Δημοσθένης Λεοντής : Συνέντευξη | Πώς πετύχαμε το Success Story της Lamway Hotel Management Group

Συνέντευξη | Πώς πετύχαμε το Success Story της Lamway Hotel Management Group

Η Lamway Hotel Management Group αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση business Success Story στη διαχείριση ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2008 από τον κ.Δημοσθένη Λεοντή, ο οποίος ξεκίνησε με 3 ξενοδοχεία στις Κυκλάδες και σήμερα η εταιρεία του, αμιγώς ελληνική, διαχειρίζεται 23 ξενοδοχεία σε 12 προορισμούς.

Σε συνέντευξή του στο Tornos News, o κ.Λεοντής αποκαλύπτει ότι ήδη έχει προστεθεί στο portfolio της Lamway Hotel Management Group πεντάστερο ξενοδοχείο, που κτίζεται στη Μύκονο και θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2023. Επιπλέον η εταιρεία ενδιαφέρεται για την επέκτασή της στο εξωτερικό. Προς τούτο, βρίσκεται σε συζητήσεις με ξενοδόχους από την Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωστοποιήσει νέες συνεργασίες.

Ο επικεφαλής της Lamway Hotel Management Group υπογραμμίζει ότι οι επιδόσεις των ξενοδοχείων της εταιρείας πλησίασαν φέτος τα αποτελέσματα του 2019 και εκφράζει την αισιοδοξία του για το 2022, μια αισιοδοξία, που υποστηρίζεται από τα στοιχεία των προκρατήσεων για το επόμενο καλοκαίρι.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα ξενοδοχειακά concept που σχεδιάζει η εταιρεία του, λέει χαρακτηριστικά:

"Αποτελεί προσωπικό μου στόχο και όραμα να δημιουργώ πρωτότυπα ξενοδοχειακά concept που να διαθέτουν ένα ‘’story’’ ικανό που να δημιουργεί στους πελάτες του κάθε ξενοδοχείου μοναδικές εμπειρίες".

Διαβάστε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ.Λεοντή...

Κύριε Λεοντή, ιδρύσατε και διευθύνετε από το 2008 την εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων Lamway Hotel Management Group, έχοντας ένα portfolio 23 ξενοδοχείων σε 12 προορισμούς στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, η εταιρεία σας ανδρώθηκε και αναπτύχθηκε σε δύσκολα χρόνια, με μια 10ετία μνημονίων για τη χώρα μας και τελευταία με μια διετία πανδημίας σε όλο τον πλανήτη. Ποια ήταν - και ενδεχομένως είναι και τώρα- τα χαρακτηριστικά της εταιρείας σας, που ελκύουν ξενοδοχειακούς επιχειρηματίες να συνεργαστούν μαζί σας και να σας εμπιστευθούν τη διαχείριση;

Η Lamway Hotel Management Group είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές. Παρά τις αντιξοότητες, που έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, δουλεύουμε με συνέπεια και αφοσίωση για τα ξενοδοχεία που διαθέτουμε στο portfolio μας. Ασχολούμαι με τον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού εδώ και 25 χρόνια προσφέροντας καθημερινά προσωπικό χρόνο και ενέργεια για να είμαστε κοντά στις ανάγκες των πελατών μας. Δουλεύουμε με επαγγελματικό ήθος, δημιουργούμε μια στρατηγική η οποία βοηθάει στο να προβλέπουμε προκλήσεις της αγοράς, χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας. 

Δώστε μας επιγραμματικά τους σταθμούς αυτής της εξαιρετικής πορείας της Lamway Hotel Management Group όλα αυτά τα χρόνια. Πώς ξεκίνησε, τις δύσκολες και καλές στιγμές, τις εμπνεύσεις σας…

Η Lamway Hotel Management group ιδρύθηκε το 2008 με μεγάλη διάθεση από τη μεριά μου και των συνεργατών μου για να δημιουργήσουμε μια καλά δομημένη εταιρεία με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών  στον κλάδο της φιλοξενίας. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας το portfolio αποτελείτο από 3 ξενοδοχεία τα οποία βρίσκονταν στις Κυκλάδες, έχοντας φτάσει μέχρι σήμερα στα 23 ξενοδοχεία σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. 

