:05

  "Η Φιλοξενία": webinar για τη διαχείριση της κρίσης στα τουριστικά καταλύματα της Κρήτης

 36. 30/03 13:01

  H easyjet προσγειώνει τον στόλο της

 37. 30/03 12:44

  Φορέας Τουρισμού Χίου: Μέτρα για την τόνωση της τοπικής τουριστικής οικονομίας

 38. 30/03 12:25

  Expedia: Επιστροφή χρημάτων ανεξάρτητα από την πολιτική κράτησης του καταλύματος

 39. 30/03 11:00

  Νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων, εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών

 40. 30/03 10:49

  Το άγνωστο ηφαίστειο που βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα

 41. 30/03 10:47

  Αττική: Ποιο είναι το βουνό που αποκαλούσαν παλιά οι Αθηναίοι «Τρελό»

 42. 30/03 10:32

  Κορωνοϊός: Νέα τάση στα πολυτελή ταξίδια με κρατήσεις σε απομονωμένες βίλες

 43. 30/03 10:30

  Κορωνοϊός: Αυξάνονται πωλήσεις και ενοικιάσεις τροχόσπιτων για καραντίνα

 44. 30/03 10:20

  Η επόμενη μέρα: Άδειες για τουριστικές κατοικίες σε 6 προορισμούς

 45. 30/03 10:16

  Ο κορωνοϊός διαμορφώνει τάσεις για ιδιωτικότητα σε ξενοδοχειακή διαμονή και τουριστικές υπηρεσίες

 46. 29/03 13:38

  Ινδία: Τα μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της κρίσης

 47. 29/03 13:36

  Τουρκία: Στον αέρα το σχέδιο για αφίξεις 250 εκατ. επιβατών στα αεροδρόμια το 2023

 48. 29/03 13:30

  Κορωνοϊός: Ποιο είναι το εργασιακό καθεστώς της τηλεργασίας στην Ισπανία

 49. 29/03 13:23

  Πρώτη Τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Κρίσεων του ΠΟΤ με συμμετοχή και του κ.Θεοχάρη

 50. 29/03 13:20

  ΥΠΑ: Αναστολή πτήσεων έως τις 15 Απριλίου από και προς Ολλανδία και Γερμανία

 51. 28/03 15:22

  Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού: Νέα εκτίμηση για μείωση των διεθνών αφίξεων κατά 20-30% το 2020

 52. 28/03 15:06

  Ομοσπονδία καταλυμάτων "Κνωσσός": Πρόταση στα μέλη για ελαστική πολιτική ακύρωσης κρατήσεων

 53. 28/03 14:26

  TUI: Δάνειο ύψους 1,8 δισ.ευρώ από την κρατική τράπεζα KfW

 54. 28/03 14:03

  Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων

 55. 28/03 13:57

  FedHATTA: Μαζί για τον Τουρισμό: Μηχανισμός στήριξης των τουριστικών γραφείων

 56. 28/03 13:44

  Έκτακτη επιδότηση ζητούν και οι ξεναγοί

 57. 28/03 13:32

  Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: Τι δείχνει έρευνα για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην οικονομία και τις επιχειρήσεις

 58. 28/03 13:23

  ΗΠΑ: Κλινικές δοκιμές σε φάρμακο και εμβόλιο κατά του ιού

 59. 28/03 13:21

  Κορωνοϊός | Ισπανία: Πάνω από 36 δισ. το πλήγμα στον τουρισμό - τα οικονομικά μέτρα

 60. 28/03 13:18

  Πώς επιστρέφονται τα ποσά συμμετοχής στην Mobile World Congress της Βαρκελώνης

 61. 28/03 13:13

  Μεγάλη προσφορά των αδερφών Δερβένη στο Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου

 62. 28/03 11:17

  Το εκκλησάκι στο κέντρο της Αθήνας που ίσως δεν έχεις παρατηρήσει

 63. 28/03 11:15

  Θησείο: Η παρανόηση με το όνομα και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες

 64. 27/03 20:20

  Μ. Κόνσολας: Ισχυρό μήνυμα από το υπουργείο και τον ΕΟΤ στους επισκέπτες από την ερχόμενη εβδομάδα

 65. 27/03 15:46

  Γερμανία | Η λύση για την επιβίωση των τουριστικών γραφείων: Δημιουργία ταμείου διαχείρισης οφειλών

 66. 27/03 15:31

  Aegean και Ελληνικά Πετρέλαια προσφέρουν δωρεάν 10 πτήσεις μεταφοράς ιατροφαρμακευτικού υλικού

 67. 27/03 15:24

  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού ζητεί από τις επιχειρήσεις να προτείνουν λύσεις

