Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης: To 2023 θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά - Επενδύουμε στη βιωσιμότητα, τους ανθρώπους, τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας

To 2023 θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά - Επενδύουμε στη βιωσιμότητα, τους ανθρώπους, τις υπηρεσίες και τις υποδομές μας

Η βιωσιμότητα των λειτουργιών αλλά και της γαστρονομίας αποτελεί κεντρικό άξονα των ξενοδοχείων του Metaxa Hospitality Group, σύμφωνα με τον Marketing & PR Director του ομίλου, κ. Κωνσταντίνο Τριανταφύλλη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Tornos News στο περιθώριο του 1ου Διεθνούς Γαστρονομικού και Πολιτιστικού Συμποσίου του Πανεπιστημίου YALE που διεξήχθη στις 3 και 4 Μαϊου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης.

O κ. Τριανταφύλλης, ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες του συμποσίου, αναφέρθηκε στις πρακτικές βιωσιμότητας που εφαρμόζει ο όμιλος στα ξενοδοχεία του και στον αντίκτυπο που αυτές έχουν στην τοπική κοινότητα, στο περιβάλλον, στις τοπικές οικονομίες αλλά και στους διεθνείς επισκέπτες τους.

Όσον αφορά για το 2023, δήλωσε ότι θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά καθώς οι προκλήσεις «τρέχουν» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την προσέλκυση ταξιδιωτών από τις Ευρωπαϊκές αγορές, το Ισραήλ και την Αμερική.

-Ποια θέση έχει η βιωσιμότητα στη λειτουργία ενός σύγχρονου ξενοδοχείου;

Στον Metaxa Hospitality Group υπηρετούμε τον τομέα της φιλοξενίας ο οποίος για εμάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον τομέα της βιωσιμότητας. Είναι μια οριζόνται σταθερά που διαπερνά τις υπηρεσίες μας και τη λειτουργία μας από την ημέρα ίδρυσης του ομίλου το 1975 και έτσι εμείς εκπληρώνουμε όχι μονο το ηθικό μας χρέος, αλλα πιστεύουμε και ότι η πρόοδος και ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από βιώσιμες πρακτικές. Έτσι συνδέουμε οργανικά τον τομέα της φιλοξενίας με τη βιωσιμότητα, και κατ’ επέκταση με το περιβάλλον, την κοινωνία, την οικονομία.

-Πώς διασφαλίζετε τη βιωσιμότητα στη γαστρονομία;

Η γαστρονομία στα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, είναι σημαντικός παράγοντας στον οποίο έχουμε επενδύσει για τη βιώσιμη λειτουργία των ξενοδοχείων. Επενδύουμε στον τομέα της γαστρονομίας, μέσα από ένα βασικό τρίπτυχο...

1. Επιλέγουμε για τα εστιατόρια και τα μπαρ των ξενοδοχείων μας τοπικούς προμηθευτές, από τους οποίους προέρχεται το 80% των προμηθειών μας.

2. Με έντεκα από το σύνολο των προμηθευτών μας, δημιουργήσαμε μια πρωτοπόρα πρωτοβουλία στο χώρο της Ελληνικής φιλοξενίας με τίτλο «Βιώσιμες Προμήθειες», για την οποία έχουμε βραβευθεί διεθνώς και σε εθνικό επίπεδο. Οι προμηθευτές αυτοί, εκπαιδεύονται μαζί μας ώστε να ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές στη δική τους επιχείρηση. Έτσι δημιουργούμε ένα μεγάλο σύστημα, πολλούς δορυφόρους βιωσιμότητας, πολλαπλασιάζοντας τη θετική επίδραση στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στην οικονομία.

3. Επίσης παράγουμε την τροφή που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Μέσα από τη δράση «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία» καλλιεργούμε στους κήπους των ξενοδοχείων μας φρούτα, λαχανικά, βότανα και αυτά τα συνδέουμε με τα εστιατόρια. Στην Κρήτη ειδικότερα, το 2022 είχαμε 22.000 γεύματα τα οποία συνδέθηκαν με το βιολογικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Creta Maris με τις καλλιέργειες που είχαμε στους κήπους μας.

