Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης: To 2023 θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά - Επενδύουμε στη βιωσιμότητα, τους ανθρώπους, τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας

To 2023 θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά - Επενδύουμε στη βιωσιμότητα, τους ανθρώπους, τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας

Η βιωσιμότητα των λειτουργιών αλλά και της γαστρονομίας αποτελεί κεντρικό άξονα των ξενοδοχείων του Metaxa Hospitality Group, σύμφωνα με τον Marketing & PR Director του ομίλου, κ. Κωνσταντίνο Τριανταφύλλη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Tornos News στο περιθώριο του 1ου Διεθνούς Γαστρονομικού και Πολιτιστικού Συμποσίου του Πανεπιστημίου YALE που διεξήχθη στις 3 και 4 Μαϊου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης.

O κ. Τριανταφύλλης, ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες του συμποσίου, αναφέρθηκε στις πρακτικές βιωσιμότητας που εφαρμόζει ο όμιλος στα ξενοδοχεία του και στον αντίκτυπο που αυτές έχουν στην τοπική κοινότητα, στο περιβάλλον, στις τοπικές οικονομίες αλλά και στους διεθνείς επισκέπτες τους.

Όσον αφορά για το 2023, δήλωσε ότι θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά καθώς οι προκλήσεις «τρέχουν» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προσέλκυση ταξιδιωτών από τις Ευρωπαϊκές αγορές, το Ισραήλ και την Αμερική.

-Ποια θέση έχει η βιωσιμότητα στη λειτουργία ενός σύγχρονου ξενοδοχείου;

Στον Metaxa Hospitality Group υπηρετούμε τον τομέα της φιλοξενίας ο οποίος για εμάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον τομέα της βιωσιμότητας. Είναι μια οριζόνται σταθερά που διαπερνά τις υπηρεσίες μας και τη λειτουργία μας από την ημέρα ίδρυσης του ομίλου το 1975 και έτσι εμείς εκπληρώνουμε όχι μονο το ηθικό μας χρέος, αλλα πιστεύουμε και ότι η πρόοδος και ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από βιώσιμες πρακτικές. Έτσι συνδέουμε οργανικά τον τομέα της φιλοξενίας με τη βιωσιμότητα, και κατ’ επέκταση με το περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία.

-Πώς διασφαλίζετε τη βιωσιμότητα στη γαστρονομία;

Η γαστρονομία στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, είναι σημαντικός παράγοντας στον οποίο έχουμε επενδύσει για τη βιώσιμη λειτουργία των ξενοδοχείων. Επενδύουμε στον τομέα της γαστρονομίας, μέσα από ένα βασικό τρίπτυχο...

1. Επιλέγουμε για τα εστιατόρια και τα μπαρ των ξενοδοχείων μας τοπικούς προμηθευτές, από τους οποίους προέρχεται το 80% των προμηθειών μας.

2. Με έντεκα από το σύνολο των προμηθευτών μας, δημιουργήσαμε μια πρωτοπόρα πρωτοβουλία στο χώρο της Ελληνικής φιλοξενίας με τίτλο «Βιώσιμες Προμήθειες», για την οποία έχουμε βραβευθεί διεθνώς και σε εθνικό επίπεδο. Οι προμηθευτές αυτοί, εκπαιδεύονται μαζί μας ώστε να ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές στη δική τους επιχείρηση. Έτσι δημιουργούμε ένα μεγάλο σύστημα, πολλούς δορυφόρους βιωσιμότητας, πολλαπλασιάζοντας τη θετική επίδραση στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στην οικονομία.

3. Επίσης παράγουμε την τροφή που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Μέσα από τη δράση «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία» καλλιεργούμε στους κήπους των ξενοδοχείων μας φρούτα, λαχανικά, βότανα και αυτά τα συνδέουμε με τα εστιατόρια. Στην Κρήτη ειδικότερα, το 2022 είχαμε 22.000 γεύματα τα οποία συνδέθηκαν με το βιολογικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Creta Maris με τις καλλιέργειες που είχαμε στους κήπους μας.

