Αλέξης Πατέλης: Ελάτε στην Ελλάδα για τον ήλιο, μείνετε για τη φορολογία και την τεχνολογία

Α Decrease font Enlarge font
Αλέξης Πατέλης: Ελάτε στην Ελλάδα για τον ήλιο, μείνετε για τη φορολογία και την τεχνολογία

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η ψηφιακή εκδήλωση «Greece: Competing for Global Talent» που διοργάνωσε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με στόχο την ανάδειξη των  νέων φορολογικών κινήτρων από πλευράς πολιτείας, την παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών   και την δημιουργία ταχύτερων αντανακλαστικών ως προς την καινοτομία προκειμένου η Ελλάδα να γίνει πιο ελκυστική στα νέα επιχειρηματικά ταλέντα.

Αλέξης Πατέλης: Ελάτε στην Ελλάδα για τον ήλιο, μείνετε για τη φορολογία και την τεχνολογία

Ο Αλέξης Πατέλης, Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, τόνισε τη σημασία των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης, η οποία έχει προχωρήσει σε πάνω από 150 νομοσχέδια που περιλαμβάνουν μεταρρυθμίσεις από την τριτοβάθμια εκπαίδευση μέχρι την αγορά εργασίας και την φορολογία. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση πιστεύει σε «μείωση της φορολογίας και την παροχή των σωστών κινήτρων για να έρθουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα για να επενδύσουν αλλά και να ιδρύσουν εταιρείες». Η κυβέρνηση έχει, σύμφωνα με τον κ. Πατέλη, μια «ομπρέλα» ειδικών φορολογικών ελαφρύνσεων για ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα. 

Γενικότερα, πολύς κόσμος έφυγε κατά τη διάρκεια της κρίσης, και όπως τόνισε ο κ. Πατέλης «Σας θέλουμε πίσω. Ανοίξτε γραφεία, δημιουργείστε εταιρείες ή μεταφέρετε ένα μέρος της εταιρείας σας στην Ελλάδα. Έχουμε τον ήλιο, την τεχνολογία, και είμαστε δίπλα σας». Φυσικά, οι ευκαιρίες δεν βρίσκονται μόνο στην Αθήνα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της δημιουργίας του hub της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά το Brexit, παρέχει σίγουρα σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως για τον κλάδο των υπηρεσιών, από τις οποίες θα μπορούσε να επωφεληθεί η Ελλάδα. Δεν θα χρειαστεί να ανταγωνιστούμε με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς είναι σημαντικό για τις εταιρείες να υπάρχει μια γεωγραφική ποικιλομορφία, με την κάθε πόλη και την κάθε χώρα να προσφέρει το δικό της στοιχείο. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πατέλης, το σλόγκαν της χώρας μας είναι «Ελάτε για τον ήλιο, μείνετε για τους φόρους και την τεχνολογία». «Πιστεύουμε στην Ελλάδα και τις δυνάμεις που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα». 

Χάρης Θεοχάρης: Μέχρι και 1,6 δισ. ευρώ θα μπορούσε να επωφεληθεί η Ελλάδα από τους ψηφιακούς νομάδες

Με την εξ αποστάσεως εργασία να γίνεται πλέον νόρμα, ο ανταγωνισμός μεταξύ των χωρών προκειμένου να προσελκύσουν ψηφιακούς εργαζόμενους αυξάνεται. Πρόκειται για μια γρήγορα αναπτυσσόμενη, επικερδής αγορά που προσφέρει πολλά οφέλη στις τοπικές οικονομίες και στα τεχνολογικά οικοσυστήματα. Πάνω στη νέα κατάσταση που δημιουργείται μίλησε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υφυπουργός, αρμόδιος για Ευρωπαϊκά θέματα. 

