Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

Τα Ποσειδώνια 2024 έχουν ήδη περάσει στην ιστορία ως η διοργάνωση με τις περισσότερες συμμετοχές στην 55χρονη πορεία της Έκθεσης και οι διοργανωτές λαμβάνουν ήδη κρατήσεις για την επόμενη έκδοση, που έχει προγραμματιστεί για τις 1-5 Ιουνίου 2026.

Πέρα από το ότι κατέρριψαν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ σε κάλυψη εκθεσιακού χώρου, αριθμό εκθετών και επισκεπτών, τα Ποσειδώνια 2024 ήταν επίσης το σημείο όπου ο κόσμος της ναυτιλίας συναντήθηκε για άλλη μια φορά για να οριστικοποιήσει νέες επιχειρηματικές συμφωνίες ή να ανακοινώσει πρόσφατες υπογραφές συμβολαίων. Μια τέτοια ανακοίνωση αφορούσε την εξαγορά του στόλου δεξαμενόπλοιων και των κοινοπρακτικών συνεργασιών της Navig8 από την ADNOC L&S, μια συμφωνία αξίας 1,5 δισ. δολαρίων που δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των Ποσειδωνίων 2024.

Ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι με την ισχυρή ανταπόκριση της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας στα Ποσειδώνια 2024. Πολυάριθμοι εκπρόσωποι κάθε ναυτιλιακού τομέα και όλων των συλλογικών ενώσεων του κλάδου συγκεντρώθηκαν για άλλη μια φορά με ενθουσιασμό για να παρουσιάσουν καινοτομίες, να δικτυωθούν, να κλείσουν συμφωνίες και να συζητήσουν το μέλλον του κλάδου. Από ναυπηγεία έως πλοιοκτήτες, νηολόγια πλοίων, προμηθευτές, νηογνώμονες, κατασκευαστές συστημάτων πρόωσης, παρόχους ενέργειας, προγραμματιστές λογισμικού, εμπορικές, χρηματιστηριακές, νομικές, συμβουλευτικές και χρηματοδοτικές εταιρείες, όλοι έδωσαν και πάλι το ‘παρών’ για δύο εβδομάδες για να δουλέψουν αλλά και να δικτυωθούν με τον τρόπο που μόνο στα Ποσειδώνια γίνεται».

Το κλίμα αυτό αποτυπώνεται στα σχόλια που έκαναν οι εκθέτες λίγο μετά το κλείσιμο των Ποσειδωνίων 2024. Συνολικά 32.527 επισκέπτες από 130 χώρες συμμετείχαν στην Έκθεση, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 12% σε σύγκριση με τα Ποσειδώνια 2022. Τα περισσότερα σχόλια περιλάμβαναν επαίνους για τη διοργάνωση, την ποιότητα των επισκεπτών και τις ευκαιρίες δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων που πρόσφερε.

Συνολικά στα Ποσειδώνια συμμετείχαν εκθέτες από 81 χώρες από όλο τον κόσμο, με την πλειοψηφία των εκθετών να προέρχεται από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, ενώ υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή από νότια και κεντρική Αμερική.

Ο Alessandro Segabinazzi, Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνα, δήλωσε: «Η Βραζιλία εκπροσωπήθηκε στα Ποσειδώνια 2024 από τη Βραζιλιάνικη Ένωση Προμηθευτών και Υπηρεσιών Πλοίων (ABFN), με 16 από τα 33 μέλη της να συμμετέχουν στην Έκθεση. Τα Ποσειδώνια επέτρεψαν σε αυτές τις εταιρείες να εκθέσουν την τεχνογνωσία τους σε ένα υψηλά καταρτισμένο διεθνές κοινό, διευρύνοντας τις επιχειρηματικές προοπτικές και ενισχύοντας νέες συνεργασίες και εμπορικούς δεσμούς με στρατηγικούς παίκτες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έδωσε τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες από τη Βραζιλία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, καινοτομίες και προκλήσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας αυτού του δυναμικού κλάδου. Εκδηλώσεις όπως τα Ποσειδώνια διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην προώθηση διεθνών συνεργασιών, ανταλλαγής γνώσεων και σχηματισμού σταθερών συνεργιών που οδηγούν τον κλάδο στην ανάπτυξη και την καινοτομία». 

