Δεύτερο Messinia Forum από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας μετρά αντίστροφα για το 2ο MESSINIA FORUM στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας στις 13 & 14 Απριλίου, με επίκεντρο την Εστίαση, τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & την Επιχειρηματικότητα. Το Φόρουμ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, της ΠΕΔ Πελοποννήσου, της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των 6 Δήμων της Μεσσηνίας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους 40 ομιλητές, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις γύρω από 7 Θεματικούς Κύκλους, αφενός για να ανοίξουν το διάλογο για την ανάπτυξη νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αφετέρου για να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες γύρω από σημαντικά ζητήματα τρεχουσών αλλά και αναδυόμενων ψηφιακών προκλήσεων. Τα παραπάνω θα υποστηριχθούν από διαδραστικά πάνελ και ομάδες εργασίας.
Φέτος θα συμμετάσχουν 50 τοπικές επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα παρουσιάζοντας με δικά τους περίπτερα τα προϊόντα τους ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιούν B2B συναντήσεις με μεγάλες εταιρείες εμπορίας & διανομής τροφίμων με στόχο την προώθηση και χρήση των τοπικών προϊόντων στην εστίαση.
Καταξιωμένοι chef έχουν προσκληθεί για να αναδείξουν τη μεσσηνιακή γαστρονομία με live cooking και προτάσεις συγκεκριμένων μενού με βάση τα μεσσηνιακά προϊόντα, σε συνεργασία με τοπικά εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Μεγάλη βάση θα δοθεί στην ανάδειξη του μεσσηνιακού οίνου, με ομιλίες για την εξέλιξη του μεσσηνιακού αμπελώνα και live οινογευσίες από διάσημους chaumelier σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα των οινοποιών και των αποσταγματοποιών.
Για πρώτη φορά, 25 επιχειρήσεις από τον Νομό Μεσσηνίας, που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό, θα δώσουν ηχηρό παρόν στήνοντας ένα μεγάλο ενιαίο περίπτερο στον εξωτερικό χώρο του Μεγάρου Χορού. Αυτές οι επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην ανάδειξη της Μεσσηνίας ως εναλλακτικό, θεματικό προορισμό για όλο τον χρόνο, θα ανακοινώσουν τη δημιουργία μιας online πλατφόρμας όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να ενημερώνεται εύκολα και γρήγορα για όλες τις επιλογές θεματικού τουρισμού, όπως επισκέψιμα οινοποιεία και ελαιοτριβεία, θαλάσσια σπορ, μονοπάτια, καγιάκ, hiking και άλλα πολλά.
Οι διοργανωτές του Φόρουμ τονίζουν:
"Εφαλτήριο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, αποτελεί η σημαντική απήχηση του 1ου MESSINIA FORUM. Σύμφωνα με τα περσινά στοιχεία, έλαβαν μέρος πάνω από 4.000 επισκέπτες από το χώρο της εστίασης, του τουρισμού, της αγροδιατροφής και της ευρύτερης τοπικής επιχειρηματικότητας, με συμμετοχή περισσότερων από 40 καταξιωμένων ομιλητών, 120 τοπικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα οι οποίες παρουσίασαν τα προϊόντα τους.
Είμαστε άνθρωποι που όραμά μας είναι η εξέλιξη και η ανάπτυξη (βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη) της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας, παράλληλα με τις απαιτήσεις της εποχής. Βασική επιδίωξη του ΣΕΜ είναι η ανάπτυξη της εστίασης και του τουριστικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, μέσα από την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου καθώς και των συναφών επιχειρήσεων, μέσα από την ενθάρρυνση και ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσω της ανάπτυξης συνεργιών, συνεργασιών και ανταλλαγής καλών πρακτικών καθώς και της εισαγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομιών.
Το MESSINIA FORUM θέλουμε να αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τη Μεσσηνία, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία προϋποθέσεων και δυναμικής για βιώσιμη οικονομική και τουριστική εξέλιξης".