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον τρόπο που η Ελλάδα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, και για ποιον λόγο θα επέλεγε κάποιος ψηφιακός «νομάς» να μείνει στη χώρα μας, ενώ εργάζεται σε κάποια άλλη χώρα.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 4 εκατ. ψηφιακοί νομάδες παγκοσμίως. Αυτό αποτελεί μια τάση που ναι μεν αναπτυσσόταν, αλλά αφορούσε κυρίως έναν περιορισμένο αριθμό εργαζομένων. Η πανδημία επιτάχυνε τις εξελίξεις, καθώς «το να δουλεύουμε από το σπίτι είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας, και πολλές επιχειρήσεις έχουν επενδύσει ώστε να υπάρχει αυτή η συνδεσιμότητα και αυτή η ενσωμάτωση των απομακρυσμένων ατόμων που δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο».

Δεν είναι, όμως, μόνο οι εργαζόμενοι που μπορούν να επιλέξουν την χώρα μας, για να μείνουν ένα μεγαλύτερο διάστημα. Σύμφωνα με τον Υπουργό, στην ίδια κατηγορία ανήκουν, επιχειρηματίες που θέλουν να ιδρύσουν την εταιρεία τους σε μια διαφορετική χώρα, οι συνταξιούχοι, αλλά και οι οικογένειες που θέλουν να έχουν τη φορολογική τους βάση στην Ελλάδα. «Είναι από τις υψηλότερες προτεραιότητες της κυβέρνησης αλλά και του Υπουργείου μας να προσελκύσουμε αυτού του τύπου τον τουρισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός. 

Πέρα από το κλίμα, ένα ακόμα κίνητρο που «στήνει» η κυβέρνηση, αποτελεί το 5G, που θα βοηθήσει στη γρήγορη συνδεσιμότητα, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων χωρών. Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει νομοθετήσει μια ποικιλία φορολογικών κινήτρων για την προσέλκυση των ψηφιακών νομάδων. Τέλος, η χώρα μας, προσφέρει σύγχρονο και αρχαίο πολιτισμό, ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και χαλάρωση στους ψηφιακούς νομάδες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό όφελος που θα μπορούσε να έχει η χώρα μας από την ενίσχυση του τεχνολογικού τουρισμού, σύμφωνα με εκτίμηση του ΜΙΤ ανέρχεται σε 1,6 δισ. ευρώ. Πιο αναλυτικά, αν η χώρα μας καταφέρει να προσελκύσει 100.000 ψηφιακούς νομάδες σε μια χρονιά και αν αυτοί έχουν μια μέση παραμονή των 6 μηνών, η χώρα θα μπορούσε να ωφεληθεί κατά 1,6 δισ. έσοδα σε μια χρονιά. Πρόκειται επομένως για ένα σημαντικό κομμάτι του τουρισμού, που θα μπορούσε να προστεθεί στο ήδη υπάρχον. 

Βαρβιτσιώτης: Νέες υπηρεσίες για την προσέλκυση εργαζομένων

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υφυπουργός, αρμόδιος για Ευρωπαϊκά θέματα, «διανύουμε τα τελευταία βήματα μίας πολύ δύσκολης διαδρομής που διήρκησε ένα χρόνο, στέρησε τη δυνατότητα της εκ του σύνεγγυς επαφή, στέρησε τις μετακινήσεις, τραυμάτισε το τουριστικό προϊόν και δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα». 

Όσον αφορά το πιστοποιητικό εμβολιασμού δήλωσε πως «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία να προωθηθεί η διαδικασία για το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις και θα δώσει ώθηση στον τουρισμό που επιθυμούμε να γίνει με ασφάλεια και όσο πιο γρήγορα γίνεται».

