Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

Το event αθλητικού τουρισμού και ευεξίας Navarino Challenge επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο. Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει», η διοργάνωση παρουσίασε με κάθε επισημότητα τις πάνω από 55 δράσεις που περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα της και θα πραγματοποιηθούν σε δύο από τα τέσσερα ξενοδοχεία του προορισμού, το  W Costa Navarino και το The Westin Resort Costa Navarino.

Η συνέντευξη Τύπου του Navarino Challenge, φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργου Μαυρωτά, του Δήμαρχου Πύλου-Νέστορος, κ.  Παναγιώτη Καρβέλα, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιου Μιχελόγγονα, πρεσβευτών όπως οι Κωνσταντίνος Καρνάζης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Γεωργία Καλτσή, Γιώργος Λαζαρίδης, χορηγών της διοργάνωσης καθώς επίσης, δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου. Την παρουσίαση της συνέντευξης Τύπου ανέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Στέφανος Αβραμίδης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε μέσω βίντεο η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το Navarino Challenge είναι ένας θεσμός που προάγει τον αθλητισμό, την υγεία και τον πολιτισμό με πλήθος δράσεων που έχουν ως φόντο την πανέμορφη Μεσσηνία και τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, ενός πρωτοπόρου, σε παγκόσμιο επίπεδο, προορισμού φιλοξενίας που εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία σε θεατές και συμμετέχοντες. Η διοργάνωση συγκεντρώνει στοιχεία που μπορούν να συμβάλουν σε μία ήπια και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές που για πάνω από μια δεκαετία εργάζονται για να αναδείξουν το Navarino Challenge σε ένα γεγονός διεθνούς απήχησης».

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε: «Η ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας είναι ζήτημα δημοσίου συμφέροντος για 4 κυρίως λόγους: (α) την προώθηση της υγείας των πολιτών (β) την καλλιέργεια αξιών κυρίως για τις νέες γενιές (γ) την εικόνα της χώρας διεθνώς (δ) την οικονομική ανάπτυξη. Και οι 4 αυτοί λόγοι συνδυάζονται στο Navarino Challenge που αναδεικνύουν το πολύ πλούσιο δυναμικό που έχει η χώρα μας στον αθλητικό τουρισμό και αποτελεί μια από τις «ναυαρχίδες» της χώρας μας σε αυτόν τον τομέα. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την συνεχώς αυξανόμενη απήχηση και επιτυχία του Navarino Challenge για πάνω από 10 χρόνια. Καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση».

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Είναι τιμή και χαρά μας που συμμετέχουμε στο Navarino Challenge ακόμα μια φορά. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος στηρίζει από την πρώτη χρονιά (2013) αυτή την προσπάθεια και μαζί με τους διοργανωτές έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε τον αθλητικό τουρισμό στον Δήμο μας. Φέτος η διοργάνωση του Navarino Challenge κλείνει ταυτόχρονα με τη μεγάλη γιορτή των Ναυαρινείων που τιμά την ιστορία όλων των εθνών που συμμετείχαν, αλλά και των ανθρώπων που πέρασαν στην αθανασία βάζοντας τη σφραγίδα για την ίδρυση του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Σας περιμένουμε με πολλές δράσεις και φέτος στον Δήμο Πύλου–Νέστορος».

Το Navarino Challenge Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Μιχελόγγονας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το Navarino Challenge αποτελεί για εμάς ένα υπόδειγμα για το πώς μπορείς να διοργανώσεις ένα επιτυχημένο project στην Πελοπόννησο. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση, αναδεικνύεται όχι μόνο η αξία του αθλητισμού, αλλά και η τουριστική δυναμική της περιοχής μας. Ο θεσμός αυτός συμβάλλει σημαντικά στην προβολή της Πελοποννήσου ως προορισμού, προσελκύοντας επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, προάγει την υγεία και δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των κοινοτήτων. Το Navarino Challenge είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτών των αξιών».