Ο στόχος μας ήταν από την πρώτη μέρα έως και σήμερα να ενσωματώνουμε στο portfolio μας εκλεπτυσμένες ξενοδοχειακές μονάδες σε επίπεδο αισθητικής & λειτουργικών προδιαγραφών. Δεν αποτελούσε στόχο για εμάς να αυξήσουμε ραγδαία το portfolio μας με πολλά ξενοδοχεία, αλλά να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό portfolio που να μπορούμε να υποστηρίξουμε τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης με συνέπεια και επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα, για να διασφαλίζουμε κερδοφορία.

Τις όποιες δυσκολίες και δοκιμασίες των τελευταίων ετών τις αντιμετωπίζουμε ως μια νέα πρόκληση που μας οδηγεί σε νέες εμπειρίες και γνώση. Οι προκλήσεις μας έχουν δυναμώσει ως επαγγελματίες και μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργούμε τις εμπνεύσεις μας για νέα ξενοδοχειακά concept. Αποτελεί προσωπικό μου στόχο και όραμα να δημιουργώ πρωτότυπα ξενοδοχειακά concept που να διαθέτουν ένα ‘’story’’ ικανό που να δημιουργεί στους πελάτες του κάθε ξενοδοχείου μοναδικές εμπειρίες. Διαρκώς παρακολουθώ τις τάσεις της εγχώριας αλλά και της διεθνούς αγοράς για να είμαστε έτοιμοι για τις νέες συνεργασίες και επενδύσεις. 

Πίσω ή μάλλον μπροστά από αυτό το business success story της Lamway Hotel Management Group βρίσκεστε εσείς, ο Δημοσθένης Λεοντής. Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ σας; Επιχειρηματικά αλλά και ως φιλοσοφία ζωής…

Η ενασχόλησή μου, από τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της οικογένειάς μου, με οδήγησε στην αγάπη και πάθος για την φιλοξενία! Η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από τα ξενοδοχεία και ο θεσμός της ‘’φιλοξενίας’’ κυριαρχεί στην καθημερινότητά μου ως τρόπος ζωής.

Μετά από τις σπουδές μου στη Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων εργάστηκα σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπου απέκτησα πλούσια επαγγελματική εμπειρία, αλλά και βρέθηκα αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις.

Ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας του κλάδου της φιλοξενίας διακατέχομαι  έντονα από το πάθος για τον τουρισμό και διατηρώ πάντα την προθυμία να αυτοσχεδιάσω και να μοιραστώ ιδέες και προτάσεις με την ομάδα μου. 

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τα ξενοδοχεία που θα συνεργαστείτε;

Η εταιρεία Lamway Hotel Management Group στηρίζει την επιτυχημένη της πορεία, σε ποιοτικές και μακροχρόνιες συνεργασίες.  Στοχεύουμε σε επιλεκτικές συνεργασίες και σε ξενοδοχειακές μονάδες που ξεχωρίζουν και που διαθέτουν προοπτικές ανάπτυξης. Αξιολογούμε για κάθε νέα συνεργασία τις λειτουργικές προδιαγραφές, τα αισθητικά κριτήρια της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας αλλά και την αξία του κάθε προορισμού. Η ομάδα της Lamway Hotel Management group στηρίζει ξενοδοχεία που διαθέτουν ένα ξεχωριστό concept ικανό για να δημιουργήσει απήχηση στον τουριστικό χάρτη του κάθε τόπου.

Σε ποιες περιοχές έχετε τώρα παρουσία και σε ποιες άλλες σχεδιάζετε να επεκταθείτε; Έχετε κάποιο χροδιάγραμμα για το επιθυμητό μέγεθος της εταιρείας σας τα επόμενα χρόνια

Η παρουσία των ξενοδοχείων μας είναι σε 12 διαφορετικά σημεία στην ηπειρωτική αλλά και νησιωτική Ελλάδα. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας Lamway Hotel Management Group είναι η ένταξη στο portfolio της εταιρείας νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε Μύκονο, Άνδρο, Σπέτσες, Σαντορίνη, Κρήτη, Σάμο και Κω  (μερικά καταλύματα είναι ακόμη υπό αξιολόγηση).

Αυτή τη στιγμή, μεταξύ άλλων, υπό ανέγερση βρίσκεται ένα 5άστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Αγ. Άννα και Καλαφάτη Μυκόνου, το οποίο αποτελεί ήδη μέλος της Lamway Hotel Management Group. Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου επένδυση, αποκλειστικά ελληνικών συμφερόντων. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νησιού και με δεδομένο ότι προσελκύει τουρίστες υψηλού εισοδήματος, το νέο ξενοδοχείο θα αποτελεί μία ακόμη πολυτελή κατασκευή. 

