Δρομείς από όλο τον κόσμο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δρομείς από όλο τον κόσμο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας υπό τη διοργανωτική αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή-ρεκόρ περισσότερων από 55.000 δρομέων από 105 χώρες, οι οποίοιαπέδειξαν τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Κάτω από τον ηλιόλουστο αττικό ουρανό, 30.000 και πλέον θεατές όλων των ηλικιών απόλαυσαν έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών, χειροκρότησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες - επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς - και δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, τόσο στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου όσο και κατά μήκος της αυθεντικής διαδρομής του Μαραθωνίου.

Νικητής του Κλασικού Μαραθωνίου 2018, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη, ήταν ο Κενυάτης Μπρίμιν Κιπκορίρ Μισόι, ενώ στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα του τερματισμού η συμπατριώτισσά του, Σέλμιθ Μουριούκι. Πανελληνιονίκες αναδείχθηκαν ο Κώστας Γκελαούζος και η Ελευθερία Πετρουλάκη, αντίστοιχα.

Η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξέλιξης του κορυφαίου αυτού αγώνα και, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στήριξε τη διοργάνωση του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενώ για πρώτη φορά η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής ανέλαβε τη φιλοξενία σπουδαίων προσωπικοτήτων από τον κόσμο του αθλητισμού, εξειδικευμένων tour operators και δημοσιογράφων, οι οποίοι θα προβάλλουν, με τη σειρά τους, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, την Αθήνα και την Αττική σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, με τον ΣΕΓΑΣ, και των Εντεταλμένων Περιφερειακών Σύμβουλων, για τον Αθλητισμό κου Σπυρίδωνος Πάντζα και τον Τουρισμό κας Ελένης Δημοπούλου, καθώς και του Γενικού Συντονιστή του Μαραθωνίου Αθήνας, κο Μάκη Ασημακόπουλου, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η φιλοξενία στην Αθήνα κορυφαίων ξένων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τέσσερις σημαντικές προσωπικότητες, ο καθένας έχοντας μια σημαντική ιστορία στο χώρο του διεθνούς δρομικού κινήματος και της δημοσιογραφίας, συμμετείχαν στο πρόγραμμα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο κ. Μάκης Ασημακόπουλος και ο κ. Thom GilliganO Thom Gilligan, σημαντικός παράγοντας του Μαραθωνίου της Βοστώνης, ένας από τους μεγαλύτερους touroperators στο χώρο του Μαραθωνίου και επικεφαλής της διεθνούς ένωσης σχετικών με το μαραθώνιο touroperators, της T.O.U.R.S., διοργανωτής και ο ίδιος πολλών μαραθωνίων διεθνώς, φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στην Αθήνα, στη Μαρίνα του Φλοίσβου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στον Παρθενώνα και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, συναντήθηκε με στελέχη του Μαραθωνίου Αθήνας στην έκθεση ERGO Marathon EXPO που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο (TAEKWONDO) και εντυπωσιάστηκε από τα 150 περίπτερα των εκθετών αθλητικών ειδών και ειδών διατροφής. Τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος έχει ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα οργανωτικής τελειότητας και θεωρείται από τους κορυφαίους διεθνώς.

Ο Mario Antonio Catarino Machado, σημαντικός παλαίμαχος αθλητής της Πορτογαλίας με περισσότερους από 130 μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους στο ενεργητικό του, σήμερα εκπροσωπεί ως δημοσιογράφος το εξειδικευμένο αθλητικό έντυπο SpiridonMagazine. Συμμετείχε, μάλιστα, και ως δρομέας στο μαραθώνιο τερματίζοντας με συγκίνηση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, εντυπωσιάστηκε από τον αριθμό, την εξυπηρέτηση και τη ζωντάνια των εθελοντών και δήλωσε ότι ο Μαραθώνιος Αθήνας είναι ίσως ένας από τους καλύτερα οργανωμένους μαραθωνίους που έχει ποτέ τρέξει στη ζωή του.