-Ποιο ειναι το feedback που καταγράφεται από τους ταξιδιώτες;

Οι επισκέπτες δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τον τροπο που προσεγγίζουμε το φαγητό στα ξενοδοχεία μας, γιατί η γαστρονομία, όπως έχουν δείξει έρευνες, είναι σημαντικός παράγοντας επιλογής προορισμού ή μιας τουριστικής εμπειρίας. Έτσι λοιπόν το feedback που έχουμε από τους επισκέπτες είναι ότι ενδιαφέρονται να γευτούν την τοπική γαστρονομία, να ζήσουν την τοπική κουλτούρα, έτσι έρχονται σε επαφή με τον τοπικό πολιτισμό και παίρνουν μαζί τους φεύγοντας εμπειρίες του προορισμού που στη συνέχεια τις διαδίδουν, κάτι που αποτελεί ένα από τα στοιχήματά μας.

-Υπάρχει διεθνώς η τάση για διαχείριση του food waste στα ξενοδοχεία. Ποιες είναι οι δικές σας πολιτικές;

Η διαχείριση του υπολοιπόμενου φαγητού είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για τα ξενοδοχεία γιατί το φαγητό έχει σημαντικό μερίδιο στις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου. Στα δικά μας ξενοδοχεία υπηρετούμε την πολιτική zero waste to landfill. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε πάρει τις εξής πρωτοβουλίες: κατευθύνουμε οργανικά απόβλητα που περισσεύουν από τις κουζίνες μας σε μια τοπική εταιρία όπου μετατρέπονται σε βιοαέριο. Έτσι, μειώνουμε το αποτύπωμα της χωματερής στο περιβάλλον. Όσα απόβλημα δεν μπορούν να μετατραπούν σε βιοαέριο, τα μεταφέρουμε στους κήπους μας και εκεί με ειδικές οργανικές συνθήκες που διαμορφώνουμε, μετατρέπονται σε κομπόστα. Αυτό χρησιμοποιείται ως λίπασμα για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε στον κήπο.

-Πώς επηρεάζουν τη λειτουργία των ξενοδοχείων οι ελλείψεις προσωπικού;

Είναι γεγονός ότι το θέμα του προσωπικού είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όχι μόνο τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά όλους τους κλάδους της οικονομίας. Αυτό που εμείς κάνουμε στον Metaxa Hospitality Group είναι ότι δίνουμε μεγάλη βαρύτητα, θεωρούμε τους ανθρώπους μας δύναμη της τουριστικής εμπειρίας, είναι οι άνθρωποι που καθημερινά έρχονται σε επαφή με τον επισκέπτη, είναι αυτοί που μεταφέρουν το χαμόγελο, την εμπειρία στον επισκέπτη. Παίρνουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενούς μας. Είναι δεδομένο ότι ένας εργαζόμενος πρέπει να αμείβεται καλά, να του δίνουμε τα οικονομικά κίνητρα να δουλέψει μαζί μας. Στον όμιλο έχουμε εισάγει επιδόματα γάμου, τέκνου, μπόνους για όσα χρόνια εργάζεται μαζί μας κλπ, και είναι πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες έχουμε case study ανθρώπων οι οποίοι ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά, έχουν δείξει πιστότητα στον όμιλο, έχουν εξελιχθεί και σήμερα έχουν φτάσει να έχουν διοικητικές θέσεις.

-Ποια είναι η πορεία κρατήσεων από το εξωτερικό για το 2023;

Οι κρατήσεις για το 2023 δείχνουν ότι θα είναι μια σχετικά καλή χρονιά. Κινούμαστε περίπου στα περυσινά επίπεδα, αλλά όλα αυτά είναι πάντα υπό την αίρεση εξωτερικών παραγόντων. Τα τελευταία χρόνια περάσαμε πανδημίες, πόλεμο, ενεργειακή κρίση, αύξηση του κόστους παραγωγής και όλα αυτά είναι παράγοντες απρόβλεπτοι που μπορεί να επηρεάσουν την τουριστική κίνηση. Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να επενδύει στους ανθρώπους, στις υποδομές, στις υπηρεσίες του - και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε κι εμείς - έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρός και πιο έτοιμος στις προκλήσεις της εποχής.

Παραδοσιακά, η Κρήτη είναι ένας προορισμός ο οποίος στηρίζεται στην Ευρωπαϊκή αγορά ταξιδιωτών. Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία είναι από τις αγορές οι οποίες αποτελούν τους ισχυρούς πυλώνες επισκεπτών. Από την άλλη υπάρχουν επισκέπτες και από το Ισραήλ, υπάρχει σημαντική άνοδος της Αμερικής για την Κρήτη. Αντίστοιχα, στη Σαντορίνη έχουμε επισκέπτες από την Αμερική καθώς και από Αγγλία και κεντρική Ευρώπη.