Πιο συγκεκριμένα, θα διαθέτει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ θα περιλαμβάνει 16 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και jacuzzi, εστιατόριο, γυμναστήριο, spa, κοινόχρηστους χώρους για πρωινό, lobby, και μία μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα. Στο επίκεντρο της λειτουργίας του βρίσκεται η αξιοποίηση «πράσινων» πρακτικών με απώτερο στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ξενοδοχείο θα υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες το καλοκαίρι του 2023, ενώ το όνομα αυτού αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. 

Σας ενδιαφέρουν και προορισμοί του εξωτερικού; 

Η ανάπτυξη του portfolio με ξενοδοχεία στο εξωτερικό αποτελεί τον επόμενό μας στόχο διασφαλίζοντας πάντα υψηλά κριτήρια αξιολόγησης των υποψήφιων ξενοδοχειακών μονάδων. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ξενοδόχους από την Ευρώπη αλλά ακόμη δεν βρισκόμαστε σε θέση να προβούμε σε ανακοινώσεις για νέες συνεργασίες.

Πόσα άτομα αποτελούν την ομάδα της εταιρείας σας; Τι προσέχετε όταν πρόκειται να προσλάβετε έναν συνεργάτη;

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από 20 άτομα που αποτελούν τη διοικητική ομάδα λειτουργίας, καθώς και εποχιακούς υπαλλήλους που ξεπερνούν τα 200 άτομα τα οποία στηρίζουν την καθημερινή λειτουργία των ξενοδοχείων μας, από διάφορες ειδικότητες. Κατά τη διαδικασία πρόσληψης νέων συνεργατών δίνουμε έμφαση στο να επιλέγουμε καταρτισμένους επαγγελματίες με θετική στάση, επαγγελματικό ήθος, ομαδική διάθεση και όρεξη για ανάληψη πρωτοβουλιών. Nα σας αναφέρω ακόμη ότι πριν την τελική επιλογή των στελεχών πάντα παίρνουμε συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες.

Πώς κλείνει το 2021 για την εταιρεία σας και τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία; Σε ποιες περιοχές είχατε τα καλύτερα αποτελέσματα;

Η φετινή χρονιά παρά τις αντιξοότητες που είχε λόγω των συνθηκών της πανδημίας, κατέληξε να αποφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα κατά το κλείσιμο της χρονιάς. Η Lamway Hotel Management Group πλησίασε τα νούμερα του 2019, ωστόσο αξίζει να επισημάνουμε ότι η φετινή τουριστική περίοδος ήταν πιο περιορισμένη χρονικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές (η ουσιαστική έναρξη της αγοράς έγινε τέλη Ιουνίου). 

Ωστόσο η επιθυμία των τουριστών για στιγμές ξεκούρασης και ξενοιασιάς, ύστερα από μια τόσο πιεστική χρονιά, συνέβαλλε στην αύξηση της ζήτησης για τα Ελληνικά νησιά, κερδίζοντας και το στοίχημα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου για μερικούς προορισμούς. Οι πιο δυνατοί προορισμοί σε επίπεδο εισπράξεων και επισκεψιμότητας αναδείχθηκαν οι: Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη και Ίος.

Αν και η εξέλιξη της πανδημίας δημιουργεί αυτή τη στιγμή προβληματισμό, ποια είναι η αίσθησή σας για το 2022 για τον ελληνικό, αλλά και ευρύτερα για τον διεθνή τουρισμό; Έχετε κάποια εικόνα από τις προκρατήσεις;

Οι προβλέψεις μας για την επόμενη τουριστική σεζόν του είναι θετικές. Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού και δείχνουν ήδη τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα της ζήτησης για την Ελλάδα, αλλά και για τα ξενοδοχεία που έχουμε στο portfolio μας. Ακόμη και οι επαφές που κάναμε στην WTM μας έδωσαν την επιβεβαίωση ότι θα ακολουθήσει μια πολύ αισιόδοξη χρονιά για την Ελλάδα. Τα Ελληνικά νησιά, αλλά και η Αθήνα αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες και οι υψηλές υπηρεσίες της εταιρείας μας οδηγούν στην αύξηση των κρατήσεων. 

