City Contact Webinar: Πώς τα έντυπα των Info Stand βελτιώνουν την τουριστική εμπειρία ΚΑΙ κατά την περίοδο του κορωνοϊού

City Contact Webinar: Πώς τα έντυπα των Info Stand βελτιώνουν την τουριστική εμπειρία ΚΑΙ κατά την περίοδο του κορωνοϊού

Τα ενημερωτικά τουριστικά έντυπα που βρίσκονται μέσα σε Info Stand σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία και άλλους χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Στην εποχή του κορωνοϊού που διανύουμε, αφενός μεν είναι πλήρως ασφαλή μιας και πρόκειται για έντυπα που προορίζονται για ατομική χρήση και αφετέρου δε είναι έντυπα που είναι τοποθετημένα με όλα τα μέτρα υγιεινής στα Info Stand χωρίς την ανάγκη να δοθούν από κάποιον στον επισκέπτη. Επιπλέον, καλούνται να επιτελέσουν το έργο της πληροφόρησης των τουριστών σχετικά με οδηγίες για την ασφάλειά τους στα ίδια τα καταλύματα αλλά και της ανάγκης όλων των επιχειρήσεων να προβάλλουν τις συνθήκες υγιεινής που προσφέρουν.

Αυτό προέκυψε από το Webinar της City Contact με θέμα: "Η διανομή των ενημερωτικών εντύπων στο άνοιγμα των ξενοδοχείων", το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου στο διαδίκτυο.

Στο Webinar συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Γιαννακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της City Contact, ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, Γεν. Διευθυντής του Athens Capital Hotel MGallery Collection (Όμιλος Accor) και η κ. Ανθούλα Γιολδάση, Marketing Manager της City Contact. 

 

1 στους 2 τουρίστες της Αθήνας χρησιμοποιούν έντυπα από τα Info Stand για τις επιλογές τους στην πόλη

Όπως είπε ο κ. Γιαννακάκης, από την 15η Έρευνα Ικανοποίησης Τουριστών και Απόδοσης Ξενοδοχείων στην Αττική το 2019, που διεξήχθη από την ΕΞΑΑ και την GBR Consulting, προκύπτει ότι το 54% των επισκεπτών των ξενοδοχείων στην Αθήνα χρησιμοποιούν τα έντυπα της City Contact (στοιχεία 2019).

Ανά ημέρα και ανά άτομο, το 39% ξοδεύει 45 ευρώ σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ, το 23% ξοδεύει 26 ευρώ σε αγορές, το 20% ξοδεύει 23 ευρώ σε μεταφορές και άλλα και το 18% ξοδεύει 21 ευρώ για επίσκεψη σε αξιοθέατα ή διασκέδαση.

Αυτό σημαίνει, τόνισε ο κ. Γιαννακάκης, ότι στην ταξιδιωτική εμπειρία το έντυπο παίζει το σημαντικό ρόλο της εξερεύνησης ενός προορισμού, καθώς μέσα από αυτό παρουσιάζονται εμπειρίες και αξιοθέατα τα οποία δε μπορεί να εντοπίσει διαφορετικά ο επισκέπτης ενώ ταυτόχρονα ωφελείται και το ξενοδοχείο έχοντας ευχαριστημένους πελάτες στον προορισμό.

Ο κ. Τζήκας ο οποίος ως Διευθυντής ξενοδοχείων που φιλοξενούσαν Info Stand με έντυπα τα τελευταία 25 χρόνια, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα στοιχεία αυτά, και από τη δική του εμπειρία συμφώνησε πως πράγματι οι τουρίστες κάνουν μεγάλη χρήση των εντύπων γιατί είναι άμεσα διαθέσιμα, εύκολα στη χρήση τους, τα ξεφυλλίζουν όπου και να βρίσκονται, και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους. Οπωσδήποτε, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων ενημερώνονται για τον προορισμό πολύ πριν ταξιδέψουν, στο διαδίκτυο, όμως βρίσκοντας τα έντυπα στην υποδοχή του ξενοδοχείου τους τα ξεφυλλίζουν και τα συμβουλεύονται, είπε.

Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι «το έντυπο δεν θα πεθάνει ποτέ» και διευκρίνισε ότι δεν έχει δεχθεί παράπονα από πελάτες του σχετικά με τυχόν εσφαλμένη πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση από τα έντυπα. Βέβαια, τόνισε ότι η παραγωγή εντύπων θα πρέπει να προσαρμοστεί στην εποχή του κορωνοϊού και στις προκλήσεις της.

Ο κ. Γιαννακάκης διευκρίνισε ότι η City Contact έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που συμμορφώνονται στα πρωτόκολλα υγιεινής που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Ειδικότερα, τα έντυπα που παραλαμβάνονται από την εταιρία θα παραμένουν για τρεις ημέρες στις αποθήκες ώστε να αποβάλλεται κάθε υποψία ότι μεταφέρουν τον κορωνοϊό, όλοι οι συνεργάτες διανομής θα φορούν μάσκες και γάντια ενώ θα υπάρξει και ένδειξη επάνω στα Info Stand η οποία θα συμβουλεύει τους αναγνώστες-τουρίστες να κρατούν το έντυπο που επιλέγουν από τα Info Stand και να μην το τοποθετούν ξανά πίσω.


Όσον αφορά την «κίνηση» των εντύπων, η κ. Γιολδάση παρουσίασε τα εξής στοιχεία:

  • Το 85% των επισκεπτών αποφασίζουν μέσα από τα έντυπα την περιήγησή τους στην πόλη, το 65% την επίσκεψη σε μουσεία κτλ., το 44% κάνουν επιλογή εστιατορίων και καφέ και το 28% αγορές (Έρευνα ΕΞΑΑΑ και GBR Consulting).
  • Το ποσοστό των διεθνών επισκεπτών στα ξενοδοχεία της Αθήνας ανέρχεται στο 72% και των Ελλήνων σε 28% (στοιχεία 2018/ Έρευνα ΕΞΑΑΑ και GBR Consulting)
  • Σύμφωνα με έρευνα της City Contact, το 2019 διανεμήθηκαν 1,43 εκατ. έντυπα σε 187 ξενοδοχεία και 300 h , εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό τους μήνες Ιούλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Σεπτέμβριο με σειρά προτεραιότητας.

Πότε θα ανοίξουν τελικά τα ξενοδοχεία;

Σε αντίστοιχη έρευνα της City Contact για το πότε θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα ξενοδοχεία στην Αθήνα, φαίνεται ότι τα περισσότερα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, θα επαναλειτουργήσουν μέσα στην περίοδο από 15 έως 31 Ιουνίου, με τα πεντάστερα να προηγούνται αριθμητικά την περίοδο αυτή. Ωστόσο, νωρίτερα φαίνεται ότι θα ανοίξουν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα τετράστερα και τα τριάστερα, δηλαδή μέσα στην περίοδο από 1η έως 14 Ιουνίου.

Ο κ. Τζήκας έκανε την εκτίμηση ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Αθήνα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από την 1η Ιουλίου και ύστερα. Τον Ιούνιο, είπε, θα ανοίξουν ελάχιστα και μερικά θα ανοίξουν τέλη Ιουνίου. Ενδεχομένως, τόνισε, κάποια να μην ανοίξουν καθόλου.

Εξέφρασε την ελπίδα να ανοίξουν και άλλες χώρες-πηγές τουριστών για την Ελλάδα πλην αυτών που έχουν ανακοινωθεί, όπως η Γαλλία και η Ισπανία, ενώ φάνηκε απαισιόδοξος για το άνοιγμα της Βρετανίας. Αν ανοίξουν οι χώρες αυτές, τότε αυξάνονται και οι ελπίδες να ανοίξουν περισσότερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, τόνισε. Παράλληλα, πρωταρχικός παράγοντας της ροής τουριστών είναι οι αεροπορικές συνδέσεις καθώς και εάν οι χώρες θα επιτρέψουν τους πολίτες τους να ταξιδεύουν, είπε. 

Η ασφάλεια και η ικανοποίηση των επισκεπτών το 2020, η πιο στέρεη βάση για το 2021 

Όσον αφορά τις εκτιμήσεις του για το πώς θα πάει η εφετινή χρονιά, είπε ότι το 2020 θα περισωθεί το 25-30% την περυσινής χρονιάς, κατά το μέγιστο, όμως τόνισε ότι θα πρέπει οι τουριστικές επιχειρήσεις να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δείξουν ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι ζωντανός και οι επαγγελματίες του έτοιμοι να υποδεχθούν επισκέπτες, ώστε να κτιστεί η βάση για το μέλλον.

Θα είναι μια χαμένη χρονιά, όμως θα είναι η βάση για τις επόμενες, γιατί αν δείξουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι θα καθυστερήσει πολύ περισσότερο η ανάκαμψη, υπογράμμισε ο κ. Γιαννακάκης.

