Χάρης Δούκας : Οι δημοτικές αρχές πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν

Οι δημοτικές αρχές πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν

Οι δημοτικές αρχές πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν, τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 και τους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθυνού.

Αναλυτικά τα βασικά σημεία της τοποθέτησής του.

Για τα μέγιστα επιτρεπόμενα ύψη οικοδομών και το μπόνους που προβλέπει ο ΝΟΚ:

Ήταν προεκλογική δέσμευσή μου να οχυρωθεί η πόλη απέναντι στο τσιμέντο. Αυτό που αποφασίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, είναι να παγώσουμε  τις άδειες κτιρίων που ξεπερνούν κατά πολύ το ύψος που αντέχει μία πόλη. Ο Δήμος παγώνει μια απόφαση για τις άδειες για τα υψηλότερα κτίρια, διότι έτσι κι αλλιώς σε πάρα πολλές περιπτώσεις επικρατούσε χάος, το οποίο κατέληγε σε δικαστικές διαμάχες.  Δίνονταν άδειες για πολύ ψηλά κτίρια, μετά ακολουθούσαν δικαστικές αποφάσεις και ακυρώνονταν.

Στην Ευρώπη των πόλεων και των περιφερειών, την οποία επιθυμούμε, πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν οι δημοτικές αρχές για την πόλη που θέλουν. Πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν ποιο είναι το ύψος των κτιρίων, το οποίο θα επιτρέπει να αναπνεύσει η πόλη. Αν κλείσουμε όλη την πόλη και δεν μπορεί να δει κανείς την Ακρόπολη, αν υπάρχουν στενά τα οποία δεν τα βλέπει ποτέ ο ήλιος, αν υπάρχουν περιοχές όπου τα κτίρια είναι τόσο ψηλά που δημιουργούν συνολικό πρόβλημα, δεν είναι σημαντικό να μπορεί η δημοτική αρχή να πει ότι τα κτίρια πρέπει να έχουν ένα ορισμένο ύψος;

Και να πω και κάτι σαν καθηγητής, υπήρχε και μία μεγάλη στρέβλωση στον κανονισμό των κτιρίων. Θα μπορούσαν τα μπόνους να είναι να μειώσουν τον ΦΠΑ ή διάφορους άλλους φόρους, αλλά όχι να αντισταθμίζεις ένα περιβαλλοντικό όφελος με ένα αρνητικό. Στην πραγματικότητα εμείς θωρακίζουμε την πόλη και βάζουμε stop στο ακραίο ύψος των κτιρίων. Εμένα με ψήφισαν οι πολίτες και σε αυτούς πρέπει να απολογούμαι. Και οι πολίτες μας λένε ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν.

Για δράσεις του δήμου:

Έχουμε κάνει μία σειρά από σημαντικές δράσεις τους τέσσερις πρώτους μήνες. Ενδεικτικά, έχουμε βάλει πάνω από 2.000 δέντρα στην πόλη και νομίζω θα πιάσουμε τον στόχο των 5.000 δέντρων μέσα στη χρονιά. 5.000 μόνο θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και στον Βοτανικό. Σκεφτείτε σε ενάμιση χιλιόμετρο από το Σύνταγμα, να υπάρχει μία νέα πολιτεία πράσινη, με δύο βιοκλιματικά γήπεδα, αλλά και με ελεύθερους χώρους πρασίνου και πολιτισμού. Στις μεταφυτεύσεις μας από την αρχή της χρονιάς, πετυχαίνουμε ποσοστά πάνω από 80%. Έχουμε ήδη κάνει αναπλάσεις σε 5.000 τετραγωνικά μέτρα πεζοδρομίων.

Όσο για το αυξημένο κόστος ζωής και ειδικά το κόστος της ενέργειας, εμείς δημιουργήσαμε το Γραφείο Καταπολέμησης Ενεργειακής Φτώχειας. Δεν είναι μακέτα, υπάρχει στο Σεράφειο. Έχουμε 60 εξειδικευμένους, καταρτισμένους και πιστοποιημένους Συμβούλους, οι οποίοι θα βρίσκουν τα νοικοκυριά, που έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και θα τα βοηθούν να μπουν σε χρηματοδοτικά προγράμματα, για να εξασφαλίσουν ενεργειακές αναβαθμίσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχουν και μία κάρτα με εκπτώσεις σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Στόχος μας είναι σε 2-3 χρόνια, όταν ο Δήμος θα παράγει καθαρή ηλεκτρική ενέργεια, να τη διανέμουμε στα φτωχά και ευάλωτα νοικοκυριά. Γι' αυτό φτιάξαμε την Αθηναϊκή Ενεργειακή Συμμαχία μαζί με 7 όμορους Δήμους και αυξάνονται συνέχεια. Η ισχύς εν τη ενώσει. Και τι κάνουμε; Φτιάχνουμε ενεργειακές κοινότητες σε κάθε Δήμο και μια πολλή μεγάλη. Για παράδειγμα, στον Δήμο Μαραθώνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα χωράφι για να τοποθετήσουμε φωτοβολταϊκά και την ενέργεια που θα παράγουμε να την διοχετεύουμε σε κάποιους κατοίκους στην Αθήνα, στον Μαραθώνα και σε άλλες περιοχές.

Για την ασφάλεια:

Θα προσληφθούν αρκετοί νέοι δημοτικοί αστυνομικοί. Θα φτάσουμε τους 180. Η προκήρυξη είναι σε εξέλιξη. Ελπίζω το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου να τους έχουμε. Υπογράψαμε, επίσης Μνημόνιο Συνεργασίας Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ. Χρειάζονται κοινές περιπολίες σε δύσκολες περιοχές. Να υπάρχει ο αστυνομικός της γειτονιάς αλλά να υπάρχει και η ΕΛΑΣ, όταν υπάρχει ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στο οποίο δεν μπορεί να παρέμβει η Δημοτική Αστυνομία. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινώσουμε και μία εφαρμογή στο κινητό μέσα από την οποία θα μπορεί κάποιος γρήγορα, όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και αισθάνεται ανασφάλεια, να στέλνει εύκολα μήνυμα στους οικείους του και στην ΕΛΑΣ με το στίγμα της τοποθεσίας που βρίσκεται. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την Αθήνα να "σπάσουμε" το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας.

Για το Μετρό και τις πλατείες:

Βεβαίως το Μετρό είναι ένα φιλοπεριβαλλοντικό και φιλολαϊκό μέσο, είναι πολύ σπουδαίο και πρέπει να προχωρήσει. Όμως, πρέπει να προχωρήσει με ταχύτητα. Δεν μπορεί να κλείνουν πέντε πλατείες, να μπαίνουν παντού λαμαρίνες και να ρωτάμε πότε θα τις παραδώσουμε στον κόσμο και να μη μας λέει κανένας ξεκάθαρα πότε. Ή να λέει σε δέκα χρόνια. Για παράδειγμα πήγα στην Κωνσταντινούπολη. Μου έλεγε ο κ. Ιμάμογλου, ότι κάθε 6 μήνες ανοίγει ένα νέο σταθμό μετρό και ότι παραδίδει τις πλατείες αρκετά νωρίτερα, για να μην πιεστεί η πόλη. Σε πολλές περιπτώσεις έχει επεκταθεί το εργοτάξιο και φτάνει ενάμιση μέτρο από την πόρτα των σπιτιών των κατοίκων. Δεν είναι μόνο τα Εξάρχεια. Στο Κολωνάκι είναι διαφορετικά; Πότε θα δώσουν στο Κολωνάκι την πλατεία; Το ξέρει κανένας; Δεν πρέπει ο εργολάβος να βγει να το πει; Είναι το 2027 ή το 2030 ή το 2035; Γιατί πρέπει στην Ελλάδα το μετρό να γίνεται ανέκδοτο; Να τρέχει γρήγορα. Όλοι αυτό θέλουμε. Να μειώνεται και η επίπτωση στους κατοίκους. Νομίζω ότι σε όλες τις πλατείες στα Εξάρχεια, στο Κολωνάκι, στην Κυψέλη όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Εγώ σαν Δήμαρχος αυτό θέλω. Μάλιστα πιέζω πάρα πολύ. Πάμε με σχέδια, συμμετέχουμε σε συσκέψεις, δίνουμε μάχες για να κρατήσουμε πράσινους χώρους. Στο πάρκο Ριζάρη δίνουμε μία σημαντική μάχη για να παραμείνουν τα δέντρα και ο χώρος πρασίνου στην περιοχή και να περιορίσουμε όσο γίνεται το εργοτάξιο. Όπου μπορώ να παρέμβω, το κάνω.

Για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα:

Έχουμε διπλασιάσει τους ελέγχους και τον αριθμό των προστίμων. Το αμέσως επόμενο διάστημα στη Δημοτική επιτροπή θα εγκριθούν και οι σφραγίσεις. Σε αυτό το θέμα θα είμαστε κάθετοι. Θα τηρηθεί ο νόμος. Αλλά πρέπει να αυξηθούν και τα πρόστιμα, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι όσο ένας καφές. Ξέρετε τί συμβαίνει; Πηγαίνουμε και σηκώνουμε τραπεζοκαθίσματα και μπορεί, μετά από 5 ώρες, τα τραπεζοκαθίσματα να είναι ξανά εκεί. Δεν τους ενοχλεί δηλαδή να πληρώσουν το πρόστιμο, γιατί είναι πολύ λίγα τα λεφτά. Σου λέει και ο άνθρωπος που έχει μία επιχείρηση, θα πληρώσω το πρόστιμο και όλα καλά.

Για τον Λόφο Στρέφη:

Στον Λόφο Στρέφη φτιάχνεται το γηπεδάκι του μπάσκετ και η παιδική χαρά, κάναμε δενδροφυτεύσεις. Και βεβαίως θα προχωρήσουμε και σε άλλες εργασίες, όπως η ενίσχυση του φωτισμού. Από την χορηγία είχαν δαπανηθεί κοντά στις 750.000 ευρώ, με σχεδόν μηδενικό αποτέλεσμα, διότι υπήρχε μία μόνιμη σύγκρουση εκεί, ανάμεσα στους κατοίκους και την αστυνομία.  Εμείς παραδώσαμε τον λόφο του Στρέφη και κάνουμε αγώνα για να μπορέσει να βελτιωθεί και να είναι ένας λόφος για όλους τους κατοίκους της Αθήνας. Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα. Γι' αυτό θα συνεχίσουμε την ανάπλαση μαζί με τους κατοίκους.

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 19/06 15:14

  AEGEAN | Νέο Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

 2. 19/06 15:08

  Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή συζήτηση για τη Μελέτη Τουριστικής Φέρουσας Ικανότητας της πόλης

 3. 19/06 13:27

  Τουρισμός | Υπερπόντιες αγορές: Ασφάλεια και οικονομική προσιτότητα τα κριτήρια επιλογής προορισμών στην Ευρώπη

 4. 19/06 12:14

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή | Προβολή της παράστασης Αντιγόνη

 5. 19/06 11:44

  ΙΝΣΕΤΕ | Αυστραλία, Καναδάς και ΗΠΑ οι 3 πλέον υποσχόμενες long-haul αγορές για τον ελληνικό τουρισμό

 6. 19/06 11:36

  Ελλάδα: Γιατί χάνουν τη ζωή τους τόσοι τουρίστες;

 7. 19/06 11:04

  Ρωσικός τουρισμός | Τριπλάσια ζήτηση για οργανωμένες διακοπές στην Κύπρο από τη Russian Express

 8. 19/06 10:01

  Τουρισμός | Αποχωρεί ο ιδρυτής και CEO της Alltours - Μέτοχος το Alltours Foundation

 9. 19/06 07:04

  Υπουργείο Πολιτισμού: Stop σε ανέγερση ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα

 10. 19/06 07:03

  ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή στο cult LGBTQ περιοδικό Vangardist

 11. 19/06 07:02

  Δήμος Καρύστου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 12. 19/06 07:00

  Πάτρα | Ημερίδα: Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου -Σπήλαιο Λιμνών και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας

 13. 19/06 07:00

  Παραδοσιακό Τσιγγάνικο Γλέντι στον Νέο Οικισμό Ρομά στους Σοφάδες

 14. 18/06 18:31

  Διαγωνισμός για εκμίσθωση αναψυκτηρίου στη Νέα Επίδαυρο

 15. 18/06 18:10

  Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις ακτές της περιοχής

 16. 18/06 17:04

  Προβλήματα με την έκδοση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες στη Ρόδο

 17. 18/06 15:47

  TUI: 300.000 επιπλέον θέσεις για Τουρκία, Αίγυπτο, Ελλάδα και Ισπανία

 18. 18/06 15:15

  +9% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Απρίλιο - μεγαλύτερη αύξηση στη Ζάκυνθο και μείωση στην Κέρκυρα

 19. 18/06 14:42

  Ευεξία, Μακροζωία, Γαστρονομία στο Navarino Challenge 2024 | Το μεγαλύτερο multi-sport event παρουσίασε τις φετινές του δράσεις

 20. 18/06 14:19

  Το Utopia of the Seas εντάσσεται επίσημα στον στόλο της Royal Caribbean

 21. 18/06 14:08

  Vision Omonia: Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας VISION Greece που θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο

 22. 18/06 12:27

  Αυξημένη κατά 44% η επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων τον Φεβρουάριο

 23. 18/06 12:12

  Η Meliá Hotels επεκτείνει το ελληνικό χαρτοφυλάκιo με το νέο INNSiDE by Meliá στην Ελούντα

 24. 18/06 11:57

  Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής | Προβολή στην Αγγλική αγορά σε συνεργασία με την Jet2

 25. 18/06 11:37

  Nέο πολυτελές ξενοδοχείο της Bulgari Hotels & Resorts στην Αλικαρνασσό

 26. 18/06 11:30

  «Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής»

 27. 18/06 11:18

  Meliá και Ναδάλ ανακοινώνουν νέο ξενοδοχείο στην Αλβανία

 28. 18/06 11:12

  ΞΕΕ | 23 διεθνείς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου στο πρόγραμμα Boutique Hotel

 29. 18/06 10:52

  easyJet: Νέα σύνδεση Λονδίνο – Αθήνα στο χειμερινό πρόγραμμα

 30. 18/06 10:37

  Παγκόσμιος τουρισμός | Google και Deloitte: Ποιες θα είναι οι μεγάλες δυνάμεις το 2040- οι τάσεις και οι προορισμοί

 31. 18/06 10:00

  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών | Το υπουργείο Τουρισμού απαξιώνει το επάγγελμα του ξεναγού

 32. 18/06 09:21

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Philharmonia Orchestra – Santtu-Matias Rouvali – Patricia Kopatchinskaja | Ηρώδειο - 18 Ιουνίου

 33. 18/06 07:34

  Διαγωνισμός για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΟΤ

 34. 18/06 07:28

  Άνδρος: Παλιά σεντόνια καταλυμάτων μετατρέπονται σε πάνινες τσάντες

 35. 18/06 07:24

  Μύκονος: Πώς απορρίφθηκε η παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής έως τις 1.30 π.μ, σε κατάστημα

 36. 18/06 07:23

  Απόρριψη απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο

 37. 17/06 17:20

  Accor: Σχεδόν όλοι οι ταξιδιώτες διαβάζουν κριτικές επισκεπτών πριν από την κράτηση σε ξενοδοχείο

 38. 17/06 16:30

  Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

 39. 17/06 16:20

  Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό κλάδο

 40. 17/06 16:17

  Άνοιξε το InterContinental Crete

 41. 17/06 15:01

  Κυπριακός τουρισμός | Οριακή αύξηση αφίξεων το α' πεντάμηνο- Αυξημένα τα ταξίδια Κυπρίων στην Ελλάδα τον Μάιο

 42. 17/06 14:41

  Ξενοδοχείο St. George Lycabettus | Διαχείριση Εσόδων μέσω της ενσωμάτωσης Τεχνητής Νοημοσύνης

 43. 17/06 13:34

  Lamda Development | Σε εταιρεία της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου το 2% των μετοχών

 44. 17/06 13:19

  13 Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες μυήθηκαν στα μυστικά της Χαλκιδικής

 45. 17/06 12:40

  Ελλάδα: Θα αποδώσει η εξαήμερη εργασία;

 46. 17/06 11:45

  Πτώχευση FTI | Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία Meeting Point Hotels στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα

 47. 17/06 10:49

  Lonely Planet: Ένα Ελληνικό νησί στα 12 καλύτερα στην Ευρώπη για ονειρικές διακοπές το 2024

 48. 17/06 10:10

  ΕΕ | Προς έγκριση η εξαγορά της ITA Airways από τη Lufthansa

 49. 17/06 09:45

  Δράση ΕΟΤ Γερμανίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Θεσσαλονίκη- Χαλκιδική

 50. 17/06 07:18

  Δήμος Κιμώλου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 51. 17/06 07:17

  Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

 52. 17/06 07:13

  Μουσικά Μαϊστράλια στην Πρέβεζα

 53. 17/06 07:10

  Καλοκαιρινή Συνάντηση Μοτοσικλετιστών στο Στόμιο Λάρισας

 54. 17/06 07:07

  17ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Αλοννήσου Alonissos Challenge 2024

 55. 16/06 19:12

  Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου

 56. 16/06 07:56

  Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα

 57. 15/06 19:58

  Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου

 58. 15/06 19:48

  To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

 59. 15/06 19:45

  Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

 60. 15/06 19:42

  Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος

 61. 15/06 12:02

  Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών

 62. 14/06 16:47

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260

 63. 14/06 14:50

  Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025- Σαντορίνη και Μύκονος στο επίκεντρο

 64. 14/06 14:16

  Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί

 65. 14/06 14:16

  Υπ. Τουρισμού | Σε διαβούλευση σ/ν με ρυθμίσεις για πολεοδομικά, αδειοδοτήσεις, ειδικές μορφές, ξεναγούς, κ.ά.

 66. 14/06 14:10

  4.000 πτήσεις από το Ην. Βασίλειο στην Ελλάδα τον Ιούνιο

 67. 14/06 13:56

  Γερμανία: Είναι έτοιμες οι αεροπορικές για το καλοκαίρι

 68. 14/06 13:46

  Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με αλλαγές στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής

 69. 14/06 12:47

  Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ιουνίου

 70. 14/06 12:37

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | EXIT ABOVE – After the tempest

 71. 14/06 11:48

  Πτώχευση FTI: Φόβοι των τουρ οπερέιτορ για αμαύρωση της φήμης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

 72. 14/06 11:13

  Αμερικανικός τουρισμός 2024: Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις που διαμορφώνονται στα ταξίδια

 73. 14/06 10:52

  Ι. Χατζής: Συνάντηση με νέους ξενοδόχους για το μέλλον της φιλοξενίας

 74. 14/06 07:32

  Δήμος Ηγουμενίτσας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 75. 14/06 07:15

  Πρώτο Αμοργιανό Φεστιβάλ

 76. 14/06 06:28

  Προώθηση της Αττικής ως προορισμός κρουαζιέρας στην Αυστρία

 77. 14/06 06:25

  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Συζητούνται οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για δύο ξενοδοχεία

 78. 14/06 06:17

  Εκδήλωση Σαμπαλιώτικα Μπλουγούρια στην Καρδίτσα

 79. 14/06 00:54

  ΣΕΤΕ | Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ξεχωριστές εμπειρίες

 80. 13/06 20:44

  ΣΕΤΕ | Κ. Μητσοτάκης: Εργαζόμενοι στον τουρισμό καλά αμειβόμενοι- τοπικά πολεοδομικά σχέδια- Αirbnb | η τοποθέτηση Παράσχη

 81. 13/06 17:14

  Τρεις προσφορές για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

 82. 13/06 16:27

  Η Ελλάδα δεν έχει υπερτουρισμό | Χρειαζόμαστε μαζικές επενδύσεις σε κρίσιμες υποδομές

 83. 13/06 16:23

  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ | Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee / Ένας υπάλληλος αγνοείται | Πειραιώς 260 - 17 & 18 Ιουνίου

 84. 13/06 16:10

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Rabih Mroué - Looking for a Missing Employee

 85. 13/06 15:40

  Πτώση της ζήτησης και των κρατήσεων στη Μύκονο το 2024 - Ανάλυση της Panadvert

 86. 13/06 15:38

  Premier Inn: 2 στους 5 Βρετανούς τινάζουν στον αέρα τον προϋπολογισμό διακοπών

 87. 13/06 15:11

  Αυτές είναι οι αεροπορικές εταιρίες με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις

 88. 13/06 14:01

  Συνήγορος του Πολίτη: Σοβαροί περιβαλλοντικοί κίνδυνοι από τον τουρισμό – Καμπανάκι για επείγουσες μεταρρυθμίσεις

 89. 13/06 13:15

  Ποσειδώνια 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με 2.038 εκθέτες από 81 χώρες

 90. 13/06 12:43

  Γενική Συνέλευση ΣΕΤΕ | Όχι σε νέες επιβαρύνσεις στα ξενοδοχεία- 5,1 δισ. ευρώ τουριστικές επενδύσεις το 2023

 91. 13/06 11:47

  WTTC | Τουρκικός τουρισμός: Ρεκόρ επιδόσεων το 2023- αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη 10ετία

 92. 13/06 11:43

  Μνημόνιο συνεργασίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

 93. 13/06 11:10

  2ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ: Γεύσεις και Μελωδίες του Κόσμου στο Ηράκλειο

 94. 13/06 10:39

  Διακοπή λειτουργίας όλων των Αρχαιολογικών Χώρων ενιαίου εισιτηρίου Αθηνών

 95. 13/06 10:37

  Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τη δήμαρχο Σπετσών

 96. 13/06 10:30

  Aκρόπολη | Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος και σήμερα το μεσημέρι (12.00 - 17.00) - Μετά τις 17.00 όσοι έχουν εισιτήρια

 97. 13/06 10:10

  Βόμβα για τον ελληνικό τουρισμό | Γιατί tour operators απείλησαν να αποσύρουν τουρίστες από περιοχή της Ρόδου

 98. 13/06 10:03

  Εγκρίθηκε η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος Σπύρου και Ελιάνας Κοκοτού

 99. 13/06 07:53

  Δήμος Λεβαδέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 100. 13/06 07:49

  Καραγκούνικες γεύσεις στην Κυψέλη Καρδίτσας