Τι σημαίνει πρακτικά ο όρος “βιώσιμος τουρισμός”, που πλέον θα συζητούμε συχνά εφεξής, για τα ξενοδοχεία, αλλά και για τις εταιρείες διαχείρισης; Τι πρέπει να αλλάξει ή να προστεθεί στη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων;

Η βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα για τους φορείς του τουρισμού σε ιδιωτικό αλλά και σε δημόσιο επίπεδο. Στόχος όλων είναι η υιοθέτηση καλών πρακτικών περιβαλλοντικής αειφορίας από ξενοδοχειακές μονάδες. Παρατηρώ ότι γίνονται προσπάθειες για την εφαρμογή πρακτικών από πολλές υπάρχουσες αλλά και από τις υπό ανέγερση ξενοδοχειακές μονάδες. Ωστόσο η αλλαγή δεν μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη και απαιτείται όλοι μας να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη και η πολιτική βούληση για την εφαρμογή καλών πρακτικών για την εφαρμογή του βιώσιμου τουρισμού. 

Η πλειοψηφία των τουριστών σήμερα επιθυμεί να επισκέπτεται περιοχές με υψηλή περιβαλλοντική ποιότητα και έντονα στοιχεία τοπικού πολιτισμού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο τουρισμός είναι μια περίπλοκη διαδικασία η οποία σχετίζεται με διαφορετικούς τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας, γίνεται εμφανές ότι για την βιώσιμη ανάπτυξή του απαιτείται αμοιβαίος σεβασμός, ενότητα και μόνιμη συνεργασία μεταξύ όλων των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, που οι δραστηριότητές τους άπτονται του τουρισμού άμεσα ή έμμεσα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Οι πρακτικές στις ξενοδοχειακές μονάδες μπορεί να ξεκινήσει με ενέργειες όπως η μείωση ηλεκτρικού ρεύματος, μείωση στην υπερκατανάλωσης νερού, η επιλογή eco-amenities κτλ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το υπό ανέγερση 5 αστέρων ξενοδοχείο στη Μύκονο-μέλος της εταιρείας μας- έχει προγραμματίσει να αξιοποιήσει πράσινες πρακτικές στη συντήρηση τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ξενοδοχείου, με στόχο να μειωθεί ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος. 

LAMWAY HOTEL MANAGEMENT GROUP

ΠΑΝΟΡΜΟΥ 71-73- ΑΘΗΝΑ- 11524

www.lamway.gr 

FB: https://www.facebook.com/D.Leontis 

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lamwaygroup/ 

Facebook Twitter Linkedin

( 0 )

Συνολικά: | Εμφάνιση:

Ερευνα
 1. 16/01 14:34

  Πρόεδρος ΡΑΕ για ενεργειακή κρίση: Πότε θα ξεκινήσει η αποκλιμάκωση των τιμών

 2. 16/01 13:47

  Μήπως δεν είναι «προσωρινός» ο πληθωρισμός;

 3. 16/01 13:38

  Γιατί η Aegean ανέστειλε τις πτήσεις προς και από την Βηρυτό

 4. 16/01 13:35

  Η Πολωνία μηδενίζει τον ΦΠΑ σε τρόφιμα και φυσικό αέριο

 5. 16/01 13:34

  Ουκρανία: Διαγωνισμός για την ανακατασκευή του αεροδρομίου της Πολτάβα

 6. 16/01 13:32

  Τυνησία: Απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

 7. 16/01 13:29

  Κ.Νοτοπούλου: Ο χειμερινός τουρισμός στην «εντατική», ο υπουργός Τουρισμού «στον κόσμο του»

 8. 16/01 13:21

  Το Χ.Κ. Παρνασσού συμμετέχει στις δράσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού την Κυριακή

 9. 16/01 13:13

  Β.Κικίλιας: Επιμήκυνση περιόδου με χειμερινό τουρισμό, city break και κρουαζιέρα

 10. 16/01 13:03

  FVW |Travel Talk: Virtual COUNTER DAYS 2022, με τη συμμετοχή προορισμών, ξενοδοχείων και κρουαζιέρας

 11. 15/01 01:33

  GlobalData: Η Google αποτελεί συνεχή απειλή για τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία

 12. 15/01 01:28

  Swiss Education Academy: Εκδρομές σοκολάτας και πολιτισμού στην Ελβετία

 13. 15/01 01:27

  Στη Μαδρίτη αυτήν την εβδομάδα η προσοχή της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας

 14. 15/01 00:51

  Νέος Αναπτυξιακός Νόμος | Ο εναλλακτικός τουρισμός στο επίκεντρο - ποιες επενδύσεις ενισχύονται

 15. 14/01 21:25

  ΥΠΑ: Περιστατικό με αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Μήλου

 16. 14/01 16:34

  HolidayCheck Special Award 2022: Ποια ελληνικά ξενοδοχεία επιλέγουν οι περισσότεροι Γερμανοί

 17. 14/01 15:47

  Γερμανία | FUR: Ιστορικό ρεκόρ ζήτησης για διακοπές το 2022 – Ανάκαμψη χωρίς εμπόδια το 2023

 18. 14/01 14:55

  Ισπανικός τουρισμός: Περιμένουν φέτος ανάκαμψη στο 88% των επιδόσεων του 2019

 19. 14/01 13:36

  Skyscanner | Έρευνα: "Δίψα" για διακοπές το 2022 - Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις κρατήσεις

 20. 14/01 12:50

  Β. Κικίλιας: Αιχμή του δόρατος της ανάπτυξης της χώρας ο τουρισμός το 2022

 21. 14/01 12:10

  ΗΠΑ: Σε εθελοντικό σύστημα εφαρμογής πρωτοκόλλων COVID οι κρουαζιέρες

 22. 14/01 11:19

  trivago | 9 αποδοτικοί κανόνες για ξενοδοχεία και καταλύματα ώστε να χτίσουν την επωνυμία & online παρουσία τους

 23. 14/01 10:31

  Έκλεισε ο φάκελος της πτώχευσης του Thomas Cook, χωρίς ευθύνες για τον Peter Fankhauser

 24. 14/01 10:18

  Συνάντηση ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων της Κρήτης και της Δωδεκανήσου με τον υφυπουργό Μεταφορών

 25. 14/01 10:08

  Ισπανία: Στο εξής κορωνοϊός όπως γρίπη

 26. 14/01 09:44

  Επιπλέον μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων (και στον τουρισμό) για τον Ιανουάριο του 2022

 27. 14/01 09:39

  Αλλαγή χρήσης ενοικιαζόμενων δωματίων και κατοικίας σε ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο και στην Κρήτη

 28. 14/01 09:36

  Επιχορηγήσεις σε 2 ξενοδοχεία σε Βόλο και Χερσόνησο Ηρακλείου

 29. 14/01 09:33

  Έρευνα | Τι θέλουν να γνωρίζουν οι επαγγελματίες ταξιδιώτες εν μέσω πανδημίας

 30. 14/01 09:31

  Marriott: Νέα υπηρεσία ταξιδιωτικής ασφάλισης με απευθείας κρατήσεις

 31. 14/01 09:29

  Υπό νέα πίεση ο ισπανικός τουριστικός τομέας λόγω Όμικρον

 32. 13/01 16:07

  TasteAtlas: Η Ελλάδα δεύτερη καλύτερη χώρα στον κόσμο για την κουζίνα της- ποια πιάτα και προϊόντα ξεχωρίζουν

 33. 13/01 14:45

  Visit Greece app: 1,7 εκατομμύρια νέοι χρήστες και 400.000 "stories" εντός του 2021

 34. 13/01 14:22

  Ανοίγει το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου

 35. 13/01 14:14

  Αθλητικός τουρισμός | Ταξίδια για τους φανατικούς του ποδοσφαίρου από τον Ερικ Καντονά

 36. 13/01 14:07

  Κικίλιας: Συμφωνία με το Apollo για την ενίσχυση του αθλητικού Τουρισμού – 500.000 επισκέπτες το 2022 στην Ελλάδα

 37. 13/01 13:55

  Οδηγίες της ΑΑΔΕ προς ξενοδόχους για την εφαρμογή myDATA/timologio

 38. 13/01 13:44

  TUI: Συνεργασία με την Mobi Systems για πιο αποτελεσματικές μεταφορές των ταξιδιωτών στους προορισμούς

 39. 13/01 13:26

  Ο Δημήτρης Μπιάγκης Τομεάρχης Τουρισμού και Ναυτιλίας του ΚΙΝΑΛ

 40. 13/01 13:15

  “Mobile is the king” | 3,8 τρισ. ώρες στο κινητό τους αφιέρωσαν οι χρήστες το 2021

 41. 13/01 13:07

  Επιστολή Air France προς τους επιβάτες: Συνεισφέρετε στο βιώσιμο καύσιμο για ένα πιο βιώσιμο ταξίδι

 42. 13/01 13:06

  Πράσινο φως για 2 πολυτελή ξενοδοχεία σε Σαντορίνη και Καβάλα

 43. 13/01 13:05

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία σε Φλώρινα και Ζάκυνθο

 44. 13/01 13:03

  Cornell: Πώς το ψηφιακό μάρκετινγκ οδηγεί τα εστιατόρια στην επιτυχία

 45. 13/01 12:56

  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Πρόγραμμα εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις ύψους 529.000 ευρώ

 46. 13/01 12:41

  ΙΑΤΑ | Υπερβολική η αντίδραση των κυβερνήσεων κατά της Όμικρον

 47. 13/01 12:09

  DW | Πέπλο σιωπής για την προέλευση του κορωνοϊού

 48. 13/01 11:51

  W Costa Navarino | Το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ελλάδα ανοίγει το καλοκαίρι - Συνεργασία ΤΕΜΕΣ - Marriott

 49. 13/01 11:34

  Τουρισμός | HolidayCheck: Η Τουρκία κορυφαία επιλογή διακοπών των Γερμανών το 2022

 50. 13/01 10:16

  Τουρισμός | Το 34% των Αμερικανών αισθάνεται άνετα όταν ταξιδεύει, παρά την έξαρση της πανδημίας

 51. 12/01 15:18

  Ryanair: Αν η Lufthansa δεν θέλει πτήσεις-φαντάσματα ας πουλήσει τις θέσεις σε χαμηλούς ναύλους

 52. 12/01 15:05

  Η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη στον τουριστικό τομέα από την κρίση της πανδημίας

 53. 12/01 14:48

  Ηandelsblatt | Η Ελλάδα, παράδεισος για Γερμανούς συνταξιούχους

 54. 12/01 14:47

  Η HORECA έρχεται σε 30 ημέρες, δυνατή, πλήρης και με ασφάλεια!

 55. 12/01 13:45

  TUI: Οι Βρετανοί επιθυμούν περισσότερο ήλιο, διακοπές και ύπνο - Τα 30 πράγματα που τους λείπουν περισσότερο

 56. 12/01 13:15

  Travel Counsellors: Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των Βρετανών για διακοπές το καλοκαίρι

 57. 12/01 12:56

  Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης | Άμεσα μέτρα στήριξης των θέσεων εργασίας στα ξενοδοχεία της πόλης

 58. 12/01 12:40

  Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Χανίων | Να σταματήσει επιτέλους ο αποκλεισμός των δωματίων από τις κρατικές ενισχύσεις

 59. 12/01 12:23

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους νέους κανόνες στα πιστοποιητικά εμβολιασμού για ταξίδια στην ΕΕ

 60. 12/01 12:23

  Έκπτωση έως 50% σε κρουαζιέρες της Celestyal Cruises

 61. 12/01 12:22

  Finnair: Αύξηση 550% στο επιβατικό κοινό τον Δεκέμβριο του 2021

 62. 12/01 12:19

  Priceless Planet Coalition: Συνεργασία Preferred Hotel Group και Mastercard για τη διατήρηση των δασών

 63. 12/01 12:18

  Αποφάσεις για ξενοδοχεία σε Βόλο και Πανόραμα Θεσσαλονίκης

 64. 12/01 12:17

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία σε Χανιά και Σαντορίνη

 65. 12/01 11:08

  Έρευνα TripAdvisor - Ipsos | Πιο ακριβά ταξίδια, οργανωμένα τουρ και νέες εμπειρίες θέλουν οι ταξιδιώτες το 2022 και μετά

 66. 12/01 09:59

  Τουρισμός: Η Κύπρος ανοίγει τα σύνορα στους Ρώσους με εμβόλιο Sputnik Light

 67. 12/01 09:45

  Ε.Ε. | Βραβείο για τις «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες της Ένταξης και της Διαφορετικότητας»

 68. 11/01 22:00

  Τα "Rooms to let"  θέλουν και... "Planet to let"

 69. 11/01 16:21

  Παραμένει η λαμπερή ατμόσφαιρα στο Experience Park του Ελληνικού

 70. 11/01 15:05

  Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος των τουριστών στη Βενετία