«Η Ελλάδα ωφελήθηκε πάρα πολλά από το Πακέτο Ανάκαμψης των 750 δισ. ευρώ. Από το Πακέτο η χώρα μας έχει στη διάθεσή της 32 δισ. ευρώ σε επιδοτήσεις και δάνεια και επιπλέον 41 δισ. από το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο ώστε να αξιοποιηθούν την επόμενη 3ετία και 7ετία ανάλογα ώστε να φέρουμε πραγματικά μια ισόρροπη και ουσιαστική ανάπτυξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

 Ο κύριος Βαρβιτσιώτης έκανε λόγω για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών σε όσους θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα. «Έχουμε προχωρήσει στην business visa που αφορά τον επαγγελματικό χώρο και τους ανθρώπους που θέλουν να καλέσουν επιχειρηματίες από άλλες πλευρές του κόσμου με σκοπό να αναπτύξουν εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις. Επιπλέον, δημιουργήσαμε την student visa για τους φοιτητές που θέλουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η χώρα μας».

Ο κύριος Βαρβιτσιώτης ανέφερε πως πρόκειται να υπάρξει η δημιουργία μίας ολοκληρωμένης, άμεσης λειτουργικής και ψηφιοποιημένης διαδικασίας για την προσέλκυση εργαζόμενων και αυτοαπασχολούμενων από το εξωτερικό στην Ελλάδα, τους λεγόμενους «ψηφιακούς νομάδες». Αυτό αποτελεί μία πρόκληση για εμάς μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του Brexit και όσους ανθρώπους έχουν επιλέξει να φύγουν από τη Μεγάλη Βρετανία και αναζητούν τόπο εργασίας.

Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 27/02 13:03

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε Κρήτη και Ζάκυνθο

 2. 27/02 12:52

  Swiss: Νέος προορισμός το καλοκαίρι η Σαντορίνη - Επεκτείνονται οι πτήσεις για Αθήνα, Θεσσαλονίκη

 3. 27/02 12:49

  Αυξήθηκαν εν μέσω πανδημίας οι εταιρείες ελληνικών συμφερόντων στη Ρουμανία

 4. 27/02 12:43

  Εικόνα του μέλλοντος στο αεροδρόμιο Ντουμπάι: Τα μάτια των επιβατών αντικαθιστούν τα διαβατήρια

 5. 26/02 18:33

  Αλ. Σδούκου: Οι πράσινες μετακινήσεις βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Περιβάλλοντος

 6. 26/02 18:31

  Ο «Τυφώνας» που καθαρίζει τις παραλίες της Ελλάδας

 7. 26/02 15:36

  Οι εφοπλιστές κρουαζιέρας δεν θέλουν εμπλοκή του υπουργείου Τουρισμού στον κλάδο τους

 8. 26/02 13:07

  Διεθνή βραβεία για την τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής

 9. 26/02 13:01

  Γερμανικός Τύπος: Αργεί ακόμη το διαβατήριο εμβολιασμού

 10. 26/02 12:39

  FedHATTA: Μόνο έτσι θα διασωθεί ο ελληνικός τουρισμός το 2021 – 4 άξονες δράσης ως προϋπόθεση της επιτυχίας

 11. 26/02 12:24

  Greek Panorama Virtual: Οι κρατήσεις αυτό το καλοκαίρι θα είναι όλες της τελευταίας στιγμής

 12. 26/02 12:17

  Γερμανική έρευνα: Πιο ασφαλή από τα σούπερ μάρκετ τα μουσεία

 13. 26/02 11:58

  Οι Βαλεαρίδες προσφέρονται για πιλοτική εφαρμογή των διαβατηρίων εμβολιασμού

 14. 26/02 11:50

  Δράσεις του Δήμου Πάρου για προσέλκυση τουρισμού υψηλών προδιαγραφών

 15. 26/02 11:19

  Το εκκλησάκι στα Περτουλιώτικα λιβάδια που θυμίζει Άλπεις

 16. 26/02 11:16

  Ο διάσημος δρόμος της Αθήνας στην Παλιά Αθήνα για τις βόλτες της υψηλής κοινωνίας

 17. 26/02 11:08

  Τηλεδιάσκεψη για το άνοιγμα της κρουαζιέρας Θεοχάρη - Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας

 18. 26/02 11:07

  Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Εικονική πλατφόρμα προβολής/ εκπαίδευσης των ξένων t.o's

 19. 26/02 11:04

  Από 1/3/2021 οι νέες βεβαιώσεις κίνησης εργαζομένων

 20. 26/02 11:01

  Παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου η προθεσμία για την υποβολή του εντύπου Ε11

 21. 26/02 10:40

  INSETΕ: Βελτιωμένοι οι δείκτες εμπειρίας των πελατών των ελληνικών ξενοδοχείων το 2020, παρά τα περιοριστικά μέτρα

 22. 26/02 10:35

  Ξεκίνησε η υποβολή μονομερών δηλώσεων για Ιανουάριο και Φεβρουάριο για εργαζόμενους στον Τουρισμό

 23. 26/02 10:32

  Οι προθεσμίες για την υποβολή δηλώσεων στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»

 24. 26/02 10:29

  Πώς θα υποβληθούν οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Μάρτιο

 25. 26/02 10:25

  ΕΕ: Επιτάχυνση εμβολιασμών και πιστοποητικό

 26. 26/02 09:49

  Επιστολή | Ξεναγοί Δεσμώται ή μια πρώτου μεγέθους κυβερνητική κοινωνική αδικία

 27. 26/02 09:06

  ΕΦΚΑ: Ξεκινούν οι διεργασίες για τη μετατροπή σε πολυτελή ξενοδοχεία δύο ακινήτων-φιλέτων στην καρδιά της Αθήνας

 28. 26/02 09:00

  SunExpress: 23 νέες συνδέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης το καλοκαίρι

 29. 26/02 08:25

  Η Marriott δημιουργεί το Ταμείο Φιλοξενίας Arne M. Sorenson για την υποστήριξη προγράμματος σπουδών

 30. 26/02 08:23

  Φινλανδία: Σε αυστηρό lockdown λόγω των μεταλλάξεων του κορωνοϊού

 31. 26/02 08:21

  Δανία: Παρατείνεται έως τον Απρίλιο η σύσταση αποφυγής ταξιδιών 

 32. 25/02 17:56

  Κοινό πιστοποιητικό εμβολιασμού ζητούν οι Ευρωβουλευτές

 33. 25/02 17:39

  Πρόγραμμα επιδότησης τόκων δανείων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για το α' 3μηνο του 2021- Αιτήσεις από Δευτέρα

 34. 25/02 16:25

  Website για Πολυτελή Ξενοδοχεία ή Μεγάλες Μονάδες από τη Hotelwize

 35. 25/02 16:22

  Tripadvisor: Δύο ελληνικές παραλίες στις καλύτερες στον κόσμο για το 2021

 36. 25/02 16:11

  Lufthansa: Νέο θερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2021 με έμφαση στην Ελλάδα και τα Κανάρια

 37. 25/02 15:42

  Διευθυντής ΙΤΒ: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι σύντομα απαραίτητο όσο το διαβατήριο

 38. 25/02 14:52

  Με την υποστήριξη του ΕΟΤ, στην Αθήνα το World Tunnel Congress 2023

 39. 25/02 14:45

  Εφικτές οι διακοπές των Γερμανών στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι

 40. 25/02 14:26

  Βρετανός υπ. Μεταφορών: Το άνοιγμα των διεθνών ταξιδιών εξαρτάται από μη ελεγχόμενους παράγοντες

 41. 25/02 13:29

  Νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη

 42. 25/02 13:16

  Ευρωπαϊκή τουριστική συμμαχία: Προτάσεις για την επανεκκίνηση του τουρισμού

 43. 25/02 13:05

  Διαβατήρια εμβολιασμού: Οι τουριστικές χώρες της ΕΕ πιέζουν για την εφαρμογή του

 44. 25/02 13:00

  Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα επιταχύνει τα ταξίδια- Ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί, εμβολιασμένοι και μη

 45. 25/02 12:52

  ΠΟΥ: Τα διαβατήρια εμβολιασμού δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στα διεθνή ταξίδια

 46. 25/02 12:26

  12 νέες ξενοδοχειακές αφίξεις αυτό το καλοκαίρι στα νησιά και στην Αθήνα

 47. 25/02 11:50

  Η ιστορία του Αρχαίου «Λυκείου» της Αθήνας

 48. 25/02 11:47

  Τι σημαίνει Γεντί Κουλέ

 49. 25/02 11:34

  Στόχος να φτάσουμε φέτος τουλάχιστον στο 50% της τουριστικής σεζόν του 2019

 50. 25/02 11:28

  Ένας χρόνος COVID-19 | Πώς άλλαξε η υγεία και η καθημερινότητα των Ελλήνων;

 51. 25/02 11:24

  Στην Αθήνα η 66η Συνάντηση της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

 52. 25/02 10:59

  Το 1o digital forum «Taste of Attica» υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 53. 25/02 10:52

  Βραβείο TUI Global Hotel Award στο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa

 54. 25/02 10:39

  ΞΕΕ: Άνοιξε η περίοδος αιτήσεων για το Idea Platform του CapsuleT

 55. 25/02 10:26

  Βοτανικός Κήπος Δελφών: Καινοτομία, Περιβάλλον, Πολιτισμός

 56. 25/02 10:22

  Άδειες για νέες τουριστικές κατοικίες σε Ιωάννινα, Κορώνη και τουριστική έπαυλη στο Ρέθυμνο

 57. 25/02 10:19

  Πώς η FITUR θα σηματοδοτήσει το άνοιγμα του τουρισμού στην Ισπανία - Αυστηρά μέτρα εισόδου στην έκθεση

 58. 25/02 10:18

  Ολλανδία: Η βιομηχανία της φιλοξενίας δέχθηκε το ισχυρότερο πλήγμα

 59. 25/02 10:16

  Ισπανία: H αύξηση της ανεργίας από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την οικονομία

 60. 25/02 10:13

  Βόρεια Μακεδονία: Eπιδοτήσεις σε αεροπορικές εταιρείες για νέες συνδέσεις

 61. 25/02 09:53

  Παρά την πανδημία, ισχυρoποιήθηκε το 2020 το brand name της Αθήνας και το 77% των τουριστών της θέλει να δει κι άλλα πράγματα (video)

 62. 24/02 18:21

  H ανάγκη στρατηγικής επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό

 63. 24/02 15:22

  Ξεκινά τη λειτουργία του ο t.o. που στήθηκε από συντελεστές του πτωχευμένου Thomas Cook - Θα πουλά πακέτα για το 2021

 64. 24/02 15:07

  Συνεργασία ΕΟΤ – ΞΕΕ ενόψει της παρουσίας της Ελλάδας στην διεθνή virtual έκθεση του Βερολίνου (ΙΤΒ)

 65. 24/02 14:11

  Το ομηρικό και εκθαμβωτικό νησί του Ιονίου

 66. 24/02 14:08

  Όλα όσα δεν μπορείτε να δείτε στο Google Maps στην Αττική

 67. 24/02 13:55

  Κ.Νοτοπούλου: Ο σχεδιασμός της ασφαλούς επανέναρξης του τουρισμού δεν μπορεί να περιμένει

 68. 24/02 13:09

  Ακριβός τουρισμός για το πολυπόθητο εμβόλιο

 69. 24/02 12:40

  Επιστρεπτέα προκαταβολή και για χιονοδρομικά κέντρα και ιαματικές πηγές

 70. 24/02 12:13

  Trivago: "Τρέλα" για διακοπές από Αμερικανούς και Άγγλους - Θα θυσίαζαν καριέρα, σεξ, ακόμα και σύντροφο για να ταξιδέψουν!

