Εγκαινιάζονται οι εκθέσεις Artozyma και Detrop Boutique

Με συνολικά 350 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), συμμετοχές από 23 χώρες και περισσότερους από 130 Hosted Buyers από 22 χώρες εγκαινιάζονται αύριο 2 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης οι εκθέσεις Artozyma και Detrop Boutique, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 4 Απριλίου.
Η δυναμική των κλάδων της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και της ελληνικής παραγωγής delicatessen προϊόντων αναδεικνύεται στο εκθεσιακό αυτό «δίδυμο», η διοργάνωση του οποίου σηματοδοτεί την επανεκκίνηση του εκθεσιακού προγράμματος της ΔΕΘ-Helexpo.
Οι εμπορικοί επισκέπτες είναι, μεταξύ άλλων, εισαγωγείς με εμπειρία στην προώθηση και πώληση ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, διανομείς που προμηθεύουν μεγάλες λιανεμπορικές αλυσίδες, αλυσίδες delicatessen, εισαγωγείς βιολογικών προϊόντων κτλ.
H 10η Artozyma είναι η μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση των κλάδων της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια για το 2022, καθώς συγκεντρώνει τις σημαντικότερες επιχειρήσεις πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και συσκευασίας και εξοπλισμού. Στις παράλληλες εκδηλώσεις της ξεχωρίζουν το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, που έχει ως στόχο την προώθηση της νέας γενιάς του κλάδου, αλλά και το Bakery Lab με masterclasses από την Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας και το Pastry Lab της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος με masterclasses από διακεκριμένους pastry chefs, που θα αναδείξουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.
Επίσης, μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων της Artozyma περιλαμβάνονται η ημερίδα της Συντεχνίας Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης με θέμα «Το Ζαχαροπλαστείο στη Digital Εποχή», η επιστημονική ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων με θέμα «Βιοτεχνική αρτοποιία ζαχαροπλαστική, προσέγγιση των σύγχρονων προκλήσεων» και η ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης για την πιστοποίηση των προϊόντων χωρίς γλουτένη.
Η 30η Detrop Boutique φέρνει σε πρώτο πλάνο την καινοτομία στην παραγωγή τροφίμων, τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις που εξάγουν στις διεθνείς αγορές, τα προϊόντα και τρόφιμα delicatessen, τα σύγχρονα κανάλια πωλήσεων και διανομής και όλες τις νεότερες εξελίξεις του κλάδου. Στη Detrop Boutique τιμώμενος δήμος είναι ο Δήμος Πύργου Ηλείας, ένας διατροφικά «ευλογημένος» τόπος, που παράγει αναρίθμητα προϊόντα βασικής διατροφής, καλύπτοντας μεγάλο μέρος αναγκών της χώρας και όχι μόνο, καθώς κάθε χρόνο οι εξαγωγές του στο εξωτερικό σε πολλά προϊόντα σημειώνουν αύξηση. Στο περίπτερο του Δήμου Πύργου θα συμμετάσχουν πολλές επιχειρήσεις μεταποίησης, οι οποίες παράγουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας Π.Ο.Π. και τροφοδοτούν την εγχώρια αγορά, αλλά και το εξωτερικό.
Παρούσα στη Detrop Boutique θα είναι η Ελλάδα της πρωτογενούς παραγωγής και της γαστρονομίας με 7 Περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας). Επίσης, συμμετέχουν ο Δήμος Γορτυνίας, το Επιμελητήριο Λάρισας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που επιδότησε 9 επιχειρήσεις-μέλη του.
Στο πρόγραμμα της Detrop Boutique περιλαμβάνονται οι εκδηλώσεις γαστρονομίας και γευστικής εκπαίδευσης Greek Bites Area και Cheese & Wine, ενώ ξεχωριστή θέση καταλαμβάνουν δύο διεθνείς διαγωνισμοί ελληνικής ελιάς και ελαιολάδου, αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ». Πρόκειται για τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας εξαιρετικών ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY» και τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Επιτραπέζιων ελιών «TABLE OLIVES TROPHY».
Οι δύο εκθέσεις θα εγκαινιαστούν αύριο, Σάββατο 2 Απριλίου, στις 19:00 στο περίπτερο 13 από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά.
Στην επανεκκίνηση του εκθεσιακού προγράμματος του εθνικού εκθεσιακού φορέα με δύο εκθέσεις που αφορούν έναν στρατηγικό τομέα της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει των εγκαινίων των Artozyma-Detrop Boutique ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας. Μιλώντας δε για τον δήμο Πύργου, τιμώμενο δήμο στη Detrop Boutique, σημείωσε πως η τιμή είναι της ΔΕΘ-Helexpo, με δεδομένη την παραγωγική του δυναμική. Παράλληλα, υπογράμμισε τη συμμετοχή των περιφερειών.
Τη σημασία του να έρθουν σε επαφή οι ξένοι αγοραστές με τα ελληνικά προϊόντα τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο οποίος μάλιστα υπενθύμισε πως το εκθεσιακό «δίδυμο» Artozyma-Detrop Boutique ήταν το τελευταίο που διοργανώθηκε πριν το ξέσπασμα της πανδημίας το 2020. Επίσης, παρουσίασε το σύνολο των εκδηλώσεων των δύο εκθέσεων.
Ευκαιρία για την περαιτέρω προβολή των προϊόντων της περιοχής του Πύργου, αλλά και για επαφές των επαγγελματιών της χαρακτήρισε τη Detrop Boutique ο δήμαρχος Πύργου Ηλείας, κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, εκφράζοντας την ευχή η παρουσία του στην έκθεση να γίνει θεσμός. Αναφέρθηκε επίσης στην ανώτερη ποιότητα του ελαιολάδου, της σταφίδας, των κρασιών, αλλά και των κηπευτικών της περιοχής, που είναι και τα κύρια προϊόντα της και τα οποία ανοίγουν εξαγωγικούς δρόμους. Εξήγησε δε πως ο τόπος διαθέτει μια μοναδική και τεράστια βιοποικιλότητα, που οφείλεται στο μικροκλίμα και τη σύσταση του εδάφους.
Τη σημασία της Artozyma για τον κλάδο της αρτοποιίας υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, κ. Μιχάλης Μούσιος, προτείνοντας μάλιστα τη διοργάνωση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Αρτοποιίας, καθώς, όπως είπε, και δυνατότητες υπάρχουν και γνώσεις. Παρουσίασε επίσης στοιχεία έρευνας που ανετέθη στο ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, που δείχνει ότι η βιοτεχνική αρτοποιία κρατά σταθερά τον τζίρο των καταστημάτων της κοντά στα 2,5 δισ.ευρώ, ενώ παραμένουν σταθερές και με αυξητική τάση οι θέσεις εργασίας. Παράλληλα, αναφερόμενος στον αντίκτυπο από τον πόλεμο στην Ουκρανία έκανε λόγο για επάρκεια σιτηρών και κατ’ επέκταση αλεύρων στην ελληνική αγορά, καθώς ομαλοποιείται η τροφοδοσία των κυλινδρόμυλων από βαλκανικές χώρες.
Στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του ψωμιού στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας», κα Ελισάβετ Κουκουμέρια, υπογραμμίζοντας και τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού, το οποίο φέτος δείχνει πόσο μεγάλη οικογένεια είναι οι αρτοποιοί, αλλά και την προοπτική της νέας γενιάς.
Την παρουσία πολλών ζαχαροπλαστών από όλη την Ελλάδα στη φετινή Artozyma επισήμανε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, κ. Μάριος Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως η έκθεση έχει τη δύναμη να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Σημείωσε μάλιστα πως πρέπει να βγει ένα θετικό μήνυμα, καθώς Artozyma και Detrop έκλεισαν τις εκθεσιακές δράσεις το 2020 και είναι αυτές που τις ανοίγουν το 2022.
Στις δράσεις του Pastry Lab στο πλαίσιο της Artozyma αναφέρθηκε με τη σειρά του ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, κ. Άγγελος Υποκαμισάς, που τόνισε, μεταξύ άλλων, τη βούληση των ζαχαροπλαστών να αναδείξουν με τις δημιουργίες τους τοπικά προϊόντα, όπως αυτά του Πύργου Ηλείας. Ευχήθηκε δε σε δύο χρόνια από τώρα να συζητάμε ακόμα πιο δημιουργικά για την Artozyma.