Στη συνέχεια ο Πρεσβευτής του Ελληνικού Τουρισμού και Υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης τόνισε: «Έχω ταξιδέψει και έχω λάβει μέρος σε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Το Navarino Challenge είναι παγκόσμιος ηγέτης ως προς τον αριθμό των αθλημάτων και δραστηριοτήτων που παρουσιάζει καθώς επίσης, για την ποιότητα του ως διοργάνωση. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος αυτού του κορυφαίου γεγονότος που παρουσιάζει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ελλάδα στον αθλητισμό, τη γαστρονομία, τη φιλοξενία και τον πολιτισμό».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group, κ. Άκης Τσόλης ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή του: «Το 2019 μιλάγαμε για ευεξία ή wellness, ενώ σήμερα η νέα τάση ή πιο σωστά το μεγάλο στοίχημα είναι η μακροζωία ή longevity, πως θα ζήσουμε περισσότερο και καλύτερα. Με το παγκόσμιο μήνυμα ‘ο αθλητισμός ενώνει’ σας περιμένουμε στην Costa Navarino και την Πύλο για το 12ο και πιο πλούσιο σε δραστηριότητες Navarino Challenge». 

Γαστρονομία & Αθλητικός Τουρισμός στο Επίκεντρο

Ο Managing Director της Miele, κ. Θάνος Κυριαζής ανέφερε: «Η Miele Hellas ως platinum χορηγός φέτος, στηρίζει για 3η συνεχή χρονιά το κορυφαίο Wellness and Sports Tourism event της Ευρώπης. Ένα πραγματικά μοναδικό event του οποίου οι αξίες ταυτίζονται με εκείνες της Miele. Αξίες όπως το ήθος, η ευγενής άμιλλα, η συμπερίληψη της διαφορετικότητας, η κοινωνική συνεισφορά και το πάθος για συνεχή εξέλιξη και δημιουργία ποιότητας! Γιορτάζουμε λοιπόν σήμερα αυτή τη σπουδαία συνάντηση αξιών και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τέτοιου είδους δράσεις, για έναν αρμονικό τρόπο ζωής βασισμένο στη βιωσιμότητα, στην άσκηση και στην ισορροπημένη διατροφή».

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Corporate Affairs Manager του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ως Όμιλος, πιστεύουμε στη δύναμη της κίνησης και μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, έχουμε ως σκοπό να δημιουργούμε συναισθήματα και να μεταμορφώνουμε τις ζωές των ανθρώπων μέσα από την εξερεύνηση και την ανθρώπινη επαφή. Η ακεραιότητα, η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός, η αριστεία και η αξιοπιστία είναι οι θεμελιώδεις αξίες που μας καθοδηγούν καθημερινά οι οποίες ταυτίζονται με αυτές του Navarino Challenge και βρίσκονται παράλληλα στους πυλώνες ΕΚΕ μας. Συμμετέχουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Navarino Challenge με όλη την κοινότητά μας. Θα είμαστε δίπλα σε κορυφαίους αθλητές όπως η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Παύλος Καγιαλής, ο Ιωάννης Ορφανός, ο Δημήτρης Παπανικολάου και θα αναπτύξουμε περαιτέρω τις συνεργασίες μας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Humanity Greece και φυσικά τον Θανάση Χούντρα, με μια σειρά ανακοινώσεων και δράσεων που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα».

Η εμπνεύστρια του Humanity Greece, κα. Γεωργία Παράσχου δήλωσε: «Μέσα από το Navarino Challenge, προάγονται οι κοινές αξίες που συνδέουν τον Αθλητισμό και τον Εθελοντισμό, δίνοντας την ευκαιρία τόσο σε νέες και νέους να συνδράμουν δυναμικά στην τριήμερη διοργάνωση όσο και στην ανάδειξη σπουδαίων ομάδων της Κοινωνίας των Πολιτών. Για ακόμη μια χρονιά, το «Sharing is Caring» θα στηρίξει 12 μη κερδοσκοπικούς φορείς, οι οποίοι  επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό, ανθρωπιστικό, περιβαλλοντικό και φιλοζωικό έργο. Η δράση αυτή, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές δημοπρασίες που γίνονται στην Ελλάδα και στόχο έχει να στηρίξει ουσιαστικά φορείς και εθελοντικές ομάδες». 