 68. 27/03 15:06

  Κρουαζιέρα: Νέες ημερομηνίες επανεκκίνησης από εταιρείες

 69. 27/03 14:53

  Η Ε.Ξ. Κω στηρίζει τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 70. 27/03 14:46

  ΙΑΤΑ: Ανάγκη για ρευστότητα 200 δισ. δολ. στις αερομεταφορές

 71. 27/03 14:08

  SOS από τις αεροπορικές εταιρείες Air Mediterranean, Blue Bird, Ellinair, GainJet, Lumiwings, Orange2Fly

 72. 27/03 13:47

  Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού: Επιμόρφωση στελεχών με webinar

 73. 27/03 13:41

  Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

 74. 27/03 13:33

  Οι Υπηρεσίες ΕΟΤ εξωτερικού αιχμή του δόρατος στη μάχη κατά του κορωνοϊού

 75. 27/03 13:29

  Κορωνοϊός: Ποια μέτρα στήριξης ψήφισε το ευρωκοινοβούλιο

 76. 27/03 13:12

  ΠΟΕΕΤ: Τα μέτρα δεν καλύπτουν όλους τους εργαζομένους στον τουρισμό - 6 νέες προτάσεις

 77. 27/03 13:09

  Υπεγράφη η νέα τοπική ΣΣΕ ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

 78. 27/03 13:07

  Κορωνοϊός: Κλείνουν ξενοδοχεία και στη Ρωσία

 79. 27/03 13:07

  Κορωνοϊός: Η Qatar Airways αυξάνει τις πτήσεις από Αυστραλία για αποκλεισμένους επιβάτες - Σύνδεση και με Αθήνα

 80. 27/03 13:05

  Μάχη με το χρόνο για τα γερμανικά τουριστικά γραφεία – Άμεση κρατική στήριξη ζητεί η DRV

 81. 27/03 13:02

  Απόφαση: Οι ρυθμίσεις για το θέμα των μεταχρονολογημένων επιταγών

 82. 27/03 12:51

  Γερμανία: Αίτημα για απαλλαγή των αερομεταφορέων από τις πάγιες υποχρεώσεις τους στην κρίση

 83. 27/03 12:28

  "Κενά αέρος" στην εξαγορά της Condor

 84. 27/03 12:14

  Ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά της Αθήνας που κατεδαφίστηκε

 85. 27/03 12:03

  Δεν βλέπω να ανοίγει η τουριστική σεζόν πριν από τον Ιούλιο

 86. 27/03 11:28

  Μεταφέρεται για το Μάιο του 2021 η Έκθεση DEFEA

 87. 27/03 11:11

  Συγγρού: Η ιστορία του δρόμου που ασφαλτοστρώθηκε σχεδόν σε 1 μέρα

 88. 27/03 10:52

  Το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας μελετά τις οριζόντιες συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία

 89. 27/03 10:49

  Κορωνοϊός: Οι πλούσιοι αγοράζουν ιδιωτικά νησιά για πολυτελή απομόνωση

 90. 27/03 10:38

  Ξενοδοχείο στην Ελβετία προσφέρει πακέτο πολυτελούς καραντίνας και τεστ για κορωνοϊό

 91. 27/03 10:36

  Η επόμενη μέρα: Επιχορηγήσεις για 4 ξενοδοχεία στη Μύκονο

 92. 27/03 10:34

  Η επόμενη μέρα: Αλλαγή χρήσης 4 κτιρίων σε ξενοδοχεία σε Πάτρα, Χανιά και Ρόδο

 93. 26/03 20:26

  Γενναία κρατική στήριξη των εργαζομένων σε 11 ευρωπαϊκές χώρες

 94. 26/03 19:53

  Καλά νέα για τη γρήγορη διάγνωση του κορωνοϊού

 95. 26/03 18:53

  Υπ. Τουρισμού: Νέα λίστα με 268 ξενοδοχεία που μένουν ανοικτά

 96. 26/03 18:15

  ΤΟ ΤΑΠ καλεί να… σερφάρουμε στον Πολιτισμό

 97. 26/03 17:27

  ΕΟΤ: Διαγωνισμός για την αναβάθμιση του visitgreece.gr

 98. 26/03 16:40

  Θετικά δέχονται οι καταναλωτές τις διαφημίσεις με επίκεντρο τον κορωνοϊό

 99. 26/03 15:40

  Το 10% του κανονικού αριθμού πτήσεων θα εκτελεί η KLM στο θερινό πρόγραμμα

 100. 26/03 14:49

  Ένα στα τρία αεροσκάφη στον κόσμο, καθηλωμένα στο έδαφος