Δρομείς από όλο τον κόσμο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δρομείς από όλο τον κόσμο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας υπό τη διοργανωτική αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή-ρεκόρ περισσότερων από 55.000 δρομέων από 105 χώρες, οι οποίοιαπέδειξαν τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Κάτω από τον ηλιόλουστο αττικό ουρανό, 30.000 και πλέον θεατές όλων των ηλικιών απόλαυσαν έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών, χειροκρότησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες - επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς - και δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, τόσο στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου όσο και κατά μήκος της αυθεντικής διαδρομής του Μαραθωνίου.

Νικητής του Κλασικού Μαραθωνίου 2018, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη, ήταν ο Κενυάτης Μπρίμιν Κιπκορίρ Μισόι, ενώ στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα του τερματισμού η συμπατριώτισσά του, Σέλμιθ Μουριούκι. Πανελληνιονίκες αναδείχθηκαν ο Κώστας Γκελαούζος και η Ελευθερία Πετρουλάκη, αντίστοιχα.

Η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξέλιξης του κορυφαίου αυτού αγώνα και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στήριξε τη διοργάνωση του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενώ για πρώτη φορά η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής ανέλαβε τη φιλοξενία σπουδαίων προσωπικοτήτων από τον κόσμο του αθλητισμού, εξειδικευμένων tour operators και δημοσιογράφων, οι οποίοι θα προβάλλουν, με τη σειρά τους, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, την Αθήνα και την Αττική σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, με τον ΣΕΓΑΣ, και των Εντεταλμένων Περιφερειακών Σύμβουλων, για τον Αθλητισμό κου Σπυρίδωνος Πάντζα και τον Τουρισμό κας Ελένης Δημοπούλου, καθώς και του Γενικού Συντονιστή του Μαραθωνίου Αθήνας, κο Μάκη Ασημακόπουλου, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η φιλοξενία στην Αθήνα κορυφαίων ξένων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τέσσερις σημαντικές προσωπικότητες, ο καθένας έχοντας μια σημαντική ιστορία στο χώρο του διεθνούς δρομικού κινήματος και της δημοσιογραφίας, συμμετείχαν στο πρόγραμμα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο κ. Μάκης Ασημακόπουλος και ο κ. Thom GilliganO Thom Gilligan, σημαντικός παράγοντας του Μαραθωνίου της Βοστώνης, ένας από τους μεγαλύτερους touroperators στο χώρο του Μαραθωνίου και επικεφαλής της διεθνούς ένωσης σχετικών με το μαραθώνιο touroperators, της T.O.U.R.S., διοργανωτής και ο ίδιος πολλών μαραθωνίων διεθνώς, φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στην Αθήνα, στη Μαρίνα του Φλοίσβου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στον Παρθενώνα και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, συναντήθηκε με στελέχη του Μαραθωνίου Αθήνας στην έκθεση ERGO Marathon EXPO που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο (TAEKWONDO) και εντυπωσιάστηκε από τα 150 περίπτερα των εκθετών αθλητικών ειδών και ειδών διατροφής. Τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος έχει ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα οργανωτικής τελειότητας και θεωρείται από τους κορυφαίους διεθνώς.

Ο Mario Antonio Catarino Machado, σημαντικός παλαίμαχος αθλητής της Πορτογαλίας με περισσότερους από 130 μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους στο ενεργητικό του, σήμερα εκπροσωπεί ως δημοσιογράφος το εξειδικευμένο αθλητικό έντυπο SpiridonMagazine. Συμμετείχε, μάλιστα, και ως δρομέας στο μαραθώνιο τερματίζοντας με συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, εντυπωσιάστηκε από τον αριθμό, την εξυπηρέτηση και τη ζωντάνια των εθελοντών και δήλωσε ότι ο Μαραθώνιος Αθήνας είναι ίσως ένας από τους καλύτερα οργανωμένους μαραθωνίους που έχει ποτέ τρέξει στη ζωή του.

Ο έγκριτος Άγγλος δημοσιογράφος στο χώρο του διεθνούς αθλητισμού, David Lionel Owen, με μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη θεμάτων των Ολυμπιακών και άλλων ηπειρωτικών Αγώνων για δεκαετίες, seniorcolumnist στο "InsidetheGames", το πιο διάσημο καθημερινό ηλεκτρονικό newsletter του Ολυμπιακού κινήματος με δεκάδες χιλιάδες decisionmakers ως αποδέκτες, συμμετείχε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα φιλοξενίας και διαπίστωσε και αυτός την αισθητή βελτίωση της οργάνωσης του μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και των γενικότερων τουριστικών και πολιτιστικών υποδομών της πόλης.