-Ποιο ειναι το feedback που καταγράφεται από τους ταξιδιώτες;

Οι επισκέπτες δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τον τροπο που προσεγγίζουμε το φαγητό στα ξενοδοχεία μας, γιατί η γαστρονομία, όπως έχουν δείξει έρευνες, είναι σημαντικός παράγοντας επιλογής προορισμού ή μιας τουριστικής εμπειρίας. Έτσι λοιπόν το feedback που έχουμε από τους επισκέπτες είναι ότι ενδιαφέρονται να γευτούν την τοπική γαστρονομία, να ζήσουν την τοπική κουλτούρα, έτσι έρχονται σε επαφή με τον τοπικό πολιτισμό και παίρνουν μαζί τους φεύγοντας εμπειρίες του προορισμού που στη συνέχεια τις διαδίδουν, κάτι που αποτελεί ένα από τα στοιχήματά μας.

-Υπάρχει διεθνώς η τάση για διαχείριση του food waste στα ξενοδοχεία. Ποιες είναι οι δικές σας πολιτικές;

Η διαχείριση του υπολοιπόμενου φαγητού είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για τα ξενοδοχεία γιατί το φαγητό έχει σημαντικό μερίδιο στις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου. Στα δικά μας ξενοδοχεία υπηρετούμε την πολιτική zero waste to landfill. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε πάρει τις εξής πρωτοβουλίες: κατευθύνουμε οργανικά απόβλητα που περισσεύουν από τις κουζίνες μας σε μια τοπική εταιρία όπου μετατρέπονται σε βιοαέριο. Έτσι, μειώνουμε το αποτύπωμα της χωματερής στο περιβάλλον. Όσα απόβλημα δεν μπορούν να μετατραπούν σε βιοαέριο, τα μεταφέρουμε στους κήπους μας και εκεί με ειδικές οργανικές συνθήκες που διαμορφώνουμε, μετατρέπονται σε κομπόστα. Αυτό χρησιμοποιείται ως λίπασμα για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε στον κήπο.

-Πώς επηρεάζουν τη λειτουργία των ξενοδοχείων οι ελλείψεις προσωπικού;

Είναι γεγονός ότι το θέμα του προσωπικού είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όχι μόνο τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά όλους τους κλάδους της οικονομίας. Αυτό που εμείς κάνουμε στον Metaxa Hospitality Group είναι ότι δίνουμε μεγάλη βαρύτητα, θεωρούμε τους ανθρώπους μας δύναμη της τουριστικής εμπειρίας, είναι οι άνθρωποι που καθημερινά έρχονται σε επαφή με τον επισκέπτη, είναι αυτοί που μεταφέρουν το χαμόγελο, την εμπειρία στον επισκέπτη. Παίρνουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενούς μας. Είναι δεδομένο ότι ένας εργαζόμενος πρέπει να αμείβεται καλά, να του δίνουμε τα οικονομικά κίνητρα να δουλέψει μαζί μας. Στον όμιλο έχουμε εισάγει επιδόματα γάμου, τέκνου, μπόνους για όσα χρόνια εργάζεται μαζί μας κλπ, και είναι πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες έχουμε case study ανθρώπων οι οποίοι ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, έχουν δείξει πιστότητα στον όμιλο, έχουν εξελιχθεί και σήμερα έχουν φτάσει να έχουν διοικητικές θέσεις.

-Ποια είναι η πορεία κρατήσεων από το εξωτερικό για το 2023;

Οι κρατήσεις για το 2023 δείχνουν ότι θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά. Κινούμαστε περίπου στα περυσινά επίπεδα, αλλά όλα αυτά είναι πάντα υπό την αίρεση εξωτερικών παραγόντων. Τα τελευταία χρόνια περάσαμε πανδημίες, πόλεμο, ενεργειακή κρίση, αύξηση του κόστους παραγωγής και όλα αυτά είναι παράγοντες απρόβλεπτοι που μπορεί να επηρεάσουν την τουριστική κίνηση. Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να επενδύει στους ανθρώπους, στις υποδομές, στις υπηρεσίες του - και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε κι εμείς - έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρός και πιο έτοιμος στις προκλήσεις της εποχής.