Δεκαεννέα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Βραζιλία, το μικρονησιακό αρχιπέλαγος του Παλάου ήταν επίσης παρόν στα Ποσειδώνια 2024. Ο Πάνος Κιρνίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Νηολογίου του Palau (PISR), είπε: «Η συμμετοχή στα Ποσειδώνια μας προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία να συνεργαστούμε με πλοιοκτήτες, διαχειριστές και άλλους εμπλεκόμενους φορείς του ναυτιλιακού τομέα. Η φυσική παρουσία και αλληλεπίδραση παραμένει ασύγκριτη και μας επιτρέπει να δείξουμε ότι κατανοούμε την κρισιμότητα των σημερινών προκλήσεων για τον ναυτιλιακό τομέα. Φέτος, τονίσαμε εκ νέου τη δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με πλοιοκτήτες που αναζητούν τις εύχρηστες, αποτελεσματικές και εστιασμένες στην ικανοποίηση των πελατών υπηρεσίες νηολόγησης πλοίων που προσφέρει το PISR».

Άλλοι εκθέτες από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, ήταν εξίσου ενθουσιώδεις για τα Ποσειδώνια 2024.

Ο Γεώργιος Χατζημανώλης, Επικεφαλής Επικοινωνίας, Brand & Events της Kpler, δήλωσε: «Τα Ποσειδώνια 2024 ήταν μια απίστευτη επιτυχία για την Ελλάδα και την ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία, όπως επιβεβαιώνουν όσοι συμμετείχαν. Για την ομάδα της Kpler ήταν μια πολύ θετική εμπειρία, καθώς παρουσιάσαμε τις κορυφαίες πλατφόρμες μας, Kpler και MarineTraffic. Η μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας και η συνολική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης ήταν εντυπωσιακά στοιχεία. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εξαιρετική δουλειά τους».

Από την πλευρά του, ο Nick Brown, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων, Marine & Offshore του Bureau Veritas, τόνισε: «Τα Ποσειδώνια 2024 ήταν ένα υπέροχο γεγονός και μια καταπληκτική εβδομάδα. Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες να συζητήσουμε το μέλλον της ασφάλειας των πλοίων, τις επιδόσεις και τη σημασία των αλυσίδων εφοδιασμού και αξίας. Το μέλλον της ναυτιλίας είναι κάτι περισσότερο από τα πλοία! Και όπως πάντα, υπήρχαν τόσες πολλές και καλές εκδηλώσεις – και τόσο λίγος χρόνος για να βρεθεί κανείς σε όλες. Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στην ομάδα των Ποσειδωνίων, που βρίσκονταν παντού. Ώρα τώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα Ποσειδώνια 2026».

Σύμφωνα με τον Ηλία Μακρή, Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την Ε.Ε. της Weathernews, «Μετά τα 13 Ποσειδώνια στα οποία έχω παρευρεθεί, τα φετινά ήταν τα πιο επιτυχημένα και με τα σημαντικότερα οφέλη για όλους. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και ελπίζω ότι τα Ποσειδώνια 2026 θα είναι ακόμα καλύτερα».

