Δημήτρης Γερογιάννης: Η συνεισφορά της AEGEAN στη σεζόν 9 μηνών στη χώρα μας

Η συνεισφορά της AEGEAN στη σεζόν 9 μηνών στη χώρα μας

Yποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και διεύρυνση της εποχικότητας, αποτελούν, τις αναγκαίες προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού και των αερομεταφορών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του CEO της AEGEAN κ. Δημήτρη Γερογιάννη όπως πραγματοποιήθηκαν κατά τη συμμετοχή του στην εκδήλωση με τίτλο «Reimagine Tourism in Greece» την Τετάρτη 14 Ιουνίου στην Αθήνα. 

Ως προς το ζήτημα της εποχικότητας, ο κ.Γερογιάννης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της AEGEAN για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ως μια βιώσιμη λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που φέρνει η χρονική και χωρική συγκέντρωση του τουρισμού.

Κάνοντας έναν απολογισμό της συνεισφοράς της AEGEAN για σχεδόν 25 χρόνια τώρα σε αυτή την προσπάθεια, είπε χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε με μια σαιζόν διάρκειας 4 μηνών, συμβάλαμε ώστε αυτή να διευρυνθεί στους 5 μήνες, έπειτα στους 7 και πλέον καταφέραμε πέρσι να την κάνουμε 9 μήνες.
Φέτος, ξεκινήσαμε τις πτήσεις μας αρχές Μαρτίου και θα τις τελειώσουμε τέλος Νοέμβριου. Καταφέραμε, λοιπόν, μια στενή εποχικότητα να την απλώσουμε σε μια σαιζόν 9 μηνών, αυτό είναι κάτι που το ξεκινήσαμε συστηματικά και το κάναμε σταδιακά».

Στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα, πολλές πτήσεις καλοκαιρινές τις διατηρήσαμε και τον χειμώνα με μειωμένες συχνότητες και φέτος προσθέσαμε και άλλους προορισμούς με σκοπό να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε, να τονώσουμε τη ζήτηση και να μειώσουμε το θέμα της εποχικότητας το οποίο ταλανίζει όλο τον τουρισμό. 

Η AEGEAN για το 2023, θα επιχειρεί σε 165 προορισμούς, σε 46 χώρες με 272 απευθείας δρομολόγια, από τις 10 συνολικά βάσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ένα στόλο 76 αεροσκαφών μεταξύ, των οποίων και τα ολοκαίνουργια Airbus A320 and A321 neo. Ενώ θα προσφέρει συνολικά 18 εκατ. θέσεις, εκ των οποίων 11 εκατ. θέσεις εξωτερικού, 2 εκατ. περισσότερες δηλαδή συγκριτικά με το 2022 και 800 χιλ. περισσότερες από το 2019.

Παρακάτω ακολουθούν συνοπτικά μερικά σημεία της τοποθέτησης του κ.Γερογιάννη σε άλλα θέματα:  