Τον σημαντικό ρόλο που παίζει η Detrop Boutique στον κλάδο των τροφίμων υπογράμμισε το μέλος του Δ.Σ. της Επιστημονικής Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ», κ. Γιώργος Οικονόμου, αναφερόμενος παράλληλα στη στενή συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo για την καθιέρωση δύο διεθνών διαγωνισμών για το ελαιόλαδο και την ελιά, αλλά και στο Olive Info Center, όπου θα μπορεί κανείς να δει τις διαδικασίες ελαιοποίησης και τυποποίησης του ελαιολάδου.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού και στη νέα γενιά αρτοποιών που θέλει αυτό να αναδείξει, αλλά και στα σεμινάρια με καινοτόμες ιδέες που θα διοργανώσει η Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας αναφέρθηκε η Παρθένα Παστραφίδου της GRUPPO FL, ενώ η Σύλβια Κουμεντάκη της Chef Stories παρουσίασε τις εκδηλώσεις των Greek Bites Area και Cheese & Wine, οι οποίες είναι ήδη sold out, και διοργανώνονται με το σκεπτικό του σεμιναρίου, όπου βιβλίο είναι το πιάτο και το ποτήρι.
Τη σημασία της εκθεσιακής επανεκκίνησης τόνισε ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, σημειώνοντας πως το εκθεσιακό κέντρο αποκτά ξανά τη ζωντάνια του και φιλοξενεί και άλλες εκδηλώσεις εκτός από τις Artozyma και Detrop Boutique το επόμενο τριήμερο.
05/10 06:15
67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα
05/10 06:10
04/10 20:31
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
04/10 06:52
04/10 06:33
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
04/10 06:17
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
04/10 06:13
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
04/10 06:13
04/10 04:25
04/10 04:23
04/10 04:15
03/10 18:44
Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης
03/10 16:18
Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν
03/10 16:11
Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025
03/10 15:53
Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο
03/10 15:49
Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο
03/10 15:43
Μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση | Αναβιώνει το ξενοδοχείο - εκπαιδευτήριο με σύγχρονα μέσα
03/10 14:27
Νέα βραβεία UN Tourism και FIA για βιώσιμη ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό
03/10 14:01
ΕΟΤ: Προβολή «άγνωστων» ελληνικών προορισμών στη γαλλική τουριστική αγορά
03/10 13:31
Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας
03/10 13:07
Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027
03/10 10:43
03/10 10:03
03/10 08:18
03/10 07:38
Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη
03/10 07:15
Λέσβος: Σταυροδρόμι εθελοντισμού και τουρισμού μέσα από τη Συνάντηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
03/10 07:05
Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024
03/10 06:53
Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία
03/10 06:52
Ο τουρισμός στηρίζει τα προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας στην αγορά του Βελγίου
03/10 06:35
03/10 06:15
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία
03/10 06:15
03/10 06:12
03/10 06:10
03/10 06:09
Οι διμερείς τουριστικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
02/10 22:58
Η μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας στην Ελλάδα έσπασε ρεκόρ προσέλευσης
02/10 20:15
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου
02/10 20:12
Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη της Αρμενίας – Ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας
02/10 18:03
Να σωθεί η ισορροπία της Αθήνας – Όχι τουριστικό mall γύρω από την Ακρόπολη
02/10 16:13
Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις ο μεγάλος κερδισμένος της ελληνικής κτηματαγοράς
02/10 15:55
FORUM Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού | Γνωριμία με τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης
02/10 15:49
TASTE ZAKYNTHOS – Η Ζάκυνθος ανέδειξε τον γαστρονομικό και διατροφικό πλούτο της
02/10 15:46
02/10 15:36
Έρευνα Yougov | Πώς οι «τσιμπημένες» τιμές αλλάζουν τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Γερμανών
02/10 15:20
10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στο Γκολφ Γλυφάδας
02/10 15:10
Selene Vedema 2025: Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του παγκόσμιου οινικού στερεώματος
02/10 14:12
TUI | Φθινοπωρινή "τρέλα" των Γερμανών για την Κρήτη – Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί είναι περιζήτητοι
02/10 13:46
02/10 13:43
Η Μούσα Καλλιόπη «ξεναγεί» στην Πιερία με 2D και 3D animation
02/10 13:40