Τέλος, η Ελένη Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Global Maritime Consultants Group, ανέφερε: «Οι ευκαιρίες δικτύωσης στα φετινά Ποσειδώνια ήταν ανεκτίμητες. Το ευρύ και πολυδιάστατο φάσμα των εκθετών και των συμμετεχόντων παρείχε μια ολοκληρωμένη εικόνα τόσο του σημερινού όσο και του μελλοντικού τοπίου της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Αποκομίσαμε πολύτιμη γνώση ώστε να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση. Η διασύνδεση με κορυφαίους επαγγελματίες μας επέτρεψε να ανταλλάξουμε ιδέες και βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προώθηση της καινοτομίας και της αριστείας στις υπηρεσίες μας. Ακούγοντας τις εμπειρίες και τις απόψεις τόσων παραγόντων του κλάδου, μπορούμε να προσαρμόσουμε τις λύσεις μας για να αντιμετωπίσουμε τις πιο πιεστικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον ναυτιλιακό τομέα. Τα Ποσειδώνια μάς επιτρέπουν να βρεθούμε όλοι μαζί για να πάμε τη ναυτιλιακή βιομηχανία μπροστά».

Τα Ποσειδώνια 2024 διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και της Επιτροπής Ελληνικής Ναυτιλιακής Συνεργασίας.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 24/07 17:14

  ΥΠΑ: Σε εξέλιξη σχέδια αναβάθμισης υποδομών στο αεροδρόμιο Καρπάθου

 2. 24/07 14:16

  Korean Air: Πτήσεις τσάρτερ Σεούλ – Αθήνα για Αύγουστο και Σεπτέμβριο

 3. 24/07 14:04

  Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση για Ελλάδα από πέρυσι – Πόλος έλξης τα πολυτελή ξενοδοχεία

 4. 24/07 13:21

  «Πάμε Ελλάδα», το μήνυμα της AEGEAN για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε

 5. 24/07 11:59

  Στάση εργασίας των αρχαιοφυλάκων την Πέμπτη στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία με ηλεκτρονικό εισιτήριο

 6. 24/07 11:41

  Handelsblatt | Οι μικροεπιχειρήσεις «φρενάρουν» την ελληνική οικονομία

 7. 24/07 11:40

  Πώς οι αρωματικές ξενοδοχειακές σειρές αναβαθμίζουν την εμπειρία φιλοξενίας

 8. 24/07 11:26

  Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με την σκανδιναβική Braganza και τις θυγατρικές Ticket και Escapeaway

 9. 24/07 10:52

  Κέρκυρα: Χωρίς νερό ο Άγιος Γόρδιος – Πρόβλημα με τις γεωτρήσεις

 10. 24/07 10:21

  Υπερτουρισμός | Μαγιόρκα: Τι μέτρα ζήτησαν οι διαδηλωτές - "Καμία επένδυση δημοσίου χρήματος για την επέκταση των υποδομών"

 11. 24/07 07:18

  Air Haifa: Νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στο Ισραήλ, με πτήσεις για Ελλάδα και Κύπρο

 12. 24/07 07:15

  210 κιλά χταπόδι στις Γιορτές Ψαρά, Χταποδιού και Θάλασσας στη Λέσβο

 13. 24/07 07:10

  Γιατί συγκεντρώθηκε υπερβολικός όγκος παλαιών στρωμάτων σε κοινόχρηστους χώρους της Σίφνου

 14. 24/07 07:05

  Διαγωνισμός για τη μίσθωση οικοπέδου στο Βόλο όπου βρίσκονται το ιστορικό καφενείο «Συνάντηση» και το π. ξενοδοχείο «Γαλλίας»

 15. 24/07 07:02

  Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 16. 23/07 20:39

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | Ιταλοί και Αμερικανοί ηγούνται στις αυξητικές επιδόσεις του α΄πενταμήνου

 17. 23/07 17:08

  Ευρωκοινοβούλιο: H Ελισάβετ Βόζενμπεργκ-Βρυωνίδη εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

 18. 23/07 15:06

  Έρευνα: 9 στους 10 ταξιδιώτες επιλέγουν ξενοδοχείο με κριτήριο την αειφορία

 19. 23/07 14:36

  Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας «συμμαχούν» για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

 20. 23/07 13:38

  Heraklion Flavors: Το επιτυχημένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «βεγγέρισε» στους Κάτω Ασίτες 

