Vavoulas.com

Εκθεση στη Σάμο για τα τοπικά προϊόντα και τον τουρισμό

Εκθεση στη Σάμο για τα τοπικά προϊόντα και τον τουρισμό

Eκθεση προϊόντων, στην οποία «Ο τουρισμός συναντά τα τοπικά προϊόντα των νησιών μας», θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12 και 13 Αυγούστου στον παραλιακό δρόμο της Σάμου.

Κρασί, μέλι, ελαιόλαδο, ούζο, λικέρ,  βότανα και μυρωδικά, βιολογικά  οπωροκηπευτικά και σαλιγκάρια, μαρμελάδες και γλυκά, σάλτσες και είδη οικοτεχνίας. Η φύση και ο άνθρωπος. Το σήμερα και η παράδοση. Ο τόπος και η κουλτούρα της Σάμου. Η γαστρονομία και η μακραίωνη οινική της παράδοση.  Τα στοιχεία που την διαφοροποιούν και την προσδιορίζουν θα «ξεδιπλώσουν» μια σύνθετη πολιτιστική και τουριστική εικόνα επί τρεις ολόκληρες μέρες  στην παραλιακή λεωφόρο της Σάμου.

11, 12 και 13 Αυγούστου και σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα αλλά και στην Κεντρική σκηνή μιας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον όχι μόνο των επισκεπτών και των μόνιμων κατοίκων, αλλά και όλων των tour operators και destination managers από τους  Ευρωπαϊκούς προορισμούς αλλά και από τη γειτονική μας χώρα. 

Συμμετέχουν 30 πιστοποιημένοι εκπρόσωποι των κυριότερων τοπικών προϊόντων ενώ την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου-ΠΕ Σάμου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου και τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου.

Το τριήμερο θα τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι της διεθνούς τουριστικής αγοράς, τοπικοί φορείς, καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι. Ξεχωριστή στιγμή θα αποτελέσει η παρουσία και βράβευση από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου  του Master Chef 2017 Σαμιώτη Λάμπρου Βακιάρου που με την πρόσφατη μεγάλη του επιτυχία διαφήμισε το νησί μας Πανελλαδικά. Ο Λάμπρος θα δημιουργήσει αποκλειστικά για την εκδήλωση ένα νέο πιάτο βασισμένο στα τοπικά προϊόντα των νησιών μας.    

Βαρύνουσα σημασία έχει η συμμετοχή  αντιπροσωπείας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που απαρτίζεται από τον πρόεδρο Αναστάσιο Πρωτοψάλτη (executive pastry chef) και τον πρ. πρόεδρο και εκ Φούρνων καταγόμενο, Μίλτο Καρούμπα ο οποίος ήταν και υποψήφιος για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων.  Ακόμη,  τα κυρίαρχα τοπικά προϊόντα, το «σαμιώτικο μοσχάτο», ο «πράμνειος οίνος» της Ικαρίας και το σαμιώτικο ούζο και λικέρ θα παρουσιαστούν από τον καλύτερο οινοχόο της Ελλάδος για το 2016, Άρη Σκλαβενίτη. Για τα τοπικά προϊόντα θα μιλήσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια γαστρονομικής τηλεοπτικής εκπομπής Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, ενώ chef και μάγειρες θα παρουσιάσουν τη σαμιακή γαστρονομική ταυτότητα στην καλύτερή της έκφραση.

«Ο τουρισμός, έχει αδιαμφισβήτητα σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη ενός τόπου όταν συσχετίζεται με την τοπική πολιτιστική ταυτότητα και παράδοση, τα τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, την κουλτούρα, την αυθεντική φιλοξενία. Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να προβληθούν βιωματικά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής μας στους εκπροσώπους της τουριστικής  αγοράς, tour operators  και destination managers» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Κατρακάζος.

«Θέλουμε να διατηρήσουμε αλλά και να προβάλλουμε τουριστικά και όχι μόνο την αυθεντικότητα του τόπου μας μέσω των ανθρώπων της παραγωγής αλλά και των  τοπικών προϊόντων ποιότητας, ώστε να αναπτυχθεί εύρωστα η τοπική οικονομία βασισμένη στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό…» δήλωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου και Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου κ. Γιώργος Κυριαζής.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 11 Αυγούστου

Αφιέρωμα στο κρασί και τα τοπικά προϊόντα.

Έναρξη: 20.30 

Χαιρετισμός και καλωσόρισμα Αντιπεριφερειάρχη

20.40: Γενική παρουσίαση των τοπικών προϊόντων με ιστορικές αναδρομές από τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Ικαρίου.

21.00: Παρουσίαση του σαμιώτικου και ικαριώτικου κρασιού από τον Άρη Σκλαβενίτη, τον καλύτερο Έλληνα οινοχόο (sommelier) 2016 σύμφωνα με τον διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και εκπρόσωπο της Ελλάδας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό οινοχόων για το 2017 στο Bordeaux.