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 21/05 15:42

    Παράταση έως 25 Ιουνίου στα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού για τους δικαιούχους του ΛΑΕ

  2. 21/05 14:45

    ΕΛΣΤΑΤ: +5% οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία, κάμπινγκ και ενοικιαζόμενα δωμάτια το Μάρτιο

  3. 21/05 14:26

    UN Tourism: Στο 97% του 2019 ο παγκόσμιος τουρισμός το α’ τρίμηνο του 2024, +1% οι διεθνείς αφίξεις στη Μεσόγειο

  4. 21/05 14:11

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Πόλος έλξης οι περιοχές πολιτιστικής δραστηριότητας

  5. 21/05 14:03

    Μαθητές Λυκείου της Λιέγης ήρθαν για 15η φορά στη Ρόδο!

  6. 21/05 13:56

    ΕΟΤ: Προβολή της ελληνικής γαστρονομίας και της Αττικής σε Ρουμανία και Σερβία

  7. 21/05 12:54

    Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: 21η η Ελλάδα στον παγκόσμιο τουριστικό δείκτη του 2024 – Σε επίπεδα 2019 ο παγκόσμιος τουρισμός

  8. 21/05 12:11

    RND | Μία ακόμη χρονιά κλειστό το Ναυάγιο της Ζακύνθου

  9. 21/05 11:52

    Ευρωπαϊκό Δικαστήριο | Αμφισβητείται η αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης λόγω έλλειψης προσωπικού στο αεροδρόμιο

  10. 21/05 11:46

    Συναντήσεις Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη του Ιράκ και την Πρέσβη της Σλοβακίας

  11. 21/05 11:33

    Ελληνικός τουρισμός 2024 | +28,2% οι εισπράξεις, +24,5% οι αφίξεις το α΄τρίμηνο

  12. 21/05 10:39

    Μεσογειακός τουρισμός | Ελλάδα και Πορτογαλία οι πιο ανθεκτικοί προορισμοί στην κλιματική αλλαγή - η αντίληψη των τουριστών

  13. 21/05 09:50

    ΣΕΒΤ | Η βιομηχανία τροφίμων δεν τροφοδοτεί τον πληθωρισμό

  14. 21/05 09:42

    Το Γαλλικό Προξενείο των Χανίων είναι πλέον το 5αστερο Domus Blanc Boutique Hotel

  15. 21/05 09:38

    Η Όλ. Κεφαλογιάννη κεντρική ομιλήτρια στην τιμητική εκδήλωση για τον ιδρυτή της Grecotel Νίκο Δασκαλαντωνάκη

  16. 21/05 07:40

    Ταξιδιωτικά πακέτα για Ελλάδα προσφέρουν 2 μεγάλα τουριστικά γραφεία στην Ιαπωνία

  17. 21/05 07:38

    Τουριστική προβολή | Βρετανοί αρθρογράφοι στην Ήπειρο - Σέρβοι δημοσιογράφοι σε Πρέβεζα και Μετέωρα

  18. 21/05 07:37

    Δήμος Δυτικής Λέσβου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  19. 21/05 07:29

    Συναυλία Έντεχνου Ωδείου και String Demons στο Ηράκλειο

  20. 20/05 19:44

    «Ημέρες Θάλασσας 2024» στον Πειραιά | 100 δωρεάν εκδηλώσεις από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου

  21. 20/05 19:33

    Δημοπρασία για την μίσθωση του κάμπινγκ Καψαλίου Κυθήρων

  22. 20/05 19:21

    Στα Χανιά, για πρώτη φορά, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

  23. 20/05 19:15

    Ε.Ξ. Ιωαννίνων | Ποια θέματα συζητήθηκαν με τη νέα Γενική Πρόξενο της Αλβανίας στα Ιωάννινα

  24. 20/05 16:03

    Έτσι θα είναι το νέο 91 Athens Riviera στη Βούλα - Το υβριδικό μοντέλο Private Members Club και Glamping

  25. 20/05 15:53

    SKY express: Στρατηγική συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες British Airways και Etihad

  26. 20/05 15:50

    UN Tourism: Νέο πρωτοποριακό εργαλείο για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών

  27. 20/05 14:56

    Μαγιόρκα: Αναβρασμός για τον υπερτουρισμό – Τοπικές οργανώσεις απειλούν με κατάληψη του αεροδρομίου

  28. 20/05 14:08

    Οι δημοτικές αρχές πρέπει να αποφασίζουν για την πόλη που θέλουν

  29. 20/05 13:27

    Corendon: 3 εκατ. θέσεις προς Τουρκία, Ελλάδα, Ισπανία, Μαρόκο και Αίγυπτο αυτό το καλοκαίρι

  30. 20/05 12:37

    Μεγάλη ανταπόκριση στο JOBmatch της ΔΥΠΑ για εργασία σε τουρισμό και εστίαση

  31. 20/05 12:08

    H Aegean γιορτάζει τα 25α γενέθλια της - Σε επίπεδα 2019 η συχνότητα κρατήσεων

  32. 20/05 11:51

    ΕΟΤ Σκανδιναβίας: Σε ανοδική πορεία οι κρατήσεις για Ελλάδα

  33. 20/05 11:27

    Βρετανικός τουρισμός/ ΑΒΤΑ: Αύξηση των δαπανών στα ταξίδια στο εξωτερικό

  34. 20/05 11:19

    21 Μαΐου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000 - 446 περιοχές Νatura στην Ελλάδα

  35. 20/05 10:21

    260 χωριά από 60 χώρες υπέβαλαν αίτηση για τα Best Tourism Villages 2024

  36. 20/05 09:46

    Ταξίδι εξοικείωσης με Βέλγους και Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες στην Αρκαδία

  37. 20/05 07:16

    Διαδικασίες ένταξης του Ζαγορίου στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO

  38. 20/05 07:13

    ΕΟΤ: Προβολή των περιπατητικών διαδρομών της Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

  39. 20/05 07:12

    Δήμος Λήμνου: Παραχώρηση χρήσης ξενώνα για τις ανάγκες στέγασης του ΕΚΑΒ

  40. 20/05 07:11

    Δήμος Καρπάθου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  41. 20/05 07:07

    45ο Ράλλυ Κρήτης

  42. 19/05 13:48

    Γιατί έρχεται σκόνη από τη Σαχάρα στην Ευρώπη;

  43. 19/05 07:02

    Ημερίδα «Ο δρόμος της Ανάπτυξης – Κάνουμε πράξη την Περιφερειακή Συνείδηση» στη Μεγαλόπολη

  44. 19/05 07:01

    Δήμος Ερμιονίδας: Η πρόταση με 4 παραλίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας

  45. 18/05 19:18

    «Τρόμος» η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα; | Focus: Κυνήγι θησαυρού ο σταθμός φόρτισης

  46. 18/05 19:01

    Σαντορίνη | Πλήθος ξενοδόχων στην εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό"

  47. 18/05 12:53

    Τουρισμός | Mastercard Economics Institute: Κέρκυρα και Τίρανα (!) στο top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών στον κόσμο το 2024

  48. 18/05 12:27

    Σε ισχύ από τη Δευτέρα η νέα οδηγία για το περιβαλλοντικό έγκλημα

  49. 18/05 11:10

    Γενική συνέλευση Ε.Ξ. Ρόδου | Τα κρίσιμα ζητήματα, που δοκιμάζουν την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων

  50. 18/05 11:08

    Τουριστική προβολή της Λέσβου στη Ρουμανία - Προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής στην Ιταλία

  51. 18/05 11:00

    Δήμος Άργους-Μυκηνών: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  52. 17/05 17:43

    Έκτο Corfu Food & Wine Festival | Η Βιώσιμη Γαστρονομία είναι ο Πολιτισμός μας

  53. 17/05 17:31

    «Γαλάζια Σημαία» | Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024

  54. 17/05 15:52

    Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει στα προγράμματα - Για πρώτη φορά ιαματικός τουρισμός για όλους

  55. 17/05 14:34

    Τουρισμός | ΤUI Γερμανίας: Άνοιξαν οι κρατήσεις για το 2025 - Κρήτη, Ρόδος και Κως ακολουθούν τη Μαγιόρκα στις πτήσεις

  56. 17/05 14:07

    Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας

  57. 17/05 13:37

    Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο

  58. 17/05 12:18

    Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών

  59. 17/05 11:44

    ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό

  60. 17/05 11:02

    Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες

  61. 17/05 10:26

    Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα

  62. 17/05 10:16

    Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της Πρωτεύουσας

  63. 17/05 07:47

    Οι αεροπορικές συνδέσεις Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Ελλάδας

  64. 17/05 07:42

    Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αίτημα προς το Υπ. Τουρισμού για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Τσούτσουρα

  65. 17/05 07:40

    ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αθήνα, Αμοργό και Σαντορίνη

  66. 17/05 07:37

    Παρουσίαση ενδυμασιών της συλλογής «Δόρα Στράτου» στον ιστορικό τόπο της Πλάκας

  67. 17/05 07:34

    Αυξημένες οι συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό στον 24ο Επετειακό Ευχίδειο άθλο

  68. 16/05 18:29

    Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά

  69. 16/05 15:37

    ΕΟΤ και SKY express | Συνδιαφήμιση για τουριστική προβολή 12 μηνών στις ευρωπαϊκές αγορές

  70. 16/05 14:49

    Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market

  71. 16/05 14:33

    Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell

  72. 16/05 13:53

    Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024

  73. 16/05 12:45

    Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο

  74. 16/05 12:10

    Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | Οι δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο

  75. 16/05 11:39

    Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel

  76. 16/05 11:22

    Υπερ-τουρισμός | Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή

  77. 16/05 10:56

    TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της

  78. 16/05 10:42

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τις λιμενικές υποδομές

  79. 16/05 10:36

    Δράσεις του Υπουργείου Τουρισμού για τα Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα

  80. 16/05 10:34

    “Φρένο” στις αθέμιτες πρακτικές της Booking | To ΞΕΕ χαιρετίζει την ιστορική απόφαση της Ε.Ε

  81. 16/05 10:27

    Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

  82. 16/05 09:00

    Με το A’ Design Award Silver 2024 τιμήθηκε η Potiropoulos+Partners για το έργο Serpentine House στο Ελληνικό

  83. 16/05 07:15

    Τουριστική προβολή μέσω της αμερικανικής σειράς The Life of Loi Season 2

  84. 16/05 07:12

    Ταξίδι περιπέτειας στην περιοχή του Βόλου για Βρετανίδα ταξιδιωτική πράκτορα

  85. 16/05 07:09

    Αναβίωση του ιππικού δρώμενου «Η Γκιόστρα της Ζακύνθου»

  86. 16/05 07:07

    Δήμος Τριφυλίας: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  87. 15/05 18:23

    Δημοπρασία πολυτελών ακινήτων από τον Οίκο Sotheby’s στο Λονδίνο - Μετέχει και βίλα στη Μύκονο

  88. 15/05 18:20

    Kατεδάφιση αυθαιρέτου σε παραλία του Λαγονησίου - Αλλαγή χρήσης από ξενοδοχείο σε μονάδα ηλικιωμένων

  89. 15/05 18:01

    Υπουργείο Τουρισμού | Συνεργασία με την easyjet - 2,4 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα το 2024

  90. 15/05 16:58

    Δόμνα Μιχαηλίδου: «Πυξίδα, για το ναυτικό επάγγελμα, ο μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής του ΝΑΤ»

  91. 15/05 16:19

    EE: Ανάπτυξη 2,2% στην Ελλάδα, «αγκάθι» ο πληθωρισμός

  92. 15/05 15:54

    Τροποποιείται το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα»

  93. 15/05 15:28

    ΞΕΕ/ 5o Idea Platform: 14 ομάδες ολοκλήρωσαν τον Νεανικό Διαγωνισμό Καινοτομίας

  94. 15/05 14:14

    Allianz: H Αθήνα στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Αμερικανών στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2024

  95. 15/05 13:58

    FedHATTA & ΗΑΤΤΑ διεκδικούν μεγαλύτερο μερίδιο τουριστών από την Κινεζική αγορά για την Ελλάδα

  96. 15/05 13:28

    Τουρισμός: Μεγάλη στροφή στα Ευρωπαϊκά ταξίδια εκτός υψηλής σεζόν – Επηρεάζεται και η Ελλάδα

  97. 15/05 13:11

    Ε.Ξ. Σαντορίνης | Τι συμβαίνει και τι διεκδικούμε έναντι των Booking και Expedia

  98. 15/05 13:02

    Αθήνα: Μια… «νόστιμη» πόλη -Αφιέρωμα ελβετικού περιοδικού στην ελληνική γαστρονομία

  99. 15/05 12:24

    Αύξηση των εισπράξεων στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους τον Ιανουάριο

  100. 15/05 11:58

    Aegean Airlines: Νέα χειμερινή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