City Contact Webinar: Πώς τα έντυπα των Info Stand βελτιώνουν την τουριστική εμπειρία ΚΑΙ κατά την περίοδο του κορωνοϊού

Α Decrease font Enlarge font
City Contact Webinar: Πώς τα έντυπα των Info Stand βελτιώνουν την τουριστική εμπειρία ΚΑΙ κατά την περίοδο του κορωνοϊού

Τα ενημερωτικά τουριστικά έντυπα που βρίσκονται μέσα σε Info Stand σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία και άλλους χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Στην εποχή του κορωνοϊού που διανύουμε, αφενός μεν είναι πλήρως ασφαλή μιας και πρόκειται για έντυπα που προορίζονται για ατομική χρήση και αφετέρου δε είναι έντυπα που είναι τοποθετημένα με όλα τα μέτρα υγιεινής στα Info Stand χωρίς την ανάγκη να δοθούν από κάποιον στον επισκέπτη. Επιπλέον, καλούνται να επιτελέσουν το έργο της πληροφόρησης των τουριστών σχετικά με οδηγίες για την ασφάλειά τους στα ίδια τα καταλύματα αλλά και της ανάγκης όλων των επιχειρήσεων να προβάλλουν τις συνθήκες υγιεινής που προσφέρουν.

Αυτό προέκυψε από το Webinar της City Contact με θέμα: "Η διανομή των ενημερωτικών εντύπων στο άνοιγμα των ξενοδοχείων", το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου στο διαδίκτυο.

Στο Webinar συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Γιαννακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της City Contact, ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, Γεν. Διευθυντής του Athens Capital Hotel MGallery Collection (Όμιλος Accor) και η κ. Ανθούλα Γιολδάση, Marketing Manager της City Contact. 

 

1 στους 2 τουρίστες της Αθήνας χρησιμοποιούν έντυπα από τα Info Stand για τις επιλογές τους στην πόλη

Όπως είπε ο κ. Γιαννακάκης, από την 15η Έρευνα Ικανοποίησης Τουριστών και Απόδοσης Ξενοδοχείων στην Αττική το 2019, που διεξήχθη από την ΕΞΑΑ και την GBR Consulting, προκύπτει ότι το 54% των επισκεπτών των ξενοδοχείων στην Αθήνα χρησιμοποιούν τα έντυπα της City Contact (στοιχεία 2019).

Ανά ημέρα και ανά άτομο, το 39% ξοδεύει 45 ευρώ σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ, το 23% ξοδεύει 26 ευρώ σε αγορές, το 20% ξοδεύει 23 ευρώ σε μεταφορές και άλλα και το 18% ξοδεύει 21 ευρώ για επίσκεψη σε αξιοθέατα ή διασκέδαση.

Αυτό σημαίνει, τόνισε ο κ. Γιαννακάκης, ότι στην ταξιδιωτική εμπειρία το έντυπο παίζει το σημαντικό ρόλο της εξερεύνησης ενός προορισμού, καθώς μέσα από αυτό παρουσιάζονται εμπειρίες και αξιοθέατα τα οποία δε μπορεί να εντοπίσει διαφορετικά ο επισκέπτης ενώ ταυτόχρονα ωφελείται και το ξενοδοχείο έχοντας ευχαριστημένους πελάτες στον προορισμό.

Ο κ. Τζήκας ο οποίος ως Διευθυντής ξενοδοχείων που φιλοξενούσαν Info Stand με έντυπα τα τελευταία 25 χρόνια, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα στοιχεία αυτά, και από τη δική του εμπειρία συμφώνησε πως πράγματι οι τουρίστες κάνουν μεγάλη χρήση των εντύπων γιατί είναι άμεσα διαθέσιμα, εύκολα στη χρήση τους, τα ξεφυλλίζουν όπου και να βρίσκονται, και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους. Οπωσδήποτε, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων ενημερώνονται για τον προορισμό πολύ πριν ταξιδέψουν, στο διαδίκτυο, όμως βρίσκοντας τα έντυπα στην υποδοχή του ξενοδοχείου τους τα ξεφυλλίζουν και τα συμβουλεύονται, είπε.

Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι «το έντυπο δεν θα πεθάνει ποτέ» και διευκρίνισε ότι δεν έχει δεχθεί παράπονα από πελάτες του σχετικά με τυχόν εσφαλμένη πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση από τα έντυπα. Βέβαια, τόνισε ότι η παραγωγή εντύπων θα πρέπει να προσαρμοστεί στην εποχή του κορωνοϊού και στις προκλήσεις της.

Ο κ. Γιαννακάκης διευκρίνισε ότι η City Contact έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που συμμορφώνονται στα πρωτόκολλα υγιεινής που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Ειδικότερα, τα έντυπα που παραλαμβάνονται από την εταιρία θα παραμένουν για τρεις ημέρες στις αποθήκες ώστε να αποβάλλεται κάθε υποψία ότι μεταφέρουν τον κορωνοϊό, όλοι οι συνεργάτες διανομής θα φορούν μάσκες και γάντια ενώ θα υπάρξει και ένδειξη επάνω στα Info Stand η οποία θα συμβουλεύει τους αναγνώστες-τουρίστες να κρατούν το έντυπο που επιλέγουν από τα Info Stand και να μην το τοποθετούν ξανά πίσω.


Όσον αφορά την «κίνηση» των εντύπων, η κ. Γιολδάση παρουσίασε τα εξής στοιχεία:

 • Το 85% των επισκεπτών αποφασίζουν μέσα από τα έντυπα την περιήγησή τους στην πόλη, το 65% την επίσκεψη σε μουσεία κτλ., το 44% κάνουν επιλογή εστιατορίων και καφέ και το 28% αγορές (Έρευνα ΕΞΑΑΑ και GBR Consulting).
 • Το ποσοστό των διεθνών επισκεπτών στα ξενοδοχεία της Αθήνας ανέρχεται στο 72% και των Ελλήνων σε 28% (στοιχεία 2018/ Έρευνα ΕΞΑΑΑ και GBR Consulting)
 • Σύμφωνα με έρευνα της City Contact, το 2019 διανεμήθηκαν 1,43 εκατ. έντυπα σε 187 ξενοδοχεία και 300 h , εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό τους μήνες Ιούλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Σεπτέμβριο με σειρά προτεραιότητας.

Πότε θα ανοίξουν τελικά τα ξενοδοχεία;

Σε αντίστοιχη έρευνα της City Contact για το πότε θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα ξενοδοχεία στην Αθήνα, φαίνεται ότι τα περισσότερα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, θα επαναλειτουργήσουν μέσα στην περίοδο από 15 έως 31 Ιουνίου, με τα πεντάστερα να προηγούνται αριθμητικά την περίοδο αυτή. Ωστόσο, νωρίτερα φαίνεται ότι θα ανοίξουν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα τετράστερα και τα τριάστερα, δηλαδή μέσα στην περίοδο από 1η έως 14 Ιουνίου.

Ο κ. Τζήκας έκανε την εκτίμηση ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Αθήνα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από την 1η Ιουλίου και ύστερα. Τον Ιούνιο, είπε, θα ανοίξουν ελάχιστα και μερικά θα ανοίξουν τέλη Ιουνίου. Ενδεχομένως, τόνισε, κάποια να μην ανοίξουν καθόλου.

Εξέφρασε την ελπίδα να ανοίξουν και άλλες χώρες-πηγές τουριστών για την Ελλάδα πλην αυτών που έχουν ανακοινωθεί, όπως η Γαλλία και η Ισπανία, ενώ φάνηκε απαισιόδοξος για το άνοιγμα της Βρετανίας. Αν ανοίξουν οι χώρες αυτές, τότε αυξάνονται και οι ελπίδες να ανοίξουν περισσότερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, τόνισε. Παράλληλα, πρωταρχικός παράγοντας της ροής τουριστών είναι οι αεροπορικές συνδέσεις καθώς και εάν οι χώρες θα επιτρέψουν τους πολίτες τους να ταξιδεύουν, είπε. 

Η ασφάλεια και η ικανοποίηση των επισκεπτών το 2020, η πιο στέρεη βάση για το 2021 

Όσον αφορά τις εκτιμήσεις του για το πώς θα πάει η εφετινή χρονιά, είπε ότι το 2020 θα περισωθεί το 25-30% την περυσινής χρονιάς, κατά το μέγιστο, όμως τόνισε ότι θα πρέπει οι τουριστικές επιχειρήσεις να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δείξουν ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι ζωντανός και οι επαγγελματίες του έτοιμοι να υποδεχθούν επισκέπτες, ώστε να κτιστεί η βάση για το μέλλον.

Θα είναι μια χαμένη χρονιά, όμως θα είναι η βάση για τις επόμενες, γιατί αν δείξουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι θα καθυστερήσει πολύ περισσότερο η ανάκαμψη, υπογράμμισε ο κ. Γιαννακάκης.

Τώρα είναι η ώρα για όλες τις επιχειρήσεις να προβάλλουν την ασφάλεια που προσφέρουν στους επισκέπτες,μέσα από τα έντυπα τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως από τους τουρίστες, είπε. Οι επισκέπτες, πρόσθεσε, πρέπει να μένουν ευχαριστημένοι από τα επίπεδα ασφάλειας ώστε να γίνουν πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό παρακινώντας και άλλους ταξιδιώτες να έρθουν. Ελπίζουμε ότι όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού θα λειτουργήσουν υπεύθυνα και θα φροντίσουν ώστε οι άνθρωποι που επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μια τέτοια εποχή αβεβαιότητας να νιώσουν δικαιωμένοι για την απόφασή τους.

Ο κ. Τζήκας επισήμανε ότι οι τουριστικές επιχειρήσεις οφείλουν να επικοινωνούν τις ενέργειές τους για την προστασία των επισκεπτών τους, καθώς αυτή είναι η κύρια ανησυχία των ταξιδιωτών την εποχή του κορωνοϊού. Πρέπει, όπως είπε χαρακτηριστικά, να εκπλήσσουμε ευχάριστα τους ταξιδιώτες σε μια τέτοια εποχή αβεβαιότητας, και να τους προσφέρουμε εμπειρίες άνω των προσδοκιών τους.

Οι επόμενες εκδόσεις της City Contact

   

Η City Contact αποφάσισε ότι για την περίοδο Ιούλιος - Οκτώβριος θα κυκλοφορήσουν οι παρακάτω εκδόσεις:

Athens Map | Κυκλοφορία: 1 Ιουλίου | 70.000 αντίτυπα
Athens Map | Κυκλοφορία: 25 Ιουλίου | 30.000 αντίτυπα
Athens by Metro & Tram Map | Κυκλοφορία: 15 Ιουλίου | 30.000 αντίτυπα

Η διανομή των εντύπων που προβάλλουν επιχειρήσεις και υπηρεσίες που μπορεί κάποιος τουρίστας να βρει στην Αθήνα θα συνεχστεί κανονικά. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Info Stand, για τις εκδόσεις, ή για τη διανομή των εντύπων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη City Contact στο 210 8846170-3 ή να στείλετε e-mail στο angio@citycontact.gr

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

COVID-19
 1. 03/07 15:52

  Βρετανικός τουρισμός: Η Ελλάδα προσπαθεί να ενταχθεί στη λίστα των χωρών, που ανοίγουν τα σύνορα

 2. 03/07 14:46

  Υπ. Τουρισμού: Παράταση της προθεσμίας αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

 3. 03/07 14:41

  Πώς υποδέχεται η βρετανική τουριστική βιομηχανία το άνοιγμα των συνόρων

 4. 03/07 13:56

  Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε περιοχές της Πελοποννήσου για κίνδυνο πυρκαγιάς

 5. 03/07 13:45

  Μ.Κόνσολας: Σχέδιο για να μπουν όλες οι Περιφέρειες στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης

 6. 03/07 13:37

  Τα GHotels προσφέρουν διακοπές στις οικογένειες του ΕΚΑΒ με αίσθημα ευγνωμοσύνης

 7. 03/07 13:34

  Στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της TUI Βρετανίας (video)

 8. 03/07 13:02

  Marketing Greece: H καμπάνια Endless Greek Summer για το ελληνικό και διεθνές κοινό (video)

 9. 03/07 12:43

  Το Porto Sani υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του 2020 - Νέα εστιατόρια, δραστηριότητες & πρωτόκολλα

 10. 03/07 12:37

  Ο πρωθυπουργός στο Ελληνικό: Ένα από τα μεγαλύτερα, ίσως το μεγαλύτερο έργο στη Μεσόγειο

 11. 03/07 11:54

  Διάσκεψη των Ην. Εθνών: Μείωση 4% του ΑΕΠ στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού – Ποια είναι η εικόνα παγκοσμίως

 12. 03/07 11:42

  H όμορφη Παροικιά στην καρδιά του Αιγαίου

 13. 03/07 11:37

  Τα δίδυμα ελληνικά νησάκια που «βυθίζονται» και ξαναεμφανίζονται

 14. 03/07 11:36

  Κ.Μητσοτάκης: Χωρίς προκαταβολή φόρου και εργοδοτικές εισφορές οι εποχικές επιχειρήσεις- αναστολή συμβάσεων στον τουρισμό

 15. 03/07 11:32

  LOT: Περισσότερες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς

 16. 03/07 11:30

  Τουρισμός/ Γερμανία: Ψηφίστηκε το βάουτσερ στα ταξίδια - Τι προβλέπεται στο εξής για τις επιστροφές χρημάτων

 17. 03/07 11:26

  Τοrnos News Webinars: Tην Παρασκευή 3 Ιουλίου ζωντανά 4:00 μ.μ. παρουσίαση των ενεργειών στο digital marketing των τουριστικών επιχειρήσεων

 18. 03/07 10:47

  Ανοίγει τα σύνορα το Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιουλίου- σήμερα η λίστα των χωρών- τι θα γίνει με την Ελλάδα

 19. 03/07 10:34

  Προβολή των Λειψών στο μετρό της Αθήνας

 20. 03/07 10:26

  Δήμος Μυκόνου: Αρνητική γνωμοδότηση για τη μεγάλη τουριστική επένδυση PROJECT BLUE

 21. 03/07 10:24

  Έρευνα: Στο ναδίρ οι κλάδοι εστίασης και φιλοξενίας στη Γερμανία

 22. 03/07 10:18

  Συζήτηση για μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων 4 ξενοδοχείων σε Κω κα Ρόδο

 23. 03/07 10:16

  Προέγκριση χωροθέτησης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου σε περιοχή δίπλα στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου

 24. 03/07 10:15

  Δήμος Λειψών: Διαγωνισμός για διαδραστική ξενάγηση και προβολή μέσω κινητών

 25. 02/07 20:57

  Πτήση τσάρτερ από την Στοκχόλμη στη Ρόδο με ειδική άδεια

 26. 02/07 18:09

  Ryanair: Σύνδεση της Θεσσαλονίκης με 30 προορισμούς

 27. 02/07 17:54

  Γερμανικός τουρισμός/ DRV: Αυξάνονται οι κρατήσεις για διακοπές στη Μεσόγειο - Στους top προορισμούς η Ελλάδα

 28. 02/07 15:03

  Ο κ.Θεοχάρης στο Sky News: Ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα- πιθανό άνοιγμα στα μέσα Ιουλίου

 29. 02/07 14:58

  Ryanair: Ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα σε 30 προορισμούς

 30. 02/07 13:35

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα άνοιξε αλλά με… αρρυθμίες

 31. 02/07 13:23

  U.S. Travel Association: Απίστευτα απογοητευτική η απαγόρευση Αμερικανών τουριστών στην Ευρώπη

 32. 02/07 13:17

  Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, αλλά περιμένουμε ανάκαμψη το 2021

 33. 02/07 12:53

  Πρόβλημα συμπίεσης σε πτήση της EasyJet προς τη Θεσσαλονίκη

 34. 02/07 12:37

  Lufthansa: Κύμα ακυρώσεων πτήσεων στο θερινό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε

 35. 02/07 12:36

  ΟΑΕΔ: Μέχρι τις 7 Ιουλίου οι αιτήσεις καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

 36. 02/07 12:27

  Το ελληνικό πρότυπο για την είσοδο των τουριστών εφαρμόζει η Ισπανία

 37. 02/07 12:02

  Μικρές Αποδράσεις στην Κύπρο

 38. 02/07 11:58

  Όλο και περισσότεροι πεζοί και ποδηλάτες στις προσωρινές παρεμβάσεις του Μεγάλου Περιπάτου

 39. 02/07 11:47

  Ανοίγει το Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

 40. 02/07 10:58

  Deutsche Bank: Έως 16 δισ. ευρώ λιγότερα θα ξοδέψουν φέτος οι Γερμανοί τουρίστες, που θα λείψουν από τις μεσογειακές χώρες

 41. 02/07 10:47

  Alitalia: Από σήμερα επανέρχονται οι πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη

 42. 02/07 10:41

  Στην Πάτρα και την Ολυμπία ο Μάνος Κόνσολας

 43. 02/07 10:40

  Αυξάνονται κατά 25.000 οι νέες πτήσεις από την United Airlines

 44. 02/07 10:38

  Aπό ποιες χώρες εκτός ΕΕ δέχονται τουρίστες η Γερμανία και η Τσεχία

 45. 02/07 10:37

  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κλινών στη Μυτιλήνη

 46. 02/07 10:35

  Μεγάλο το πλήγμα στον τουρισμό και στη Σιγκαπούρη

 47. 02/07 10:33

  Ατμομηχανή για την οικονομική ανάκαμψη ο κατασκευαστικός κλάδος στη Γερμανία

 48. 02/07 10:28

  ΞΕΕ: Διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform από τον CapsuleT

 49. 02/07 10:15

  Ο κ.Θεοχάρης σε 4 αεροδρόμια: Η εφετινή χρονιά εφαλτήριο για το μέλλον

 50. 02/07 09:08

  Το χωριό της Νάξου που σε πάει πίσω στο χρόνο

 51. 02/07 09:05

  Δραγονέρα: Η εξωτική παραλία στο Αγκίστρι, δίπλα στην Αθήνα

 52. 01/07 23:22

  «Και τι δεν θα ‘δινα να ήμουν εκεί!»

 53. 01/07 16:49

  Άνοιξε το Sofitel Athens Airport με ενισχυμένα υγειονομικά πρωτόκολλα

 54. 01/07 16:45

  Στην Κρήτη ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

 55. 01/07 16:18

  Περιφέρεια Κρήτης: Και άλλα τουριστικά επαγγέλματα στο πρόγραμμα επιμόρφωσης για προφύλαξη από τον ιό

 56. 01/07 16:09

  Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα αιφνιδιάζει τους τουρίστες- Η απειλή της TUI

 57. 01/07 16:01

  Από την Γερμανία, Ελβετία και Τσεχία τα πρώτα τσάρτερ της σεζόν στη Ρόδο

 58. 01/07 15:42

  Πανδημική ρήτρα ζητεί η DRV στην ευρωπαϊκή οδηγία για τα ταξίδια

 59. 01/07 14:28

  Έφθασαν οι πρώτες διεθνείς πτήσεις στα νησιά του Νότιου Αιγαίου

 60. 01/07 13:56

  Ryanair: Ισχυρή ζήτηση για τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου - Pεκόρ μείωσης τιμών το 12μηνο

 61. 01/07 13:45

  Επιστολή απελπισίας από τουριστικό γραφείο της Ουγγαρίας: Επειγόντως λύση για τη φόρμα εντοπισμού επιβατών στον οδικό τουρισμό

 62. 01/07 13:00

  TripAdvisor: Η καθαριότητα βασικό κριτήριο επιλογής καταλύματος

 63. 01/07 12:55

  Επαγγελματικό Επιμελητήριο: Σχέδιο για την αναγέννηση της ιστορικής αγοράς στην Πλάκα και το Μοναστηράκι

 64. 01/07 12:27

  Ηρώδειο: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στις 15 και 16 Ιουλίου

 65. 01/07 12:20

  Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

 66. 01/07 11:54

  Διχασμένοι οι Γερμανοί στην πρόθεση διακοπών για το 2020

 67. 01/07 11:05

  Γ. Πλακιωτάκης: Ο εκσυγχρονισμός των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών συνεχίζεται - Ποιες νέες γραμμές εισάγονται

 68. 01/07 11:04

  Άδειες για τρία νέα 4άστερα ξενοδοχεία σε Χανιά, Κέρκυρα και Μύκονο

 69. 01/07 11:02

  Eπισκευή παλαιού κτίσματος προς τουριστική χρήση στη Σαντορίνη - Αλλαγή χρήσης οικοδομής σε ξενοδοχείο στην Κατερίνη

 70. 01/07 11:01

  Κοινωνικός Τουρισμός: Πάνω από 300.000 αιτήσεις - Άμεση αποπληρωμή φέτος για τις επιχειρήσεις

 71. 01/07 11:00

  Αναγνωρίστηκαν άλλες 2 Πηγές ως ιαματικές σε Αιδηψό και Καμένα Βούρλα

 72. 01/07 10:57

  Ματαιώθηκε οριστικά η σημαντικότερη Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών στην Ισπανία

 73. 01/07 10:56

  HΠΑ-Έρευνα: H μετάβαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα έχει μόνιμα χαρακτηριστικά

 74. 01/07 10:53

  Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις για τον Covid-19

 75. 01/07 10:45

  "Κάθε μέρα θάλασσα" στις ακτές της Θεσσαλονίκης με το Karavaki Άγιος Γεώργιος

 76. 01/07 10:41

  Το μοντέλο του μαζικού τουρισμού έφτασε στο τέλος του

 77. 01/07 10:32

  Η τελική λίστα: Σε 75 περιοχές καταλύματα καραντίνας

 78. 01/07 10:22

  Η πρώτη διεθνής πτήση στην Κέρκυρα σήμερα- Δηλώσεις Θεοχάρη

 79. 01/07 10:19

  ΥΠΑ: Μέχρι τις 15 Ιουλίου η αναστολή πτήσεων από Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία και Τουρκία

 80. 01/07 09:00

  Τηλεϊατρική: Χτίζοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό

 81. 01/07 08:51

  Ο Έβρος και οι παραλίες του: Μπάνιο στην άκρη του Θρακικού Πελάγους

 82. 01/07 08:49

  Παξοί: Το νησί που νομίζεις ότι κολυμπάς σε νερά πισίνας

 83. 30/06 17:19

  Ανοίγουν τον Ιούλιο δύο ξενοδοχεία της αλυσίδας Koullias στην Κω

 84. 30/06 16:47

  Το υγειονομικό πρωτόκολλο του Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa

 85. 30/06 16:39

  Επιτυχές το πιλοτικό πρότζεκτ επανεκκίνησης στις Βαλεαρίδες, λέει η TUI

 86. 30/06 16:24

  Seajets: Στις 3 Ιουλίου 2020 ξεκινούν τα δρομολόγια

 87. 30/06 16:11

  Παράταση στην κατάθεση πινακίδων από τουριστικά οχήματα

 88. 30/06 15:51

  Τα υγιή ξενοδοχεία μπορούν να αντέξουν τον δανεισμό

 89. 30/06 15:45

  Aποπληρωμή των απαιτήσεων των τουριστικών γραφείων από την πτώχευση της MALEV

 90. 30/06 15:42

  Celestyal Cruises: Αναστολή των κρουαζιέρων έως το Μάρτιο του 2021

 91. 30/06 15:23

  Ιταλία: Υποχρεωτικά κάτω από το μπροστινό κάθισμα οι χειραποσκευές στις πτήσεις

 92. 30/06 15:07

  Στρατηγική συνεργασία TUI με υπουργείο Τουρισμού, με στόχο το 50% των περυσινών αφίξεων- Οι δηλώσεις

 93. 30/06 14:59

  Στο 27% οι πτήσεις από Γερμανία τον Ιούλιο

 94. 30/06 14:46

  FedHATTA: Προβλήματα από την εφαρμογή των Πρωτοκόλλων άφιξης

 95. 30/06 14:24

  Οριστικό: Η ΕΕ ανοίγει τα σύνορα για τουρίστες από 14 χώρες και 4 κρατίδια

 96. 30/06 14:05

  Η Αθήνα στις 4 ευρωπαϊκές πόλεις με τις περισσότερες κρατήσεις πτήσεων το α’ μισό του Ιουνίου

 97. 30/06 13:41

  Επιταχύνεται ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήρας

 98. 30/06 13:35

  HAPCO: Διεξαγωγή φυσικών συνεδρίων χωρίς ειδικά πρωτόκολλα!

 99. 30/06 13:29

  Η διευθύντρια της Springer Reisen ταξίδεψε στην Ελλάδα – Τι διαπίστωσε για την εμπειρία διακοπών

 100. 30/06 12:55

  Αυξάνονται οι πτήσεις από τη Γερμανία τον Ιούλιο – Η Ελλάδα στους top προορισμούς

περισσότερα από TORNOS NEWS LIVE
τελευταία άρθρα