Κρητικά προϊόντα (και) σε ξενοδοχεία της Αθήνας | 19.000 επιχειρηματικές συναντήσεις στο Παγκρήτιο Forum

Mε τη συμμετοχή 149 παραγωγών και μεταποιητών τροφίμων από την Κρήτη και τη διενέργεια πλέον των 19.000 B2B συναντήσεων με εκπροσώπους από 63 ομίλους εταιρειών, μεταξύ των οποίων ξενοδοχεία, Super Market, Δικτύων Διανομής, Delicatessen και εστιατορίων, ολοκληρώθηκε το 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α) στις 17 & 18 Φεβρουαρίου.
Σημειώνεται ότι το 2o Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων διενεργήθηκε υπό την σκέπη των τεσσάρων (4) επιμελητηρίων της Κρήτης, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, καθώς και την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.
Το Forum, του οποίου φέτος οι συμμετοχές ήταν αυξημένες σε ποσοστό 25% σε σχέση με πέρυσι, αποτελεί πλέον θεσμό έχει ως στόχο την ανάδειξη και εξωστρέφεια της αγροδιατροφής της Κρήτης, ένα πλούσιο και μεγάλο κεφάλαιο του νησιού που υπογράφει και το τουριστικό brand της μεγαλονήσου. Στο διήμερο workshop όπως προαναφέρθηκε συμμετείχαν δωρεάν δεκάδες τοπικοί παραγωγοί καθώς και επιχειρήσεις οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές B2B συναντήσεις με δυνητικούς αγοραστές.
Υπογραμμίζεται ότι ο τομέας της αγροδιατροφής καθώς και της γαστρονομίας της Κρήτης αποτελούν δύο δυνατά «κανάλια» προώθησης και εξωστρέφειας ολόκληρου του νησιού. Δύο κλάδοι που θα πρέπει να συνδέονται άρρηκτα με τον τουρισμό και κυρίως με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις οι οποίες δέχονται εκατομμύρια ξένους επισκέπτες κάθε χρόνο. Με το terroir του νησιού να αποτελεί έναν «θησαυρό» και σαφώς και το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων προορισμών.
Κατά την έναρξη του 2ου Παγκρήτιου Forum στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε ότι : «το 2ο Παγκρήτιο φόρουμ Κρητικών προϊόντων, μια ιδέα που ξεκίνησε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης πήρε σάρκα και οστά. Μια ιδέα που ξεκίνησε για να αναδείξουμε την υγιεινή διατροφή, την ευζωία ως μοντέλο αναπόσπαστο της καλής φιλοσοφίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των αξιών που υπηρετεί το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Μια ιδέα που βρήκε αμέσως ανταπόκριση στο πρόσωπο των τεσσάρων Προέδρων των Επιμελητηρίων της Κρήτης και που σήμερα είμαστε εδώ για δεύτερη χρονιά στη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας μας, στο Ποδηλατοδρόμιο μαζί με περίπου 160 εκθέτες, παραγωγούς τυποποιημένων προϊόντων με προγραμματισμένα περίπου 19,000 ραντεβού b2b. Συναντήσεις πολλές που από αυτές θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Το μοντέλο της υγιεινής διατροφής, της Κρητικής διατροφής να καθιερωθεί σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν οφέλη από τον αθλητικό τουρισμό, ούτως ή άλλως είναι ένας από τους βασικούς στόχους του υφυπουργείου Αθλητισμού. Χαιρόμαστε με αυτή την εξέλιξη, αποφασίσαμε του χρόνου να πάμε ακόμα ψηλότερα και σε αριθμό συμμετεχόντων χωρίς να αλλοιώσουμε την ποιότητα, την αυστηρότητα και τον επαγγελματισμό, αλλά να πάμε ακόμα πιο ψηλά και έξω από τα ελληνικά σύνορα.