 21. 23/07 13:36

  Resort for a Day: Δραστηριότητες για επιβάτες κρουαζιέρας σε resort της Κέρκυρας, Ρόδου, Σαντορίνης και Μυκόνου

 22. 23/07 12:40

  easyJet: Στις 18 Ιουλίου κορυφώθηκαν τα ταξίδια των Βρετανών – Αύξηση της ζήτησης για Σκιάθο

 23. 23/07 12:22

  Ethiopian Airlines: 3 οι εβδομαδιαίες συνδέσεις Αθήνα - Αντίς Αμπέμπα το α’ 3μηνο του 2025

 24. 23/07 12:04

  Χορηγία drones προς την Περιφέρεια Ανατολικής Mακεδονίας Θράκης για αντιπυρική προστασία 

 25. 23/07 11:07

  ΤΑΙΠΕΔ | 10 εκατ. ευρώ για να γίνουν πιο "πράσινα" τα λιμάνια Ραφήνας, Λαυρίου, Κέρκυρας και Καβάλας

 26. 23/07 10:35

  ΕΕ | Μεγαλύτερη σαφήνεια στα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών

 27. 23/07 09:46

  Υπερτουρισμός | 20.000 διαδηλωτές στη Μαγιόρκα την Κυριακή- "1.232.014 κάτοικοι, 18 εκατομμύρια τουρίστες" 

 28. 23/07 07:40

  Διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου στην Iσθμία για εστιατόριο

 29. 23/07 07:38

  Ηνωμένο Βασίλειο: Ρυθμός ανάπτυξης υψηλότερος του αναμενόμενου

 30. 23/07 07:30

  Θεατρική παράσταση Ερωτόκριτος στο Αρκαλοχώρι

 31. 23/07 07:29

  Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού με Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την τουριστική εκπαίδευση

 32. 23/07 07:27

  Δήμος Φαιστού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 33. 22/07 22:50

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Ενισχύσεις για αναβάθμιση ή δημιουργία νέων εγκαταστάσεων ιαματικού τουρισμού

 34. 22/07 19:45

  ΕΠΟΤ | Εκδήλωση στη Ρόδο: «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη | από την Παραγωγή στη Γαστρονομία – Φιλοξενία»

 35. 22/07 19:41

  Θρησκευτικός τουρισμός | Ενίσχυση της συνεργασίας ΕΟΤ - Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την προώθησή του

 36. 22/07 16:43

  Καλοκαίρι στον Λίβανο: Πάρτι και ρουκέτες

 37. 22/07 14:55

  Σε εξέλιξη μέτρα αναβάθμισης του αεροδρομίου Νάξου και η τεχνική μελέτη για τον νέο αεροσταθμό

 38. 22/07 13:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Timofei Kulyabin - Ιφιγένεια η εν Αυλίδι του Ευριπίδη | 9 & 10 Σεπτεμβρίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 39. 22/07 13:05

  ΥΠΑ: Σε επίπεδο ρεκόρ ο αριθμός πτήσεων στο F.I.R Αθηνών

 40. 22/07 12:17

  Τουρισμός 2024: Ανερχόμενη τάση τα μοναχικά ταξίδια των γυναικών – Οι 5 κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι

 41. 22/07 11:52

  Επίσημη παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας «loveHER | 5 Senses | 365 Days» του Δήμου Ηρακλείου

 42. 22/07 11:42

  Ελληνικός τουρισμός 2024: 531 εκατ. περισσότες εισπράξεις από πέρυσι το α’ 5μηνο

 43. 22/07 11:10

  ΕΟΤ | Ύμνοι γερμανικού περιοδικού στην ελληνική κουζίνα

 44. 22/07 10:39

  Aegean: Νέες χειμερινές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Άμπου Ντάμπι, Γκραν Κανάρια και Άμστερνταμ