 • Υποδομές: Αδιαμφισβήτητα το θέμα των υποδομών είναι εξαιρετικά σημαντικό, για τη βιώσιμη  ανάπτυξη του τουρισμού, αλλά και τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων και της χώρας συνολικά, καθώς αποτελούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις ποιοτικής διαβίωσης τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.
 • Γι αυτό και τα ζητήματα των υποδομών δεν μπορούν να αναλύονται αποσπασματικά. Δε σταματάνε δηλαδή στο αεροδρόμιο ή την εναέριο κυκλοφορία. Αντίθετα αφορούν συνολικά την ενίσχυση των υποδομών σε ένα προορισμό, κυρίως στις μεταφορές, αλλά και στην ενέργεια, την ύδρευση, τη διαχείριση των απορριμμάτων, κλπ. Η ενίσχυση των υποδομών μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στις αναπτυξιακές προοπτικές του τουριστικού τομέα, αλλά κυριότερα στην ποιότητα ζωής των μόνιμων κατοίκων. Είναι υποδομές που πρέπει να επιταχυνθεί η υλοποίησή τους και θα μείνουν «προίκα» στον τόπο και τον προορισμό, γιατί όταν είναι κάτι καλό για την τοπική κοινωνία, τότε είναι και για τους τουρίστες.
 • Ειδικά σε ό,τι αφορά τον κλάδο των αερομεταφορών οι βασικές υποδομές, για τις οποίες απαιτείται συστηματική προσπάθεια και αναβάθμιση, αποτελούν η αεροναυτιλία (διαχείριση της εναερίου κυκλοφορίας) και τα αεροδρόμια και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια δομικά  ζητήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν, ώστε ο κλάδος να μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά και για τον επιβάτη, αλλά και για τους χρήστες/αεροπορικές για να μπορεί να διαχειριστεί την περαιτέρω αύξηση της κίνησης που ο τουρισμός φέρνει μαζί του και να υποστηρίξει τις συνδυασμένες, βιώσιμες  μεταφορές.
 • Ειδικότερα στον τομέα της αεροναυτιλίας είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καθώς και στην αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής, γιατί η αεροναυτιλία αποτελεί συνεργασία των ανθρώπων με την τεχνολογία. Εκεί υπάρχει περιθώριο και πρέπει να γίνουν βήματα, ώστε να μπορεί να αναβαθμιστεί σημαντικά η εμπειρία του επιβάτη μπαίνοντας και βγαίνοντας από τη χώρα.
 • Εκεί που έχει γίνει ήδη σημαντική βελτίωση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ακόμη παρεμβάσεις συνολικά, είναι στα 14 αεροδρόμια των οποίων τη διαχείριση έχει αναλάβει η Fraport και πλέον έχουμε δει μια τεράστια διαφορά ταξιδιωτικής εμπειρίας τόσο για τον επιβάτη τον ίδιο, όσο και για τους χρήστες των αεροδρομίων, όπως είναι οι αεροπορικές εταιρείες και οι εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης. 
  Όμως εξακολουθούμε να έχουμε στη χώρα και πολλά άλλα μικρότερα (ή και μεγαλύτερα) αεροδρόμια, τα οποία χρήζουν λειτουργικής και επιχειρησιακής αναβάθμισης.
 • Ανθρώπινο δυναμικό: Ωστόσο, η βασικότερη ίσως υποδομή για τον κλάδο αλλά και συνολικά για τον τουρισμό είναι αυτονόητα το ανθρώπινο δυναμικό. Για εμάς στην AEGEAN αυτό ήταν από την αρχή «δόγμα», να επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας, στο upskilling, στο reskilling, στο training των ανθρώπων μας με σκοπό να δώσουμε μακροπρόθεσμες προοπτικές στους ανθρώπους μας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ξεκινήσαμε με 70 Υποτροφίες σε νέες και νέους Πιλότους το 2018, και σήμερα, έχουμε ανανεώσει το πρόγραμμα με άλλες 120 Υποτροφίες για τα επόμενα 3 χρόνια, έως το 2025. Ήδη τα 70 παιδιά από τον πρώτο κύκλο βρίσκονται στα πιλοτήρια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ενώ από πέρυσι χρηματοδοτήσαμε και ένα αντίστοιχο πρόγραμμα και για μηχανικούς και τεχνικούς αεροσκαφών με 40 υποτροφίες στη σχολή μηχανικών μας και ακόμα 120, για τα επόμενα 3 χρόνια.

 • Βιωσιμότητα: Παράλληλα, με την επένδυση στο ανθρώπινο στοιχείο, βρισκόμαστε στη μέση της επένδυσης που ξεκινήσαμε το 2018, που αφορά στη νέα τεχνολογία αεροσκαφών και κινητήρων, η οποία φέρνει σημαντική μείωση στο αποτύπωμα καυσίμου, καθώς ξεπερνάει το 15% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά AIRBUS, που χρησιμοποιούσαμε. Αυτή την επένδυση ξεκινήσαμε το 2018 και τη συνεχίσαμε και μέσα στον COVID. Βρισκόμαστε περίπου στο μέσο αυτής της επένδυσης, με τις παραδόσεις να ολοκληρώνονται στα επόμενα 2-3 χρόνια. 
  Προφανώς στα θέματα βιωσιμότητας και μείωσης τους περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, πέρα από την ανανέωση του στόλου μας, προχωρήσαμε εδώ και 2 χρόνια, από το 2021 στη χρήση των Sustainable Aviation Fuels. Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις λίγες στην Ευρώπη που πραγματοποιούμε ένα συστηματικό πρόγραμμα χρήσης SAF στις πτήσεις μας, με όλες οι πτήσεις μας που αναχωρούν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης να είναι εφοδιασμένες με SAF, ενώ αναζητούμε τρόπους ώστε σύντομα αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί και για άλλους σταθμούς του δικτύου μας.  Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα σε μια πιο ορατή λύση για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην αερομεταφορά.
 • Παράλληλα, και καθώς η επικέντρωση στο στόχο της βιωσιμότητας διαπνέει το σύνολο των επιχειρηματικών μας αποφάσεων, δημιουργούμε μια νέα «πράσινη» κτηριακή και υλικοτεχνική υποδομή, στη νέα τεχνική μας βάση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για να στεγάσει με βιώσιμο τρόπο το πρώτο σύγχρονο οικοσύστημα για την αερομεταφορά στην Ελλάδα. 
  Δημιουργούμε ένα από τα πρώτα «πράσινα» Hangar στην Ευρώπη καθώς η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων, και η εγκατάσταση στο κέλυφος των κτηρίων 35.000 m2 φωτοβολταϊκών πάνελ, θα οδηγήσει στην παραγωγή καθαρής ενέργειας  3 MW ισχύος κάλυψη για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των δραστηριοτήτων που θα στεγάζονται στη νέα τεχνική μας. 

