Via Eurasia – Η πεζοπορική διαδρομή που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία

Via Eurasia – Η πεζοπορική διαδρομή που ενώνει την Ευρώπη με την Ασία

Νέα υποψήφια διαδρομή για τις Πολιτιστικές Διαδρομές του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι η διαδρομή πεζοπορίας μήκους 4000 χιλιομέτρων «Via Eurasia» που ξεκινάει από τη Ρώμη, περνάει από τη Θεσσαλονίκη και καταλήγει στο Ντεμρέ της Τουρκίας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Via Eurasia υπέβαλε αίτηση για να λάβει πιστοποίηση ως Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Διαδρομή στη σειρά αιτήσεων που υποβλήθηκαν για το 2020. Εάν εγκριθεί η αίτηση της Via Eurasia, θα ενταχθεί στις υπόλοιπες 38 πιστοποιημένες διαδρομές.

Η Via Eurasia (VEa) υποστηρίζει τον αειφόρο τουρισμό:

Το δίκτυο της Via Eurasia περιλαμβάνει τη Via Francigena del Sud, (την πιο γνωστή διαδρομή πεζοπορίας της Ιταλίας), την Εγνατία Οδό, (που διασχίζει τα Βαλκάνια) και πολλές διαδρομές στην Τουρκία. Όλες αυτές οι διαδρομές συνδέουν ελκυστικά χωριά μέσω παλιών δρόμων στην ορεινή ή παράκτια εξοχή, δίνοντας την ευκαιρία στους περιπατητές να δοκιμάσουν τοπικά φαγητά και κρασιά και να μείνουν σε γοητευτικά χωριάτικα σπίτια.

Μια εφαρμογή για smartphones («Via Eurasia») καθοδηγεί τους περιπατητές στη διαδρομή και τους δείχνει σημεία ενδιαφέροντος στην πορεία. Η διαδρομή υποστηρίζεται από μια ολοκληρωμένη πολύγλωσση ιστοσελίδα και οδηγούς. 

Η Via Eurasia αναδεικνύει τους παλιούς δρόμους:

Στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων βρίσκονται μερικά από τα πιο πολύτιμα αρχαία οδικά δίκτυα στον κόσμο, που αντιπροσωπεύουν πολλές κουλτούρες και πολιτισμούς, αλλά που βασίζονται σε τεχνικές που χρησιμοποιούσαν Ρωμαίοι μηχανικοί. Η Via Eurasia, μια διασυνοριακή πολιτιστική διαδρομή που διασχίζει πέντε χώρες, συνδέει την Ευρώπη από την Ιταλία μέσω των Βαλκανίων με τη Μικρά Ασία, για να επιτρέψει στους χρήστες να περιπλανηθούν σε αυτούς τους παλιούς δρόμους, να θαυμάσουν τις δεξιότητες μηχανικής των κατασκευαστών τους και να ζήσουν ταξίδια αναψυχής ανάμεσα σε αγροτικές περιοχές.

Η Via Eurasia δείχνει ότι οι δρόμοι είναι η βασική χερσαία υποδομή σύνδεσης τόσο εντός όσο και μεταξύ των εθνών. Περιλαμβάνει τμήματα του Βασιλικού Δρόμου των Περσών, προ-ρωμαϊκά τοπικά οδικά δίκτυα, κύριες ρωμαϊκές αρτηρίες και άλλους ρωμαϊκούς δρόμους, οι περισσότεροι από τους οποίους αργότερα υιοθετήθηκαν από διαδοχικούς πολιτισμούς (Βυζαντινοί, Οθωμανοί κτλ.). Αν και οι Ρωμαίοι θεωρούνται σωστά ως οι κατ 'εξοχήν, κατασκευαστές δρόμων, η Via Eurasia δείχνει ότι η ρωμαϊκή οδική μηχανική δεν ξεκίνησε από έναν άγραφο πίνακα, ότι οι ρωμαϊκές τεχνικές οικοδόμησης βελτιώθηκαν όσο η αυτοκρατορία επεκτεινόταν και ότι οι δρόμοι ρωμαϊκής μηχανικής αποτέλεσαν τη βάση του βυζαντινού και στη συνέχεια του οθωμανικού οδικού συστήματος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του δικτύου της Via Eurasia (CAVEa) σχηματίστηκε για την προώθηση, έρευνα, συντήρηση και υποστήριξη της διαδρομής Via Eurasia. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του δικτύου της Via Eurasia (CAVEa) περιλαμβάνει τις ακόλουθες διαδρομές στη Via Eurasia:

 • Από τη Ρώμη στο Μπάριουμ (Μπάρι) (περίπου 900 χλμ.), η VEa ακολουθεί τη Via Francigena del sud, η οποία ιχνηλατεί τους κύριους ρωμαϊκούς δρόμους Via Appia και Via Traiana. Στο Μπάρι βρίσκεται ο μεγάλος καθεδρικός ναός του Αγίου Νικολάου.
 • Από το Δυρράχιο (Dürres), η VEa συνεχίζει στην Εγνατία Οδό διαμέσου της Αλβανίας, της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας μέχρι τα τουρκικά σύνορα (περίπου 900 χλμ).
 • Από τα σύνορα, ακολουθεί το Μονοπάτι του Σουλτάνου (με βάση τη Διαγώνια Οδό) από την Αδριανούπολη (Edirne), μέχρι το Βόσπορο βόρεια της Κωνσταντινούπολης (200 χλμ).
 • Στη συνέχεια, ακολουθεί την ακτή της Μαύρης Θάλασσας προς τη Χηλή και στρίβει νότια μέσω της Νικομήδειας (Izmit), στη Νίκαια (Iznik), στον Δρόμο της Ανοχής, με βάση τη διαδρομή που διένυσε το Διάταγμα της Ανοχής (320μΧ) (320 χλμ).
 • Συνδέεται με τους Δρόμους της Μυσίας, ένα οθωμανικό εμπορικό δίκτυο μεταξύ της Προύσας (Bursa) και της θάλασσας του Μαρμαρά (περίπου 320 χλμ). 
 • Από το Μαρμαρά, η VEa ακολουθεί την Οδό του Εβλιγιά Τσελεμπή, τη διαδρομή που περιγράφεται στο «Βιβλίο των Ταξιδιών» αυτού του Οθωμανού τυχοδιώκτη. (416 χλμ).
 • Από το Κοτύαιον (Κιουτάχεια), ακολουθεί τη Φρυγική Οδό πάνω από τους Φρυγικούς δρόμους και τον Βασιλικό Δρόμο των Περσών (260 χλμ.) προς το Ακροϊνόν (Αφιόν).
 • Εδώ συνδέεται με την Αντιόχεια (Γιαλβάτς) και διασχίζει τα βουνά του Ταύρου στο Μονοπάτι του Αγίου Παύλου, στους δρόμους της Πισιδίας προς την Αττάλεια (Αντάλια), διασχίζοντας την Οδό της Σεβαστής (που πήρε το όνομά της από τον Αυτοκράτορα Αύγουστο). (500 χλμ).
 • Από την Αττάλεια, η VEa ακολουθεί τη Λυκία Οδό, χρησιμοποιώντας δρόμους που αναφέρονται σε ένα μνημείο αφιερωμένο στον Αυτοκράτορα Κλαύδιο, στη Μύρα (Ντέμρε) (περίπου 300 χλμ). Έδρα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η Μύρα φιλοξενεί επίσης το Μουσείο των Λυκίων Πολιτισμών.

Κάθε τμήμα της διαδρομής αναπτύχθηκε ξεχωριστά. Οι κατασκευαστές κάθε τμήματος αναφέρονται εδώ. 

Πώς ανέπτυξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του δικτύου της Via Eurasia (CAVEa) τη Via Eurasia. 

Μέσα προβολής και πληροφόρησης για τη Via Eurasia:

Η διαδρομή παρουσιάζεται με τους εξής τρόπους:

Η ολοκληρωμένη ιστοσελίδα παρουσιάζεται στα Αγγλικά, στα Τουρκικά και στα Ελληνικά και σύντομα θα προστεθούν τα Ιταλικά και τα Αλβανικά. Οι χρήστες της διαδρομής μπορούν να ανακαλύψουν ποια τμήματα θα ήθελαν να εξερευνήσουν και να σχεδιάσουν το δρομολόγιο τους.

Οι δήμοι κατά μήκος της διαδρομής μπορούν να παρουσιάσουν τα τοπικά αξιοθέατα και τις εγκαταστάσεις τους προσθέτοντας πληροφορίες στη δική τους σελίδα. Θεωρούμε ότι αυτός είναι ένας σημαντικός τρόπος σύνδεσης του Πολιτιστικού Συλλόγου του δικτύου της Via Eurasia (CAVEa) με τους Δήμους κατά μήκος της διαδρομής. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες ολόκληρης της διαδρομής, με χάρτες, σχέδια ανύψωσης, περιγραφές διαδρομών και σημειώσεις για διαμονή ή υπηρεσίες. Επιπλέον, η ιστοσελίδα περιγράφει λεπτομερώς το έργο της Via Eurasia, με περιγραφές για κάθε τύπου οδικού δικτύου, επιστημονικών και διαχειριστικών εργασιών και το έργο των δήμων.

Η εφαρμογή μας για τα smartphones (Via Eurasia, διαθέσιμη δωρεάν στο Appstore και το Google Play) καλύπτει ολόκληρη τη διαδρομή από το Δυρράχιο στην Αλβανία έως το Ντεμρέ στην Τουρκία, και χωρίζεται σε τμήματα που παίρνουν το όνομά τους από τα εννέα διαφορετικά στοιχεία της διαδρομής. (Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος της Via Francigena έχει μια παρόμοια εφαρμογή για τη Via Francigena del Sud.) Για το κάθε ημερήσιο προτεινόμενο τμήμα πεζοπορίας, η εφαρμογή παρέχει: περιγραφή, διάγραμμα υψομέτρου, σημεία ενδιαφέροντος (συμπεριλαμβάνει μέρη διαμονής, ιστορικές τοποθεσίες, υπηρεσίες μεταφοράς, κτλ). Η εφαρμογή υποστηρίζεται από υπηρεσίες τοποθεσίας, οπότε λειτουργεί και εκτός σύνδεσης. Οι χρήστες μπορούν να δουν έναν χάρτη, τα ίχνη τους κατά μήκος της διαδρομής, κοντινά σημεία ενδιαφέροντος κτλ. Όλη η εφαρμογή περιέχει περίπου 2.500 σημεία ενδιαφέροντος και 3.100 χλμ. πεζοπορίας. Συντηρείται από το γραφείο της Culture Routes Society στην Αττάλεια με την υποστήριξη μεμονωμένων μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου του δικτύου της Via Eurasia (CAVEa).

Οδηγοί για τη διαδρομή διατίθενται στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Τουρκικά και Ελληνικά στην ιστοσελίδα www.trekkinginturkey.com.

Οι Άνθρωποι πίσω από την Εγνατία Οδό:

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του δικτύου της Via Eurasia (CAVEa): Holger de Bruin, ιδρυτής της Εγνατίας Οδού.

Διευθυντής: Kate Clow, Ιδρύτρια της Λυκίας Οδού και του Μονοπατιού του Αγίου Παύλου.

Ταμίας: Max Smits, συντονιστής του Μονοπατιού του Σουλτάνου.

Νομικός Αντιπρόσωπος: Φοίβος Τσαραβόπουλος, Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας (Paths of Greece).

Γραμματέας: Luca Bruschi, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου της Via Francigena.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 03/03 07:49

  Επέκταση του αεροδρομίου της Βιέννης

 2. 03/03 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Σκόπελο και Κω

 3. 03/03 07:14

  8ο Panorama Charity Fun Run 2024 Μελίνα Λαζαρίδου

 4. 03/03 07:11

  Ημέρες Θάλασσας 2024 στον Πειραιά

 5. 02/03 12:46

  Νέος φωτισμός ανάδειξης του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο

 6. 02/03 07:59

  Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία

 7. 02/03 07:58

  Οι ελληνικές εξαγωγές στην Ισπανία το 2023

 8. 01/03 21:21

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Πραγματικό κατόρθωμα ο ψηφιακός και βιώσιμος μετασχηματισμός

 9. 01/03 16:44

  Κρήτη | Συνάντηση Αρναουτάκη- "Η Φιλοξενία": Kοινό brand name για τα τουριστικά καταλύματα

 10. 01/03 14:57

  Γερμανικός τουρισμός | Το 43% των τουριστών επέλεξε Μεσόγειο το 2023, το 4,2% Ελλάδα, το 14,4% Ισπανία...

 11. 01/03 14:38

  Σύσκεψη για τις κρουαζιέρες στη Μύκονο - τα προβλήματα

 12. 01/03 14:17

  Αποδίδονται στο καταδυτικό κοινό τα 4 επισκέψιμα ναυάγια στην Αλόννησο και στον Δυτικό Παγασητικό

 13. 01/03 13:19

  Αεροδρόμιο Αμβούργου: 5 Ελληνικοί προορισμοί στους 25 δημοφιλέστερους για το 2023

 14. 01/03 12:51

  Airbnb: “Win win” οι νέοι κανονισμοί για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη

 15. 01/03 12:44

  Η Ελλάδα στην κορυφή της τουριστικής ζήτησης στη Σερβία

 16. 01/03 12:33

  Από το Βερολίνο οι πρώτοι τουρίστες της φετινής σεζόν στη Ρόδο

 17. 01/03 12:22

  Οι Κινέζοι επιστρέφουν στην Ευρώπη; Τι δείχνουν οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων

 18. 01/03 11:52

  Διπλή -gold- διάκριση για τον Όμιλο Sani/Ikos ως «Best Hotel to Work In»

 19. 01/03 11:17

  Νόμος | Οι 7 αλλαγές για την προστασία και τις παραχωρήσεις στις παραλίες

 20. 01/03 11:14

  Ανάλυση της Πολωνικής αγοράς από την Panadvert

 21. 01/03 11:05

  Μαζί ΕΑΤΑ και Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων - προωθούνται έργα στο κέντρο και τις γειτονιές

 22. 01/03 10:05

  Τον Απρίλιο ανοίγει το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Domes Novos Santorini

 23. 01/03 09:34

  Προβολή της Ελλάδας σε Μόναχο και Βιέννη - τιμώμενες περιοχές ο Βόλος και η Κρήτη

 24. 01/03 07:27

  Αποφάσεις για 2 ξενοδοχεία σε Μοσχάτο και Ζάκυνθο

 25. 01/03 07:26

  Kατεδάφιση κτηρίων σε ξενοδοχείο της Πάργας

 26. 01/03 07:22

  H Επιτροπή Tουριστικής Aνάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου

 27. 01/03 07:17

  Προώθηση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού στην αγορά της Ιταλίας

 28. 29/02 21:11

  H Ελλάδα φιλικός και ασφαλής προορισμός για τους ΛΟΑΤΚΙ+ ταξιδιώτες

 29. 29/02 19:05

  "Πράσινο φως" για ενιαίο κανονισμό στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη

 30. 29/02 18:51

  Άγονος ο διαγωνισμός για το ακίνητο στην περιοχή «Βερβερόντα», στο Πόρτο Χέλι

 31. 29/02 18:39

  ΤΑΙΠΕΔ | Επενδύσεις 200 εκατ. ευρώ στο ακίνητο «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

 32. 29/02 14:34

  Ξενοδοχεία Αθήνας | Θετικές επιδόσεις τον Ιανουάριο- αισιοδοξία για το 2024

 33. 29/02 13:47

  Σε εκκαθάριση τελικά ο σπεσιαλίστας tour operator για Ελλάδα Attika Reisen

 34. 29/02 13:26

  Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον ένατο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου - Συμμετοχή από 52 χώρες

 35. 29/02 13:08

  Εθνική Τράπεζα | Ο ελληνικός τουρισμός μπορεί να διεκδικήσει νέα ρεκόρ το 2024

 36. 29/02 12:37

  Υπ. Τουρισμού: Πρόσκληση στις επιχειρήσεις για την πρακτική άσκηση καταρτιζομένων στα ΙΕΚ και σπουδαστών ΑΣΤΕ

 37. 29/02 12:34

  Τεχνητή νοημοσύνη | Ο αντίκτυπος στις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους

 38. 29/02 12:08

  Ο ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024

 39. 29/02 11:34

  Air Serbia: Περισσότερες πτήσεις προς Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη από το Βελιγράδι

 40. 29/02 11:27

  Transavia: Νέα σύνδεση με Κω το καλοκαίρι του 2024

 41. 29/02 11:27

  Η Ryanair ανέστειλε τις πτήσεις στο Τελ Αβίβ λόγω υψηλού κόστους του αεροδρομίου

 42. 29/02 11:07

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Κατάρ

 43. 29/02 10:27

  TUI Global Hotel Awards | 19 ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα στον κόσμο

 44. 29/02 10:19

  Wyndham Hotels & Resorts: Επιστρέφει ο Μήνας Μέλους του προγράμματος επιβράβευσης

 45. 29/02 07:34

  Πράσινο φως για 5άστερο ξενοδοχείο στη Μήλο | Νέες πισίνες σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

 46. 29/02 07:33

  Δήμος Σιθωνίας: Συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 47. 29/02 07:26

  Υπουργείο Πολιτισμού: Δράσεις προστασίας και ανάδειξης στα σπήλαια Μελισσάνης και Δρογκαράτης

 48. 29/02 06:31

  Ψηφιακός Οδηγός της Ιστορίας και της Κληρονομιάς της Καλαμαριάς

 49. 29/02 06:18

  Ντουμπάι: Τα ρεκόρ του τουρισμού και οι στόχοι για τα επόμενα χρόνια

 50. 28/02 15:20

  FTI: 10% επάνω τα έσοδα πέρυσι, πολλά υποσχόμενο το 2024, περίπλοκη η αποτίμηση....

 51. 28/02 15:01

  Η Χαλκιδική είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Σέρβους

 52. 28/02 14:27

  Η Hilton προσφέρει πολυτελές Glamping σε εθνικά πάρκα - Συνεργασία με την AutoCamp

 53. 28/02 13:23

  Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα σε εκδήλωση του τουρ οπερείτορ Dertour στη Βιέννη

 54. 28/02 12:42

  Swan Hellenic: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση και στάση στον Πειραιά

 55. 28/02 12:23

  Ένας νέος αερομεταφορέας κοντινών αποστάσεων έρχεται τον Ιούλιο στην Ευρώπη

 56. 28/02 12:22

  Το 41% ​​των Σκωτσέζων σχεδιάζει διακοπές στην Ευρώπη φέτος

 57. 28/02 12:12

  Hard Rock Hotel Athens: Κόνσεπτ εστιατορίου με υπογραφή της Major Food Group

 58. 28/02 11:44

  Κανονικά οι πτήσεις των Aegean και Olympic Air σήμερα Τετάρτη

 59. 28/02 11:37

  ΕΕ | Η εξοικονόμηση φυσικού αερίου συνέβαλε στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

 60. 28/02 11:11

  Η Κωνσταντινούπολη δεν μπορεί πια να κρατήσει τον κόσμο της

 61. 28/02 10:51

  Παραιτήθηκε η Ελληνίδα Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Jumeirah

 62. 28/02 10:22

  ΠΟΤΑΠ | Από τις «Ανθισμένες Διαδρομές» του ΕΟΤ στις «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας»

 63. 28/02 10:15

  O νέος CEO της Wyndham Hotels για την αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης

 64. 28/02 07:19

  Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Κω και Κεφαλονιά

 65. 28/02 07:18

  Δήμος Φούρνων Κορσεών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 66. 28/02 07:16

  Κροατία: 108 εκατ. διανυκτερεύσεις το 2023

 67. 28/02 06:07

  Συνέδριο με θέμα Crete: Top Destination in Europe

 68. 27/02 22:11

  Το Γούρι για το 2025 στα πωλητήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων από το καλοκαίρι

 69. 27/02 18:06

  Ο Τουρισμός είναι ευλογία για την Ελλάδα

 70. 27/02 18:02

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Θα κάνουμε την Ελλάδα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 71. 27/02 16:15

  Τουρισμός: 9 στους 10 Γερμανούς επιλέγουν διακοπές βάσει της τιμής

 72. 27/02 15:27

  Το ιστορικό ξενοδοχείο Titania Hotel στην Αθήνα αγόρασε ο όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group

 73. 27/02 15:06

  ΕΕ | Σκληρές ποινές στις εταιρείες για περιβαλλοντικά εγκλήματα, όπως η ρύπανση από τα πλοία

 74. 27/02 14:44

  Αεροπορική συμφωνία Ελλάδας-Μογγολίας

 75. 27/02 14:17

  Ξεκινάει η διαδικασία για την αξιοποίηση του π. βασιλικού κτήματος Τατοΐου

 76. 27/02 13:51

  HolidayCheck | 3% φθηνότερα από πέρυσι τα πακέτα οικογενειακών διακοπών στην Ελλάδα – Ποιοι προορισμοί διαφοροποιούνται

 77. 27/02 12:50

  Nέα συμφωνία της Ryanair με την On the Beach

 78. 27/02 12:34

  Πρότυπο κανονισμού λειτουργίας αποκτούν τα κρατικά μουσεία

 79. 27/02 12:29

  HolidayCheck Award 2024 στο ξενοδοχείο Paralos Irini Mare

 80. 27/02 12:25

  Προβολή του Βόλου και του Πηλίου στο Μόναχο

 81. 27/02 11:49

  Επιμελητήριο Ηρακλείου | Γαλλικά για ξενοδοχοϋπάλληλους αποκλειστικά εξ’ αποστάσεως

 82. 27/02 11:17

  Παγκόσμιος τουρισμός | IPK International- ΙΤΒ: +33% τα εξερχόμενα ταξίδια το 2023- κυριαρχούν ήλιος / παραλία και citybreaks

 83. 27/02 10:34

  Ο αρχαιολογικός τουρισμός στις προτεραιότητες του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης

 84. 27/02 10:31

  Ιδρύθηκε η AFEA CONGRESS

 85. 27/02 10:24

  ΕΠΟΤ | "Digital Marketing Workshop" για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις

 86. 27/02 06:42

  Αειφορία: τσεκ! Βιωσιμότητα: τσεκ! Στατιστικά στοιχεία: τσουκ!

 87. 27/02 06:33

  "Ναι" υπό προϋποθέσεις στην καθημερινή προσέγγιση επιβατικών πλοίων στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου

 88. 27/02 06:30

  Δήμος Κομοτηνής: Τι θα γίνει με τις μισθώσεις των bungalows στην «Τουριστική Ακτή Φαναρίου»

 89. 27/02 06:27

  Οι τιμές στο κάμπινγκ Πλατανίτσι για το 2024

 90. 27/02 06:25

  Δήμος Λαυρεωτικής: Αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 91. 26/02 22:56

  Θεσσαλονίκη | Αντιδράσεις για τη μετατροπή του εμβληματικού Κυβερνείου στην Καλαμαριά σε ξενοδοχείο ή σε χώρο αναψυχής

 92. 26/02 18:28

  Έλεγχος στατικής επάρκειας για τη πεζογέφυρα τοπόσημο της Θεσσαλονίκης

 93. 26/02 17:14

  Τουρισμός| 60 ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα την επόμενη τετραετία

 94. 26/02 16:47

  Δράσεις της ΠΟΞ για ηπειρωτική Ελλάδα και ξενοδοχεία έως 3*- Αυξημένο τέλος ανθεκτικότητας στα Airbnb

 95. 26/02 16:17

  FTI: "Καλή πρόοδος" στην αναζήτηση επενδυτών

 96. 26/02 15:30

  Aegean/ Olympic Air: Πιθανή ακύρωση πτήσεων την Τετάρτη λόγω απεργίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

 97. 26/02 15:06

  Στην Αθήνα η ετήσια Σύνοδος Κορυφής του δικτύου Women Political Leaders

 98. 26/02 15:04

  Ευρωπαϊκός τουρισμός: «Συνωστισμός» στην προσφορά πακέτων διακοπών από αεροπορικές εταιρίες

 99. 26/02 15:01

  Δήμος Αθηναίων | Απόκριες στην Αθήνα με 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία

 100. 26/02 14:07

  Χιλιάδες κόσμου στην τελετή έναρξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού