Βασίλης Κικίλιας: Οι θετικές ενδείξεις για τον ελληνικό τουρισμό το 2022

Οι θετικές ενδείξεις για τον ελληνικό τουρισμό το 2022

Στοιχεία, που προδιαγράφουν μια καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό το 2022, ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3 και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

Είπε συγκεκριμένα:

Το 2019 ήταν το έτος ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό. Παραθέτω κάποια ενδεικτικά στοιχεία για τις προκρατήσεις του 2022.  

Σε σχέση με το 2019, λοιπόν, η αύξηση των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για το 2022 των μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτορείων από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι 37% στην Κρήτη, 24% στη Ρόδο και 20% στην Κω.  

Τον Ιανουάριο του 2022 οι κρατήσεις πακέτων για όλη την Ελλάδα ήταν κατά 30% αυξημένες συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2019.  

Η TUI αντί για 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες θα φέρει, κατά δήλωση του CEO της, 3 εκατομμύρια.  

Η DER Touristik, ο δεύτερος tour operator στη Γερμανία, ανακοίνωσε αύξηση 20%, έως 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες, ενώ μας ζητάει ειδικές συμφωνίες για Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2022, κάτι που σημαίνει ότι η στρατηγική μας για την επέκταση του τουριστικού προϊόντος είναι ρεαλιστική. 

Συναντήθηκα με τον Πρέσβη της Νορβηγίας. Η Ελλάδα είναι πρώτη σε προκρατήσεις στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο της Σουηδίας προγραμματίζει 500.000 διαθέσιμες θέσεις για την Ελλάδα.  

Η κρουαζιέρα έχει προβλεπόμενη αύξηση 118% για το λιμάνι του Πειραιά  και 189% για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.  

Με επισκέφθηκε εχθές, και τον ευχαριστώ, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, ο κύριος Τζέφρυ Πάιατ για να ανακοινώσουμε μαζί ότι από τον Απρίλιο θα έχουμε 14 απευθείας πτήσεις αμερικανικών εταιρειών από την Αμερική προς την Ελλάδα και η πρώτη ξεκινάει 7 Μαρτίου. 

 • Αναφερόμενος σε άλλα θέματα ο κ.Κικίλιας είπε:

Η ασφάλεια στην Αθήνα φέρνει επενδύσεις και αποτελεί προτεραιότητά μας 

 Ένα μεγάλο κομμάτι της ανάπτυξης αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ξενοδοχειακές επενδύσεις σε υποβαθμισμένες περιοχές. Χαίρομαι και υποστηρίζω τις επενδύσεις που γίνονται πέριξ της Ομόνοιας, σε μία υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας. Αυτό σημαίνει νέες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν οικονομική κίνηση, θα φέρουν ταξιδιώτες και συνάλλαγμα, θα αυξήσουν την απασχόληση και θα φωτίσουν το κέντρο της πόλης αποτρέποντας την εγκληματικότητα. 

Η παράνομη μετανάστευση είναι πρόβλημα. Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης πληγώνει την πρωτεύουσα. Οι παράτυποι μετανάστες δεν έχουν να κάνουν με τους πρόσφυγες που φεύγουν από μία εμπόλεμη ζώνη και σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες πρέπει να περιθάλψουμε και φυσικά θα το κάνουμε. 

Οι συμφωνίες με Πακιστάν και Μπαγκλαντές είναι το βήμα νούμερο 3. Το βήμα νούμερο 1 θα πρέπει να είναι εάν έχουμε κάνει όλα αυτά τα οποία πρέπει απέναντι στους πολίτες μας, προκειμένου το κέντρο της Αθήνας, οι υποβαθμισμένες περιοχές, εκεί που υπάρχει μικροεγκληματικότητα, εκεί που δεν υπάρχει έλεγχος, να έρθει σε ένα επίπεδο το αίσθημα ασφάλειας που αναλογεί στον Έλληνα πολίτη. 

 Και μετά, να δούμε τι λείπει από το εργατικό προσωπικό και να δούμε πώς μπορούμε να καλύψουμε κάποιες συγκεκριμένες χειρωνακτικές εργασίες που έχουν πάψει να κάνουν οι Έλληνες.  

Αυτή η πολιτική συμφωνία είναι πάρα πολύ σημαντική, μόνο όταν έχει ρυθμιστεί η ασφάλεια που φέρνει επενδύσεις και αποτελεί προτεραιότητά μας.  

