Vavoulas.com

Δια ζώσης φέτος το Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Σούπερ Μάρκετ

Δια ζώσης φέτος το Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και Σούπερ Μάρκετ

Στα μακροπρόθεσμα, σημαντικά  οφέλη που έχει αποκομίσει η τοπική οικονομία από το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής - Σούπερ Μάρκετ αναφέρθηκαν σε Συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των φορέων, που συνδιοργανώνουν το κορυφαίο για την Κρήτη επιχειρηματικό γεγονός.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι μια προσπάθεια που κάθε χρόνο βρίσκει ανταπόκριση σε παραγωγούς και τους ξενοδόχους και έχει αποκλειστικό στόχο να αναδείξουμε την τοπική μας οικονομία, να παρακάμψουμε τα όποια προβλήματα και να εξασφαλίσουμε ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε»

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου και  Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνης  κ. Γιώργος Γιακουμάκης,  τόνισε: «Νομίζω ότι μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, έγινε ακόμη πιο φανερή η αναγκαιότητα μεγαλύτερης ακόμη στήριξης και ανάπτυξης του αγροδιατροφικού μας τομέα. Συμφωνούμε πλέον, όλοι ότι ο κλάδος της αγροδιατροφής πρέπει να αποτελέσει το κλειδί για τον απαιτούμενο μετασχηματισμό του παραγωγικού μας μοντέλου. Ταυτόχρονα, μπορεί να συνεισφέρει στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση της αξίας του τουριστικού μας προϊόντος».  

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σταυρός Τζεδάκης επισήμανε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα Επιμελητήρια του νησιού και σε όλους τους συνδιοργανωτές για όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα. Εμείς ως Περιφέρεια Κρήτης στηρίζαμε και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια γιατί προτεραιότητά μας είναι η παράλληλη ανάπτυξη όλων των τομέων που σχετίζονται με τον τουρισμό και η διάχυση των εισόδων σε όλη την τοπική οικονομία. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διασύνδεση  παραγωγών με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,  γιατί πιστεύουμε ότι τα εκατομμύρια των επισκεπτών στο νησί μας θα πρέπει να δοκιμάσουν την κρητική διατροφή και να αποτελέσουν επιλογή τους στα κρητικά προϊόντα, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές τους επιστρέφοντας στη χώρα τους»

Ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, τόνισε «Ελπίζουμε και φέτος να έχει μεγάλη επιτυχία το Παγκρήτιο FORUM  διότι μόνο με τη σύζευξη πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα θα μπορέσουμε να δούμε ανάπτυξης στον τόπο μας. Τα ξενοδοχεία και οι όμιλοι ξενοδοχείων ζητούμε να γίνουν συμπράξεις παραγωγών για να μπορούμε να προμηθευόμαστε τα προϊόντα σε μεγάλες ποσότητες. Έτσι και εμείς θα κερδίσουμε χρόνο στην αναζήτηση παραγωγών  και οι παραγωγοί θα έχουν μεγαλύτερο κέρδος» 

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων  κ. Γιώργος Πελεκανάκης  υπογράμμισε ότι « Είναι η πιο σημαντική εκδήλωση που γίνεται όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα για τη σύνδεση του Πρωτογενούς Τομέα με τον Τριτογενή. Όταν ξεκινήσαμε, το 2012, έγιναν περίπου 1.800 ραντεβού και φτάσαμε το 2019, στο πιο πρόσφατο δια ζώσης ΦΟΡΟΥΜ, στα 18.000 ραντεβού. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει η πρόθεση να βοηθήσουν όλοι ώστε να γίνει πραγματικότητα η προώθηση των κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία».

Ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Σφακιανάκης ανέφερε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια βοηθάει τους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους στα ξενοδοχεία. Η Κρήτη, διαθέτει μεγάλα πλεονεκτήματα μεταξύ των οποίων η κρητική γαστρονομία και τα κρητικά προϊόντα. Είναι ένα ΄κεφάλαιο’ που μπορεί να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο προς όφελος όλων» 

Ο Πρόεδρος Παραρτήματος Κρήτης ΓΕΩΤΕΕ κ. Αλέξανδρος Στεφανάκης τόνισε ότι « Είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε με όραμα και έχει αποτελέσματα. Είναι πια μία αναγκαιότητα γιατί οι κρίσεις που έχουν έρθει μας αναγκάζουν να σκεφτούμε ότι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις για να υποστηρίξουμε την παραγωγή του τόπου μας, βάζοντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να σκύψουμε πάνω στην εξασφάλιση της διατροφικής μας αυτάρκειας.»

