«Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν Ευτυχίας»- To Mπουτάν δείχνει το δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης | Webinar του Ο. T. Θεσσαλονίκης

«Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν Ευτυχίας»- To Mπουτάν δείχνει το δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης | Webinar του Ο. T. Θεσσαλονίκης

To «Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν Ευτυχίας» είναι ο ύψιστος στόχος της τουριστικής πολιτικής στο Μπουτάν, είπε ο κ. Damcho Rinzin, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και Μάρκετινγκ του τουριστικού συμβουλίου του κράτους του Μπουτάν, σε webinar που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Εργαστηρίου Τουρισμού “Tour Lab” του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Το Μπουτάν είναι ένα βουδιστικό βασίλειο των Ιμαλαίων που εφαρμόζει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τουριστική πολιτική, με γνώμονα την διατήρηση της τοπικής κουλτούρας και την προστασία του περιβάλλοντος. 

 O κ. Rinzin εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες με τον προσδιορισμό «Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν Ευτυχίας» του Μπουτάν. Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν αρκεί να είναι μόνο επιτυχημένο το κράτος. Πρέπει να είναι και ευτυχισμένοι οι πολίτες». Επεσήμανε πως η προστασία του περιβάλλοντος συμβαδίζει με την πολιτιστική διαφύλαξη του Μπουτάν.  Σύμφωνα με το νόμο, τουλάχιστον το 60% της χώρας πρέπει να παραμείνει δασικό για όλες τις μελλοντικές γενιές. «Η κοινωνική βιωσιμότητα διασφαλίζεται από το να έχεις τα πάντα τώρα, αλλά και στο μέλλον». Αυτό καθορίζεται από την  στρατηγική της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης που ακολουθούν.

Στη συνέχεια μίλησε ο CEO της αεροπορικής εταιρείας του Ισραήλ Sundor κ. Gal Gherson για την εποχικότητα στον τουρισμό όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από μία αεροπορική εταιρεία με τεράστια εμπειρία. Ο κ. Gherson αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε τον προορισμό περίπτωση μελέτης (case study) προγραμματισμού πτήσεων. Μίλησε  για τις στενές σχέσεις που έχει δημιουργήσει η εταιρία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα, την ενίσχυση του προορισμού στην τουριστική αγορά του Ισραήλ.

 Στο webinar μίλησαν ακόμη:

 • Ο CEO της αεροπορικής εταιρείας του Ισραήλ Sundor κ. Gal Gherson μίλησε για την εποχικότητα στον τουρισμό όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από μία αεροπορική εταιρεία με τεράστια εμπειρία. Ο κ. Gherson αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε τον προορισμό περίπτωση μελέτης (case study) προγραμματισμού πτήσεων. Μίλησε  για τις στενές σχέσεις που έχει δημιουργήσει η εταιρία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα, την ενίσχυση του προορισμού στην τουριστική αγορά του Ισραήλ.

Ο CEO της Sundor, σημείωσε πως υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που καθιστούν τη Θεσσαλονίκη σημαντικό προορισμό για το Ισραήλ. Η σύντομη πτήση, που διαρκεί μόνο δύο ώρες, το καλό φαγητό, η νεανική ενέργεια εξαιτίας των πανεπιστημίων που υπάρχουν στην πόλη και βεβαία η ιστορία της ισραηλίτικης κοινότητας. Υπογράμμισε πως η Θεσσαλονίκη είναι ένας προορισμός τεσσάρων εποχών, κάτι που επικοινώνησαν με καμπάνια στους πολίτες του Ισραήλ.

 •  Η επικ. καθηγήτρια του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς Γεωργία Zoύνη, μίλησε για το πως μπορούν  να αξιοποιηθούν οι  ευκαιρίες σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Υπογράμμισε ότι θα πρέπει όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό σε επιχειρηματικό και ατομικό επίπεδο, να εκπαιδευτούν, διότι η αλλαγή κουλτούρας έρχεται μόνο με στοχευμένη εκπαίδευση. 

«Η βιωσιμότητα, η ευζωία μέσω της χρήσης της τεχνολογίας αλλά και του μάρκετινγκ πρέπει να γίνουν βιώματα και κουλτούρα μας και με στρατηγική να μετατρέψουμε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες».

 •  Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως ο τουρισμός της Μυκόνου έχει ιστορία 100 χρόνων. Με αφετηρία το 1920 οι Μυκονιάτες έχουν στον DNA τους την φιλοξενία. Οι έντονες τουριστικές ροές που δέχεται το δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί έχουν ως συνέπεια το πρόβλημα της εύρεσης στέγης για τους εποχικούς εργαζόμενους και τους δημοσίους υπαλλήλους. Ο κ. Κουκάς μίλησε για το νέο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο  κατοικιών που προορίζονται γι’αυτούς. Αναφέρθηκε επίσης στην πολιτική διαχείρισης του νερού από τον Δήμο, προκειμένου  να αντιμετωπιστούν οι  περιορισμένοι υδάτινοι πόροι.
 • Στο ξεκίνημα του webinar απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου. Η κ. Πατουλίδου αναφέρθηκε στα «σημάδια» της πλήρους ανάκαμψης που παρουσιάζει ο τουρισμός της Θεσσαλονίκης, βασιζόμενη στα στοιχεία  της FRAPORT που δείχνουν αύξηση 26% στον αριθμό των επιβατών, που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη κατά το μήνα Απρίλιο του 2023 σε σχέση με τον Απρίλιο του 2022. 

 Αναφέρθηκε στο έργο προβολής της Θεσσαλονίκης, που αποτιμήθηκε από την κατάταξη του προορισμού σε υψηλές θέσεις ερευνών διεθνών μέσων, όπως το CNN και το Tasteatlas αλλά και από τα βραβεία που συγκέντρωσε ο ΟΤΘ στα Tourism Αwards. Η κ. Πατουλίδου επισήμανε πως εφόσον η Θεσσαλονίκη είναι ένας αναγνωρίσιμος και ελκυστικός city-break προορισμός της Ευρώπης, πρέπει να ζυγίσουμε επαρκώς τις σύγχρονες προκλήσεις.

 •  Τον συντονισμό του webinar είχε ο Δρ Ευάγγελος Χρήστου, Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Ο κ. Χρήστου επεσήμανε πως οι επισκέπτες στην Ελλάδα επιζητούν ένα ιδιαίτερα διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν, προσωποποιημένο, που να ικανοποιεί τις ανάγκες τους και συγχρόνως να εστιάζει σε ισχυρά βιωματικά στοιχεία.

 Στο webinar απηύθυνε επίσης χαιρετισμό η Γενική Διευθύντρια Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού κ. Παναγιώτα Διονυσοπούλου. Η κ. Διονυσοπούλου αναφέρθηκε στην προετοιμασία στρατηγικής του αειφόρου τουρισμού της Ελλάδας, τη δημιουργία του Παρατηρητηρίου παρακολούθησης  και την συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού για τον παράκτιο και παραθαλάσσιο τουρισμό.

 •  Τελευταίος ομιλητής ήταν ο κ. Johannes Thor Skulason, Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Ισλανδικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ο κ. Skulason  μίλησε για τον υπερτουρισμό στην Ισλανδία, μια χώρα 300.000 ντόπιων που δέχεται δεκάδες εκατομμύρια τουριστών κάθε χρόνο και το 97% αυτών, την επισκέπτονται για τη φύση. Επεσήμανε πως το πολιτικό πλαίσιο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης βασίζεται στη συνεργασία της κυβέρνησης με τις βιομηχανίες.

 Τόνισε πως όλες χώρες της Ευρώπης έχουν να αντιμετωπίσουν παρόμοιες προκλήσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχει κοινός σχεδιασμός σε πολλά επίπεδα. Ένα από τα κυριότερα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι η έλλειψη προσωπικού «Για το λόγο αυτό πρέπει να στοχεύσουμε στην εκπαίδευση όχι μόνο νέων αλλά και των ανθρώπων που ήδη εργάζονται στον χώρο του τουρισμού».

 

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 24/09 07:28

  Λίβανος: Σημαντική αύξηση της αεροπορικής κίνησης στο οκτάμηνο

 2. 24/09 07:19

  Κέρκυρα | Νέος διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου - φιλέτου στο κέντρο της παλαιάς πόλης

 3. 23/09 22:15

  Καλλιτεχνική δράση Εκεί που Ζω στη Χίο

 4. 23/09 22:09

  Διεθνές Φεστιβάλ Κινούμενων Σχεδίων Animasyros στη Σύρο

 5. 23/09 22:05

  Mουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην ελληνική ιστορία και στη σημασία του Φωτός στη Δήλο

 6. 23/09 12:43

  Καταστροφική η αύξηση του Φόρου Διαμονής - Ναι σε ένα τοπικό "Πράσινο Τέλος" επί του τζίρου

 7. 22/09 17:15

  ΞΕΕ | Το Ελληνικό Πρωινό της Αττικής στο Φεστιβάλ Γαίας Αττικής Νέα Θεσμοφόρια

 8. 22/09 17:10

  «Στοίχημα για εμάς το πρώτο πλωτό αιολικό πάρκο να είναι έτοιμο το 2030»

 9. 22/09 17:05

  Τουρισμός: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας-Ταϊλάνδης

 10. 22/09 16:00

  Dusit International: Σε αναζήτηση ξενοδοχείων στην Ευρώπη και τον κόσμο για τα 2 νέα brand Dusit Collection & Devarana

 11. 22/09 15:16

  1,3 εκατ. οι επισκέπτες της Ακρόπολης το α’ 5μηνο – Αύξηση 54,5% στα Μουσεία της χώρας

 12. 22/09 14:51

  Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του Διαχρονικού Μουσείου Τρικάλων στη Θεσσαλία

 13. 22/09 14:20

  KAYAK: Αυτοί είναι οι Ελληνικοί προορισμοί με τα φθηνότερα πεντάστερα ξενοδοχεία για το φθινόπωρο

 14. 22/09 13:34

  HATTA - FedHATTA: Νέα ψηφιακή έκδοση iGreece για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα

 15. 22/09 13:23

  Η Marketing Greece και τα Ikos Resorts αναδεικνύουν την πολιτιστική ταυτότητα της Κέρκυρας

 16. 22/09 13:06

  Κυριαρχία της Booking.com στις online ταξιδιωτικές κριτικές, αλλά χάνει έδαφος από τη Google

 17. 22/09 12:47

  Ανανεωμένη η ΙΤΒ 2024: Αλλαγές στην αισθητική των περιπτέρων – Επιμένει στο κόνσεπτ b2b

 18. 22/09 12:47

  ΕΞΑΑΑ | «Οι Πέτρες Μιλούν 2023» στην Ακαδημία Πλάτωνος

 19. 22/09 12:35

  Ομοσπονδία φοροτεχνικών | Προσοχή: Απάτες εις βάρος πελατών λογιστικών γραφείων

 20. 22/09 12:23

  Επενδύσεις | Σε διαβούλευση η ΣΜΠΕ για το ακίνητο Ακτή και Camping Ποσειδίου Καλάνδρας

 21. 22/09 12:20

  Ευρωκοινοβούλιο: Πρόταση για δωρεάν χειραποσκευή σε όλες τις Ευρωπαϊκές πτήσεις

 22. 22/09 12:07

  Τουρισμός | Η EasyJet προσθέτει τη Σκιάθο στο πρόγραμμα διακοπών στην Ελλάδα το 2024

 23. 22/09 11:22

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Ποιες αγορές πρωτοστάτησαν το 7μηνο - εντυπωσιακές οι επιδόσεις των Αμερικανών

 24. 22/09 11:10

  Accor | Η Julie White Chief Commercial Officer για την Ευρώπη και Β.Αφρική

 25. 22/09 11:03

  Μύκονος | Πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης για καταλύματα, εστιατόρια και δραστηριότητες

 26. 22/09 10:54

  Το Four Seasons Astir Palace στην 35η θέση των 50 καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο

 27. 22/09 10:40

  Ρόδος | Την παρέμβαση των τοπικών βουλευτών ζητούν οι φορείς για τον Φόρο Διαμονής

 28. 22/09 10:34

  Αλιευτικός Τουρισμός | Πρότυπο ανάπτυξης η Ιταλία

 29. 22/09 10:30

  Kοινές δράσεις μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΕΣΕΕ για την προβολή των τοπικών αγορών

 30. 21/09 17:13

  Η Selected Hideaways συμμετέχει στην IFTM Διεθνής & Γαλλική αγορά

 31. 21/09 17:05

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με τον ειδικό σύμβουλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

 32. 21/09 16:13

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Πρόσθετος φόρος διαμονής: νομοθέτηση στο πόδι ή συνειδητή επιλογή;

 33. 21/09 16:10

  ΙΝΣΕΤΕ: 9η Σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού

 34. 21/09 16:04

  Έλενα Ράπτη | Νέο θεσμικό πλαίσιο για τον ιατρικό τουρισμό

 35. 21/09 15:16

  Η Google αυξάνει της λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης στα ταξίδια

 36. 21/09 14:27

  Απειλή για τον Ελληνικό τουρισμό το «πράσινο» τέλος στα καταλύματα

 37. 21/09 13:42

  Γερμανικός τουρισμός: Κυριαρχία του all inclusive στις διαδικτυακές κρατήσεις διακοπών

 38. 21/09 13:28

  Τουρκικός τουρισμός | Τα ξενοδοχεία στην Αλικαρνασσό μείωσαν τις τιμές και αύξησαν τις πληρότητες

 39. 21/09 12:37

  Τουρισμός | Παρουσίαση ελληνικών προορισμών στην αγορά της Νότιας Αφρικής

 40. 21/09 12:22

  ΠΟΤ | Παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της βιωσιμότητας του τουρισμού

 41. 21/09 12:08

  ΣΔΟΕ: Παράνομες επιχορηγήσεις ύψους 2,6 εκατ. ευρώ σε 3 ξενοδοχεία στην Κω, τη Ρόδο και τα Τρίκαλα

 42. 21/09 11:23

  EasyJet holidays: Για πρώτη φορά επέκταση της σεζόν μέχρι το Νοέμβριο

 43. 21/09 11:11

  Transavia: Νέα καλοκαιρινή σύνδεση με Θεσσαλονίκη από τις Βρυξέλλες το 2024

 44. 21/09 10:54

  Εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους μέχρι το 2050 εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

 45. 21/09 10:50

  ΠΟΤ: Ανάκαμψη στο 80% έως 95% των επιπέδων 2019 στον παγκόσμιο τουρισμό το 2023

 46. 21/09 10:40

  Να μην χαθεί η ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων | Μανώλης Γιαννούλης

 47. 21/09 10:26

  Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι της Μαγνησίας

 48. 21/09 10:14

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εγκρίθηκαν οι νέοι κανόνες στην ΕΕ- Χαιρετίζει η Airbnb

 49. 21/09 09:53

  Κανονικά σήμερα οι πτήσεις - "Δεμένα" τα πλοία στον Πειραιά

 50. 20/09 17:03

  Διαχείριση Βιοαποβλήτων στα ξενοδοχεία του Δήμου Αθηναίων

 51. 20/09 15:26

  Η Μαγιόρκα θα εντοπίζει τις παράνομες μισθώσεις μέσω του οικολογικού φόρου

 52. 20/09 14:24

  Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου | Ζημιογόνα τα περισσότερα ξενοδοχεία - δεν αντέχουν άλλα βάρη!

 53. 20/09 13:41

  Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2023 – Ένα είναι Ελληνικό!

 54. 20/09 13:06

  IPK / ITB | Κινεζικός τουρισμός: Ανάκαμψη των εξερχόμενων ταξιδιών το 2024

 55. 20/09 12:41

  «Πολιτισμός - Τουρισμός: Ένα βήμα πιο κοντά» | Συζήτηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και την Marketing Greece

 56. 20/09 12:34

  Cunard: Νέα κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά το 2025

 57. 20/09 12:29

  Το Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

 58. 20/09 12:17

  Contiki: Νέα προγράμματα διακοπών στην Ελλάδα το 2024 για νέους και LGBTQIA+

 59. 20/09 12:02

  Ελληνικός τουρισμός 2023 | Στα 10,3 δισ. ευρώ οι εισπράξεις το 7μηνο, +13,2% έναντι του 2019

 60. 20/09 11:38

  Ηράκλειο: Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ οι «Μέρες Γαστρονομίας 2023

 61. 20/09 11:19

  ΤΑΙΠΕΔ: Ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ακινήτων σε Ιεράπετρα και Θεσσαλονίκη

 62. 20/09 10:52

  JG Travel Group | Χειμερινές διακοπές 15, 22 και 29 ημερών σε ελκυστικές τιμές σε Κύπρο και Τουρκία

 63. 20/09 10:49

  Το Skiathos Palace Hotel φιλοξενεί το 6o Παγκόσμιο Συνέδριο Ογκολογίας ACTC2023

 64. 20/09 10:32

  TUI | Προειδοποίηση για αλλαγές στα ταξίδια στην Ευρώπη λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

 65. 19/09 19:54

  Η οριζόντια αύξηση του φόρου διαμονής υπονομεύει την Εθνική Στρατηγική για τον τουρισμό

 66. 19/09 19:41

  Κυβέρνηση | Ποια μέτρα οικονομικής και φορολογικής πολιτικής αποφασίστηκαν

 67. 19/09 19:16

  Ελληνικός Τουρισμός | Εξειδικεύτηκαν τα μέτρα: Τι πληρώνουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα και Airbnb

 68. 19/09 19:04

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Βρετανό πρέσβη - Δρομολογείται η υπογραφή συμφωνίας

 69. 19/09 15:46

  ΥΠΑ | Ρεκόρ επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια τον Αύγουστο και το 8μηνο

 70. 19/09 14:49

  Hotelising: Απολογισμός της τουριστικής περιόδου 2023

 71. 19/09 13:49

  DERTOUR: Η Ελλάδα στους πιο TOP προορισμούς διακοπών για οικογένειες & πολυτέλεια – Ανεβαίνει η ζήτηση για Φθινόπωρο

 72. 19/09 12:25

  Real Estate | έρευνα RE/MAX: Πού και τι αγοράζουν οι ξένοι στην Ελλάδα - στην πρώτη θέση οι Ισραηλινοί

 73. 19/09 12:08

  Βρετανικός τουρισμός | Υψηλότερες επιδόσεις από το 2019 φέτος - WTTC: Ανάκτηση των θέσεων εργασίας στην Ευρώπη το 2024

 74. 19/09 12:05

  Νέα τάση late summer bookings: Στροφή των Βρετανών στις διακοπές τον Σεπτέμβριο & Οκτώβριο – Ποιο Ελληνικό νησί κερδίζει

 75. 19/09 12:00

  Διθυραμβικά σχόλια για τη Ρόδο σε ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης

 76. 19/09 11:42

  Τα Αρχαιολογικά Μουσεία Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου στον πολιτισμό της αμπέλου και του κρασιού

 77. 19/09 11:40

  Τουρισμός: Πάνω από το 2019 οι ταξιδιωτικές δαπάνες των Αμερικανών – Ποιους μήνες ταξίδεψαν περισσότερο

 78. 19/09 11:32

  Παρουσιάζεται το Ψηφιακό Αποθετήριο Τουριστικού και Πολιτισμικού Περιεχομένου Δήμου Ηρακλείου

 79. 19/09 11:22

  Φεστιβάλ Φωτομετρίας στα Ιωάννινα

 80. 19/09 10:20

  TUI: Στο 95% του 2019 κλείνει το φετινό καλοκαίρι - Επέκταση σεζόν για Ελλάδα και Τουρκία

 81. 19/09 09:58

  Πρώτο βήμα για ίσους όρους ανταγωνισμού οι εξαγγελίες για τα Airbnb | Όχι οριζόντια το Πράσινο Τέλος

 82. 18/09 21:24

  10 Urban Roof @ Radisson Blu Park | Η νέα all day φυσική επιλογή του αθηναϊκού lifestyle 

 83. 18/09 19:04

  Το νέο Θέατρο του Λυκαβηττού αποκαλύπτεται μέσα από ένα ατμοσφαιρικό Timelapse 80 δευτερολέπτων

 84. 18/09 18:53

  Ρυθμίσεις για Airbnb και φόρο διαμονής | Το ΞΕΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις σε διάλογο με την κυβέρνηση

 85. 18/09 18:44

  ΑΑΔΕ | Tι προβλέπει η νέα συμφωνία συνεργασίας με τις πλατφόρμες Airbnb, Booking και Expedia Group/VRBO

 86. 18/09 16:03

  «Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino, στo πλαίσιo του Athens Democracy Forum      

 87. 18/09 14:19

  FedHATTA: Συνάντηση με Γ. Αποστολόπουλο και Ν.Κελαϊδίτη για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

 88. 18/09 14:09

  Δ.Καραλής | Τουρισμός: Η Πελοπόννησος και η Μεσσηνία πληρώνουν την έλλειψη ενός σύγχρονου αεροδρομίου

 89. 18/09 12:38

  ForwardKeys | Ελληνικός τουρισμός 2023: Καλύτερες επιδόσεις το καλοκαίρι από το 2019 και το 2022

 90. 18/09 12:25

  Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Ενώσεων Μαρινών Ελλάδας και Λιμένων Ελλάδας

 91. 18/09 12:11

  Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου | Ενημερωτική εκδήλωση για την πυροπροστασία στα ξενοδοχεία

 92. 18/09 11:58

  Τουρίστες νοσηλεύονται μετά από κατανάλωση μολυσμένων ψαριών στη Γαλλία - η ασθένεια αλλαντίαση

 93. 18/09 11:48

  Πληγέντες: Παράταση και αναστολή καταβολής φορολογικών οφειλών για πολίτες και επιχειρήσεις

 94. 18/09 11:22

  Έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα στη φιλοξενία: Πιο ακριβά τα Airbnb από τα ξενοδοχεία! Τιμές-φωτιά στη Σαντορίνη

 95. 18/09 11:18

  ΕΕ | Ρεκόρ διανυκτερεύσεων στα τουριστικά καταλύματα το α΄εξάμηνο του 2023

 96. 18/09 10:46

  Μητσοτάκης | Δεν θα "σκοτώσουμε" την αγορά Airbnb - Κανένα πρόβλημα ανταγωνισμού με την αύξηση του φόρου διαμονής

 97. 18/09 10:14

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Άμεσα μέτρα στήριξης των ξενοδοχείων- εκατοντάδες ακυρώσεις πολύ μεγάλων ποσών

 98. 18/09 10:09

  Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων | Συναντήσεις στην Αθήνα με ΞΕΕ και Κεφαλογιάννη

 99. 18/09 10:00

  Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ξενώνα Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης

 100. 18/09 07:57

  Αγροτουριστική Έκθεση Βαρθολομιού Ηλείας