Το city break είναι ο στόχος μας: η δυνατότητα δηλαδή που θέλουμε να έχουν τα ξενοδοχεία μας, τα καταλύματά μας να φέρνουν κόσμο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Να τον φιλοξενούμε εδώ, να αφήνει το συνάλλαγμά του, να τρώει στα εστιατόριά μας, να πίνει ένα ποτό, να αγοράζει ένα ρούχο ή ένα σουβενίρ της πατρίδας μας, να αγοράζει κάτι από την πρωτογενή παραγωγή.  

Όλη αυτή τη βιομηχανία η οποία στηρίζει την ελληνική κοινωνία δεν τη βοηθάμε, αν πρώτα δεν έχουμε λύσει ένα βασικό κομμάτι το οποίο ταλανίζει εδώ και δεκαετίες την πρωτεύουσα: το ζήτημα της μικροεγκληματικότητας. 

Το συζήτησα χθες με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και ανταποκρίθηκε. Δεσμεύτηκε για 50% αύξηση των πρόσθετων αστυνομικών στα αεροδρόμιά μας, στις brand τουριστικές περιοχές και στην Αθήνα. 

Η Κυβέρνησή μας έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα. Χρειάζεται κι άλλο. Που σημαίνει ότι πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η νόμιμη εργασία είναι κινητήριος δύναμη, είναι κομμάτι της δημιουργίας και πρέπει να δώσει την δυνατότητα σε όλους να μπορούν να εργαστούν.  

Και βεβαίως, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και άλλες χώρες οι οποίες κάνουν συμφωνίες με οικονομικές βίζες περιορισμένου χρόνου, προκειμένου να μπορέσουν να έχουν εργάτες στην πρωτογενή παραγωγή ή καθαριστές ή να έχουν προσωπικό σε κάποια επαγγέλματα για κάποιους μήνες του χρόνου.  

Αλλά, επαναλαμβάνω, για να μπορέσει αυτό να υποστηριχθεί από την ελληνική κοινωνία, πρέπει πρώτα να δει σημαντικές πολιτικές δράσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.  

Το βλέπω αυτό στα νησιά μας, είναι εμφανές. Πρέπει να φανεί και στην πρωτεύουσα.  

Ο Τουρισμός είναι εθνικός στόχος και απαιτεί τη συστράτευση όλων 

 Το Υπουργείο Τουρισμού είναι οικονομικό, αναπτυξιακό, επενδυτικό Υπουργείο και επιστρέφει ισχυρό μέρισμα στην ελληνική κοινωνία. Οι επενδύσεις στην τουρισμό και στις υποδομές δημιουργούν ποιοτικές θέσεις εργασίας και δίνουν τη δυνατότητα να ευημερήσει η μέση ελληνική οικογένεια, να μείνουν τα χρήματα από τον Τουρισμό στη χώρα, να ανακυκλωθούν στην ελληνική οικονομία και να δώσουν περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία στον πολίτη.  

 Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι συμπολίτες μας που ασχολούνται με τον Τουρισμό. Είτε άμεσα, είτε μέσω του εμπορίου, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, των μεταφορών. 

Ο Τουρισμός είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Επιστρέφει μέρισμα απευθείας στην ελληνική οικονομία και άρα θα συνυπολογιστεί στο ισοστάθμισμα της πίεσης που δεχόμαστε από τις ενεργειακές κρίσεις και αυξήσεις στις τιμές. Αυτή είναι και η αγωνία του οικονομικού επιτελείου και σε αυτό προσπαθούμε να απαντήσουμε στο σύνολό μας ως Κυβέρνηση.  

Ο Τουρισμός είναι για εμάς εθνικός στόχος, εθνική επιταγή. Δεν είναι ζήτημα κομματικό ή μικροπολιτικό. Αφορά όλους και απαιτεί τη συστράτευση όλων: ιδιωτικού τομέα, Δημοσίου και όλων των κομμάτων. 

 Παρακαλώ όλους, Περιφέρειες, Δήμους, ιδιωτικό τομέα, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον εμπορικό κόσμο, να είμαστε έτοιμοι νωρίς την άνοιξη. 

 Επί 2,5 χρόνια, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη μόνο μειώνει φόρους 

 Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα πλατύ, ευρύ, λαϊκό κόμμα που βεβαίως εφαρμόζει φιλελεύθερες πολιτικές, ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός είναι στην καρδιά της Παράταξής μας. Και όλα τα θετικά της διακυβέρνησης μαζί με τα όποια λάθη έχουμε κάνει, έρχονται να πιστωθούν ή να υπάρξει κριτική.  