Παραδοσιακά, η Κρήτη είναι ένας προορισμός ο οποίος στηρίζεται στην Ευρωπαϊκή αγορά ταξιδιωτών. Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία είναι από τις αγορές οι οποίες αποτελούν τους ισχυρούς πυλώνες επισκεπτών. Από την άλλη υπάρχουν επισκέπτες και από το Ισραήλ, υπάρχει σημαντική άνοδος της Αμερικής για την Κρήτη. Αντίστοιχα, στη Σαντορίνη έχουμε επισκέπτες από την Αμερική καθώς και από Αγγλία και κεντρική Ευρώπη.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 26/07 18:04

    Επιθέσεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

  2. 26/07 17:40

    Συμφωνία μεταξύ Υπ. Τουρισμού και ΞΕΕ για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού

  3. 26/07 15:00

    Γερμανικός Τύπος | Η Σπαρτιάτισσα Κυνίσκα: Η πρώτη γυναίκα Ολυμπιονίκης

  4. 26/07 13:52

    Ο πρώην CEO της TUI Γερμανίας γίνεται επικεφαλής του ξενοδοχειακού σκέλους του DERTOUR

  5. 26/07 11:40

    DERTOUR: Τρίτος πιο περιζήτητος προορισμός η Ελλάδα το καλοκαίρι, 15% επάνω οι ταξιδιώτες από πέρυσι

  6. 26/07 11:36

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διώχνουν Γάλλους για διακοπές στο εξωτερικό- Η Αθήνα μεταξύ των δημοφιλών προρισμών

  7. 26/07 10:57

    Βρετανικός τουρισμός | 2 εκατ. ταξιδιώτες αναχωρούν αυτό το Σαββατοκύριακο για διακοπές- Ελληνικά νησιά και Αθήνα στις επιλογές

  8. 26/07 10:43

    Τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό επιλέγει το 53% των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι - Στις 2.804 £ ο μέσος προϋπολογισμός

  9. 26/07 07:17

    Ανέγερση νέου Σταθμού Επιβατών στο λιμάνι της Σούδας

  10. 26/07 07:15

    Παρουσίαση του οινοτουριστικού προϊόντος της Μακεδονίας στο Βελιγράδι

  11. 26/07 07:14

    Δήμος Δωρίδος: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  12. 26/07 07:12

    Πρώτο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τουρισμού στον Βόλο

  13. 26/07 07:09

    5η ποδηλατική περιήγηση Φαλαισίας στη Μεγαλόπολη

  14. 25/07 16:20

    ΕΞΑΑΑ | Τα ξενοδοχεία 3 αστέρων είχαν την υψηλότερη πληρότητα στην Αθήνα το α΄εξάμηνο

  15. 25/07 15:30

    Αφαίρεση της “Γαλάζιας Σημαίας” από 22 ελληνικές ακτές

  16. 25/07 15:05

    Zagori Mountain Running 2024: Ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 2.800 δρομείς από 35 χώρες

  17. 25/07 14:30

    Θεσσαλονίκη | Εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη επιλέξιμος επενδυτής στην «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας»

  18. 25/07 13:34

    6 documentary-style travel videos μας ταξιδεύουν στις παραδοσιακές τέχνες της Αθήνας

  19. 25/07 12:22

    Which? | «Πιθανόν παραπλανητικές» τακτικές στις κρατήσεις μέσω Expedia και Hotels.com

  20. 25/07 12:18

    Η Επιτροπή εκταμίευσε 2,3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στο πλαίσιο του Μηχανισμού Ανάκαμψης

  21. 25/07 12:01

    Πάνω από 4.500 έλεγχοι καταγγελιών σε 150 παραλίες όλης της χώρας - 20 σφραγίσεις