Η Δρ. Έλλη Γκίκα, Διευθύντρια του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης υπογράμμισε: «Υποστηρίζουμε κάθε χρόνο αυτή την πρωτοβουλία και χαιρόμαστε που θα γίνει δια ζώσης φέτος. Χρόνο με το χρόνο τα αποτελέσματα είναι καλύτερα και παρακολουθώντας τα στατιστικά στοιχεία βλέπουμε τεράστια εξέλιξη στις συνεργασίες. Είμαστε σίγουροι οτι σε βάθος χρόνου θα επιτύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει, δηλαδή να διοχετεύουμε, αν είναι δυνατόν, όλη την ντόπια στα κρητικά ξενοδοχεία και ν΄ αξιοποιήσουμε αυτή την ευλογία των εκατομμυρίων επισκεπτών που έρχονται στον τόπο μας.»

Υπενθυμίζεται ότι μετά από διακοπή δύο ετών, λόγω της πανδημίας, το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET «επιστρέφει» στην αρχική του μορφή με δια ζώσης συναντήσεις παραγωγών και μεταποιητών με ξενοδόχους και εκπροσώπους δικτύων διανομής, αντίστοιχα. 

Το 10ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΦΟΡΟΥΜ θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ), τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19. Θα περιλαμβάνει συναντήσεις για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στην τοπική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής – super market, καθώς και συναντήσεις  με  βιοτέχνες, μεταποιητές και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (πχ είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ) ώστε να δοθεί η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, πλην του αγροδιατροφικού.

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών, επαγγελματιών, βιοτεχνών, μεταποιητών, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια αγροτική παραγωγή - δίνοντας την ευκαιρία και στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής – αλλά και να στηριχθεί η συναφής με τον τουρισμό επαγγελματική /βιοτεχνική δραστηριότητα.

Το 10ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα εννέα προηγούμενα χρόνια, έχει βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα  απ’ ευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.

Πέρυσι, οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν μόνο διαδικτυακά, με αξιόλογα αποτελέσματα που αποδεικνύουν τη χρησιμότητα της διοργάνωσης, αλλά και τη δυνατότητα προσαρμογής της σε διαφορετικές συνθήκες.  

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει ολιγόλεπτες συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους, μεταποιητές, επαγγελματίες, βιοτέχνες κλπ σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και προβολή προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες. 

Η συμμετοχή στο 10ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.ebeh.gr/10o-pagkritio-forum   ή στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: www.ebeh.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη, κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  stefanoudaki@ebeh.gr, ή στα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

  1. 05/10 06:15

    67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα

  2. 05/10 06:10

    Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου

  3. 04/10 20:31

    Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές

  4. 04/10 06:52

    Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού

  5. 04/10 06:33

    Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης

  6. 04/10 06:17

    Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26

  7. 04/10 06:13

    Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια

  8. 04/10 06:13

    Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική

  9. 04/10 04:25

    Το καλοκαίρι φεύγει. Η μαγεία της Ελλάδας παραμένει

  10. 04/10 04:23

    Το νέο κύμα των αθηναϊκών micro-bakery

  11. 04/10 04:15

    Ανακλήθηκε η επιδότηση για το Grecotel Mykonos Blu

  12. 03/10 18:44

    Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης

  13. 03/10 16:18

    Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν

  14. 03/10 16:11

    Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025

  15. 03/10 15:53

    Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο

  16. 03/10 15:49

    Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο

  17. 03/10 15:43

    Μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση | Αναβιώνει το ξενοδοχείο - εκπαιδευτήριο με σύγχρονα μέσα

  18. 03/10 14:27

    Νέα βραβεία UN Tourism και FIA για βιώσιμη ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό

  19. 03/10 14:01

    ΕΟΤ: Προβολή «άγνωστων» ελληνικών προορισμών στη γαλλική τουριστική αγορά

  20. 03/10 13:31

    Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας

  21. 03/10 13:07

    Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027

  22. 03/10 10:43

    Βρετανικός τουρισμός | Πακέτα διακοπών: EasyJet holidays και TUI αυξάνουν τις άδειες Atol – Σταθερή η Jet2holidays

  23. 03/10 10:03

    Ενισχύεται το μερίδιο αγοράς της Ελλάδας στην Ιαπωνία

  24. 03/10 08:18

    Πέντε νησιά για Σαββατοκύριακα που μένουν αξέχαστα

  25. 03/10 07:38

    Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη

  26. 03/10 07:15

    Λέσβος: Σταυροδρόμι εθελοντισμού και τουρισμού μέσα από τη Συνάντηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

  27. 03/10 07:05

    Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024

  28. 03/10 06:53

    Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία

  29. 03/10 06:52

    Ο τουρισμός στηρίζει τα προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας στην αγορά του Βελγίου

  30. 03/10 06:35

    Τι να κάνεις αυτήν την εβδομάδα (3-10 Οκτωβρίου)

  31. 03/10 06:15

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία

  32. 03/10 06:15

    Το μεγάλο «στοίχημα» της Ελλάδας: Η σύνδεση των ανανεώσιμων πηγών με τις θαλάσσιες μεταφορές | Ο Γ. Βάλης στο Τ.Ν.

  33. 03/10 06:12

    Γυρίσματα πολωνικής εκπομπής σε Κάλυμνο, Ψέριμο και Κω

  34. 03/10 06:10

    Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Σούνιο και Λευκάδα

  35. 03/10 06:09

    Οι διμερείς τουριστικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης

  36. 02/10 22:58

    Η μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας στην Ελλάδα έσπασε ρεκόρ προσέλευσης

  37. 02/10 20:15

    6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου

  38. 02/10 20:12

    Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη της Αρμενίας – Ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας

  39. 02/10 18:03

    Να σωθεί η ισορροπία της Αθήνας – Όχι τουριστικό mall γύρω από την Ακρόπολη

  40. 02/10 16:13

    Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις ο μεγάλος κερδισμένος της ελληνικής κτηματαγοράς

  41. 02/10 15:55

    FORUM Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού | Γνωριμία με τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης

  42. 02/10 15:49

    TASTE ZAKYNTHOS – Η Ζάκυνθος ανέδειξε τον γαστρονομικό και διατροφικό πλούτο της

  43. 02/10 15:46

    Το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών αναγεννάται

  44. 02/10 15:36

    Έρευνα Yougov | Πώς οι «τσιμπημένες» τιμές αλλάζουν τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Γερμανών

  45. 02/10 15:20

    10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στο Γκολφ Γλυφάδας

  46. 02/10 15:10

    Selene Vedema 2025: Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του παγκόσμιου οινικού στερεώματος

  47. 02/10 14:12

    TUI | Φθινοπωρινή "τρέλα" των Γερμανών για την Κρήτη – Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί είναι περιζήτητοι

  48. 02/10 13:46

    Η Κέρκυρα τιμά την τουριστική της ιστορία

  49. 02/10 13:43

    Η Μούσα Καλλιόπη «ξεναγεί» στην Πιερία με 2D και 3D animation

  50. 02/10 13:40

    Η DKG Development παραδίδει Safe House για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στον Πειραιά

  51. 02/10 13:38

    ΟΛΠ: Τριπλή διάκριση στα Compliance Awards 2025

  52. 02/10 10:37

    Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη των Βρετανών για ταξίδια στο εξωτερικό – Πρωταγωνιστούν οι νεότερες ηλικίες

  53. 02/10 10:34

    Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026

  54. 02/10 10:24

    Συνεργασία SΤΑΜΑ – MOBIAK για την πυρασφάλεια στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

  55. 02/10 10:17

    Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Αίτημα για «πάγωμα» νέων αδειών βραχυχρόνιων μισθώσεων στο νησί

  56. 02/10 10:11

    Η Wyndham ενισχύει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη με ακόμη 2 ξενοδοχεία

  57. 02/10 08:15

    Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της

  58. 02/10 07:15

    Ενισχύσεις για προσβάσιμες παραλίες σε Κόρινθο, Κύμη και Ρέθυμνο

  59. 02/10 07:12

    Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προώθηση του εναλλακτικού και πολιτιστικού τουρισμού

  60. 02/10 07:10

    Η ακτινογραφία του τουρισμού σε Μιλάνο και Βόρεια Ιταλία

  61. 02/10 07:08

    Air Arabia | Με το ολοκαίνουριο Airbus A320neo οι πτήσεις Σάρτζα - Αθήνα

  62. 02/10 07:05

    Grivalia Hospitality: Η αναμονή για το Six Senses στους Πεταλιούς και οι στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα

  63. 02/10 07:05

    Από το Αιγαίο στο Μανχάταν: Η άνοδος της ελληνικής κουζίνας

  64. 02/10 07:02

    Δήμος Μαλεβιζίου: Aγορά για την αξιοποίηση ακινήτου που ήταν το 1900 ξενοδοχείο

  65. 02/10 07:02

    Στο ΣτΕ οι προσφυγές κατά του master plan της COSCO - Γίνεται λόγος για παραλείψεις και κινδύνους

  66. 02/10 07:00

    Συνέδριο ΠΟΞ | Τουρισμός τεσσάρων εποχών και slow tourism το στοίχημα για Λέσβο και Χίο

  67. 02/10 06:56

    Περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης σε Αρχαία Κόρινθο, Σπάρτη και Ναύπλιο

  68. 02/10 06:45

    Βραχυχρόνια μίσθωση | Άλμα στις διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα την τελευταία τριετία

  69. 02/10 06:30

    Cine Πολεμικό Μουσείο | Το 30% των θεατών είναι τουρίστες - Τι λέει ο υπεύθυνος του χώρου Τ. Τζαρίμας στο Τ.Ν.

  70. 02/10 06:25

    Orbis Vini Η πρώτη ελληνική έκθεση εισαγόμενων κρασιών που γίνεται εργαλείο για τη φιλοξενία

  71. 02/10 06:24

    Το Αιγαίο στο Art Explora Festival του Πειραιά

  72. 02/10 06:15

    Οι κορυφαίοι αναρριχητές του κόσμου στην Κάλυμνο για το Διεθνές Φεστιβάλ | Τι λέει στο ΤΝ ο δήμαρχος Ι. Μαστροκούκος

  73. 02/10 06:11

    Συνέδριο της ΠΟΞ στη Μυτιλήνη | Γ. Χατζής: «Η πρόοδος δεν θα έρθει με το παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών»

  74. 01/10 17:53

    A.Φιορεντίνος | Ελλάδα πιο φιλική στους τουρίστες με επενδύσεις 380 εκατ. ευρώ σε υποδομές

  75. 01/10 15:54

    Προβολή της Πάρου, της Σύρου και της Κιμώλου στην Ολλανδία

  76. 01/10 15:45

    Εκδήλωση | «Το μέλλον και το παρόν της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο»

  77. 01/10 15:34

    2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελληνικού “Έλλη Αλεξίου” | Γέφυρα αλληλεγγύης με τη Σίκινο την 28η Οκτωβρίου

  78. 01/10 15:29

    SEAJETS | Aπό το Μαντούδι στις Σποράδες και τον Βόλο και τον Οκτώβριο

  79. 01/10 13:40

    Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Ευρώπης είχαν το καλοκαίρι αύξηση κρατήσεων και πρόσθετων εσόδων

  80. 01/10 13:36

    WTTC: Έλλειψη 43 εκατ. εργαζομένων στον Τουρισμό έως το 2035

  81. 01/10 13:29

    Ο «Φάρος» ρίχνει... φως στον πρώτο εθνικό super-computer

  82. 01/10 13:13

    British Airways | 850.000 θέσεις προς Ελλάδα το 2025, ενισχύοντας τη χειμερινή περίοδο

  83. 01/10 11:00

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι

  84. 01/10 10:38

    Η τροφή αναγνωρίζεται ως πολιτιστικός πόρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας του IGCAT

  85. 01/10 10:29

    Η Aegean Airlines απογειώνει την Χίο

  86. 01/10 10:19

    Πώς επηρεάζει ένα κυβερνητικό shutdown τον τουρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες;

  87. 01/10 10:13

    Αξιολόγηση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO

  88. 01/10 10:05

    Ορόσημο για τον Άγιο Νικόλαο: Κατέπλευσε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει δεχθεί ποτέ μετά τις αναβαθμίσεις υποδομών

  89. 01/10 08:26

    Ρέθυμνο: Η Κρητική πόλη που σταμάτησε το χρόνο

  90. 01/10 07:33

    10 Παραστάσεις που θα συζητηθούν τη σεζόν 2025–2026

  91. 01/10 07:05

    Μαρίνα Αλίμου: Ανοίγει ο δρόμος της ανάπλασης 100 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό και το yachting

  92. 01/10 07:00

    Καθυστερήσεις, τριγμοί και αερομαχίες υπουργείου-ελεγκτών στα αεροδρόμια

  93. 01/10 06:52

    Ο Μ. Βλατάκης στο Τ.Ν.: Οι καθυστερήσεις πτήσεων αναχαιτίζουν τα last minute – Να συζητηθεί το σ.ν. μετά τη σεζόν

  94. 01/10 06:45

    Νέο μοντέλο αγοράς κατοικίας στην Κέρκυρα – Στέγη και επένδυση σε fast track διαδικασία | Η Ρούλα Ρουβά στο TN

  95. 01/10 06:26

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Ωρωπό, Βριλήσσια, Ύδρα και Σούνιο

  96. 01/10 06:24

    Δύο κοινωφελή Ιδρύματα με ξενοδοχειακή περιουσία

  97. 01/10 06:21

    Καρέτα-Καρέτα και βιώσιμος τουρισμός: Όροι για τη νέα κατασκήνωση Camping Thelia

  98. 01/10 06:16

    Ο Ν. Χαραλάμπους στο ΤΝ | Το 2026 ξεκινούν τα υδροπλάνα - Η Ελλάδα μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο

  99. 01/10 06:15

    ​Ο Παλμός της Ημέρας: Εκθέσεις ή εκδρομές;

  100. 01/10 06:10

    Γιορτή μανιταριού στην Αγιά της Λάρισας

Amaronda

Buka

Messina