 71. 24/02 11:46

  Θα είναι η Ελλάδα στους πρώτους προορισμούς της Ευρώπης για τους εμβολιασμένους Βρετανούς;

 72. 24/02 11:19

  Jet2: Αύξηση 1000% στις κρατήσεις! Η Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς

 73. 24/02 11:15

  Ποια χώρα θα αποτελέσει το πρότυπο για τα πιστοποιητικά κορωνοϊού της Βρετανίας

 74. 24/02 11:00

  H τουριστική επίθεση της Τουρκίας ξεκινά από τη Ρωσία

 75. 24/02 10:54

  ΓΕΠΟΕΤ: Ικανοποίηση για τη μείωση κατά 50% στα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων

 76. 24/02 10:29

  ECTAA: Η άρνηση των αερομεταφορέων να επιστρέφουν χρήματα στις ταξιδιωτικές εταιρίες και τους πελάτες τους πρέπει να σταματήσει

 77. 24/02 10:23

  Οι προσπάθειες διάσωσης της ΚLM

 78. 24/02 10:22

  Πράσινο φως για νέα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Νάξο

 79. 24/02 10:16

  Πτώση 40% του τζίρου και των ξενοδοχείων μικρών ζώων στην Ουαλία

 80. 24/02 10:08

  Η μοναξιά την εποχή του κορωνοϊού δημιουργεί νέες κυβερνητικές προτεραιότητες

 81. 24/02 10:04

  Γερμανία: Συγκρατημένη αισιοδοξία για πρώτη φορά από τους επιχειρηματίες για την τουριστική περίοδο

 82. 24/02 10:01

  Πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού για την προσέλκυση «ψηφιακών νομάδων» στην Ελλάδα

 83. 23/02 20:41

  Πώς μπορεί η Ελλάδα να επεκτείνει τον κλάδο του τουρισμού με το καθεστώς των «nondom»

 84. 23/02 16:51

  Condor: Πτήσεις από 7 γερμανικά αεροδρόμια σε 16 προορισμούς στην Ελλάδα και Λάρνακα

 85. 23/02 15:42

  Aegean: Nέο ψηφιακό περιβάλλον για τα Miles+Bonus μέλη

 86. 23/02 15:40

  Μια Ελληνίδα στο Δ.Σ. της IAPCO

 87. 23/02 15:39

  Μπορεί η Ελλάδα να προσελκύσει ψηφιακούς νομάδες;

 88. 23/02 15:37

  ΙΑΤΑ: Σε λίγες εβδομάδες η εφαρμογή για τα διαβατήρια εμβολιασμού

 89. 23/02 15:08

  Η Ελλάδα στους πιο περιζήτητους προορισμούς των Βρετανών μετά τις ανακοινώσεις Μπ. Τζόνσον

 90. 23/02 14:52

  Βρετανός υπουργός Υγείας: Οι μεταλλάξεις μπορεί να καθυστερήσουν τα διεθνή ταξίδια

 91. 23/02 14:35

  Αλέξης Πατέλης: Ελάτε στην Ελλάδα για τον ήλιο, μείνετε για τη φορολογία και την τεχνολογία

 92. 23/02 14:33

  Η Ίος και ο θρύλος με τον γρίφο στον τάφο του Ομήρου

 93. 23/02 14:27

  Ελληνικός τουρισμός 2020: 7,37 εκατ. αφίξεις το 2020

 94. 23/02 14:12

  Το χωριό που κάποτε «βυθίστηκε» αλλά ξαναγεννήθηκε

 95. 23/02 13:31

  Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να υιοθετήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς καθυστέρηση

 96. 23/02 12:18

  Έρευνα ΕΞΑ-ΑΑ: Ασφαλής προορισμός η Αθήνα το 2020 για τους τουρίστες- Δραματικές οι επιδόσεις των ξενοδοχείων της πρωτεύουσας

 97. 23/02 11:42

  Βρετανία: Απογείωση των κρατήσεων μετά τις ανακοινώσεις Τζόνσον – Η Ελλάδα στους top προορισμούς

 98. 23/02 10:57

  Σύγχρονες δράσεις προβολής της Ίου στις διεθνείς αγορές

 99. 23/02 10:16

  Η επικοινωνιακή στρατηγική του ΕΟΤ για το 2021- τι αναφέρει η απόφαση

 100. 23/02 10:03

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Χανιά και Ανατολική Μάνη