Αναλυτικά το πρόγραμμα
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
ΚΥΚΛΟΣ Α’: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος
Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Τουρισμού
Δημήτριος Μπούχαλης, Καθηγητής Τουριστικού Marketing
“Smart Tourism”
Σωτήρης Βαρελάς, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Διευθυντής Εργαστηρίου Τουριστικής Αριστείας
Δημήτριος Πτωχός, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου,
Δημήτριος Καφαντάρης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ
Εύη Χριστοφιλοπούλου, Καθηγήτρια Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών
Μίλτος Χρυσομάλλης, Βουλευτής Ν. Μεσσηνίας
Ιωάννης Δαβερώνης, Πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής
Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων
ΚΥΚΛΟΣ Β’: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Κωνσταντίνος Τσορώνης, Ελαιολόγος
Κωνσταντίνα Κοτταρίδη, Καθηγήτρια Διευθύντρια ΠΜΣ και Εργαστηρίου Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης ΠΑΠΕΙ)
Γιάννης Καρβέλας, olive oil Expert
ΛευτέρηςΛαζάρου, Chef
Ντίνα Νικολάου, Chef
Ελένη Ψυχούλη, Chef
Ιάκωβος Απέργης, Chef
ΚΥΚΛΟΣ Γ’ ΝΕΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ: CYBER SECURITY – ARTIFICIAL INTELLIGENCE- BRANDING
Γιώργος Καραμανώλης, Co-Founder & CTO/CIO Crowdpolicy,
Δημοσθένης Μπρούσαλης, Σύμβουλος Branding και Επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής DASC Branding
Φαίη Μίχου, Director Marketing/Creative Event Strategist at Fem
Concepts - New York, USA
ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Στρογγυλό Τραπέζι 6 Δημάρχων Ν. Μεσσηνίας,
Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κωνσταντάτος Ιωάννης Εκπρόσωπος ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού)
Περικλής Μαντάς, Βουλευτής Ν. Μεσσηνίας
Κυριακή 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
Ελληνικό Μεσσηνιακό Πρωινό
ΚΥΚΛΟΣ Δ’ Οικονομοτεχνική Ανάλυση Επιχειρήσεων
Στελέχη – Οικονομολόγοι ΕΛΦΕΕ Μεσσηνίας
Εκπρόσωποι Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
ΚΥΚΛΟΣ Ε’ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
Κώστας Τριανταφύλλου, Καταδυτικός, Περ. Διευθυντής της PADI Ελλάδας
Στέφανος Σιδηρόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΤΕΥΔΑ & Πρόεδρος Trekking Hellas
Ιωακείμ Παπαδόπουλος - Ελισσάβετ Χαντζή, The Sports Footprint,Kalamata FC
Μιχάλης Ζαμπίδης,
Γιώργος Καραγκούνης,
Φραγκίσκος Αλβέρτης
ΚΥΚΛΟΣ ΣΤ’ Επιχειρηματικότητα - Καλές Πρακτικές
Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα , νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
Οικογένεια Στεργίου
Ολυμπιακή Ζυθοποιία
ILLY CAFÉ
ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Ιζαμπώ project
ΚΥΚΛΟΣ Ζ’ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Δημήτριος Πατριαρχέας, Γεν. Γραμματέας Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας,
Δημήτριος Μπούχαλης, Καθηγητής Τουριστικού Marketing,
Αθανάσιος Μιχελόγγονας, Αντιπεφερειάρχης Τουρισμού Πελοποννήσου
Γιώργος Λαζαρίδης, Εκπρόσωπος τουρισμού Δήμου Καλαμάτας,
Βασίλης Τριγκιλίδας, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ελλάδος
Ιωάννα Κοψιάφτη, Travel Agent
Γιώργος Δημόπουλος, Travel Agent
Γιώργος Λούκας, Sommelier Οίνου
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:
Live cooking
Wine Tasting
Ομιλία Sommelier παρουσία των οινοποιών του Μεσσηνιακού Αμπελώνα
Δράσεις Ι.Σ.Α.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ 360
ΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ
MESSINIA TERROIRS – ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ KAI ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
04/10 20:31
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
04/10 06:52
04/10 06:33
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
04/10 06:17
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
04/10 06:13
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
04/10 06:13
04/10 04:25
04/10 04:23
04/10 04:15
03/10 18:44
Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης
03/10 16:18
Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν
03/10 16:11
Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025
03/10 15:53
Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο
03/10 15:49
Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο
03/10 15:43
Μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση | Αναβιώνει το ξενοδοχείο - εκπαιδευτήριο με σύγχρονα μέσα
03/10 14:27
Νέα βραβεία UN Tourism και FIA για βιώσιμη ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό
03/10 14:01
ΕΟΤ: Προβολή «άγνωστων» ελληνικών προορισμών στη γαλλική τουριστική αγορά
03/10 13:31
Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας
03/10 13:07
Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027
03/10 10:43
03/10 10:03
03/10 08:18
03/10 07:38
Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη
03/10 07:15
Λέσβος: Σταυροδρόμι εθελοντισμού και τουρισμού μέσα από τη Συνάντηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
03/10 07:05
Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024
03/10 06:53
Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία
03/10 06:52
Ο τουρισμός στηρίζει τα προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας στην αγορά του Βελγίου
03/10 06:35
03/10 06:15
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία
03/10 06:15
03/10 06:12
03/10 06:10
03/10 06:09
Οι διμερείς τουριστικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
02/10 22:58
Η μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας στην Ελλάδα έσπασε ρεκόρ προσέλευσης