 45. 22/07 10:39

  Sani/Ikos | Άντληση 350 εκατ. ευρώ από έκδοση ομολόγου - Ξένοι θεσμικοί υπερκάλυψαν 3 φορές το ποσό

 46. 22/07 10:22

  Ryanair: Κέρδισε δίκη κατά της Booking.com για παραπλανητικές πρακτικές

 47. 22/07 10:06

  Τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό επιλέγει το 68% των βρετανικών οικογενειών - Οι τιμές σε Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Κρήτη

 48. 22/07 09:57

  Condor | Νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2025

 49. 22/07 07:57

  Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες

 50. 22/07 07:05

  Δήμος Μεγανησίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 51. 22/07 07:02

  5 σημεία υδάτινων πεδίων στη Φθιώτιδα

 52. 22/07 07:00

  Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

 53. 22/07 06:07

  Πράσινο φως για επενδύσεις στο Ξενία και την Ιαματική Πηγή στα Λουτρά Κύθνου

 54. 21/07 12:39

  Τουρισμός | Ποιες εθνικότητες "καίει" περισσότερο ο καύσωνας - τι δείχνουν οι δαπάνες με πιστωτικές κάρτες στην Ισπανία

 55. 21/07 12:16

  +14,8% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Μάιο - μεγαλύτερη αύξηση στο Ηράκλειο και μείωση στην Αχαΐα

 56. 21/07 11:56

  Δήμος Επιδαύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 57. 21/07 11:55

  ‘Εκθεση Τοπικών Προϊόντων στη Μακρυρράχη Πηλίου

 58. 20/07 22:18

  Ε. Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση- “Στρατηγικός Σχεδιασμός” και χωροταξικό- νέο λιμάνι στο Μονόλιθο

 59. 20/07 13:16

  Κυπριακός τουρισμός | «Έξυπνος» προορισμός η Πάφος με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων

 60. 20/07 13:03

  Ο πλανήτης αιχμάλωτος ενός μικρού ψηφιακού λάθους

 61. 20/07 12:58

  Μ. Κόνσολας | «Νέα δέσμη κινήτρων για τους γιατρούς που θα υπηρετούν στα νοσοκομεία των νησιών»

 62. 20/07 12:50

  O Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης καταδικάζει περιστατικό ξυλοδαρμού τουριστών - προσφορά δωρεάν διακοπών

 63. 20/07 12:39

  Ε.Ξ. Ρόδου | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων Φαληρακίου & Καλλιθέας

 64. 20/07 12:36

  Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης

 65. 20/07 12:34

  Ισπανία: Η αύξηση των τουριστικών μεγεθών αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης

 66. 19/07 17:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | grape - Greek Agora of Performance, 21 – 25 Ιουλίου

 67. 19/07 16:05

  LoveHER | Τουριστική προβολή του Ηρακλείου: Επίσημη προβολή του σποτ, εμπνευσμένο από τα γράμματα HER της λέξης HERAKLION

 68. 19/07 14:48

  Έτοιμη η μελέτη για το rebranding της Ρόδου από τον Δήμο Ρόδου

 69. 19/07 14:42

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Αναψυκτήριο, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 – ΧΩΡΟΣ Δ | 23 Ιουλίου - 21:00, 24 & 25 Ιουλίου - 21:30

 70. 19/07 11:14

  Χάος σε όλο τον κόσμο από τεχνικό πρόβλημα | Παρέλυσαν πτήσεις- τι λένε Aegean Airlines και ΔΑΑ

 71. 19/07 10:26

  Σύσταση Οργανισμού Διαχείρισης και Προβολής Προορισμών στο Ρέθυμνο | Συνάντηση Κεφαλογιάννη- Δημάρχου

 72. 19/07 10:14

  Βρετανικός τουρισμός | Σήμερα Παρασκευή ήταν προγραμματισμένες οι περισσότερες πτήσεις από τον Οκτώβριο του 2019

 73. 19/07 07:33

  Δήμος Βιάννου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 74. 19/07 07:32

