Άντζελα Καραθανάση: Ο τουρισμός ευεξίας αποτελεί το next big thing - Η πρόταση της Personal Wellness στα ξενοδοχεία

Ο τουρισμός ευεξίας αποτελεί το next big thing - Η πρόταση της Personal Wellness στα ξενοδοχεία

Στον κλάδο του τουρισμού ευεξίας εισέρχεται η Personal Wellness, το πρώτο one stop κέντρο πρόληψης, διατροφής και ευεξίας. Σε συνέντευξή της στο Tornos News, η ιδρύτρια της Personal Wellness, κυρία  Άντζελα Καραθανάση υπογραμμίζει ότι ο τουρισμός ευεξίας αποτελεί το next big thing. 

"Η ουσιαστική ευεξία μοιάζει να είναι το απόλυτο ανθρώπινο ζητούμενο και η ενσωμάτωσή της στην τουριστική εμπειρία αποτελεί αναγκαιότητα, και ανοίγει νέους δρόμους στη βιομηχανία του τουρισμού", λέει χαρακτηριστικά η κυρία Καραθανάση.

Διαβάστε αναλυτικά την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που ακολουθεί....

 • Κυρία Καραθανάση είστε ο ιθύνων νους και ιδρύτρια της Personal Wellness, του πρώτου one stop κέντρου πρόληψης, διατροφής και ευεξίας, όπως, επιγραμματικά, το παρουσιάζετε. Περιγράψτε μας με λίγα λόγια πώς ιδρύσατε την Personal Wellness, τη φιλοσοφία της, πότε και πού ξεκινήσατε.

Η ίδρυση της Personal Wellness ήταν μια φυσική εξέλιξη των προσωπικών μου εμπειριών και σπουδών στον τομέα της Υγείας & Διατροφής στην Αγγλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αντιλήφθηκα ένα σημαντικό κενό στον κλάδο της υγείας: την ανάγκη για πρωτοβάθμια πρόληψη, εξατομικευμένη φροντίδα και διατροφική εκπαίδευση. Αυτή η συνειδητοποίηση, σε συνδυασμό με τη δική μου προσωπική διαδρομή προς την ευεξία, με οδήγησε στη δημιουργία της Personal Wellness.

Η φιλοσοφία μας είναι ανθρωποκεντρική και εστιάζει στην ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας, αναγνωρίζοντας ότι η πραγματική ευεξία επιτυγχάνεται μέσα από την ισορροπία σωματικής κίνησης, σωστής διατροφής, ψυχικής ευεξίας και την καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η Personal Wellness, ως το πρώτο one-stop κέντρο πρόληψης, διατροφής, και ευεξίας που εισήγαγε τον όρο «Scientific Wellness» στην Ελλάδα, αποτελεί τον πραγματικό συνδυασμό ενός 360ο ολοκληρωμένου ταξιδιού, μοναδικό για τον καθένα, προσφέροντας μια πληθώρα υπηρεσιών που στοχεύουν στην κατάκτηση του βέλτιστου εαυτού!

 • Τώρα, πληροφορούμαστε ότι η Personal Wellness ετοιμάζεται να εισέλθει στο χώρο του τουρισμού ευεξίας. Πώς έχετε σχεδιάσει την είσοδό σας στο χώρο αυτό, που καταγράφει εξαιρετικά υψηλή ανάπτυξη παγκοσμίως;

Η είσοδος μας στον κλάδο του τουρισμού ευεξίας είναι ένα από τα project που ήδη έχουμε ξεκινήσει. Η ευεξία μοιάζει να είναι το απόλυτο ανθρώπινο ζητούμενο και η ενσωμάτωσή της στην τουριστική εμπειρία αποτελεί αναγκαιότητα, και ανοίγει νέους δρόμους στη βιομηχανία του τουρισμού.

Είναι μια στρατηγική κίνηση που αντανακλά την εξέλιξη της αγοράς και τις αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων που ταξιδεύουν με στόχο τη βαθύτερη ευεξία και προσωπική φροντίδα. Η προσέγγισή μας στον τουρισμό ευεξίας βασίζεται στο να προσφέρει προσαρμοσμένες εμπειρίες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταλύματος και ολοκληρωμένη προσέγγιση στους επισκέπτες που επιθυμούν να επενδύσουν στην ευεξία τους.

Σχεδιάζουμε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική εμπειρία ευεξίας που ενσωματώνει την σωματική, την ψυχική και την πνευματική υγεία. Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιούμε τις φυσικές ομορφιές, τους πόρους της κάθε περιοχής, την εντοπιότητα των προϊόντων και τα ευεργετικά οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής και δημιουργούμε μια πλήρη εμπειρία που συνδυάζει την απόλαυση της φύσης με τη προαγωγή της υγείας και την επέκταση του προσδόκιμου ζωής.

 • Ποια είναι η πρότασή σας στα ξενοδοχεία, που ενδιαφέρονται για μια συνεργασία μαζί σας;

Η προσφορά μας προς τα ξενοδοχεία που ενδιαφέρονται για συνεργασία με την Personal Wellness στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου πλαισίου ευεξίας για τους επισκέπτες τους, μέσα από δύο κύρια μοντέλα συνεργασίας:

1. Δημιουργία Personal Wellness Clinic εντός του Καταλύματος/Ξενοδοχείου: Προτείνουμε την ενσωμάτωση ενός πλήρους λειτουργικού κέντρου Personal Wellness εντός του χώρου του ξενοδοχείου, το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε στο κέντρο μας. Αυτό σημαίνει πλήρης χαρτογράφηση του βιολογικού προφίλ των επισκεπτών με προηγμένες εργαστηριακές αναλύσεις, coaching διατροφής και εκπαίδευση, σύσταση πρωτοκόλλων ενίσχυσης διατροφής και συνεχόμενη παρακολούθηση.

2. Διοργάνωση Retreats: Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα retreats που προσαρμόζονται και συνδυάζονται στις υπηρεσίες που παρέχει ήδη το ξενοδοχείο. Ενσωματώνουμε δραστηριότητες εντός της περιοχής του καταλύματος ή στη φύση, προσαρμογές στο μενού, εργαστηριακές εξετάσεις και παρακολούθηση των συμμετεχόντων μετά το πέρας του retreat. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας που θα συμβάλλει στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής κατάστασης των συμμετεχόντων, με μακροπρόθεσμα οφέλη.

Το πρώτο μοντέλο, λειτουργεί σε σταθερή βάση καθώς γίνεται η εξ ολοκλήρου εγκαθίδρυση μιας μικρογραφίας του κέντρου της Personal Wellness, παρέχοντας και συνδυάζοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας με αυτά του ξενοδοχείου. Ενώ το δεύτερο μοντέλο λειτουργεί σε εποχιακή βάση καθώς πρόκειται για δημιουργία προγραμμάτων περιορισμένης και προκαθορισμένης χρονικής διάρκειας και βασίζεται στη θεματική του εκάστοτε retreat, πχ. Healthy Aging, Revitalize, Sleep κ.α

Η Personal Wellness μέσα από μια  προσέγγιση ολοκληρωμένη σε επίπεδο υγείας και ευεξίας, μετουσιώνει τον εκάστοτε προορισμό από ένα θέρετρο αναψυχής, στο απόλυτο wellness destination. 

 • Τι ακριβώς αφορά η δημιουργία της Personal Wellness Experience, η οποία στοχεύει μέσω του scientific wellness να πάει τις υπηρεσίες ευεξίας του τουριστικού κλάδου στην επόμενη μέρα;

Με βάση την πρόσφατη έκθεση του Global Wellness Institute: 2023 Health, Happiness, and the Wellness Economy: An Empirical Analysis - Global Wellness Institute η παγκόσμια αγορά τουρισμού ευεξίας αποτιμήθηκε σε 801,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και προβλέπεται να φτάσει τα 1.592,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030. Η οικονομία ευεξίας συσχετίζεται ισχυρά και θετικά με πολλαπλά οφέλη για την υγεία όπως αύξηση του προσδόκιμου ζωής, την βελτίωση της ψυχικής υγείας και των επιπέδων ευτυχίας και την μείωση της θνησιμότητας από μη μεταδιδόμενα νοσήματα.

H Personal Wellness μέσω της εφαρμογής του Scientific Wellness, που παρέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες υπηρεσίες έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της προληπτικής ιατρικής/διατροφής και του τουρισμού ευεξίας μέσα από καινοτόμα προγράμματα και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για αυτό τον σκοπό

Στόχος μας είναι να καθοδηγήσουμε τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι προσωπικής ευζωίας, αναγνωρίζοντας και μελετώντας τις προσωπικές του ανάγκες και απαντώντας σε αυτές μέσω εξατομικευμένων οδηγιών διατροφής, κίνησης και τρόπου ζωής. 

 • Μετά την πανδημία, η έννοια του “Ευ Ζην” αποτελεί προτεραιότητα για τον ταξιδιώτη. Περιγράψτε μας τις υπηρεσίες, που προσφέρετε ή θα προσφέρετε στον ένοικο του ξενοδοχείου;

Ο τουρισμός ευεξίας και του ευ ζην, αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία πολλών τρισεκατομμυρίων, που αν και ήδη μετρά κάποια χρόνια ζωής, εξακολουθεί να αναπτύσσεται ραγδαία, ειδικά στην post-covid εποχή. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η αύξηση των χρόνιων νοσημάτων σε συνδυασμό με την post covid εποχή, κάνουν ολοένα και πιο επιτακτική την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να φροντίσει τον εαυτό του ολιστικά και ουσιαστικά, στα πλαίσια του λιγοστού αναλογικά χρόνου που διαθέτει για την προσωπική του χαλάρωση και ξεκούραση. Από την άλλη πλευρά η υιοθέτηση ενός πιο ισορροπημένου και υγιεινού τρόπου ζωής φαίνεται να ενδιαφέρει και να απασχολεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους. Αντιμετωπίζουν το ταξίδι ως μια μοναδική ευκαιρία αυτό-βελτίωσης και ανάταξης τόσο σε επίπεδο συναισθηματικό όσο και σε σωματικό, θέλοντας να κάνουν ένα ψυχοσωματικό reset. Το reset αυτό προσφέρει ένα tailor made customer journey. Aπό την ώρα άφιξης στο ξενοδοχείο/resort, κατά τη διάρκεια της διαμονής του ενοίκου αλλά και αφ' ότου επιστρέψει στην καθημερινότητα του έχουμε μεριμνήσει. Με λίγα λόγια, η πρότασή μας καθιστά έναν τουριστικό προορισμό εξαιρετικά ελκυστικό για ένα συγκεκριμένο ταξιδιωτικό κοινό που αποζητά αυθεντικές εμπειρίες αλλά και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν συνολικά την υγεία και την ευεξία του.

Η κα Καραθανάση είναι Chief Visionary Officer της Personal Wellness. Έχει Bachelor’s degree in Life Sciences – “Nutrition and Health” από το Roehampton Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και Master of Science – “New Food Product and Business Development” Perrotis College, από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 28/05 18:42

  Στρατηγικός σχεδιασμός με ορίζοντα 10ετίας - αυτό χρειάζεται ο ελληνικός τουρισμός

 2. 28/05 18:34

  Μονόδρομος ένα βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τουριστικό προϊόν

 3. 28/05 16:18

  Αμερικανικός τουρισμός: Δεύτερη υψηλότερη ταξιδιωτική δαπάνη στον κόσμο για το καλοκαίρι του 2024

 4. 28/05 16:02

  Συνεχίζεται με ελεύθερη είσοδο έως 2 Ιουνίου το 12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

 5. 28/05 15:44

  Άνοιξαν οι εγγραφές για το Navarino Challenge 2024

 6. 28/05 15:08

  Κοινωνικός/ ιαματικός τουρισμός ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Επιχειρηματιών

 7. 28/05 14:34

  Eurowings: Νέα χειμερινή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

 8. 28/05 14:22

  Διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου Δελφών την Τετάρτη μετά τις 17.00

 9. 28/05 14:13

  Η Τεχνολογία συναντά την παράδοση: Drones αναδιαμορφώνουν την ορεινή κτηνοτροφία

 10. 28/05 13:47

  25 χρόνια AEGEAN | 25 χρόνια ανάπτυξης, δημιουργίας και ποιοτικής εξυπηρέτησης

 11. 28/05 13:39

  Telegraph: Οι 6 προορισμοί που υπόσχονται το ιδανικό Ελληνικό καλοκαίρι

 12. 28/05 13:32

  Celestyal: Καλοκαιρινή καμπάνια αναβάθμισης καμπίνας

 13. 28/05 12:57

  HotStats: Αυτές είναι οι σημαντικότερες προκλήσεις που θα συναντήσουν τα ξενοδοχεία το 2024

 14. 28/05 12:07

  Απευθείας πτήσεις Παρίσι-Καλαμάτα ξεκινά η Air France - εκδήλωση στο Παρίσι

 15. 28/05 11:42

  Eυρωπαϊκός τουρισμός- ForwardKeys | Ολική ανάκαμψη το 2024- αυξημένη ζήτηση για Λονδίνο, Παρίσι, οριακά μειωμένη για Αθήνα

 16. 28/05 11:04

  Ημερίδα ΠΟΤΑΠ | «Η ηλεκτροκίνηση αναγκαία στην τουριστική ανάπτυξη»

 17. 28/05 11:00

  Το διεθνές βραβείο Big SEE Architecture Award 2024 - Winner απονεμήθηκε στις Villas in Olive Grove, Navarino Residences, Costa Navarino της Potiropoulos+Partners

 18. 28/05 10:54

  Τα Aria Hotels σχεδιάζουν eVTOL Vertiports για ηλεκτρικά αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης

 19. 28/05 10:48

  Το νέο Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

 20. 28/05 10:31

  MSC Cruises | Ποικιλία δραστηριοτήτων για παιδιά και οικογένειες στα πλοία της το καλοκαίρι

 21. 28/05 10:02

  Ξενοδοχεία | To One&Only Aesthesis εγκαινίασε 14 πολυτελείς κατοικίες

 22. 28/05 07:58

  ΕΟΤ: 50.000 ευρώ για την υποστήριξη δύο συνεδρίων σε Πάτρα και Χαλκιδική

 23. 28/05 07:55

  Δήμος Πατρέων: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 24. 28/05 07:53

  Δήμος Χαλανδρίου: Διαγωνισμός για μεταφορά και διαμονή μελών ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ερέτρια

 25. 28/05 07:41

  Δήμος Γορτυνίας: Διαγωνισμός για τη μίσθωση κτηρίου ως ξενοδοχείο ή εστιατόριο - Κατώτατο όριο προσφοράς τα 50 ευρώ!