Τώρα είναι η ώρα για όλες τις επιχειρήσεις να προβάλλουν την ασφάλεια που προσφέρουν στους επισκέπτες,μέσα από τα έντυπα τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως από τους τουρίστες, είπε. Οι επισκέπτες, πρόσθεσε, πρέπει να μένουν ευχαριστημένοι από τα επίπεδα ασφάλειας ώστε να γίνουν πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό παρακινώντας και άλλους ταξιδιώτες να έρθουν. Ελπίζουμε ότι όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού θα λειτουργήσουν υπεύθυνα και θα φροντίσουν ώστε οι άνθρωποι που επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα μια τέτοια εποχή αβεβαιότητας να νιώσουν δικαιωμένοι για την απόφασή τους.

Ο κ. Τζήκας επισήμανε ότι οι τουριστικές επιχειρήσεις οφείλουν να επικοινωνούν τις ενέργειές τους για την προστασία των επισκεπτών τους, καθώς αυτή είναι η κύρια ανησυχία των ταξιδιωτών την εποχή του κορωνοϊού. Πρέπει, όπως είπε χαρακτηριστικά, να εκπλήσσουμε ευχάριστα τους ταξιδιώτες σε μια τέτοια εποχή αβεβαιότητας, και να τους προσφέρουμε εμπειρίες άνω των προσδοκιών τους.

Οι επόμενες εκδόσεις της City Contact

   

Η City Contact αποφάσισε ότι για την περίοδο Ιούλιος - Οκτώβριος θα κυκλοφορήσουν οι παρακάτω εκδόσεις:

Athens Map | Κυκλοφορία: 1 Ιουλίου | 70.000 αντίτυπα
Athens Map | Κυκλοφορία: 25 Ιουλίου | 30.000 αντίτυπα
Athens by Metro & Tram Map | Κυκλοφορία: 15 Ιουλίου | 30.000 αντίτυπα

Η διανομή των εντύπων που προβάλλουν επιχειρήσεις και υπηρεσίες που μπορεί κάποιος τουρίστας να βρει στην Αθήνα θα συνεχστεί κανονικά. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Info Stand, για τις εκδόσεις, ή για τη διανομή των εντύπων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη City Contact στο 210 8846170-3 ή να στείλετε e-mail στο angio@citycontact.gr

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 19/03 13:31

    Νέος πρακτικός οδηγός για τη διαχείριση κρίσεων | Συνεργασία TOPOSOPHY - European Travel Commission

  2. 19/03 12:44

    Η AEGEAN επεκτείνει τη χρήση βιώσιμων καυσίμων (SAF) στις πτήσεις της και στα αεροδρόμια της Ευρώπης

  3. 19/03 11:59

    Διακήρυξη HOTREC & EFFAT: Έτσι θα καλυφθούν οι κενές θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή φιλοξενία

  4. 19/03 11:15

    Celestyal | Περισσότερες κρουαζιέρες το 2025 λόγω εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης

  5. 19/03 10:58

    TUI: Νέες συνδέσεις με Κρήτη από Βιέννη και Βουδαπέστη

  6. 19/03 10:29

    Ισπανικός τουρισμός | 91 εκατ. τουρίστες και 125 δισ. ευρώ έσοδα το 2024

  7. 18/03 19:31

    Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους

  8. 18/03 19:28

    Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  9. 18/03 19:25

    Σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα και τις Κυκλάδες

  10. 18/03 11:46

    ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ

  11. 18/03 07:29

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα

  12. 18/03 07:26

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας

  13. 18/03 07:13

    Ταξίδι εξοικείωσης Σουηδού δημοσιογράφου στην Αθήνα

  14. 17/03 20:43

    Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή

  15. 17/03 12:17

    Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο

  16. 17/03 12:09

    Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι

  17. 17/03 12:05

    Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα

  18. 17/03 07:23

    Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders

  19. 17/03 06:20

    Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών

  20. 16/03 22:48

    Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023

  21. 16/03 15:47

    Τουρισμός | Όλο και περισσότερα Airbnb στην Ελλάδα - ΙΝΣΕΤΕ: 212.000 καταλύματα τον Ιούλιο του 2023

  22. 16/03 12:21

    Γερμανικός Τύπος | «Ανεπαρκή» τα μέτρα της Ελλάδας για τις φυσικές καταστροφές

  23. 16/03 12:16

    ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό

  24. 16/03 12:08

    Πάνω από μισό εκατ. οι Ούγγροι τουρίστες στην Ελλάδα

  25. 15/03 19:48

    Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias

  26. 15/03 19:46

    Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία

  27. 15/03 14:11

    Το Ελληνικό γιώτινγκ στην 20η έκθεση East Med Yacht Show 2024 στον Πόρο - Και δεύτερο Yacht Show τον Οκτώβριο

  28. 15/03 14:06

    Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

  29. 15/03 12:40

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: «Μπίζνες πολλών δις με “Χρυσές Βίζες“»

  30. 15/03 12:37

    FedHATTA: Νέες προοπτικές στη στρατηγική αγορά της Κίνας με τη νέα απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα

  31. 15/03 12:24

    Οι Οινοποιοί της Κρήτης στην έκθεση κρασιού PROWEIN

  32. 15/03 11:56

    Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine

  33. 15/03 11:43

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Αθήνα και Αρκαδία υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

  34. 15/03 10:46

    Tουρισμός όλο το χρόνο στην Ελλάδα | Στο Costa Navarino τον Οκτώβριο το συνέδριο των Βρετανών πρακτόρων (ΑΒΤΑ)

  35. 15/03 10:27

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί City Break προορισμός όλο το έτος

  36. 15/03 10:16

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς

  37. 15/03 10:09

    TAROM: Νέα εποχική σύνδεση Βουκουρέστι – Ηράκλειο

  38. 15/03 10:04

    El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024

  39. 15/03 06:41

    Δήμος Χερσονήσου: Παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων

  40. 15/03 06:40

    Απευθείας πτήσεις από Τίρανα για Άμστερνταμ και Κολωνία

  41. 15/03 06:38

    Ρόδος: Διαγωνισμός για την υποστήριξη λειτουργίας των Ι. Π. Καλλιθέας και Κοιλάδας των πεταλούδων

  42. 15/03 06:34

    Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

  43. 15/03 06:28

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστική προβολή στην ολλανδική αγορά

  44. 14/03 19:44

    Κοινή δήλωση μελών ΠΟΞ: Θα αμφισβητήσουμε δικαστικά την ποσόστωση της μουσικής στα ξενοδοχεία

  45. 14/03 15:17

    To 4 αστέρων ξενοδοχείο “Elite” στη Ρόδο απέκτησε η Interlife

  46. 14/03 15:00

    Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό

  47. 14/03 14:25

    "Επιχειρηματίας της χρονιάς" ο CEO του Ομίλου Βασιλάκη

  48. 14/03 13:55

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου

  49. 14/03 12:49

    H πρώτη Ελληνίδα στην ηγεσία του Διεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων

  50. 14/03 12:26

    Marketing Greece: Το ταξίδι του “Travel Reimagined | Tomorrow’s Content Today” για το 2023 ολοκληρώθηκε

  51. 14/03 11:15

    Τουρισμός | American Express Travel: Οι κορυφαίες τάσεις που καθοδηγούν τα ταξίδια το 2024

  52. 14/03 10:59

    TUI: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστριακούς το καλοκαίρι

  53. 14/03 10:57

    Προσβάσιμος τουρισμός στην Πιερία

  54. 14/03 10:39

    Costa Cruises | Εαρινές εκπτώσεις σε κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο το 2024 (και με ελληνικά λιμάνια)

  55. 14/03 06:51

    Ταξίδι εξοικείωσης στη Μακεδονία για τουριστική προβολή στην ισπανική αγορά

  56. 14/03 06:47

    Βαλκανικά Χοροχρώματα στους Σοφάδες Καρδίτσας

  57. 14/03 06:09

    ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης

  58. 14/03 06:07

    Μη έγκριση προσθήκης πισίνας σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

  59. 14/03 06:03

    Κύπρος | Η αγορά ακινήτων το 2023- οι μεταβιβάσεις και τα πωλητήρια

  60. 13/03 18:06

    Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης | Νέος πρόεδρος ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης, που απευθύνει κάλεσμα ενότητας

  61. 13/03 16:34

    Το Κύπελλο Μαραθωνίου της Μεσολυμπιάδας “Αθήνα 1906” στο Μουσείο του Λούβρου

  62. 13/03 15:56

    Υπουργείο Τουρισμού | Τα ΔΙΕΚ μετατρέπονται σε ΣΑΕΚ - Οι έξι ειδικότητες σπουδών

  63. 13/03 15:35

    Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα | Ανοίγει το 2025 το JW Marriott Crete Resort & Spa

  64. 13/03 15:13

    Κρουαζιέρα | Οι παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου καλούν για παραγωγή βιώσιμων καυσίμων

  65. 13/03 15:08

    Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

  66. 13/03 14:19

    Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  67. 13/03 14:01

    Τεχνητή νοημοσύνη | Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό-ορόσημο

  68. 13/03 13:27

    Συνεργασία ΕΤΑΔ με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» για την ισότιμη προσβασιμότητα στο Χ. Κ. Παρνασσού

  69. 13/03 12:55

    Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

  70. 13/03 12:51

    Dertour | Βραβείο Red Star Quality Award στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach Kos

  71. 13/03 12:31

    Συνάντηση Ε.Ξ. Σαντορίνης με τον Δήμαρχο Ν. Ζώρζο | Κοινές θέσεις για τη διαχείριση του προορισμού και τις υποδομές

  72. 13/03 11:46

    Η Αθήνα στις 100 καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για το 2024

  73. 13/03 11:35

    Η Κρήτη στην ΙΤΒ | Θετικά μηνύματα, όμως θα χρειαστεί δουλειά για νέο ρεκόρ το 2024

  74. 13/03 11:31

    Στην Αθήνα το μεγάλο Διεθνές Συνέδριο IAPCO 2026

  75. 13/03 11:17

    Λιγότερα εμπόδια στα ταξίδια | Μειώνονται παγκοσμίως οι απαιτήσεις για visa

  76. 13/03 11:07

    UN Tourism | Αστικός τουρισμός: Προωθείται η παγκόσμια βάση δεδομένων στον τουρισμό πόλεων

  77. 13/03 10:55

    Τουρισμός | Κορυφώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για Αθήνα - Άνοδος-ρεκόρ της αξίας των ξενοδοχείων της το 2023

  78. 13/03 10:37

    Κ. Μητσοτάκης | Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb

  79. 13/03 10:30

    Επιθεώρηση Εργασίας: Σε εμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση τα περισσότερα καταγγελλόμενα περιστατικά βίας και παρενόχλησης

  80. 13/03 10:24

    Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025

  81. 13/03 10:12

    AEGEAN | Ισχυρές επιδόσεις το 2023 - 19,5 εκατ. θέσεις το 2024

  82. 13/03 10:01

    Τουρισμός | Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση: Ψηφιακή η υποβολή της δήλωσης απόδοσης

  83. 13/03 06:57

    Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, του Παρισιού και στο τραμ στο Βερολίνο

  84. 13/03 06:56

    Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

  85. 13/03 06:54

    Δήμος Σουφλίου: Ψήφισμα κατά της εξόρυξης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων σε χωριό της Βουλγαρίας

  86. 13/03 06:51

    Φιλοξενία μελών 10 ομίλων φουσκωτών σκαφών στη Χίο

  87. 13/03 06:45

    Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δασοχώρι Καρδίτσας

  88. 12/03 17:03

    Βρετανικός τουρισμός | ΤUI UK: 1.000 επιπλέον ξενοδοχεία προς κράτηση για το 2025 - και στην Ελλάδα

  89. 12/03 16:45

    123 άδειες στα Δωδεκάνησα για ταξί έξι έως εννέα θέσεων

  90. 12/03 15:13

    «Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι

  91. 12/03 14:57

    Η Γερμανία επιστρατεύει influencer τεχνητής νοημοσύνης για να προσελκύσει ταξιδιώτες

  92. 12/03 14:38

    Από τις 14 Μαρτίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2024"- οι δικαιούχοι

  93. 12/03 11:53

    Τα θεαματικά φεστιβάλ λουλουδιών και οι πολιτιστικοί θησαυροί της Κορέας προσκαλούν τους Έλληνες ταξιδιώτες

  94. 12/03 11:23

    Τουρκικός τουρισμός | 60 εκατ. τουρίστες, 60 δισ. δολ. έσοδα ο στόχος για το 2024

  95. 12/03 11:10

    Ο ΠΟΤ έρχεται στη Θάσο | Πρότζεκτ με συμμετοχή των κατοίκων για την τουριστική ανάκαμψη

  96. 12/03 11:10

    ΤΑΙΠΕΔ | Διαγωνισμός για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

  97. 12/03 10:39

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

  98. 12/03 10:32

    Airbnb: Τέλος οι κάμερες ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους

  99. 12/03 10:27

    Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια

  100. 12/03 10:02

    Amadeus: Αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών με την εξαγορά της Voxel