Ο έγκριτος Άγγλος δημοσιογράφος στο χώρο του διεθνούς αθλητισμού, David Lionel Owen, με μεγάλη εμπειρία στην κάλυψη θεμάτων των Ολυμπιακών και άλλων ηπειρωτικών Αγώνων για δεκαετίες, seniorcolumnist στο "InsidetheGames", το πιο διάσημο καθημερινό ηλεκτρονικό newsletter του Ολυμπιακού κινήματος με δεκάδες χιλιάδες decisionmakers ως αποδέκτες, συμμετείχε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα φιλοξενίας και διαπίστωσε και αυτός την αισθητή βελτίωση της οργάνωσης του μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και των γενικότερων τουριστικών και πολιτιστικών υποδομών της πόλης.

Τέλος, ο αθλητής/δημοσιογράφος και νέος συγγραφέας Miguel Calvo Anibarro από την Ισπανία, στέλεχος του γραφείου τύπου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Στίβου και αρθρογράφος στο RunnersMagazineSpain, φίλος της Ελλάδας και του Μαραθωνίου Αθήνας, στο πλαίσιο της φιλοξενίας από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΕΓΑΣ, άντλησε χρήσιμα στοιχεία και θετικές εντυπώσεις για το νέο, υπό έκδοση, βιβλίο του για την ιστορία του μαραθώνιου της Αθήνας.

Από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου, οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και να γνωρίσουν από κοντά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αθήνας και ολόκληρης της Αττικής, όσον αφορά τον αθλητικό και εναλλακτικό τουρισμό, ενώ έμειναν ενθουσιασμένοι από τον πλούσιο αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό και τη γαστρονομία του τόπου.

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας, ο γενικός συντονιστής του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας, Μάκης Ασημακόπουλος, και η αν. Προϊσταμένη Τμήματος Τουριστικής Προβολής της Δ/νσης Τουρισμού της Π.Α., Μαρία Παντελούς, με τους ξένους συμμετέχοντες στο fam tripΣε συνάντηση εργασίας των φιλοξενούμενων, του κ. Σπύρου Πάντζα, Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής, της κας Μαρίας Παντελούς, αν. Προϊσταμένης Τμ. Τουριστικής Προβολής της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, και του Γενικού Συντονιστή του Μαραθωνίου Αθήνας, κ. Μάκη Ασημακόπουλου, έγινε συζήτηση σε βάθος και ανταλλαγή απόψεων για την περαιτέρω βελτίωση, τόσο σε ποιοτικά, όσο και σε ποσοτικά στοιχεία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και του γενικότερου πλαισίου φιλοξενίας των ξένων συμμετεχόντων και επισκεπτών στην Αθήνα για τον Μαραθώνιο.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού εξοικείωσης περιελάμβανε επισκέψεις στη Μαρίνα Φλοίσβου και στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Παραλιακής Ζώνης Φαλήρου, όπου οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στα ιστορικά μνημεία της περιοχής. Επισκέφθηκαν την έκθεση ERGO Marathon EXPO & το Κέντρο Εγγραφών ΑΜΑ στο Γήπεδο Tae-Kwon-Do, όπου διαπίστωσαν το εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος. Επίσης, μετά την επίσκεψη και την ξενάγηση στον Παρθενώνα και στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι ξένοι αθλητικοί δημοσιογράφοι και εξειδικευμένοι touroperators περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης.Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές για τους συμμετέχοντες στο famtrip ήταν η τελετή έναρξης και η αφή της φλόγας του Μαραθωνίου, αλλά και ο τερματισμός των δρομέων στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Υπολογίζεται ότι η φετινή διοργάνωση, με ρεκόρ συμμετοχών 55.000 δρομέων (σε όλες τις διαδρομές), εκ των οποίων οι 9.000 από το εξωτερικό, πρόκειται να ξεπεράσει τα 30 εκ. Ευρώ σε έσοδα για την πόλη της Αθήνας, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι παρατείνει κατά δύο εβδομάδες τουλάχιστον την τουριστική σεζόν. Βασικό συμπέρασμα και σημαντική διαπίστωση όλων είναι ότι η πρωτοπορία και το επιτυχημένο μοντέλο διοργάνωσης ενός πολύ μεγάλου γεγονότος από μία αθλητική ομοσπονδία όπως ο ΣΕΓΑΣ δείχνει το δρόμο για το πως η σύμπραξη του δημόσιου και ιδιωτικού φορέα σε μία διοργάνωση μπορεί να αποτελεί τη βάση για μια υγιή, βιώσιμη, επιτυχημένη και παγκοσμίου κύρους αθλητική διοργάνωση με πολλαπλά οφέλη για τη χώρα.

Στην ίδια κατεύθυνση, της προβολής του Μαραθωνίου αλλά και του αθλητικού και όχι μόνο τουρισμού στην Αττική, κινείται το οκτασέλιδο διθυραμβικό αφιέρωμα για τον Κλασσικό Μαραθώνιο που φιλοξενεί στο "σαλόνι" του το δημοφιλέστερο ρωσικό τουριστικό περιοδικό "Vokrug Sveta" στο τεύχος Νοεμβρίου. Στο αφιέρωμα με τίτλο "Τρέχουμε όλοι", ο δημοσιογράφος του περιοδικού, KirillSidorov, που έτρεξε πέρυσι κι ο ίδιος στη διοργάνωση, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις εμπειρίες του, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος και για τη φετινή του συμμετοχή.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο δημοσίευμα σχετικά με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, που προέκυψε από τη δημοσιογραφική αποστολή του περιοδικού "Vokrug Sveta" στην Αττική, κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα, με τη συνεργασία της Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Δήμου Μαραθώνα, αλλά και τη συνδρομή της ΓΕΠΟΕΤ και της Aegean Airlines.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 27/03 07:29

  Περιφέρεια Κρήτης | Ψήφισμα κατά των πλειστηριασμών κατοικιών και επιχειρήσεων

 2. 27/03 07:27

  Πώς θα επηρεάσει η νέα χρηματοπιστωτική κρίση την ισπανική οικονομία

 3. 27/03 07:00

  Δεύτερο Acheron Health Run στο Καναλάκι Πάργας

 4. 27/03 01:05

  Τουρισμός | Οι προορισμοί με την καλύτερη αξία για τις διακοπές των Βρετανών το 2023- στην 13η θέση η Κέρκυρα

 5. 26/03 20:34

  Ελληνικός τουρισμός- Ιανουάριος 2023 | +72% οι εισπράξεις, +86% οι αφίξεις, - 7,6% η μέση δαπάνη

 6. 26/03 20:27

  Αντίστροφη μέτρηση για τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών και POS - Πώς θα λειτουργήσει

 7. 26/03 19:55

  Ξεκίνησε και επίσημα η τουριστική σεζόν στα Χανιά

 8. 26/03 13:15

  Έρευνα Skift | Πώς το Άμστερνταμ σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον υπερ - τουρισμό

 9. 26/03 08:47

  Σχέδιο στη Γαλλία για μείωση των δημόσιων δαπανών

 10. 26/03 08:45

  Ηνωμένο Βασίλειο: Έως το 2024 θα συντελεστεί η μεγαλύτερη επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου από το 1956

 11. 25/03 22:22

  EE | Πιο οικονομική η επισκευή προϊόντων από την αντικατάσταση - νέα δικαιώματα στους καταναλωτές

 12. 25/03 21:46

  Βατικανό: Ιστορική η επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα

 13. 25/03 12:43

  Βασίλης Κικίλιας: +15% η κρουαζιέρα το 2023 σε σχέση με πέρυσι

 14. 25/03 12:39

  Επανεκκίνηση με αποφασιστικότητα και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες…

 15. 25/03 08:19

  Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στο Λουτράκι, που κέρδισε τη Νότια Κορέα

 16. 24/03 20:03

  Ανησυχητικά τα στοιχεία για τη γήρανση του πληθυσμού στην Ελλάδα | Κέντρο για τους Πληθυσμούς ιδρύει στην Κρήτη ο ΟΟΣΑ

 17. 24/03 16:40

  Μια Ελληνίδα στο τιμόνι του φορέα Airlines for Europe

 18. 24/03 16:10

  Ο Τουρισμός το 2070: Διαβατήρια καρδιακών παλμών, 3D εκτύπωση φαγητού & ρούχων, ολογραφικό προσωπικό και ιπτάμενα ταξί

 19. 24/03 14:21

  ACI World: Πανευρωπαϊκές διακρίσεις για τα αεροδρόμια Αθήνας/ Θεσσαλονίκης στην ικανοποίηση επιβατών

 20. 24/03 14:00

  Ευρωπαϊκή Σύνοδος CLIA: 20% επάνω από το 2019 οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα - Καθυστερήσεις στο σύστημα καταγραφής επιβατών

 21. 24/03 13:48

  Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης

 22. 24/03 13:21

  FedHATTA: Σειρά συναντήσεων του Λ. Τσιλίδη στην Κρήτη με Συνδέσμους-μέλη της Ομοσπονδίας για τον τουρισμό

 23. 24/03 13:20

  Η Αυστρία κάνει τη διαφορά φέτος: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός το καλοκαίρι στα αεροπορικά ταξίδια

 24. 24/03 12:44

  Η εταιρία που ανακάλυψε το last minute παρουσιάζει τον νέο της CEO

 25. 24/03 11:40

  WTTC | Τα ταξίδια και ο τουρισμός χρησιμοποιούν λιγότερο από το 1% του παγκόσμιου νερού

 26. 24/03 11:26

  Πουλήθηκε χαρτοφυλάκιο 72 ξενοδοχείων- ποια είναι η κοινοπραξία, που το αγόρασε- τα μισά σε νησιά του Αιγαίου

 27. 24/03 10:42

  American Airlines | Εποχιακές πτήσεις Αθήνα- Νέα Υόρκη και Αθήνα- Σικάγο τον Μάιο και Ιούνιο

 28. 24/03 10:26

  TUI | Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να αποπληρώσει την κρατική βοήθεια

 29. 24/03 10:09

  Κυπριακός Τουρισμός: Χάνει δυναμική το προσωπικό από τρίτες χώρες

 30. 24/03 09:56

  Συσκευή δίνει τη δυνατότητα για φιλί εξ αποστάσεως – Η τεχνολογία στα… καλύτερά της (video)

 31. 24/03 09:47

  Βασίλης Κικίλιας: "Αυξήσεις σε έσοδα, πτήσεις και επιβάτες σε σχέση με το 2022”

 32. 24/03 07:53

  Aνταλλαγή εκτάσεων μεταξύ Δήμου Παιονίας και Ιεράς Μονής Οσίου Νικοδήμου

 33. 24/03 07:51

  Από τη θάλασσα στον ουρανό: Η United επενδύει 5 εκατ. δολάρια σε καύσιμα από φύκια

 34. 24/03 07:45

  Συνέδριο | "Περισσότερο από βιομηχανία, ο τουρισμός ως δύναμη κοινωνικής αλλαγής στις Κυκλάδες στον 20ο και 21ο αιώνα"

 35. 24/03 07:45

  Προς παράδοση το εμβληματικό ακίνητο στην Πανεπιστημίου (π.Ιντεάλ) για τη δημιουργία ξενοδοχείου από τον Όμιλο Μήτση

 36. 24/03 07:01

  Προέγκριση μελέτης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για το έργο «LIMNOS RESORT»

 37. 23/03 16:12

  TUI: Βραβεία Green IT σε Amazon, Deutsche Telekom και QA Ltd.

 38. 23/03 15:54

  ΥΠΑ: Ξεπέρασε τα επίπεδα 2019 η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' δίμηνο του 2023

 39. 23/03 15:51

  Ελληνικός τουρισμός: Αύξηση 72% των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιανουάριο

 40. 23/03 15:39

  Eurowings: Τρεις νέες εποχιακές συνδέσεις με Βόλο, Ζάκυνθο και Θεσσαλονίκη

 41. 23/03 15:25

  Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει εργαζομένους στον τουρισμό

 42. 23/03 15:04

  Στα Aria Hotels το Villa Pueblo στο Ναύπλιο

 43. 23/03 14:34

  10 χρόνια Marketing Greece με... χιουμοριστική ματιά

 44. 23/03 14:03

  Το πολυτελές all-inclusive brand "Paradisus by Meliá" ήρθε στην Ευρώπη – Στα Κανάρια τα δύο πρώτα ξενοδοχεία

 45. 23/03 13:33

  Conde Nast Traveller: Η Κρήτη στους 23 καλύτερους προορισμούς διακοπών για τον Απρίλιο

 46. 23/03 13:26

  E.E. | Ενεργειακή αναβάθμιση με κόστος για τους ιδιοκτήτες

 47. 23/03 13:04

  Emirates: Προσλαμβάνει νέα μέλη πληρώματος καμπίνας στην Ελλάδα

 48. 23/03 12:37

  Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το Διεθνές Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων 2023

 49. 23/03 12:27

  EΟΤ | 1 στους 3 Πολωνούς που θα έρθει το 2023 στην Ελλάδα έχει κάνει ήδη κράτηση

 50. 23/03 12:10

  Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στα κορυφαία της Ευρώπης - τιμή για την Fraport

 51. 23/03 11:35

  Ηράκλειο: Συμφώνησαν για μισθολογικές αυξήσεις διετίας 12% ξενοδόχοι – ξενοδοχοϋπάλληλοι

 52. 23/03 11:05

  ΙWG | Η επιβολή δουλειάς στο γραφείο στερεί τις επιχειρήσεις από τα ταλέντα

 53. 23/03 10:48

  Η Άνοιξη έρχεται μαζί με τις τουλίπες στην Κωνσταντινούπολη

 54. 23/03 10:24

  ΙΝΣΕΤΕ | Οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού στα ελληνικά ξενοδοχεία - ανά ειδικότητα και ανά περιφέρεια

 55. 23/03 10:02

  Προβολή του Ρεθύμνου ως ιδανικού τουριστικού προορισμού σε Μόναχο, Βαρσοβία και Βιέννη

 56. 23/03 09:50

  Στην κορυφή των προτιμήσεων των Γάλλων και των Αυστριακών η Κρήτη - Συμμετοχή στις εκθέσεις σε Παρίσι και Βιέννη

 57. 23/03 09:48

  Σε ποια εταιρεία υπεκμισθώθηκαν οι υπηρεσίες εστίασης του νέου 5άστερου ξενοδοχείου NYX Esperia 3 Palace Hotel Athens

 58. 23/03 08:51

  Διαγωνισμός για ξενοδοχειακές κλίνες στην Αλεξανδρούπολη

 59. 23/03 08:46

  Αλβανία | Οι επιχειρήσεις δίνουν αυξήσεις στους υπαλλήλους για να μη φύγουν στο εξωτερικό

 60. 23/03 08:42

  Επιτροπή Καθοδήγησης για τις στρατηγικές κατευθύνσεις της Πρωτοβουλίας GR-eco islands

 61. 23/03 08:40

  Φόβοι για τριγμούς στην οικονομία του Βελγίου

 62. 22/03 19:29

  Ο αρχαιότερος δρόμος της Αθήνας βρίσκεται στην Πλάκα - Έχει το ίδιο όνομα εδώ και 25 αιώνες

 63. 22/03 18:54

  Eurowings | Πτήσεις προς Νέα Αγχίαλο από Στουτγκάρδη

 64. 22/03 18:31

  Αφαλάτωση, η λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας

 65. 22/03 18:09

  Celestyal | Νέα πορεία με την προσθήκη του Celestyal Journey

 66. 22/03 17:51

  Επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά στο “Mουσείο Εθνικής Αντίστασης – Οικία Στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα”

 67. 22/03 17:42

  Έρευνα ΕΣΕΕ | Ο τουρισμός στηρίζει και το εμπόριο - τι αγοράζουν οι τουρίστες - Καμπάνια για το Shopping in Greece

 68. 22/03 16:50

  Show us your Regina: Η τουριστική καμπάνια που κατέστρεψε οριστικά τη φήμη πόλης του Καναδά

 69. 22/03 16:07

  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Η Ελλάδα διατηρεί την πρωτιά στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών

 70. 22/03 15:40

  Τhe Newel Metaxourgeio | Λαμπερά εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

 71. 22/03 15:24

  Πώς οι vegan και οι vegetarian αλλάζουν τα ξενοδοχεία – «Βρισκόμαστε ενόψει της 'ευεξιοποίησης' του τουρισμού»

 72. 22/03 14:33

  Ελληνοτουρκική συνάντηση για συνεργασία στον τομέα Τουρισμού

 73. 22/03 13:30

  «Let's TUI it» | Έτσι θα καλύψει τις 950 κενές θέσεις εργασίας ο tour operator

 74. 22/03 12:57

  Τα ξενοδοχεία αποκλειστικά για ενήλικες είναι η νέα μόδα στις οργανωμένες διακοπές – Τι ζητούν οι ταξιδιώτες

 75. 22/03 12:37

  Μητσοτάκης για Μύκονο: Δεν νοείται να υπάρχει νησί, όπου κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου

 76. 22/03 11:54

  Επαναπατρίζονται είκοσι εννέα πολύτιμες αρχαιότητες στην Ελλάδα

 77. 22/03 10:51

  Bill Gates: Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η σημαντικότερη τεχνολογική πρόοδος εδώ και δεκαετίες

 78. 22/03 10:34

  Έκθεση της Βιέννης Ferien 2023 | +20% οι κρατήσεις για Ελλάδα

 79. 22/03 09:59

  Η Jet2holidays επαναφέρει το δωρεάν check-in των αποσκευών από το ξενοδοχείο την ημέρα αναχώρησης

 80. 22/03 09:52

  EasyJet | Νέο δρομολόγιο από Μπέλφαστ για Ρόδο

 81. 22/03 09:36

  Νέες συνεργασίες για την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλλών Selected Hideaways

 82. 22/03 09:19

  Tουρισμός 2023: Περισσότερες αεροπορικές θέσεις από το 2019 στη νοτιοανατολική Ευρώπη | +14,7% η Ελλάδα

 83. 22/03 08:55

  Ταξιδιωτική ‘Ενωση ΗΠΑ | Η εαρινή ζήτηση επιτάσσει επείγουσες αναβαθμίσεις στο σύστημα αεροπορικών ταξιδιών

 84. 22/03 08:53

  Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτιμήσεις για μικρή βελτίωση της οικονομικής και δημοσιονομικής προοπτικής το 2023

 85. 22/03 08:51

  Η στεγαστική κρίση στη Γερμανία και οι προσπάθειες επίλυσης

 86. 22/03 08:49

  Wyndham: Ανάπτυξη πάνω από 200 ξενοδοχείων ECHO από το πρώτο έτος

 87. 22/03 08:46

  Οι καλές τουριστικές πρακτικές του Καναδά «σώζουν» τους καταπιεσμένους Νεοϋορκέζους

 88. 21/03 19:08

  Σαν την Χαλκιδική δεν έχει και για τους Αυστριακούς συνταξιούχους | Έρχονται 5.500 το 2023 και άλλοι τόσοι το 2024

 89. 21/03 19:00

  1.188 αστυνομικοί σε αεροδρόμια και πύλες εισόδου | Θεοδωρικάκος: Όμορφη και ασφαλής η Ελλάδα | Κικίλιας: Πάμε για πολύ δυνατή σεζόν

 90. 21/03 18:46

  Κίνητρα για την προσέλκυση Ελλήνων επενδυτών στην Αλβανία

 91. 21/03 16:34

  Eurobank | Business Banking Τουρισμός για 13η χρονιά

 92. 21/03 16:11

  Ο Δήμος Δυτικής Σάμου σε εκδήλωση του ΠΟΤ για τα "Καλύτερα Χωριά Τουρισμού" στη Σαουδική Αραβία

 93. 21/03 15:45

  Νεοσύστατος Αυστριακός αερομεταφορέας σε συζητήσεις με την ελληνική Marathon Airlines

 94. 21/03 14:47

  ΤΑΙΠΕΔ | Στον όμιλο Γκριμάλντι περνά το λιμάνι Ηγουμενίτσας

 95. 21/03 14:26

  Telegraph: Ένας ελληνικός προορισμός στους 10 καλύτερους last minute για τις Πασχαλινές διακοπές των Βρετανών

 96. 21/03 14:17

  Εθνική θεώρηση εισόδου στους αρχηγούς τουριστικών γκρουπ - Τι προβλέπει σ/ν του υπ.Μετανάστευσης

 97. 21/03 13:50

  Τέσσερις μήνες παίρνει στις εταιρίες να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας στη Γερμανία

 98. 21/03 13:42

  Έρευνα | Πώς θα ταξιδέψουν οι Γερμανοί τουρίστες το 2023 – Έως τα 1.000 ευρώ το εβδομαδιαίο budget στις διακοπές

 99. 21/03 13:11

  Έτσι θα μπορούν να εργάζονται οι digital nomads στην Ελλάδα - Νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Μετανάστευσης

 100. 21/03 13:06

  ΕΟΤ: Διαδραστική εκδήλωση προβολής της Σάμου στην τουριστική αγορά της Ολλανδίας

περισσότερα από ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
τελευταία άρθρα