Θα ήθελα να θυμίσω ότι μετά από δυόμισι χρόνια, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μόνο μειώνει φόρους.   

Στα 4,5 χρόνια που προηγήθηκαν, της διακυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, ήταν τεράστια και επώδυνη η αύξηση δεκάδων φόρων στο όνομα της εξυγίανσης της οικονομίας, στο όνομα της αλληλεγγύης, στο όνομα της πίεσης των θεσμών που αναβαπτίστηκαν και δεν ήταν πια τρόικα… 

Αυτά βίωσε ο Έλληνας τα 4,5 χρόνια των κύριων Τσίπρα και Καμμένου. Αύξηση φορολογίας, αφαίμαξη των ελληνικών νοικοκυριών, διάλυση της μεσαίας τάξης, οικονομική ανασφάλεια, ανασφάλεια σε ό,τι έχει να κάνει με τα σύνορα μας, ανασφάλεια σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση την οποία επικρατούσε στις μεγάλες πόλεις και την αίσθηση ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης και Ευρωζώνης. 

Αυτό, λοιπόν, το οποίο ως πολιτική φαίνεται ότι δεν έχει εγκαταλείψει ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολύ-πολύ μεγάλο επιχείρημα, μαζί με τα καλά τα οποία κάνει αυτή η Κυβέρνηση, στο τι τελικά σταθμίζει και αποφασίζει ο πολίτης να κάνει όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών.  

 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Επενδύσεις
 1. 29/01 13:29

  Προς εξαγορά από την Lufthansa η Ita

 2. 29/01 13:25

  Το ελληνικό διαβατήριο στα 10 πιο ισχυρά του κόσμου - Πρώτο της Ιαπωνίας

 3. 29/01 08:12

  Πώς η Ελλάδα θα προσελκύσει τουρίστες από τη Βραζιλία

 4. 29/01 07:26

  Eγκρίθηκε η χωροθέτηση της μαρίνας Χίου

 5. 29/01 07:22

  Karagoutis Training Camp: Καλοκαιρινά camp σε 7 νησιά το 2023

 6. 28/01 13:49

  Αξιόλογη χιονοκάλυψη στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας- ανοίγουν τα χιονοδρομικά

 7. 28/01 13:42

  Διχασμένη η επιστημονική κοινότητα για το εάν τα εμβόλια κορωνοϊού πρέπει να γίνονται μια φορά το χρόνο

 8. 28/01 13:05

  Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου | Πρόταση για Παρατηρητήριο Βιώσιμου Τουρισμού στην Πελοπόννησο

 9. 28/01 12:51

  Βασίλης Κικίλιας: 400.000 οικογένειες στηρίχθηκαν από το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”

 10. 28/01 11:59

  Συνεργασία για την ανάπτυξη του θεσμού «Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας»

 11. 28/01 11:53

  Αγώνας Ορεινού Δρόμου Παλιουρίου

 12. 27/01 15:42

  Μεγάλες προσδοκίες στον ευρωπαϊκό κλάδο πολυτελείας για επιστροφή των Κινέζων τουριστών

 13. 27/01 14:00

  Περισσότεροι ενδιαφερόμενοι από πέρυσι στις «Ημέρες Καριέρας» στα ξενοδοχεία της Κρήτης

 14. 27/01 13:54

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Ο απολογισμός του 2022 - Πρώτη εθνικότητα οι Ισραηλινοί, προβληματίζουν οι οικονομικοί δείκτες των ξενοδοχείων

 15. 27/01 13:48

  Βρετανικό Υπ. Πολιτισμού: Δε συμμετέχουμε σε συζητήσεις για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

 16. 27/01 13:38

  Γερμανικός τουρισμός: Η ασφάλεια του προορισμού αποφασιστικός παράγοντας επιλογής διακοπών – Η Ελλάδα ψηλά στις προτιμήσεις

 17. 27/01 12:13

  Ηλεκτροκίνητο αεροπλάνο; Δεν είναι άπιαστο όνειρο

 18. 27/01 11:51

  Πάνω από 1 δις ευρώ έσοδα θα φέρουν το 2023 οι απευθείας πτήσεις από ΗΠΑ

 19. 27/01 11:37

  Κομισιόν | Τρομοκρατικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο- προειδοποίηση και στην Ελλάδα

 20. 27/01 11:24

  Τουρισμός | Οι Αμερικανοί ξεκινούν το 2023 τα ταξίδια στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο!

 21. 27/01 09:00

  Επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία σε περιοχές του Δίου-Ολύμπου Πιερίας

 22. 27/01 08:59

  Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 νέα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική

 23. 27/01 08:57

  Ισπανία: Kατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα

 24. 27/01 08:52

  Πού πηγαίνουν διακοπές οι Ρουμάνοι και πού θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους

 25. 27/01 08:48

  Δήμος Πειραιά | Εκτόξευση των τιμών των ακινήτων σε ύψη "μελλοντικού" Ελληνικού - λόγω και Airbnb

 26. 26/01 17:52

  Η Μόνικα Μπελούτσι σε δεξίωση στο ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη - (βίντεο)

 27. 26/01 17:04

  Celestyal: Νέος εμπορικός διευθυντής και νέος υπεύθυνος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Ελλάδα

 28. 26/01 16:48

  Βρετανικός τουρισμός | Αθήνα, Ρόδος, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονος στους 20 top προορισμούς διακοπών το 2023

 29. 26/01 16:26

  Η Marketing Greece επικοινωνεί την Ελλάδα στα διεθνή ΜΜΕ

 30. 26/01 15:58

  KAYAK | Αυξήσεις από 30% έως 50% στις πτήσεις για Αθήνα την Άνοιξη του 2023 – Πώς θα ταξιδέψουν οι Γερμανοί

 31. 26/01 14:38

  Airbnb: Ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες για αυξημένα έσοδα από βραχυχρόνιες μισθώσεις το 2023

 32. 26/01 14:38

  Οι Καπετάνιοι Δημήτριος και Τάσος Καφετζής στο πηδάλιο του πολυτελούς Celebrity Ascent

 33. 26/01 14:02

  Η «μαμά χταπόδι» η καλύτερη υποβρύχια φωτογραφία του 2022

 34. 26/01 13:49

  Προώθηση της Κεντρικής Μακεδονίας στις ισπανόφωνες αγορές | Συμμετοχή στην έκθεση FITUR

 35. 26/01 13:48

  Booking.com: Αυτός είναι ο προορισμός της Θεσσαλίας που ξεσηκώνει τους διεθνείς ταξιδιώτες – Στους 10 ανερχόμενους για το 2023

 36. 26/01 13:29

  Μοναχικοί ταξιδιώτες: Η νέα τάση στα ταξίδια που ήρθε για να μείνει – 83 εκατ. Αμερικανοί θα ταξιδέψουν μόνοι το 2023

 37. 26/01 12:53

  Η Ελλάδα 4ος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Αυστριακούς τουρίστες το 2023 – Το 76% θα ταξιδέψει στην Ευρώπη

 38. 26/01 12:42

  Πριν από το Πάσχα η έναρξη της σεζόν στην Κρήτη | 10 με 15% αυξημένο το πακέτο διακοπών

 39. 26/01 12:32

  Eliza was here: Ποια Ελληνικά νησιά κερδίζουν στη μάχη των κρατήσεων για το 2023 – Η Ελλάδα ο προορισμός της χρονιάς

 40. 26/01 12:31

  Αύξηση αφίξεων από τις ισπανόφωνες αγορές το 2023 -Ο ΕΟΤ στην FITUR 2023 της Μαδρίτης

 41. 26/01 11:18

  Olympic Holidays | Ξεχωριστή προώθηση των ελληνικών νησιών στη βρετανική αγορά το 2023

 42. 26/01 10:24

  Έρευνα | Οι αεροπορικές εταιρείες που στηρίζουν τον τουρισμό των Χανίων - το προφίλ των επιβατών

 43. 26/01 10:14

  Διευρύνει τις πτήσεις της στο Ισραήλ η ΑEGEAN | Θερινό πρόγραμμα προς 9 ελληνικούς προορισμούς

 44. 26/01 08:48

  Άδειες για επεκτάσεις 2 ξενοδοχείων σε Ζάκυνθο και Ηράκλειο

 45. 26/01 08:46

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία πολυτελείας σε Σαντορίνη και Πάρο

 46. 26/01 08:41

  Oδηγός με τις 10 παγκόσμιες τάσεις για την απόκτηση ταλέντων το 2023

 47. 26/01 08:33

  Κροατία: Αυξήσεις τιμών σε εμπόριο, υπηρεσίες και εστίαση μετά την είσοδο στην Ευρωζώνη

 48. 26/01 08:25

  220.000 επισκέπτες στη FITUR, την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού της Ισπανίας

 49. 25/01 18:10

  Το καλοκαίρι του 2022 άλλαξε - προς το θερμότερο - το κλίμα σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης

 50. 25/01 15:20

  Στ. Αρναουτάκης: «Στόχος η Κρήτη να είναι περιφέρεια πρότυπο στη Μεσόγειο και την Ευρώπη»

 51. 25/01 15:05

  Δύο πισίνες ελληνικών ξενοδοχείων στις πιο πολυφωτογραφημένες στο Instagram

 52. 25/01 14:28

  Όμιλος Sani / Ikos Resort: Αύξηση 8% το 2023 σε όλους τους ξενοδοχοϋπαλλήλους του στην Ελλάδα

 53. 25/01 14:22

  Επέκταση πτήσεων από Σαουδική Αραβία προς Μύκονο και από Μπαχρέιν προς Μύκονο και Σαντορίνη

 54. 25/01 14:21

  Βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ευρώπη: Οι πελάτες θέλουν μόνο τις βασικές ανέσεις

 55. 25/01 14:13

  Ανοίγει Γραφείο του ΕΟΤ στο κτίριο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης

 56. 25/01 13:49

  Η Αυστρία επιδοτεί την πράσινη μετάβαση στον τουρισμό

 57. 25/01 13:20

  TUI: H σύγχυση με το all inclusive και το ιστορικό ρεκόρ ζήτησης - Πόσο έχουν αυξηθεί οι τιμές για το καλοκαίρι του 2023

 58. 25/01 12:40

  Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε παγκόσμιο κέντρο αυθεντικής ευζωίας

 59. 25/01 12:07

  Telegraph: Η Ελλάδα στις 50 καλύτερες επιλογές των Βρετανών για οικογενειακές διακοπές το 2023 - Οι 6 εναλλακτικές στη χώρα μας

 60. 25/01 11:53

  Τουρισμός | 'Ερευνα: Πτώση τιμών σε πτήσεις και καταλύματα στην Ευρώπη το δ΄τρίμηνο του 2022

 61. 25/01 11:25

  Microsoft: Έπεσε το Teams και το Outlook - Πρόβλημα για χιλιάδες χρήστες

 62. 25/01 10:28

  Ρεκόρ ζήτησης για Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Μύκονο και Νάξο το 2022

 63. 25/01 08:36

  Αποφάσεις για 2 νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πάρο και Χανιά

 64. 25/01 08:34

  Ικαρία: Χρήση ιαματικού νερού από σχεδιαζόμενη ξενοδοχειακή μονάδα με λειτουργία υδροθεραπευτηρίου

 65. 25/01 08:31

  Το γυναικείο δίδυμο της μόδας που εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι, προβάλλοντας το ταξιδιωτικό brand «Ελλάδα»

 66. 25/01 08:29

  Ξενοδοχεία | Η επιρροή των προγραμμάτων αφοσίωσης στην καθημερινότητα του ταξιδιώτη

 67. 25/01 08:27

  Πρώτο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος στον Βόλο

 68. 24/01 19:32

  ΥΠΑ | Οριακή μείωση 1,1% των επιβατών στα ελληνικά αεροδρόμια το 2022 έναντι του 2019

 69. 24/01 16:32

  Το Viber γίνεται υπερ-εφαρμογή: Νέες λειτουργίες στην πλατφόρμα- Τι αλλάζει

 70. 24/01 16:21

  ΗΑΤΤΑ: Σύμφωνο Συνεργασίας με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ν. Αφρικής

 71. 24/01 16:08

  Ρεκόρ αναζητήσεων για διαμονή στην Αθήνα το 2022 - Οι top εθνικότητες και οι μεταβολές την τελευταία 4ετία

 72. 24/01 16:04

  ΣΥΡΙΖΑ | Ζήτημα επιβίωσης η στήριξη των εποχικά εργαζομένων στον επισιτισμό τουρισμό

 73. 24/01 14:53

  Ξενοδοχεία: Υποχώρησαν οι κατασκευές νέων δωματίων στην Ευρώπη το δ’ τρίμηνο του 2022

 74. 24/01 14:40

  Πως επιλέγω αξιόπιστο eshop vape κατάστημα για την αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

 75. 24/01 13:20

  Αirtours | Περιζήτητη για τουρισμό πολυτελείας η Ελλάδα το 2023

 76. 24/01 13:00

  Holidaycheck Awards 2023: Τα ξενοδοχεία του ομίλου Βανταράκη στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς

 77. 24/01 12:56

  Λουτράκι: Η άγνωστη Ρωμαϊκή Έπαυλη του 2ου Αιώνα μ.χ. με θέα τον Κορινθιακό και Σαρωνικό κόλπο - Βίντεο

 78. 24/01 12:48

  Lindian Village Beach Resort Rhodes | Το 2023 ανοίγει το τρίτο ξενοδοχείο της Curio Collection by Hilton στην Ελλάδα (φωτό)

 79. 24/01 12:16

  Καταρρίπτεται ο μύθος για το κόκκινο κρασί – Οι επιπτώσεις του στην υγεία

 80. 24/01 11:56

  Booking.com: Ο δεύτερος πιο φιλόξενος προορισμός στον κόσμο για το 2023 βρίσκεται στην Ελλάδα, και δεν τον φαντάζεστε!

 81. 24/01 11:41

  WTTC | Επέστρεψε ο τουρισμός πόλεων - Το top 10 των πιο ισχυρών πόλεων το 2022 και η πρόβλεψη για το 2032

 82. 24/01 10:16

  H Τουρκία επωφελείται από τις κυρώσεις στη Ρωσία- οφέλη και στον τουρισμό

 83. 24/01 09:51

  Εκτός αναπτυξιακού νόμου η πλειονότητα των επενδυτικών σχεδίων στον τουρισμό | Επιστολή από τους φορείς της Δωδεκανήσου

 84. 24/01 08:30

  Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Ζάκυνθο και Ρέθυμνο

 85. 24/01 08:29

  Τρεις αποφάσεις για νέα τουριστικά καταλύματα σε Σαντορίνη και Μύκονο

 86. 24/01 08:25

  Ρόδος | Ενεργειακή αναβάθμιση στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για τις 100 ενεργειακά φιλικές πόλεις της Ευρώπης

 87. 24/01 08:23

  Όλοι μπορούν να επισκεφθούν το εμβληματικό ξενοδοχείο Adlon Kempinski στο Βερολίνο, όπου κι αν βρίσκονται

 88. 24/01 08:21

  Περίπου 2.000 επιχειρήσεις σε Αγγλία και Ουαλία περιήλθαν σε καθεστώς αδυναμίας πληρωμών τον Δεκέμβριο

 89. 23/01 18:34

  Λαβρόφ: Ο πόλεμος μεταξύ Δύσης- Ρωσίας δεν είναι πλέον υβριδικός, αλλά πραγματικός

 90. 23/01 16:55

  Το νέο κόνσεπτ λειτουργίας ξενοδοχείων που θα «σαρώσει» στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια

 91. 23/01 15:57

  HOTREC: Η πρόταση της ΕΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις χρειάζεται να βελτιωθεί

 92. 23/01 15:10

  Ελληνικός τουρισμός 2022 | Η αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι απογείωσε τα έσοδα στο 11μηνο

 93. 23/01 14:57

  Rhomberg Reisen: Νέες συνδέσεις με Ελλάδα – Περιζήτητες οι διακοπές σε Λευκάδα, Ήπειρο, Κεφαλονιά

 94. 23/01 14:35

  Ο επαπειλούμενος εμπορικός πόλεμος ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ

 95. 23/01 14:03

  Deal στον τουρισμό υγείας και ευεξίας από TKC και ENSANA

 96. 23/01 13:44

  WTTC/ Trip.com/ Deloitte | Εντείνεται το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών για αειφόρο τουρισμό

 97. 23/01 13:25

  Σταϊκούρας στον ΣΚΑΪ: Φαίνεται να δημιουργείται χώρος για πρόσθετες παρεμβάσεις

 98. 23/01 12:59

  ΕΥ: Οι 10 γεωπολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την πορεία του κόσμου το 2023

 99. 23/01 12:22

  Independent: Τα ελληνικά νησιά στους 10 κορυφαίους προορισμούς των Ιρλανδών για διακοπές το 2023

 100. 23/01 12:15

  Προσωρινή διακοπή της λειτουργίας στο ξενοδοχείο της Λ.Συγγρού με το αιωρούμενο μπαλκόνι