Τέλος, ο αθλητής/δημοσιογράφος και νέος συγγραφέας Miguel Calvo Anibarro από την Ισπανία, στέλεχος του γραφείου τύπου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Στίβου και αρθρογράφος στο RunnersMagazineSpain, φίλος της Ελλάδας και του Μαραθωνίου Αθήνας, στο πλαίσιο της φιλοξενίας από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΕΓΑΣ, άντλησε χρήσιμα στοιχεία και θετικές εντυπώσεις για το νέο, υπό έκδοση, βιβλίο του για την ιστορία του μαραθώνιου της Αθήνας.

Από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου, οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και να γνωρίσουν από κοντά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αθήνας και ολόκληρης της Αττικής, όσον αφορά τον αθλητικό και εναλλακτικό τουρισμό, ενώ έμειναν ενθουσιασμένοι από τον πλούσιο αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό και τη γαστρονομία του τόπου.

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας, ο γενικός συντονιστής του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας, Μάκης Ασημακόπουλος, και η αν. Προϊσταμένη Τμήματος Τουριστικής Προβολής της Δ/νσης Τουρισμού της Π.Α., Μαρία Παντελούς, με τους ξένους συμμετέχοντες στο fam tripΣε συνάντηση εργασίας των φιλοξενούμενων, του κ. Σπύρου Πάντζα, Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής, της κας Μαρίας Παντελούς, αν. Προϊσταμένης Τμ. Τουριστικής Προβολής της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, και του Γενικού Συντονιστή του Μαραθωνίου Αθήνας, κ. Μάκη Ασημακόπουλου, έγινε συζήτηση σε βάθος και ανταλλαγή απόψεων για την περαιτέρω βελτίωση, τόσο σε ποιοτικά, όσο και σε ποσοτικά στοιχεία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και του γενικότερου πλαισίου φιλοξενίας των ξένων συμμετεχόντων και επισκεπτών στην Αθήνα για τον Μαραθώνιο.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού εξοικείωσης περιελάμβανε επισκέψεις στη Μαρίνα Φλοίσβου και στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Παραλιακής Ζώνης Φαλήρου, όπου οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Επισκέφθηκαν την έκθεση ERGO Marathon EXPO & το Κέντρο Εγγραφών ΑΜΑ στο Γήπεδο Tae-Kwon-Do, όπου διαπίστωσαν το εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος. Επίσης, μετά την επίσκεψη και την ξενάγηση στον Παρθενώνα και στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι ξένοι αθλητικοί δημοσιογράφοι και εξειδικευμένοι touroperators περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης.Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές για τους συμμετέχοντες στο famtrip ήταν η τελετή έναρξης και η αφή της φλόγας του Μαραθωνίου, αλλά και ο τερματισμός των δρομέων στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Υπολογίζεται ότι η φετινή διοργάνωση, με ρεκόρ συμμετοχών 55.000 δρομέων (σε όλες τις διαδρομές), εκ των οποίων οι 9.000 από το εξωτερικό, πρόκειται να ξεπεράσει τα 30 εκ. Ευρώ σε έσοδα για την πόλη της Αθήνας, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι παρατείνει κατά δύο εβδομάδες τουλάχιστον την τουριστική σεζόν. Βασικό συμπέρασμα και σημαντική διαπίστωση όλων είναι ότι η πρωτοπορία και το επιτυχημένο μοντέλο διοργάνωσης ενός πολύ μεγάλου γεγονότος από μία αθλητική ομοσπονδία όπως ο ΣΕΓΑΣ δείχνει το δρόμο για το πως η σύμπραξη του δημόσιου και ιδιωτικού φορέα σε μία διοργάνωση μπορεί να αποτελεί τη βάση για μια υγιή, βιώσιμη, επιτυχημένη και παγκοσμίου κύρους αθλητική διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη για τη χώρα.