02/10 20:15
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου
02/10 20:12
Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη της Αρμενίας – Ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας
02/10 18:03
Να σωθεί η ισορροπία της Αθήνας – Όχι τουριστικό mall γύρω από την Ακρόπολη
02/10 16:13
Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις ο μεγάλος κερδισμένος της ελληνικής κτηματαγοράς
02/10 15:55
FORUM Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού | Γνωριμία με τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης
02/10 15:49
TASTE ZAKYNTHOS – Η Ζάκυνθος ανέδειξε τον γαστρονομικό και διατροφικό πλούτο της
02/10 15:46
02/10 15:36
Έρευνα Yougov | Πώς οι «τσιμπημένες» τιμές αλλάζουν τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Γερμανών
02/10 15:20
10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στο Γκολφ Γλυφάδας
02/10 15:10
Selene Vedema 2025: Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του παγκόσμιου οινικού στερεώματος
02/10 14:12
TUI | Φθινοπωρινή "τρέλα" των Γερμανών για την Κρήτη – Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί είναι περιζήτητοι
02/10 13:46
02/10 13:43
Η Μούσα Καλλιόπη «ξεναγεί» στην Πιερία με 2D και 3D animation
02/10 13:40
Η DKG Development παραδίδει Safe House για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στον Πειραιά
02/10 13:38
02/10 10:37
Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη των Βρετανών για ταξίδια στο εξωτερικό – Πρωταγωνιστούν οι νεότερες ηλικίες
02/10 10:34
Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026
02/10 10:24
Συνεργασία SΤΑΜΑ – MOBIAK για την πυρασφάλεια στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης
02/10 10:17
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Αίτημα για «πάγωμα» νέων αδειών βραχυχρόνιων μισθώσεων στο νησί
02/10 10:11
Η Wyndham ενισχύει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη με ακόμη 2 ξενοδοχεία
02/10 08:15
Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της
02/10 07:15
Ενισχύσεις για προσβάσιμες παραλίες σε Κόρινθο, Κύμη και Ρέθυμνο
02/10 07:12
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προώθηση του εναλλακτικού και πολιτιστικού τουρισμού
02/10 07:10
02/10 07:08
Air Arabia | Με το ολοκαίνουριο Airbus A320neo οι πτήσεις Σάρτζα - Αθήνα
02/10 07:05
02/10 07:05
02/10 07:02
Δήμος Μαλεβιζίου: Aγορά για την αξιοποίηση ακινήτου που ήταν το 1900 ξενοδοχείο
02/10 07:02
Στο ΣτΕ οι προσφυγές κατά του master plan της COSCO - Γίνεται λόγος για παραλείψεις και κινδύνους
02/10 07:00
Συνέδριο ΠΟΞ | Τουρισμός τεσσάρων εποχών και slow tourism το στοίχημα για Λέσβο και Χίο
02/10 06:56
Περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης σε Αρχαία Κόρινθο, Σπάρτη και Ναύπλιο
02/10 06:45
Βραχυχρόνια μίσθωση | Άλμα στις διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα την τελευταία τριετία
02/10 06:30
02/10 06:25
Orbis Vini Η πρώτη ελληνική έκθεση εισαγόμενων κρασιών που γίνεται εργαλείο για τη φιλοξενία
02/10 06:24
02/10 06:15
02/10 06:11
01/10 17:53
A.Φιορεντίνος | Ελλάδα πιο φιλική στους τουρίστες με επενδύσεις 380 εκατ. ευρώ σε υποδομές
01/10 15:54
01/10 15:45
Εκδήλωση | «Το μέλλον και το παρόν της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο»
01/10 15:34
2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελληνικού “Έλλη Αλεξίου” | Γέφυρα αλληλεγγύης με τη Σίκινο την 28η Οκτωβρίου
01/10 15:29
SEAJETS | Aπό το Μαντούδι στις Σποράδες και τον Βόλο και τον Οκτώβριο
01/10 13:40
Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Ευρώπης είχαν το καλοκαίρι αύξηση κρατήσεων και πρόσθετων εσόδων
01/10 13:36
WTTC: Έλλειψη 43 εκατ. εργαζομένων στον Τουρισμό έως το 2035
01/10 13:29
01/10 13:13
British Airways | 850.000 θέσεις προς Ελλάδα το 2025, ενισχύοντας τη χειμερινή περίοδο
01/10 11:00
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι
01/10 10:38
Η τροφή αναγνωρίζεται ως πολιτιστικός πόρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας του IGCAT
01/10 10:29
01/10 10:19
Πώς επηρεάζει ένα κυβερνητικό shutdown τον τουρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες;
01/10 10:13
Αξιολόγηση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO
01/10 10:05
01/10 08:26
01/10 07:33
01/10 07:05
Μαρίνα Αλίμου: Ανοίγει ο δρόμος της ανάπλασης 100 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό και το yachting
01/10 07:00
Καθυστερήσεις, τριγμοί και αερομαχίες υπουργείου-ελεγκτών στα αεροδρόμια
01/10 06:52
01/10 06:45
01/10 06:26
01/10 06:24
01/10 06:21
Καρέτα-Καρέτα και βιώσιμος τουρισμός: Όροι για τη νέα κατασκήνωση Camping Thelia
01/10 06:16
Ο Ν. Χαραλάμπους στο ΤΝ | Το 2026 ξεκινούν τα υδροπλάνα - Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο
01/10 06:15
01/10 06:10
30/09 20:33
H Όλγα Κεφαλογιάνη στη σύνοδο του WTTC | Έμφαση στην ανάδειξη του πολιτιστικού τουρισμού
30/09 20:25
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης
Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027
Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο
Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου
Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας
Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο
Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026
Το TikTok μπαίνει δυναμικά στον τουρισμό με νέα εργαλεία διαφημίσεων και κρατήσεων
Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία
Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη
Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025
( 0 )