 71. 11/01 14:46

  ForwardKeys: 4 λόγοι για να είμαστε αισιόδοξοι για τον τουρισμό το 2022

 72. 11/01 14:28

  Ρεκόρ αφίξεων ιδιωτικών jets στο Αεροδρόμιο της Πάρου

 73. 11/01 13:32

  Επιτακτική ανάγκη για μέτρα στήριξης στον κλάδο των τουριστικών γραφείων - Τα αναγκαία 8 μέτρα

 74. 11/01 13:16

  Telegraph: Ο απόλυτος οδηγός διακοπών για το 2022 – Ποιο ελληνικό νησί είναι στους καυτούς προορισμούς

 75. 11/01 13:08

  Ριζική ανακατασκευή του Hilton Αθήνας | Κλείνει στις 31 Ιανουαρίου - τι προβλέπεται για τους εργαζόμενους

 76. 11/01 12:56

  Πώς θα αναγνωρίσω τα fake news;

 77. 11/01 12:51

  Αποδόθηκε το θραύσμα Fagan του Παρθενώνα, στο Μουσείο της Ακρόπολης από το Μουσείο Antonino Salinas

 78. 11/01 12:06

  Έρευνα Booking: Πού να πάτε διακοπές το 2022 σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο

 79. 11/01 12:05

  Yπουργείο Τουρισμού: Διαγωνισμός 1 εκατ. για την υποστήριξη των έργων που έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης

 80. 11/01 12:04

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Πάρο και Σκιάθο

 81. 11/01 12:03

  Επιχορηγήσεις για δύο νέα ξενοδοχεία σε Χανιά και Κω

 82. 11/01 12:02

  Χρονιά υψηλών προσδοκιών και απαιτήσεων

 83. 11/01 11:43

  Οι Σκανδιναβοί επιλέγουν την  Αμοργό, το «κόσμημα των Κυκλάδων» 

 84. 11/01 11:35

  Κ.Νοτοπούλου | "Ο χειμερινός τουρισμός εκπέμπει S.O.S αλλά η κυβέρνηση πανηγυρίζει!"

 85. 11/01 11:08

  Το "στοίχημα" του τουρισμού

 86. 11/01 11:05

  Η Αθήνα και η Αττική έχουν τεράστιες δυνατότητες βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 87. 11/01 10:15

  Ποιες αλλαγές στο προφίλ των τουριστών της Δυτικής Κρήτης έφερε η πανδημία (έρευνα- διαγράμματα)

 88. 10/01 20:21

  Κικίλιας: Επικαιροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την κρουαζιέρα - επανέναρξη των ημερόπλοιων με την Τουρκία

 89. 10/01 15:56

  Ευνοϊκή για τα ταξίδια των Βρετανών η ισοτιμία στερλίνας - ευρώ

 90. 10/01 15:45

  Lufthansa: 18.000 "άδειες" πτήσεις αυτό το χειμώνα για να διατηρηθούν τα δρομολόγια

 91. 10/01 14:23

  International SOS: Πώς θα μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια το 2022

 92. 10/01 13:44

  Royal Caribbean: Νέες κρουαζιέρες στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά το 2023

 93. 10/01 13:24

  Αυτές ήταν οι δημοφιλέστερες ταξιδιωτικές εφαρμογές παγκοσμίως το 2021

 94. 10/01 12:55

  ΠΟΥ: Ορατό το τέλος της πανδημίας;

 95. 10/01 12:34

  Προκήρυξη ΑΣΕΠ για την πλήρωση 29 θέσεων στο Υπουργείο Τουρισμού

 96. 10/01 12:33

  Luxury Travel Expert: Αυτά είναι τα 5 καλύτερα νέα πολυτελή ξενοδοχεία που άνοιξαν στην Ελλάδα το 2021

 97. 10/01 12:09

  Δήμος Καλαμάτας: Σημαντικές δράσεις για τον τουρισμό στο σχέδιο για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα

 98. 10/01 12:07

  Άδειες για νέα ξενοδοχεία σε Καλάβρυτα και Αρεόπολη

 99. 10/01 12:07

  Αίτημα για καταφύγιο τουριστικών σκαφών στην Αμμουλιανή

 100. 10/01 12:06

  Έκθεση φωτογραφίας Παραδοσιακοί Οικισμοί στον Βόλο