Vavoulas.com

Estia Awards 2017: τα πρώτα βραβεία ποιότητας στην ελληνική εστίαση

Estia Awards 2017: τα πρώτα βραβεία ποιότητας στην ελληνική εστίαση

Τα Estia Awards 2017, τα πρώτα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης, συνδιοργανώνουν η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant.

Στόχος τους είναι να αναδείξουν τους καλύτερους του κλάδου, αλλά και τις επιμέρους πρακτικές που εμπνέουν υγιή ανταγωνισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής.

Τα βραβεία θα βραβεύσουν τους καλύτερους από όλο το εύρος της ελληνικής εστίασης, από τα εστιατόρια μέχρι τα café-bar και από τα burgers και την πίτσα μέχρι τα ζαχαροπλαστεία, τα juice bars και τις εταιρείες catering.
 
Tα Estia Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς. 

Επιβεβαιωμένα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι κ.κ.: Τάσος Αντωνίου, “Μαμά Πεινάω”, Κώστας Βογιατζής, Yatzer.com, Θανάσης Γιαλούρης, Forum, Βαγγέλης Δρίσκας, Culinary Expert, Αλεξ Κάβδας, Creative Communicator, Βιργινία Καραούζα, Service Excellence Specialist, Μίλτος Καρούμπας, Chef's Club, Εμμανουέλα Κόκκαλη, “JoinUs”, Δημήτρης Κοπαράνης, “The Food Anarchist”, Αχιλλέας Κρητικός,  Interior Architect, Εμμανουήλ Κυριακίδης, Starwood Hotels & Resorts, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Ηλίας Μαμαλάκης, Chef-Παρουσιαστής, Γιώργος Μπάλτας, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, Αντώνης Δ. Παναγιωτόπουλος, Ελληνική Ακαδημίας Γεύσης, Αθηνά Πάνου, Συγγραφέας – “Sugar Buzz”, Μαριλένα Παντάκη, “Madame Ginger”, Δημήτρης Παπαζυμούρης,  “Cucina Caruso”, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Chef, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, ΟΤΕΚ Αναβύσσου.

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα

Τη βράβευσή τους στα Estia Awards μπορούν να διεκδικήσουν τόσο μεμονωμένες επιχειρήσεις όσο και αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς εστίασης: Restaurant, Grill, Pizza, Burger, Snack & Coffee Takeaway, Street food, Café - Bar, Gelateria-Frozen Yogurt , Creperie, Juice Bar, Bakery, Patisserie και Catering.

Επιβεβαιωμένα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι κ.κ.: Τάσος Αντωνίου, “Μαμά Πεινάω”, Κώστας Βογιατζής, Yatzer.com, Θανάσης Γιαλούρης, Forum, Βαγγέλης Δρίσκας, Culinary Expert, Αλεξ Κάβδας, Creative Communicator, Βιργινία Καραούζα, Service Excellence Specialist, Μίλτος Καρούμπας, Chef's Club, Εμμανουέλα Κόκκαλη, “JoinUs”, Δημήτρης Κοπαράνης, “The Food Anarchist”, Αχιλλέας Κρητικός,  Interior Architect, Εμμανουήλ Κυριακίδης, Starwood Hotels & Resorts, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Γιώργος Μπάλτας, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, Αντώνης Δ. Παναγιωτόπουλος, Ελληνική Ακαδημίας Γεύσης, Αθηνά Πάνου, Συγγραφέας – “Sugar Buzz”, Μαριλένα Παντάκη, “Madame Ginger”, Δημήτρης Παπαζυμούρης,  “Cucina Caruso”, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Chef, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, ΟΤΕΚ Αναβύσσου.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 ενώ η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπρή τελετή απονομής τον Ιανουάριο του 2017. 

Οι κατηγορίες βράβευσης και οι όροι συμμετοχής θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα  www.estiaawards.gr ενώ για πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τον Χάρη Πορέτση στο 210 66177777 (εσωτ. 139) και στο poretsis@boussias.com.

Τα Estia Awards έρχονται για να αναδείξουν την ποιότητα των γεύσεων που θα θέλαμε να χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας: από έναν σωστά φτιαγμένο εσπρέσο και μια τυρόπιτα με «αληθινό» τυρί, μέχρι ένα ζουμερό burger από κιμά καλής ποιότητας, ένα πραγματικά ξεχωριστό κοκτέιλ κι ένα «διαφορετικό» επιδόρπιο.

Τα Estia Awards φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις προσιτές πολυτέλειες και απολαύσεις: το εστιατόριο με την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, το café με το άψογο σέρβις, το  delivery που μας κερδίζει με την σταθερή του ποιότητα, το αρτοποιείο-κρυφό θησαυρό, το street food-ανακάλυψη.   

Τα Estia Awards προσμετρούν το σύνολο των διαδικασιών που συνεισφέρουν στην ποιότητα και στη συνέπεια της προσφερόμενης υπηρεσίας. Δεν μένουν μόνο στο φαγητό, αλλά συνυπολογίζουν τη συνολική οργάνωση της επιχείρησης. Στόχος τους είναι να ενθαρρύνουν τον υγιή ανταγωνισμό προς όφελος της ποιότητας της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

  1. 06/10 06:49

    Aldemar: Νέα εποχή με ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και επενδυτική στροφή στην Ηλεία

  2. 06/10 06:33

    Ο γ.γ. του ΕΟΤ Ανδρέας Φιορεντίνος μιλά στο Tornos News για τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού

  3. 06/10 06:30

    Αποφάσεις για 7 ξενοδοχεία σε Χανιά, Ηράκλειο, Νάουσα, Σπάρτη, Σάμο, Ρόδο και Κω

  4. 06/10 06:27

    Το Ozempic εκτός από την όρεξη, «κόβει» και τη δαπάνη για το φαγητό 

  5. 06/10 06:27

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Μύκονο, Ρόδο και Κεφαλονιά

  6. 06/10 06:25

    Ρόδος - Διαγωνισμός για μίσθωση 9 μεσαιωνικών ανεμόμυλων | Χρήση ως κατάλυμα και πολιτιστικός χώρος

  7. 06/10 06:20

    Ρέθυμνο – Chongqing Κίνας: Μνημόνιο συνεργασίας για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη

  8. 06/10 06:15

    Καταδυτικό Πάρκο Σταλίδας: Η Κρήτη βουτά το 2026 στο μέλλον του θαλάσσιου τουρισμού | Ο Ευάγγελος Καρκανάκης στο T.N.

  9. 06/10 06:15

    Έξι λύσεις και δύο μετατροπές εταιρειών ενέκριναν τα αρμόδια Επιμελητήρια

  10. 06/10 06:14

    Ελλάδα | Χρυσή εποχή για την κρουαζιέρα - Εθνικό σύστημα “Berth Allocation”: Ο Απ.Καμαρινάκης (ΕΛΙΜΕ) στο T.N.

  11. 05/10 20:53

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Πιερία – Ανάδειξη του Ολύμπου και του ορεινού τουρισμού

  12. 05/10 07:10

    Lufthansa: Ο στόχος για αύξηση της κερδοφορίας περνά μέσα από 4.000 απολύσεις

  13. 05/10 06:45

    Nafplio Challenge 2025: Το Ναύπλιο στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού

  14. 05/10 06:15

    67η Γενική Συνέλευση MedCruise: Επενδύσεις, πολυτέλεια και νέοι ορίζοντες για την κρουαζιέρα

  15. 05/10 06:10

    Art News | Οι must-see εκθέσεις του Οκτωβρίου

  16. 04/10 20:31

    Η Υπουργός Τουρισμού στην έκθεση για τις Μεσογειακές Προστατευόμενες Θαλάσσιες Περιοχές

  17. 04/10 06:52

    Και η Κάρπαθος δυναμικά στην αναρρίχηση και τον εναλλακτικό τουρισμό - Τι λέει στο Τ.Ν. ο αντιδήμαρχος Τουρισμού

  18. 04/10 06:33

    Ο Λευκός Πύργος: Η Μεταμόρφωση ενός Οθωμανικού Οχυρού σε Σύμβολο της Θεσσαλονίκης

  19. 04/10 06:17

    Wizz Air | Έξι νέες συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα του 2025/26

  20. 04/10 06:13

    Πιστοποίηση Green Key στο Amaronda Resort & Spa στην Ερέτρια

  21. 04/10 06:13

    Φθινόπωρο στην Πάτρα με αθλητισμό και μουσική

  22. 04/10 04:25

    Το καλοκαίρι φεύγει. Η μαγεία της Ελλάδας παραμένει

  23. 04/10 04:23

    Το νέο κύμα των αθηναϊκών micro-bakery

  24. 04/10 04:15

    Ανακλήθηκε η επιδότηση για το Grecotel Mykonos Blu

  25. 03/10 18:44

    Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης

  26. 03/10 16:18

    Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν

  27. 03/10 16:11

    Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025

  28. 03/10 15:53

    Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο

  29. 03/10 15:49

    Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο

  30. 03/10 15:43

    Μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση | Αναβιώνει το ξενοδοχείο - εκπαιδευτήριο με σύγχρονα μέσα

  31. 03/10 14:27

    Νέα βραβεία UN Tourism και FIA για βιώσιμη ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό

  32. 03/10 14:01

    ΕΟΤ: Προβολή «άγνωστων» ελληνικών προορισμών στη γαλλική τουριστική αγορά

  33. 03/10 13:31

    Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας

  34. 03/10 13:07

    Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027

  35. 03/10 10:43

    Βρετανικός τουρισμός | Πακέτα διακοπών: EasyJet holidays και TUI αυξάνουν τις άδειες Atol – Σταθερή η Jet2holidays

  36. 03/10 10:03

    Ενισχύεται το μερίδιο αγοράς της Ελλάδας στην Ιαπωνία

  37. 03/10 08:18

    Πέντε νησιά για Σαββατοκύριακα που μένουν αξέχαστα

  38. 03/10 07:38

    Μήνυμα Airbnb προς τους οικοδεσπότες: Λάβετε μέρος στη διαβούλευση της ΕΕ για τη στέγη

  39. 03/10 07:15

    Λέσβος: Σταυροδρόμι εθελοντισμού και τουρισμού μέσα από τη Συνάντηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

  40. 03/10 07:05

    Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Μουσαμά καταγράφει θετικά αποτελέσματα το 2024

  41. 03/10 06:53

    Βραχυχρόνιες μισθώσεις | Εκατοντάδες ακίνητα εκτός - Οι νέες προδιαγραφές και τα... γκρίζα σημεία

  42. 03/10 06:52

    Ο τουρισμός στηρίζει τα προϊόντα της ελληνικής γαστρονομίας στην αγορά του Βελγίου

  43. 03/10 06:35

    Τι να κάνεις αυτήν την εβδομάδα (3-10 Οκτωβρίου)

  44. 03/10 06:15

    Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Τι έδειξε η πρώτη σεζόν στα ξενοδοχεία

  45. 03/10 06:15

    Το μεγάλο «στοίχημα» της Ελλάδας: Η σύνδεση των ανανεώσιμων πηγών με τις θαλάσσιες μεταφορές | Ο Γ. Βάλης στο Τ.Ν.

  46. 03/10 06:12

    Γυρίσματα πολωνικής εκπομπής σε Κάλυμνο, Ψέριμο και Κω

  47. 03/10 06:10

    Άδειες για πλωτές εξέδρες σε Σούνιο και Λευκάδα

  48. 03/10 06:09

    Οι διμερείς τουριστικές σχέσεις Ελλάδας - Βοσνίας και Ερζεγοβίνης

  49. 02/10 22:58

    Η μεγαλύτερη γιορτή της μπύρας στην Ελλάδα έσπασε ρεκόρ προσέλευσης

  50. 02/10 20:15

    6ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης “FOLKWAY” στον Δήμο Χερσονήσου

  51. 02/10 20:12

    Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη της Αρμενίας – Ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας

  52. 02/10 18:03

    Να σωθεί η ισορροπία της Αθήνας – Όχι τουριστικό mall γύρω από την Ακρόπολη

  53. 02/10 16:13

    Οι ξενοδοχειακές επενδύσεις ο μεγάλος κερδισμένος της ελληνικής κτηματαγοράς

  54. 02/10 15:55

    FORUM Πολωνικού Επιμελητηρίου Τουρισμού | Γνωριμία με τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης

  55. 02/10 15:49

    TASTE ZAKYNTHOS – Η Ζάκυνθος ανέδειξε τον γαστρονομικό και διατροφικό πλούτο της

  56. 02/10 15:46

    Το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών αναγεννάται

  57. 02/10 15:36

    Έρευνα Yougov | Πώς οι «τσιμπημένες» τιμές αλλάζουν τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Γερμανών

  58. 02/10 15:20

    10ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γκολφ της Turkish Airlines στο Γκολφ Γλυφάδας

  59. 02/10 15:10

    Selene Vedema 2025: Η Σαντορίνη στο επίκεντρο του παγκόσμιου οινικού στερεώματος

  60. 02/10 14:12

    TUI | Φθινοπωρινή "τρέλα" των Γερμανών για την Κρήτη – Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί είναι περιζήτητοι

  61. 02/10 13:46

    Η Κέρκυρα τιμά την τουριστική της ιστορία

  62. 02/10 13:43

    Η Μούσα Καλλιόπη «ξεναγεί» στην Πιερία με 2D και 3D animation

  63. 02/10 13:40

    Η DKG Development παραδίδει Safe House για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στον Πειραιά

  64. 02/10 13:38

    ΟΛΠ: Τριπλή διάκριση στα Compliance Awards 2025

  65. 02/10 10:37

    Ανεβαίνει η εμπιστοσύνη των Βρετανών για ταξίδια στο εξωτερικό – Πρωταγωνιστούν οι νεότερες ηλικίες

  66. 02/10 10:34

    Jet2.com και Jet2holidays: Επεκτείνουν τη θερινή σεζόν στην Κεφαλονιά έως το τέλος Οκτωβρίου 2026

  67. 02/10 10:24

    Συνεργασία SΤΑΜΑ – MOBIAK για την πυρασφάλεια στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης

  68. 02/10 10:17

    Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας: Αίτημα για «πάγωμα» νέων αδειών βραχυχρόνιων μισθώσεων στο νησί

  69. 02/10 10:11

    Η Wyndham ενισχύει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη με ακόμη 2 ξενοδοχεία

  70. 02/10 08:15

    Κοζάνη: Η Αθήνα της Δυτικής Μακεδονίας αποκαλύπτει τα μυστικά της

  71. 02/10 07:15

    Ενισχύσεις για προσβάσιμες παραλίες σε Κόρινθο, Κύμη και Ρέθυμνο

  72. 02/10 07:12

    Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προώθηση του εναλλακτικού και πολιτιστικού τουρισμού

  73. 02/10 07:10

    Η ακτινογραφία του τουρισμού σε Μιλάνο και Βόρεια Ιταλία

  74. 02/10 07:08

    Air Arabia | Με το ολοκαίνουριο Airbus A320neo οι πτήσεις Σάρτζα - Αθήνα

  75. 02/10 07:05

    Grivalia Hospitality: Η αναμονή για το Six Senses στους Πεταλιούς και οι στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα

  76. 02/10 07:05

    Από το Αιγαίο στο Μανχάταν: Η άνοδος της ελληνικής κουζίνας

  77. 02/10 07:02

    Δήμος Μαλεβιζίου: Aγορά για την αξιοποίηση ακινήτου που ήταν το 1900 ξενοδοχείο

  78. 02/10 07:02

    Στο ΣτΕ οι προσφυγές κατά του master plan της COSCO - Γίνεται λόγος για παραλείψεις και κινδύνους

  79. 02/10 07:00

    Συνέδριο ΠΟΞ | Τουρισμός τεσσάρων εποχών και slow tourism το στοίχημα για Λέσβο και Χίο

  80. 02/10 06:56

    Περίπτερα τουριστικής πληροφόρησης σε Αρχαία Κόρινθο, Σπάρτη και Ναύπλιο

  81. 02/10 06:45

    Βραχυχρόνια μίσθωση | Άλμα στις διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα την τελευταία τριετία

  82. 02/10 06:30

    Cine Πολεμικό Μουσείο | Το 30% των θεατών είναι τουρίστες - Τι λέει ο υπεύθυνος του χώρου Τ. Τζαρίμας στο Τ.Ν.

  83. 02/10 06:25

    Orbis Vini Η πρώτη ελληνική έκθεση εισαγόμενων κρασιών που γίνεται εργαλείο για τη φιλοξενία

  84. 02/10 06:24

    Το Αιγαίο στο Art Explora Festival του Πειραιά

  85. 02/10 06:15

    Οι κορυφαίοι αναρριχητές του κόσμου στην Κάλυμνο για το Διεθνές Φεστιβάλ | Τι λέει στο ΤΝ ο δήμαρχος Ι. Μαστροκούκος

  86. 02/10 06:11

    Συνέδριο της ΠΟΞ στη Μυτιλήνη | Γ. Χατζής: «Η πρόοδος δεν θα έρθει με το παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών»

  87. 01/10 17:53

    A.Φιορεντίνος | Ελλάδα πιο φιλική στους τουρίστες με επενδύσεις 380 εκατ. ευρώ σε υποδομές

  88. 01/10 15:54

    Προβολή της Πάρου, της Σύρου και της Κιμώλου στην Ολλανδία

  89. 01/10 15:45

    Εκδήλωση | «Το μέλλον και το παρόν της κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο»

  90. 01/10 15:34

    2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ελληνικού “Έλλη Αλεξίου” | Γέφυρα αλληλεγγύης με τη Σίκινο την 28η Οκτωβρίου

  91. 01/10 15:29

    SEAJETS | Aπό το Μαντούδι στις Σποράδες και τον Βόλο και τον Οκτώβριο

  92. 01/10 13:40

    Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία της Ευρώπης είχαν το καλοκαίρι αύξηση κρατήσεων και πρόσθετων εσόδων

  93. 01/10 13:36

    WTTC: Έλλειψη 43 εκατ. εργαζομένων στον Τουρισμό έως το 2035

  94. 01/10 13:29

    Ο «Φάρος» ρίχνει... φως στον πρώτο εθνικό super-computer

  95. 01/10 13:13

    British Airways | 850.000 θέσεις προς Ελλάδα το 2025, ενισχύοντας τη χειμερινή περίοδο

  96. 01/10 11:00

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση IFTM Top Resa στο Παρίσι

  97. 01/10 10:38

    Η τροφή αναγνωρίζεται ως πολιτιστικός πόρος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας του IGCAT

  98. 01/10 10:29

    Η Aegean Airlines απογειώνει την Χίο

  99. 01/10 10:19

    Πώς επηρεάζει ένα κυβερνητικό shutdown τον τουρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες;

  100. 01/10 10:13

    Αξιολόγηση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO

Amaronda

Buka

Messina