  22. 25/07 12:01

    Πώς θα εξοικονομήσουμε νερό στην πόλη

  23. 25/07 11:36

    Περιφέρεια Αττικής: 48 εκατ. ευρώ για έργα Πολιτισμού στο Λεκανοπέδιο - Ώθηση στον θεματικό τουρισμό

  24. 25/07 11:18

    Τουρισμός | Η Μεσόγειος παραμένει ο in προορισμός των Βρετανών - Η easyjet δεν βλέπει στροφή σε δροσερούς προορισμούς

  25. 25/07 10:36

    Τουρισμός | ΙΝΣΕΤΕ: Η διαδικτυακή φήμη της Ελλάδας το β' τρίμηνο- ποια είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της χώρας

  26. 25/07 10:30

    Success Story: Selected Hideaways – Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων & Βιλών

  27. 25/07 07:31

    Πού μελετάται να τοποθετηθούν και γιατί 30 κάμερες στην Πάρο

  28. 25/07 07:27

    Δήμος Πύργου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  29. 25/07 07:26

    Συμπόσιο Γλυπτικής του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θ. Παπαγιάννης στα Τζουμέρκα

  30. 25/07 07:24

    Δήμος Παγγαίου: Διαγωνισμός για εκμίσθωση έκτασης με χρήση κάμπινγκ

  31. 25/07 07:18

    Παραθαλάσσιος αγώνας WAVE Running στην ακτογραμμή του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

  32. 24/07 23:45

    Έρευνα ΕΛΣΤΑΤ | 5 εκατ. ημεδαποί ταξιδιώτες το 2023, 3,5 δισ. ευρώ οι δαπάνες

  33. 24/07 23:21

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου| "Hecuba, not Hecuba" - Tiago Rodrigues | 26-27 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

  34. 24/07 17:14

    ΥΠΑ: Σε εξέλιξη σχέδια αναβάθμισης υποδομών στο αεροδρόμιο Καρπάθου

  35. 24/07 14:16

    Korean Air: Πτήσεις τσάρτερ Σεούλ – Αθήνα για Αύγουστο και Σεπτέμβριο

  36. 24/07 14:04

    Ρωσικός τουρισμός: Διπλάσια ζήτηση για Ελλάδα από πέρυσι – Πόλος έλξης τα πολυτελή ξενοδοχεία

  37. 24/07 13:21

    «Πάμε Ελλάδα», το μήνυμα της AEGEAN για το ταξίδι της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι που μόλις ξεκίνησε

  38. 24/07 11:59

    Στάση εργασίας των αρχαιοφυλάκων την Πέμπτη στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία με ηλεκτρονικό εισιτήριο

  39. 24/07 11:41

    Handelsblatt | Οι μικροεπιχειρήσεις «φρενάρουν» την ελληνική οικονομία

  40. 24/07 11:40

    Πώς οι αρωματικές ξενοδοχειακές σειρές αναβαθμίζουν την εμπειρία φιλοξενίας

  41. 24/07 11:26

    Ryanair: Νέα συνεργασία «εγκεκριμένου ΟΤΑ» με την σκανδιναβική Braganza και τις θυγατρικές Ticket και Escapeaway

  42. 24/07 10:52

    Κέρκυρα: Χωρίς νερό ο Άγιος Γόρδιος – Πρόβλημα με τις γεωτρήσεις

  43. 24/07 10:21

    Υπερτουρισμός | Μαγιόρκα: Τι μέτρα ζήτησαν οι διαδηλωτές - "Καμία επένδυση δημοσίου χρήματος για την επέκταση των υποδομών"

  44. 24/07 07:18

    Air Haifa: Νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στο Ισραήλ, με πτήσεις για Ελλάδα και Κύπρο

  45. 24/07 07:15

    210 κιλά χταπόδι στις Γιορτές Ψαρά, Χταποδιού και Θάλασσας στη Λέσβο

  46. 24/07 07:10

    Γιατί συγκεντρώθηκε υπερβολικός όγκος παλαιών στρωμάτων σε κοινόχρηστους χώρους της Σίφνου

  47. 24/07 07:05

    Διαγωνισμός για τη μίσθωση οικοπέδου στο Βόλο όπου βρίσκονται το ιστορικό καφενείο «Συνάντηση» και το π. ξενοδοχείο «Γαλλίας»

  48. 24/07 07:02

    Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  49. 23/07 20:39

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | Ιταλοί και Αμερικανοί ηγούνται στις αυξητικές επιδόσεις του α΄πενταμήνου

  50. 23/07 17:08

    Ευρωκοινοβούλιο: H Ελισάβετ Βόζενμπεργκ-Βρυωνίδη εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού

  51. 23/07 15:06

    Έρευνα: 9 στους 10 ταξιδιώτες επιλέγουν ξενοδοχείο με κριτήριο την αειφορία

  52. 23/07 14:36

    Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας «συμμαχούν» για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

  53. 23/07 13:38

    Heraklion Flavors: Το επιτυχημένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «βεγγέρισε» στους Κάτω Ασίτες 

  54. 23/07 13:36

    Resort for a Day: Δραστηριότητες για επιβάτες κρουαζιέρας σε resort της Κέρκυρας, Ρόδου, Σαντορίνης και Μυκόνου

  55. 23/07 12:40

    easyJet: Στις 18 Ιουλίου κορυφώθηκαν τα ταξίδια των Βρετανών – Αύξηση της ζήτησης για Σκιάθο

  56. 23/07 12:22

    Ethiopian Airlines: 3 οι εβδομαδιαίες συνδέσεις Αθήνα - Αντίς Αμπέμπα το α’ 3μηνο του 2025

  57. 23/07 12:04

    Χορηγία drones προς την Περιφέρεια Ανατολικής Mακεδονίας Θράκης για αντιπυρική προστασία 

  58. 23/07 11:07

    ΤΑΙΠΕΔ | 10 εκατ. ευρώ για να γίνουν πιο "πράσινα" τα λιμάνια Ραφήνας, Λαυρίου, Κέρκυρας και Καβάλας

  59. 23/07 10:35

    ΕΕ | Μεγαλύτερη σαφήνεια στα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών

  60. 23/07 09:46

    Υπερτουρισμός | 20.000 διαδηλωτές στη Μαγιόρκα την Κυριακή- "1.232.014 κάτοικοι, 18 εκατομμύρια τουρίστες" 

  61. 23/07 07:40

    Διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου στην Iσθμία για εστιατόριο

  62. 23/07 07:38

    Ηνωμένο Βασίλειο: Ρυθμός ανάπτυξης υψηλότερος του αναμενόμενου

  63. 23/07 07:30

    Θεατρική παράσταση Ερωτόκριτος στο Αρκαλοχώρι

  64. 23/07 07:29

    Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού με Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την τουριστική εκπαίδευση

  65. 23/07 07:27

    Δήμος Φαιστού: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  66. 22/07 22:50

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Ενισχύσεις για αναβάθμιση ή δημιουργία νέων εγκαταστάσεων ιαματικού τουρισμού

  67. 22/07 19:45

    ΕΠΟΤ | Εκδήλωση στη Ρόδο: «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη | από την Παραγωγή στη Γαστρονομία – Φιλοξενία»

  68. 22/07 19:41

    Θρησκευτικός τουρισμός | Ενίσχυση της συνεργασίας ΕΟΤ - Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την προώθησή του

  69. 22/07 16:43

    Καλοκαίρι στον Λίβανο: Πάρτι και ρουκέτες

  70. 22/07 14:55

    Σε εξέλιξη μέτρα αναβάθμισης του αεροδρομίου Νάξου και η τεχνική μελέτη για τον νέο αεροσταθμό

  71. 22/07 13:55

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Timofei Kulyabin - Ιφιγένεια η εν Αυλίδι του Ευριπίδη | 9 & 10 Σεπτεμβρίου Ωδείο Ηρώδου Αττικού