Δηλαδή, στο χώρο τον οποίο θα στεγάσουμε και τη σχολή εκπαίδευσης πιλότων και πληρωμάτων και την τεχνική μας βάση, την οποία πλέον επεκτείνουμε, ώστε να αναλαμβάνει εργασίες συντήρησης αεροσκαφών και πτητικών μέσων και σε τρίτους.   

 • Συνέργειες: Κλείνοντας, ο κ. Γερογιάννης, αναφερόμενος στη πρωτοβουλία «Reimagine Tourism in Greece» ιδρυτικοί εταίροι της οποία αποτελούν η AEGEAN, η Attica Group, η Fraport Greece, η Τράπεζα Πειραιώς, κ.ά. επισήμανε ότι στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η κοινή προσπάθεια για αξιοποίηση των εσόδων από τον τουρισμό, για τη δημιουργία υποδομών υψηλότερης προστιθέμενης αξίας και υπηρεσιών με ευρύτερο αποτύπωμα στην οικονομία, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό, που θα συνεισφέρει, αλλά και θα εισπράξει το “μέρισμα της ανάπτυξης”.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 14/07 07:43

  Δήμος Σύμης: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

 2. 14/07 06:44

  Κως: Μείωση των ορίων ταχύτητας στα 50 χλμ. όπου υφίσταται όριο 60 και 70 χλμ.

 3. 13/07 16:42

  Γιορτή Σαρδέλας στο Στόμιο Λάρισας

 4. 13/07 13:31

  Παρατεταμένο διάστημα πολύ υψηλών θερμοκρασιών τον φετινό Ιούλιο

 5. 13/07 10:18

  Συνεργασία Netflix – ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

 6. 13/07 10:15

  2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Πίτας του Πηλίου τα Ζυμώματα…της Συκής τα Ανταμώματα

 7. 13/07 10:14

  Γιορτή Πλιγουριού στους Χαλκιάδες Λάρισας

 8. 12/07 18:14

  Πτώχευση FTI | Το DRSF ξεκινά τη διαδικασία αποζημίωσης

 9. 12/07 14:43

  Hellenic Seaplanes | Πτήσεις γνωριμίας με υδροπλάνα πάνω από τις Σποράδες και τη Σκύρο

 10. 12/07 14:40

  Με ψηφιακά μέσα ο εντοπισμός της αυθαίρετης δόμησης

 11. 12/07 14:33

  Υπερψηφίστηκε το σ/ν του Υπουργείου Τουρισμού - οι βασικές διατάξεις του νέου νόμου - η ρύθμιση για τους ξεναγούς

 12. 12/07 14:06

  Συνεργασία Aegeo Spas με την [comfort zone] ως αποκλειστικός spa operator στη Σαντορίνη στο Santo Collection Resorts & Villas

 13. 12/07 11:52

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου - Δημήτρης Καλαντζής | Masters’ Voice - Μάνος Χατζιδάκις - Βασίλης Τσιτσάνης

 14. 12/07 11:37

  Η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρουσίασε στην Κίνα performance επάνω στον Ιππόλυτο

 15. 12/07 11:32

  ΕΟΤ: Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα προβάλλονται στη γαλλική αγορά