21.15: Γαστρονομική παρουσίαση του κρασιού από τον Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, κ. Βαγγέλη Μπιλιμπά, παρουσία του Προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Αναστάσιο Πρωτοψάλτη και του πρ. Προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Μιλτιάδη Καρούμπα - Food Taste.

22.00: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Master Chef 2017 Λάμπρου Βακιάρου μετά τη μεγάλη του επιτυχία. Βράβευσή του από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και δημιουργία πιάτου με τοπικά προϊόντα αφιερωμένο στη Σάμο.

* Όλες οι παρουσιάσεις θα μεταφράζονται στα αγγλικά και τα γερμανικά.

Σάββατο 12 Αυγούστου

Αφιέρωμα στο λάδι, το μέλι, το ούζο & το λικέρ.

‘Εναρξη: 20.30

Ομιλία για τις ιδιαιτερότητες του ούζου από τον Άρη Σκλαβενίτη, τον καλύτερο Έλληνα οινοχόο ( sommelier)  2016 σύμφωνα με τον διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και εκπρόσωπο της Ελλάδας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό οινοχόων για το 2017 στο Bordeaux.

20.45: Παρουσίαση των ευεργετικών ιδιοτήτων του μελιού από πρ. Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Μιλτιάδη Καρούμπα.

20.55: « Το λάδι στη μεσογειακή διατροφή» από τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Αναστάσιο Πρωτοψάλτη.

21.00: Γαστρονομικές δημιουργίες με βάση το ούζο και το μέλι από τη chef Αλεξάνδρα Μαγκλή, πρωτεργάτη του Tinos Food Festival.

Κυριακή 13 Αυγούστου

Αφιέρωμα στα βότανα και στα τοπικά προϊόντα

Έναρξη: 20.30

Ομιλία για τα πλεονεκτήματα των βοτάνων στον οργανισμό από την Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής «Γεύσεις από Ελλάδα» στην ΕΡΤ2.

20.45: Γαστρονομικές δημιουργίες από τη chef Μαρία Φουρτούνη με τη βοήθεια της δημοσιογράφου Ολυμπιάδας Ολυμπίτη.

21.30: Δημιουργία cocktail με βάση το σαμιώτικο κρασί από τον bartender Ιωακείμ Ζαβουδάκη.

Όλες τις μέρες θα υπάρχει και παράλληλη μετάφραση στα αγγλικά. 

Τα περίπτερα των παραγωγών θα είναι ανοικτά από τις 18.00 εως τις 24.00 και θα έχουν δικαίωμα πώλησης των προϊόντων.

Θα πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις από κάποιους παραγωγούς.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

  1. 05/10 20:53

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Πιερία – Ανάδειξη του Ολύμπου και του ορεινού τουρισμού

  2. 05/10 07:10

    Lufthansa: Ο στόχος για αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από 4.000 απολύσεις

  3. 05/10 06:45

    Nafplio Challenge 2025: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού

  4. 05/10 06:15

    67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα

  5. 05/10 06:10

    Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου

  6. 04/10 20:31

    Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές

  7. 04/10 06:52

    Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού

  8. 04/10 06:33

    Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης

  9. 04/10 06:17

    Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26

  10. 04/10 06:13

    Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια

  11. 04/10 06:13

    Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική

  12. 04/10 04:25

    Το καλοκαίρι φεύγει. Η μαγεία της Ελλάδας παραμένει

  13. 04/10 04:23

    Το νέο κύμα των αθηναϊκών micro-bakery

  14. 04/10 04:15

    Ανακλήθηκε η επιδότηση για το Grecotel Mykonos Blu

  15. 03/10 18:44

    Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης

  16. 03/10 16:18

    Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν

  17. 03/10 16:11

    Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025

  18. 03/10 15:53

    Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο

  19. 03/10 15:49

    Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο

  20. 03/10 15:43

    Μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση | Αναβιώνει το ξενοδοχείο - εκπαιδευτήριο με σύγχρονα μέσα

  21. 03/10 14:27

    Νέα βραβεία UN Tourism και FIA για βιώσιμη ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό

  22. 03/10 14:01

    ΕΟΤ: Προβολή «άγνωστων» ελληνικών προορισμών στη γαλλική τουριστική αγορά

  23. 03/10 13:31

    Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας

  24. 03/10 13:07

    Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027

  25. 03/10 10:43

    Βρετανικός τουρισμός | Πακέτα διακοπών: EasyJet holidays και TUI αυξάνουν τις άδειες Atol – Σταθερή η Jet2holidays

  26. 03/10 10:03

    Ενισχύεται το μερίδιο αγοράς της Ελλάδας στην Ιαπωνία

  27. 03/10 08:18

    Πέντε νησιά για Σαββατοκύριακα που μένουν αξέχαστα

  28. 03/10 07:38

    Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη

  29. 03/10 07:15

    Λέσβος: Σταυροδρόμι εθελοντισμού και τουρισμού μέσα από τη Συνάντηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

  30. 03/10 07:05

    Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024

  31. 03/10 06:53

    Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία

  32. 03/10 06:52

    Ο τουρισμός στηρίζει τα προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας στην αγορά του Βελγίου

  33. 03/10 06:35

    Τι να κάνεις αυτήν την εβδομάδα (3-10 Οκτωβρίου)

  34. 03/10 06:15

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία

  35. 03/10 06:15

    Το μεγάλο «στοίχημα» της Ελλάδας: Η σύνδεση των ανανεώσιμων πηγών με τις θαλάσσιες μεταφορές | Ο Γ. Βάλης στο Τ.Ν.

  36. 03/10 06:12

    Γυρίσματα πολωνικής εκπομπής σε Κάλυμνο, Ψέριμο και Κω

  37. 03/10 06:10

    Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Σούνιο και Λευκάδα

  38. 03/10 06:09

    Οι διμερείς τουριστικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης

  39. 02/10 22:58

    Η μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας στην Ελλάδα έσπασε ρεκόρ προσέλευσης

  40. 02/10 20:15

    6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου

  41. 02/10 20:12

    Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη της Αρμενίας – Ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας

  42. 02/10 18:03

    Να σωθεί η ισορροπία της Αθήνας – Όχι τουριστικό mall γύρω από την Ακρόπολη

  43. 02/10 16:13

    Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις ο μεγάλος κερδισμένος της ελληνικής κτηματαγοράς

  44. 02/10 15:55

    FORUM Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού | Γνωριμία με τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης

  45. 02/10 15:49

    TASTE ZAKYNTHOS – Η Ζάκυνθος ανέδειξε τον γαστρονομικό και διατροφικό πλούτο της

  46. 02/10 15:46

    Το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών αναγεννάται

  47. 02/10 15:36

    Έρευνα Yougov | Πώς οι «τσιμπημένες» τιμές αλλάζουν τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Γερμανών

  48. 02/10 15:20

    10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στο Γκολφ Γλυφάδας

  49. 02/10 15:10

    Selene Vedema 2025: Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του παγκόσμιου οινικού στερεώματος

  50. 02/10 14:12

    TUI | Φθινοπωρινή "τρέλα" των Γερμανών για την Κρήτη – Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί είναι περιζήτητοι

  51. 02/10 13:46

    Η Κέρκυρα τιμά την τουριστική της ιστορία

  52. 02/10 13:43

    Η Μούσα Καλλιόπη «ξεναγεί» στην Πιερία με 2D και 3D animation

  53. 02/10 13:40

    Η DKG Development παραδίδει Safe House για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στον Πειραιά

  54. 02/10 13:38

    ΟΛΠ: Τριπλή διάκριση στα Compliance Awards 2025

  55. 02/10 10:37

    Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη των Βρετανών για ταξίδια στο εξωτερικό – Πρωταγωνιστούν οι νεότερες ηλικίες

  56. 02/10 10:34

    Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026

  57. 02/10 10:24

    Συνεργασία SΤΑΜΑ – MOBIAK για την πυρασφάλεια στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

  58. 02/10 10:17

    Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Αίτημα για «πάγωμα» νέων αδειών βραχυχρόνιων μισθώσεων στο νησί

  59. 02/10 10:11

    Η Wyndham ενισχύει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη με ακόμη 2 ξενοδοχεία

  60. 02/10 08:15

    Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της

  61. 02/10 07:15

    Ενισχύσεις για προσβάσιμες παραλίες σε Κόρινθο, Κύμη και Ρέθυμνο

  62. 02/10 07:12

    Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προώθηση του εναλλακτικού και πολιτιστικού τουρισμού

  63. 02/10 07:10

    Η ακτινογραφία του τουρισμού σε Μιλάνο και Βόρεια Ιταλία

  64. 02/10 07:08

    Air Arabia | Με το ολοκαίνουριο Airbus A320neo οι πτήσεις Σάρτζα - Αθήνα

  65. 02/10 07:05

    Grivalia Hospitality: Η αναμονή για το Six Senses στους Πεταλιούς και οι στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα

  66. 02/10 07:05

    Από το Αιγαίο στο Μανχάταν: Η άνοδος της ελληνικής κουζίνας

  67. 02/10 07:02

    Δήμος Μαλεβιζίου: Aγορά για την αξιοποίηση ακινήτου που ήταν το 1900 ξενοδοχείο

  68. 02/10 07:02

    Στο ΣτΕ οι προσφυγές κατά του master plan της COSCO - Γίνεται λόγος για παραλείψεις και κινδύνους

  69. 02/10 07:00

    Συνέδριο ΠΟΞ | Τουρισμός τεσσάρων εποχών και slow tourism το στοίχημα για Λέσβο και Χίο

  70. 02/10 06:56

    Περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης σε Αρχαία Κόρινθο, Σπάρτη και Ναύπλιο

  71. 02/10 06:45

    Βραχυχρόνια μίσθωση | Άλμα στις διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα την τελευταία τριετία

  72. 02/10 06:30

    Cine Πολεμικό Μουσείο | Το 30% των θεατών είναι τουρίστες - Τι λέει ο υπεύθυνος του χώρου Τ. Τζαρίμας στο Τ.Ν.

  73. 02/10 06:25

    Orbis Vini Η πρώτη ελληνική έκθεση εισαγόμενων κρασιών που γίνεται εργαλείο για τη φιλοξενία

  74. 02/10 06:24

    Το Αιγαίο στο Art Explora Festival του Πειραιά

  75. 02/10 06:15

    Οι κορυφαίοι αναρριχητές του κόσμου στην Κάλυμνο για το Διεθνές Φεστιβάλ | Τι λέει στο ΤΝ ο δήμαρχος Ι. Μαστροκούκος

  76. 02/10 06:11

    Συνέδριο της ΠΟΞ στη Μυτιλήνη | Γ. Χατζής: «Η πρόοδος δεν θα έρθει με το παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών»

  77. 01/10 17:53

    A.Φιορεντίνος | Ελλάδα πιο φιλική στους τουρίστες με επενδύσεις 380 εκατ. ευρώ σε υποδομές

  78. 01/10 15:54

    Προβολή της Πάρου, της Σύρου και της Κιμώλου στην Ολλανδία

  79. 01/10 15:45

    Εκδήλωση | «Το μέλλον και το παρόν της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο»

  80. 01/10 15:34

    2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελληνικού “Έλλη Αλεξίου” | Γέφυρα αλληλεγγύης με τη Σίκινο την 28η Οκτωβρίου

  81. 01/10 15:29

    SEAJETS | Aπό το Μαντούδι στις Σποράδες και τον Βόλο και τον Οκτώβριο

  82. 01/10 13:40

    Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Ευρώπης είχαν το καλοκαίρι αύξηση κρατήσεων και πρόσθετων εσόδων

  83. 01/10 13:36

    WTTC: Έλλειψη 43 εκατ. εργαζομένων στον Τουρισμό έως το 2035

  84. 01/10 13:29

    Ο «Φάρος» ρίχνει... φως στον πρώτο εθνικό super-computer

  85. 01/10 13:13

    British Airways | 850.000 θέσεις προς Ελλάδα το 2025, ενισχύοντας τη χειμερινή περίοδο

  86. 01/10 11:00

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι

  87. 01/10 10:38

    Η τροφή αναγνωρίζεται ως πολιτιστικός πόρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας του IGCAT

  88. 01/10 10:29

    Η Aegean Airlines απογειώνει την Χίο

  89. 01/10 10:19

    Πώς επηρεάζει ένα κυβερνητικό shutdown τον τουρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες;

  90. 01/10 10:13

    Αξιολόγηση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO

  91. 01/10 10:05

    Ορόσημο για τον Άγιο Νικόλαο: Κατέπλευσε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει δεχθεί ποτέ μετά τις αναβαθμίσεις υποδομών

  92. 01/10 08:26

    Ρέθυμνο: Η Κρητική πόλη που σταμάτησε το χρόνο

  93. 01/10 07:33

    10 Παραστάσεις που θα συζητηθούν τη σεζόν 2025–2026

  94. 01/10 07:05

    Μαρίνα Αλίμου: Ανοίγει ο δρόμος της ανάπλασης 100 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό και το yachting

  95. 01/10 07:00

    Καθυστερήσεις, τριγμοί και αερομαχίες υπουργείου-ελεγκτών στα αεροδρόμια

  96. 01/10 06:52

    Ο Μ. Βλατάκης στο Τ.Ν.: Οι καθυστερήσεις πτήσεων αναχαιτίζουν τα last minute – Να συζητηθεί το σ.ν. μετά τη σεζόν

  97. 01/10 06:45

    Νέο μοντέλο αγοράς κατοικίας στην Κέρκυρα – Στέγη και επένδυση σε fast track διαδικασία | Η Ρούλα Ρουβά στο TN

  98. 01/10 06:26

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Ωρωπό, Βριλήσσια, Ύδρα και Σούνιο

  99. 01/10 06:24

    Δύο κοινωφελή Ιδρύματα με ξενοδοχειακή περιουσία

  100. 01/10 06:21

    Καρέτα-Καρέτα και βιώσιμος τουρισμός: Όροι για τη νέα κατασκήνωση Camping Thelia

Amaronda

Buka

Messina