  72. 22/07 13:05

    ΥΠΑ: Σε επίπεδο ρεκόρ ο αριθμός πτήσεων στο F.I.R Αθηνών

  73. 22/07 12:17

    Τουρισμός 2024: Ανερχόμενη τάση τα μοναχικά ταξίδια των γυναικών – Οι 5 κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι

  74. 22/07 11:52

    Επίσημη παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας «loveHER | 5 Senses | 365 Days» του Δήμου Ηρακλείου

  75. 22/07 11:42

    Ελληνικός τουρισμός 2024: 531 εκατ. περισσότες εισπράξεις από πέρυσι το α’ 5μηνο

  76. 22/07 11:10

    ΕΟΤ | Ύμνοι γερμανικού περιοδικού στην ελληνική κουζίνα

  77. 22/07 10:39

    Aegean: Νέες χειμερινές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Άμπου Ντάμπι, Γκραν Κανάρια και Άμστερνταμ

  78. 22/07 10:39

    Sani/Ikos | Άντληση 350 εκατ. ευρώ από έκδοση ομολόγου - Ξένοι θεσμικοί υπερκάλυψαν 3 φορές το ποσό

  79. 22/07 10:22

    Ryanair: Κέρδισε δίκη κατά της Booking.com για παραπλανητικές πρακτικές

  80. 22/07 10:06

    Τουρισμός | Διακοπές στο εξωτερικό επιλέγει το 68% των βρετανικών οικογενειών - Οι τιμές σε Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Κρήτη

  81. 22/07 09:57

    Condor | Νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2025

  82. 22/07 07:57

    Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες

  83. 22/07 07:05

    Δήμος Μεγανησίου: 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  84. 22/07 07:02

    5 σημεία υδάτινων πεδίων στη Φθιώτιδα

  85. 22/07 07:00

    Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες στη Λευκάδα

  86. 22/07 06:07

    Πράσινο φως για επενδύσεις στο Ξενία και την Ιαματική Πηγή στα Λουτρά Κύθνου

  87. 21/07 12:39

    Τουρισμός | Ποιες εθνικότητες "καίει" περισσότερο ο καύσωνας - τι δείχνουν οι δαπάνες με πιστωτικές κάρτες στην Ισπανία

  88. 21/07 12:16

    +14,8% o τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Μάιο - μεγαλύτερη αύξηση στο Ηράκλειο και μείωση στην Αχαΐα

  89. 21/07 11:56

    Δήμος Επιδαύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  90. 21/07 11:55

    ‘Εκθεση Τοπικών Προϊόντων στη Μακρυρράχη Πηλίου

  91. 20/07 22:18

    Ε. Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση- “Στρατηγικός Σχεδιασμός” και χωροταξικό- νέο λιμάνι στο Μονόλιθο

  92. 20/07 13:16

    Κυπριακός τουρισμός | «Έξυπνος» προορισμός η Πάφος με την τοποθέτηση ψηφιακών πινακίδων

  93. 20/07 13:03

    Ο πλανήτης αιχμάλωτος ενός μικρού ψηφιακού λάθους

  94. 20/07 12:58

    Μ. Κόνσολας | «Νέα δέσμη κινήτρων για τους γιατρούς που θα υπηρετούν στα νοσοκομεία των νησιών»

  95. 20/07 12:50

    O Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης καταδικάζει περιστατικό ξυλοδαρμού τουριστών - προσφορά δωρεάν διακοπών

  96. 20/07 12:39

    Ε.Ξ. Ρόδου | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων Φαληρακίου & Καλλιθέας

  97. 20/07 12:36

    Γιορτή Ροδάκινου στο Βελβεντό Κοζάνης

  98. 20/07 12:34

    Ισπανία: Η αύξηση των τουριστικών μεγεθών αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης

  99. 19/07 17:55

    Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 | grape - Greek Agora of Performance, 21 – 25 Ιουλίου

  100. 19/07 16:05

    LoveHER | Τουριστική προβολή του Ηρακλείου: Επίσημη προβολή του σποτ, εμπνευσμένο από τα γράμματα HER της λέξης HERAKLION