 16. 12/07 10:52

  Ευρωπαίοι πολίτες: «Δεν μισούμε τους τουρίστες, αλλά τον υπερτουρισμό»

 17. 12/07 10:34

  Ισπανικός τουρισμός | Εκρηκτική αύξηση αφίξεων παρά τις διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού

 18. 12/07 10:10

  Τουρισμός για όλους - Ο εσωτερικός τουρισμός ενισχύει τη βιωσιμότητα των προορισμών

 19. 12/07 10:07

  Αμερικανικός τουρισμός: Το 50% του χρόνου διακοπών ξοδεύεται σε κορυφαία αξιοθέατα

 20. 12/07 07:52

  Χαμηλές πτήσεις για τον τουρισμό στη Ρωσία

 21. 12/07 07:51

  Μειώθηκε η τουριστική κίνηση από το Ισραήλ

 22. 12/07 07:49

  Πανεπιστήμιο Πατρών: Διαγωνισμός για μίσθωση δωματίων στην πόλη του Αγρινίου

 23. 12/07 07:48

  Τρεις αρνητικές γνωμοδοτήσεις για πλωτές εξέδρες στην Πάρο

 24. 12/07 07:46

  Ιταλία: Ανάκαμψη με υποτονικούς ρυθμούς

 25. 11/07 21:01

  Τουρισμός | Marabu: Δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων στη Μεσόγειο το 2025 - Ελλάδα και Ισπανία οι βασικές αγορές της

 26. 11/07 20:37

  Όλγα Κεφαλογιάννη | Το νομοσχέδιο ανοίγει έναν νέο κύκλο ποιοτικής ανάπτυξης του τουρισμού

 27. 11/07 16:39

  Ο ΕΟΤ στο UEFA Euro 2024 με ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια στη Γερμανία

 28. 11/07 16:36

  Η Air France εγκαινίασε την απευθείας πτήση προς την Καλαμάτα

 29. 11/07 16:01

  Τουρισμός: «Μπουμ» στις αναζητήσεις των Αράβων για καλοκαίρι στην Αθήνα – Στα αγαπημένα τους νησιά η Μύκονος

 30. 11/07 13:26

  Σε ένα πράγμα έπεσα έξω με την Ελλάδα, δηλώνει ο Νομπελίστας καθηγητής Οικονομικών

 31. 11/07 12:24

  Τουρισμός 2024 | Ανακατεύεται η τράπουλα στην Ευρώπη – Σε επιτάχυνση οι αφίξεις και οι ταξιδιωτικές δαπάνες στην Ελλάδα

 32. 11/07 12:21

  Βαλεαρίδες Νήσοι | Σχέδιο της κυβέρνησης για 3.000 σπίτια με ενοίκιο κάτω του 30% της αγοράς

 33. 11/07 11:36

  AEGEAN: Πάνω από 7,3 εκατ. επιβάτες το α' εξάμηνο, αύξηση 9% της επιβατικής κίνησης

 34. 11/07 11:30

  Έτσι είναι το One&Only Kéa Island που άνοιξε στην Τζιά

 35. 11/07 11:26

  Τουρισμός | Περισσότερα μικρής διάρκειας ταξίδια θέλουν οι Αμερικανοί το καλοκαίρι

 36. 11/07 11:05

  TUI Ηνωμένου Βασιλείου | Πρώτη η Ελλάδα στις αναζητήσεις για διακοπές μετά τις εκλογές

 37. 11/07 10:54

  Βρετανικός τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι θέλει το 83%- ο κακός καιρός οδηγεί σε κρατήσεις

 38. 11/07 10:36

  Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Νίκης Κεραμέως με εκπροσώπους του ΣΕΤΕ και της ΕΣΕΕ

 39. 11/07 10:04

  Το Dolce by Wyndham Versailles άνοιξε τις πύλες του στο φημισμένο Domaine Du Montcel στη Γαλλία

 40. 11/07 09:12

  Θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e – Ναυλοσύμφωνο” για τα επαγγελματικά πλοία αναψυχής

 41. 11/07 07:34

  Διαγωνισμός | Δράσεις προβολής του προορισμού Πελοπόννησος

 42. 11/07 07:33

  Πόσοι άνθρωποι πνίγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και γιατί

 43. 11/07 07:31

  Δήμος Καλυμνίων: Αγορά οικοπέδου για πάρκινγκ λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης

 44. 11/07 07:30

  Παγκόσμια Τράπεζα: Χρηματοδότηση 80 εκατ. δολ. στην Αλβανία για βιώσιμο τουρισμό

 45. 10/07 19:28

  Τσεχία: Εκτιμήσεις για μικρή ανάκαμψη της οικονομίας το 2024 και το 2025

 46. 10/07 17:11

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρατική Ορχήστρα Αθηνών – Λουκάς Καρυτινός – Alexei Volodin | Ωδείο Ηρώδου Αττικού - 12 Ιουλίου

 47. 10/07 15:01

  Travel+Leisure Awards 2024: Διεθνείς διακρίσεις για 4 νησιά και 4 ξενοδοχεία της Ελλάδας

 48. 10/07 14:23

  Αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών στον Λιμένα Βόλου μετά τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias»

 49. 10/07 14:21

  Νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αρχαιολογικό χώρο Κνωσσού

 50. 10/07 13:27

  Κύπριοι δημοσιογράφοι γνώρισαν και γοητεύτηκαν την Εύβοια και τη Βοιωτία

 51. 10/07 13:05

  Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με τον όμιλο Etraveli

 52. 10/07 12:29

  Hotel Experience: Νέα έκθεση και συνέδριο για τον κλάδο της φιλοξενίας 

 53. 10/07 12:27

  Τουρισμός: Ήρθε το τέλος του "Ήλιος-Θάλασσα" για τους Γάλλους; Η ζήτηση μετατοπίζεται σε Άνοιξη και Φθινόπωρο

 54. 10/07 12:13

  Εκτός του βασικού δείκτη του Χρηματιστηρίου της Μαδρίτης η Meliá Hotels International

 55. 10/07 12:03

  Αλεξία Βουλγαρίδου – Jan Roelof Wolthuis | Έρως, Αγάπη και Θάνατος | Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου - 13 Ιουλίου

 56. 10/07 11:56

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Τάνια Τσανακλίδου | 50 καλοκαίρια και χειμώνες - Ηρώδειο - 14 Ιουλίου

 57. 10/07 11:09

  Τουρκία: «Πληγή» τα Ελληνικά νησιά για τον τουρισμό φέτος – «Είναι της μόδας και κάνουν μόνο ένα πράγμα καλά...»

 58. 10/07 10:44

  Η Hilton επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με τα 400 ξενοδοχεία της Small Luxury Hotels of the World

 59. 10/07 10:38

  Αυτές είναι οι χειρότερες αεροπορικές εταιρίες στην Ευρώπη το 2024

 60. 10/07 09:57

  Γερμανία: Ρεκόρ δεκαετίας στις πτωχεύσεις

 61. 10/07 07:20

  Διαγωνισμός για μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στην παραλία Αγίου Γεωργίου Νικήτης

 62. 10/07 07:17

  Πράσινο φως για την επένδυση στην Ακτή και Κάμπινγκ Ποσειδίου - ο επενδυτής πρέπει να βρει με ίδια μέσα πόσιμο νερό (!)

 63. 10/07 07:13

  Δήμος Καρπενησίου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση ακινήτου με χρήσεις καφέ, μπαρ, εστιατορίου και ψησταριάς

 64. 10/07 07:11

  Πελοπόννησος | Διαγωνισμός για δράσεις Διεθνούς Δικτύωσης με στόχο την προβολή του προορισμού

 65. 10/07 07:06

  Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 66. 10/07 00:00

  Π. Αντωνίου | Τα ξενοδοχεία της μη αναπτυγμένης τουριστικά Ελλάδας δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις

 67. 09/07 19:54

  Ο Christian Louboutin επενδύει στα ξενοδοχεία

 68. 09/07 18:44

  ΠΟΞΕΝ: Απεργία των ξεναγών την Πέμπτη από τις 6 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

 69. 09/07 16:45

  Amari Green Festival | H μεγάλη γιορτή του Πολιτισμού και της Παράδοσης του Δήμου Αμαρίου Ρεθύμνης

 70. 09/07 15:22

  Νέες απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία από το 2025

 71. 09/07 15:01

  Η Καλαμαριά είπε «όχι» στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ για την υπερδόμηση της Μαρίνας της Αρετσού

 72. 09/07 14:21

  Η Ρόδος τιμά τους επαναλαμβανόμενους τουρίστες της

 73. 09/07 13:32

  Οι 35.000 τελικοί δικαιούχοι της δράσης «Thessaly Evros Pass 2024»