Τέλος, ο εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης, κ. Θανάσης Χούντρας, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ για την εμπιστοσύνη και την όλη συνεργασία. Ο Όμιλος υιοθέτησε το θεωρητικό πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας «Drive Change. Move Safe», το οποίο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 εκπαίδευσε περισσότερους από 1.000 νέους και νέες. Στόχος μας πλέον, μέσω του Navarino Challenge, είναι να εκπαιδεύσουμε τους νέους και τις νέες της Μεσσηνίας».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου προσφέρθηκαν πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες από τις εταιρείες: Miele, Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Korres,  Navarino Icons, Kois Optics, Phee και Messinian Spa.

Δες εδώ το teaser βίντεο του Navarino Challenge 2024: https://youtu.be/KV_CED3ctM4?si=2IeUuBZRULGWDkY2 

Κάνε την εγγραφή σου στο τρέξιμο

Οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο μπορούν να λάβουν άμεσα μέρος στις διαδρομές των 21,1χλμ, 10χλμ, 5χλμ και 1χλμ. Ο παιδικός αγώνας διεξάγεται χωρίς κόστος συμμετοχής. Δήλωσε συμμετοχή μέσα από την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link. 

Κλείσε τώρα το πακέτο διαμονής σου

Απόλαυσε ένα τριήμερο γεμάτο με υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Απόκτησε το πλήρες πακέτο αθλητικών δράσεων και ζήσε μια μοναδική αθλητική και πολιτιστική εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα διαμονής στο W Costa Navarino και το The Westin Resort Costa Navarino μπορείς να στείλεις το email σου στο booking(at)navarinochallenge.com ή να καλέσεις το Vita N Travel στο +30 210 3249070. Δες εδώ τα πακέτα.

Στο πλούσιο πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνονται πάνω από 55 δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα ξενοδοχεία W Costa Navarino και The Westin Resort Costa Navarino. 

Στις φετινές δράσεις θα βρεις πέραν του τρεξίματος, δραστηριότητες όπως: μαθήματα ποδοσφαίρου, watersports, tennis (τουρνουά και μαθήματα), τουρνουά padel, cooking masterclass, pickleball, spinning, group cycling, sunset party, μαθήματα μπάσκετ & τουρνουά μπάσκετ 4on4, τουρνουά beach volley, beachathlon, pilates, αναρρίχηση, ποδηλατάδα στη Βοϊδοκοιλιά, γκολφ, taekwondo, crossfit, yoga, καγιάκ στη Σφακτηρία, high intensity training, baby swimming, skateboard και άλλες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Platinum Sponsor είναι η Miele. 

Gold Sponsor της διοργάνωσης είναι ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. 

Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας είναι η Costa Navarino και τα ξενοδοχεία W Costa Navarino και The Westin Resort Costa Navarino. 

Silver Sponsors είναι οι Knorr και The North Face.

Official Water είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος.

Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικού Υλικού είναι η Luanvi. 

Bronze Sponsors είναι οι KORRES, Trace ‘n Chase και Pilia Express. 

Premium Mobility Partner της διοργάνωσης είναι η SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Authentic Flavor Partner είναι η Navarino Icons.

Η Navarino Icons αποτελεί σειρά αυθεντικών, αγροτικών προϊόντων από τη Μεσσηνία, εμπνευσμένη από τις πλούσιες παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής. Η σειρά είναι βραβευμένη με περισσότερα από 55 βραβεία από διεθνώς αναγνωρισμένους διαγωνισμούς. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η ανάδειξη και η προώθηση της μεσσηνιακής γαστρονομικής κληρονομιάς, οι ρίζες της οποίας ξεκινούν από τους Μυκηναϊκούς χρόνους, διατηρώντας την αναλλοίωτη εδώ και 3.000 χρόνια.

Partners του Navarino Challenge είναι οι Messinian Nest, Δήμος Πύλου-Νέστορος, Bacardi, Εστιατόριο Ποσειδωνία, Karalis Beach Hotel και Karalis City Hotel & Spa.  

Official Optics Partner είναι τα Kois Optics. 

Supporters είναι οι Βλάχα, Phee και Messinian Spa.

Premium TV Partner είναι ο ΣΚΑΪ.

Premium Media Partner είναι η Liquid Media.

Sustainability Partner είναι η π³= Plastic Pollution Prevention. 

Educational Partner του Navarino Challenge είναι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αθλητικοί Συνεργάτες του Navarino Challenge είναι οι Angelic Yoga Arts, Falcons Football Academy, FitnessArt, Gymnastics Stars, Moraitis Watersports, Mouratoglou Tennis Center Costa Navarino, Navarino Golf Academy, Navarino Outdoors, Pilates by Mandy, Red Swim Academy, Swim O’ Clock, Triantafyllidis Beach Arena.

Αρωγοί του Navarino Challenge είναι οι Vita N Travel, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου.

Το Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τη διοργάνωση και το sports production έχει αναλάβει η ActiveMedia Group.

Περισσότερες πληροφορίες για τις φετινές δραστηριότητες και το πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

#navarinochallenge #costanavarino #sportsunitespeople #eatwell #runwell #livewell

Website: www.navarinochallenge.com

Facebook: www.facebook.com/Navarinochallenge

Instagram: http://instagram.com/navarinochallenge

Twitter: https://twitter.com/NavarinoC

YouTube: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge

TikTok: https://www.tiktok.com/@navarino_challenge 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 24/10 07:38

    Ελληνικό: Αρχαία σε κατάχωση - αποκαλύφθηκαν κατά την ανέγερση 3 πενταώροφων κτηρίων κατοικιών

  2. 24/10 07:36

    Ζήτηση ακινήτων στη Λάρνακα από Λιβανέζους επενδυτές

  3. 24/10 07:31

    Marketing Greece | Συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων

  4. 24/10 07:29

    Μειώνεται ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

  5. 24/10 07:27

    Στις 29 Οκτωβρίου ξεκινούν οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού

  6. 23/10 19:11

    Πρόγραμμα κατάρτισης για την επανειδίκευση  και αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τουρισμό

  7. 23/10 17:03

    Aegean Airlines: Νέα εποχική σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σύρος το καλοκαίρι του 2025

  8. 23/10 16:39

    Amex GBT: Νέο τοπίο στα ταξίδια το 2025 – Πώς μπορούν να προσαρμοστούν τα ξενοδοχεία

  9. 23/10 15:55

    Γενική συνέλευση της Ε.Ξ. Σαντορίνης | Το μέλλον κερδίζεται από αυτούς που το δημιουργούν

  10. 23/10 15:11

    Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Thomas Cook από την ESky Group

  11. 23/10 14:58

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην παρουσίαση του προγράμματος ‘"FutureShapers Greece"

  12. 23/10 14:14

    Κέρκυρα | Θαλάσσια πολιτιστική διαδρομή: Οι 195 βομβαρδισμοί της Κέρκυρας στον Β’ ΠΠ

  13. 23/10 13:57

    CNT: Πέντε Αθηναϊκά μπαρ στα 100 καλύτερα στον κόσμο για το 2024

  14. 23/10 13:02

    Smartwings: Νέες συνδέσεις τσάρτερ από Πολωνία με Χανιά, Ρόδο και Θεσσαλονίκη το 2025

  15. 23/10 12:48

    Το σχόλιο του προέδρου του ΞΕΕ για τη Σαντορίνη και τη μετάβαση σε ένα "ποιοτικό αύριο"

  16. 23/10 12:39

    Lonely Planet: Οι 10 τάσεις που θα διαμορφώσουν τα ταξίδια το 2025 – Οι 30 καλύτεροι προορισμοί της χρονιάς

  17. 23/10 12:32

    Τουρισμός | On the Beach: Κυρίαρχη η Τουρκία στα πακέτα διακοπών των Βρετανών - πτώση τιμών στα ελληνικά ξενοδοχεία

  18. 23/10 12:00

    FedHATTA: Έγκαιρη παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού για να ανασταλεί το κλείσιμο του Μουσείου Παλαιόπολης στην Κέρκυρα

  19. 23/10 11:27

    Βραχυχρόνια μίσθωση | Προορισμός όλου του χρόνου η Αθήνα, + 31% η ζήτηση τον Δεκέμβριο

  20. 23/10 10:55

    Τρεις τουριστικές επενδύσεις της "νέας εποχής", που θα διαμορφώσουν νέους προορισμούς

  21. 23/10 10:23

    Star Alliance | Ενδυνάμωση του ανώτερου στελεχιακού δυναμικού για μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία

  22. 23/10 07:16

    Περιστατικά απάτης στις συναλλαγές με κάρτες πληρωμών

  23. 23/10 07:14

    Γιάννης Ρέτσος: Το ΙΟΒΕ είναι το σημαντικότερο think tank της χώρας

  24. 23/10 07:11

    ΙΟΒΕ: Η ελληνική οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με κρίσιμες προκλήσεις

  25. 23/10 07:06

    O κίνδυνος των τιμών των κατοικιών για τα νοικοκυριά

  26. 23/10 07:01

    Τα μεγέθη και οι τάσεις των Κατασκευών στην Ελλάδα

  27. 22/10 19:04

    Τα υψηλότερα ποσοστά Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων στους κλάδους της αγροτικής δραστηριότητας και εστίασης

  28. 22/10 18:13

    ΕΛΣΤΑΤ | 7 εκατ. αφίξεις και 33 εκατ. διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο στα κλασικά καταλύματα

  29. 22/10 16:16

    Απαραίτητη η αναβάθμιση των μαρινών, πρέπει να «χαλαρώσει» η γραφειοκρατία

  30. 22/10 15:28

    Πιο αποτελεσματικός και οικολογικός ευρωπαϊκός εναέριος χώρος - Εγκρίθηκαν νέοι κανόνες στις πτήσεις

  31. 22/10 14:26

    830 εκατ. ευρώ τα φορολογικά έσοδα από τη βραχυχρόνια μίσθωση - πόσα είναι τα επίσημα Airbnb στην Ελλάδα

  32. 22/10 14:01

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Βρετανοί, Γάλλοι και Ευρωπαίοι εκτός ΕΕ "έριξαν" τις εισπράξεις τον Αύγουστο

  33. 22/10 13:37

    M. Γιαννόπουλος | Το 51% των τουριστικών επενδυτών θα επέλεγαν ξανά τη χώρα μας - Σχέδια για επέκταση της Melia

  34. 22/10 13:33

    Η Ρόδος τίμησε για άλλη μία φορά τους πιστούς φίλους της

  35. 22/10 13:32

    Η TUI φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιο brand αναψυχής με όχημα μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και lifestyle κατάστημα

  36. 22/10 13:30

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προωθεί τον οινικό τουρισμό στο Βελιγράδι

  37. 22/10 13:27

    FedHATTA: Μειωμένη κατά 8% η ζήτηση των Ελλήνων για ταξίδια το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

  38. 22/10 12:44

    Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Ανακαίνιση για τη διευκόλυνση εισόδου ατόμων με αναπηρία

  39. 22/10 12:26

    World2Fly: Νέες πτήσεις τσάρτερ Μαδρίτη – Αθήνα το καλοκαίρι του 2025

  40. 22/10 11:59

    Η Κατερίνα Σπυριδάκη Τομεάρχης Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ

  41. 22/10 11:35

    Έκθεση: Το 50% έως 80% των τουριστικών εσόδων διαφεύγουν από τους προορισμούς

  42. 22/10 11:18

    Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης | Δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Θήρας

  43. 22/10 10:56

    Πολυτελές τουριστικό συγκρότημα στην Ιθάκη- Επένδυση 85 εκατ. ευρώ από την οικογένεια Τσάκου

  44. 22/10 10:29

    Έχει έρθει η ώρα για ένα υπουργείο Δημόσιας Περιουσίας

  45. 22/10 10:26

    Αλλάζει το προφίλ των ανθρώπων που ψάχνουν σπίτι

  46. 22/10 10:20

    Κ. Κυρατσάκης | Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ψηφιακές μετεγγραφές ακινήτων και για τα νομικά πρόσωπα

  47. 22/10 10:13

    Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής επιχειρεί ξανά άνοιγμα στην Ισπανική αγορά

  48. 22/10 10:00

    Προβολή σε 19 διεθνείς εκθέσεις από την εταιρεία Selected Hideaways εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων

  49. 22/10 07:19

    Η Γαλλία θα δανειστεί από τις αγορές 300 δισ. ευρώ το 2025

  50. 22/10 07:17

    Προκήρυξη θέσης με αμοιβή 90.000 ευρώ για Στέλεχος Μάρκετινγκ στον Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού Αττικής

  51. 22/10 07:14

    Λίβανος: Η παραμονή σε ξενοδοχεία εκτός περιοχών υψηλού κινδύνου και η διαφυγή με πολυτελή γιοτ

  52. 22/10 07:05

    Συντήρηση των δυο όψεων με έργα του Ι. Μόραλη στο κτήριο του πρώην Χίλτον

  53. 21/10 17:31

    Νέος Γενικός Διευθυντής στη City Contact από 1η Ιανουαρίου 2025

  54. 21/10 17:01

    Τα κρασιά της Βόρειας Ελλάδας εντυπωσιάζουν τους Σέρβους

  55. 21/10 16:03

    Η Χαλκιδική στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ιταλών

  56. 21/10 15:22

    10 μεγάλες τουριστικές επενδύσεις παγωμένες επί 18 μήνες στο Enterprise Greece

  57. 21/10 15:11

    Κ.Χατζηδάκης | Ιδρύονται Holding εταιρειών για την πιο γρήγορη αξιοποίηση έως και 1.000 ακινήτων του Δημοσίου

  58. 21/10 14:28

    Οι πτήσεις της Ryanair διαθέσιμες από τις πλατφόρμες του ομίλου Etraveli

  59. 21/10 14:07

    FedHATTA: Άμεση ανάγκη για μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων και ΚΤΕΛ

  60. 21/10 13:53

    HolidayCheck: Φθηνότερα τα πακέτα για Ρόδο και Κω τον Οκτώβριο & Νοέμβριο από την περίοδο αιχμής των προκρατήσεων

  61. 21/10 11:55

    Ελληνικός Τουρισμός 2024 | Μειωμένες οι ταξιδιωτικές εισπράξεις και τον Αύγουστο

  62. 21/10 11:20

    Τουρισμός | Οι Βρετανοί πληρώνουν με μετρητά στις διακοπές τους- Ιδού οι ...ιδανικοί πελάτες για Έλληνες επαγγελματίες

  63. 21/10 07:25

    Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων του ξενοδοχείου KYKNOS HOTEL στα Μάλια Κρήτης

  64. 21/10 07:23

    Άδειες για γεώτρηση και χρήση νερού σε ξενοδοχεία σε Κω και Λιτόχωρο

  65. 20/10 23:18

    Τουρισμός | Η Uber φέρεται να εξετάζει την εξαγορά της Expedia

  66. 20/10 14:32

    Αναγκαίο ένα ενιαίο ευρωπαϊκό σύστημα πιστοποίησης του βιώσιμου τουρισμού

  67. 20/10 14:04

    550 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες στο συνέδριο του Best Travel στο Grecotel Riviera Olympia Resort

  68. 20/10 13:49

    Proxy Foods | Η καινοτομία και το πάθος είναι τα κλειδιά της επιχειρηματικής επιτυχίας

  69. 20/10 12:51

    Συνεδριακός τουρισμός στην Πιερία | Συνεργασία ΠΟΤΑΠ με το Thessaloniki Convention Bureau

  70. 20/10 12:45

    Από την Ποντώρεια στον Αρχάγγελο: Iστορικές, αρχαιολογικές και γλωσσολογικές όψεις στη Ρόδο

  71. 20/10 12:45

    Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας στο πρόγραμμα Επισκεφθείτε την Οροσειρά της Ροδόπης

  72. 20/10 12:06

    Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας έγινε ξενοδόχος - οι ξενοδοχειακές μπίζνες από παίκτες και ομάδες

