Δημήτριος & Τάσος Καφετζής: Οι Καπετάνιοι Δημήτριος και Τάσος Καφετζής στο πηδάλιο του πολυτελούς Celebrity Ascent

Οι Καπετάνιοι Δημήτριος και Τάσος Καφετζής στο πηδάλιο του πολυτελούς Celebrity Ascent

Σήμερα, για πρώτη φορά στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Celebrity Cruises, Lisa Lutoff-Perlo, ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες αδερφοί Δημήτριος και Τάσος Καφετζής χρίστηκαν συγκυβερνήτες του Celebrity Ascent℠, του τέταρτου πλοίου της κατηγορίας Edge® της εταιρείας, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο του το χειμώνα 2023.

Τα καταξιωμένα αδέρφια θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή για την εταιρεία, αναλαμβάνοντας το πηδάλιο του νεότερου resort εν πλω, το οποίο έγινε πραγματικότητα χάρη στη συνδρομή  μιας ομάδας κορυφαίων επαγγελματιών στο είδος τους, συμπεριλαμβανομένης της πολυβραβευμένης Βρετανίδας σχεδιάστριας Kelly Hoppen CBE, του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή Nate Berkus και του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ και ιδιοκτήτη εστιατορίων Daniel Boulud.

«Ο Captain Δημήτριος και ο Captain Τάσος αποτελούν dream team για τη ναυτιλία.  Έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην οικογένεια της Celebrity όλα αυτά τα χρόνια που πια είμαστε σαν δεύτερη οικογένεια», είπε η Lutoff-Perlo. «Το να δω τη συναισθηματική τους αντίδραση με αυτήν την ανακοίνωση και να καταλάβω τί σημαίνει γι΄αυτούς να μοιράζονται το απόγειο καριέρας τους ήταν κάτι που δεν περίμενα και δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Το πλοίο αυτό αποτελεί κορυφαίο ορόσημο για την εταιρεία μας∙ έχει δοθεί περισσότερη έμφαση από ποτέ στον καινοτόμο, outward – facing σχεδιασμό ο οποίος δημιουργεί μια εντελώς νέα κατηγορία relaxed luxury resorts εν πλω. Είμαι τόσο περήφανη που παραδίδω το πλοίο σε αυτούς τους  εξαιρετικούς ναυτικούς».

Ο Captain Δημήτριος έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ναυτική του σταδιοδρομία, περισσότερες από τρεις δεκαετίες, στην Celebrity Cruises ξεκινώντας ως μαθητευόμενος Αξιωματικός στο πρώτο πλοίο της Celebrity, το Horizon, το 1990. Σήμερα, κατακτά την κορυφή της βιομηχανίας, ως Καπετάνιος αυτού του πρωτοποριακού πλοίου. Γεννημένος στον Πειραιά, ο Captain Δημήτριος αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου πρώτος στην τάξη του, και έχει την άδεια του Πλοιάρχου από το 2001. Έχει πλεύσει σε όλες τις κατηγορίες πλοίων του στόλου της Celebrity  και υπήρξε επίσης μέλος των start-up ομάδων για τα Celebrity Millennium®,Celebrity Infinity®, Celebrity Silhouette® και Celebrity Apex® στο οποίο ήταν Καπετάνιος όταν αυτό εγκαινιάσθηκε.

Ο Captain Τάσος μεγάλωσε βλέποντας τον μεγαλύτερο αδερφό του Δημήτριο να κάνει καριέρα σε κρουαζιερόπλοια και συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ακολουθήσει τα βήματά του. Αφού αποφοίτησε από τη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού, εντάχθηκε στη Celebrity Cruises το 1998 και κατά τη διάρκεια της 20ετούς καριέρας του με την εταιρεία, έχει συμμετάσχει στα εγκαίνια των Celebrity Summit®, Celebrity Solstice®, Celebrity Equinox® και Celebrity Reflection®. Πιο πρόσφατα, ήταν Καπετάνιος του Celebrity Edge®, του πρώτου κρουαζιερόπλοιου της βραβευμένης κατηγορίας Edge® της Celebrity, το οποίο εγκαινιάσθηκε το 2018.

Τα αδέρφια θα εναλλάσσονται ανά τρεις μήνες στο Celebrity Ascent. «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα», είπε ο Captain Δημήτριος Καφετζής. «Είμαι περήφανος που μετά από 30 και πλέον χρόνια δουλεύοντας αποκλειστικά με την Celebrity Cruises, μπορώ να παίξω ένα ρόλο στην ιστορία της ως Καπετάνιος του τέταρτου πλοίου της κατηγορίας Edge που είναι μοναδικό στο είδος του. Σχεδόν 35 χρόνια μετά την ίδρυση της Celebrity Cruises στην Ελλάδα, το 2023 η εταιρεία θα έχει όχι έναν αλλά δύο Έλληνες Καπετάνιους στο πηδάλιο του νεότερου πλοίου της, και είναι τιμή μου που ο αδερφός μου και εγώ αναλαμβάνουμε μαζί  αυτόν τον ρόλο. Είμαι τόσο περήφανος για την οικογένειά μου και για τον αδερφό μου. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επιβάτες του Celebrity Ascent τον χειμώνα του 2023.”

«Το να λαμβάνω αυτή τη διάκριση μαζί με τον αδερφό μου και ως μέλος της οικογένειας της Celebrity Cruises είναι απίστευτη τιμή με συναισθηματική αξία για μένα», είπε ο Captain Τάσος Καφετζής. Με τον αδερφό μου  μοιραζόμαστε την αγάπη για τη θάλασσα, την αγάπη για την εταιρεία και τους επιβάτες μας. Το να μοιραστούμε μια ξεχωριστή στιγμή όπως αυτή, είναι κάτι που μόνο ονειρευόμουν. Ανυπομονώ για τον απόπλου με αυτό το απίστευτο πλοίο με τους επιβάτες μας και τον αδερφό μου στην καρδιά μου».

Στο Celebrity Ascent, οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες που θα βρουν μόνο σε ένα κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Edge  όπως: Το Resort Deck  με cabanas , infinity πισίνες, υδρομασάζ  σε σχήμα ποτηριού  Martini και υπερυψωμένο running track∙ καμπίνες Infinite Balcony που με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπονται σε μπαλκόνια ∙ τις περίφημες, διώροφες Edge Villas με άμεση πρόσβαση στο The Retreat Sun Deck αποκλειστικά για τους ενοίκους Σουΐτας ∙ το εμβληματικό Magic Carpet - το πρώτο πρόβολο μπαρ στον κόσμο που βρίσκεται στην άκρη του κρουαζιερόπλοιου 13 καταστρώματα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ∙ το εκπληκτικό Sunset Bar σχεδιασμένο από το Nate Berkus και περισσότερες από 30 επιλογές για φαγητό και ποτό, μεταξύ των οποίων το  Le Petit Chef Dinner (διατίθεται στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες και εν πλω μόνο στη Celebrity Cruises) όπου η υψηλή τεχνολογία και η διαδραστικές εμπειρίες θα καθηλώσουν τον επισκέπτη∙ το Eden Restaurant που θα συνεχίσει να προσφέρει απαράμιλλη θέα μέσα από τις τζαμαρίες που εκτείνονται από το δάπεδο ως την οροφή, ευρηματικά κοκτέιλ με έμφαση στη μιξολογία και ανοιχτή κουζίνακ, γεμάτη δράση για αξέχαστα πιάτα εμπνευσμένα απ΄ όλο τον κόσμο.

Σχετικά με τη Celebrity Cruises 

Το εμβληματικό «X» του Celebrity Cruises είναι το εμπορικό σήμα ενός στόλου 14 βραβευμένων πλοίων που δίνουν μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, καταλύματα, γεύματα, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μοντέρνα γούστα και πολιτιστικά πλούσιες και ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Η Celebrity σημείωσε πολλές πρωτοπορίες στον τομέα των κρουαζιέρων, όπως: η πρώτη χρήση ηλιακών πάνελ σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη προσπάθεια εξάλειψης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, η πρώτη Αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη ομάδα γυναικών αξιωματικών σε κρουαζιέρα, η πρώτη γυναίκα από τη δυτική Αφρική που εργάστηκε για την κατασκευή γέφυρας ενός κρουαζιερόπλοιο, η τέλεση ενός από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ίδιου φύλου σε πλοίο. Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, η Celebrity πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους και επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 και πλέον χώρες. Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group. (NYSE: RCL).

Σχετικά με το Navigator Travel & Tourist Services

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
  1. 18/03 19:31

    Γυρίσματα σε ελληνικές πόλεις για ισραηλινά ντοκιμαντέρ με θέμα τους Ρωμανιώτες Εβραίους

  2. 18/03 19:28

    Δήμος Νισύρου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών

  3. 18/03 19:25

    Σύνδεση της Καρύστου με τη Ραφήνα και τις Κυκλάδες

  4. 18/03 11:46

    ΕΕ | Μεταναστευτική συμφωνία με την Αίγυπτο με οικονομική ενίσχυση 7,4 δισ. ευρώ

  5. 18/03 07:29

    Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Ζάκυνθο και Σύβοτα

  6. 18/03 07:26

    Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης του δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας ‘Άννας

  7. 18/03 07:13

    Ταξίδι εξοικείωσης Σουηδού δημοσιογράφου στην Αθήνα

  8. 17/03 20:43

    Τουρισμός | Όμιλος FTI: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με διεθνή χρηματοοικονομικό επενδυτή

  9. 17/03 12:17

    Περιφέρεια Κρήτης | To αντάλλαγμα για χρήση αιγιαλού και παραλιών να ξεκινά από τον Ιούνιο

  10. 17/03 12:09

    Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης | Οι μαθητές των Γαλλικών Σχολείων στο δρόμο για το Παρίσι

  11. 17/03 12:05

    Η Πιερία στην έκθεση «Holiday World & Region World» στην Πράγα

  12. 17/03 07:23

    Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders

  13. 17/03 06:20

    Μύκονος | Δωρεά ασφαλτόστρωσης δρόμων κατόπιν αιτήσεως ιδιωτών

  14. 16/03 22:48

    Ελληνικά ξενοδοχεία | ΙΝΣΕΤΕ: Τα θετικά και αρνητικά σχόλια των επισκεπτών το 2023

  15. 16/03 15:47

    Τουρισμός | Όλο και περισσότερα Airbnb στην Ελλάδα - ΙΝΣΕΤΕ: 212.000 καταλύματα τον Ιούλιο του 2023

  16. 16/03 12:21

    Γερμανικός Τύπος | «Ανεπαρκή» τα μέτρα της Ελλάδας για τις φυσικές καταστροφές

  17. 16/03 12:16

    ΕΕ | Κρατική ενίσχυση ύψους 8,48 εκατ. ευρώ στην Sky express για τις ζημιές από τον κορωνοϊό

  18. 16/03 12:08

    Πάνω από μισό εκατ. οι Ούγγροι τουρίστες στην Ελλάδα

  19. 15/03 19:48

    Κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης το Sani Resort και τα Ikos Resorts | Νέες σουίτες στο Sani Asterias

  20. 15/03 19:46

    Παράδειγμα προς μίμηση η συλλογική διεκδίκηση του ζητήματος της μουσικής στα ξενοδοχεία

  21. 15/03 14:11

    Το Ελληνικό γιώτινγκ στην 20η έκθεση East Med Yacht Show 2024 στον Πόρο - Και δεύτερο Yacht Show τον Οκτώβριο

  22. 15/03 14:06

    Ελληνικό: Lamda και Brook Lane προχωρούν στην κατασκευή του δεύτερου πύργου – Θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο

  23. 15/03 12:40

    Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: «Μπίζνες πολλών δις με “Χρυσές Βίζες“»

  24. 15/03 12:37

    FedHATTA: Νέες προοπτικές στη στρατηγική αγορά της Κίνας με τη νέα απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα

  25. 15/03 12:24

    Οι Οινοποιοί της Κρήτης στην έκθεση κρασιού PROWEIN

  26. 15/03 11:56

    Ξενοδοχεία | Ανακαινισμένο και 5άστερο επαναλειτουργεί το Iberostar Selection Creta Marine

  27. 15/03 11:43

    Αθλητικές διοργανώσεις σε Αθήνα και Αρκαδία υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

  28. 15/03 10:46

    Tουρισμός όλο το χρόνο στην Ελλάδα | Στο Costa Navarino τον Οκτώβριο το συνέδριο των Βρετανών πρακτόρων (ΑΒΤΑ)

  29. 15/03 10:27

    Όλγα Κεφαλογιάννη | Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αναδειχθεί City Break προορισμός όλο το έτος

  30. 15/03 10:16

    Aegean Airlines: Πτήσεις κοινού κωδικού με την Eurowings προς Ελληνικούς προορισμούς

  31. 15/03 10:09

    TAROM: Νέα εποχική σύνδεση Βουκουρέστι – Ηράκλειο

  32. 15/03 10:04

    El Al: Περισσότερες πτήσεις Τελ Αβίβ – Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2024

  33. 15/03 06:41

    Δήμος Χερσονήσου: Παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων

  34. 15/03 06:40

    Απευθείας πτήσεις από Τίρανα για Άμστερνταμ και Κολωνία

  35. 15/03 06:38

    Ρόδος: Διαγωνισμός για την υποστήριξη λειτουργίας των Ι. Π. Καλλιθέας και Κοιλάδας των πεταλούδων

  36. 15/03 06:34

    Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

  37. 15/03 06:28

    Ταξίδι εξοικείωσης στην Ανατολική Χαλκιδική για τουριστική προβολή στην ολλανδική αγορά

  38. 14/03 19:44

    Κοινή δήλωση μελών ΠΟΞ: Θα αμφισβητήσουμε δικαστικά την ποσόστωση της μουσικής στα ξενοδοχεία

  39. 14/03 15:17

    To 4 αστέρων ξενοδοχείο “Elite” στη Ρόδο απέκτησε η Interlife

  40. 14/03 15:00

    Έρευνα: Η Αθήνα στις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές πόλεις για γαστρονομικό τουρισμό

  41. 14/03 14:25

    "Επιχειρηματίας της χρονιάς" ο CEO του Ομίλου Βασιλάκη

  42. 14/03 13:55

    ΠΟΕΕΤ: Συμμετοχή των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου

  43. 14/03 12:49

    H πρώτη Ελληνίδα στην ηγεσία του Διεθνούς Οργανισμού Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων

  44. 14/03 12:26

    Marketing Greece: Το ταξίδι του “Travel Reimagined | Tomorrow’s Content Today” για το 2023 ολοκληρώθηκε

  45. 14/03 11:15

    Τουρισμός | American Express Travel: Οι κορυφαίες τάσεις που καθοδηγούν τα ταξίδια το 2024

  46. 14/03 10:59

    TUI: Η Ελλάδα πρώτος προορισμός για τους Αυστριακούς το καλοκαίρι

  47. 14/03 10:57

    Προσβάσιμος τουρισμός στην Πιερία

  48. 14/03 10:39

    Costa Cruises | Εαρινές εκπτώσεις σε κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο το 2024 (και με ελληνικά λιμάνια)

  49. 14/03 06:51

    Ταξίδι εξοικείωσης στη Μακεδονία για τουριστική προβολή στην ισπανική αγορά

  50. 14/03 06:47

    Βαλκανικά Χοροχρώματα στους Σοφάδες Καρδίτσας

  51. 14/03 06:09

    ΤΕΕ | Διαγωνισμός για πλατφόρμα και ιστότοπο Εθνικού Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης

  52. 14/03 06:07

    Μη έγκριση προσθήκης πισίνας σε ξενοδοχείο στην Ανατολική Μάνη

  53. 14/03 06:03

    Κύπρος | Η αγορά ακινήτων το 2023- οι μεταβιβάσεις και τα πωλητήρια

  54. 13/03 18:06

    Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης | Νέος πρόεδρος ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης, που απευθύνει κάλεσμα ενότητας

  55. 13/03 16:34

    Το Κύπελλο Μαραθωνίου της Μεσολυμπιάδας “Αθήνα 1906” στο Μουσείο του Λούβρου

  56. 13/03 15:56

    Υπουργείο Τουρισμού | Τα ΔΙΕΚ μετατρέπονται σε ΣΑΕΚ - Οι έξι ειδικότητες σπουδών

  57. 13/03 15:35

    Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο JW Marriott στην Ελλάδα | Ανοίγει το 2025 το JW Marriott Crete Resort & Spa

  58. 13/03 15:13

    Κρουαζιέρα | Οι παγκόσμιοι ηγέτες του κλάδου καλούν για παραγωγή βιώσιμων καυσίμων

  59. 13/03 15:08

    Norse Atlantic: Στις 30 Μαΐου η πρώτη πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη

  60. 13/03 14:19

    Νέο ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Αριστοτέλειο

  61. 13/03 14:01

    Τεχνητή νοημοσύνη | Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε τον νέο κανονισμό-ορόσημο

  62. 13/03 13:27

    Συνεργασία ΕΤΑΔ με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» για την ισότιμη προσβασιμότητα στο Χ. Κ. Παρνασσού

  63. 13/03 12:55

    Τουρισμός | GetYourGuide: Συνεργασία με την Primer για καινοτόμες πληρωμές στην αγορά εμπειριών

  64. 13/03 12:51

    Dertour | Βραβείο Red Star Quality Award στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach Kos

  65. 13/03 12:31

    Συνάντηση Ε.Ξ. Σαντορίνης με τον Δήμαρχο Ν. Ζώρζο | Κοινές θέσεις για τη διαχείριση του προορισμού και τις υποδομές

  66. 13/03 11:46

    Η Αθήνα στις 100 καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για το 2024

  67. 13/03 11:35

    Η Κρήτη στην ΙΤΒ | Θετικά μηνύματα, όμως θα χρειαστεί δουλειά για νέο ρεκόρ το 2024

  68. 13/03 11:31

    Στην Αθήνα το μεγάλο Διεθνές Συνέδριο IAPCO 2026

  69. 13/03 11:17

    Λιγότερα εμπόδια στα ταξίδια | Μειώνονται παγκοσμίως οι απαιτήσεις για visa

  70. 13/03 11:07

    UN Tourism | Αστικός τουρισμός: Προωθείται η παγκόσμια βάση δεδομένων στον τουρισμό πόλεων

  71. 13/03 10:55

    Τουρισμός | Κορυφώνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον για Αθήνα - Άνοδος-ρεκόρ της αξίας των ξενοδοχείων της το 2023

  72. 13/03 10:37

    Κ. Μητσοτάκης | Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb

  73. 13/03 10:30

    Επιθεώρηση Εργασίας: Σε εμπόριο, ξενοδοχεία και εστίαση τα περισσότερα καταγγελλόμενα περιστατικά βίας και παρενόχλησης

  74. 13/03 10:24

    Fred. Olsen Cruise Lines: Δύο νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με Ελληνικά λιμάνια το 2025

  75. 13/03 10:12

    AEGEAN | Ισχυρές επιδόσεις το 2023 - 19,5 εκατ. θέσεις το 2024

  76. 13/03 10:01

    Τουρισμός | Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση: Ψηφιακή η υποβολή της δήλωσης απόδοσης

  77. 13/03 06:57

    Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου, του Παρισιού και στο τραμ στο Βερολίνο

  78. 13/03 06:56

    Προβολή της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στην ολλανδική αγορά

  79. 13/03 06:54

    Δήμος Σουφλίου: Ψήφισμα κατά της εξόρυξης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων σε χωριό της Βουλγαρίας

  80. 13/03 06:51

    Φιλοξενία μελών 10 ομίλων φουσκωτών σκαφών στη Χίο

  81. 13/03 06:45

    Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δασοχώρι Καρδίτσας

  82. 12/03 17:03

    Βρετανικός τουρισμός | ΤUI UK: 1.000 επιπλέον ξενοδοχεία προς κράτηση για το 2025 - και στην Ελλάδα

  83. 12/03 16:45

    123 άδειες στα Δωδεκάνησα για ταξί έξι έως εννέα θέσεων

  84. 12/03 15:13

    «Pierra Creta 2024» | Aθλητές από όλο τον κόσμο στον κρητικό αγώνα ορειβατικού σκι

  85. 12/03 14:57

    Η Γερμανία επιστρατεύει influencer τεχνητής νοημοσύνης για να προσελκύσει ταξιδιώτες

  86. 12/03 14:38

    Από τις 14 Μαρτίου οι αιτήσεις στο πρόγραμμα "Τουρισμός για Όλους 2024"- οι δικαιούχοι

  87. 12/03 11:53

    Τα θεαματικά φεστιβάλ λουλουδιών και οι πολιτιστικοί θησαυροί της Κορέας προσκαλούν τους Έλληνες ταξιδιώτες

  88. 12/03 11:23

    Τουρκικός τουρισμός | 60 εκατ. τουρίστες, 60 δισ. δολ. έσοδα ο στόχος για το 2024

  89. 12/03 11:10

    Ο ΠΟΤ έρχεται στη Θάσο | Πρότζεκτ με συμμετοχή των κατοίκων για την τουριστική ανάκαμψη

  90. 12/03 11:10

    ΤΑΙΠΕΔ | Διαγωνισμός για την «Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας» στη Θεσσαλονίκη

  91. 12/03 10:39

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Περιφέρεια Αττικής σταθερός αρωγός στην εξωστρέφεια του οινοτουρισμού»

  92. 12/03 10:32

    Airbnb: Τέλος οι κάμερες ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους

  93. 12/03 10:27

    Αντώνης Παγώνης - ΙΤΒ | Αυξημένη ζήτηση 7-10% για Ελλάδα φέτος- η Σαντορίνη χρειάζεται βοήθεια

  94. 12/03 10:02

    Amadeus: Αναβαθμισμένη εμπειρία πληρωμών με την εξαγορά της Voxel

  95. 12/03 07:14

    Αρνητική γνωμοδότηση για ΜΠΕ επένδυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

  96. 12/03 07:12

    Συνέδριο | Στρατηγικές μετάβασης σε ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες

  97. 12/03 07:10

    Στην Αίγινα τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Χαρούλα Αλεξίου

  98. 12/03 07:07

    Προβολή της Ρόδου ως γαστρονομικού προορισμού στην ολλανδική αγορά

  99. 12/03 07:04

    Εθνική Λυρική Σκηνή: Διαγωνισμός για υπηρεσίες μεταφοράς και φιλοξενίας

  100. 11/03 22:18

    Απεργίες στη Γερμανία μέχρι το Πάσχα;