Ευχόμαστε λοιπόν στα καλύτερα. Η Ελλάδα αλλάζει, ο αθλητισμός αλλάζει η υγιεινή διατροφή, η κρητική διατροφή εκτινάσσεται. Του χρόνου θα πάμε ακόμα ψηλότερα, με ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παραγωγών – μεταποιητών τροφίμων κι ακόμα περισσότερους εκπροσώπους από ξενοδοχεία, Super Market, Δίκτυα Διανομής, Delicatessen και εστιατόρια. Να ξεπεράσουμε τα 20.000 Β2Β χωρίς να αλλοιώσουμε την ποιότητα, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό. Και να βγούμε και έξω από τα ελληνικά σύνορα, διοργανώνοντας Φόρουμ και στην κεντρική Ευρώπη! Θα αξιοποιήσουμε και τη μεγάλη ευκαιρία με τη διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» στο Karteros Beach Sports Center τον προσεχή Σεπτέμβριο. Να γνωρίσουν όλοι όσοι θα συμμετάσχουν –και οι 26 χώρες της λεκάνης της Μεσογείου με αθλητές, προπονητές συνοδούς, επισκέπτες κλπ- τα φημισμένα κρητικά προϊόντα διατροφής και πόσο απαραίτητα είναι στον αθλητισμό.»
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης σε παρέμβαση του, στο πλαίσιο της έναρξης του Forum δήλωσε ότι « "η κρητική κουζίνα κερδίζει μερίδιο στην παγκόσμια γαστρονομία και στάθηκε στην σημασία των κρητικών προϊόντων που αποτελούν ισχυρό κανάλι εξωστρέφειας της χώρας, όπως είπε. Στο μεταξύ ο κ. Πατούλης έκανε ειδική αναφορά στις θεματικές μορφές τουρισμού, αναφέροντας πως η γαστρονομία της Κρήτης αποτελεί ένα ισχυρό όπλο προς την ανάπτυξη αυτών.
Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης ανέφερε ότι «Το δεύτερο Παγκρήτιο Forum προώθησης των Κρητικών προϊόντων στην Αθήνα αποτελεί ένα τεκμήριο του γεγονότος ότι ο θεσμός έχει ήδη μετεξελιχθεί σε ένα μοχλό ενίσχυσης των συνεργασιών και ένα σημαντικό αναπτυξιακό κεφάλαιο για την Κρήτη. Στη δεύτερη στη σειρά διοργάνωση, βάζουμε τον πήχη ψηλότερα, στοχεύοντας σε περισσότερες και αποδοτικότερες B2Β συναντήσεις και επαγγελματικές επαφές ουσίας και προωθώντας την κρητική διατροφή, ως πρότυπο υγιεινής διατροφής, που χρειάζεται να έχει οποιοσδήποτε ασχολείται με τον αθλητισμό. Συνδέουμε την Κρητική διατροφή και τα αγνά κρητικά προϊόντα με την ευζωία, τον υγιεινό τρόπο ζωής, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό. »
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης, επισήμανε στον χαιρετισμό του τα εξής: «Με το “2ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων της Αθήνας” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ισχυροποιούμε μεθοδικά και συντονισμένα την εμπορική παρουσία του Αγροδιατροφικού τομέα του νησιού μας στην πρωτεύουσα, στοχεύοντας στρατηγικά και στο σύνολο της Ελληνικής Αγοράς.
Αναβαθμίζουμε και επεκτείνουμε δυναμικά έναν ακόμα θεσμό πολυεπίπεδης προβολής και εμπορικής προώθησης της ποιοτικής υπεραξίας της Κρητικής Γης, των ανθρώπων και των επιχειρήσεών μας. Συνεπής συμπαραστάτης μας και φέτος το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Στο Επιμελητήριο Χανίων συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση την εξωστρεφή μας δράση, εξαιτίας της δυναμικής που ανέπτυξαν οι επιχειρήσεις των Χανίων και το 2022, όταν η αξία των Χανιώτικων εξαγωγών συνέχισε την ανοδική «τροχιά» των τελευταίων ετών (επιπλέον +18,81% στο Α΄4μηνο του 2022), κατακτώντας τη νέα κορυφή των €48.000.000 σε σύγκριση με την ίδια περσινή περίοδο. Σε ηγετική θέση, ο κλάδος των Τροφίμων – Ποτών και η υπεραξία της Γης των Χανίων (στους 20.898 τόνους)».
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γιώργος Γιακουμάκης υπογράμμισε «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε και φέτος στη διοργάνωση του, 2ου Παγκρήτιου Φόρουμ, που έχει καθιερωθεί πλέον ως πρότυπο επιτυχούς συνεργατικού εγχειρήματος. Η πραγματοποίηση σήμερα και αύριο των Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεων, θα δώσει μια ουσιαστική δυνατότητα στους επιχειρηματίες της ξενοδοχίας, των Δικτύων Διανομής και των Supermarkets, στο να γνωρίσουν -και να συνεργαστούν, με εξαιρετικούς παραγωγούς και προϊόντα της Κρητικής Διατροφής. Τουρισμός, ευζωία και Γαστρονομία αποτελούν κρίκους μιας κοινής αναπτυξιακής προσπάθειας. Η διασύνδεση τους μέσα από εκδηλώσεις όπως αυτή, είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλει την αναβάθμιση της θέσης μας στο παγκόσμιο τουριστικό, διατροφικό και αθλητικό γίγνεσθαι. Εύχομαι στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία στις συναντήσεις τους και αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές συμφωνίες.»
Τέλος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης επισήμανε ότι «το 2ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων» αποτελεί ένα σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός που υποστηρίζει την εξωστρέφεια και ενισχύει τον εξαγωγικό προσανατολισμό των Κρητικών επιχειρήσεων, προωθώντας τα ποιοτικά τοπικά Κρητικά προϊόντα στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί δε μοναδική ευκαιρία τόσο για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες όσο και για τους εμπορικούς επισκέπτες του Forum να αναπτύξουν νέες συνεργασίες, να επεκτείνουν τις εμπορικές και επιχειρηματικές τους επαφές και να δημιουργήσουν νέα «κανάλια» διανομής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε υφιστάμενους και νέους κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας.»
04/10 20:31
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
04/10 06:52
04/10 06:33
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
04/10 06:17
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
04/10 06:13
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
04/10 06:13
04/10 04:25
04/10 04:23
04/10 04:15
03/10 18:44
Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης
03/10 16:18
Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν
03/10 16:11
Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025
03/10 15:53
Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο
03/10 15:49
Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο
03/10 15:43
Μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση | Αναβιώνει το ξενοδοχείο - εκπαιδευτήριο με σύγχρονα μέσα
03/10 14:27
Νέα βραβεία UN Tourism και FIA για βιώσιμη ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό
03/10 14:01
ΕΟΤ: Προβολή «άγνωστων» ελληνικών προορισμών στη γαλλική τουριστική αγορά
03/10 13:31
Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας
03/10 13:07
Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027
03/10 10:43
03/10 10:03
03/10 08:18
03/10 07:38
Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη
03/10 07:15
Λέσβος: Σταυροδρόμι εθελοντισμού και τουρισμού μέσα από τη Συνάντηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
03/10 07:05
Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024
03/10 06:53
Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία
03/10 06:52
Ο τουρισμός στηρίζει τα προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας στην αγορά του Βελγίου
03/10 06:35
03/10 06:15
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία
03/10 06:15
03/10 06:12
03/10 06:10
03/10 06:09
Οι διμερείς τουριστικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
02/10 22:58
Η μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας στην Ελλάδα έσπασε ρεκόρ προσέλευσης
02/10 20:15
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου
02/10 20:12
Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη της Αρμενίας – Ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας
02/10 18:03
Να σωθεί η ισορροπία της Αθήνας – Όχι τουριστικό mall γύρω από την Ακρόπολη
02/10 16:13
Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις ο μεγάλος κερδισμένος της ελληνικής κτηματαγοράς
02/10 15:55
FORUM Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού | Γνωριμία με τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης
02/10 15:49
TASTE ZAKYNTHOS – Η Ζάκυνθος ανέδειξε τον γαστρονομικό και διατροφικό πλούτο της
02/10 15:46
02/10 15:36
Έρευνα Yougov | Πώς οι «τσιμπημένες» τιμές αλλάζουν τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Γερμανών
02/10 15:20
10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στο Γκολφ Γλυφάδας
02/10 15:10
Selene Vedema 2025: Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του παγκόσμιου οινικού στερεώματος
02/10 14:12
TUI | Φθινοπωρινή "τρέλα" των Γερμανών για την Κρήτη – Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί είναι περιζήτητοι
02/10 13:46
02/10 13:43
Η Μούσα Καλλιόπη «ξεναγεί» στην Πιερία με 2D και 3D animation
02/10 13:40
Η DKG Development παραδίδει Safe House για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στον Πειραιά
02/10 13:38
02/10 10:37
Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη των Βρετανών για ταξίδια στο εξωτερικό – Πρωταγωνιστούν οι νεότερες ηλικίες
02/10 10:34
Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026
02/10 10:24
Συνεργασία SΤΑΜΑ – MOBIAK για την πυρασφάλεια στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης
02/10 10:17
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Αίτημα για «πάγωμα» νέων αδειών βραχυχρόνιων μισθώσεων στο νησί
02/10 10:11
Η Wyndham ενισχύει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη με ακόμη 2 ξενοδοχεία
02/10 08:15
Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της
02/10 07:15
Ενισχύσεις για προσβάσιμες παραλίες σε Κόρινθο, Κύμη και Ρέθυμνο
02/10 07:12
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προώθηση του εναλλακτικού και πολιτιστικού τουρισμού
02/10 07:10
02/10 07:08
Air Arabia | Με το ολοκαίνουριο Airbus A320neo οι πτήσεις Σάρτζα - Αθήνα
02/10 07:05
02/10 07:05
02/10 07:02
Δήμος Μαλεβιζίου: Aγορά για την αξιοποίηση ακινήτου που ήταν το 1900 ξενοδοχείο
02/10 07:02
Στο ΣτΕ οι προσφυγές κατά του master plan της COSCO - Γίνεται λόγος για παραλείψεις και κινδύνους
02/10 07:00
Συνέδριο ΠΟΞ | Τουρισμός τεσσάρων εποχών και slow tourism το στοίχημα για Λέσβο και Χίο
02/10 06:56
Περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης σε Αρχαία Κόρινθο, Σπάρτη και Ναύπλιο
02/10 06:45
Βραχυχρόνια μίσθωση | Άλμα στις διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα την τελευταία τριετία
02/10 06:30
02/10 06:25
Orbis Vini Η πρώτη ελληνική έκθεση εισαγόμενων κρασιών που γίνεται εργαλείο για τη φιλοξενία
02/10 06:24
02/10 06:15
02/10 06:11
01/10 17:53
A.Φιορεντίνος | Ελλάδα πιο φιλική στους τουρίστες με επενδύσεις 380 εκατ. ευρώ σε υποδομές
01/10 15:54
01/10 15:45
Εκδήλωση | «Το μέλλον και το παρόν της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο»
01/10 15:34
2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελληνικού “Έλλη Αλεξίου” | Γέφυρα αλληλεγγύης με τη Σίκινο την 28η Οκτωβρίου
01/10 15:29
SEAJETS | Aπό το Μαντούδι στις Σποράδες και τον Βόλο και τον Οκτώβριο
01/10 13:40
Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Ευρώπης είχαν το καλοκαίρι αύξηση κρατήσεων και πρόσθετων εσόδων
01/10 13:36
WTTC: Έλλειψη 43 εκατ. εργαζομένων στον Τουρισμό έως το 2035
01/10 13:29
01/10 13:13
British Airways | 850.000 θέσεις προς Ελλάδα το 2025, ενισχύοντας τη χειμερινή περίοδο
01/10 11:00
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι
01/10 10:38
Η τροφή αναγνωρίζεται ως πολιτιστικός πόρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας του IGCAT
01/10 10:29
01/10 10:19
Πώς επηρεάζει ένα κυβερνητικό shutdown τον τουρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες;
01/10 10:13
Αξιολόγηση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO
01/10 10:05
01/10 08:26
01/10 07:33
01/10 07:05
Μαρίνα Αλίμου: Ανοίγει ο δρόμος της ανάπλασης 100 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό και το yachting
01/10 07:00
Καθυστερήσεις, τριγμοί και αερομαχίες υπουργείου-ελεγκτών στα αεροδρόμια
01/10 06:52
01/10 06:45
01/10 06:26
01/10 06:24
01/10 06:21
Καρέτα-Καρέτα και βιώσιμος τουρισμός: Όροι για τη νέα κατασκήνωση Camping Thelia
01/10 06:16
Ο Ν. Χαραλάμπους στο ΤΝ | Το 2026 ξεκινούν τα υδροπλάνα - Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο
01/10 06:15
01/10 06:10
30/09 20:33
H Όλγα Κεφαλογιάνη στη σύνοδο του WTTC | Έμφαση στην ανάδειξη του πολιτιστικού τουρισμού
30/09 20:25
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης
Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027
Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο
Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου
Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας
Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο
Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026
Το TikTok μπαίνει δυναμικά στον τουρισμό με νέα εργαλεία διαφημίσεων και κρατήσεων
Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία
Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη
Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025
( 0 )