Η DKG Development παραδίδει Safe House για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στον Πειραιά
02/10 13:38
02/10 10:37
Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη των Βρετανών για ταξίδια στο εξωτερικό – Πρωταγωνιστούν οι νεότερες ηλικίες
02/10 10:34
Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026
02/10 10:24
Συνεργασία SΤΑΜΑ – MOBIAK για την πυρασφάλεια στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης
02/10 10:17
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Αίτημα για «πάγωμα» νέων αδειών βραχυχρόνιων μισθώσεων στο νησί
02/10 10:11
Η Wyndham ενισχύει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη με ακόμη 2 ξενοδοχεία
02/10 08:15
Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της
02/10 07:15
Ενισχύσεις για προσβάσιμες παραλίες σε Κόρινθο, Κύμη και Ρέθυμνο
02/10 07:12
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προώθηση του εναλλακτικού και πολιτιστικού τουρισμού
02/10 07:10
02/10 07:08
Air Arabia | Με το ολοκαίνουριο Airbus A320neo οι πτήσεις Σάρτζα - Αθήνα
02/10 07:05
02/10 07:05
02/10 07:02
Δήμος Μαλεβιζίου: Aγορά για την αξιοποίηση ακινήτου που ήταν το 1900 ξενοδοχείο
02/10 07:02
Στο ΣτΕ οι προσφυγές κατά του master plan της COSCO - Γίνεται λόγος για παραλείψεις και κινδύνους
02/10 07:00
Συνέδριο ΠΟΞ | Τουρισμός τεσσάρων εποχών και slow tourism το στοίχημα για Λέσβο και Χίο
02/10 06:56
Περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης σε Αρχαία Κόρινθο, Σπάρτη και Ναύπλιο
02/10 06:45
Βραχυχρόνια μίσθωση | Άλμα στις διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα την τελευταία τριετία
02/10 06:30
02/10 06:25
Orbis Vini Η πρώτη ελληνική έκθεση εισαγόμενων κρασιών που γίνεται εργαλείο για τη φιλοξενία
02/10 06:24
02/10 06:15
02/10 06:11
01/10 17:53
A.Φιορεντίνος | Ελλάδα πιο φιλική στους τουρίστες με επενδύσεις 380 εκατ. ευρώ σε υποδομές
01/10 15:54
01/10 15:45
Εκδήλωση | «Το μέλλον και το παρόν της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο»
01/10 15:34
2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελληνικού “Έλλη Αλεξίου” | Γέφυρα αλληλεγγύης με τη Σίκινο την 28η Οκτωβρίου
01/10 15:29
SEAJETS | Aπό το Μαντούδι στις Σποράδες και τον Βόλο και τον Οκτώβριο
01/10 13:40
Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Ευρώπης είχαν το καλοκαίρι αύξηση κρατήσεων και πρόσθετων εσόδων
01/10 13:36
WTTC: Έλλειψη 43 εκατ. εργαζομένων στον Τουρισμό έως το 2035
01/10 13:29
01/10 13:13
British Airways | 850.000 θέσεις προς Ελλάδα το 2025, ενισχύοντας τη χειμερινή περίοδο
01/10 11:00
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι
01/10 10:38
Η τροφή αναγνωρίζεται ως πολιτιστικός πόρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας του IGCAT
01/10 10:29
01/10 10:19
Πώς επηρεάζει ένα κυβερνητικό shutdown τον τουρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες;
01/10 10:13
Αξιολόγηση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO
01/10 10:05
01/10 08:26
01/10 07:33
01/10 07:05
Μαρίνα Αλίμου: Ανοίγει ο δρόμος της ανάπλασης 100 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό και το yachting
01/10 07:00
Καθυστερήσεις, τριγμοί και αερομαχίες υπουργείου-ελεγκτών στα αεροδρόμια
01/10 06:52
01/10 06:45
01/10 06:26
01/10 06:24
01/10 06:21
Καρέτα-Καρέτα και βιώσιμος τουρισμός: Όροι για τη νέα κατασκήνωση Camping Thelia
01/10 06:16
Ο Ν. Χαραλάμπους στο ΤΝ | Το 2026 ξεκινούν τα υδροπλάνα - Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο
01/10 06:15
01/10 06:10
Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία
Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια
Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26
Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της
Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης
Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης
Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027
Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας
Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026
Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο
6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου
Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο
Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024
Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν
Ένα εστιατόριο της Μάνης στον κατάλογο της Tripadvisor με τα καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια
TUI | Φθινοπωρινή "τρέλα" των Γερμανών για την Κρήτη – Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί είναι περιζήτητοι
Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη
( 0 )