Στην ίδια κατεύθυνση, της προβολής του Μαραθωνίου αλλά και του αθλητικού και όχι μόνο τουρισμού στην Αττική, κινείται το οκτασέλιδο διθυραμβικό αφιέρωμα για τον Κλασσικό Μαραθώνιο που φιλοξενεί στο "σαλόνι" του το δημοφιλέστερο ρωσικό τουριστικό περιοδικό "Vokrug Sveta" στο τεύχος Νοεμβρίου. Στο αφιέρωμα με τίτλο "Τρέχουμε όλοι", ο δημοσιογράφος του περιοδικού, KirillSidorov, που έτρεξε πέρυσι κι ο ίδιος στη διοργάνωση, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις εμπειρίες του, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος και για τη φετινή του συμμετοχή.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο δημοσίευμα σχετικά με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, που προέκυψε από τη δημοσιογραφική αποστολή του περιοδικού "Vokrug Sveta" στην Αττική, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα, με τη συνεργασία της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Δήμου Μαραθώνα, αλλά και τη συνδρομή της ΓΕΠΟΕΤ και της Aegean Airlines.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 24/06 18:45

  FTI | Αίτηση πτώχευσης από τις δύο Meeting Point - Tι αναφέρεται για την εταιρεία στην Ελλάδα

 2. 24/06 15:30

  Τουρισμός | Γάλλοι ξενοδόχοι μήνυσαν την Airbnb για αθέμιτο ανταγωνισμό

 3. 24/06 14:51

  SZ: To ελληνικό Σάββατο είναι του εργοδότη

 4. 24/06 13:05

  Ισπανία: Μηδενικός ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την 1η Ιουλίου

 5. 24/06 12:42

  Επίσκεψη στο νέο, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises στον Πειραιά

 6. 24/06 07:57

  Πορτογαλία: Οι υπηρεσίες τουρισμού και ταξιδίων υπερδιπλασιάστηκαν μεταξύ 2014 και 2023

 7. 24/06 07:52

  Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

 8. 24/06 07:49

  Συνέδριο Euroclassica της Ομηρικής Ακαδημίας στη Χίο

 9. 23/06 13:47

  Ιταλία | Ανοίγει ξανά το Κάπρι για τους τουρίστες – Επιλύθηκε το πρόβλημα με την υδροδότηση

 10. 23/06 11:55

  Τουρισμός | Τέλος στα Airbnb στη Βαρκελώνη σε 5 χρόνια ανακοίνωσε ο δήμαρχος

 11. 23/06 11:38

  Η κατασκευή του αεροδρομίου Αυλώνα φτάνει το 40% της ολοκλήρωσης

 12. 23/06 11:36

  Γιορτή Σταριού στο Ευύδριο Λάρισας

 13. 23/06 11:30

  Γιορτή Χρυσόμηλου στη Ρόδο

 14. 22/06 12:28

  Ποιες επιπτώσεις έχει ο καύσωνας για την υγεία μας;

 15. 22/06 12:21

  Κοινωνικός τουρισμός | Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

 16. 22/06 07:53

  Ισπανία: Στα 570 ευρώ από 480 ευρώ το επίδομα ανεργίας

 17. 22/06 07:36

  Γυναικολιχουδιές στη Γλαύκη της Λάρισας

 18. 21/06 20:09

  Στα 1,8 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' 4μηνο | +36% από τις ΗΠΑ, +31% από Γερμανία

 19. 21/06 19:57

  2η Γιορτή Μπύρας στον Πύργο Ηλείας

 20. 21/06 17:42

  CapsuleT Accelerator: Δικτύωση και Ανάπτυξη για Τουριστικές Startups

 21. 21/06 16:28

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Roger Bernat The Rite of Spring / Η ιεροτελεστία της άνοιξης | Πειραιώς 260 / 28-30 Ιουνίου

 22. 21/06 13:25

  Εταιρεία του Δ.Μελισσανίδη μεταξύ των 3 ενδιαφερομένων για την Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας στη Θεσσαλονική

 23. 21/06 13:23

  Η Turespaña προωθεί τον LGBTQI+ τουρισμό στο Europride 2024 της Θεσσαλονίκης

 24. 21/06 12:50

  TUI: Άνευ προηγουμένου επέκταση της σεζόν σε Κρήτη, Ρόδο, Κω

 25. 21/06 12:04

  Στην Ευρώπη οι μεγαλύτερες δυνατότητες στρατηγικών επενδύσεων στον τουρισμο στον κόσμο

 26. 21/06 11:43

  Expedia: Οι Αμερικανοί παίρνουν τις λιγότερες ημέρες διακοπών στον κόσμο

 27. 21/06 11:23

  Οι Βαλεαρίδες Νήσοι δεν αντέχουν 20 εκατ. τουρίστες- χρειάζονται όρια, με απόφαση και των κατοίκων

 28. 21/06 10:55

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Chamber Orchestra of Europe – Simon Rattle – Magdalena Kožená | Ηρώδειο - 30 Ιουνίου 2024

 29. 21/06 10:44

  Booking.com | Καθοριστικός ο ρόλος των καταλυμάτων στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων

 30. 21/06 10:36

  flydubai: Νέες συνδέσεις με τρία Ελληνικά νησιά

 31. 21/06 09:52

  «The Ilisian» | Η αναγέννηση του Hilton διαμορφώνει ένα νέο τοπόσημο για την Αθήνα του αύριο

 32. 21/06 08:43

  Δήμος Χανίων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 33. 21/06 08:39

  Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο

 34. 21/06 07:36

  1η φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στη λίμνη Παμβώτιδα

 35. 21/06 07:33

  Γιορτή της Καραγκούνικης Πίτας στο Μασχολούρι Καρδίτσας

 36. 21/06 07:29

  Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2024 Νόστος στο Λεωνίδιο

 37. 20/06 21:26

  Αρνητική γνωμοδότηση σε ΜΠΕ ξενοδοχείου στην περιοχή Ιεράπετρας

 38. 20/06 18:35

  Focus Bari | Δύο στους τρεις Έλληνες χαζεύουν άσκοπα μέσα στα social....

 39. 20/06 18:31

  Ημερίδα Κινηματογραφικός Τουρισμός

 40. 20/06 13:53

  Το Hilton της Αθήνας γίνεται «The Ilisian» - Επένδυση 340 εκατ. ευρώ που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025

 41. 20/06 13:50

  Οι hackers μπορούν να “σπάσουν” το 45% των κωδικών σε μόλις ένα λεπτό (!)

 42. 20/06 13:10

  Τουρισμός | Mastercard: Μετατόπιση της ζήτησης στους εκτός αιχμής μήνες στη Μεσόγειο- και στην Ελλάδα

 43. 20/06 13:08

  Άνοιξαν οι Ιαματικές Πηγές της ΕΤΑΔ για το φετινό καλοκαίρι

 44. 20/06 12:09

  Ελληνικός τουρισμός 2024 | + 22% τα έσοδα και +20% οι αφίξεις στο α' τετράμηνο

 45. 20/06 11:59

  FTI: Αίτηση πτώχευσης από θυγατρική με αντικείμενο τα αεροπορικά εισιτήρια

 46. 20/06 11:48

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Signal to noise - Forced Entertainment | 26-27 Ιουνίου Πειραιώς 260 Χώρος Δ

 47. 20/06 10:46

  Αμερικανικός τουρισμός | 71 εκατ. ταξίδια την εβδομάδα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας - 5,7 εκατ. αεροπορικώς

 48. 20/06 10:07

  ΥΠΑ | +13% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' πεντάμηνο

 49. 20/06 10:01

  Β. Μακεδονία: Ακυρώσεις και χάος λόγω... διαβατηρίων

 50. 20/06 09:52

  Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ μόνιμα σε ταξί και στην παράδοση καφέ | Συνεισφορά Αλληλεγγύης 33% στις εταιρίες διύλισης

 51. 20/06 09:40

  Λαμπρά εγκαίνια στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα

 52. 20/06 09:34

  Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον Προσκυνηματικό και Θρησκευτικό Τουρισμό

 53. 20/06 07:13

  Νέα δωρεά του Σταύρου Ανδρεάδη στη Θεσσαλονίκη

 54. 20/06 07:10

  Δήμος Αλεξανδρούπολης: 4 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 55. 20/06 07:06

  Εκδήλωση Συρράκο και Λέρος – Αιγαίο και Τζουμέρκα. Μια Ελλάδα Πολιτισμός

 56. 20/06 07:02

  Γεύσεις Αμβρακικού στην Αμφιλοχία

 57. 20/06 07:00

  Σε ποιο σημείο θα σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία στην Αθήνα τους επόμενους μήνες

 58. 19/06 17:33

  Foreign Office | "Κόκκινος συναγερμός" για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία

 59. 19/06 17:20

  HAPCO & DES: Εκτόξευση του τζίρου στον τουρισμό MICE στην Ελλάδα εάν ο κλάδος στηριχθεί – Χάνονται πάνω από 120 εκδηλώσεις το χρόνο

 60. 19/06 16:06

  FedHATTA/ ΗΑΤΤΑ: Νέες προοπτικές ενίσχυσης του τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

 61. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 62. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 63. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 64. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 65. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 66. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 67. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 68. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 69. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 70. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 71. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 72. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 73. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 74. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 75. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 76. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 77. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 78. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 79. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 80. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 81. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Ανοίγει τον Σεπτέμβριο το εστιατοριο BENEDICT

 82. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 83. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 84. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 85. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 86. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 87. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 88. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 89. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 90. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 91. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 92. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 93. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 94. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 95. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 96. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 97. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 98. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 99. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 100. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete