Γιάννης Καράλης: Luwian Athens Boutique Hotel | Το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας τον Ιούνιο, που συνδυάζει πολυτέλεια και τεχνολογία

Luwian Athens Boutique Hotel | Το νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας τον Ιούνιο, που συνδυάζει πολυτέλεια και τεχνολογία

Στις αρχές Ιουνίου ανοίγει το 4άστερο ξενοδοχείο Luwian Athens Boutique Hotel, στο κέντρο της Αθήνας. Για την ακρίβεια, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, Γιάννης Καράλης, σε συνέντευξή του στο Tornos News, μας παρουσιάζει το νέο ξενοδοχείο, τη φιλοσοφία λειτουργίας του, τους επενδυτές της μονάδας και τα σχέδια τους, που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα, ενώ υπογραμμίζει ότι πρέπει να τεθεί ως πρωταρχικός στόχος η αναβάθμιση της Ομόνοιας και η τοποθέτησή της σε μία περίοπτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες και ασφαλέστερες περιοχές της Αθήνας. 

Διαβάστε τη συνέντευξη...

  • Κύριε Καράλη, είστε ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Luwian Athens Boutique Hotel, στο κέντρο της Αθήνας. Συστήστε στους αναγνώστες μας το ξενοδοχείο: πότε άνοιξε, πού ακριβώς βρίσκεται, πόσα δωμάτια διαθέτει, το στυλ των δωματίων.

Το ξενοδοχείο μας το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου θα είναι τεσσάρων (4) αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή της Ομόνοιας επί της οδού Πειραιώς 10. Διαθέτει 48 δωμάτια και μία σουίτα, lobby bar, mediterrasian εστιατόριο και Roof Garden με θέα την Ακρόπολη, τον βράχο του Λυκαβηττού και τον Πειραιά.

Το στυλ των δωματίων όπως και η φιλοσοφία ολόκληρου του ξενοδοχείου, χαρακτηρίζεται από την κομψότητά του σε συνδυασμό με την τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα τα δωμάτια περιλαμβάνουν αυτοματισμούς και μερικά εξ’ αυτών διαθέτουν φωνητικές εντολές (Voice Control)  σκοπός των οποίων είναι να κάνουν την εμπειρία του πελάτη ξεχωριστή, άνετη και διασκεδαστική. Για να ενισχύσουμε την εμπειρία αυτή, έχουμε κάνει customized CHATGPT και έχουμε την δική μας Artificial Intelligence (AI) Assistance για το Luwian. Τα Έξυπνα Σπίτια (Smart Homes) έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται  για αυτό και εμείς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε την εξέλιξη, δημιουργώντας τα δικά μας Hotel Smart Rooms. Θέλουμε ο πελάτης μας να νιώθει σαν το μελλοντικό του Έξυπνο Σπίτι.

  • Δώστε μας ορισμένες πληροφορίες για την επένδυση: ποιος είναι ο φορέας της επένδυσης, εάν το ακίνητο είναι ιδιόκτητο ή μισθωμένο, το συνολικό ύψος της επένδυσης. Και, φυσικά, εάν υπάρχουν σχέδια για νέα ξενοδοχεία, θα θέλαμε μια σχετική ενημέρωση.

Το κτήριο είναι ιδιόκτητο και η εταιρεία στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο λέγεται CTY Group. Η εταιρεία είναι ελληνικών συμφερόντων και αποτελείται από επενδυτές από την Κίνα και την Ολλανδία. Το κόστος της επένδυσης αυτή την στιγμή ξεπερνάει τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Άμεσα σχέδια για νέα ξενοδοχεία δεν υπάρχουν αλλά η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς και όπως όλα δείχνουν, ταβάνι δεν υπάρχει.

  • Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το Ασιατικό Εστιατόριο του Luwian. Όπως υπογραμμίζετε στην ιστοσελίδα σας, ο επισκέπτης του θα μυηθεί σε ένα πολυτελές ταξίδι γεύσεων στην κινέζικη κουλτούρα. Πείτε μας λίγα λόγια για το μενού, τον σεφ, τις ώρες λειτουργίας, ενδεχομένως για τη διακόσμηση.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στεγάζεται το κεντρικό μας εστιατόριο του οποίου το μενού εμπνέεται από την Ασία και τη Μεσόγειο, με εξειδίκευση σε πιάτα όπως sushi rolls με επιρροές από τοπικά υλικά και παραδοσιακές συνταγές με ξεχωριστές πινελιές. Χρησιμοποιώντας τα υλικά αυτά, θέλουμε να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα και το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα για τον κόσμο που θα μας επισκεφθεί. Σκοπός μας είναι τα πιάτα μας να προσκαλέσουν τους πελάτες να κάνουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι στην ασιατική κουλτούρα την οποία εμπλουτίζουμε  με μεσογειακές νότες και είναι βασισμένα σε τοπικές και εποχιακές πρώτες ύλες. 

Η λειτουργία του εστιατορίου μας θα είναι απογευματινής βάρδιας 17:00-00:00 και θα παραμένει κλειστό τις Τρίτες.

Το μενού μας το επιμελείται η Σεφ μας Τάνια Κοσμέλη η οποία έχει μεγάλη εμπειρία σε εστιατόρια και σε μεγάλα ξενοδοχεία 5 αστέρων γνωστών πολυεθνικών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

  • Επίσης, στον 9ο όροφο, υπάρχει ένα ακόμη δυνατό σημείο του Luwian Athens Boutique Hotel, το Roof Garden του Luwian. Εκτός από την εκπληκτική θέα, τι ακριβώς θα βρει ο ένοικος ή ο επισκέπτης του;

Στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου μας υπάρχει το Roof Garden με εξαιρετική θέα και μία εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα που παραπέμπει στην χαλάρωση και στην διασκέδαση κάτω από τον ουρανό την Αθήνας. Η φιλοσοφία του είναι bar-restaurant. Ο χώρος θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί έως τις 2 το βράδυ σερβίροντας καφέ και ροφήματα αλλά και απολαυστικά κοκτέιλ. Γαστρονομικά  δεν έχει κάτι να ζηλέψει από το εστιατόριό μας καθώς διαθέτει δική του κουζίνα η οποία θα προσφέρει brunch τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες και συνοδευτικά finger food για το ποτό από το απόγευμα και μετά που θα αλλάζει η κάρτα μας.

  • Εάν ο επισκέπτης σας απηύθυνε το ερώτημα “γιατί να επιλέξω το ξενοδοχείο σας”, τι θα του απαντούσατε;

Θα σας απαντούσα ότι σε εμάς θα βρείτε έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και τεχνολογίας που κάνει τον πελάτη να εξερευνήσει και να ανακαλύψει νέες εμπειρίες. Στο τέλος της ημέρας άλλωστε οι εμπειρίες είναι αυτές που θυμόμαστε και μας συντροφεύουν.

  • Τι θα θέλατε να συμβεί στο κέντρο της Αθήνας, από την Πολιτεία και τον Δήμο, για να αναδειχθεί, στις πραγματικές τουριστικές διαστάσεις, αυτή η πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα περιοχή της πόλης μας;

Η Ομόνοια ήταν πάντα το κέντρο της Αθήνας με τεράστια και πλούσια ιστορία, η οποία αν και παραμελημένη το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει την παλιά της αίγλη. Όλες οι σύγχρονες ιστορικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες φροντίζουν το κέντρο τους να είναι αψεγάδιαστο από καθαριότητα, να είναι ασφαλές και οι πολίτες μαζί με τους τουρίστες να νιώθουν άνεση και θετική ενέργεια περπατώντας σε αυτό. Μην ξεχνάμε ότι κουβαλάμε έναν πολιτισμό που πάνω σε αυτόν χτίστηκε όλη η βαριά μας βιομηχανία της χώρας μας, ο τουρισμός. Θα ήταν λοιπόν ευχής έργον να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην πλατεία της Ομόνοιας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή η οποία δεν είναι στην κατάσταση που της αρμόζει. Οι επενδύσεις άλλωστε που έχουν γίνει είναι τεράστιες όσο και ο όγκος των επισκεπτών που θα επισκεφθεί την συγκεκριμένη περιοχή. Δεν βρίσκω ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο λοιπόν να μην θεωρηθεί ως πρωταρχικός στόχος η αναβάθμισή της και η τοποθέτησή της σε μία περίοπτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες και ασφαλέστερες περιοχές της Αθήνας.

Αυτό ευελπιστώ και αυτό αναμένω από την Πολιτεία και τον Δήμο στο άμεσο μέλλον.

 Γιάννης Καράλης, Γενικός Διευθυντής τους ξενοδοχείου Luwian Athens Boutique Hotel

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/05 12:53

    Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024

  2. 18/05 12:27

    Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα

  3. 18/05 11:10

    Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων

  4. 18/05 11:08

    Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία

  5. 18/05 11:00

    Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  6. 17/05 17:43

    Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας

  7. 17/05 17:31

    «Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024

  8. 17/05 15:52

    Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους

  9. 17/05 14:34

    Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις

  10. 17/05 14:07

    Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας

  11. 17/05 13:37

    Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο

  12. 17/05 12:18

    Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών

  13. 17/05 11:44

    ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

  14. 17/05 11:02

    Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες

  15. 17/05 10:26

    Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα

  16. 17/05 10:16

    Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της Πρωτεύουσας

  17. 17/05 07:47

    Οι αεροπορικές συνδέσεις Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Ελλάδας

  18. 17/05 07:42

    Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αίτημα προς το Υπ. Τουρισμού για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Τσούτσουρα

  19. 17/05 07:40

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αθήνα, Αμοργό και Σαντορίνη

  20. 17/05 07:37

    Παρουσίαση ενδυμασιών της συλλογής «Δόρα Στράτου» στον ιστορικό τόπο της Πλάκας

  21. 17/05 07:34

    Αυξημένες οι συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό στον 24ο Επετειακό Ευχίδειο άθλο

  22. 16/05 18:29

    Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  23. 16/05 15:37

    ΕΟΤ και SKY express | Συνδιαφήμιση για τουριστική προβολή 12 μηνών στις ευρωπαϊκές αγορές

  24. 16/05 14:49

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market

  25. 16/05 14:33

    Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell

  26. 16/05 13:53

    Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024

  27. 16/05 12:45

    Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο

  28. 16/05 12:10

    Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | Οι δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο

  29. 16/05 11:39

    Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel

  30. 16/05 11:22

    Υπερ-τουρισμός | Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή

  31. 16/05 10:56

    TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της

  32. 16/05 10:42

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τις λιμενικές υποδομές

  33. 16/05 10:36

    Δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού για τα Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα

  34. 16/05 10:34

    “Φρένο” στις αθέμιτες πρακτικές της Booking | To ΞΕΕ χαιρετίζει την ιστορική απόφαση της Ε.Ε

  35. 16/05 10:27

    Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

  36. 16/05 09:00

    Με το A’ Design Award Silver 2024 τιμήθηκε η Potiropoulos+Partners για το έργο Serpentine House στο Ελληνικό

  37. 16/05 07:15

    Τουριστική προβολή μέσω της αμερικανικής σειράς The Life of Loi Season 2

  38. 16/05 07:12

    Ταξίδι περιπέτειας στην περιοχή του Βόλου για Βρετανίδα ταξιδιωτική πράκτορα

  39. 16/05 07:09

    Αναβίωση του ιππικού δρώμενου «Η Γκιόστρα της Ζακύνθου»

  40. 16/05 07:07

    Δήμος Τριφυλίας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  41. 15/05 18:23

    Δημοπρασία πολυτελών ακινήτων από τον Οίκο Sotheby’s στο Λονδίνο - Μετέχει και βίλα στη Μύκονο

  42. 15/05 18:20

    Kατεδάφιση αυθαιρέτου σε παραλία του Λαγονησίου - Αλλαγή χρήσης από ξενοδοχείο σε μονάδα ηλικιωμένων

  43. 15/05 18:01

    Υπουργείο Τουρισμού | Συνεργασία με την easyjet - 2,4 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα το 2024

  44. 15/05 16:58

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πυξίδα, για το ναυτικό επάγγελμα, ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής του ΝΑΤ»

  45. 15/05 16:19

    EE: Ανάπτυξη 2,2% στην Ελλάδα, «αγκάθι» ο πληθωρισμός

  46. 15/05 15:54

    Τροποποιείται το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

  47. 15/05 15:28

    ΞΕΕ/ 5o Idea Platform: 14 ομάδες ολοκλήρωσαν τον Νεανικό Διαγωνισμό Καινοτομίας

  48. 15/05 14:14

    Allianz: H Αθήνα στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Αμερικανών στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2024

  49. 15/05 13:58

    FedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την Κινεζική αγορά για την Ελλάδα

  50. 15/05 13:28

    Τουρισμός: Μεγάλη στροφή στα Ευρωπαϊκά ταξίδια εκτός υψηλής σεζόν – Επηρεάζεται και η Ελλάδα

  51. 15/05 13:11

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia

  52. 15/05 13:02

    Αθήνα: Μια… «νόστιμη» πόλη -Αφιέρωμα ελβετικού περιοδικού στην ελληνική γαστρονομία

  53. 15/05 12:24

    Αύξηση των εισπράξεων στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

  54. 15/05 11:58

    Aegean Airlines: Νέα χειμερινή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ

  55. 15/05 11:45

    Trivago: Θεραπευτική η αξία των διακοπών για τους Αμερικανούς - Με ποια κριτήρια επιλέγουν κατάλυμα αυτό το καλοκαίρι

  56. 15/05 11:44

    Από την Κεφαλονιά ξεκινά η περιοδεία της Όλγας Κεφαλογιάννη στα Ιόνια Νησιά

  57. 15/05 11:06

    Ξενοδοχεία | 1.705 νέα επενδυτικά σχέδια στην Ευρώπη μέχρι το τέλος Μαρτίου

  58. 15/05 10:06

    Tουρισμός | TUI: Ελλάδα, Τουρκία και Βαλεαρίδες οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το καλοκαίρι - έσοδα ρεκόρ το β' τρίμηνο

  59. 15/05 06:25

    Δήμος Κάσου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  60. 15/05 06:25

    Αλβανία | Ο τουρισμός διατηρεί ψηλά την ισοτιμία του λεκ

  61. 15/05 06:25

    Δήμος Πρέβεζας | Πράσινο φως για την τοποθέτηση της προτομής του Μίνου Μάτσα στην οδό Ελ. Βενιζέλου

  62. 15/05 06:25

    Ο Βόλος προβάλλεται τουριστικά στην Κρήτη | Κλειδί η αεροπορική σύνδεση Ηρακλείου - Νέας Αγχιάλου

  63. 15/05 06:25

    DER Τουριστική Ξενοδοχειακή Λήμνος | Η αποχώρηση από το Porto Myrina και η διαδικασία εκκαθάρισης

  64. 14/05 17:30

    Νέοι κανόνες για επιτάχυνση των δημοσίων επενδύσεων και ταχύτερη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων

  65. 14/05 17:20

    ΤΑΙΠΕΔ | Μέχρι τις 28 Ιουνίου η διαβούλευση της ΣΜΠΕ του Λιμένα Ραφήνας

  66. 14/05 16:06

    ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

  67. 14/05 15:58

    Cvent: Η Αθήνα 14ος καλύτερος MICE προορισμός στην Ευρώπη – 2 ξενοδοχεία της στα 50 καλύτερα για το 2024

  68. 14/05 15:42

    Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού | Προβολή των δρόμων του κρασιού

  69. 14/05 14:55

    "Αξέχαστη" για την ταξιδιωτική βιομηχανία των ΗΠΑ η εφετινή Ημέρα Μνήμης- οι δημοφιλείς πόλεις στο εξωτερικό

  70. 14/05 14:26

    Ryanair: Διήμερη προσφορά για πτήσεις το Μάιο και τον Ιούνιο

  71. 14/05 13:47

    Airtours: Αφαιρούνται τα brand Robinson, TUI Blue και Riu Palace – Έμφαση στα ξενοδοχεία 5 και 6 αστέρων

  72. 14/05 12:36

    Tripadvisor: Έτσι θα ταξιδέψουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι του 2024 – Προετοιμασμένοι για υψηλές δαπάνες

  73. 14/05 12:29

    Celestyal | Συνεργασία με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports

  74. 14/05 12:16

    Γερμανικός Τύπος | Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

  75. 14/05 12:05

    FedHATTA: Συνάντηση για την ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την κινεζική Επαρχία Yantai

  76. 14/05 11:51

    Νέα μελέτη: Οι ενέσεις απώλειας βάρους μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων κατά 20%

  77. 14/05 11:36

    H Αθήνα γνωρίζει την Πιερία | 'Έκθεση φωτογραφίας στο Νομισματικό Μουσείο

  78. 14/05 11:08

    Σημαντικές διακρίσεις για Ελλάδα και Σαντορίνη στα αμερικανικά Leisure Lifestyle Awards 2024

  79. 14/05 10:58

    Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κέα

  80. 14/05 10:38

    Η Επιτροπή ορίζει την Booking ως «πυλωρό» και κινεί έρευνα αγοράς σχετικά με το Χ

  81. 14/05 10:11

    Προβολή της Πάρου στη βρετανική αγορά

  82. 14/05 10:09

    To NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

  83. 14/05 10:03

    Χάρης Δούκας: Η Αθήνα δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια

  84. 14/05 10:00

    Wyndham Hotels: Άνοιξε στη Φετιγιέ της Τουρκίας το πρώτο Ramada by Wyndham Hotel

  85. 14/05 06:45

    Οι DMMOs ως άλλοθι!

  86. 14/05 06:15

    Δήμος Ρόδου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  87. 14/05 06:12

    Παρέλαση Porsche στη Νέα Μάκρη

  88. 14/05 06:10

    Το τηλεοπτικό κανάλι TVR της Ρουμανίας σε Κω και Πάτμο για τουριστική προβολή

  89. 14/05 06:08

    Δήμος Λευκάδας: Μαρίνα στον όρμο Βλυχού, υπό προϋποθέσεις

  90. 14/05 06:05

    Bόρεια Μακεδονία | +9% οι αφίξεις το α' δίμηνο - Απευθείας πτήση Κέρκυρα - Σκόπια από την Aegean

  91. 13/05 19:18

    Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Επιχειρηματιών Ενοικιάσεως Οχημάτων Ρόδου

  92. 13/05 18:32

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Το τέλος ανθεκτικότητας πρέπει να χρηματοδοτεί έργα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

  93. 13/05 13:58

    Τουρισμός | Η εποχή των χίπις αναβιώνει και αυτό το καλοκαίρι στα Μάταλα | „Today is life. Tomorrow never comes“

  94. 13/05 13:31

    Ένωση Μαρινών Ελλάδας | Να μη χαθεί η σπάνια ευκαιρία χρηματοδότησης για τις Ελληνικές Μαρίνες

  95. 13/05 13:15

    Τουρισμός: Συνεργασία Eurowings Holidays με Dertour για δυναμικά πακέτα last-minute

  96. 13/05 12:51

    Βαλεαρίδες: 16 εκατ. ευρώ ετησίως για την εξάλειψη των μεθυσμένων τουριστών

  97. 13/05 12:09

    Σε λειτουργία η πλατφόρμα JOBmatch, που συνδέει εργοδότες και όσους αναζητούν εργασία σε Τουρισμό - Εστίαση

  98. 13/05 11:57

    Παρίσι: Επιχείρηση-σκούπα με επίκεντρο τους αστέγους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

  99. 13/05 11:53

    Τουρισμός | Νέες τακτικές συνδέσεις ζητούν οι τουριστικοί φορείς των Ιωαννίνων

  100. 13/05 11:39

    WTTC | Ο τουρισμός της Πορτογαλίας ετοιμάζεται για ένα ιστορικό έτος