  73. 20/10 11:21

    Δωρεά κειμηλίων στο Δήμο Αγρινίου για τη δημιουργία έκθεσης

  74. 20/10 07:46

    Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ξεναγών στη Ρόδο

  75. 20/10 07:35

    Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής στη Λάρισα

  76. 19/10 17:54

    Διαχείριση υδάτων | Κλίμακα κατανάλωσης με σταθερή τιμή, penalty και επιβράβευση

  77. 19/10 14:16

    Δύο νέα χωροταξικά σχέδια για ΑΠΕ και Βιομηχανία/Logistics στην Ηλεία

  78. 19/10 14:08

    City Branding | To παράδειγμα του Agora Athens

  79. 19/10 10:42

    Σύσκεψη στην ΠΕ Λασιθίου για το «Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό»

  80. 19/10 07:46

    Η Airbnb λανσάρει την υπηρεσία «co-host», επιτρέποντας στους οικοδεσπότες να προσλαμβάνουν άλλους οικοδεσπότες

  81. 19/10 07:44

    Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση PLMA CHICAGO 2024 των ΗΠΑ

  82. 18/10 17:36

    Νικητιάδης προς Θεοδωρικάκο: Γιατί καθυστερεί επί δύο χρόνια η υπαγωγή τουριστικών επενδύσεων στον Αναπτυξιακό;

  83. 18/10 16:06

    Θ. Σκυλακάκης | Στρατηγικές για την λειψυδρία - Ολοκληρωμένη διαχείριση νερού

  84. 18/10 15:37

    Θ.Λιβάνιος |Έρχεται ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  85. 18/10 15:29

    ΕΛΣΤΑΤ | Ανακατανομή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό

  86. 18/10 15:04

    ΥΠΑ | + 6,1% η επιβατική κίνηση στα 24 αεροδρόμια στο 9μηνο του 2024

  87. 18/10 14:03

    Ο τουρισμός στη Μαγιόρκα | "From hospitality to hostility" ("Από τη φιλοξενία στην εχθρότητα")

  88. 18/10 13:17

    Voucher Τουρισμού με επίδομα € 1.250

  89. 18/10 12:09

    Fodor’s Finest: Αυτά είναι τα 2 Ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα με τα 100 καλύτερα στον κόσμο για το 2025

  90. 18/10 10:19

    Μεγάλη τουριστική επένδυση στον Πόρο 475 εκατ. ευρώ του Γιάννη Βαρδινογιάννη

  91. 18/10 06:41

    Έρευνα ταξιδιωτικής συμπεριφοράς των επισκεπτών της Καρπάθου

  92. 18/10 06:39

    Ρεκόρ διανυκτερεύσεων την περίοδο Μαΐου – Ιουλίου 2024 στην Αυστρία

  93. 18/10 06:37

    i-Eastpelion: Η νέα εφαρμογή για την τουριστική προβολή Ζαγοράς-Μουρεσίου

  94. 18/10 06:32

    Άδειες για πισίνες σε 2 ξενοδοχεία στην Κρήτη και στα Σύβοτα

  95. 18/10 06:30

    Ειδική Επιτροπή Τουρισμού στη "Νέα Μητροπολιτική Αττική Α.Ε."

  96. 17/10 22:54

    Ryanair | Συνεχίζονται οι πτήσεις Θεσσαλονίκη – Πόζναν και το χειμώνα

  97. 17/10 22:45

    Δήμος Ηρακλείου | Αυθεντική κρητική φιλοξενία σε Άραβες τουριστικούς πράκτορες

  98. 17/10 22:04

    Τουρισμός | 9 στους 10 Βρετανούς σκέφτηκαν αλλαγή προορισμού λόγω καύσωνα, υπερτουρισμού και ακρίβειας

  99. 17/10 16:44

    Alltours: Νέες πτήσεις προς Ηράκλειο καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα μέσω Aegean και Discover

  100. 17/10 15:50

    Έρευνα: Οι 5 κορυφαίες τάσεις των νεαρών Αμερικανών το 2025 στα ταξίδια - Πιο σημαντικά από την καριέρα