 74. 09/07 12:56

  Η Boeing παραδέχεται ότι εξαπάτησε τη κυβέρνηση των ΗΠΑ για αποφυγή ευθυνών στα 737 Max

 75. 09/07 12:30

  Θεσμοθετείται το βραβείο Olympus Riviera Ambassadors σε τουρίστες της Πιερίας

 76. 09/07 12:27

  Ε.Ξ. Ιωαννίνων: Να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την άγονη γραμμή Ιωάννινα-Ηράκλειο

 77. 09/07 12:07

  Τους μηχανισμούς προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές ενισχύουν οι Έλληνες ξενοδόχοι

 78. 09/07 12:05

  Αφιέρωμα στις Κυκλάδες από το γαλλικό περιοδικό «Désirs de Voyages»

 79. 09/07 11:59

  Νωρίτερα θα ολοκληρωθούν δύο εποχικές συνδέσεις των American και United με Αθήνα

 80. 09/07 11:46

  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες απογειώνουν κρατήσεις και τιμές στα ξενοδοχεία της Γαλλίας

 81. 09/07 11:42

  Η απόλυτη αθλητική εμπειρία του Santorini Experience έρχεται στις 3-6 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη

 82. 09/07 11:30

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Jakub Józef Orliński – Il Pomo D’Oro | Ηρώδειο 16 Ιουλίου

 83. 09/07 11:23

  Ιταλία: Το αεροδρόμιο Malpensa μετονομάζεται σε «Σίλβιο Μπερλουσκόνι»

 84. 09/07 11:12

  Thomas Cook | 280 εκατομμύρια λίρες στους πιστωτές του πτωχευμένου ομίλου

 85. 09/07 10:53

  Το 43% των ταξιδιωτών δεν καταφέρνουν να ξεκουραστούν επαρκώς στις διακοπές

 86. 09/07 10:37

  Εκτεταμένοι έλεγχοι σε 14 παραλίες με τις περισσότερες καταγγελίες πολιτών - Πρόστιμα άνω των 350.000 ευρώ

 87. 09/07 10:26

  Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Υπέρβαση 60% της μέγιστης χωρητικότητας - Αναβάθμιση των υποδομών από την ΥΠΑ

 88. 09/07 10:21

  Τουρισμός 2024: Ζήτηση ρεκόρ για διεθνείς πτήσεις, πολυτέλεια, κρουαζιέρα και “budget” διαμονή

 89. 09/07 09:46

  Ευρωπαϊκός τουρισμός | Forwardkeys: Νέο ρεκόρ διεθνών αφίξεων αυτό το καλοκαίρι - 21% αύξηση από τις ΗΠΑ

 90. 09/07 09:32

  Κομισιόν: Έρευνα σε βάθος για την κρατική βοήθεια των 6 δισ. ευρώ στη Lufthansa

 91. 09/07 07:06

  Υπ. Τουρισμού | Ενισχύσεις σε 3 επενδύσεις στις μαρίνες Φλοίσβου, Κλεοπάτρας και Σκοπέλου

 92. 09/07 07:05

  Δήμος Αργοστολίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

 93. 09/07 07:00

  Δωρεάν έρευνα της GBR CONSULTING για τον τουρισμό στον Δήμο Ναυπλίου

 94. 09/07 07:00

  Ισπανία: O τουρισμός αυξάνεται, η ανεργία πέφτει

 95. 08/07 19:03

  Κύπρος | 10 εκατ. ευρώ περισσότερα το 2025 για τουριστική προβολή στο εξωτερικό

 96. 08/07 16:17

  Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Μήδεια του Σάιμον Στόουν - Βασισμένο στον Ευριπίδη | 9-11 Ιουλίου Θέατρο Παλλάς

 97. 08/07 15:19

  Οι εξωτερικές απειλές για τον τουρισμό της Ελλάδας

 98. 08/07 15:15

  Στο Skiathos Palace παρέθεσαν οι Πατέρες της νήσου το επίσημο αποχαιρετιστήριο γεύμα σε τέσσερις μητροπολίτες

 99. 08/07 14:35

  Εκκίνηση διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας

 100. 08/07 14:13

  Τουρισμός: Αυξημένες 35% από πέρυσι οι κρατήσεις στα ΗΑΕ για διεθνή ταξίδια αυτό το καλοκαίρι