  Δράσεις αναβάθμισης υποδομών Δικταίου Άντρου

 75. 19/07 07:29

  Φεστιβάλ Χορωδιών στα Τζουμέρκα

 76. 19/07 07:00

  Στρατηγικός σχεδιασμός Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στην Ερέτρια

 77. 19/07 07:00

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Δράση ανάπτυξης εναλλακτικού τουρισμού

 78. 18/07 22:40

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες δράσεις προτείνει το WTTC για τη συνύπαρξη ντόπιων και τουριστών

 79. 18/07 21:55

  Υπερτουρισμός | Νέα διαδήλωση στη Μαγιόρκα την Κυριακή- έκκληση της τοπικής κυβέρνησης για ειρηνική διαμαρτυρία

 80. 18/07 14:20

  Γ. Χατζημάρκος | Αύξηση του προϋπολογισμού για την ενίσχυση των τουριστικών επενδύσεων μέσω του Αναπτυξιακού

 81. 18/07 14:11

  Focus Bari | Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της Ελληνικής ναυτιλίας- Μόνο 1% των νέων...

 82. 18/07 13:46

  Οι επιδόσεις των ελληνικών καταλυμάτων το 2023 με τα ...μάτια της ΕΛΣΤΑΤ | Ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ενοικιαζόμενα

 83. 18/07 13:33

  ΕΕ | 7 δισ. ευρώ σε υποδομές βιώσιμων, ασφαλών και έξυπνων μεταφορών- ενισχύονται λιμένες στην Ελλάδα

 84. 18/07 13:22

  Έκρηξη παρουσιάζουν οι ταξιδιωτικές απάτες | 12 συμβουλές στις κρατήσεις μέσω Booking

 85. 18/07 11:29

  Ισχυρή άνοδος στις συναλλαγές πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα στο α' εξάμηνο του 2024

 86. 18/07 11:19

  Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με τον όμιλο Expedia

 87. 18/07 10:42

  Υπερ-τουρισμός | "Και όμως οι διαδηλώσεις θα πετύχουν τον στόχο για μείωση των αφίξεων σε αυτές τις περιοχές"

 88. 18/07 07:00

  Τήλος: Παγκόσμια πρωτιά ως πιστοποιημένο νησί μηδενικών αποβλήτων ενεργειακής αυτονομίας

 89. 18/07 07:00

  Δήμος Αρχανών Αστερουσίων: 2 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 90. 18/07 07:00

  Αλγερία: Σχέδιο δράσης για τουριστική ανάπτυξη

 91. 18/07 07:00

  Τσεχία: Συνεχώς αυξανόμενα τα έσοδα από τον τουρισμό

 92. 18/07 07:00

  Το Σινεμά στον Κήπο του Φεστιβάλ στο Χόρτο Πηλίου

 93. 17/07 18:14

  "Όχι" και από την Περιφέρεια στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσούς

 94. 17/07 16:16

  Ξενοδοχεία | Το The Lynx Mountain Resort στη Φλώρινα στα 50 καλύτερα του National Geographic «Lakes & Mountains 2024»

 95. 17/07 16:09

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση ‘‘Η χαρά της ζωής’’ στο Ρέθυμνο με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας

 96. 17/07 15:00

  Κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Σαντορίνη και τουρνουά μπάσκετ στη Λήμνο υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 97. 17/07 14:40

  Η Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου - ADAC αγόρασε 70 ταξιδιωτικά γραφεία της Galeria

 98. 17/07 13:55

  Jet2.com: 11 νέες συνδέσεις με Ελλάδα το καλοκαίρι του 2025

 99. 17/07 13:09

  Άμστερνταμ εναντίον υπερτουρισμού: Τι κάνει ο δήμος για να επαναφέρει την ισορροπία

 100. 17/07 12:36

  ΥΠΑ | +11,4% η επιβατική κίνηση στα 39 αεροδρόμια της χώρας το α' εξάμηνο του 2024