 26. 27/05 19:31

  Συνάντηση Όλ. Κεφαλογιάννη με την Πριγκίπισσα της Ιαπωνίας - "Στενότερη πολιτιστική και τουριστική προσέγγιση των δύο λαών"

 27. 27/05 19:03

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση φωτογραφιών του Robert McCabe

 28. 27/05 16:58

  Ξεκίνησαν από τη Χαλκιδική οι πρώτοι έλεγχοι με drones για παραχωρήσεις σε αιγιαλό και παραλίες

 29. 27/05 16:30

  Mabrian - Phocuswright: Ο υπερ-τουρισμός διώχνει το 61% των ταξιδιωτών

 30. 27/05 16:04

  Εξαιρετικά Επιτυχής η Πρώτη Εκδήλωση της HSMAI Europe στην Ελλάδα

 31. 27/05 14:31

  Εκδήλωση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία

 32. 27/05 14:25

  Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Διαμονής: Ρεκόρ αισιοδοξίας στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ξενοδοχεία παρά τις προκλήσεις

 33. 27/05 13:59

  Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 7ο Κύκλο Επιτάχυνσης του CapsuleT

 34. 27/05 13:43

  ΕΟΤ | Έκθεση Φωτογραφίας του Robert Mc Cabe στο Μουσείο Ακρόπολης

 35. 27/05 12:57

  Στο Φεστιβάλ Καννών το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 36. 27/05 12:50

  ΠΟΤΑΠ | Ταξίδι γνωριμίας Γερμανών Δημοσιογράφων στην Πιερία

 37. 27/05 12:29

  Ανωμερίτες Χανίων | Η κρητική ποίηση και το λαούτο φανερώνουν την ψυχή των Χανίων

 38. 27/05 11:59

  ΥΠΑ | Βελτίωση της λειτουργικότητας του αεροδρομίου Σητείας

 39. 27/05 11:15

  Αερομεταφορές: +12,2% η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το α' τετράμηνο του 2024

 40. 27/05 11:06

  Η πρώτη εκδήλωση της HSMAI Europe στην Αθήνα

 41. 27/05 10:53

  Υπερ-τουρισμός | Ποιες περιοχές στην Ιταλία βρίσκονται στο "κόκκινο"- οι άμεσες επιπτώσεις

 42. 27/05 10:51

  Η Κίνα στρατηγικός τουριστικός στόχος για την Αθήνα

 43. 27/05 10:35

  Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά

 44. 27/05 10:15

  Τουρισμός: Συνεργασία ΕΟΤ με τη πλατφόρμα Wego για ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή και τη Β. Αφρική

 45. 27/05 07:51

  Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 46. 27/05 07:50

  Προβολή της Αθηναϊκής κουζίνας στην Ολλανδία

 47. 27/05 07:49

  Πανελλήνια Συνάντηση Vespa στην Καλαμάτα

 48. 27/05 07:08

  Φιλοξενία αρχαιολόγων του πανεπιστημίου Carleton Αμερικής στη Σαντορίνη

 49. 27/05 07:07

  ΕΟΤ: Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Σύρο, Σίφνο και Κίμωλο

 50. 27/05 07:04

  Εκδηλώσεις τιμής για τους σφουγγαράδες σε Ρόδο και Κάλυμνο

 51. 26/05 23:38

  Δεύτερη ζωή για θρυλικό Boeing, που αγόρασε ο Ωνάσης, στην πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας

 52. 26/05 20:44

  Α. Ανδρεάδης: Άνοιξε η νέα deluxe πτέρυγα του Ikos Andalusia στην Marbella

 53. 26/05 13:02

  Εγκαίνια για το Μουσείο Κρητικής Λαογραφίας της Οικογένειας Κοκοτού

 54. 26/05 12:50

  Σαντορίνη | Περιορισμοί κυκλοφορίας λόγω του κινδύνου κατολισθήσεων τη θερινή περίοδο

 55. 26/05 12:37

  Άμεσα ξεκινά το γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη – Ικανοποίηση εκφράζει η Ελληνική Κοινότητα

 56. 26/05 12:00

  Μαγιόρκα: Απαγόρευση αλκοόλ με «παραθυράκια»

 57. 26/05 11:33

  Δήμος Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 58. 26/05 07:29

  ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά

 59. 25/05 23:10

  To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης

 60. 25/05 22:59

  Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη

 61. 25/05 22:56

  Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

 62. 25/05 11:15

  Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon

 63. 25/05 10:47

  Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

 64. 25/05 10:21

  Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού

 65. 25/05 10:16

  Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα

 66. 24/05 21:25

  Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή

 67. 24/05 18:53

  Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων

 68. 24/05 15:51

  RND: «Το εφετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα μπορεί να είναι ακόμη πιο ακραίο από το 2023»

 69. 24/05 15:21

  Ηρώ Χατζηγεωργίου | Ο τρόπος αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ θα μεταμορφώσει ολόκληρες περιοχές

 70. 24/05 14:10

  United Airlines | Νέα καθημερινή απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare

 71. 24/05 13:37

  Γαλάζια Σημαία 2024: 2η η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

 72. 24/05 13:10

  Κυριαρχία της Jet2 στις αεροπορικές θέσεις με προστασία ATOL στο Ην. Βασίλειο

 73. 24/05 11:56

  Τουρισμός: Ιστορικό ρεκόρ στις δαπάνες των Αμερικανών για καλοκαιρινές διακοπές το 2024

 74. 24/05 11:24

  McAfee: Πάνω από 25% των Αμερικανών έχουν πέσει θύμα απάτης στα ταξίδια

 75. 24/05 10:49

  FΑΜ Trips: Προβολή της Χαλκιδικής σε Ιταλούς και Αρμένιους επαγγελματίες του τουρισμού

 76. 24/05 10:28

  Ο ΕΟΤ στην ΙΜΕΧ 2024: Αυξημένο ενδιαφέρον για συνέδρια στην Ελλάδα

 77. 24/05 10:13

  AEGEAN | Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 17% το α΄τρίμηνο, 11% περισσότεροι επιβάτες

 78. 24/05 10:01

  Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας | Ο Απρίλιος βελτίωσε τις επιδόσεις των ξενοδοχείων το α΄4μηνο

 79. 24/05 07:46

  Θετική γνωμοδότηση για λιμενικά έργα μπροστά από το Divani Apollon Palace & Thalasso

 80. 24/05 07:44

  Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 81. 24/05 07:42

  Ισπανία: Αύξηση του πληθωρισμού στο 3,3% τον Απρίλιο

 82. 24/05 07:40

  Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Rock Solid 2024 στο Καστελλόριζο

 83. 24/05 07:39

  Ημερίδα «Λάρισα. Πόλη στο μέλλον»

 84. 23/05 17:24

  Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό | Ενημέρωση των μελών της Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης

 85. 23/05 17:15

  Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας

 86. 23/05 16:44

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία

 87. 23/05 16:33

  Airbnb | Τι ζητούν Έλληνες και ξένοι το καλοκαίρι - Μαρούσι (!), Χαλάνδρι (!), παραθαλάσσιοι και βιωματικοί προορισμοί...

 88. 23/05 14:58

  Focus Bari | 1 στους 3 Έλληνες παίζουν τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα

 89. 23/05 14:26

  Σε τιμές... Μονακό οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι

 90. 23/05 11:55

  Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι

 91. 23/05 11:51

  Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

 92. 23/05 11:35

  Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες

 93. 23/05 11:17

  Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς

 94. 23/05 11:08

  Γιατί ο καφές ακριβαίνει συνεχώς

 95. 23/05 10:51

  HOTREC: Η πρόταση της Κομισιόν πλήττει την ανταγωνιστικότητα των Ευρωπαϊκών πακέτων διακοπών

 96. 23/05 10:02

  Booking.com: Αυτές είναι οι τάσεις στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές αναζητήσεις – Συμβουλές στις επιχειρήσεις

 97. 23/05 09:12

  TRYP by Wyndham | Νέα εμφάνιση και αισθητική στα ξενοδοχεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

 98. 23/05 07:59

  Heraklion Swimming Challenge 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης

 99. 23/05 07:55

  Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

 100. 23/05 07:50

  Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024